urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελοι

Τοβίας:Και έτσι είναι, αγαπητοί φίλοι και δάσκαλοι που μαζευτήκατε εδώ, που ενωνόμαστε μαζί πάλι στον κύκλο μας, στον ιερό μας χώρο μαζί σας. Φέρνουμε για σας χαιρετισμούς, ευχαριστίες και τιμή. Αγαπητοί φίλοι, για λίγο πάρτε μία βαθιά ανάσα της ενέργειας που γίνεται τώρα αισθητή στο κύκλο μας μαζί σας. Εισπνεύστε βαθιά μέσα σ’ όλη τη βιολογία σας. Εισπνεύστε βαθιά μέσω του πνεύματός σας. Εισπνεύστε βαθιά και επιτρέψτε αυτή την ενέργεια μέσα στην ύπαρξή σας.

Tώρα, για λίγο, Εγώ, ο Τοβίας, θα μιλήσω μέσω του φίλου μας, αυτόν που αποκαλούμε Κόλντρε (Τζέφρυ Χόπι), αυτόν που αποκαλώ «γιο». (γέλια) για λίγο χρόνο θα εργασθούμε με κάθε ένα από σας εδώ και όλες οι οντότητες που έρχονται στον κύκλο τώρα για να ισορροπήσουν και να προσαρμόσουν την ενέργεια, να υφάνουν μία νέα ενέργεια εδώ. Σ’ αυτό το χρόνο, αγαπητοί φίλοι και δάσκαλοι, απλά ανοίξτε τις καρδιές σας και ανοίξτε τις υπάρξεις μας για όλα όσα θα δοθούν σήμερα. Ανοίξτε τις καρδιές σας και τις υπάρξεις σας σε αυτούς που εισέρχονται στον χώρο τώρα, αυτούς που έρχονται από την άλλη πλευρά του πέπλου προκειμένου να είναι μαζί σας σήμερα. 

Όταν συγκεντρώνεστε έτσι σαν οικογένεια, συγκεντρώνεστε με την πρόθεση να θεραπευτείτε και να μάθετε προκειμένου να προχωρήσετε στη νέα ενέργεια. Αυτό ανοίγει τα μονοπάτια για μας που είμαστε στην άλλη πλευρά του πέπλου. Μαζί με σας δημιουργούμε ένα νέο χώρο, μία νέα διάσταση. Μαζί δημιουργούμε τους ενεργειακούς σχηματισμούς και τις υφάνσεις για τη νέα σας Γη.

Νιώστε την ενέργεια τώρα εδώ. Είναι παρούσα μέσα και γύρω σας. Νιώστε την γαλήνη και την αγάπη και την χαρά που υπάρχει εδώ, την χρυσότητα που ρέει μέσα εδώ πλημμυρίζοντας. Αυτή, αγαπητοί δάσκαλοι, είναι η ενέργεια της νέας Γης. Αυτή είναι η ενέργεια της θεϊκής σας στιγμής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να το νιώσει τώρα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, γιατί συχνά είναι δύσκολο να πλησιάσουμε. Πολλές φορές είναι δύσκολο να μιλήσουμε όπως τώρα. Για μας, αυτή η ενέργεια είναι ενέργεια εορτασμού, να βρισκόμαστε έτσι εδώ, τόσο κοντά στους ανθρώπους, τόσο κοντά στη Σώμπρα, τόσο κοντά με εκείνους που αγαπάμε. Εμείς, οι οντότητες που έρχονται μέσα σήμερα, χορεύουν εδώ από τη χαρά καθώς μαθαίνουν ότι η απόσταση που μας χώριζε από σας γίνεται όλο και μικρότερη και μικρότερη και μικρότερη. Με την εργασία που κάνατε στις ζωές σας, τις πολλές ζωές σας πάνω στη Γη, και ιδιαίτερα αυτή τη ζωή … ανοίγει το πέπλο για μας να έρθουμε τόσο πολύ πιο κοντά.

Για ένα λεπτό νιώστε την αγάπη μας. Ακούστε και νιώστε και αισθανθείτε τα μηνύματα που έχουμε για κάθε ένα από σας ως άτομα που κάθεστε εδώ και για κάθε ένα από σας που το ακούτε μέσω του δικτύου … και για κάθε ένα από σας που το διαβάζετε … για ένα λεπτό νιώστε μας. Για αυτό το λεπτό ακούστε τις λέξεις και τις σκέψεις μας για σας.

Τώρα, σας παρατηρούσαμε! Εργαζόμασταν με εκείνους εδώ της οικογένειας, του Βυσσινί Κύκλου, καθώς περάσατε μέσα από τα πρώτα τρία μαθήματα μέχρι τώρα. Ξέρουμε ότι τα μαθήματα δεν είναι πάντα τόσο εύκολα. Αλλά υπάρχει πολύ αποφασιστικότητα από τη μεριά σας, καταρχήν να αποδεχθείτε όλα τα πράγματα όπως είναι, να σταθείτε πίσω από το χαμηλό τοίχο, να παρατηρήσετε και να παρακολουθήσετε τη διττότητα σε δράση. Πολύ πρόσφατα, τις τελευταίες μέρες, είχατε την καλύτερη ευκαιρία για να το δείτε (οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ). Αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει η επιθυμία για πισωγύρισμα στη διττότητα; Κι όμως, βλέπετε τις μπορείτε να μάθετε από την ανθρώπινη ενέργεια … τι μπορείτε να μάθετε από τον Εαυτό σας απλά παρατηρώντας;

Και μετά ήταν το μάθημα για να αποδεχθείτε τον ανθρώπινο εαυτό σας. Ξέρουμε ότι μπορείτε αρκετά εύκολα να αποδεχθείτε τον πνευματικό σας εαυτό. Η αποδοχή του ανθρώπινου εαυτού είναι δύσκολη. Και θα μιλήσουμε πάλι για αυτό απόψε.

Και κατόπιν, αγαπητοί φίλοι, ένα ακόμα δυσκολότερο μάθημα – να βρίσκεστε στη θεϊκή στιγμή σας, να είστε ο θεϊκός σας Εαυτός.  Ω, είδαμε αυτούς που είπαν φωναχτά την πρόθεσή τους, που διάλεξαν να σταθούν στη δική τους θεϊκή στιγμή. Kαi δούλεψε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου! (γέλια) Και μετά σας τράβηξαν έξω από αυτή [τη στιγμή] η οικογένεια ή οι συνάδελφοι! Αυτό που ήταν σημαντικό ήταν ότι νιώσατε – ακόμα και για μία στιγμή – πως είναι να είσαι σε θεϊκότητα χωρίς αγωνίες για το χθες. Γιατί, όπως ξέρετε, το χθες σας έχουν φύγει. Όλες αυτές οι προσωπικότητες, όλες αυτές οι πλευρές που γνωρίζατε σαν τις περασμένες σας ζωές, έχουν φύγει. Δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό να είστε τώρα στο παρελθόν. Το Βιβλίο της Ζωής όπως το ξέρετε έχει φτάσει σε τέλος. Το τελικό κεφάλαιο γράφτηκε και υπογράφτηκε από σας με το χέρι σας. Και όλες οι σελίδες που πάνε στο μέλλον είναι ανοικτές και έτοιμες για να τις γεμίσετε με τις δημιουργίες σας.

Α, και για αυτό είμαστε εδώ! Για αυτό είμαστε στη αίθουσα διδασκαλίας της νέας ενέργειας. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε, να συζητήσουμε και να εργασθούμε μαζί σας για το πώς θα γίνετε δημιουργός, ένας αληθινός δημιουργός στη νέα ενέργεια. Όχι οι δημιουργοί που ήσασταν κάποτε στον αρχικό κύκλο. Όχι, είστε οι νέοι δημιουργοί. Δεν αφορά μόνο τη ζωή σας. Αφορά όλους εκείνους που θα ακολουθήσουν μετά από σας. Το να μάθετε να είστε στη θεϊκή στιγμή, είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα μαθήματα μέχρι τώρα. Και όπως ο Κώλντρε μας λέει, μερικές φορές έχει πλάκα να παίζει το παιχνίδι της διττότητας. Κάποιες φορές έχει πλάκα να είσαι έξω από τη θεϊκή στιγμή. Έχει πλάκα το παιχνίδι μεταξύ των δύο.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτή η μέρα (11-11-2000), αυτή η μέρα της συγκέντρωσης του Βυσσινί Κύκλου που τη διάλεξαν άνθρωποι χωρίς να κατανοούν τη σημασία της; πάντως, εμείς που βοηθάμε τη καθοδήγηση αυτών των πραγμάτων, καταλάβαμε! Αυτή είναι πράγματι η μέρα στο ημερολόγιο των Μάγια, που είχε ονομαστεί «η μέρα της διττότητας» – ένα 1 και ένα 1, και ένα 2. Αυτή επρόκειτο να είναι μία πολύ δύσκολη μέρα εάν δεν είχατε ξαναγράψει την ιστορία της Γης, την ιστορία του σύμπαντός σας και την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Αυτή η μέρα θα ήταν γεμάτη διττότητα με ένα πολύ δύσκολο και προκλητικό τρόπο και θα γινόταν 11 μήνες μετά την αλλαγή της χιλιετίας σας, όταν αλλάξατε από το 1 στο 2. Αυτή η μέρα θα ήταν η μέρα της σύγκρουσης του 2, της σύγκρουσης του φωτός και του σκότους.

Αλλά κοιτάξτε αυτή τη ημέρα τώρα, φίλοι. Κοιτάξτε την τώρα. Γελάμε. Χαμογελάμε. Κοιτάξτε τι συνέβη ακόμα και στα πιο πρόσφατα γεγονότα. Υπάρχει διττότητα, μία διττότητα που είναι τόσο δυνατή που για τη προεδρία μίας από τις ισχυρότερες χώρες στον κόσμο, ανάγεται σε μερικές ψήφους. Θυμηθείτε τότε που σας είπαμε στη τελευταία μας συνάντηση ότι μέχρι τώρα, μέχρι αυτή την τόσο πρόσφατη στιγμή, η ισορροπία του φωτός και του σκότους, συν και πλην, 1 και 0 ήταν 2/3 προς 1/3. Η ισορροπία των 2/3 προς το 1/3 ήταν κατάλληλη για τα μαθήματα, για τις γνώσεις και τις κατανοήσεις.

Θυμηθείτε τότε που σας μιλήσαμε για το διαπασών, ότι ήταν εκτός ισορροπίας, εκτός συχνότητας. Οι δύο γραμμές του διαπασών είχαν δονητική ισορροπία 1/3 και 2/3 μέσα σας μέχρι αυτή την εποχή. Και όταν μιλήσαμε την τελευταία φορά, σας είπαμε να γνωρίζετε πλέον ότι οι δύο άκρες επανέρχονταν σε αρμονική ισορροπία μεταξύ τους πάλι. Συνεχίζουν να είναι δύο, αλλά σε αρμονία. Δεν είναι εκτός φάσης όπως ήταν πριν. 

Αγαπητοί φίλοι, κοιτάξτε τις εκλογές σας. Δεν είναι 2/3 και 1/3. Δεν είναι μία αντισταθμιστική ισορροπία. Είναι τόσο προσεκτικά ισορροπημένο που η διαφορά είναι μερικές ψήφοι. Αυτή είναι η νέα διττότητα. Δεν είναι δύο πλευρές που μάχονται η μία την άλλη όπως παλιά. Είναι δύο πλευρές τόσο κοντινές σε δόνηση, τόσο κοντινές που αρχίζουν να εναρμονίζονται μαζί. Πολλοί από σας δεν μπορείτε καν να αναγνωρίσετε τη διαφορά μεταξύ των υποψηφίων σας. Δονούνται σε παρόμοια συχνότητα. 

Αγαπητοί φίλοι, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει διττότητα αλλά από τη σημερινή μέρα και μετά, δεν θα πια η ίδια, ειδικά για όσους έχουν μπει στην ενέργεια της νέας Γης. Μπορεί να υπάρχουν δύο όψεις στον καθρέφτη, αλλά δεν μάχονται. Κοιτούν η μία την άλλη με μεγάλη περιέργεια. Αυτό το γεγονός δεν έχει προηγούμενο. Αυτό είναι το ξεπέρασμα ενός φράγματος πολύ μεγαλύτερο από ό,τι βιώσατε στη χιλιετία σας ή στην αρμονική σύγκλιση.

Αυτή είναι «η μέρα της διττότητας». Κοιτάξτε γύρω σας. Κοιτάξτε γύρω στη ζωή σας. Κοιτάξτε γύρω στη δημιουργία σας. Είναι γεμάτη με πολύ αγάπη και πολύ αφθονία και πολύ χαρά. Πράγματι, ξέρουμε ότι υπάρχουν ακόμη δυσκολίες που ζείτε, όμως κοιτάξτε που είστε. Κοιτάξτε που βρίσκεστε σαν ομάδα. Κοιτάξτε που βρίσκεται η Γη ως σύνολο αυτή τη στιγμή. Η διττότητα αλλάζει ενέργεια. Το βλέπετε μπροστά στα μάτια σας, και μερικές φορές δεν το αναγνωρίζετε καν! (γέλια)

Τώρα θα κάνουμε μία σύντομη παύση. Ζητάμε από τον Κώλντρε να μείνει στη σιωπή. Σ’ αυτή την παύση ερχόμαστε να σας αγκαλιάσουμε, να σας τιμήσουμε, και να κάνουμε τη τελική ζύμωση της ενέργειας αυτού του κύκλου. Κατόπιν θα συνεχίσουμε με τα σημερινά μαθήματα, το δεύτερο μέρος της Σειράς του Δημιουργού, το δεύτερο από τα τέσσερα μέρη που θα μοιραστούμε μαζί σας. Δεν είναι ενδιαφέρον ότι σήμερα κάνουμε επίσης το Μάθημα 4; Θα κάνουμε αυτή την παύση, αγαπητοί φίλοι, και απλά επιτρέψτε αυτή την αγάπη και την τιμή να περάσει σε σας. Υπάρχουν πολλοί, πολλοί, πολλοί που είναι σήμερα συγκεντρωμένοι εδώ επιθυμώντας να σας τιμήσουν. Θα ζητήσουμε από τον Κώλντρε να μείνει σε σιωπή για ένα λεπτό.

(παύση)

Α, εάν μπορούσαμε να βάλουμε σε μπουκάλι αυτήν την ενέργεια! Θα την παίρναμε μαζί μας για να δείξουμε σε όλους τους άλλους τι έχει επιτύχει αυτή η ομάδα ανθρώπων. Η ουσία της αγάπης είναι αυτό που δημιουργήσατε, και θα μιλήσουμε για αυτό στους υπόλοιπους. Ίσως να έρθουν να σας επισκεφθούν στην επόμενή σας συγκέντρωση.

Αγαπητοί φίλοι, πολύ καιρό πριν, όμως ούτε κατά προσέγγιση όσο φαντάζεστε, ήσασταν στον πρώτο κύκλο, την πρωτογενή δημιουργία. Ήσασταν άγγελοι και δημιουργούσατε. Είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψουμε, όμως δεν υπήρχαν τα στοιχεία της διττότητας στην αρχική δημιουργία. Δημιουργούσατε μέσα σε ενότητα. Δημιουργήσατε τελείως νέες διαστάσεις. Δημιουργήσατε βάθος και πλάτος και όλα τα ενδιάμεσα στοιχεία. Ήσασταν πρωτοπόροι με την ύψιστη κατανόηση του πως να δημιουργείτε με την ενέργεια του Αιώνιου Ενός. Ήταν ευχάριστο για σας και παίζατε με αυτό και το βιώνατε με πληρότητα. Και του άρεσε του Θεού να σας παρατηρεί να παίζετε μέσα στη δημιουργία του Θεού. Ο Θεός γέλαγε όταν παίζατε στον πρωτογενή κύκλο. Φέρνατε πολύ χαρά στο Πνεύμα. Ήσασταν εξαιρετικά δημιουργικοί. Δημιουργούσατε και δημιουργούσατε και προχωράγατε συνεχώς σε νέα επίπεδα.

Όσο δυσνόητο και εάν είναι, αγαπητοί φίλοι, δημιουργούσατε με τόση έκφραση και τόσο πάθος – πάθος που υπάρχει ακόμη μέσα σας – και λεπτότητα που στην κυριολεξία πήγατε στα όρια της δημιουργίας. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσετε και ίσως να θέτει σε αμφισβήτηση αυτό που έχετε διδαχθεί μέχρι τώρα. 

Αλλά πήγατε στα όρια της δημιουργίας. Όταν φτάσατε στις άκρες, υπήρχαν τριγμοί (το τραπέζι της γραμματείας καταρρέει μετά από αυτό).  Όταν φτάσατε στα όρια της δημιουργίας, αγαπητοί φίλοι, κάτι συνέβη που ούτε εσείς ούτε το Πνεύμα είχατε ζήσει ποτέ μέχρι τότε. Ήταν η μετάβαση από την ενότητα στη διττότητα. Ήσασταν στις άκρες του. Δεν είχατε ανθρώπινη μορφή τότε. Ήσασταν σε αυτό που αποκαλείτε φωτεινό σώμα. Αρχίσατε να νιώθετε αλλαγές. Αρχίσατε να νιώθετε κάτι ασυνήθιστο και πολύ άβολα. Και αυτό ήταν η διττότητα. Συνεχίσατε να δημιουργείτε και να βιώνετε την εμπειρία στα όρια του πρώτου κύκλου. Και, αγαπητοί φίλοι, αυτός ο χρόνος ήταν μία προκλητικά δύσκολη εποχή. Εδώ είναι που νιώσατε για πρώτη φορά αποσυνδεδεμένοι από το Πνεύμα. Εδώ είναι που νιώσατε για πρώτη φορά ότι δεν υπήρχε πια μία αρμονία αλλά μία αντιπαρατιθέμενη διττότητα. Αυτά όλα ήταν μέρος της εμπειρίας που επιλέξατε. Δεν υπήρχε κανένα λάθος σε αυτό. Δεν υπήρχε κανένα λάθος σε αυτά που κάνετε εδώ.

Αρχίζετε να βιώνετε αισθήσεις όπως δυσπιστία. Αρχίσατε να βιώνετε αισθήσεις όπως θυμός και μίσος. Καμία απ’ αυτές τις αισθήσεις δεν την νιώθατε σωστή ή κατάλληλη, γιατί ποτέ μέχρι τότε δεν είχατε ξανανιώσει κάτι τέτοιο. Αλλάζατε. Μεταμορφωνόσασταν. Ήσασταν η παροιμιώδης κάμπια που πέρναγε μέσα από το κουκούλι για να γίνει μία πεταλούδα. Αφήνατε τον πρώτο κύκλο και βιώνατε δύο (διττότητα) αντί για ένα.

Σε αυτή τη ζώνη στα όρια του πρώτου κύκλου βιώσατε τα πιο τραυματικά και δύσκολα πράγματα που έζησε ποτέ η ψυχή σας. Εάν μπορεί να υπάρξει κατανόηση του τι είναι κόλαση, αυτή ήταν εκεί. Εάν υπήρξε ποτέ αληθινή μάχη και πόλεμος, αυτά ήταν εκεί, και αυτό σας πλήγωσε βαθιά. Ήταν κάτι που εσείς και οι άλλοι που ήταν εκεί, δεν είχατε νιώσει ή ζήσει ποτέ πριν. Υπήρχε δυσαρμονία και σε κάποιο βαθμό μία ενεργειακή καταστροφή.

Αλλά φίλοι, κατανοήστε ότι τίποτα από αυτά δεν ήταν λάθος. Υπήρχε μία συμφωνία με το Πνεύμα ότι εσείς θα Ήσασταν εξερευνητές, ότι θα πηγαίνατε σε μέρη της δημιουργίας που δεν είχε εξερευνήσει κανείς μέχρι τότε. Θα μαθαίνατε κάτι νέο και κανείς ούτε εσείς ούτε το Πνεύμα γνωρίζατε τι θα ήταν αυτό. Αυτό τώρα αποκαλείται διττότητα. Υπήρχε τόσο πολύ ενέργεια πίσω από αυτό, τέτοια εστίαση, τέτοια ένταση σε αυτή την εμπειρία στα όρια του Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, που στην κυριολεξία λειτούργησε σαν καταπέλτης και σας οδήγησε σε ένα νέο μέρος που ονομάζεται δεύτερος κύκλος, η δεύτερη δημιουργία. Σας πήρε από κάμπια και μέσω του κουκουλιού σας έφερε εδώ στη Γη.

Τώρα, υπάρχει πολύ φυσική σ’ αυτό για την οποία θα αναρωτηθείτε και θα μιλήσουμε σε μελλοντικές συναντήσεις για αυτό. Αλλά, αγαπητοί φίλοι, ζήσατε μία πολύ δύσκολη εμπειρία πριν έρθετε στην Γη, πριν δημιουργήσετε τον δεύτερο κύκλο. Ήρθατε εδώ στη Γη, και αρχίσατε να ζήσετε τη μία ζωή μετά την άλλη.

Σας το έχουμε ξαναπεί, δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα αυτή την ιδέα του κάρμα. Δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη. Γιατί δεν ήταν κάρμα. Δεν είναι κάρμα. Τι είναι, αγαπητοί φίλοι; Για όλες τις εμπειρίες και τα γεγονότα που ζήσατε στα όρια της πρώτης δημιουργίας, τώρα προσπαθείτε να καταλάβετε, προσπαθείτε να ορίσετε και να παγιώσετε και να διαχειριστείτε ζώντας μία παράλληλη εμπειρία στη Γη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελοι

Αποχωρισμός: ζείτε εμπειρίες αποχωρισμού προκειμένου να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι συνέβη στα όρια της δημιουργίας πριν έρθετε στη Γη. Πόνος: ζείτε εμπειρίες πόνου εδώ στη Γη για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να ορίσετε τι συνέβη σε εκείνη τη περιοχή πριν φύγετε από την πρώτη δημιουργία. Ανισορροπία: ζείτε εμπειρίες ως άνθρωποι με άλλους ανθρώπους, εμπειρίες ανισορροπίας π.χ. στα συναισθήματά σας, για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι συνέβη στα όρια της δημιουργίας.

Καταλαβαίνετε τι σας λέμε; Δεν κάνατε τίποτα λάθος εδώ στη Γη! Επιλέξατε εμπειρίες ώστε να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε κάτι και να βοηθήσουν το Πνεύμα να κατανοήσει κάτι που συνέβη πριν από πολύ χρόνο, αλλά όχι τόσο πολύ. Χρησιμοποιείτε τη Γη και τα στοιχεία της διττότητας, τη φυσική της διττότητας. Χρησιμοποιείτε τη μάζα και την ύλη για να βοηθήσετε εσάς και το Πνεύμα να κατανοήσετε. Χρησιμοποιείτε υλικά σώματα για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε, να σας βοηθήσουν να ζήσετε πάλι τις εμπειρίες εκείνες στα όρια του πρώτου κύκλου. Οι εμπειρίες σας στη Γη σχετίζονται με τις εμπειρίες στην πρωτογενή Δημιουργία. Τώρα τις «αναπαριστάτε» στη διττότητα και στην ύλη για βαθύτερη κατανόηση και προσδιορισμό. Δεν αφορά το κάρμα, αφορά περισσότερο μία αναπαράσταση κάποιου πράγματος που έγινε κάποτε άλλοτε, κάπου αλλού.

Υπήρχε ένας άγγελος με το όνομα Τέϋλορ. Είχε ζήσει στη Γη πολλές, πολλές ζωές. Κάποια ζωή η Τέϋλορ ήταν πολεμίστρια, μία πολεμίστρια για μία άπληστη χώρα, για ένα άπληστο βασίλειο. Δεν την ενδιέφεραν τα θέματα. Την ενδιέφερε μόνο να είναι πολεμίστρια. Ήθελε να έχει την εμπειρία του αίματος και της μάχης. Ήθελε να εμπειραθεί την διττότητα και τον θυμό. Έδωσε αυτές τις εμπειρίες στη ψυχή της και έμειναν εκεί για πολύ, πολύ καιρό.

Στην επόμενη ζωή, η Τέϋλορ ήταν μητέρα που δεν ήταν τόσο καλή με τα παιδιά της ή τον άντρα της. Της άρεσε η συντροφιά άλλων ανδρών. Της άρεσε να είναι μακριά από την οικογένειά της. Ένιωθε ένοχη για αυτό και βάραινε πολύ μέσα της. Κι όμως συνέχιζε να το κάνει, και κάνοντάς το προκάλεσε πολύ πόνο και δυσκολία στα παιδιά της, και προκάλεσε την αυτοκτονία του άντρα της, την αναχώρησή του. Αυτό το θυμόταν η ψυχή της και μεταφέρθηκε και πέρασε στο βιβλίο της ζωής της.

Σε μία άλλη ζωή η Τέϋλορ ήταν επιχειρηματίας και διηύθυνε μία βιοτεχνία που απασχολούσε φτηνό εργατικό δυναμικό. Η Τέϋλορ εκμεταλλευόταν νέους ανθρώπους και φτωχούς ανθρώπους για να έχει αυτό το φτηνό εργατικό δυναμικό. Και την Τέϋλορ δεν την ένοιαζε τόσο για αυτούς, νοιαζόταν μόνο για τα λεφτά, για τον πλούτο. Η Τέϋλορ δεν μοιραζόταν αυτόν τον πλούτο με άλλους. Δεν έδινε για αγαθοεργίες. Έδινε μόνο για τον εαυτό της και ήθελε να κτίσει ένα μνημείο για την αθανασία της αποκτώντας πλούτο. Και αυτό βάρυνε πολύ στη ψυχή της και στην ύπαρξή της αλλά δεν την ένοιαζε και συνέχισε.

Σε αυτή τη ζωή, η Τέϋλορ ήταν παιδί με καταχρηστικά εξουσιαστικούς γονείς. Στην αρχή της εφηβείας της έγινε αλκοολική. Συνέχισε να πίνει κάθε μέρα, κατεβάζοντας τις δονήσεις της σε επίπεδα που είναι δύσκολα ακόμα και για μας να καταλάβουμε. Έπινε και έμπαινε στο σκοτάδι. Οι δονήσεις της ήταν χαμηλές και ξέχασε τι σημαίνει αγάπη. Δεν ζούσε με ευτυχία στη ζωή. Κατηγορούσε τους γονείς της. Κατηγορούσε τους άλλους συναδέλφους της. Ο αλκοολισμός της δημιούργησε προβλήματα στην υγεία της. Αυτό έφερε περισσότερη πίκρα μέσα της.

Η Τέϋλορ είναι τώρα στο Βυσσινί Κύκλο και δεν πίνει πια, γιατί κάποια στιγμή διάβασε ένα βιβλίο μεγάλης έμπνευσης. Παρευρέθηκε σε συναντήσεις περίπου σαν και αυτή. Επέτρεψε σε άλλους να της δώσουν βοήθεια, να την αγκαλιάσουν και να της πουν ότι την αγαπούν. Βρέθηκε με άλλους που διέθεσαν τον χρόνο να τη βοηθήσουν να καταλάβει ότι όλα αυτά τα αισθήματα ενοχής μέσα της χρειάζονταν να απελευθερωθούν, χρειάζονταν να τα αφήσει να φύγουν.

Τώρα βλέπετε, σας λέμε την ιστορία της Τέϋλορ σήμερα για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε, καθένας από σας. Πράγματι, αυτή είναι μία αληθινή ιστορία. Σας το λέμε για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σας, να το δείτε στη δική σας ζωή και στη ζωή οποιουδήποτε άλλου προσπερνάτε, να το δείτε στα δικά σας μάτια και στα μάτια κάθε άλλου. Βλέπετε, η Τέϋλορ, διάλεξε αυτές τις δύσκολες ζωές. Τις διάλεξε πριν από πολύ καιρό. Γνώριζε ότι το Πνεύμα χρειαζόταν κάποιον να πάει στα κατώτερα βάθη. 

Κάποιος έπρεπε να πηδήξει μέσα σε αυτή τη τεράστια πισίνα της διττότητας για να εξερευνήσει τα κατώτατα και βαθύτερα μέρη της. Α, είναι εύκολο για κάποιον να ακουμπήσει μόνο τις μύτες των ποδιών του μέσα και να πει «Είμαι γεμάτος φως γιατί δεν βυθίζομαι. Και μαζεύω και συγκεντρώνω το φως του ήλιου και επομένως είμαι ιδιαίτερος».

Είναι δύσκολο, αγαπητοί φίλοι, όταν έχετε πάρει ένα δρόμο γεμάτο προκλήσεις. Πηδήξατε βαθιά όταν αποφασίσατε να γίνετε αλκοολικός, να έχετε τους χειρότερους από τους εφιάλτες, να έχετε τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Και πιστεύατε ότι αυτό ήταν μόνο κάρμα. Πιστεύατε ότι ξεπληρώνατε χρέη του εαυτού σας. Αγαπητοί φίλοι, αυτό δεν ακούγεται ούτε καν λογικό να ξεπληρώνετε χρέη στον εαυτό σας. Εσείς και άλλοι Τέϋλορ που είστε οικογένεια, που είστε Σώμπρα, και που σας αγαπάμε τόσο βαθιά όλοι εμείς … διαλέξατε δύσκολες εμπειρίες στις ζωές σας για να βοηθήσετε την εξερεύνηση των βαθών του φωτός και του σκότους. Προσφέρατε πολλά σε υπηρεσία κάνοντας αυτά τα πράγματα. Βοηθήσατε να αναπαρασταθούν οι ενεργειακές εμπειρίες από τα όρια του πρώτου κύκλου, και κάνοντάς το, βοηθήσατε το Πνεύμα πραγματικά να καταλάβει κάτι καινούργιο.

Ξέρουμε ότι αυτό θα σας δημιουργήσει πολλές ερωτήσεις, θεωρητικές ερωτήσεις όπως, «είναι σωστό να σκοτώσεις κάποιον, πραγματικά βοηθώ το Πνεύμα;» Αγαπητοί φίλοι, εσείς, που είστε σε αυτήν την ομάδα και διαβάζετε αυτό, ούτε καν θα νιώθατε κάποια τάση για να το κάνετε αυτό τώρα. Το κάνατε αρκετές φορές στο παρελθόν. Τιμήστε τον εαυτό σας για αυτά που έχετε κάνει. Τιμήστε τον εαυτό σας για το δύσκολο μονοπάτι που πήρατε. Και ιδιαίτερα, όταν κοιτάτε στα μάτια κάποιον άλλο και ίσως δεν βλέπετε το φως που βλέπετε στα δικά σας, θυμηθείτε ότι συνεχίζουν να βοηθούν την εξερεύνηση αυτού που πράγματος που ονομάζεται διττότητα. Υπάρχουν δύο πλευρές στη διττότητα, μία φωτεινή και μία σκοτεινή, μία θετική και μία αρνητική. Κάποιος πρέπει να εξερευνήσει τα βάθη και των δύο.

Εσείς που σκέφτεστε αυτή τη στιγμή τα παιδιά σας και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν: κατανοήστε τι πραγματικά περνούν. Αυτό είναι συμπόνια, όταν μπορείτε να κατανοήσετε. Αγαπητοί φίλοι, αυτό που ζείτε εδώ στη Γη σας βοηθά να κατανοήσετε και σας βοηθά να ορίσετε αυτή την εμπειρία που ζήσατε στα όρια της δημιουργίας. Και τα καταφέρατε εξαίσια.

Όπως έχουμε πει και παλαιότερα, πολλά όνειρα που βλέπετε τώρα, πολλοί φόβοι και εφιάλτες που βρίσκονται στη ζωή σας δεν σχετίζονται με την παρούσα ζωή. Δεν σχετίζονται καν με παλαιότερες ζωές. Αναρωτιέστε από που προέρχονται αυτοί οι φόβοι; Αγαπητοί φίλοι, πολλά από αυτά που έρχονται σε σας τώρα σχετίζονται με εμπειρίες που ζήσατε πριν αφήσετε τον πρώτο κύκλο. Ζείτε αυτές τις εμπειρίες με ένα άλλο τρόπο – στα όνειρά σας – για να βοηθήσετε να δημιουργηθεί η ύφανση αυτού που ονομάσαμε δεύτερη δημιουργία. Αυτό το δικό σας σύμπαν, η δική σας Γη, μία προέκταση του Ο,τι Υπάρχει.

Τώρα, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η Τέϋλορ σταμάτησε να πίνει, και η Τέϋλορ έφτασε να μάθει ότι υπάρχει μία θεϊκότητα μέσα της, αλλά μεγάλο μέρος από αυτό ήταν ψυχολογικό. Δεν το καταλάβαινε τόσο καλά στη καρδιά της, γιατί είχε ακόμη ενοχές. Ξέρετε ότι ακόμα ένιωθε ένοχη επειδή έφυγε από την πρώτη δημιουργία; Και κατόπιν ένιωθε ένοχη γιατί διάλεξε τόσες πολλές ζωές και δύσκολες εμπειρίες. Άρχισε να έχει μία νέα σοφία καθώς αυτή η πεταλούδα αναδυόταν από το κουκούλι.

Η Τέϋλορ συνέχιζε να έχει προβλήματα με τη ζωή της. Ακόμη αντιμετώπιζε προκλήσεις. Και διάβαζε πολλά πράγματα από το Βυσσινί Κύκλο. Άρχιζε να καταλαβαίνει πως να αποδεχθεί τα πράγματα. Άρχιζε να καταλαβαίνει πως να αποδεχθεί τον ανθρώπινο εαυτό της, παρόλο που αυτό ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για αυτήν. Ένιωθε ότι έπρεπε να ντρέπεται για την ανθρώπινη πλευρά της. Δεν καταλάβαινε ακόμα ότι η ανθρώπινη πλευρά της ήταν θεϊκή, ότι η θεϊκή της πλευρά έδινε τόσα πολλά στο σύμπαν. Η Τέϋλορ άρχισε να βρίσκεται στη θεϊκή της στιγμή, παρόλο που ήταν δύσκολο και ήταν λίγες οι στιγμές και με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους. Άρχισε να διαθέτει ένα λεπτό κάθε μέρα για να βρίσκεται σε θεϊκότητα. Και την αγαπούσε πολύ και της έδινε μία ζεστή και χρυσή αίσθηση. Μετά όμως η ενοχή θα ερχόταν. Θα ένιωθε ότι δεν αξίζει αυτή τη θεϊκή στιγμή, και η στιγμή θα εξαφανιζόταν.

Όμως η Τέϋλορ έβαλε την πρόθεσή της να μάθε και να εξελιχθεί. Συνέχισε να έχει προκλήσεις στη ζωή της, προκλήσεις με τα χρήματα και τις σχέσεις και τον πλούτο και την εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Αυτές ήταν πολύ δύσκολες και κάποιες φορές βλαστημούσε το Πνεύμα. Υπήρξαν στιγμές που είπε ότι θα απομακρυνόταν από όλα αυτά τα περί της Γης και της νέας ενέργειας γιατί δεν έβλεπε να φέρνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Υπήρξαν φορές που είπε «Όλα αυτά είναι λόγια. Είναι σαν τα λόγια άλλων συστημάτων πεποιθήσεων άλλων ανθρώπων στη Γη. Όλα είναι λόγια. Όλα είναι ένα ηρεμιστικό». Υπήρξαν φορές που ήταν πραγματικά αγανακτισμένη.

Βρισκόταν σε τέτοιο σημείο στη ζωή της που ήθελε να πιστέψει πολύ βαθιά. Ήθελε να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο, αλλά δεν ήξερε πως. Και μπερδεύτηκε τόσο πολύ, με τέτοια θολούρα και αναστάτωση, αλλά περισσότερο από όλα τα άλλα, τόσο προδομένη που μία νύχτα απλά κατέρρευσε στο πάτωμα και άρχισε να κλαίει και είπε «Δεν μπορώ να προχωρήσω άλλο. Δεν ξέρω τι να κάνω, Πνεύμα. Σου ζήτησα καθοδήγηση. Ζήτησα καθοδήγηση από τους αγγέλους μου. . Ζήτησα καθοδήγηση από τους οδηγούς, και δεν ξέρω τι να κάνω». Τώρα, η Τέϋλορ δεν διάβαζε τόσο καλά τα λόγια που έλεγαν ότι το Πνεύμα δεν μπορεί να το κάνει για σας και ότι οι πνευματικοί σας οδηγοί έχουν φύγει. (γέλια)

Υπήρχε κάτι μέσα της που προσπαθούσε να φανερωθεί, προσπαθούσε να της μιλήσει, αλλά δεν μπορούσε όταν βρισκόταν έξω από τη θεϊκή στιγμή. Δεν μπορούσε όταν ανησυχούσε για όλα τα πράγματα. Αλλά όταν κατέρρευσε κλαίγοντας, κάτι συνέβη. Κάτι αναδύθηκε. Ήταν σαν μία φωνή, αλλά δεν ερχόταν από έξω, αλλά από μέσα. Αναδύθηκε και της μίλησε και της είπε «Εγώ Είμαι η χάρη. Εγώ Είμαι η θεϊκή χάρη που υπάρχει μέσα σου. Μπορώ να χειριστώ τα πάντα. Μπορώ να ισορροπήσω τα πάντα. Θα επιλύσω τα πάντα, αλλά έρχομαι από μέσα σου και το όνομά μου είναι χάρη».

Έμεινε εκεί για πολύ ώρα, νιώθοντας αυτή την ενέργεια της θεϊκής χάρης από μέσα από την ύπαρξή της. Και κατά κάποιο τρόπο το ένιωσε σωστό. Δεν παρέδωσε τον εαυτό της και τα προβλήματά της σε κάποια οντότητα, σε κάποια εικόνα του Θεού που δεν ήξερε ή καταλάβαινε. Τα παρέδωσε στη χάρη που ερχόταν μέσα από τη δική της ύπαρξη. Από εκείνη τη μέρα, άρχισε να καταλαβαίνει. Άρχισε να καταλαβαίνει τη δύναμη της χάρης. 

Και αυτό είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσουμε απόψε, τη χάρη μέσα σας. Όμως, πριν το κάνουμε, θέλουμε να αναφερθούμε σε κάτι συγκεκριμένο. Δεν ήταν σύμπτωση ούτε λάθος όταν νωρίτερα σήμερα κάποιος που πάει με τον Άνεμο (το όνομα του Wind Hughes, προσκεκλημένος ομιλητής στη συγκέντρωση του Βυσσινί Κύκλου) σας μίλησε για τη χάρη, συζήτησε για την πτώση από τη χάρη και τις έννοιες που την συνοδεύουν. Δεν είναι επίσης σύμπτωση που πριν από μία εβδομάδα, ξυπνήσαμε τον Κώλντρε και του είπαμε «ερχόμαστε σήμερα σε σένα για να μιλήσουμε για τη χάρη». Και εκείνος είπε «Τι; Δεν καταλαβαίνω». Και μιλήσαμε για πολλή ώρα και του είπαμε να το φέρει σαν θέμα σήμερα.

Του δώσαμε μία άσκηση που θα δώσουμε και σε σας απόψε. Αγαπητοί φίλοι, κατανοήστε ότι σε αντίθεση με αυτά που σας λένε τα βιβλία σας και αυτά που σας λένε άλλοι δάσκαλοι, δεν υπήρξε ποτέ πτώση από τη χάρη. Δεν υπήρξε ποτέ ένας Εωσφόρος που εκδιώχθηκε από τον παράδεισο. Αυτά όλα είναι μεταφορές. Ζήσατε ως εμπειρία τα ακραία όρια της δημιουργίας. Ζήσατε κάτι που δεν είχατε ζήσει ποτέ πριν, και αυτό ονομάστηκε διττότητα. Αυτό σας έστειλε στη δεύτερη δημιουργία. Υπήρχε μία ενέργεια που χρειαζόταν για να σας στείλει πέρα από τα όρια της δημιουργίας. Αυτή η διττότητα, η τριβή δημιούργησε την ενέργεια που σας εκτόξευσε στη δεύτερη δημιουργία που καλείται Γη, εκεί ακριβώς όπου βρίσκεστε τώρα. Ήταν σαν να νιώθατε τη δύναμη πυραύλων που εκρήγνυνται με τέτοια δύναμη που σας έκανε να ξεχάσετε από που προερχόσασταν. Αλλά δεν υπήρξε πτώση από την χάρη. Για την δική μας οπτική ήταν ένα βήμα από το ένα στο δύο, ένα βήμα που έγινε με αγάπη για το Πνεύμα και όλους εμάς που θα ακολουθήσουμε πίσω σας. 

Τώρα σχετικά με τη χάρη. Θα σας πάρουμε μαζί μας για μία άσκηση, με την άδειά σας βέβαια. Σας ζητάμε να νιώσετε άνετα, να βολευτείτε.

Τώρα, με την άδεια αυτών που έχουν συγκεντρωθεί σήμερα εδώ, θα περπατήσουμε δίπλα-δίπλα μαζί σας μέσα στο καινούργιο σας σπίτι. Δεν έχετε μείνει και πολύ εκεί τελευταία! (γέλια) Είναι η ώρα για να μείνετε περισσότερο χρόνο στο νέο σας σπίτι. Είναι ένα όμορφο μέρος. Είστε απασχολημένοι τρέχοντας γύρω γύρω στη πόλη και τη γειτονιά. Δεν περνάτε αρκετό χρόνο στο νέο σας σπίτι!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελοι

Για αυτό ας πάμε εκεί τώρα. Ας πάμε πίσω εκεί με τους αγγέλους στο πλευρό σας, γιατί αρέσει και σε εκείνους να εξερευνούν αυτό το νέο μέρος σας. Ας μπούμε μέσα, και όπως είπαμε αγαπητοί φίλοι, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα εδώ. Γιατί δημιουργείτε τους τοίχους. Δημιουργείτε το χώρο. Δημιουργείτε την ενέργεια. Ας περπατήσουμε τώρα μέσα στο νέο σας σπίτι.

Ας προχωρήσουμε και ας μπούμε στη κουζίνα. Ας μπούμε στη κουζίνα του νέου σας σπιτιού. Βλέπετε πολλοί από σας δεν ξέρατε καν ότι υπήρχε μία κουζίνα εδώ! (γέλια) Δεν έχετε μείνει καθόλου στο σπίτι! Κι όμως αυτός είναι τόσο μεγαλειώδης χώρος που εσείς χτίσατε. Θα περνάτε περισσότερο χρόνο τώρα εδώ. Τώρα, στη κουζίνα του νέου σας σπιτιού, στο κέντρο της υπάρχει ένας πολύ μεγάλος, πολύ όμορφος, από το πάτωμα μέχρι την οροφή (που μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ ψηλά) … υπάρχει ένας πολύ μεγάλος φούρνος με μία μεγάλη πόρτα. Υπάρχει μία επιγραφή πάνω από την πόρτα, γραμμένη με χρυσά απαστράπτοντα γράμματα που λέει «Φούρνος της Χάρης».

Ο Φούρνος της Χάρης. Αγαπητοί φίλοι, αυτό είναι ένα σύμβολο και επίσης μία πραγματικότητα για τη δική σας ενέργεια της χάρης. Ζητάμε καθένας από σας να σκεφτεί μία δύσκολη περίσταση που ζήσατε στη προσωπική σας ζωή που δεν συμπεριλαμβάνει άλλους ανθρώπους. Είναι μία δική σας κατάσταση .. είτε είναι αυτή της αφθονίας … είτε είναι αυτή του γενικού φόβου … είτε είναι αυτή της υγείας … είτε είναι αυτή της μοναξιάς. Σας ζητάμε για μία στιγμή να σκεφθείτε μία κατάσταση που σας δυσκόλευε τώρα τελευταία, να σκεφθείτε κάτι που συμβολίζει αυτή τη κατάσταση. Εάν υπάρχει θέμα αφθονίας, το σύμβολο θα μπορούσε να είναι το πορτοφόλι σας ή το βιβλιάριο των επιταγών. Εάν αφορά την υγεία σας, το σύμβολο θα μπορούσε να είναι μία φωτογραφία σας. Σκεφθείτε τώρα ένα σύμβολο που εκφράζει αυτή την δύσκολη κατάσταση. 

Και ναι, πολλοί από σας ήδη γνωρίζουν τι θα κάνουμε τώρα. Θα σας ζητήσουμε να πλησιάσετε το φούρνο της χάρης με την όμορφη γυάλινη πόρτα του και το μηχανισμό από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι. Θα σας ζητήσουμε να βάλετε αυτό το σύμβολο της δυσκολίας σας σε αυτό το φούρνο. Βάλτε το εκεί – ναι, πάνω στη σχάρα. 

Αφού βάλετε αυτό το σύμβολο εκεί, σας ζητάμε να κλείσετε την πόρτα του Φούρνου της Χάρης. Σας ζητάμε να μην πείτε τίποτα, να μην έχετε καμία πρόθεση, να μην πείτε καμία λέξη, να μη βάλετε καμία ενέργεια για αυτό, να μην πείτε καμία προσευχή. Σας ζητάμε τώρα να κοιτάξετε πάνω αριστερά. Θα δείτε ένα μόνο κουμπί, το μοναδικό κουμπί του Φούρνου της Χάρης σας. Λέει «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ». Σας ζητάμε να πατήσετε αυτό το κουμπί λειτουργίας τώρα.

Καθώς, αυτή η δύσκολη κατάσταση που έχετε,  ψήνεται στο Φούρνο της Χάρης σας, θα σας πούμε μερικά πράγματα για αυτό το εργαλείο. Καταρχήν, όταν ξεκινάτε να εργαστείτε με το εργαλείο της χάρης στη ζωή σας, χρησιμοποιήστε το μόνο για σας. Χρησιμοποιήστε το μόνο για δικές σας προσωπικές καταστάσεις. Αργότερα, αλλά όχι πολύ σύντομα, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε κατάλληλα για άλλους ανθρώπους και τις καταστάσεις τους. Αλλά προς το παρόν, αυτό είναι μόνο για σας. Είναι για κάθε θέμα που έχετε στη ζωή σας δικό σας. Εάν ανησυχείτε για ένα παιδί, για το σύζυγο, δεν είναι η κατάλληλη ώρα να βάλετε την ενέργειά τους εκεί. Είναι μόνο για σας. 

Σας ζητάμε επίσης να βάζετε μόνο ένα θέμα, μία δυσκολία, μία έννοια κάθε φορά. Είδαμε κάποιοι από σας να προσπαθούν να βάλουν τα πάντα εκεί! (γέλια) Ενώ μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε το Φούρνο της Χάρης, μόνο ένα θέμα κάθε φορά. Επίσης σας ζητάμε να κρατήσετε το θέμα αυτό στο Φούρνο της Χάρης για 24 ώρες, για 24 ώρες. Επίσης σας ζητάμε να θυμηθείτε να το βγάλετε στο τέλος των 24 ωρών! Όταν αυτό το θέμα έχει μαγειρευτεί … όταν είναι έτοιμο αφού έχει εκτεθεί στη ενέργεια της θεϊκής σας χάρης, τότε μπορείτε να βάλετε κάποιο άλλο μέσα στο φούρνο. Όμως ένα θέμα κάθε φορά και να περιμένετε 24 ώρες, και μετά να το βγάζετε έξω.

Τώρα ενώ αυτή η ιστορία φαίνεται απλή – ίσως κοινότοπη – σας λέμε τώρα ότι υπάρχει πολύ δύναμη σε αυτή, γιατί το Μάθημα 4 στην Αίθουσα της Νέας Πνευματικής Ενέργειας της Γης είναι «Δημιουργήστε με Χάρη». Μάθημα 4 – Δημιουργήστε με Χάρη. Αυτό το σύμβολο του φούρνου σας δίνεται σήμερα για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πως να εργαστείτε με τη θεϊκή χάρη που έρχεται από μέσα σας. Θα εμπειραθείτε τι συμβαίνει όταν βάζετε ένα θέμα μέσα σε αυτόν τον Φούρνο της Χάρης.

Ας επιστρέψουμε στην Τέϋλορ. Έβαλε το πορτοφόλι της στον Φούρνο της Χάρης, γιατί εξέφραζε το θέμα της αφθονίας για το οποίο πάλευε τότε. Και το έβαλε στο φούρνο χωρίς καμία σκέψη ή πρόθεση. Χωρίς σκέψη ή πρόθεση, το καταλαβαίνετε αγαπητοί φίλοι; Α, ξέρουμε ότι έχετε συνηθίσει να προσεύχεστε, και έχετε συνηθίσει να υμνείτε και βάζετε πρόθεση και να έχετε λίστες για πράγματα να κάνετε. Αυτά όλα ήταν καλά, και γέμισαν με αγάπη, και αυτά σας έφεραν εδώ. Αλλά αγαπητοί φίλοι, τώρα πηγαίνουμε σε νέα μέρη. Στο Φούρνο της Χάρης δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε πρόθεση. Τα κανονίζει όλα μόνος του. 

Όταν η Τέϋλορ έβαλε μέσα το πορτοφόλι της χωρίς σκέψη ή πρόθεση και χωρίς να ζητήσει κάτι, ξέρετε τι συνέβη; Ο Φούρνος της Χάρης της επέτρεψε η βαθιά αρμονία της διττότητας να δημιουργήσει μία νέα και ευλογημένη ενέργεια. Ο Φούρνος της Χάρης της έφερε ισορροπία στην οικονομική της κατάσταση. Ο Φούρνος της Χάρης της έφερε ενέργεια αφθονίας στη ζωή της με κατάλληλο και ισορροπημένο τρόπο.

Τώρα, θα ήταν δύσκολο για την Τέϋλορ εάν είχε προσπαθήσει να τα δημιουργήσει όλα αυτά με το μυαλό της. Θα ήταν σαν να έτρωγε φαγητό και να προσπαθούσε να ελέγξει με το μυαλό της πως γίνεται η επεξεργασία του μέσα στο σώμα. Απλά τρώτε φαγητό και του επιτρέπεται να κινηθεί και να είναι ό,τι είναι. Αυτή είναι η «χωνευτική χάρη» (γέλια) Και με τον ίδιο τρόπο, όταν βάλετε κάτι στο Φούρνο της Χάρης σας, αυτό φροντίζει τον εαυτό του. Υπάρχει φυσική ισορροπία. Υπάρχει φυσική εκπλήρωση που λαμβάνει χώρα σε αυτή τη νέα ενέργεια.

Μετά από μία εβδομάδα από τη μέρα που η Τέϋλορ έβαλε το πορτοφόλι της στο Φούρνο της Χάρης και του επέτρεψε να μαγειρευτεί όλη τη νύχτα, έχασε τη δουλειά της. Αυτό και αν δεν το ξέρετε! (γέλια) Και απόρησε, όπως απορούν και κάποιοι από σας, τι συμβαίνει, αλλά επίσης εμπιστεύτηκε με χάρη. Ήξερε ότι η δουλειά της ήταν πράγματι ένα εμπόδιο προς την αφθονία της. Την κράταγε δεμένη και περιορισμένη. Της έδινε την ευκαιρία να έχει άλλες εμπειρίες που δεν ήταν πλέον κατάλληλες, και μία από αυτές τις εμπειρίες που της έδινε ήταν ο περιορισμός της αφθονίας. Έτσι, όταν έβαλε το πορτοφόλι της στο φούρνο της χάρης, φυσικά αυτό της άλλαξε τη ζωή.

Ενώ η απώλεια της εργασίας της έφερε στην αρχή φόβο, η Τέϋλορ έβαλε το φόβο μέσα στο Φούρνο της Χάρης. Επέτρεψε στη χάρη να χειριστεί το φόβο για αυτά που ζούσε. Καθώς το έκανε αυτό με κάθε νέα κατάσταση, επέτρεψε στη θεϊκή χάρη να βρει την κατάλληλη ισορροπία και λύση.

Αγαπητοί φίλοι, η Τέϋλορ έμαθε να εμπιστεύεται τον εαυτό της. Δεν μετέφερε τα προβλήματα για λύση προς κάποιο άγγελο ή οδηγό ή στο Πνεύμα. Επέτρεπε την εκπλήρωση μέσα στην ίδια την ύπαρξή της. Και πράγματι στο μάθημα 4, «Δημιουργήστε με Χάρη», θα μάθετε επίσης την ομορφιά, τη ροή, την ισορροπία και την αγάπη της χάρης που υπάρχει μέσα σας τώρα. Μέχρι τώρα, δεν είχατε εμπιστοσύνη στη δική σας θεϊκή χάρη. Επίσης, η ενέργεια της Γης δεν ήταν κατάλληλη μέχρι τώρα για μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιήσει αυτή την ενέργεια. Αλλά τώρα είναι δική σας.

Σας έχουμε πει να εργαστείτε με αυτά τα νέα εργαλεία. Μπορούμε μόνο να σας δώσουμε τις ενοράσεις μας, τη σοφία μας. Μπορούμε μόνο να σας καθρεφτίσουμε τη συνειδητότητα της δικής σας ομάδας, αλλά εσείς πρέπει να κάνετε την εργασία. Πάρτε τις δύσκολες καταστάσεις σας και βάλτε τις στο Φούρνο της Χάρης. Και ναι, για την ερώτηση που μόλις τέθηκε, μπορείτε να βάλετε μία κατάσταση στο φούρνο πολλές φορές εάν δεν βρίσκεται λύση και συνεχίζετε να ανησυχείτε, μπορείτε να το βάλετε ξανά και ξανά. Εάν η Τέϋλορ ανησυχούσε για τα θέματα αφθονίας, θα μπορούσε να βάλει το πορτοφόλι της μέσα κάποια άλλη μέρα. Αλλά, όπως είπαμε, ένα θέμα κάθε μέρα.

Μάθημα 4, που θα είναι ένα μάθημα βάσης για την εφαρμογή της δημιουργίας στη νέα ενέργεια, είναι να «Δημιουργείτε με Χάρη». Πρέπει πρώτα να καταλάβετε και να μάθετε πως να δημιουργείτε με χάρη προτού μπορέσετε να προχωρήσετε σε πιο δυναμικά βήματα. Και πάλι σας υπενθυμίζουμε να χρησιμοποιείτε το Φούρνο της Χάρης μόνο για τον εαυτό σας τώρα. Σε μελλοντικές συναντήσεις σαν και αυτήν, θα σας μιλήσουμε για το πως να επηρεάζετε καταστάσεις ομάδων ή οικογενειακές, αλλά για τώρα χρησιμοποιήστε τον μόνο για την δική σας ύπαρξη. Αυτό είναι – και θα το επιβεβαιώσετε μόνοι σας εάν διαλέξετε να το χρησιμοποιήσετε -  ένα πολύ, πολύ δυνατό εργαλείο. Το παρουσιάζουμε σήμερα εδώ μέσα σε μία ιστορία, μεταφορικά σαν φούρνο, αλλά είναι ένας πρακτικός τρόπος για να φέρετε ισορροπία και λύσεις στη ζωή σας.

Μάθημα 4:Δημιουργήστε με Χάρη. Τώρα, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι πολλά ακόμα που χρειάζεται να σας πούμε σήμερα σχετικά με αυτό το μάθημα. Είναι αρκετά απλό. Όλοι σας έχετε τα εργαλεία για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως. Είναι πολύ δυνατό. 

Που μας οδηγούν όλα αυτά, ρωτάτε, στα μελλοντικά μαθήματα; εργαζόμαστε μαζί σας για να γίνετε πραγματικοί δημιουργοί στη νέα ενέργεια, δημιουργοί στη δική σας ζωή, δημιουργοί ενός νέου ενεργειακού σχηματισμού στη νέα Γη. Δεν πρόκειται μόνο για σας. Αφορά τη δημιουργία των υφάνσεων της ταπετσαρίας της νέας ενέργειας. Η ίδια η εργασία που κάνετε, τα μαθήματα που βιώνετε τις επόμενες μέρες όλα σχετίζονται με τη δημιουργία αυτού του υφαντού.

Τώρα, όταν μία δυσκολία εμφανίζεται στη ζωή σας, μην πείτε «α, Πνεύμα, γιατί το εμφανίζεις αυτό τώρα;» Θυμίστε στον εαυτό σας ότι εσείς το εμφανίσατε και το εμφανίσατε μέσα σε πνεύμα αγάπης για να δημιουργήσετε τις υφάνσεις της νέας ενέργειας της Γης.

Αγαπητοί φίλοι, σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο. Μέσα από αυτές τις συγκεντρώσεις, σας φέρνουμε τις κατανοήσεις του γιατί ήρθατε στη Γη καταρχήν. Σας μιλάμε για τους λόγους που διαλέξατε τη Γη, γιατί διαλέξατε τις δυσκολίες. Και σας φέρνουμε το μήνυμα ότι όλα αυτά έγιναν με καλοσύνη και σε υπηρεσία προς το Πνεύμα. Δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που κάνατε που ήταν ακατάλληλο ή λάθος. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε αυτή τη σοφία. Δώσατε βαθιά από τον εαυτό σας. Τώρα δίνετε από τους εαυτούς σας για άλλη μία φορά. Διαλέξατε να μην επιστρέψετε στην Εστία. Αντίθετα, διαλέξατε να είστε οι πρωτοπόροι αυτής της νέας ενέργειας. Για αυτό σας αγαπάμε βαθιά και για αυτό δεν είστε ποτέ μόνοι.

Καιέτσιείναι.

ã Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7392, Golden, CO, 80403.

Περισσότερες πληροφορίες στο Internet:  www.crimsoncircle/com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1