urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Ιλαρίων

Ιανουάριος 2020

μέσω της Marlene Swetlishoff

 Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικό Φως"

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι,

έρχομαι πάνω στα φτερά της αγάπης!

Οι τρέχουσες ενέργειες που κατακλύζουν κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη προκαλούν μια επανάσταση αγάπης μέσα στις καρδιές, τα μυαλά και τις ψυχές όλων των κατοίκων του. Το αίσθημα της ειρήνης και της καλή θέλησης διαπερνά κάθε συνάντηση που λαμβάνει χώρα μεταξύ των ανθρώπων, μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων, μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης, ανάμεσα στους ανθρώπους και τα στοιχειακά… οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ τους λιώνουν και η πλήρης έννοια του «είμαστε όλοι Ένα» ανεβαίνει σε υψηλότερη συνείδηση, παίρνοντας την Γη και όλους τους κατοίκους μαζί της. Εκείνοι από εμάς από τις υψηλότερες διαστάσεις και εκείνοι από εμάς που κατοικούν σε ένα ανθρώπινο σώμα γνωστοί ως «πλήρωμα εδάφους» είναι χαρούμενοι σε αυτό το βαρυσήμαντο συμβάν. Τέλος, τα μέρη του Θεϊκού Σχεδίου με στόχο να φέρουν κίνηση μπροστά μπαίνουν στην θέση τους!

 

Συνεχίστε, Αγαπητοί μου, να εκπέμπετε το Φως οπουδήποτε πηγαίνετε, οπουδήποτε περιπλανιέστε, διότι αυτός είναι ο δικός σας δρόμος, αυτό είναι το μονοπάτι της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει, να ΕΙΣΤΕ το Φως, προκειμένου να ανάψετε το ίδιο Φως μέσα στις καρδιές, τα μυαλά και στις ψυχές πάνω στον πλανήτη. Πώς ξέρετε ότι συμβαίνει αυτό; - από το αίσθημα ότι πετάει η καρδιά που έχουν εκείνοι που συναντάτε, και η ανταπόδοση αυτής της ενέργειας επέστρεψε σ’ εσάς! Το να είστε χαρούμενοι και αμέριμνοι γεμίζει το κενό που θα μπορούσε να υπήρχε πριν και οι άνθρωποι είναι ανυψωμένοι, εμπνευσμένοι και δυναμωμένοι να διαδώσουν αυτή την ενέργεια μέσα στην δική τους σφαίρα επιρροής. Να πώς συμβαίνει η επανάσταση και η εξέλιξη! Δεν έχετε παρά να είστε ενήμεροι και αφυπνισμένοι σ’ αυτό και μέσα σε αυτό, σε αυτές τις εποχές της αλλαγής.

Είναι σημαντικό στην σημερινή εποχή να μένετε επικεντρωμένοι, ήρεμοι και γειωμένοι,διότι οι κοσμικές ευθυγραμμίσεις που λαμβάνουν χώρα στους ουρανούς φέρνουν ισχυρές ενέργειες αλλαγής και αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι συντριπτική για την πλειοψηφία της ανθρωπότητας. Η ικανότητα σας να ΕΙΣΤΕ το Φως κατά την διάρκεια αυτών των ενεργειακών λείψεων θα συμβάλλει στην διατήρηση της σταθερότητας στην επιφάνεια του πλανήτη.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικό Φως"

Κρατήστε το όραμα της ειρήνης, της αρμονίας, της αφθονίας, της χαράς και της αγάπης που φέρνει η καινούργια Γήινη πραγματικότητα στους κατοίκους. Να ξεκινάτε κάθε πρωί με χαρά και να διατηρείτε αυτή την ανώτερη συνειδητότητα όλη μέρα. Γνωρίστε τον εαυτό σας και τις εσώτερες σκέψεις σας επειδή αυτό μπορεί να είναι μια σημαντική πτυχή προστασίας του εαυτού που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να αναγνωρίζετε όταν σκέψεις, συναισθήματα και εικόνες έρχονται όταν κοιμάστε και/ή στα όνειρα σας, για παράδειγμα, που ξέρετε ότι δεν είναι δικά σας. Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος σ’ αυτή την περίπτωση είναι να πει στον εαυτό του«αυτό δεν είναι αυτός που είμαι!»και αυτές οι ξένες απόπειρες που σας επηρεάζουν θα σταματήσουν.

Η επίδραση των κοσμικών ευθυγραμμίσεων που λαμβάνουν χώρα δεν θα γίνει αισθητή αμέσως, μάλλον η επιρροή τους θα γίνει τμηματικά, καθώς κάθε άτομο τις αφομοιώνει και ενσωματώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ωστόσο, θα υπάρξει μια ενδεχόμενη σύγκλιση αρμονικής ενέργειας από κάθε ένα από αυτά, που θα συνενωθεί σε ένα ενοποιημένο πεδίο συνειδητότητας. Όταν συμβεί αυτό, αυτό το πεδίο θα γίνει η ζωντανή πραγματικότητα στον πλανήτη και θα ανοίξει την πόρτα σε ανώτερες πραγματικότητες της φωτισμένης διαβίωσης.

Θα γίνουν αντιληπτές πολλές δυνατότητες που δεν ήταν άμεσα εμφανείς πριν και η ζωή σ’ αυτόν τον πλανήτη θα αναπτυχθεί και θα ευδοκιμήσει όσο ποτέ πριν. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν προκλήσεις να ξεπεράσετε, αλλά οι λύσεις τους θα έρχονται πιο εύκολα και αβίαστα και η ανθρωπότητα στο σύνολο της θα είναι πρόθυμη να εργαστεί από κοινού για την επίτευξη μεγαλύτερων στόχων που λαμβάνουν υπόψη την ευημερία των ανθρώπων και του πλανήτη.

Αυτοί οι νέοι τρόποι ύπαρξης και διαβίωσης θα βάλει τους ανθρώπους της γης σε νέους τομείς προσπάθειας που θα δουν τον πληθυσμό να αναπτύσσεται και να αναδεικνύει τα μοναδικά δώρα και τις ικανότητες τους που θα μοιραστούν με άλλους.

Κάθε άτομο θα τιμάται και θα είναι σεβαστό ως μία σημαντική πτυχή της Δημιουργικής Πηγής, που είναι μια ζωντανή επέκταση της εξωτερίκευσης της πνευματικής υλικής υπόστασης του Θείου. Κάθε άτομο θα γνωρίζει την Θεϊκή καταγωγή του και ότι αγαπιέται και στηρίζεται βαθιά και αιώνια με κάθε τρόπο.

Αυτό που ενδιέφερε στο παλιό παράδειγμα, που είναι τώρα γνωστό ως ο υπόκοσμος έχει ξεχαστεί, καθώς η ανθρωπότητα αγκαλιάζει με ενθουσιασμό την ελευθερία, την ενότητα και την αρμονία της στη νέα Γήινη πραγματικότητα. Βάζουν τα πανιά του δικού τους πλοίου στην κατεύθυνση της ολοένα αυξανόμενης επίγνωσης στο μονοπάτι ανάληψης του Φωτός τους.

Μέχρι τον επόμενο μήνα…

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

μέσω της Marlene Swetlishoff

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1