urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Τωβίας μέσω του Geoffrey A.Hoppe,

Σχετική εικόνα

Και έτσι είναι,  αγαπητοί φίλοι μου,

ότι μαζευόμαστε εδώ με σας στον κύκλο σας  αυτό το βράδυ. Ήμασταν σε  αναμονή αυτής της ώρας που θα μαζεύονταν πάλι η οικογένειά μας, γιατί  φαίνεται   σαν να μαζευόμασταν από πολύ καιρό πριν μαζί με την ομάδα.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που αναμεταδίδονται  αυτήν την νύχτα. Υπάρχουν πολλές λέξεις που θα ακούσετε, πολλές εικόνες που θα δείτε,  φίλοι μου, αλλά προ πάντων, είναι η ενέργεια αυτή  που είναι σημαντική εδώ. Εάν σκάτε για ύπνο κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, δεν έχετε χάσει  τίποτα, γιατί  είναι η ενέργεια που αναμεταδίδεται και διαβιβάζεται - είναι η ενέργεια  της αγάπης, είναι η ενέργεια της ολοκλήρωσης - αυτή είναι εδώ αυτήν την νύχτα.

Τώρα, προτού να μπούμε στις συζητήσεις αυτού του βραδιού, εγώ ο Tobias θα μιλήσω  μέσω του φίλου μας Cauldre, και όπως κάνω,  θα εργαστούμε με όλες τις οντότητες που  έρχονται τώρα να ρυθμίσουν τις ενέργειες εδώ. Τους καλούμε «υφαντές» γιατί είναι  εδώ για να συγχωνεύσουν τις διαστάσεις, για να συγχωνεύσουν τους κόσμους μαζί. Είναι εδώ να βοηθήσουν  να δημιουργηθεί εκείνος ο νέος χώρος στον οποίο καθόμαστε. Σε τόσες πολλές επικοινωνίες πριν, έχουμε πει  ότι η ενέργεια που δημιουργείται εδώ, όταν συγχωνεύεται ο άνθρωπος με το Πνεύμα, όταν  οι άνθρωποι ανοίγουν τις καρδιές τους και αφήνουν την ιερή ενέργεια μέσα, που είναι η νέα ενέργεια,  η ενέργεια στην οποία μπαίνετε στους  νέους χρόνους σας. Έτσι καλούμε μέσα τους  «υφαντές» τώρα για να κάνουν την εργασία τους. Καλούμε κάθε ανθρώπινο άγγελο που κάθεται εδώ  απλά να ανοίξει και να επιτρέψει αυτήν την ευκαιρία, να επιτρέψει αυτή την ενέργεια  να συγχωνεύεται.

 

Τώρα, καθώς ο άγγελος Bill (Ώστιν) μιλούσε για αυτό πριν  (κατά τη διάρκεια του διαλογισμού),  για χίλια έτη πριν σε ένα τόπο που καλείται Στόουνχεντζ, αυτοί που ήταν εκεί,  αυτοί που τελείωναν την ενέργεια για εκείνη την περίοδο, για να κάνουν δρόμο για την νέα  περίοδο, τα όντα που μαζεύτηκαν γύρω  είτε ήταν στην συγκεκριμένη  γεωγραφική θέση είτε συνδέθηκαν με την καρδιά, αυτοί οι άνθρωποι που  κρατούσαν την ενέργεια την προετοίμαζαν για τη δεύτερη χιλιετία.

Αυτοί,  φίλοι μου, ήταν εσείς και άλλοι που είναι οικογένεια. Έτσι εάν υπήρξε μια οικεία αίσθηση σε εκείνο το ταξίδι, ήταν επειδή κάθε ένας από σας ήταν εκεί, και κάθε ένας  από σας ήξερε  εκείνη την στιγμή, όταν το Πνεύμα  ρωτήθηκε εάν θα επιστρέφατε σε άλλα  χίλια έτη να μαζεύεστε εδώ μαζί πάλι, για να περάσουν το μπαστούνι της ενέργειας  από το παλαιό στην ενέργεια του νέου, για να περάσει εκείνο το μπαστούνι από το δεξί χέρι σας  στο αριστερό χέρι σας. Γιατί  κάθε ένας από σας θα φέρει την ενέργεια σε αυτήν την νέα  εποχή. Ήσασταν εσείς που ήσασταν εκεί χίλια έτη πριν και είστε εσείς που επιστρέφετε πάλι.

Είστε πράγματι «προσφορές του φωτός.

Τώρα, πολλά ενδιαφέροντα πράγματα θα συμβαίνουν για σας προσωπικά, για σας ως μια ομάδα ανθρώπων, για σας ως οικογένεια, και για σας ως πλανήτης σε αυτές τις μέρες που έρχονται.

Κατ’ αρχάς, θα δείτε να ενδιαφέρεστε να ξαναγράψετε την ανθρώπινη ιστορία σας των προηγούμενων δύο  χιλιάδων  ετών, καθώς έρχονται  νέες ανακαλύψεις. Αρχαία κείμενα που είναι βαθιά  θαμμένα τώρα είναι έτοιμα να έρθουν επάνω. τα¨οτι Ότι σκεφτόσασταν ότι ήταν η ιστορία, ότι περιμένατε ως πραγματικότητα, θα αλλάξει. ΩΩ!, και βεβαίως αυτό θα τινάξει τον ακαδημαϊκό  κόσμο και τους μελετητές και εκείνους που έχουν κρατήσει την ενέργεια των δομημένων θρησκειών  σας. Θα  αμφισβητηθεί όταν αυτά τα ντοκουμέντα από τα διάφορα μέρη  του κόσμου θα έρχονται εμπρός, κάθε ένα  φέρνοντας  μια αλήθεια που συνδέεται με άλλες αλήθειες που έρχονται εμπρός. Και θα είναι πολύ δύσκολο να αμφισβητηθεί η νέα  αλήθεια, η αλήθεια από όπου έχετε έρθει. Αυτά τα έγγραφα και αυτές οι νέες αλήθειες θα έρχονται σύντομα, και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται για την περίοδο των επόμενων  12 ετών του χρόνου σας. Θα είναι όλες σχετικές η μια με την άλλη.

Θα εξετάσετε αυτές τις αλήθειες και θα αναρωτηθείτε για την ιστορία που εσείς  έχετε μάθει, και θα εκπλαγείτε εάν ίσως εκείνη η ιστορία  την οποία έχετε διδαχθεί από τους δασκάλους σας ήταν λάθος. Αλλά σας λέμε, φίλοι μου, δεν ήταν λανθασμένη η ιστορία  που μάθατε στο παρελθόν. Αυτό που μάθατε ήταν κατάλληλο για τους χρόνους εκείνους.

Αλλά όπως έχουμε πει σε αυτήν την ίδια την ομάδα, σε κάθε έναν από σας, που είναι εδώ  και σε όλους που είναι μέρη της οικογένειας σε άλλα μέρη του κόσμου,  κυριολεκτικά  ξαναγράφουν την ιστορία σας με την υπερνίκηση των προκλήσεών σας, και από το φως που εσείς  τώρα φέρετε στο προσκήνιο.

Δεν είναι ότι τα βιβλία της ιστορίας σας κάνουν λάθος. Είναι ότι ξεπερνάτε τον χρόνο και κυριολεκτικά αλλάζετε την έκβαση των γεγονότων που έχουν συμβεί στο  παρελθόν.

Προσέξτε τις εφημερίδες σας. Προσέξτε τις ειδήσεις σας. Θα σας λένε ότι αυτό που ήταν τώρα παίρνει μια διαφορετική καμπή. Και θυμηθείτε όταν ακούτε αυτά τα πράγματα στα  τηλεοπτικά σας  προγράμματα και στο διαδίκτυο, δεν είναι ότι η παλαιά ιστορία σας είναι λάθος . Είναι ότι έχετε θεραπεύσει το παρελθόν σας, το παρελθόν που στάθηκε χίλια   έτη πριν. Έχετε αλλάξει την ιστορία και την ενέργεια εκείνου του παρελθόντος.

Ο τρόπος που βγήκατε από τις προηγούμενες ζωές σας, με τραύμα ή με θυμό ή πληγωμένοι, πηγαίνετε  πίσω με την εργασία που κάνετε τώρα σε αυτήν την διάρκεια ζωής και θεραπεύετε εκείνη την προηγούμενη διάρκεια ζωής.

Αλλάζετε κυριολεκτικά τη σειρά μαθημάτων της προηγούμενης ιστορίας.

Τώρα, εκείνοι που έχουν έρθει εδώ «να υφάνουν» τις ενέργειες σε αυτό το δωμάτιο έχουν  ολοκληρώσει την εργασία τους. Εάν θα επιτρέπατε τώρα στον εαυτό σας, φίλοι μου,  να είστε μέσα σε αυτήν την ιερή ενέργεια, που συγχωνεύεται με Όλα Αυτά που Είναι. Αυτό είναι η συγχώνευση του Πνεύματος και του Ανθρώπου σε ενότητα. Απλά επιτρέψετε στον εαυτό σας να αισθανθεί την ιερότητα, και βεβαίως  την ενδυνάμωση, όπου κάθεστε τώρα, γιατί πράγματι, κάθε ένας από σας είναι ένας άγγελος. Εσείς το ξέρετε αυτό τώρα. Κάθε ένας από σας ήρθε εδώ ως ισχυρό ον, και πάντα ήταν,  γιατί χρειάστηκε τεράστια δύναμη να έλθετε από τα αιθερικά επίπεδα «τα  επίπεδα υψηλής δόνησης «για να περπατήσετε στη γη όπως έχετε κάνει. Αυτό χρειάστηκε τεράστια  δύναμη.

Εκείνοι που έχουν έρθει «να υφάνουν» την ενέργεια αφήνουν τώρα αυτόν τον χώρο για να μας αφήσουν μόνους  για τις συζητήσεις αυτής της νύχτας.

Στο παρελθόν,  φίλοι μου, έχουμε προσκαλέσει  εκείνους που θα θεωρούσατε  οδηγούς σας και αγγέλους σε αυτόν τον κύκλο. Αλλά όπως ξέρετε από τις προηγούμενες συζητήσεις,  οι οδηγοί και οι άγγελοί σας έχουν αποχωρήσει από το άμεσο ενεργειακό πεδίο σας. Σαν ένα δώρο  από  αγάπη για σας, το κάνουν αυτό έτσι που μπορείτε τώρα να πάρετε το δικό σας χώρο  και την δική σας  ενδυνάμωση. Ήταν βεβαίως εκεί με αγάπη, αλλά έχουν μετακινηθεί από  το άμεσο ενεργειακό σας πεδίο . Απόψε,  αυτοί που μπαίνουν, που μας ενώνουν σε αυτό  το δωμάτιο, δεν είναι οι οδηγοί και οι άγγελοί σας. Δεν είναι οι οντότητες των προηγούμενων ζωών  σας. Υπάρχουν 12 που έρχονται να συμμετέχουν  αυτήν την νύχτα. Με την άδειά σας αυτοί  εισέρχονται στην ιερή ενέργεια που μέσα της είμαστε . Με την άδειά σας που δίνεται από  η καρδιά, οι 12 έρχονται προς τα εδώ, και θα τους ξέρατε με το όνομα Αρχάγγελοι . ΩΩ! ναι, υπάρχουν 12 εδώ απόψε. Υπάρχουν επτά που είναι πιο οικείοι σε σας και  στους θρησκευτικούς μελετητές σας. Υπάρχουν πέντε που δεν είναι τόσο ευρέως γνωστοί γιατί  η εργασία τους πραγματοποιείται έξω από την άμεση ενέργεια της γης, αλλά ακόμα είναι ιδιαίτερα  αναμεμιγμένοι στην εργασία που κάνετε ,ιδιαίτερα αναμεμιγμένοι .

Οι 12 είναι άγγελοι, που μαζεύονται πίσω από σας, πυρακτωμένοι, γιατί αγαπούν να είναι σε αυτό το  χώρο. Κάθε ένας από αυτούς  ξέρει τη σημασία αυτής της ομάδας, αυτής της περιόδου, και  εσάς. Υπάρχουν επτά και πέντε,  φίλοι μου. Καταλαβαίνετε τα σύμβολα; Εκεί  είναι επτά φυσικά ανθρώπινα chakras και πέντε αιθερικά chakras. Υπάρχουν 12, και 12  που μαζεύονται εδώ με μας .

Όπως έχουμε πει από πριν  επίσης, παρ’ όλο που έχετε επτά συν πέντε chakras, τώρα συγχωνεύονται σε ένα, σε ένα ενιαίο ενεργειακό κέντρο. Αυτοί οι αρχάγγελοι, κάθε ένας από τους οποίους  είχε έναν στόχο και έναν σκοπό συνεργαζόμενος με σας, κάθε ένας που ήταν ένας οδηγός  σας  στους παλαιούς δρόμους σας, τώρα στο νέο χρόνο σας θα συγχωνεύεται σε ένα. Η άφιξη εδώ  απόψε για να αισθανθούν την παρουσία σας, να θαυμάσου σαν τι είναι αυτό  το να μετασχηματίζεσαι σε μια τέτοια ιερή νέα ενέργεια.

Τώρα, προτού να κινηθούμε στις πραγματικές συζητήσεις της νύχτας, ερχόμαστε στην  αγαπημένη μας   ώρα. Αυτή είναι η ώρα όταν, με την άδειά σας που δίνεται, φωνητικώς ή μέσα σε σιωπή, αλλά από  την καρδιά σας, όταν έρχονται προς τα εμπρός να σας αγκαλιάσουν οι άγγελοι και  να σας αγγίξουν. Έρχονται προς τα εμπρός να σας ευχαριστήσουν για τα δώρα που έχετε δώσει σε όλους μέσω του ταξιδιού σας εδώ. Θα ζητήσουμε από τον φίλο μας τον Cauldre που διοχετεύει τις σκέψεις μας  να είναι σε σιωπή για μια στιγμή. Απλά ανοίξτε τις καρδιές σας και επιτρέψτε αυτούς τους 12 να σας τιμήσουν και να σας ευχαριστήσουν, και  να σας υπενθυμίσουν  τη βαθιά φιλία που είχατε πάντα υπάρχοντας με αυτούς.

Ω!, αυτό είναι τόσο κατάλληλο που η νέα χιλιετία σας έχει τον αριθμό του δύο «έχει  τον αριθμό του δύο «γιατί όπως έχουμε πει στα προηγούμενα κανάλια εδώ, υπάρχει μια νέα περιοχή που δημιουργείται. Γιατί αυτό το νέο δημιουργικό γεγονός δεν είναι ΜΟΝΟ εκατομμύρια  έτη φωτός μακριά στο Σύμπαν. Βλέπετε μόνο μια αντανάκλαση, μια αντήχηση,  από αυτήν την νέα ενέργεια που καλούμε τη Δεύτερη Δημιουργία. Η Δεύτερη Δημιουργία είναι η ενέργεια της αγάπης και της ελπίδας και η ενέργεια της αλήθειας. Η εργασία που έχετε κάνει  εδώ στη γη είναι η θεμελίωση σε αυτήν την νέα περιοχή. Βλέπετε τα αποτελέσματα αυτού  στον κόσμο σας και στα αστέρια σας. Και θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτή την Δεύτερη Δημιουργία σε μια στιγμή. Αλλά καταλάβετε ότι ο αριθμός είναι σημαντικός.

Τώρα, έχουμε δώσει στο φίλο μας Cauldre (τον channelinger) μερικές από το υπόβαθρο  πληροφορίες για τη συζήτηση αυτής της νύχτας έτσι δεν θα εκπλήσσεται.  Μερικές φορές για τις πληροφορίες που περνάμε μέσω του, δεν είναι τόσο βέβαιος για αυτές, έτσι  τείνει να τις συγκρατήσει πίσω. Έχουμε περάσει τις προηγούμενες λίγες εβδομάδες εργαζόμενοι στενά  με αυτόν για να βεβαιώσει ότι αυτές οι πληροφορίες έρχονται κατευθείαν, για να βεβαιωθεί ότι είναι  άνετος με αυτές. Και σας το φέρνουμε αυτό μπροστά σας τώρα. Είναι απλό. Είναι  σε αλήθεια. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το πιάσετε αρχικά, έως ότου συνηθίσετε στην εργασία  με αυτό.

Για να αρχίσουμε:

Σε δύο ημέρες του χρόνου σας, κατά την ημερομηνία της 13ης Δεκεμβρίου ..1999, θα υπάρξει στην γη  μια μορφή μέτρησης. Μια μορφή ενέργειας που καταλαβαίνει αυτό που πραγματοποιείται.

Τώρα, έχετε περάσει από διάφορες άλλες μετρήσεις, έτσι αυτό δεν θα είναι τίποτα  νέο από την άποψη του λήψης τα ενεργειακών επιπέδων σας. Το έτος σας 1987, υπήρξε  μια μέτρηση που λήφθηκε και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αισθάνθηκαν τίποτα αυτήν την ημέρα. Οι περισσότεροι  ακόμη δεν   ξέρατε ότι το Πνεύμα εξέταζε την ισορροπία του φωτός και του σκοταδιού.

Και αυτήν την ημέρα της 13ης Δεκεμβρίου, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν ότι το Πνεύμα παίρνει  μια νέα μέτρηση του φωτός και του σκοταδιού. Μια νέα μέτρηση της κατεύθυνσης και του μέλλοντος  θα εμφανιστεί εκείνη την ημέρα. Αλλά αυτή η ημερομηνία είναι η σημαντικότερη για κάθε έναν από σας εδώ.

Είναι η ημερομηνία που ρωτιέται η ψυχή σας, η ύπαρξή σας, ποιο δρόμο εσείς θα επιθυμούσατε  να προχωρήσετε. Είναι μια μέτρηση όπου στέκεστε. Είναι ένα αίτημα από το Πνεύμα για  κάθε ένα από σας που θα έρθει εμπρός εκείνη την  ημέρα, για να ρωτήσει εάν είστε έτοιμοι να συνεχιστείτε  με το ταξίδι. Το ταξίδι του κρατήματος του φωτός. Το ταξίδι της δημιουργίας της ενέργειας της νέας δημιουργίας.

Είναι ένα αίτημα που το Πνεύμα ρωτά,  ξέροντας το βάθος και τη σοβαρότητα  που περιλαμβάνονται στην ερώτηση. Γιατί ξέρουμε, και το Πνεύμα ξέρει, πόσο δύσκολο  και μοναχικό μπορεί να είναι το ανθρώπινο ταξίδι. Ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι  πάντα όπως φαίνονται.

Αυτή η ενεργειακή μέτρηση θα ληφθεί για τη γη γενικά, και για κάθε άνθρωπο.

Και πάλι, μπορεί να μην γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο μετάβασης. Αυτό  μας διασκεδάζει που όλη η εστίαση ήταν στο Y2K σας, η μετάβασή σας μέσω ενός  ημερολογίου. Αυτό είναι κατάλληλο, γιατί έρχεται ομαλά στη μέτρηση.

Σχετική εικόνα

 

Ήσυχα έρχεται στη μέτρηση.

Φίλοι μου, ξέρετε και καταλαβαίνετε ότι αυτή η ημέρα είναι σημαντική, γιατί είναι ένα ενεργειακό σημείο του μέσου όρου  των μετρήσεων που λαμβάνονται μεταξύ του 1987 και της τελικής μέτρησης  αυτής που προβάλλεται για να γίνει το έτος 2012. Λέμε ότι αυτό είναι ένα ενεργειακό σημείο ευρισκόμενο στη μέση της απόστασης.

Ήδη, σύμφωνα με τις παλαιές προφητείες, η γη σας θα ήταν κατά πολύ  στο σφαγείο. Η μέτρηση θα είχε ληφθεί σε αυτό το σημείο για να καθορίσει πώς  να προχωρήσει. Αλλά όπως ξέρετε, βασισμένη στην αγάπη και την πρόθεση των ανθρώπων, οι οποίοι  περπατήσατε τη γη, η γη δεν είναι στο σφαγείο. Η γη φαίνεται καθ όλα υγιής  τώρα.

Εξετάστε γύρω  σας τις οικονομίες σας. Εξετάστε τις μεγάλες εφευρέσεις που παίρνουν  θέση στην ιατρική, στις επικοινωνίες και πολλούς άλλους τομείς. Εξετάστε την ειρήνη  που είναι στις περισσότερες περιοχές της γης σας. Εξετάστε την αφθονία στις ζωές σας  τώρα. Αυτό δεν είχε προφητευτεί για να είναι αυτή τη στιγμή.

Θα είχαν υπάρξει μικρές ομάδες  ανθρώπων που αφέθηκαν στη γη στην παλαιά ιστορία. Θα είχαν συνεχίσει την εργασία του νέου πολιτισμού. Αλλά εσείς κάθεστε εδώ,  κάθεστε εδώ.

Τώρα καθώς αυτή η μέτρηση λαμβάνεται και προσεγγίζεται και οι κατάλληλες  ρυθμίσεις των πλεγμάτων σας πραγματοποιούνται - βασισμένες σε αυτήν την μέτρηση - υπάρχουν  πολλά πράγματα που θα συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε.

Από μία άποψη,  φίλοι μου, εσείς μπορείτε να το δείτε  ως αρχή του χωρισμού των πραγματικοτήτων της γης. Η γη θα κινηθεί σε δύο διαφορετικές πραγματικότητες που θα έχουν ύπαρξη   δίπλα-δίπλα από κοινού. Δύο διαφορετικές αλήθειες που ζουν δίπλα-δίπλα από κοινού. Αυτό θα είναι σαν να έχετε μια ανατολή και ένα ηλιοβασίλεμα που εμφανίζονται ταυτόχρονα. Θα αισθανθείτε περίεργα εάν δεν είστε έτοιμοι για αυτό. Θα αισθανθείτε σαν  πιο ανήσυχοι. Αλλά εσείς και άλλοι εργάτες του φωτός που έχουν κάνει πολλή εργασία στην   μεταστοιχείωση της ενέργειας και στην κατανόηση ξέρετε τι συμβαίνει.

Κυριολεκτικά, αφότου πραγματοποιείται η ενεργειακή μέτρηση, θα μπορούσατε να φανταστείτε δύο  διαφορετικές γαίες, τώρα που εμφανίζονται δίπλα-δίπλα, μαζί. Θα είναι στον ίδιο χώρο, αλλά θα είναι διαφορετικές. Θα υπάρξει η γη της νέας ενέργειας,  για εκείνους που είναι πρόθυμοι - ή για εκείνους που έχουν κάνει το άλμα πέρα από  το χάσμα (ο Tobias αναφέρεται προηγουμένως για το Πνευματικό  Χάσμα) - που είναι πρόθυμοι να πάνε σε μια θέση της αγάπης, και που είναι πρόθυμοι να είναι  οι πρωτοπόροι στη νέα ενέργεια.

Η νέα γη θα έχει μια ενέργεια για εκείνους που έχουν απελευθερώσει το karma τους. Ίσως υπάρχει κάποιο υπόλειμμα που αφήνεται, αλλά έχουν απελευθερώσει το karma τους. Αυτοί  έχει ξαναγράψει την ιστορία τους.

Αυτή η νέα γη θα έχει  διαφορετικές ενεργειακές ιδιότητες συνδεδεμένες με αυτήν,  διαφορετικές από τον άλλο κόσμο που ζει δίπλα-δίπλα. Και είμαστε εδώ να σας πούμε, αγαπητοί φίλοι, ότι εσείς και άλλοι εργάτες του φωτός που πηγαίνουν σε αυτήν την νέα ενέργεια ότι η γη θα υπάρχει δίπλα-δίπλα με την άλλη, που άλλοι έχουν επιλέξει για καρμικούς  λόγους να μην πάνε μέσα σε αυτή. Θα ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα, ή μια χωριστή  αλήθεια, δίπλα-δίπλα με σας. Θα εργάζεστε με αυτούς, θα μιλάτε με αυτούς, θα τους περνάτε στον δρόμο και στο θέατρο και στα παιχνίδια σας με τις μπάλες. Αλλά θα ζείτε σε δύο διαφορετικούς κόσμους! Οι ενέργειες οι δικές σας  θα είναι διαφορετικές από τις ενέργειες τις δικές τους.

Όπως έχουμε πει, αυτό μπορεί να είναι ανήσυχο στην αρχή. Μπορείτε να αισθανθείτε αυτήν την ενεργητική  έλξη ή να τραβηχτείτε απότομα για να είστε πίσω σε εκείνο το παλαιό χώρο. Αλλά δεν πρέπει να ανησυχήσετε για το τράβηγμά σας πίσω στον παλαιό. Οι ενέργειές σας, τα πλέγματα της γης, και  πραγματικότητα όπου ζείτε θα είναι διαφορετική. Δεν θα επιτρέψουν σε σας  να τραβηχτείτε  πίσω.

Για εκείνους που δεν κινούνται μπροστά σε αυτόν τον νέο ενεργειακό κόσμο που υπάρχει  δίπλα-δίπλα με τον παλαιό ενεργειακό κόσμο, σας ζητάμε  να τιμήσουμε τον καθέναν τους. Σας ζητάμε να καταλάβετε ότι αυτοί περπατούν ακόμα μέσω των πορειών τους και των κατανοήσεων, και αυτό είναι κατάλληλο. Είναι αληθινά αρμόζον για μερικούς να παραμείνουν στην παλαιά ενέργεια, γιατί συνεχίζουν επίσης να είναι μια άγκυρα της ενέργειας.

Γιατί δεν είναι αρμόζον για όλους σας να μετατοπιστούν στο νέο, αυτή τη στιγμή, γιατί  αυτό θα προκαλούσε μια ανισορροπία. Έτσι υπάρχουν εκείνοι που συμφωνούν να μείνουν μέσα και να συνεχίσουν σνα αγκυροβολούν.

Δύο κόσμοι, δίπλα-δίπλα. Δύο πραγματικότητες που συνυπάρχουν. Ο ένας που δεν ξέρει  ότι άλλος έχει αλλάξει. Ο ένας που δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν δύο κόσμοι.  Ο άλλος κόσμος της νέας ενέργειας που ευλογείται με τη μεγάλη κατανόηση, αλλά επίσης είναι σε μεγάλη  ευθύνη. Ευθύνη να καθοδηγούν εκείνους που επιδιώκουν τη βοήθειά σας  να έρθουν μέσω εκείνης της σήραγγας, για να απελευθερώσουν όλα αυτά που δεν τους εξυπηρετούν πλέον. Για να αλλάξουν τα ιστορικά τους  βιβλία επίσης, προκειμένου να είναι στην πραγματικότητά σας.

Η μέτρηση πραγματοποιείται σε δύο ημέρες του χρόνου σας (13 Δεκεμβρίου ..1999). Εμείς  το μοιραζόμαστε με σας γιατί θα αρχίσετε να αισθάνεστε μια ένταση που δεν έχετε αισθανθεί  ακόμα. Μια αληθινή αλλαγή, μια αλλαγή για την οποία είχατε μια ανησυχία και από πριν γι αυτήν. Αλλά αυτό θα είναι μια αληθινή αλλαγή. Δεν θα υπάρξει καμία αμφιβολία για αυτό,  στο μυαλό σας, για αυτό που σας συμβαίνει. Θα είστε σε θέση να αισθανθείτε κυριολεκτικά τη γη  τις ενέργειες της γης - γίνονται δύο παρά μια. Θα είστε σε θέση να δείτε  την μεγάλη διαίρεση  να εμφανίζεται.

Μερικά από αυτά μπορεί να σας φέρουν  θλίψη . Μερικά από αυτά μπορεί να σας φέρουν σε μελαγχολία. Μερικοί από  σας μπορεί να θελήσετε να κραυγάσετε στους φίλους και την οικογένειά σας για να τους πείτε τι τρέχει, για να τους φέρετε στο νέο ενεργειακό κόσμο. Καταλάβετε την καταλληλότητα αυτής της αλλαγής αυτή τη στιγμή. Θα δείτε επίσης τα στοιχεία αυτού στη γη αλλαγές που θα αρχίσουν να εμφανίζονται τώρα, γρηγορότερα.

Σας ζητάμε για  προσέξετε τις ειδήσεις σας για να δείτε τις αλλαγές που θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Πάλι, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα προσέξουν τόσο αυτό που συμβαίνει. Δεν θα καταλάβουν τις επιπτώσεις της ΣΕΙΡΑΣ γεγονότων που πραγματοποιούνται. Κάθε ένα μεμονωμένο γεγονός μπορεί να μην φανεί μεγάλο, αλλά όταν συνδέετε τα σημεία, και εξετάζετε τη σειρά γεγονότων που πραγματοποιούνται, θα αρχίσετε να βλέπετε για τι μιλάμε.

Θα υπάρξουν ρυθμίσεις - μεγάλες ρυθμίσεις - των μαγνητικών πλεγμάτων της γης σας  που πραγματοποιούνται, προκαλώντας κάποιες φυσικές ταλαιπωρίες και σίγουρα συναισθηματικές  ανισορροπίες. Θα είστε σε θέση να δείτε κυριολεκτικά αυτήν την εμφάνιση εάν σχεδιάσετε τις μαγνητικές εντάσεις (μαγνητικούς τομείς) της γης σας , και τις μαγνητικές μετακινήσεις (των πόλων)  της γης. Από αυτό, θα είστε σε θέση να δείτε τις αλλαγές που εμφανίζονται μετά από την ημερομηνία  της 13 Δεκεμβρίου 1999, Πάλι, είναι το ενεργειακό μέσο  σημείο μεταξύ της σημαντικότερης μέτρησης που λήφθηκε το 1987 και της τελικής μέτρησης αυτής της χρονικής περιόδου  στο έτος σας 2012. Αυτός είναι ο χρόνος της διάσπασης, όπως θα την καλούσαμε. Είναι ο χρόνος της ύπαρξης  δύο  γαιών. Και αυτό είναι κατάλληλο, γιατί στο μέλλον σας, μετά από αυτό που σχεδιάζεται να γίνει το έτος 2012 - ένας χρόνος  κβαντικής αλλαγής -  θα είναι δύο γαίες που θα υπάρχουν, και δεν θα είναι πλέον δίπλα-δίπλα. Δεν θα είναι στον ίδιο χώρο από κοινού. Θα είναι δύο μετά από αυτήν την ημερομηνία (2012). Αυτή η ημερομηνία, όπως ξέρετε,  δεν είναι οριστική. Είναι απλά ένα σημείο βαρύτητας στο μέλλον. Η τελική αλλαγή θα μπορούσε να εμφανιστεί πριν από αυτήν την περίοδο, τόσο νωρίς όσο  το έτος 2007. Αλλά για τώρα,  λέμε απλά  ότι βρισκόμαστε στο σημείο στη μέση του δρόμου.

Αμέσως μετά από τη μέτρηση του Δεκεμβρίου στις 13 θα εμφανιστεί ένα πολύ  ισχυρό  αστρολογικό γεγονός. Είναι ένα γεγονός που προγραμματίστηκε πολλούς αιώνες πριν. Αυτό είναι μια  συγκεκριμένη ευθυγράμμιση των πλανητών στον πέμπτο μήνα της νέας χιλιετίας σας.  Ο σκοπός αυτού του γεγονότος είναι να φέρει  μια νέα ενέργεια. Είναι μια ενέργεια της ανανέωσης. Είναι μια ενέργεια των πόρων. Η βασική γραμμή είναι ότι είναι μια ενέργεια  ενδυνάμωσης που έρχεται στον πέμπτο μήνα.

Τώρα, αυτό το γεγονός είχε μπει στην σειρά να γίνει από μια μεγάλη, μακριά περίοδο του χρόνου σας. Και πάλι, είχε προφητευθεί από τους προφήτες σας ότι η γη όπως τη ξέρετε δεν θα υπήρχε πια. Θα υπήρχαν μόνο μικρά πακέτα  ανθρώπων που θα παρέμεναν μετά το μεγάλο καθάρισμα. Αυτή η ευθυγράμμιση των πλανητών στον πέμπτο μήνα θα τους έφερνε νέες ενέργειες για να χτιστεί μια νέα ανθρώπινη φυλή.

Πάλι,  φίλοι μου, η γη είναι διαφορετική. Δεν υπήρξε καμία ανάγκη για  καταστροφή και  χάος στη γη. Το επίπεδο δόνησης σηκώθηκε ψηλά, έτσι ώστε αυτή η ενέργεια  που εισέρχεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σας και από όλους τους ανθρώπους. Είναι η ενέργεια της νέας  ενδυνάμωσης.

Έτσι, εάν μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των γεγονότων που συμβαίνουν, σε δύο ημέρες θα είναι η μέτρηση και η αρχή του χωρισμού. Σε πέντε το πολύ μήνες, μια νέα  ενδυνάμωση θα έρθει σε κάθε ένα και οποιοδήποτε ένα από σας. Και έπειτα τα πράγματα αληθινά  θα αρχίσουν να συμβαίνουν!

Φέρνουμε αυτό κάτω σε ένα προσωπικό επίπεδο για σας τώρα. Μοιραζόμαστε με σας τι εσείς  μπορείτε να κάνετε τώρα στις ζωές σας σαν άνθρωποι, για κάθε έναν από σας έχουμε υποβάλει την ερώτηση,  «Τι είναι αυτό που πρέπει να ξέρω, και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνω, Πνεύμα;»

Σας δίνουμε κάτι σαν  απάντηση που  μπορεί να μην περιμένατε, αν και, δέστε  την απλότητα και δέστε την αλήθεια  αυτής της απάντησης. Για να σας βοηθήσουμε να το εξηγήσετε,  σας δίνουμε δύο σενάρια.

Το πρώτο είναι το σενάριο του παλαιού ενεργειακού κόσμου. Στον παλαιό ενεργειακό κόσμο υπάρχει μια ταινία που γίνεται. Είναι μια απλή κινηματογραφική ταινία. Είναι για έναν άνθρωπο σε ένα ποδήλατο  που κάνει πεντάλ σε ολόκληρη τη χώρα,  περνώντας από  διάφορες εμπειρίες. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει  κανένα χάρτη ακολουθεί απλά τους δρόμους προς τα εδώ και κει. Έχει πολλές εμπειρίες με αυτόν  τον τρόπο. Αλλά πρέπει να πάρει στο ποδήλατο κάθε πρωί και να κατευθύνεται, και να μάχεται τους ανέμους, και τον ήλιο και τα στοιχεία, και πρέπει να προσέχει την κυκλοφορία στο δρόμο.

Και είναι δύσκολο και οι ανθρώπινοι μύες πονάνε. Ο άνθρωπος πρέπει να σταματήσει για  τροφή και για ξεκούραση. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι.

Ω!, υπάρχουν πολλές ευλογίες, αλλά είναι ένα δύσκολο ταξίδι. Χρησιμοποιούμε τη μεταφορά του ποδηλάτου επειδή δεν είναι τόσο απλό όπως το να πάρεις το αυτοκίνητο και να γυρίσεις το κλειδί και να πατήσεις το γκάζι. Όχι, το ταξίδι του ανθρώπου μέχρι τώρα ήταν να πρέπει  να πατάει πετάλι και να κατευθύνεται και να προσπαθεί να υπολογίσει πού να πάει χωρίς έναν χάρτη, και  χωρίς γνώση. «Πέφτοντας» στην εμπειρία.

Και έπειτα υπάρχει ο άνθρωπος της νέας ενέργειας που κινείται σε αυτήν την νέα γη μετά από την μέτρηση που λήφθηκε. Και σε αυτό το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας του ανθρώπου  στο ποδήλατο, ο άνθρωπος και το ποδήλατο δεν κινούνται. Εμφανίζονται μυστηριωδώς να επιπλέουν και να ισορροπούν. Το σκηνικό προχωρά, όχι ο άνθρωπος  στο ποδήλατο.

Τώρα, σε όλους τους άλλους που βλέπουν αυτήν την ταινία αργότερα, θα ΦΑΝΕΙ ότι ο άνθρωπος της νέας ενέργειας  πατάει πετάλια και το ποδήλατο  πάει. Αλλά δεν είναι. Το ΣΚΗΝΙΚΟ κινείται.

Η ιστορία είναι εδώ απλή,  φίλοι μου. Θα κινείστε σε μια ενέργεια όπου δεν χρειάζεστε να πατάτε πετάλι, όπου δεν πρέπει «να σχεδιάσετε» τι να κάνετε έπειτα. Όπου δεν πρέπει να μάχεστε στο μυαλό σας «τι είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε» ή  τι είναι αυτό που εσείς πρέπει να κάνετε» γιατί αυτό θα έρθει σε σας. Θα είστε σε έναν χώρο  χάρης ειρήνης και ενδυνάμωσης . Το ΤΟΠΙΟ θα αλλάξει. Θα έρθει σε σας  ανάλογα με την περίπτωση. Δεν είναι ένας απλός, δισδιάστατος δρόμος όπου θα είστε .

Το τοπίο είναι πολυδιάστατο και θα αλλάζουν σταθερά όλα γύρω από σας. Εσείς  απλά χρειάζεται να είστε στην Παρούσα Στιγμή. Δεν πρέπει να ανησυχήσετε για πού  πρέπει να είστε ή τι πρέπει να κάνετε έπειτα. Γιατί καθώς κάθεστε ακόμα επάνω στο  ποδήλατο σας, εσείς θα έρθετε σε μια γνώση ότι όλα τα πράγματα είναι όπως πρέπει να είναι.

Ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για το τι θα  βιώσετε έπειτα, γιατί  θα συρθεί προς τα σας από τις μεγάλες δυνατότητες. Από τις επιλογές που είναι εκεί έξω , το κατάλληλο νέο «σκηνικό» θα  παρουσιαστεί μέσα σε σας.

Δεν θα πρέπει να πιέζεστε για την πληρωμή των εξόδων του σπιτιού σας εάν κάθεστε ήσυχα  επάνω στο ποδήλατό σας. Δεν θα πρέπει να ανησυχήσετε για το πως η εργασία σας πρέπει να είναι, γιατί  η κατάλληλη εργασία θα έρθει σε σας.

b435637913002925b8a061161b217d58

Το τοπίο κινείται - το περιβάλλον αλλάζει - εσείς όχι.

Αυτό μπορεί να φανεί λίγο ανησυχητικό στην αρχή, γιατί εσείς θα ξυπνήσετε ακόμα και αύριο το πρωί και θα θέλετε να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Απλά καθίστε επάνω στο ποδήλατό σας! Ω!,  ανησυχείτε ότι το ποδήλατό σας θα ανατραπεί μη πατώντας πετάλια και μη  εργαζόμενοι.

Ξέρετε,  φίλοι μου, είστε ένας  άνθρωπος με ισχύ και ότι το ποδήλατο θα είναι  ισορροπημένο από μόνο του. Γνωρίζετε και εμπιστεύεστε την καρδιά σας ότι το κατάλληλο, νέο σκηνικό θα παρουσιαστεί .

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα θα έρθουν σε σας με συγχρονιστικούς τρόπους που δεν έχουν συμβεί ποτέ πριν. Θα έρθουν σε σας όταν  είναι ώρα για αυτούς να θεραπεύονται, και όταν είναι η ώρα για αυτούς να πάνε από τον παλαιό ενεργειακό κόσμο στον νέο.

Όλα τα πράγματα που χρειάζεστε θα σας παρουσιαστούν εμπρός σας. Το ποδήλατο θα παραμείνει  το ίδιο το σκηνικό θα αλλάζει. Δεν πρέπει να φοβηθείτε εάν ήσαστε  καλός ή κακός, ή ποια είναι ισορροπία σας φωτός και σκοταδιού . Έχετε πάει κατευθείαν δια μέσω του  έχετε απελευθερώσει αληθινά το karma σας. Έχετε ξαναγράψει τις ιστορίες σας. Υπάρχουν ακόμα υπολείμματα karma που είναι εκεί, αλλά κάθονται σε μια θέση αγάπης επάνω  στο ποδήλατό σας - σε μια θέσης εμπιστοσύνης - και παρατηρείστε τι συμβαίνει. Θα μείνετε κατάπληκτος. Θα είναι η αντίθεση του τρόπου που οι άνθρωποι έχουν ζήσει τις ζωές τους μέχρι τώρα.

Γιατί κάθε ημέρα σέρνουν έξω το ποδήλατο, αυτοί αγωνίζονται επάνω στους λόφους και αναρωτιούνται αυτό που έρχεται έπειτα, φοβούνται για το τι κρύβεται στα δέντρα και τους θάμνους, και αναρωτιούνται πότε πρόκειται να πάρουν μια επίπεδη πορεία.

Αυτός είναι ο τρόπος του ανθρώπου της παλαιάς ενέργειας. Καθορίζετε τον τρόπο  του ανθρώπου της νέας ενέργειας. Μέσω της εμπιστοσύνης σας στον Εαυτό και το Πνεύμα, θα δημιουργήσετε αυτόν τον νέο δρόμο. Θα μείνετε κατάπληκτος με αυτό που συμβαίνει όταν κάθεστε ακόμα και επιτρέπετε εκείνα τα κατάλληλα πράγματα  να έρθουν σε σας. Ακόμα και όταν σας λέει ο διάνοιά σας αυτός  δεν είναι ο τρόπος να πάτε «όταν στέλνει επάνω τα σήματα κινδύνου» απλά παίρνετε μια βαθιά  αναπνοή και  απελευθερώνεστε, και ξέρετε και εμπιστεύεστε την ιερότητά σας.

Δεν θα το μοιραζόμασταν αυτό με σας εάν αυτό δεν ήταν αλήθεια. Οι οδηγοί σας  δεν θα είχαν αποσυρθεί από την άμεση ενέργειά σας εάν δεν ήταν η ώρα για κάθε έναν από σας, εάν η μέτρηση δεν λαμβανόταν αυτή τη στιγμή, εάν δεν ήταν κατάλληλο για να αρχίσει το νέο ταξίδι, εάν δεν υπήρξε μια ομάδα της οικογένειας των εργατών του φωτός που ήταν έτοιμοι να αρχίσουν να εμπειρώνται τις ιδιότητες της νέας ενέργειας.

Θα φανεί παράξενο αρχικά, να είστε απλά γαλήνιοι (ήσυχοι). Θα θελήσετε να ελέγξετε  τα πράγματα. Ίσως, θα έχετε το φόβο. Θα σκεφτείτε ότι πρέπει να κάνετε  κάτι, αλλά  φίλοι μου, εσείς ΚΑΝΕΤΕ κάτι. Και θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι όπως κάθεστε επάνω στο ποδήλατό σας και επιτρέπετε σε όλα τα πράγματα  να έρθουν σε σας. Και καθώς έρχονται σε σας, ξέρετε τι  να κάνετε με αυτά. Όταν οι άνθρωποι  έρχονται σε σας και λένε ότι υποφέρουν, και λένε δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν σαν άνθρωποι με φυσική μορφή, ξέρετε τι  να τους λέτε. Θα ξέρετε τι  είναι κατάλληλο. Θα προέλθει από μια θέση μέσα σας που είναι της μέγιστης αλήθειας και του μέγιστου φωτός. Και θα σας χτυπήσει σχεδόν από τα πόδια σας να  δείτε  ποιοι είστε! Θα μείνετε κατάπληκτοι με αυτό που βγαίνει από το στόμα σας και την καρδιά σας! Χρειάζεται μόνο ένα «επιτρέπεται» και ένα «είμαι» για να έχει συμβεί αυτό.

Αυτές οι ίδιες ενέργειες και πληροφορίες που δίνουμε σε σας  απόψε δίνονται σε άλλους πέρα στον κόσμο σας. Υπάρχουν τρόποι για εξήγηση των ίδιων πληροφοριών, ότι ΕΙΝΑΙ η ώρα. Κάθε ένας από σας υπήρξε μέσα σε τόσες πολλές προσπάθειες στη διάρκεια των ζωών σας. Κάθε ένας από σας εδώ έχει  τη δύναμη της πρόθεσης που δημιουργεί  νέους  κόσμους. Είχατε τη δύναμη της πρόθεσης να είστε σε ένα χώρο αγάπης, να υπερνικήστε τις προκλήσεις, να μάχεστε το σκοτεινότατο, την σκοτεινότατη μάχη και  να μείνετε εδώ, για να προωθήσετε προς τα μπρος και για να είστε μέρος του γεγονότος για το οποίο  έχετε περιμένει.

Είναι χρόνος για τη μέτρηση. Είναι η αρχή δύο κόσμων, ταυτόχρονων.Είναι η ευθυγράμμιση των πλανητών για να επιτρέψουν την αληθινή ενδυνάμωση. Έτσι, αυτός είναι ο απλός τρόπος μας να πούμε, «Ο χρόνος σας είναι εδώ τώρα.» Εάν είστε αβέβαιοι για οποιοδήποτε από αυτό, προσέχετε τα γεγονότα στις ειδήσεις σας στις ερχόμενες ημέρες και τις εβδομάδες και τους μήνες δείτε τι συμβαίνει, για να δείτε περί τίνος μιλάμε.

Αυτό που συμβαίνει αληθινά,  φίλοι μου «ότι συμβαίνει αληθινά» είναι ότι κάθε ένας από σας ήρθε εδώ με την ενέργεια της αγάπης, με την ενέργεια του Χριστού που λάμπει και καίει μέσα  σας, για να Δημιουργήσει αυτόν τον κόσμο. Ήρθατε στη γη και γίνατε φυσικά  όντα. Κλειδωθήκατε στην πυκνότητα της γης και μοιραστήκατε τη δόνηση σας με τη Μητέρα Γη , σκόπιμα. Ήρθατε να είστε Όντα της μάζας και  της στερεότητας. Περάσατε από  σκοτεινά γεγονότα στη διάρκεια των ζωών σας σκόπιμα. Πήγατε  μέσω αυτών των γεγονότων με την δική σας επιλογή , με την κατανόηση του φωτός και  του σκοταδιού.

Αλλά αυτό το φως του Χριστού που φέρατε μέσα  σας, εσείς το κρύψατε επίσης για να το προστατεύσετε βαθιά μέσα στη συνείδησή σας.Έπρεπε να προστατευθεί. Ο άγγελος που είστε προστάτευσε το φως του Χριστού μέσα. Αυτό το φως Χριστού έπρεπε να κρυφτεί μακριά  μέχρι τον κατάλληλο χρόνο.

Αναρωτιέστε τι έχετε επιδιώξει και έχετε χάσει. Αναρωτιέστε για τους συντρόφους της ψυχής  σας. Αναρωτιέστε για την αληθινή αγάπη σας. Αναρωτιέστε γιατί δεν αισθάνεστε ολόκληροι. Αυτό είναι επειδή έχετε κρύψει - σκόπιμα - αυτό το φως του Χριστού στη συνείδησή  σας. Το έχετε προστατεύσει όπως ο γονέας που προστατεύει το παιδί. Και τώρα που έχετε περάσει από τους κύκλους της ζωής σας, τώρα που έχετε κατεβεί από τη καρμική ρόδα, τώρα που οι ενέργειες του πλανήτη και της ανθρώπινης μαζικής συνείδησης και ειδικότερα η ενέργειά σας είναι κατάλληλες, αυτό το φως του Χριστού που φέρνετε είναι έτοιμο να έρθει στο προσκήνιο. Το περιποιηθήκατε όπως ένα παιδί. Βεβαιώστε  στον Εαυτό σας ότι είστε προστατευμένοι και ασφαλείς . Βεβαιώστε στον Εαυτό σας ότι είστε στην μέγιστη θέση  εμπιστοσύνης και χάρης με το Πνεύμα, και ότι δεν θα φέρνατε καμία ζημιά στο  φως σας του Χριστού στο παιδί του Χριστού σας. Γιατί θέλει να γεννηθεί  άλλη μια φορά.

Αυτές οι μεταφορές είναι ισχυρές,  φίλοι μου. Το φως Χριστού μέσα σε σας θέλει  να γεννηθεί πάλι. Αυτός είναι ο λόγος του γιατί έχετε αισθανθεί τα πράγματα μέσα από τα οποία  έχετε περάσει στους προηγούμενους λίγους μήνες ειδικότερα. Γι αυτό αυτή η ταλαιπωρία. Γι’ αυτό αυτός ο πόνος μέσα στην ύπαρξή σας.

Δύο ημέρες από αυτήν την ημέρα είναι η μέτρηση. Δύο ημέρες από αυτήν την ημέρα  θα φεύγετε. Θα αφήνετε την παλαιά γη.

Και έτσι είναι.

Τωβίας

Παρουσιασμένο στον Βυσσινί  Κύκλο

11 Δεκεμβρίου ..1999

Copyright by Geoffrey A.Hoppe, Golden Co, USA. Με την επιφύλαξη όλων

Των δικαιωμάτων .Περισσότερες πληροφορίες στο www.crimsoncircle.com

Μετάφραση: Οικονόμου Κώστας

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1