urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση, Ιούλιος 2020

Γη φώτιση

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης!

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται και να συγκλίνουν με τρόπους που εισαγάγουν ισχυρές δυνάμεις που επηρεάζουν αλλαγές στις δομές των κοινωνικών συστημάτων που θεωρούνταν ως «φυσιολογικός» τρόπος ζωής. Τα συστήματα αυτά αλλάζουν και προσαρμόζονται κάθε μέρα καθώς οι άνθρωποι ανακαλύπτουν πως αυτό που λειτούργησε γι’ αυτούς προηγουμένως, δεν λειτουργεί πια.

Πολλοί άνθρωποι γρήγορα κατανοούν πως η εκμετάλλευση άλλων ανθρώπων με σκοπό την επίτευξη εισοδήματος πάνω από τον μέσο όρο για ίδιον σκοπό δεν έχει πια το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως βιώθηκε στο παρελθόν. Πρέπει κανείς να αρχίσει την εξάσκηση της ενσωμάτωσης πρακτικής πνευματικότητας για ικανοποίηση των αναγκών του και την εφαρμογή ανώτερων αρχών διοίκησης ώστε να επιτύχει.

Αυτό επειδή υπάρχει μια διαφορετική ενέργεια που διαπερνά και εργάζεται πάνω στον πλανήτη τώρα. Αυτή η ενέργεια εργάζεται διαμέσου ενός ατόμου που ευθυγραμμίζεται με τις Θεϊκές αρχές της ειλικρίνειας, της εμπιστοσύνης, της καλοσύνης, του σεβασμού και της εκτίμησης. Γενικά, οι άνθρωποι θα μπορούν να διακρίνουν τι είναι αληθινό ή όχι πιότερο από ποτέ. Εκείνοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις αρχές του παλιού προτύπου δεν θα ιδώνονται ούτε θα εισακούονται από τη συλλογική ανθρωπότητα.

Τούτη η τάση θα απαιτεί κάθε άτομο να αξιολογήσει ειλικρινά τον δικό του ψυχικό χαρακτήρα και να αλλάξει οποιαδήποτε πιστεύω, στάσεις και πρακτικές που δεν συνηχούν πια με τη νέα ενέργεια που διεισδύει τώρα παντού. Η δραστηριότητα αυτή θα φέρει θεραπεία σε βαθύτερο επίπεδο μέσα στην κάθε ψυχή και καθώς είναι απελευθέρωση, επηρεάζει ολόκληρη τη συλλογική ανθρωπότητα με τον πλέον ωφέλιμο τρόπο.

earth blue planet globe gaia

Ζητάμε από εσάς τους Εργάτες Φωτός, να μην λάβετε τις προβολές των σκέψεων των άλλων εκεί έξω που δεν είναι ευθυγραμμισμένες με την ανώτερη σας αλήθεια. Σας ζητάμε να αποκτήσετε περισσότερη διάκριση – καθώς μόλις δώσετε προσοχή σε αυτές, σας αποσπούν από τον σκοπό σας που είναι να διατηρήσετε το Φως σας, την αγάπη σας, την καθαρότητα σας, την ειρήνη και την αρμονία ώστε να σταθεροποιήσετε τον πλανήτη αυτές τις χαοτικές εποχές. Να έχετε επίγνωση!

Ναι, κατανοούμε πως υπάρχουν πολλές ιστορίες κάθε μέρα που μεταδίδονται στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.Εσείς, οι Εργάτες Φωτός, γνωρίζετε ήδη ποιες ανήκουν στην ανώτερη αλήθεια και ποιες όχι και είναι σημαντικό να μην εμπλακείτε σε αυτές τις ιστορίες καθότι μπορούν να καταστήσουν πολύ δύσκολο να κρατήσετε το ενεργειακό σας πεδίο και τα μοτίβα των σκέψεων σας αγνά και καθαρά. Μην αποθαρρυνθείτε από τις ιστορίες που διαβάζετε ή ακούτε. Ιδωμένο από μια ανώτερη προοπτική όλα λειτουργούν σε Θεία τάξη.

Σας ενθαρρύνουμε να καλέσετε τις αδελφότητες της Αλήθειας από το Ναό της Αλήθειας ώστε να μπορούμε να ενωθούμε μαζί σας καθώς επιτελείτε τα καθημερινά σας καθήκοντα, καλέστε τις σφαίρες των Αναληφθέντων Διδασκάλων, συμπεριλάβετε όλους όσους μπορείτε να σκεφτείτε από τις ανώτερες σφαίρες, όλους τους Αρχαγγέλους, τις σφαίρες των Αγγέλων, τους Γαλαξιακούς αδελφούς και αδελφές, τις Ουράνιες Οντότητες Φωτός, τις οικογένειες των δέντρων, των ζώων, των πουλιών και τα βασίλεια των εντόμων και τα θαλασσινά βασίλεια.

Προσκαλέστε τα στοιχειακά, όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε για να έρθουν μαζί σας. Καθότι, στ’ αλήθεια είναι το όλον που είμαστε! Όλα είναι ως Ένα και όταν προσκαλείτε αυτές τις άλλες οντότητες που παραμένουν αόρατες στα πλείστα ανθρώπινα μάτια, καθώς τις καλείτε, μπορούν να γίνουν μια μεγαλύτερη, ισχυρότερη παρουσία κατ’ αυτή την Φωτεινή Εργασία που επιτελείται και να κάνουν τη δική τους εργασία πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, που έκαναν απ’ την απαρχή.

Όλες επιθυμούν να βοηθήσουν, όλες επιθυμούν να στηρίξουν κατ’ αυτές τις εποχές. Καλέστε τις από τα βάθη της καρδιάς σας, καθόσον όσο πιο έντονα μπορείτε να αισθανθείτε αυτό που ζητάτε, τόσο πιο εύκολο γίνεται να εκδηλωθεί εκείνη η πραγματικότητα σε τούτο τον πλανήτη.

Τα πλέγματα που εγκαθιδρύονται πάνω στη Γη και εντός της Γης – τα κρυστάλλινα πλέγματα – ανταποκρίνονται στο ανώτερο Φως που πέφτει κάτω και η Γη φωτίζεται από μια ανώτερη προοπτική. Όλα όσα εσείς, οι Εργάτες Φωτός ζητάτε, πρωτίστως έχουν πραγματικότητα στα ανώτερα πλάνα, τα αιθερικά πλάνα και έπειτα φιλτράρονται στην ατμόσφαιρα της Γης, μέσα στις πραγματικότητές σας. Έτσι δουλεύει η ενέργεια οπότε μην τα παρατάτε, συνεχίστε να κάνετε όσα κάνετε καθότι έχει θετική επίδραση στις πραγματικότητες που δημιουργούνται μέσα στη νέα σας Αναληφθείσα Επίγεια πραγματικότητα.

Να θυμάστε πως η αγάπη είναι η νέα ισοτιμία σας πάνω στη νέα αυτή πραγματικότητα που δημιουργείτε!

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

Μέσω της©Marlene Swetlishoff.

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

https://www.youtube.com/watch?v=DupPleL6iiQ

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying, translating or sharing of this article is permitted only to the approved website (Ron Head, Oracles and Healers) and the approved translators and their websites and blogs.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1