urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Διδάσκαλος Ιλλαρίων

Σχέδιο χωρίς τίτλο

Απρίλιος 2020 - μέσω της Marlene Swetlishoff

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι,

Έρχομαι πάνω στα φτερά της αγάπης!

Η μεγάλη αλλαγή, λοιπόν, συνεχίζει να συμβαίνει πάνω στον πλανήτη. Δημιουργεί σενάρια που είναι πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία με χώρες να κλείνουν τα σύνορα τους και να μην επιτρέπουν ελεύθερη μετακίνηση για τους πολίτες τους από μία περιοχή σε άλλη.

Οι περισσότεροι πολίτες είναι περιορισμένοι στα σπίτια τους και παίρνουν άδεια από όλους τους τομείς της καθημερινής τους ζωής – με όλα εκτός τις βασικές υπηρεσίες που είναι ακόμα σε λειτουργία για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των λαών.

 Αυτό το γεγονός αλλάζει τον κόσμο με τρόπους που δεν μπορούν να ειδωθούν ή να εκτιμηθούν, διότι τα αποτελέσματα τους είναι ακόμα σε κίνησηκαι κανείς δεν γνωρίζει τον βαθμό που θα επηρεαστεί όλος ο πλανήτης.

Τα καλώς εγκαθιδρυμένα συστήματα που ρύθμιζαν την καθημερινή ζωή της ανθρωπότητας είναι σε παύση και η ανθρωπότητα σε όλο τον πλανήτη έχει την ευκαιρία να παρατηρήσει ποιο από αυτά τα συστήματα πραγματικά εξυπηρετούν τις ανώτερες ανάγκες και αξίες των ψυχών της.

 Με το να έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους, οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να επανασυνδεθούν με τον εσωτερικό τους κόσμο χωρίς τις πολλές κατευθύνσεις που υπήρχαν πριν.

Ξαφνικά οι διαφημίσεις στα κανάλια της τηλεόρασης τους δεν έχουν νόημα καθώς κανείς πια δεν είναι καταναλωτής, όπως πριν. Αφυπνίζονται στην κατανόηση ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου όπως το ήξεραν πριν ήταν πολύ επιφανειακό. Μαθαίνουν πόσο όμορφα είναι να μένουν στο σπίτι και να ξεκουράζονται με την οικογένεια τους και τους αγαπημένους τους.

Από την παρατήρηση αυτή, ελπίζουμε, θα βρουν έναν τρόπο, από την στιγμή που το γεγονός έχει διαχυθεί, να ζήσουν τα όνειρα, τις ελπίδες και τις επιθυμίες τους που περιλαμβάνουν μία στενότερη σύνδεση μεταξύ τους στην εξίσωση.

Θα αναζητήσουν ένα καινούργιο μονοπάτι που οδηγεί σε μεγαλύτερο εμπλουτισμό των αξιών της αγάπης για τον εαυτό τους και για όλους τους άλλους συμπεριλαμβανομένων των άλλων βασιλείων με τα οποία μοιράζονται αυτόν τον κόσμο.

 Θα αναζητήσουν λύσεις που θα τους βοηθήσουν να ζήσουν με έναν πιο ισορροπημένο, στοχαστικό και ειρηνικό τρόπο και να εφαρμόσουν αυτές τις λύσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Θα λένε «όχι» σε οποιεσδήποτε καταστάσεις δεν υπηρετούν το ανώτερο καλό τους, την ευημερία τους και το μονοπάτι που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν.

Θα αναλάβουν την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή τους με την πρόθεση ότι κάθε εμπειρία θα φέρνει το πιο ευτυχισμένο, το πιο χαρούμενο αποτέλεσμα που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Αρχίζουν να αγκαλιάζουν το από τον Θεό δοσμένο δικαίωμα τους στην κυριαρχία και στην ελευθερία της ύπαρξης τους και θα δουν επίσης ότι είχαν πάντα αυτό το δικαίωμα αλλά λόγω κοινωνικών συνθηκών, δεν τους ήταν ξεκάθαρο ότι μπορούσαν να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή.

Αυτό θα δημιουργήσει μία χαρούμενη αίσθηση περιπέτειας μέσα τους καθώς παίρνουν το τιμόνι  στο πλοίο της ζωής τους και αποπλέουν σ την προσωπική τους αναζήτηση για μεγαλύτερη αφύπνιση και επέκταση. Και καθώς αρχίζουν να βιώνουν επιτυχία στις προσωπικές τους εξερευνήσεις αυτού του νέου τρόπου ύπαρξης, θα μάθουν χωρίς αμφιβολία ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν ούτε καν θα θελήσουν, στους παλιούς τρόπους που άφησαν πίσω τους.

Και αφού τελειώσει το γεγονός, θα αρχίσουν να βλέπουν καθαρά ότι πρέπει επίσης να είναι υπεύθυνοι επιμελητές του κόσμου στον οποίον ζουν. Θα διακρίνουν καθαρά ότι στην απουσία του συλλογικού αποτυπώματος της ανθρωπότητας που συνέβη κατά την διάρκεια της καραντίνας του γεγονότος, ο κόσμος τους είναι τώρα πιο καθαρός και πιο υγιεινός από ποτέ πριν και ότι τώρα είναι σε θέση για ένα νέο ξεκίνημα για τον πλανήτη τους και γι’ αυτούς τους ίδιους.

 Η ανθρωπότητα ως σύνολο θα αρχίσει να ψάχνει αποτελέσματα με βάση τη λύση που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων των πολιτών της όποτε προκύψουν τρέχοντα προβλήματα. Και θα δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο – έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, ειρήνη, αρμονία, συνεργασία, χαρά, ευτυχία και Θεϊκή τάξη σε όλες τις μυριάδες εκδηλώσεις του.

Μέχρι τον επόμενο μήνα…

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

Μέσω της Marlene Swetlishoff

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying, sharing and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website, no other is permitted. However, sharing the live link to the Scribe produced video at the link below can also be shared with others:

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1