urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Διδάσκαλος Ιλλαρίων

1604689 01greece migrants01 superJumbo 1

Μάρτιος 2020 - μέσω της MarleneSwetlishoff.

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης!

Η ένταση των ενεργειών ερχόμενες απ’ τον Κόσμο καθόρισαν στην επιφάνεια της συλλογικής συνείδησης την ανάγκη για αλλαγή στους ανθρώπους της Γης. Πολλοί άνθρωποι κραυγάζουν για έναν καλύτερο τρόπο διαβίωσης με το να εκφράζουν και να ξαναδηλώνουν τους τρόμους τους που εξακολουθούν να υπάρχουν σε πολλά μέρη στον κόσμο. Όσοι συνηγορούσαν υπέρ της αλλαγής για πολλές δεκαετίες υψώνουν ξανά τη φωνή τους. Παίρνουν θέση ενάντια στον τρόμο του πολέμου και της καταστροφής που επιφέρει, ιδιαίτερα για τις γυναίκες και τα παιδιά. Η εστίαση αυτή ήταν η εργασία της ζωής τους, οπότε οι εντεταμένες ενέργειες πυροδοτούν τα ανεπίλυτα θέματα στα οποία δε δόθηκαν λύσεις μέσα στο κάθε ένα. Θα συνεχιστεί αυτή η δραστηριότητα τις προσεχή μέρες.

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ισορροπία και το Φως σας καθώς αυτό συνεχίζεται. Είναι σημαντικό να στείλετε αγάπη σε εκείνους τους ανθρώπους και περιοχές στον κόσμο όπου συμβαίνει αυτό. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνετε απο-προσκολλημένοι - μην εμπλακείτε με τούτες τις διιστάμενες ενέργειες, καθώς έχουν τη δυναμική να προκαλέσουν τους ανθρώπους να παραμείνουν μέσα στην πολικότητα/ διττότητα του παλιού προτύπου και πάλι. Αυτές οι εποχές ζητούν καθαρές καρδιές και κεφάλια να υπερισχύουν. Οι Φωτεινοί Εργάτες και Καθοδηγητές εργάστηκαν σκληρά για να βγάλουν τους εαυτούς τους από τον υπόκοσμο των κατώτερων διαστασιακών επαναλαμβανόμενων μοτίβων και γνωρίζουν τους επικείμενους κινδύνους εκείνης της διαδρομής. Υπάρχουν ενεργειακοί και ισχυροί τρόποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να βοηθήσουν στη διατήρηση της ισορροπίας στον πλανήτη τούτο. Στέλνοντας αγάπη και φως όπου μπορεί να κάνει διαφορά είναι προτιμότερο απ’ το να εμπλακείτε σε προσωπική φυσική παρουσία.

512x512bb Αντιγραφή

Η εστίαση αυτές τις ώρες είναι στη διατήρηση του Φωτός και ποτέ να μην αμφιταλαντεύεστε απ’ το πνευματικό σας μονοπάτι. Συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο που χρειάζεται τούτη η επίτευξη από εσάς - χρησιμοποιώντας τη διάκριση, τη διαύγεια και την ικανότητά σας να γνωρίζετε την αλήθεια σε κάθε κατάσταση, είναι υψίστης σημασίας. Το γνώθι σαυτόν και να είστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας, είναι ο δρόμος! Τα πιστεύω σας, η πνευματική σας καθοδήγηση και η συντροφικότητα με την Οικογένεια του Φωτός σας σας έφεραν ως εδώ ... κάνατε μεγάλη διαδρομή. Μην εγκαταλείψετε το μονοπάτι σας τώρα ... συνεχίστε να προχωράτε! Σε λίγα χρόνια από τώρα όταν κοιτάτε πίσω θα είστε τόσο χαρούμενοι που κρατηθήκατε! Εστιαστείτε σε μια μέρα τη φορά ... αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ισορροπημένοι και σε σταθερότητα καθώς τα συμβάντα στον κόσμο γύρω σας ξεδιπλώνονται. Επιτυγχάνονται πολλά σε εσωτερικό συνειδησιακό επίπεδο.

Οι πρωτοστάτες της κινητοποίησης ως προς την εγκαθίδρυση της νέας Επίγειας πραγματικότητας ανακαλύπτουν πως να αλληλεπιδρούν με όλα τα επίπεδα ζωής απ’ τον μακρόκοσμο κατευθείαν στον μικρόκοσμο. Στ’ αλήθεια είμαστε Ένα. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι ... και κάθε μέρος της ζωής είναι γνωστό και ορατό, αγαπιέται και υποστηρίζεται και ενδυναμώνεται απ’ τη Δημιουργική Πηγή. Καθώς αυτή η κατανόηση αναπτύσσεται περαιτέρω, θα υπάρχει μεγαλύτερη ανοικτοσύνη εντός της ανθρωπότητας για να λειτουργήσουν μέσα σε μια ανώτερη προοπτική ολότητας όπως εμπεριέχεται στο πλαίσιο της Ενότητας, η Αιώνια Θεϊκή μας Ουσία. Η εξέλιξη που λαμβάνει χώρα είναι ένα αυτο-κατευθυνόμενο μονοπάτι που στηρίζει την επιθυμία κάθε οντότητας να ζήσει μια αληθινά αυθεντική ζωή ακολουθώντας τη δική της αυτο-καθοδήγηση. Θα αγκαλιάσουν την περιπέτεια της ανακάλυψης του τι είναι εφικτό για εκείνους. Θα δημιουργήσουν άμεσα το μονοπάτι προς το επιθυμητό τους αποτέλεσμα.

Για την ώρα, εξακολουθεί να είναι “επείγουσα ανάγκη” καθώς κρατάμε τον χώρο για ένα λαμπρό μέλλον πρωτίστως στο μυαλό μας. Συνεχίστε με την εστίαση στη συνεχή ευγνωμοσύνη, συναισθήματα χαράς και ευτυχίας καθώς στέλνετε ευλογίες και ευχαριστίες σε Όλα Όσα Είναι, γνωρίζοντας πως καθώς το σκέφτεστε, γίνεστε αυτό! Το Σύμπαν ανταποκρίνεται στην καλοσύνη δίνοντάς σας περισσότερα. Είστε ισχυροί πέραν κάθε τρέχουσας κατανόησης ... να γνωρίζετε πως διαρκή επίπεδα ευτυχίας, χαράς και ευδαιμονίας αυτόματα διαλύουν οτιδήποτε κατώτερης δόνησης - αυτό σας κρατά πάντοτε σε ευθυγράμμιση με την Πηγή. Θα βιώσετε θαύματα, συγχρονικότητες και καλοτυχία με τρόπους που θα σας συναρπάσουν!

Μέχρι τον επόμενο μήνα …

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

©Marlene Swetlishoff

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying, sharing and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website, no other is permitted. However, sharing the live link to the Scribe produced video at the link below can also be shared with others:

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1