urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

flygande lila angel 52ee392588e59d2c5a755d0f

Παρουσίαση στον Βυσινί Κύκλο από τον Τοβία

10 Σεπτεμβρίου, 2000

 Και έτσι είναι αγαπητοί δάσκαλοι που μαζευόμαστε ξανά σε αυτόν τον ιερό κύκλο σήμερα. Μαζευόμαστε μαζί για να σας φέρουμε περισσότερη δουλειά για το σπίτι! Μαζευόμαστε για το Δεύτερο Μάθημα σε αυτή τη νέα σειρά του «Δημιουργού». Καλωσορίζουμε τον καθένα από σας σε αυτό το χώρο.

Τώρα για τα επόμενα λεπτά, θα δουλέψουμε με τον καθένα από σας για να συνδυάσουμε και να προσαρμόσουμε τις ενέργειες. Θα δουλέψουμε με τον καθένα από σας για να αισθανθείτε και να καταλάβετε το ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σε αυτό το χρόνο τώρα, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί δάσκαλοι απλά να ανοίξετε την καρδιά σας.

Αναπνεύστε βαθειά. Αναπνεύστε βαθειά μέσα από όλο σας το σώμα. Επιτρέψτε την αγάπη για τον εαυτό σας και το Πνεύμα να διαπεράσει κάθε κύτταρο του σώματος σας, το DNA, τον εσωτερικό πυρήνα σας. Αναπνεύστε βαθειά. Αναπνεύστε βαθειά και χαλαρώστε. Τώρα αφήστε πίσω κάθε ανησυχία και στενοχώρια που κουβαλάτε μαζί σας. Απλά απελευθερώστε τις τώρα, γιατί, καθώς το κανετε αυτό, οι ενέργειες θα  συνδυαστούν πολύ καλύτερα.

Αγαπητοί φίλοι, είναι μεγάλη η χαρά που βρισκόμαστε πάλι μαζί σας σε αυτόν τον κύκλο σήμερα. Είναι χαρά να βλέπουμε την δουλειά που κάνατε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες. Πραγματικά εξασκηθήκατε στο να στέκεστε «πίσω από τον χαμηλό τοίχο». Ξέρουμε ότι το ταξίδι σας είναι δύσκολο. Έχει προκλήσεις. Το ταξίδι σαν ανθρωπος είναι δύσκολο. Θα το συζητήσουμε με λεπτομέρεια σήμερα  εδώ. Το ταξίδι που έχετε επιλέξει σαν Εργάτες του Φωτός έχει ακόμα περισσότερες προκλήσεις. Ξέρουμε τι έχετε αφήσει πίσω στην ζωή σας. Ξέρουμε ότι έχετε αναγκαστεί να παρατήσετε σημαντικές σχέσεις, πράγματα που σήμαιναν πολλά για σας σε σχέση με την αφθονία ή τα πιστεύω ή τα υλικά αγαθά. Το ταξίδι που ο καθένας από σας ακολουθεί εδώ το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Για αυτό το λόγο πλημμυρίζουμε την αίθουσα τώρα με ευχαριστίες και με αγάπη.

Γυρνάτε πίσω ζωή μετά ζωή για να κάνετε αυτή τη δουλειά. Γυρνάτε πίσω εδώ στο Βυσινί Κύκλο μήνα με μήνα για είστε μέσα στο σχολείο αυτό της Νέας Ενέργειας, για να γίνετε δάσκαλοι. Υπάρχει τιμή για αυτά που κάνετε. Και δεν το λέμε αυτό με ελαφριά καρδιά – αυτό βγαίνει από τον πυρήνα  της ύπαρξης μας, από όλες τις οντότητες που έχουν συγκεντρωθεί τώρα εδώ. Καθώς ανοίγετε τις καρδίες σας η αίθουσα γεμίζει με αυτούς που έχουν δουλέψει μαζί σας, που έχουν ένα ειδικό ενδιαφέρον για σας. Είναι οι αρχάγγελοι. Είναι οι ιεροί. Είναι αυτοί που υπήρξαν πνευματικοί σας οδηγοί, αυτούς που αποκαλείτε άγγελους – φίλους που μπαίνουν στο δωμάτιο. Ερχόμαστε εδώ για να σας ευχαριστήσουμε για την δουλειά που κάνετε.

Τώρα ας συνοψίσουμε, πριν ξεκινήσουμε με το Δεύτερο Μάθημα. Έχει ειπωθεί αγαπητοί φίλοι - και το επαναλαμβάνουμε - ότι προέρχεστε από τον κύκλο του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτό ειναι που αποκαλούμε την «Πρώτη Δημιουργία». Εκεί ήταν η Εστία σας. Η Εστία των πάντων υπάρχει μέσα σε αυτό τον κύκλο. Και σίγουρα εδώ χρησιμοποιούμε μερικές μεταφορές για καλύτερη κατανόηση.

Αλλά φίλοι μου, υπήρχε μια εποχή που εσείς είσασταν άγγελοι και βρισκόσαστε μέσα στον κύκλο του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Είσασταν δημιουργοί. Είσασταν δάσκαλοι. Είσασταν δημιουργοί και δάσκαλοι εξαιρετικοί. Πάντα δουλεύατε, πάντα ψάχνατε νέες εμπειρίες  που επέτρεπαν στον Παντοτεινό, στον Δημιουργό, στον Θεό, στο Πνεύμα – με ότι όνομα και να αποκαλείτε την Ενότητα - να συνεχίσει να επεκτείνεται. Οι εμπειρίες που είχατε μέσα στον κύκλο του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, μέσα στην αρχική δημιουργία, επέτρεπε στον κύκλο να συνεχίζει να επεκτείνεται.

Μετά αρχίσατε να σπρώχνετε τα όρια της δημιουργίας. Αρχίσατε να δημιουργείτε πάνω σε κάθε λεπτή οριακή γραμμή ύπαρξης  του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, αν μπορείτε να το φανταστείτε αυτό. Αρχίσατε να έχετε εμπειρίες εκεί που σας δόθηκαν με αγάπη από το Πνεύμα και τις οποίες  το Πνεύμα δεχόταν με τιμή και ευχαριστίες.. Αν μπορούσατε τώρα να επιτρέψετε στον εαυτό σας να θυμηθεί για μια στιγμή, και μια στιγμή θα θυμόσασταν ότι διαστείλατε ωθώντας το χώρο όπου ζούσατε, τα όρια του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αρχίσατε να αισθάνεστε μια βοή που δεν είχατε αισθανθεί ποτέ. Αρχίσατε να νιώθετε μια αβεβαιότητα που δεν είχατε γνωρίσει ποτέ μέσα σας. Αρχίσατε να νιώθετε μια αποσύνδεση με το Πνεύμα. Στην αντίληψη σας, αρχίσατε να νιώθετε ότι το Πνεύμα δεν είναι πλέον Ένα. Αυτό δημιούργησε μέσα σας μια αμφιβολία και δυσπιστία. Δημιούργησε μια αίσθηση ότι ίσως όλα τα πράγματα δεν ήταν αυτό που νομίζατε ότι ήταν. Η βοή ήταν η πρώτη φορά που αισθανθήκατε ότι το Πνεύμα, ο Παντοτεινός, δεν είχε έλεγχο σε κάθε τι. Ζούσατε στην εξωτερική περίμετρο του κύκλου της πρώτης δημιουργίας. Αυτό με κάποιο τρόπο ήταν το όριο, για το οποίο μιλήσαμε, και που δεν μπορούσατε να πάτε πιο πέρα.

Βρισκόσαστε στην «εξωτερική περίμετρο της δημιουργίας», μετά νιώσατε ότι οι αντίθετες δυνάμεις είχαν φτάσει σε μια κορύφωση των ροπών τους σε ένα αδιέξοδο και μετά αρχίσατε να αισθάνεστε – και τονίζουμε μόνο τη λέξη «αισθάνεστε» - ότι ο πυρήνας όλων των πραγμάτων άρχισε να καταρρέει. Διαλυόταν. Υπήρχε μια αίσθηση αβεβαιότητας, μια αίσθηση δυσπιστίας, μια αίσθηση ότι υπήρχε διαχωρισμός μέσα στον πυρήνα του Ενός. Φίλοι μου, πρέπει να καταλάβετε ότι νιώθατε αυτές τις αισθήσεις λόγω της δουλειάς που κάνατε στην εξωτερική περίμετρο της Δημιουργίας. Είχατε προχωρήσει τόσο πολύ στη δουλειά σας που η ίδια η ενεργειακή σύνθεση του αδιέξοδου δημιουργούσε ένα διαχωρισμό μέσα στον ίδιο της τον εαυτό. Δεν προερχόταν από τον πυρήνα, παρ’ ότι αυτό αισθανόσασταν, ότι όλα τα πράγματα διαλυόντουσαν.

Υπάρχουν επίπεδα που είναι δύσκολο να περιγραφούν εδώ. Σε αυτή τη μεγαλειώδη και θαυμάσια διαδικασία που έγινε, ένας κύκλος έξω από τον κύκλο του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ δημιουργήθηκε από σας και άλλους αγγέλους, με μόνο μια πολύ μικρή διατομή, πολύ μικρή επικάλυψη με το ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εσείς και άλλοι άγγελοι που ζούσατε στην περιφέρεια του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ μετακομίσατε σε αυτόν τον νέο κύκλο. Αρχίσατε να έχετε εμπειρίες, ξεχνώντας το ποιοι είσασταν, ξεχνώντας το από που προήλθατε. Πήρατε μαζί σας μια νέα αίσθηση διαχωρισμού και διττότητας που δεν είχατε γνωρίσει ποτέ πριν, κλείνοντας εντελώς την πόρτα στην Εστία. Το κάνατε αυτό για να δημιουργήσετε ένα κλειστό περιβάλλον της Δεύτερης Δημιουργίας. Εσείς, οι Δημιουργοί!

Αυτό που περνάτε τώρα στη ζωη σας δεν έχει σχέση με προηγούμενες ζωές! Τα συμβόλαιά σας έχουν τελειώσει. Η βοή που αισθάνεστε και οι εμπειρίες που σας συμβαίνουν την νύχτα, ο τρόμος στα όνειρά σας, σχετίζονται με την αίσθηση του αρχικού διαχωρισμού. Δεν έχει σχέση με προηγούμενες ζωές. Δεν έχει καν σχέση με σας σε αυτή τη ζωή!

Συνδεόσαστε πάλι με κάτι που υπάρχει στον πυρήνα μέσα σας. Ρωτάτε το Πνεύμα, ρωτάτε τους αγγέλους και αυτούς που ανήκουν στον Βυσινί κύκλο, πότε θα τελειώσουν οι δυσκολίες σε αυτή τη ζωή. Σας λέμε, φίλοι μας, ότι θα αλλάξει. Θα αλλάξει όπως και εσείς θα αλλάξετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι αύριο το πρωί όλες οι δυσκολίες της Γης θα σταματήσουν γύρω σας. Δεν σημαίνει ότι αύριο η ζωή σας θα γίνει μια βόλτα στο λειβάδι. Αλλά αυτά που μαθαίνετε εδώ και αυτά που μαθαίνετε σχετικά με την σύνδεση με το παρελθόν σε ένα άλλο μέρος, θα σας επιτρέψει ως δημιουργοί να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Σας επιτρέπει να γίνετε δάσκαλοι άλλων ανθρώπων που επιλέγουν το δύσκολο μονοπάτι που έσεις έχετε ήδη περάσει.

Μπορείτε να νιώσετε την τιμή που αισθανόμαστε για αυτά που έχετε κάνει; Οι πολλές οντότητες, αυτές τις οποίες σας έχουν πει ότι πρέπει να λατρεύετε και να θαυμάζετε, έρχονται εδώ σήμερα για να διδαχθούν! Καταλαβαίνετε γιατί σας αποκαλούμε δασκάλους; Μαθαίνουμε από σας!

Αυτά που ακούτε μέσα από ανώτερη επικοινωνία σε αυτόν τον Βυσινί Κύκλο φίλοι μου, δεν πρέπει να είναι έκπληξη για σας. Είναι πληροφορίες που εσείς μας δίνετε. Εμείς απλώς τις αντικαθρεπτίζουμε πίσω σε σας για επιβεβαίωση του τι ακριβώς περνάτε. Δεν γνωρίζουμε τον δρόμο ακριβώς. Έχουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Υπάρχουν φορές που μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε γιατί βλέπουμε την συνολική εικόνα. Αλλά όντως μαθαίνουμε από τον καθένα από σας.

Τις προηγούμενες τρείς εβδομάδες, καθώς μάθατε να στέκεστε από την άλλη πλευρά του τοίχου, μάθατε πολλά σχετικά με την επανένωση της διττότητας στην διάστασή σας σε μία ενότητα. Εμείς μαθαίνουμε μέσα από τις εμπειρίες σας. Είμαστε απλά καταγραφείς των πληροφοριών, οι συγγραφείς της ιστορίας σας,αυτοί που γράφουν τα νέα βιβλία για εσάς.

Αγαπητοί φίλοι, αυτή τη στιγμή επιτρέψτε μας πραγματικά να έρθουμε στον κύκλο σας, στο χώρο σας, να σας αγκαλιάσουμε και να σας αγαπήσουμε και να σας τιμήσουμε για όλη τη δουλειά που έχετε κάνει. Μην θεωρήσετε ότι το ταξίδι σας είναι ασήμαντο. Εμείς δεν το θεωρούμε. Θα ζητήσουμε από τον Κόλντρε (τον Τζέφρι Χόπι) το φίλο μας που φέρνει αυτές τις επικονωνίες σε σας, να παραμείνει σιωπηλός για λίγο. Σε αυτόν το χρόνο επιτρέψτε μας να σας αγκαλιάσουμε, να σας φιλήσουμε γλυκά και να σταθούμε δίπλα σας. Θα επιστρέψουμε σε ένα λεπτό.

(Μεγάλη παύση)

Αγαπητοί δάσκαλοι, καλώς ήρθατε στο σχολείο της νέας ενέργειας. Σήμερα θα συζητήσουμε ένα νέο μάθημα για σας. Μια νέα κατανόηση. Θα εμπεριέχει εκθετικά περισσότερη πρόκληση για σας από το πρώτο, αλλά θα έχει και μεγαλύτερη ανταμοιβή.  Όπως και στο Πρώτο Μάθημα, θα έχετε δουλειά για το σπίτι. Πράγματι θα συμβούν εμπειρίες τις επόμενες μέρες για να σας επιτρέψουν να δείτε ποιοι είσαστε στην πραγματικότητα.

Όταν συναντηθήκαμε για τελευταία φορά, μιλήσαμε για το να «αποδέχεστε τα πράγματα όπως είναι». Μιλήσαμε για το ότι θα πρέπει να στέκεστε πίσω από τον χαμηλό τοίχο για να μπορέσετε να βγείτε από την διττότητα και να παρατηρήσετε το πως το ταπέτο έχει υφανθεί. Με τις παρατηρήσεις σας και τις κατανοήσεις σας αρχίζετε να βλέπετε την πραγματική δόμηση των πραγμάτων. Εάν δεν είχατε κάνει το βήμα πίσω, αγαπητοί δάσκαλοι, θα συνεχίζατε να είστε μπλεγμένοι μέσα στο χάος και στην διαδικασία της διττότητας. Δεν θα μπορούσατε να δείτε το πως ένα πράγμα επηρεάζει τα άλλα. Όταν μια κατάσταση που έχει προκλήσεις εμφανίζεται στη ζωή σας, συνειδητά πείτε: «Θα πάω στην άλλη πλευρά του χαμηλού τοίχου που περιβάλλει το καινούργιο μου σπίτι». Με το να κάνετε το βήμα πίσω θα μπορείτε να εκτιμάτε τις καταστάσεις με ένα τρόπο που ως τώρα δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

Θα καταλάβετε ότι σε αυτό το νέο νου του Θεού, δεν υπάρχουν «σωστά» και «λάθη» σε οποιαδήποτε κατάσταση εξελίσσεται γύρω σας. Είναι τόσο δελεαστικό για τον άνθρωπο – θυμίζουμε στον Κόλντρε τις Σταυροφορίες -  να επιλέγει και να είναι «ενάρετος» και να υποθέτει ότι το δίκαιο και το φως είναι με την πλευρά του. Αλλά ξέρετε ότι και η αντίπαλη πλευρά επίσης αισθάνεται ότι έχει δίκιο και ότι βρίσκονται με το φως; Πώς μπορεί να γίνεται αυτό;

Με το να κάνετε το βήμα πίσω θα αρχίσετε να βλέπετε πολύ καθαρά τις ενεργειακές δυναμικές των ανθρώπων και των καταστάσεων γύρω σας. Μέρος από τη δουλειά για το σπίτι για τον επόμενο μήνα είναι να συνεχίσετε τη δουλειά που έχετε αρχίσει - να στέκεστε πίσω από τον χαμηλό τοίχο. Θα έρθει κάποια στιγμή, αγαπητοί φίλοι, που θα χρησιμοποιείτε αυτή την απλή άσκηση του να στέκεστε πίσω από τον τοίχο άμεσα, σε δέκατα του δευτερολέπτου. Θα αντιλαμβάνεστε άμεσα τις ενεργειακές δυναμικές που αναπτύσσονται σε οποιαδήποτε κατάσταση. Σας ζητάμε να συνεχίσετε να δουλεύετε με αυτήν την άσκηση.

Η δουλειά που κάνετε εδώ σας επιβάλλει να αναλώνετε ενέργεια για να κάνετε κάτι, ακόμη και αν είναι απλά να στέκεστε πίσω από τον χαμηλό τοίχο. Υπάρχει δουλειά για το σπίτι. Για τους επόμενους 11 μήνες θα περάσουμε μέσα από μια σειρά μαθημάτων που το καθένα θα στηρίζεται στο προηγούμενο. Είναι σημαντικό για σας, την εκτεταμένη οικογένεια σε όλο τον κόσμο, να συνεχίσετε συνειδητά να εξασκείστε, να συνεχίσετε συνειδητά να αποδέχεστε. Όλοι σας έχετε πάει καλά με αυτό. Όλοι σας έχετε πάει καλά. Το δοκιμάσατε τουλάχιστον μια φορά! Πολλοί δοκίμαζαν καθημερινά και κάθε ώρα. Με αυτό τον τρόπο θα γίνετε δάσκαλοι. Με αυτό τον τρόπο θα γίνετε Δάσκαλοι του Φωτός.

Τώρα θα ξεκινήσουμε το Δεύτερο Μάθημα. Θα ξεκινήσουμε με μια μικρή ιστορία κατ’ αρχήν. Θα σας πούμε την ιστορία μιας εργάτριας του Φωτός που τη λένε Σούζαν. Η Σούζαν μοιάζει με τον καθένα απο σας σε αυτή την αίθουσα, είτε είστε άντρες είτε γυναίκες.

Η Σούζαν είχε ζήσει πολλές ζωές, όπως έχετε ζήσει όλοι σας. Αυτές κάλυπταν ζωές με πολύ ενέργεια και δύναμη στην Ατλαντίδα μέχρι και ιδιαίτερες ζωές στην παλαιά Αίγυπτο και πολλές άλλες ζωές σε διάφορες χώρες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και μιας ζωής (όπως πολλοί από σας εδώ) που είχε επηρεαστεί από τον Δάσκαλο της Αγάπης τον Γέσουα Μπεν Τζόζεφ. Στις ζωές αυτές η Σούζαν έμαθε πολλά πράγματα και είχε πολλές εμπειρίες. Αυτές άφησαν πολλά σημάδια, πολλές ενεργειακές αναμνήσεις στην οντότητά της. Όπως εσείς στην αίθουσα και αυτοί που διαβάζουν το κείμενο, δούλεψε πολύ σκληρά ιδιαίτερα στις τελευταίες ενσαρκώσεις που έγιναν από τότε που ο Δάσκαλος της Αγάπης περπάτησε στην Γη. Υπήρχε μια δέσμευση από τη καρδιά – όπως πολλοί από σας κάνατε εδώ – που έλεγε: «Θα συνεχίσω την δουλειά που μου έδειξε Εκείνος». Πέρασε μια σειρά από δύσκολες ενσαρκώσεις και οι περισσότεροι από σας τις έχουν περάσει επίσης. Πολλοί από σας την είχαν γνωρίσει στα μοναστήρια, στις εκκλησίες που είχατε ξεκινήσει γιατί ήταν εκεί.

Η Σούζαν πέρασε πολλές δυσκολίες. Αλλά έφτασε στον κύκλο του κάρμα σε αυτή την ενσάρκωση, η οποία θα ήταν η ενσάρκωση της τελευταίας αποδέσμευσης. Είχε γεννηθεί σε μια οικογένεια που ήταν τουλάχιστον δύσκολο να μεγαλώσεις, όπως πολλοί από σας εδώ. Η Σούζαν είχε μια μητέρα που ήταν πολύ αυστηρή, απαιτητική και εγωκεντρική. Είχε ένα πατέρα που έδινε την δύναμη του στους άλλους συνέχεια και συχνά έδινε την δύναμη του στο ποτό. Επέτρεπε στην εξουσιαστική μητέρα να ελέγχει την ζωή του. Δεν είχε καμμιά σχέση με το πρότυπο της δύναμης όπως θα ήταν ένας τυπικός πατέρας.

Η Σούζαν μεγάλωσε με όλα αυτά και ήταν πολύ ντροπαλή σε νεαρή ηλικία. Ήταν καλή στο σχολείο. Οι βαθμοί της ήταν υψηλοί αλλά δεν της φαινόταν. Ήταν πολύ ντροπαλή. Η Σούζαν αισθανόταν σαν το πλάσμα που δεν ταίριαζε μέσα στο πλήθος. Παρ’ ότι γνώριζε ότι υπήρχε κάτι ιδιαίτερο σε αυτήν, απλά δεν μπορούσε να αφήσει το φως της να φωτίζει γύρω της. Υπήρχαν βαρειές καταστάσεις που μετέφερε από τις προηγούμενες της ζωές. Η οικογενειακή της κατάσταση σε αυτή την ζωή το τόνιζε αυτό ακόμα περισσότερο.

Η Σούζαν ήταν μοναχική. Είχε κάποιες στενές φίλες αλλά δεν της άρεσε να ασχολείται με τις σχολικές δραστηριότητες και δεν ήταν δημοφιλής στην τάξη της. Υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ δυνατό που ήθελε να βγει προς τα έξω, αλλά υπήρχε κάτι άλλο που δεν το άφηνε.

Η Σούζαν έφυγε από το σπίτι της με την πρώτη ευκαιρία, για να μπορέσει να ξεφύγει από τη οικογενειακή της κατάσταση και να βρει τον εαυτό της. Αγάπησε, ή έτσι νόμιζε, ένα νεαρό όταν πρωτοπήγε στο Κολλέγιο. Έμεινε έγκυος. Επειδή ήταν μικρή και σε μια κατάσταση φόβου έκανε έκτρωση. Αυτό της πλάκωνε βαρειά την ψυχή της.

Παρ’ όλα αυτά πήγε καλά στο σχολείο. Συγκέντρωσε την προσοχή της στις σπουδές της και αποφοίτησε με έπαινο. Μετά το Κολλέγιο συνάντησε καποιον που πραγματικά αγάπησε, έναν άντρα με τον οποίο είχε προηγούμενη συμφωνία να ζήσει μαζί του σε αυτή τη ζωή. Η Σούζαν και ο νέος της σύντροφος παντρεύτηκαν και κάναν αρκετά παιδιά. Πέρασαν από τα τυπικά προβλήματα που έχουν όλοι οι άνθρωποι. Υπήρχαν χρηματικά προβλήματα.Υπήρχαν προβλήματα απιστίας. Υπήρχαν προβλήματα με τα παιδιά στο σχολείο.Αλλά υπήρχε και πολύ αγάπη. Αγαπούσε τα παιδιά της πάρα πολύ και αγαπούσε τον άντρα της πάρα πολύ. Αλλά όντως υπήρχαν προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα την βάραιναν πολύ βαθειά.

Σε κάποια στιγμή, η Σούζαν χρειαζόταν ένα νέο φως στη ζωή της, μία νέα κατεύθυνση, έγινε μέλος σε μια εκκλησία. Πήγαινε σε αυτή την τυπική εκκλησία για αρκετά χρόνια από τη ζωή της. Προσπάθησε να μάθει και να καταλάβει τον Θεό. Παρακολουθούσε τα σεμινάρια που έκαναν και κάθε Κυριακή πήγαινε για να προσευχηθεί και να λατρέψει. Μελέτησε την Βίβλο την οποία δεν είχε μελετήσει ποτέ.

Αλλά αγαπητοί φίλοι η Σούζαν, την οποία όλοι θα συναντήσετε όταν θα γίνετε δάσκαλοι, δεν μπορούσε να νιώσει στην καρδιά της τα μηνύματα που ερχόντουσαν από την εκκλησία. Αισθανόταν ότι ήταν αμαρτωλή και ότι ο Χριστός και ο Θεός δεν υπήρχε περίπτωση να την αγαπάνε. Σιγά σιγά αποτραβήχτηκε από την εκκλησία και ξαναγύρισε στη ζωή της, αναρωτούμενη τι σήμαιναν όλα αυτά.

Μια μέρα η Σούζαν ήταν σε ένα βιβλιοπωλείο. Καθώς περπατούσε στους διαδρόμους ψάχνοντας κάτι για να διαβάσει, ένα βιβλίο φάνηκε σαν να πετάχτηκε μπροστά της. Ήταν ένα βιβλίο που είχε ένα ενδιαφέρον εξώφυλλο. Μιλούσε για ένα νέο φως και ένα νεο τρόπο. Αυτό της προσέλκυσε το ενδιαφέρον, αλλά την έφερε και σε αμηχανία. Το έκρυψε ανάμεσα σε άλλα βιβλία που θα αγόραζε και πήγε γρήγορα στο ταμείο, ελπίζοντας ότι κανένας δεν θα πρόσεχε το περίεργο βιβλίο για την αγάπη και το φως και την Νέα Εποχή που θα διάβαζε. Πήγε στο σπίτι και βρήκε ότι την τραβούσε το βιβλίο. Το καταβρόχθισε σε μια μέρα, διαβάζοντας το από άκρη σε άκρη. Μέσα της της φάνηκε αληθινό.  Έκλαψε, έκλαψε και έκλαψε γιατί ήταν το μήνυμα της Εστίας.

Τώρα πολλοί από σας ξέρετε την συνέχεια της ιστορίας της Σούζαν. Η Σούζαν μελέτησε την Νέα Εποχή πήγε σε σεμινάρια και γνώρισε άλλους που ήταν Σώμπρα. Ήταν ενθουσιασμένη με την ανακάλυψή της. Για πρώτη φορά άρχισε πια να καταλαβαίνει ποια ήταν. Άρχισε να έχει μια άλλη κατανόηση για την νέα τάξη των πραγμάτων.

Όμως μέσα στη Σούζαν υπήρχε κάτι που την έτρωγε, κάτι που δεν μπορούσε να το αφήσει, κάτι που την εμπόδιζε να απελευθερωθεί. Παρ’ ότι αγαπούσε αυτή την νεα δουλεια της Νέας Εποχής, υπήρχαν μέρες που είχε κατάθλιψη και όλο της το σώμα πονούσε. Υπήρχαν μέρες που αισθανόταν απογοήτευση που δεν μπορούσε να δημιουργήσει αυτά τα οποία πραγματικά επιθυμούσε στην καρδιά της. Άρχισε πάλι να ζητάει από το Πνεύμα να της πει: «Τι πρέπει να ξέρω;»

Ρώτησε το Πνεύμα πότε θα έφευγαν οι δύσκολες καταστάσεις από τη ζωή της. Ρώτησε πότε θα έφθανε στην κατάσταση της νιρβάνα, όπου θα βρισκόταν σε μια κατάσταση γαλήνης. Παρ’ ότι αγαπούσε την ζωή της και την οικογένειά της και ότι ήταν, υπήρχε ένα μέρος της Σούζαν που ήθελε να φύγει, που ήταν κουρασμένο, που ήθελε να γυρίσει στην Εστία. Αλλά η Σούζαν ήξερε μέσα της διαισθητικά ότι η Εστία δεν ήταν η Εστία πλέον. Ήξερε διαισθητικά ότι ήταν καιρός για αυτήν να συνεχίσει να κάνει την δουλειά της.

Χτές βράδυ η Σούζαν ξάπλωσε στο κρεββάτι της, ευτυχισμένη με τη ζωή και χαμογελώντας, αλλά αναρωτιόταν μέσα της, αναρωτιόταν τι θα έπρεπε να ξέρει. Διάβαζε τα κείμενα από το Βυσινί Κύκλο. Είχε διαβάσει σχετικά με το να επιτρέπουμε και να αποδεχόμαστε όλα τα πράγματα όπως είναι. Είχε εξασκηθεί στο να στέκεται πίσω από τον χαμηλό τοίχο. Είχε αρχίσει να έχει νέες κατανοήσεις αλλά ακόμη υπήρχε ένα σημαντικό μπλοκάρισμα.

Λοιπόν Σούζαν απευθυνόμαστε σήμερα σε σένα και σε όλους όσους βρίσκονται εδώ. Το Δεύτερο Μάθημα είναι να δεχτείτε τον ανθρώπινό σας εαυτό και έτσι θα γνωρίσετε τον θεϊκό σας εαυτό. Είναι ένα απλό μάθημα, αλλά ένα από τα πιο δυνατά και γεμάτα προκλήσεις μαθήματα που θα γνωρίσετε. Τώρα αφήστε μας να σας εξηγήσουμε τι σημαίνουν όλα αυτά, ποιό είναι το Δεύτερο Μάθημα. – αποδεχτείτε τον ανθρώπινό σας εαυτό και έτσι θα γνωρίσετε τον θεϊκό σας εαυτό- και τι ακριβώς σημαίνει.

Η Σούζαν είχε μεταφέρει πολλές εμπειρίες σε αυτή την ενσάρκωση. Είχε φέρει μαζί της τον πυρήνα της εμπειρίας του ποιά ήταν η αίσθηση στα εξώτατα όρια της Πρώτης Δημιουργίας. Μέσα της υπήρχε η αίσθηση ότι όλα τα πράγματα δεν ήταν πια Ένα. Γνώριζε την αίσθηση ότι υπήρχε μια διατάραξη μέσα στον πυρήνα όλων των πραγμάτων. Γνώριζε την αίσθηση του να είσαι αποσυνδεδεμένος από το Πνεύμα. Η Σούζαν τα έφερε αυτά μαζί της.

Έφερε την ενοχή και τον πόνο και την πρόκληση και τις δυσκολίες από χιλιάδες ζωές πάνω σε αυτή την Γη. Η Σούζαν έφερε ενοχή και κρίση και πόνο από τις παλαιές εμπειρίες της, σε αυτή την ενσάρκωση. Κατηγορούσε τον εαυτό της για το πιοτό του πατέρα της και την αδυναμία του. Κατηγορούσε τον εαυτό της γιατί δεν του έλεγε πιο συχνά ότι τον αγαπούσε γιατί με κάποιο τρόπο τον συχαινόταν για αυτό που ήταν, επομένως κατηγορούσε τον εαυτό της. Έφερε ενοχές για τις σκληρές σκέψεις που είχε για την ίδια της τη μητέρα. Σαν παιδί έμενε ξύπνια την νύχτα και ονειρευόταν ότι θα στραγγάλιζε την μάνα της. Αυτό της άρεσε και αισθανόταν ενοχές επειδή της άρεσε.

Κουβάλαγε ένα βαρύ φορτίο μέσα της γιατί θα μπορούσε να έχει υπάρξει καλύτερη φίλη με εκείνους που είχε συναντήσει όταν ήταν νέα. Τους προσέλκυε γιατί εκείνοι έβλεπαν ένα φως που η ίδια δεν μπορούσε να δει. Οι φίλοι της στο δημοτικό και στο γυμνάσιο ερχόντουσαν σε αυτήν για θεραπεία, αλλά ήταν τόσο ντροπαλή και τόσο κλειστή που δεν επέτρεπε στον εαυτό της να κάνει την δουλειά που ήξερε διαισθητικά ότι γνωρίζει να κάνει. Ένιωθε ένοχη για το ότι κρυβόταν και γιατί δεν ήταν πιο δυνατή και γιατί δεν θεράπευε αυτούς που έρχονταν. Αντίθετα, απομόνωνε τον εαυτό της και έκανε φιλίες μόνο με μερικούς γιατί ήταν πιο εύκολο και πιο ασφαλές.

Ένιωθε βαθειά ενοχή γιατί είχε συλλάβει ένα μωρό και μετά το άφησε να φύγει. Είχε ακούσει ότι ο Θεός μισεί τέτοιους ανθρώπους. Είχε ακούσει ότι σκοτώνεις μια ψυχή όταν κάνεις έκτρωση. Αυτά της προκαλούσαν μεγάλο βάρος. Αυτός ήταν ένας από τους πιο βαθείς σκοτεινούς εφιάλτες της. Ένιωθε ενοχές.

Στο γάμο της ένιωθε ενοχές γιατί δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερη υποστήριξη στον άντρα της ο οποίος περνούσε από τις δικές του εμπειρίες σχετικά με την αφθονία. Είχε δυσκολίες κάθε φορά που έπαιρνε προαγωγή στην δουλειά. Κάθε φορά που άρχιζε να απολαμβάνει οικονομική ελευθερία κάτι συνέβαινε και το κατέστρεφε. Έμενε χωρίς δουλειά. Ένιωθε ενοχές που δεν μπορούσε να βρίσκεται εκεί και να τον βοηθάει να ξεπερνάει τα θέματα της αυτοεκτίμησης του. Δεν ηξερε πως να το αντιμετωπίσει αυτό.

Ένιωθε ενοχές γιατί δεν ήταν καλυτερη μητέρα για τα παιδιά της. Θα  ήθελε να είχε κάνει περισσότερα για να τους λύσει τα προβλήματα να τους προστατεύσει και να τους βοηθήσει να αποφύγουν τα τραύματα. Ένιωθε ενοχές ότι κάποιες φορές τα έβριζε. Πήγαινε στο δωμάτιο της και κλείδωνε την πόρτα και έλεγε «μην μου ξαναμιλήσετε ποτέ». Αισθανόταν ενοχές για αυτό. Αισθανόταν τεράστιες ενοχές.

Όταν πήγε πίσω στην εκκλησία και προσπάθησε να βρει κάτι μέσα της, ένιωσε ανάξια γιατί ο Θεός και ο Χριστός δεν της μιλούσαν. Δεν αισθανόταν αναγεννημένη και ανανεωμένη. Δεν είχε το πάθος που είχαν άλλοι θρησκευόμενοι. Δεν μπορούσε να σηκώσει τα χέρια και να τραγουδήσει «Αλληλούια» με το ίδιο πάθος που είχαν αυτοί. Αισθανόταν βρώμικη και ένοχη. Από τις επαφές της με την εκκλησία γνώριζε ότι ήταν αμαρτωλή, γιατί ακόμη και ο Χριστός δεν ήθελε να έχει τίποτε να κάνει μαζί της.

Αγαπητοί δάσκαλοι, η Σούζαν για την οποία μιλάμε είναι μέρος καθενός από σας. Η Σούζαν για την οποία μιλάμε είναι αυτή που θα έρθει σε σας για θεραπεία και για να της διδάξετε την νέα ενέργεια.

Θα σας πούμε τι έκανε η Σούζαν όταν άκουσε για το Δεύτερο Μάθημα. Πήγε σπίτι της έκλεισε την πόρτα και δεν ένιωσε ενοχές. Έμαθε να αποδέχεται τον ανθρώπινο εαυτό της, αυτόν δηλαδή που απαρνιόταν σε κάθε ζωή. Απαρνιόταν τον ανθρώπινο εαυτό της για εκατοντάδες ζωές. Απαρνιόταν ότι ήταν καν ανθρωπος, θέλοντας να έχει αυτό που λέγεται ανάληψη έτσι ώστε να μην έχει να δει τον εαυτό της σαν άνθρωπο, σαν ένα κατώτερο άνθρωπο.

Γνωρίζετε, φίλοι μου, ότι όταν αφήσατε την Πρώτη Δημιουργία και πήρατε φυσική μορφή, είχατε σοκαριστεί για το ότι θα έπρεπε να σας ανήκει κάτι τόσο χονδροκομμένο και τόσο κατώτερο; Γνωρίζατε ότι θα έπρεπε να κουβαλάτε αυτό το σώμα μαζί σας για όλες τις ζωές σας. Θεωρήσατε αυτό το σώμα σαν τιμωρία γιατί πήγατε πολύ μακρυά στα άκρα της Πρώτης Δημιουργίας. Αυτό δεν είναι έτσι και σας ζητάμε να απελευθερώσετε αυτές τις σκέψεις και αυτά τα πιστεύω τώρα.

Τώρα επανερχόμαστε στη Σούζαν. Η Σούζαν πήγε σπίτι, έκλεισε την πόρτα και κατάλαβε ότι απαρνιόταν ή ακόμα και μισούσε όλα τα ανθρώπινα πράγματα που είχε κάνει. Προσπαθούσε να φτάσει σε μια κατάσταση ανάληψης έτσι ώστε να μην έχει να αντιμετωπίσει τα ανθρώπινα πράγματα που είχε κάνει και το ανθρώπινο σώμα που κουβαλούσε. Είχε μάθει στο Βυσινί Κύκλο να ρωτάει ερωτήσεις από μέσα της. «Δεν γνωρίζω καλά πως να το κάνω αυτό, να αποδέχομαι τον ανθρώπινο εαυτό μου. Πρέπει να πάω πίσω και να ξαναπεράσω κάθε προηγούμενη ζωή; Πρέπει να περάσω και άλλο χρόνο καθαρίζοντας τον εαυτό μου;»

Και η απάντηση που άκουσε από μέσα της ήταν … «όχι». Καθώς ήταν ξαπλωμένη στο κρεββάτι της, ρωτώντας πως να αποδεχτεί τον εαυτό της και όλη την ανθρώπινη της υπόσταση για να μπορέσει να γνωρίσει τον θεϊκό της εαυτό της ήρθε ξαφνικά. Ήταν απλό. Τα λόγια της ήρθαν από μέσα της – όχι από έξω αλλά από μέσα της – και είπαν «άφησε την χούφτα σου ελεύθερη, απλά άφησε την χούφτα σου ελεύθερη».

Καθώς το έκανε αυτό αισθάνθηκε όπως θα αισθανθήτε και εσείς αμέσως τώρα καθώς θα αφήσετε τη δική σας χούφτα  ελεύθερη. Τα χέρια της έσφιγγαν κάτι. Τα δικά σας χέρια σφίγγουν κάτι. Απελευθερώστε τα χέρια σας. Ανοίξτε τα χέρια σας τώρα. Ζητάμε απο τον καθένα από σας να το κάνει αυτό τώρα. Ανοίξτε τα  δάκτυλά σας. Απελευθερώστε αυτό που κρατούσατε τόσο σφικτά.

Η Σούζαν κατάλαβε το πόσο σφικτά κρατούσε τα χέρια της κλειστά. Όταν τα άνοιξε, θυμήθηκε την παραβολή του Ορυάν που πέρασε τον καταρράκτη με το κανώ του. Δεν την ένοιαζε. Άνοιξε τον εαυτό της. Είπε: «Είναι καιρός να απελευθερώσω ό,τι νόμιζα ότι ήμουνα. Είναι καιρός να αφήσω όλα τα πιστεύω που μεταφέρω μαζί μου. Είναι καιρός να απελευθερώσω κάθε ενοχή και κάθε πόνο. Είναι καιρός για μένα να ανοίξω, όπως ανοίγω τα χέρια μου, να αποδεχτώ τον ανθρώπινό μου εαυτό».

Τώρα ξέρετε την δουλειά που έχετε για το σπίτι για τον επόμενο μήνα! Είναι να ανοίξετε τα χέρια σας, να αποδεχτείτε τον ανθρώπινό σας εαυτό και όλα όσα είσασταν για να μπορέσετε να καταλάβετε τον θεϊκό σας εαυτό. Σίγουρα θα σας δοθει η ευκαιρία να περάσετε αυτή την εμπειρία τις επόμενες μέρες! Θα σας δοθεί η ευκαιρία – όπως έγινε την προηγούμενη φορά – να βρεθείτε σε μία κατάσταση όπου δεν θα πρέπει να κρίνετε τον εαυτό σας, όπου δεν θα πρέπει να έχετε ή να κρατάτε καμιά ενοχή, όπου θα αποδεχθείτε αυτό που είσαστε.

Αγαπητοί δάσκαλοι, βρισκόμαστε στο πλευρό σας σήμερα, όλοι όσους θα καλούσατε αγγέλους και αρχαγγέλους, όλα όσα αποτελούν το Πνεύμα… σας ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ και σας ΑΓΑΠΑΜΕ ως ανθρώπους. Αποδεχόμαστε κάθε σκέψη, κάθε πράξη, κάθε δράση όλα όσα υπάρχουν μέσα στο πάθος και την αγαπή και τη σοφία του Πνεύματος. Ο Αιώνιος σας αγαπά απεριόριστα, άπειρα και χωρίς κανένα όρο.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, το Πνεύμα δεν έχει ατζέντα. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος και λάθος τρόπος. Υπάρχει μόνο ο νέος τρόπος και τον δημιουργείτε. Εάν το Πνεύμα σας αγαπά τόσο βαθειά και δεν έχει ατζέντα, τότε αγαπητοί δάσκαλοι, θα πρέπει να αποδεχτείτε τον ανθρώπινο εαυτό σας, να απελευθερωθείτε όπως έκανε η Σούζαν. Καθώς η Σούζαν απελευθέρωσε το σφίξιμο όλων των πιστεύω και των ενοχών και του πόνου, και αποδέχτηκε όλα όσα είχε κάνει χωρίς καμία προυπόθεση με την μορφή της απόλυτης συγχωρήσεως του εαυτού της, άρχισε να καταλαβαίνει την δική της θεϊκότητα.

Καθώς ήταν ξαπλωμένη τη νύχτα με υπέροχες αισθήσεις απελευθέρωσης να διαπερνούν όλο της το σώμα, έφτασε σε μια άλλη κατανόηση. Κατάλαβε ότι ζούσε στο μέλλον και ότι δημιουργούσε μια εικόνα φόβου για το τι θα γινόταν στο μέλλον. Κατάλαβε ότι στενοχωριόταν για απλήρωτους λογαριασμούς στο μέλλον που δεν υπήρχαν. Στενοχωριόταν για αρρώστειες που μπορεί να πάθαινε. Τίποτα από αυτά δεν ήταν αληθινό, αλλά πρόβαλε την δική της αίσθηση ότι δεν αξίζει τίποτε στο μέλλον.Το μέλλον αντιπροσώπευε την δική της έλλειψη εμπιστοσύνης για το μέλλον. Βρήκε ότι περνούσε πολύ από το χρόνο της στο μέλλον με τους φόβους της. Γέλασε με τον εαυτό της και αναρωτήθηκε γιατί το έκανε αυτό.

Είπε καθώς άνοιξε τα χέρια της και ξέσφιξε τα δάκτυλά της: «Τώρα θα ζω στο ‘τώρα’. Δεν θα φοβάμαι πια το μέλλον που δεν υπάρχει. Θα ζήσω στο ‘τώρα’. Άρχισε να ζει στο τώρα καθώς συνέχισε να εξασκείται στο να στέκεται πίσω από τον χαμηλό τοίχο με αποδοχή των πάντων. Καθώς άρχισε να απελευθερώνει το σφίξιμο για τη δική της ενοχή και τον πόνο και το παρελθόν, κατάλαβε ότι δημιουργούσε μια στιγμή, μια θεϊκή στιγμή σε κάθε ‘τώρα’ που ζούσε. Μάθαινε για ακόμα μια φορά να εμπιστεύεται τον εαυτό της. Μάθαινε ότι δεν χρειαζόταν να προβάλει ένα σενάριο φόβου, αλλά απλώς να ζει στο ‘τώρα’. Καθώς το έκανε υπήρχε μια μοναδική ένωση της ανθρώπινης πλευράς με την θεϊκή. Άρχισε να μαθαίνει ότι μπορούσε να εμπιστευτεί τον εαυτό της για να της προσφέρει τη «θεϊκή στιγμή». Μπορούσε να εμπιστευτεί τον εαυτό της για να της προσφέρει τη «θεϊκή στιγμή». Δεν έψαχνε πια κάπου έξω και ζητούσε από το Πνεύμα να της προσφέρει την θεϊκή στιγμή. Πήγαινε μέσα της.

Κατάλαβε ότι Πνεύμα μέσα της πάντα προσφέρει τη θεϊκή στιγμή – πάντα – αλλά συνέχεια το σταματούσε. Όπως όταν ήταν παιδί είχε μπλοκάρει το φως της και δεν είχε βοηθήσει για να διδάξει και να θεραπεύσει τους άλλους, όπως ήξερε ότι μπορούσε. Είχε χτίσει ένα τοίχο, τον τοίχο της έλλειψης της αυτοεκτίμησης. Αλλά τώρα καθώς μετέφερε αυτά στην ζωή της σαν ενήλικας και εργάτης του Φωτός, σαν δάσκαλος του Βυσινί Κύκλου, κατάλαβε ότι μπορούσε να εμπιστεύεται τον εαυτό της για να της φέρει την θεϊκή στιγμή.

Άρχισε να έχει μια εντελώς νέα σειρά από κατανοήσεις με τα δύο απλά μαθήματα που είχε μάθει. Πρώτα να στέκεται πίσω από τον χαμηλό τοίχο και να αποδέχεται όλα τα πράγματα όπως είναι. Δεύτερον να απελευθερώνει το σφίξιμο και να αποδέχεται τον ανθρώπινο εαυτό της για να γνωρίσει τον θεϊκό της εαυτό. Η ζωή της άρχισε να αλλάζει. Σίγουρα τα πράγματα γύρω της, με την οικογένεια της και άλλους συνέχισαν να είναι τα ίδια, αλλά Η ΙΔΙΑ είχε αλλάξει. Είχε φτάσει σε νέες αντιλήψεις. Κόσμος άρχισε να έρχεται σε αυτήν, που ποτέ δεν το περίμενε, και ζητούσαν θεραπεία και διδασκαλία για την νέα σοφία. Δεν της ζήτησαν να έρθει σε ανώτερη επικοινωνία με μια άλλη οντότητα! (γελώντας) Ρωτούσαν την ίδια, σαν Σούζαν, την Θεϊκή Ανθρώπινη Εργάτρια του Φωτός. Η δουλειά της ήταν καλή. Δίδαξε και άλλους το πως να θεραπεύουν τους εαυτούς τους.

Αγαπητοί φίλοι, η εμπειρία της Σούζαν είναι η συλλογική σας εμπειρία συγχωνευμένη σε μια ιστορία για τον καθένα σας. Είναι μέρη που μπορείτε να αναγνωρίσετε βαθειά μέσα σας. Η πρόκληση εδώ είναι να αποδεχτείτε τον ανθρώπινο εαυτό σας. Είναι δύσκολο και είναι χωμένο βαθειά μέσα σας. Έχετε επενδύσει στον πόνο και στην ενοχή και στην πρόκληση. Με την απλή άσκηση που σας δώσαμε – του να ανοίγετε την παλάμη σας – θα αρχίσετε να βλέπετε πόσο συχνά κρατάτε σφικτά πράγματα από το παρελθόν που δεν σας εξυπηρετούν πια. Αυτά συμπεριλαμβάνουν παλιά συστήματα πίστης που είναι έτοιμα να φύγουν. Πολλοί από τους πόνους που αισθάνεστε στο φυσικό σας σώμα, σχετίζονται άμεσα με παλαιά συστήματα πίστης που κρατάτε σφικτά και δεν σας  εξυπηρετούν πιά. Αισθανόσαστε τους πόνους στο φυσικό σας σώμα σαν μια υπενθύμιση να απελευθερώσετε να αφήσετε αυτά που κρατάτε σφικτά. Αυτοί είναι πόνοι παλαιών πιστεύω, ενοχών και τρόπων που πιστεύατε ότι θα πρέπει να ήταν τα πράγματα. Απελευθερώνοντάς τους επιτρέπετε στην θεϊκότητα να μπει και να σας προσφέρει αυτή την στιγμή που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε.

Η μεγαλύτερη πρόκληση θα  είναι η ανάμνηση του καιρού που ζούσατε στην εξωτερική περιφέρεια του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τότε ήταν που νιώσατε τα πρώτα κουνήματα της διττότητας και του διαχωρισμού και χάσατε την εμπιστοσύνη σας στο Πνεύμα. Αυτό θα επανέλθει για να σας προκαλέσει τώρα. Δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες ζωές σας. Δεν έχει σχέση καν με αυτή τη ζωή. Οι εφιάλτες που έχετε έχουν σχέση με ένα διαφορετικό χρόνο και ένα διαφορετικό μέρος και την αρχική αίσθηση ότι το χαλί τραβιόταν κάτω απο τα πόδια σας. Σας το θυμίζουμε αυτό τώρα και σας ζητάμε να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αυτό θα είναι μια πρόκληση.

Η λύση επιτυγχάνεται σε πολλά επίπεδα. Αλλά στο επίπεδο της πρώτης σας συνείδησης είναι απλώς το άνοιγμα της παλάμης και η απελευθέρωση αυτών που κρατούσατε, αποδεχόμενοι όλα αυτά που είσαστε, αποδεχόμενοι ότι θα προσφέρετε την θεϊκή στιγμή στον εαυτό σας. Υπάρχει τόση πολύ δουλειά για το σπίτι τις επόμενες εβδομάδες!

Εσείς είσαστε το σχολείο της νέας ενέργειας. Εσείς είσαστε που είχατε τις εμπειρίες στα άκρα, στα όρια. Αυτό δημιουργεί και πάλι αισθήσεις φόβου και ανασφάλειας γιατί θυμάστε πως νιώθατε όταν είσαστε στα ακραία όρια. Και πάλι εκεί βρίσκεστε! Αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι με το να  είμαστε εδώ μαζί σας σαν οικογένεια υπάρχει πολύ χαρά και μεγάλες ανταμοιβές που λαμβάνετε. Κάθε μάθημα που κάνουμε εδώ στο σχολείο θα σας προσφέρει σημαντική εμπειρία, σημαντική κατανόηση στο επίπεδο του πυρήνα σας. Όταν θα συνενωθούν όλα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το πως να είσαστε, πως να δημιουργήσετε με ένα τρόπο που δεν το έχετε κάνει ποτέ πάνω στη Γη. Κάθε διαδικασία που περνάμε μαζί σας θα σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να είστε οι νέοι δημιουργοί, τέτοιοι δημιουργοί που όμοιους ούτε το Σύμπαν σας, ούτε το ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ έχουν ξαναδεί!

Ίσως αυτό να ακούγεται πολύ μεγαλεπήβολο και αυτός είναι ο λόγος που τα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μας καθώς αφηγούμαστε την ιστορία της Σούζαν, που είναι η ιστορία του καθενός από σας. Ίσως αυτά ακούγονται πολύ μεγαλεπήβολα αλλά αυτός είναι ο λόγος που λάμπουμε αυτή την στιγμή, κοιτώντας σας και γνωρίζοντας την δουλειά που κάνετε.

Αγαπητοί φίλοι, σας αγαπάμε τόσο πολύ. Σας υπενθυμίζουμε όπως πάντα ότι δεν είσαστε ποτέ μόνοι στο ταξίδι σας. Βρισκόσαστε με την οικογένεια και εμείς είμαστε μέρος αυτής.

Και έτσι είναι.

Πηγή:

Copyright Y2000 Geoffrey A. Hoppe, Golden Co, USA. 

www.crimsoncircle.com

WWW.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1