urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Διδάσκαλος Τωβίας

Παρουσίαση στο Βυσσινί Κύκλο

14 Οκτωβρίου 2000

Και έτσι είναι αγαπητοί δάσκαλοι που μαζευτήκατε εδώ σήμερα, που σας καλωσορίζουμε πίσω στη αίθουσα διδασκαλίας της νέας πνευματικής ενέργειας της Γης. Σας καλωσορίζουμε στο Βυσσινί Κύκλο σήμερα, μία μέρα όπου υπάρχει εορτασμός, μία μέρα όπου μετά βεβαιότητος υπάρχει χορός στους διαδρόμους. Η ενέργεια σε αυτό το δωμάτιο, σε αυτό το χώρο με όλους αυτούς τους Φωτοεργάτες σήμερα, είναι ιερή και θεϊκή! Και σήμερα θα συζητήσουμε μαζί σας το Τρίτο Μάθημα της Σειράς του Δημιουργού. Αλλά πριν το κάνουμε, υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία θα θέλαμε να μιλήσουμε

Σας ζητούμε να εισπνεύσετε βαθειά τώρα. Αναπνεύστε βαθειά μέσα στην ύπαρξή σας, από την κορυφή του κεφαλιού σας περνώντας μέσα από όλο το σώμα σας μέχρι κάτω τα πέλματά σας. Αναπνεύστε βαθειά και επιτρέψτε σε αυτή τη θεϊκή ενέργεια που κατοικεί μέσα σας να αναδυθεί. Επιτρέψτε της να είναι σε κάθε κύτταρο. Επιτρέψτε της να είναι σε κάθε μόριο, κάθε μέρος της ύπαρξής σας. Αυτό που αποκαλείτε θεϊκότητα, αυτό που αποκαλείτε ο Θεός μέσα … ήταν πάντα εκεί, αγαπητοί φίλοι. Ήταν πάντα μαζί σας, αλλά περίμενε την κατάλληλη ώρα για να εμφανιστεί. Και όπως γνωρίζετε, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα! Για αυτό έχουμε αυτή την αίθουσα. Για αυτό συγκεντρώνεστε εδώ. Για αυτά δεκάδες χιλιάδες διαβάζουν αυτό το υλικό για να καταλάβουν τι συμβαίνει μέσα τους, να καταλάβουν την μεταμόρφωση που περνάνε αυτή τη περίοδο.

Αγαπητοί δάσκαλοι, μας δίνει – εμάς που είμαστε από την άλλη πλευρά του πέπλου – μεγάλη χαρά να είμαστε εδώ, να είμαστε καλεσμένοι στο χώρο σας σήμερα. Υπάρχουν πολλές οντότητες που έρχονται και μαζεύονται τώρα. Υπάρχουν πολλοί που τώρα έρχονται στο δεύτερο κύκλο εδώ. Εσείς, οι ανθρώπινοι άγγελοι, απαρτίζετε τον πρώτο κύκλο. Εμείς από την άλλη πλευρά του πέπλου απαρτίζουμε τον δεύτερο κύκλο. Ερχόμαστε τώρα και ενώνουμε τις ενέργειές μας με καθένα από σας. Αναμειγνυόμαστε μαζί σας. Μοιραζόμαστε αυτό το νέο χώρο που βοηθάτε να δημιουργηθεί εδώ. Ενωνόμαστε με χαρά. Ενωνόμαστε με χαμόγελα στα πρόσωπά μας!

Δεν είναι εύκολο για μας να πάμε κοντά σε ανθρώπους, γιατί όταν το πέπλο είναι βαρύ, όταν οι πόρτες είναι κλειστές, δεν μπορούμε εύκολα να είμαστε στη δική σας πλευρά. Αλλά όταν μαζευόσαστε έτσι, με την πρόθεση να μάθετε και να εξελιχθείτε και φέρνετε μπροστά την ενέργεια από μέσα σας για να συνεχίσετε την πορεία σας και το ταξίδι σας, τότε μπορούμε να έρθουμε σαν πλημμύρα. Mπορούμε να έρθουμε και να σταθούμε δίπλα σας. Μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας μία μικρή στιγμή στο χρόνο. Αυτό ακριβώς κάνουμε τώρα.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει αυτή τη στιγμή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει εκείνους που είναι μέρος της συνοδείας σας. Επιτρέψτε στη θεϊκή συνοδεία σας να έρθει πιο κοντά από ότι μπορεί συνήθως δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε για το έργο που κάνετε. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τον πόνο και τις ταλαιπωρίες που ζείτε στη πορεία, και τότε σας βεβαιώνουμε ότι είναι για ένα πολύ πιο μεγαλειώδη σκοπό. Σας βεβαιώνουμε ότι υπάρχει νόημα σε αυτό που κάνετε. Υπάρχει σκοπός και υπάρχουν αποτελέσματα.

Τώρα υπάρχει μία οντότητα που έρχεται εδώ σήμερα και κάθεται δίπλα σας, κάθεται κοντά δίπλα σας. Αυτή την γνωρίζετε πολύ καλά, ίσως τόσο καλά που είναι δύσκολο να διακρίνετε τη διαφορά στην ενέργεια. Αυτή έρχεται εδώ, κάπως κουρασμένη, κάπως εξασθενημένη, αλλά γεμάτη χαρά, γεμάτη ευχαριστίες, και σίγουρα γεμάτη αγάπη.

Έχουμε μιλήσει για όλες τις προηγούμενες ζωές, όλες τις οντότητες που έχετε υπάρξει στο παρελθόν. Έχουν έρθει και άλλη φορά στον κύκλο. Τις κοιτάγαμε καθώς προχωρούσαν και έφευγαν. Τις κοιτούσαμε καθώς επέστρεφαν στην Εστία. Κοιτάγαμε καθώς τις απελευθερώνατε από την ενέργεια της Γης. Κοιτούσαμε καθώς σας ευχαριστούσαν για το έργο που τώρα κάνετε σε αυτή τη ζωή.

Υπάρχει κάποιος σήμερα που κάθεται δίπλα σας και έχει κάνει επίσης πορεία, έχει ζήσει εμπειρίες και έχει περάσει καιρό πάνω στη Γη. Νιώστε αυτή την ενέργεια δίπλα σας. Νιώστε τη σύνδεση αγάπης που έχετε. Αγαπητοί φίλοι, αυτός που έρχεται εδώ σήμερα και σας συνοδεύει στο πρώτο κύκλο, που κάθεται δίπλα σας τώρα περιμένοντας απελευθέρωση, έτοιμος για να επιστρέψει στην Εστία, είναι το ίδιο το πρόσωπο που είστε εσείς σε αυτή τη ζωή μέχρι σήμερα. Αυτό είσασταν εσείς, το πρόσωπο που γεννήθηκε 30, 40 ή 50+ χρόνια πριν. Είναι το πρόσωπο που αναγνωρίζατε πάντα σαν τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, το πρόσωπο που έχει το όνομα που έχετε γράψει πάνω στην άδεια οδήγησης (γέλιο). Αυτή η οντότητα έρχεται σήμερα – και εσείς νομίζατε ότι εσείς κάθεστε στην καρέκλα! (γέλια). Αγαπητοί φίλοι, είστε πράγματι σε επίπεδο αποφοίτησης. Έχετε κάνει τόσες πολλές αλλαγές στη ζωή σας! Τώρα, το πρόσωπο που είσασταν όλα αυτά τα χρόνια της ζωής σας είναι έτοιμο να πάει στην Εστία.

Και από αυτό, μία νέα οντότητα, ένα νέο πνεύμα αναδύεται. Αυτό είναι ο εαυτός που είστε τώρα. Απελευθερώνεστε από τα παλαιά συμβόλαια και απελευθερώνεστε από το παλαιό κάρμα. Κάθε ένας από σας κοιτά ένα νέο «βιβλίο ζωής» τώρα… ένα «βιβλίο ζωής» που έχει μόνο άδειες σελίδες που περιμένουν να γεμίσουν με τις νέες δημιουργίες σας!

Α, αγαπητοί που είστε εδώ και διαβάζετε αυτό, αγκαλιάστε αυτόν που είναι δίπλα σας! Η διαδρομή του ήταν μακρά και δύσκολη και γεμάτη προσπάθεια. Είναι έτοιμος να πάει στην Εστία. Αγκαλιάστε αυτόν που κάθεται δίπλα σας, γιατί είναι το πρόσωπο το οποίο κοιτάγατε στον καθρέφτη όλα τα πρωϊνά της ζωής σας. Αγκαλιάστε αυτόν που κάθεται πίσω σας, γιατί άντεξε τόσο πολύ. Αυτοί είναι εκείνοι – εσείς δηλαδή που κάθεστε δίπλα σας – είναι εκείνοι που εκτέλεσαν το τελικό κεφάλαιο του βιβλίου της ζωής σας, που πέρασαν μέσα από τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες στα πρώτα τους χρόνια, που διάλεξαν το πιο δύσκολο από τα δύσκολα μονοπάτια. Τώρα είναι έτοιμοι να πάνε στην Εστία. Αγαπητοί φίλοι, ευχαριστήστε τον που πέρασε και άντεξε τόσα πολλά για όλη την ψυχή σας!

Τώρα, οι μνήμες τους θα είναι μαζί σας για λίγο καιρό. Αλλά η ενέργειά τους φεύγει για να δημιουργήσει χώρο για το νέο θεϊκό Εαυτό που έχει αρχίσει να αναδύεται. Όπως γνωρίζετε, περίμεναν να φύγουν εδώ και λίγο καιρό. Μπορούσατε να νιώθετε τις παραινέσεις και τις ωθήσεις αλλά δεν μπορούσαν να φύγουν μέχρι η δική σας θεϊκότητα να αφυπνιστεί αρκετά ώστε να έρθει στο προσκήνιο αυτός ο νέος ανθρώπινος άγγελος. Διάλεξαν αυτή την ειδική ημέρα με την ενέργεια εδώ, ακόμα και αυτό το συγκεκριμένο χρονικό σημείο του έτους, για να ξεκινήσουν την αναχώρησή τους. Ζητούν μόνο ένα πράγμα καθώς αρχίζουν να φεύγουν. Σας ζητούν να τους τιμήσετε, να τους αναγνωρίσετε και να τους ευχαριστήσετε. Σας ζητούν να καταλάβετε πως ό,τι δόθηκε και ο,τι εμπειραθήκατε έγινε με αγάπη προκειμένου να κλείσουν οι παλαιοί κύκλοι ζωής. Τιμήστε τον Εαυτό σας και αγαπήστε τον Εαυτό σας!

Αγκαλιάστε τους για όλα όσα έκαναν και για όλα όσα έδωσαν. Τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και τώρα είστε έτοιμοι να καταλάβετε πραγματικά το νέο σας σπίτι. Στο νέο σας σπίτι, αγαπητοί φίλοι, δεν ήταν δυνατό να πάρετε μαζί το παρελθόν. Αυτό είναι μόνο μνήμες. Είναι μόνο σκέψεις και εμπειρίες. Αλλά στο νέο σας σπίτι, είναι ώρα να απελευθερώσετε ακόμα και τον παλαιό εαυτό που θεωρούσατε ότι είναι ο εαυτός σας.

Αναρωτιέστε τώρα για τις αλλαγές που περάσατε στο βιολογικό σας επίπεδο. Αναρωτιέστε για όσα νιώθατε πρόσφατα, πιθανόν συλλογιζόμενοι ότι χάνατε το μυαλό σας. (γέλια) Αναρωτιέστε για τις αισθήσεις αποπροσανατολισμού. Αναρωτιέστε γιατί δεν σας βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι! Αναρωτιέστε γιατί φαίνεται να είστε αόρατοι κάποιες φορές! Είναι γιατί αναχωρείτε. Ο παλαιός εαυτός αρχίζει να ξεθωριάζει για να αντικατασταθεί από το νέο θεϊκό εαυτό.

Αναρωτιέστε γιατί σας αγνοούν κάποιες φορές που στέκεστε στην ουρά, σαν να μην υπάρχετε. Αναρωτιέστε γιατί ξεχνούν την παραγγελία σας στο εστιατόριο! (γέλια)  Αγαπητοί φίλοι, είναι γιατί ο παλαιός εαυτός που βλέπατε στον καθρέφτη γλίστραγε απομακρυνόμενος εδώ και αρκετό καιρό έτσι ώστε να αφήσει χώρο για τη νεότερη ενσάρκωση του Εαυτού. Αυτός ο νέος Εαυτός δεν είναι δεσμευμένος με κάρμα και συμβόλαιο. Δεν είναι δεσμευμένος με το παρελθόν αλλά ζει μόνο στο παρόν!

Αγαπητοί φίλοι, αυτή είναι μία ιερή και ευλογημένη ημέρα! Θα κάνουμε μία σύντομη παύση. Θα ζητήσουμε από τον Κόλντρε (Τζέφρυ Χόπι) να παραμείνει σιωπηλός ενώ θα ανακαλύπτετε τι είναι η αληθινή αγάπη από αυτόν που κάθεται δίπλα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να το νιώσετε πριν προχωρήσουμε.

 Υπάρχει τώρα ένα δώρο που δίνουν σε κάθε ένα, σε όλους όσους κάθονται εδώ, σε όλους όσους διαβάζουν αυτό. Αναρωτήθηκες Κόλντρε, γιατί σε σταματήσαμε πριν βγεις από την πόρτα (του σπιτιού σου) σήμερα; Αναρωτήθηκες γιατί σου ζητήσαμε να φέρεις το Ξίφος της Αλήθειας, το Εξκάλιμπερ, η μοναδική φορά που το έφερες στη συνεύρεση; (Το ξίφος τοποθετήθηκε στη θήκη πριν την συνάντηση). Γιατί αυτός που κάθεται δίπλα σας τώρα σας δίνει το Ξίφος της Αλήθειας, το Ξίφος της Ενδυνάμωσης, το ξίφος που ήταν η πηγή της αλήθειας και δύναμης για την ίδια σας την ύπαρξη για όλες αυτές τις μέρες.  Σας δίνεται τώρα ως το μόνο πράγμα που όντως θα μεταφέρετε στο νέο σας σπίτι. Είναι όντως το μόνο πράγμα που πάει στο τοίχο με τη βιτρίνα στο νέο σας σπίτι για να σας υπενθυμίζει όλα όσα έχετε υπάρξει και όλα όσα έχετε κάνει. Είναι εκεί για να τιμά όλες τις εμπειρίες σας που έφεραν εσάς, που έφεραν τη Γη, και που έφεραν όλη τη δημιουργία σε αυτό το σημείο. 

Είναι απλό. Είναι συμβολικό. Είναι τώρα ώρα να το αποδεχθείτε, να περάσετε τη δάδα από το ένα πλάσμα στο άλλο. Συνήθως αυτό συμβαίνει μεταξύ των ζωών όταν αφήνετε το φυσικό σώμα. Το νέο ξίφος σας δίδεται πριν επιστρέψετε στη Γη για την επόμενη ενσάρκωση. Αλλά τώρα σας δίδεται ενόσω κάθεστε εδώ, ενώ παραμένετε στο ίδιο σώμα, ένα σώμα που πολύ σύντομα θα περάσει μεγάλες αλλαγές! Αποδεχθείτε την αλήθεια για όλα όσα είσαστε και όλα όσα είσασταν.

Τώρα Μάθημα Τρίτο σήμερα

Προχωρήσαμε αυτά τα μαθήματα μαζί σας αργά. Σας παρουσιάσαμε στο Πρώτο Μάθημα και στο Δεύτερο Μάθημα και τώρα στο Τρίτο Μάθημα τις θεμελιακές ενέργειες για την Σειρά του Δημιουργού. Διαισθητικά, φίλοι, αυτά είναι πράγματα που ήδη γνωρίζετε. Διαισθητικά έχετε επίγνωση αυτών των πραγμάτων, αλλά χρειαζόταν να αναφερθούμε σε αυτές τις ιδέες σαν βάσεις.  Πιθανόν να μην είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μαθήματα (γέλια), αλλά είναι βάσεις για εκεί που θα πάμε. Θα παρουσιάσουμε στο Βυσσινί Κύκλο, τέσσερα διαφορετικά σετ μαθημάτων και κάθε σετ θα περιλαμβάνει τρία μαθήματα. Σήμερα θα παρουσιάσουμε το Τρίτο Μάθημα, με το οποίο συμπληρώνεται η πρώτη τριάδα.

Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε λίγο περισσότερο τη δημιουργική σας φύση, πως δημιουργούνται τα πράγματα, θα πάμε πίσω σε κάποιο χρονικό σημείο στον αρχικό κύκλο, όταν είσασταν στη πρώτη δημιουργία. Εκεί είχατε κάποιες δημιουργικές δυνάμεις και ικανότητες. Λέμε «κάποιες» γιατί ήταν κάπως περιορισμένες – δύσκολο να περιγραφεί – αλλά ήταν οι υποκείμενες παράμετροι για τον τύπο της δημιουργίας που ήταν δυνατός στο πρώτο κύκλο. Όταν βρεθήκατε στην άκρη αυτού του πρώτου κύκλου, στην άκρη της δημιουργίας, και περάσατε απέναντι, ήρθατε σε αυτό το μέρος, στη Γη, που βρισκόταν έξω από τον πρώτο κύκλο. Αρχίσατε να ζείτε πάνω στη Γη. Αρχίσατε να περπατάτε πάνω στη Γη.

Η αληθινή σας δημιουργική ικανότητα, η αληθινή ικανότητα του Δημιουργού, σας αποκρύφτηκε μέσα στην ίδια την ουσία της διττότητας. Υπήρχε λόγος για αυτό. Μέρος του λόγου, όπως είπαμε, είναι ότι ο δεύτερος κύκλος, ο κύκλος των ενεργειών της Γης και του φυσικού σας σύμπαντος υπάρχει έξω από το Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Έχετε να χειριστείτε μία ενέργεια που αποκαλείται «διττότητα», που είναι οι δύο διαφορετικές πλευρές, αυτό που θα αποκαλούσατε το «φως» και το «σκοτάδι», η αντίθετη όψη, η αντανάκλαση μέσα στον καθρέφτη.

Επειδή υπήρχατε έξω από το Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, κατά μία έννοια, υπήρχατε μέσα σε ένα κενό, και μετατρέπατε αυτό το κενό σε πραγματικότητα.  Προκειμένου να δημιουργήσετε το περιβάλλον της Γης, ήταν απαραίτητο για σας να πάτε στο μέλλον. Ήταν απαραίτητο για σας να πάτε στο κενό και να δημιουργήσετε βασιζόμενοι στις σκέψεις του τι θα μπορούσε να γίνει. 

Με άλλα λόγια, προβάλλατε πάντα τον εαυτό σας στο μέλλον. Αυτές οι δονήσεις δημιούργησαν το μονοπάτι για το αύριό σας. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούσατε από τότε που ήρθατε για πρώτη φορά εδώ στη Γη. Δεσμευόσασταν από μνήμες του παρελθόντος (κάρμα) και δημιουργούσατε το μέλλον προβάλλοντας τον εαυτό σας στα αύριο. Έτσι δημιουργούν οι περισσότεροι άνθρωποι στη Γη. Έτσι δημιουργείται το μέλλον. Η μελλοντική πραγματικότητα είναι μία αφομοίωση των δονητικών συχνοτήτων από όλους τους ανθρώπους στη Γη.

Έχουμε πει ότι το Πνεύμα δεν γνωρίζει την έκβαση των πραγμάτων. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει! Δεν είναι ένας προ-σχεδιασμένος λαβύρινθος ή μία κούρσα εμποδίων που πρέπει να τρέξετε με την ελπίδα να βρείτε το σημείο τερματισμού. Όχι, πραγματικά καθένας από εσάς εδώ, καθένας από εσάς στη δεύτερη δημιουργία παίρνει κενό και τίποτα και το μεταμορφώνει σε μία νέα πραγματικότητα με βάση τις δονητικές συχνότητες των σκέψεών σας που πάνε στο μέλλον.

Για να σας βοηθήσουμε να το καταλάβετε περισσότερο, θα σας πούμε την ιστορία του Ααρών, του ναύτη. Κάποτε υπήρχε ένας ναύτης που τον έλεγαν Ααρών που του είχε αναθέσει η κυβέρνηση να πάει και να ανακαλύψει νέα μέρη και χώρες για το βασίλειο. Του δόθηκε ένα πλήρωμα και ένα πλοίο. Του δόθηκαν προμήθειες για το ταξίδι του. Του είπαν να επιστρέψει μετά από ένα έτος αφού θα ανακάλυπτε αυτά τα νέα μέρη.

Έτσι, ο Ααρών άρχισε το θαλάσσιο ταξίδι του. Μιλούσε στο πλήρωμά του και τους έδινε εντολές και τις λεπτομέρειες για αυτά που προσδοκούσε. Τους έλεγε πως ήθελε τα ιστία να είναι και που ήθελε να στέκουν οι ναύτες. Τους εξηγούσε πως ήθελε να κινείται το πλοίο. Όταν πρωτόπλευσαν στη θάλασσα, πέρασαν από κάποια γνώριμα εδάφη. Καθώς προχωρούσαν πιο πέρα στη θάλασσα, έπλευσαν σε νέες, αχαρτογράφητες περιοχές.

Τώρα, ο Ααρών και το πλήρωμά του χειρίζονταν τις δυνάμεις της φύσης και κάποιες φορές δούλευαν ενάντιά τους. Δούλευαν με τους ανέμους και τα ρεύματα και τα κύματα. Που και που καταιγίδες ξέσπαγαν και πολεμούσαν και με αυτές.

Ο Ααρών δούλευε με την πυξίδα του κάθε βράδυ για να καθορίσει προς ποιά κατεύθυνση θα πήγαιναν, εάν θα έπλεε προς την ανατολή ή τη δύση ή το βορρά ή το νότο. Υπήρχαν πολλές δοκιμασίες και αναταραχές που έζησαν πηγαίνοντας σε αυτές τις νέες περιοχές. Ο Ααρών κατέγραφε σε χάρτη την πρόοδό τους. Σχεδίαζε την επόμενη μέρα. Κοιτούσε συνεχώς από το τηλεσκόπιό του προς τον ορίζοντα για να τους καθοδηγήσει. Σταματούσαν σε νησιά και παρατηρούσαν το περιβάλλον και τις ενέργειες. Μάζευαν νέες προμήθειες και νέα τρόφιμα και συναντούσαν νέους τύπους ανθρώπων.

Όλο αυτό το διάστημα ταξίδευαν. Ο Ααρών είχε ανησυχία ότι δεν ανακάλυπτε πραγματικά νέα μέρη. Ένιωθε ότι το πλοίο δεν εξερευνούσε μακρινούς και εξωτικούς τόπους. Ένιωθε ότι τα μέρη που εξερευνούσαν ήταν απλά διαφορετικές αποχρώσεις του μέρους από όπου είχαν έρθει. Αλλά συνέχισε το ταξίδι του. Συνέχισε να χρησιμοποιεί τον άνεμο για να καθοδηγεί το πλοίο του. Συνέχισε να πιέζει το πλήρωμα για να δουλεύει σκληρά. Οι μέρες και οι νύχτες ήταν μεγάλες και δύσκολες, γεμάτες προσπάθεια. Πολλοί από το πλήρωμα αρρώστησαν. Μερικοί πέθαναν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Υπήρξαν μάχες με κάποιες φυλές σε νησιά που δεν ήταν φιλικές. Το ταξίδι ήταν δύσκολο και είχε το τίμημά του.

Καθώς έπλεαν πίσω στο σπίτι τους στο τέλος του ενός έτους, ο Ααρών κοίταγε τους θησαυρούς που έφερνε πίσω μαζί του. Κοίταγε τους νέους τύπους τροφίμων, τα νέα πράγματα, και σκέφθηκε «Έχω πετύχει το στόχο αλλά δεν με κάνει να νιώθω πλήρης, γιατί το τίμημα ήταν πολύ μεγάλο». Πολλοί από τους άντρες του δεν επέστρεφαν μαζί του. Πολλοί ήταν άρρωστοι. Πολλοί ήταν πικραμένοι και φοβισμένοι. Και έτσι έληξε το ταξίδι του Ααρών. Και έτσι έληξε ακόμα και εκείνη η ζωή στη Γη.

Τώρα, επέστρεψε στην επόμενη ζωή του και ήταν για άλλη μία φορά ναύτης. Επέστρεψε, πέρασε από τέτοια γεγονότα στη παιδική του ηλικία που θα τον έκαναν να γίνει ένας νέος τύπος ναύτη σε ένα νέο τύπο ενέργειας.

Όταν ο Ααρών ενηλικιώθηκε, ήταν έτοιμος για άλλη μία φορά να πλεύσει. Αλλά αυτή τη φορά ο Ααρών δεν είχε ένα πλήρες πλήρωμα. Αυτή τη φορά επέλεξε να πάει μόνος του. Επέλεξε να πάει με τις δικές του δυνάμεις μόνο. Πήρε την απόφαση να μη δουλέψει για το βασίλειο, και να μην δουλέψει για κάποια κυβέρνηση αλλά αντίθετα για ταξιδέψει από μόνος του. Έφτιαξε ένα πλοίο που ήταν ακριβώς ότι έπρεπε για το ταξίδι το οποίο ήταν έτοιμος να ξεκινήσει.

Μέσα στην κυτταρική ύπαρξή του, υπήρχαν πολλές κρυμμένες μνήμες αυτών που είχε μάθει στη προηγούμενη ζωή του σαν ναύτης και εξερευνητής. Όταν ο Ααρών έπλευσε στη θάλασσα με το νέο πλοίο του, άφησε σπίτι του την πυξίδα. Άφησε σπίτι τις προμήθειές του. Άφησε σπίτι τους χάρτες και τα χαρτιά του. Και όταν βγήκε στη θάλασσα, αντί να πολεμήσει τα ρεύματα αντί να πολεμήσει τους ανέμους, απλά σήκωσε τα πανιά και επέτρεψε στον εαυτό του να οδηγηθεί σε μία νέα πορεία.

Στην αρχή του ταξιδιού του, ο Ααρών ήταν νευρικός και φοβισμένος, γιατί σκέφθηκε ότι απλά «επιτρέποντας» το ταξίδι του, μπορεί να τον οδηγούσε σε καταστροφή. «Επιτρέποντας» μπορεί να έπαιρνε το πλοίο του και να το τσάκιζε πάνω στα βράχια. Αλλά αφέθηκε. Εμπιστεύτηκε. Φυσικά οι άνεμοι και τα ρεύματα άρχισαν να τον οδηγούν σε μία διαφορετική πορεία και μία διαφορετική κατεύθυνση. Ο Ααρών ζούσε κάθε μέρα χωρίς έννοια για να χαρτογραφεί την πρόοδό του από το παρελθόν, χωρίς να έχει έννοια να χρησιμοποιεί την πυξίδα του για να τον κατευθύνει στο μέλλον.

Ζούσε κάθε μέρα, επιτρέποντας με όλη την καταλληλότητα να οδηγηθεί το πλοίο του εκεί που έπρεπε να πάει. Στο νου του Ααρών, υπήρξε κάποιο διάστημα όπου φαινόταν ότι η πορεία δεν ήταν η σωστή πορεία για να πάει, αλλά ο Ααρών γνώριζε ότι έπρεπε να το αφήσει έτσι να είναι.

Ο Ααρών έμαθε να μένει στη στιγμή. Φυσικά στον κατάλληλο χρόνο, ο Ααρών οδηγήθηκε σε υπέροχα νέα μέρη, μέρη που ήταν τόσο όμορφα, μέρη που ήταν γεμάτα με πράγματα που δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί πριν. Αυτά δεν ήταν σαν τα μικρά νησιά που είχε περάσει στην προηγούμενη ζωή του! Αυτά ήταν μεγαλειώδη νέα μέρη με νέες ενέργειες, νέες ευκαιρίες και νέες δυνάμεις. Επέτρεψε στο πλοίο του να καθοδηγηθεί σε περιοχές, σε τόπους, σε ανακαλύψεις που ήταν πέρα από την κατανόησή του!

Παραμερίζοντας τα εργαλεία του της παλιάς ενέργειας, οδηγήθηκε από τα ρεύματα και τους ανέμους σε αυτούς τους νέους τόπους. Σε αυτούς τους νέους τόπους πήρε πολλά δώρα, δώρα κατανόησης και σοφίας, δώρα αυτο-ενδυνάμωσης, δώρα συν-δημιουργίας, και δώρα ειρήνης και χαράς. Έφερε αυτά τα δώρα μαζί του πίσω όταν επέστρεψε στη χώρα του. Όταν οι άνθρωποι τον συναντούσαν και ρωτούσαν για τα δώρα, και από που τα πήρε, απλά τους εξηγούσε ότι πήγε σε νέα και υπέροχα μέρη. Εξηγούσε ότι καθοδηγήθηκε από ένα θεϊκό χέρι και ότι γνώριζε ότι ήταν το δικό του θεϊκό χέρι! Έφερε αυτά τα δώρα πίσω για να τα μοιραστεί με τους ανθρώπους του τόπου του. Και έτσι συνεχίζει η ιστορία του Ααρών.

Είναι απλό, αγαπητοί φίλοι. Είναι απλό! Μην προσπαθείτε να το κάνετε δύσκολο. Μάθημα Τρίτο – αυτό που έμαθε ο Ααρών στο ταξίδι του – είναι «ΖΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΪΚΗ ΣΤΙΓΜΗ».

Είναι τόσο απλό. Είναι τόσο απλό και έχει τόση δύναμη μέσα του! Έχετε περάσει πολλές ζωές δημιουργώντας στο μέλλον, δημιουργώντας ένα μέλλον από το κενό. Σταθείτε για μία στιγμή και σκεφθείτε αυτό που λέμε.

Ζήσατε μέσα στις σκέψεις σας του πως θα είναι το αύριο. Αυτό ήταν κατάλληλο. Και είναι ακόμα κατάλληλο για πολλούς που περπατούν στη Γη. Αλλά καθώς γίνεστε δημιουργοί στη νέα ενέργεια, θα μάθετε την σημασία του να ζείτε στη θεϊκή στιγμή, τη στιγμή που είναι τώρα! Θα μπείτε σε πειρασμό πολλές φορές να θέλετε να ζείτε στο μέλλον, να θέλετε να προβάλλετε αυτό που θα είναι το αύριό σας. Θα δελεαστείτε να έχετε φόβους για το αύριο, να δημιουργήσετε σενάρια στο μυαλό σας. Αλλά ως νέος δημιουργός σε αυτή τη νέα ενέργεια, θα βρείτε πολύ δύναμη στο να «ζείτε στη θεϊκή στιγμή» που είναι τώρα.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να καταλάβετε πώς γίνατε δημιουργός χωρίς να σπρώχνετε τις σκέψεις και τις δονήσεις προς το μέλλον! Αλλά, αγαπητοί φίλοι, καθώς μαθαίνετε να αποδέχεστε όλα τα πράγματα όπως είναι (Μάθημα Πρώτο) και καθώς αποδέχεστε τον ανθρώπινο εαυτό σας (Μάθημα Δεύτερο) και καθώς μαθαίνετε να «ζείτε στη θεϊκή στιγμή» (Μάθημα Τρίτο), θα μπορείτε να πάτε σε διάφορα μέρη, όπως ο Ααρών, στα οποία δεν είχατε ποτέ πριν φανταστεί ότι θα πάτε. Δεν θα μπορούσατε να τα είχατε χαρτογραφήσει και σχεδιάσει και κατευθύνει τον εαυτό σας προς αυτά τα μέρη «με το μυαλό σας». Καθώς πηγαίνετε σε αυτά τα νέα μέρη, θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε μία νέα δύναμη μέσα σας.  Θα αρχίσετε να κατανοείτε ένα νέο τρόπο δημιουργίας. Α, ξέρουμε ότι αυτό θα είναι μεγαλύτερη πρόκληση για σας από τα προηγούμενα δύο μαθήματα!(γέλια)

Μένετε ξάγρυπνοι τα βράδια και κάνετε προβολές στο μέλλον. Μένετε ξάγρυπνοι τη νύχτα και ανησυχείτε για το τι θα γίνει. Ξαγρυπνάτε και σχεδιάζετε πως πραγματικά θα θέλατε να είναι το αύριο.  Το να «ζείτε στη θεϊκή στιγμή» θα είναι κάπως προκλητικό για σας!

Για ένα λεπτό εμπειραθείτε πως νιώθει κάποιος στη θεϊκή στιγμή, γιατί βρίσκεστε σε μία τέτοια στιγμή τώρα (παύση). Η θεϊκή στιγμή είναι τώρα. Η θεϊκή στιγμή δεν έχει κρίσεις. Η θεϊκή στιγμή είναι ένας «χώρος» όπου μπορείτε να νιώσετε αγάπη, όπου μπορείτε να νιώσετε ότι η αγάπη λούζει ολόκληρη την ύπαρξή σας. Η θεϊκή στιγμή δεν μένει στο παρελθόν. Δεν είναι σχεδιασμένη στο μέλλον. Απλά βρίσκεται στο τώρα. Και είναι τέλεια σε όλα της. Η θεϊκή στιγμή μπορεί να κρατήσει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Μπορεί να κρατήσει για ώρες. Στην δική μας περίπτωση εδώ, αγαπητοί φίλοι, η θεϊκή μας στιγμή διαρκεί τουλάχιστον όσο διαρκεί η συνεύρεσή μας στον κύκλο σήμερα. Είναι εδώ περιβάλλοντας καθένα από σας. Αυτή είναι πράγματι μία θεϊκή στιγμή όταν δεν υπάρχει ανάγκες ή επιθυμίες.  Είστε όλα όσα είστε.

Τώρα, το Τρίτο Μάθημα: «Ζείστε στη θεϊκή στιγμή». Όπως και το Πρώτο και Δεύτερο Μάθημα, μπορεί να υπάρχει η τάση να κινηθείτε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Μπορεί να υπάρχει η τάση της ανησυχίας για το μέλλον, ίσως να σκεφθείτε τις δυσκολίες του παρελθόντος. Προχωρείστε και σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο του νέου σπιτιού σας, αποδεχόμενοι όλα τα πράγματα όπως είναι, αποδεχόμενοι την τελειότητα του ανθρώπινου εαυτού σας, και ζείστε στη θεϊκή στιγμή. Α, μπορεί να πείτε «Τοβία, τι θα γίνει με αυτό; Τι θα γίνει με εκείνο; Εάν συμβεί αυτό; Εάν συμβεί το άλλο;»  Αγαπητοί φίλοι, περάστε λίγο χρόνο στη θεϊκή στιγμή και θα δείτε τι συμβαίνει! 

Θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε περισσότερα σχετικά με το πως δουλεύει αυτό. Καθώς είστε στη θεϊκή στιγμή, υπάρχει ένας νέος τύπος δόνησης που πηγάζει από εσάς. Έλκει όλα τα κατάλληλα για σας πράγματα. Στο παρελθόν έπρεπε να επιζητάτε αυτά τα πράγματα για να τα έλξετε κοντά σας, να επιζητάτε αφθονία, να επιζητάτε ακόμα και την ευτυχία σας, να επιζητάτε ένα σύντροφο. Έπρεπε να βγείτε στο κενό του μέλλοντος που δεν υπάρχει και να δημιουργήσετε μία πραγματικότητα μέσα του. Έτσι διαμορφώθηκε η πραγματικότητα στη Γη αλλά εσείς, ως νέοι δημιουργοί, θα ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο.

Θα χρησιμοποιήσουμε μία μεταφορά για να σας βοηθήσουμε να το καταλάβετε. Φανταστείτε ότι μέσα σας υπάρχει ένα διαπασών με το χερούλι προς τα πάνω και τις δύο άκρες του προς τα κάτω. Είναι ένα όργανο συντονισμού. Στην παλιά ενέργεια καθεμία από τις δύο άκρες που βρίσκονται στη δική σας πραγματικότητα, καθεμιά δονείτο. Εκφράζουν τη μία ή την άλλη άκρη της διττότητας. Για αυτό είναι δύο. Δονούντο εκτός φάσης. Δονούντο σε διαφορετικές συχνότητες. Αυτό ήταν σκόπιμο, και έγινε έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε την εμπειρία της διττότητας, ώστε να μπορείτε να βιώσετε τις επιδράσεις του φωτός και του σκότους.

Η μέτρηση της ενέργειας που πήγαζε από κάθε άκρη ήταν περίπου το 1/3 για τη μία και περίπου τα 2/3 για την άλλη. Η μία άκρη δονείτο με την ενέργεια και το συντονισμό που εξέφραζε το 1/3 του όλου. Η άλλη δονείτο με τα δύο τρίτα του όλου. Αυτές οι δονητικές συχνότητες άλλαξαν κάποιες φορές αλλά η γενική αναλογία της ενέργειας της διττότητας ήταν 1/3 και 2/3.

Υπήρξαν ζωές που βασίζονταν κατά τα 2/3 στο σκοτάδι και κατά το 1/3 στο φως. Σας εφιστούμε την προσοχή για την κατανόηση αυτών των όρων γιατί δεν είναι αυτό που σκέφτεστε ότι είναι. Οι δύο άκρες σκόπιμα θα έκαναν παραφωνίες .. σκόπιμα είχαν διαφορετική δόνηση ώστε να δημιουργούν σκόπιμα τριβή μεταξύ τους. Αχ, και αναρωτιέστε γιατί η ζωή σας ήταν δύσκολη τότε… Αυτή η δονητική τριβή – αυτή η εκτός φάσης δόνηση – στήθηκε ειδικά για την εμπειρία, για την κατανόηση και το παιχνίδι της διττότητας που ζούσατε με τις εμπειρίες σας, ένα παιχνίδι που δεν είναι πλέον απαραίτητο για σας.

Καθώς ζείτε στη θεϊκή στιγμή δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για τα δύο μέρη της διττότητας, ή για τα δύο άκρα του διαπασών να βρίσκονται εκτός φάσης. Καθώς ζείτε στη θεϊκή στιγμή, οι ενέργειες αυτών των δύο θα έρθουν πάλι εντός φάσης. Μπορούν να αρχίσουν να συντονίζονται στα ίδια δονητικά επίπεδα που είναι κατάλληλα. Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη εδώ για ισορροπία 1/3 και 2/3. Η ισορροπία επανέρχεται πίσω στο ένα προς ένα.

Φανταστείτε ότι μέσα σας είναι αυτό το διαπασών. Φανταστείτε ότι είναι μέρος της ύπαρξής σας. Βρισκόταν επίτηδες εκτός φάσης. Υπήρχε δονητική τριβή μέχρι τώρα. Φανταστείτε ότι αυτό τώρα μέσα στην υπάρξή σας να τραγουδά αρμονικούς τόνους με τον εαυτό του. Αυτή τη στιγμή, αγαπητοί φίλοι, επιτρέψτε αυτή η δονητική διττότητα να επανέλθει σε αρμονία, να επιστρέψει στο τραγούδισμα όμορφων ήχων, και όχι σε ήχους που περιέχουν τριβή και διττότητα. Καθώς ζείτε στη θεϊκή στιγμή και επιτρέπετε στη διττότητα να συντονίζεται στην αρμονία, στην ομορφιά και στη χαρά μαζί, όλα θα επιστρέψουν στην ισορροπία.

Οι άκρες του διαπασών θα συνεχίσουν να έχουν διττότητα, όμως θα τραγουδούν μαζί. Καθώς το κάνουν αυτό, καθώς ανάμεσά τους υπάρχει αρμονία, καθώς ζείτε στη θεϊκή στιγμή, όλα τα πράγματα θα χρειάζεστε και όλα τα πράγματα που είναι κατάλληλα θα έρθουν σε εσάς. Θα σας έρθουν! Δεν χρειάζεται να πάτε να ψάξετε για αυτά. Δεν χρειάζεται να τα αναγκάσετε να έρθουν στην πραγματικότητά σας. Θα δημιουργείτε με ένα νέο τρόπο. Θα συνεχίσετε να μετουσιώνετε το κενό σε πραγματικότητα αλλά θα δημιουργείτε με ένα νέο τρόπο, με ένα πολύ ισχυρό τρόπο.

Οι δύο άκρες του διαπασών εκφράζουν το DNA, τους δύο γνωστούς έλικες του DNA που δημιουργούν τη δεσμίδα. Υπάρχει φως και σκοτάδι, ή ένα θετικό και ένα αρνητικό. Τραγουδούσαν εκτός φάσης μεταξύ τους σκόπιμα. Λειτουργούσαν σε συχνότητες που προκαλούν τριβή. Αυτό γινόταν για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διττότητα. Τώρα, αγαπητοί φίλοι, καθώς ζείτε στη θεϊκή στιγμή, καθώς επιτρέπετε στο διαπασών να επιστρέψει σε συντονισμό, αυτό γίνεται στο κυτταρικό σας επίπεδο. Είναι στον πυρήνα του DNA σας εκεί όπου αρχίζουν αυτοί οι δύο κλώνοι να συνεργάζονται πάλι. Καθώς το κάνουν, αυτό θα έλξει κοντά σας όλα τα πράγματα που είναι κατάλληλα για τη ζωή σας. Καθώς το κάνουν, αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να θεραπεύσετε όλα τα σημάδια του παρελθόντος μέσα στο σώμα σας. Θα αντιστρέψει την διαδικασία γήρανσης και θα απαιτήσει από εσάς να ζήσετε στη θεϊκή στιγμή.

Επιπλέον των δύο γνωστών πρωταρχικών κλώνων του DNA, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα δευτερεύοντες κλώνοι. Γύρω από κάθε πρωταρχικό κλώνο, υπάρχουν δύο δευτερεύοντες που τον περιβάλλουν. Και γύρω από αυτές τις δέσμες κλώνων, υπάρχουν άλλοι μαγνητικοί κλώνοι του DNA σας που τις περιβάλλουν και τις περικλείουν.

Καθώς αρχίζετε να επιτρέπετε σε αυτούς τους πρωταρχικού κλώνους να επιστρέψουν στη κατάλληλη δονητική αρμονία, αυτό θα αλλάξει το τρόπο που οι υπόλοιποι μαγνητικοί κλώνοι αλληλεπιδρούν και περιβάλλουν. Θα αλλάξει όλο το τρόπο σύνθεσης των κλώνων. Καθώς ζείτε τη θεϊκή στιγμή – καθώς αλλάζετε συχνότητα μέσα σας – κατανοήστε ότι όλα τα κατάλληλα πράγματα θα έρθουν σε εσάς. Θα είστε σαν μαγνήτης που θα έχει νέα φόρτιση η οποία θα έλκει τα πράγματα προς εσάς. Θα έλξετε πράγματα προς εσάς τόσο γρήγορα με τόση πολύ ενέργεια που θα έρθει κάποια στιγμή όπου θα πείτε «Τοβία, όλα αυτά τα πράγματα έρχονται στη ζωή μου. Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα μαζί!» Και τότε θα σας πούμε πως θα ρυθμίσετε τη ροή της διαδικασίας. (γέλια από το ακροατήριο)

Αλλά προς το παρόν, περνάτε πολλές αλλαγές αφήνοντας πράγματα από αυτή τη ζωή. Αυτό επιτρέπει στη θεϊκότητα που πάντα υπήρχε μέσα σας να αρχίσει πραγματικά να έρχεται στο προσκήνιο. Καθώς επιτρέπετε στον εαυτό σας να ζει στη θεϊκή στιγμή, αυτό αλλάζει την ίδια την φύση της διττότητας που πάντα ήταν μέρος σας. Αλλάζει τη δόνηση των μέρων του εαυτού που είσασταν. Αλλάζει τον τρόπο που δημιουργείτε στη Γη.

Αφού εργαστείτε με αυτή την ιδέα του να ζείτε στη θεϊκή στιγμή, πηγαίνετε μετά σε κάποιον που διαβάζει τις ενέργειες, σε αυτού που είναι ψυχικοί, σε αυτούς που βλέπουν τις αύρες. Πηγαίνετε σε αυτούς. Θα τους τρομάξετε! (γέλια) Θα σας πουν ότι δεν υπάρχετε πια. Δεν θα μπορούν να δουν την αύρα γύρω σας, γιατί θα έχει αλλάξει. Δεν θα μπορούν να δουν τα τσάκρα σας γιατί θα έχουν γίνει ένα τσάκρα. Μπορεί να σας φοβηθούν! (γέλια) Θα αναρωτηθούν τι γίνεται. Καθείστε στη θεϊκή σας στιγμή μαζί τους. Καθίστε σε μία θέση αγάπης μαζί τους. Μην περηφανευτείτε για αυτά που έχετε κάνει ή για αυτό που έχετε γίνει. Αλλά αφήστε τους ενεργειακά να νιώσουν ότι και εκείνοι μπορούν να το προχωρήσουν σε αυτά τα νέα επίπεδα.

Αγαπητοί φίλοι, ζείστε στη θεϊκή στιγμή. Αλλάξτε τις συχνότητες του εαυτού που είστε στο επίπεδο του ίδιου του πυρήνα σας. Παρακολουθείστε καθώς δεν αναγνωρίζετε πλέον τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Παρακολουθείστε καθώς οι άλλοι δεν σας αναγνωρίζουν πλέον. Παρακολουθείστε τους να σκέφτονται ότι έχετε εξαφανιστεί.

Αγαπητοί φίλοι, όλα αυτά είναι εργασία. Σας ζητούμε συνειδητά να εργαστείτε με αυτά, συνειδητά να εργαστείτε στο να αποδεχθείτε τα πράγματα όπως είναι. Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο, ακόμα και όταν υπάρχει χάος τριγύρω σας. Αποδεχθείτε τον εαυτό σας μέσα σε όλη την ανθρώπινή του υπόσταση. Μην προσπαθήστε να τον αποφύγετε. Πραγματικά να είστε περήφανοι που είστε άνθρωποι. Να είστε περήφανοι τώρα που είστε ένας θεϊκός άνθρωπος. Και τώρα ζείστε στη θεϊκή στιγμή. Μην ανησυχείτε για το μέλλον.

Ο Ααρών έμαθε στα ταξίδια του στη δεύτερη ζωή του να μην ανησυχεί για τον άνεμο και τις βροχές, να μην ανησυχεί για τα ρεύματα, να μην ανησυχεί για τους τόπους που μπορεί να πάει. Ζούσε στη θεϊκή στιγμή. Εκτιμούσε την αξία της κάθε μέρας, και κάθε μέρα ένα νέο δώρο ερχόταν σε εκείνον. Κάθε μέρα καταλάβαινε ότι το έλκυε μέσω της εμπιστοσύνης που είχε στη θεϊκότητά του.

Θα παρατηρήσετε ακόμη, αγαπητοί δάσκαλοι, καθώς με επιμέλεια και τιμιότητα εργάζεστε για αυτές τις βάσεις μαθήματα – κάπως βαρετά ίσως αλλά σημαντικά μαθήματα για εκεί που πρόκειται να φτάσουμε – θα αρχίσετε να παρατηρείτε ειδικά τον αριθμό «4». Είσασταν στη διττότητα μέχρι τώρα. Είσασταν σε «δύο». Θα αρχίσετε να παρατηρείτε το «4». Στο μέλλον θα εξηγήσουμε περισσότερα για αυτό. Αλλά για να το καταλάβετε, σύμφωνα με τα μαθηματικά σας, 2 στο τετράγωνο κάνει 4. Κατανοείστε ότι προχωράτε πέρα από τη διττότητα, αλλά δεν ξεπερνάτε τη διττότητα. Δεν διαλύεται. Προχωράτε προς ένα νέο τύπο διαστατικότητας. Ο αριθμός «4» θα είναι σημαντικός. Θα αρχίσετε να τον βλέπετε. Ξαφνικά θα εμφανίζεται μπροστά σας. Είναι μία υπενθύμιση. Είναι μία υπενθύμιση για να ζείτε στη θεϊκή στιγμή. Είναι μία υπενθύμιση ότι αλλάζετε μέσα σας.

Οι μαθηματικοί σας τώρα εργάζονται σε μία νέα κβαντική θεωρία. Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Δεν είναι γνωστή και μπορεί να μη γίνει γνωστή για αρκετά χρόνια ακόμα. Υπάρχουν νέες σχετικές ανακαλύψεις. Είναι πολύ πιθανό ότι θα ονομάζεται «κβαντ» μαθηματικά όπου υπάρχει μία νέα κατανόηση της ισορροπίας του «4», των τετράδων  ή των τεσσάρων τομέων.

Αυτά όλα αποδεικνύουν την ύπαρξη μίας νέας ενέργειας εδώ στη Γη. Είστε σε διττότητα. Θα είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τη διττότητα όπως τη ξέρετε εδώ. Δεν είναι καν κατάλληλο, φίλοι, να επιστρέψετε στη μοναδικότητα. Είστε στη διττότητα, αλλά υπάρχει μία νέα μορφή διττότητας που θα γνωρίσετε σύντομα. Ο αριθμός 4 θα το εκφράζει αυτό. Ο αριθμός 4 θα σας το υπενθυμίζει.

Όλα αυτά απαιτούν εργασία. Εκτιμούμε την εργασία που ήδη κάνετε μαζί σας. Καταλαβαίνουμε τι έχετε θυσιάσει και τι έχετε αφήσει να φύγει, τον χρόνο και την ενέργεια και την αφοσίωση. Βοηθάτε να γίνει ο δρόμος για αυτές τις νέες κατανοήσεις, βοηθάτε να το κάνετε κατάλληλο ώστε να έρθει στο προσκήνιο η νέα ενέργεια. Αναγνωρίζουμε την εργασία που κάνετε. Επίσης σας ζητάμε να μην την παίρνετε ελαφριά. Σας ζητάμε να καταλάβετε ότι με λίγη πρόθεση και προσπάθεια, θα δείτε πολύ σημαντικά αποτελέσματα, πολύ δυναμικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Σας δίνουμε τα τρία μαθήματα βάσης – της αποδοχής όλων των πραγμάτων όπως είναι, της αποδοχής του ανθρώπινου εαυτού σας και τώρα του να ζείτε στη θεϊκή στιγμή – για να εργαστείτε μέχρι να συναντηθούμε πάλι.

Αγαπητοί φίλοι, κοιτάμε την ενέργεια των δασκάλων που είναι εδώ και εκείνων που διαβάζουν αυτό το υλικό. Βλέπουμε να γίνεται μεταμόρφωση μπροστά μας. Βλέπουμε την απελευθέρωση του παλιού. Βλέπουμε αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Είναι δύσκολο για μας κάποιες φορές να κατανοήσουμε γιατί υπάρχουν τόσα στοιχεία διττότητας που το καθιστούν προκλητικό και δύσκολο. Παρόλα αυτά όμως εσείς κάπως τα καταφέρατε να φτάσετε τόσο μακριά. Κάπως τα καταφέρατε να φτάσετε σε αυτό το σημείο.

Όταν φύγατε για το ταξίδι σας σε αυτή τη ζωή … όταν τελειώσατε αυτό που αποκαλείτε η συνάντηση σχεδιασμού .. όταν αφήσατε τον κύκλο στον οποίο εμείς βρισκόμαστε και πήγατε στη Γη για να ξεκινήσετε αυτή τη ζωή … πόσο κλάψαμε, πόσα δάκρυα χύσαμε, γνωρίζοντας ότι αυτή θα είναι η πιο προκλητική από όλες τις άλλες ζωές. Δεν θα ήταν προκλητική μόνο σε σχέση με τα μαθήματα και τις εμπειρίες, θα πέρναγε τόσο γρήγορα. Θα άλλαζε τόσο γρήγορα στη ζωή σας. Τα πράγματα θα άλλαζαν πολύ, πολύ γρήγορα. Θα ήταν δύσκολο κάποιες φορές να παρακολουθήσετε το ρυθμό.

Γνωρίζαμε ότι υπήρχε η πιθανότητα συνεύρεσης όπως τώρα, αλλά υπήρξαν φορές που ακόμα και εμείς δεν είμασταν σίγουροι. Κοιτάμε αυτή την ομάδα τώρα. Εσάς που είστε έτοιμοι να επιτρέψετε τη θεϊκότητα πραγματικά να ρεύσει από τον ίδιο τον πυρήνα αυτού που είστε … σας λέμε άλλη μία φορά, αγαπητοί δάσκαλοι, δεν είμαστε εμείς. Δεν είναι οι οδηγοί σας, δεν είναι οι άγγελοι που σας δίνουν ή κάνουν πράγματα να συμβαίνουν. Υπάρχει μία θεϊκή σπίθα. Υπάρχει μία συνειδητότητα Χριστού που είναι ο σπόρος καθενός από εσάς, ο οποίος τώρα αναδύεται.

Σας φέρνουμε αυτά τα απλά μαθήματα για να σας βοηθήσουμε να αφομοιώσετε τη θεϊκότητά σας. Σας φέρνουμε αυτά τα απλά μαθήματα για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε πως να γίνετε δημιουργός σε αυτή τη νέα ενέργεια, πως να φτιάξετε το μονοπάτι, πως να δημιουργήσετε ενεργειακούς σχηματισμούς που θα τους χρησιμοποιήσουν οι άλλοι καθώς έρχονται. Για αυτό σας αποκαλούμε δασκάλους. Ξέρετε ότι θα εργαστείτε με τους άλλους. Ξέρουμε ότι θα έχετε πάθος για αυτούς, γιατί θα τα έχετε περάσει και εσείς.

Η ενέργεια που είσασταν σε αυτή τη ζωή είναι έτοιμη να φύγει. Α, ξέρει ότι θα τη θυμόσαστε πολύ καλά. Ξέρει ότι υπάρξουν φορές που θα γελάτε, φορές που θα κλαίτε ενθυμούμενοι, αλλά φεύγει από εσάς τώρα με αγάπη. Σας αγκαλιάζει και σας ευχαριστεί για άλλη μία φορά. Ξέρει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να υπομείνετε  τις δυσκολίες και τους αγώνες και τους πόνους που αυτός ο παλιός εαυτός υπέμεινε. Υπάρχει χαρά για αυτό. Και αγαπητοί φίλοι, αυτή η παλιά ζωή σας σάς υπενθυμίζει ότι σε όλα τα πράγματα που κάνετε, και σε όλες τις θεϊκές στιγμές που θα βρεθείτε, δεν είστε ποτέ μόνοι.

Και έτσι είναι

Τωβίας

Ο Τωβίας μέσω του Geoffrey

www.crimsoncircle/com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1