urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Επικοινωνία Ιλαρίων - Ενημέρωση – Μάιος 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για θαύματα

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης!

Οι ανυποχώρητες δυνάμεις της αλλαγής εργάζονται ακατάπαυστα για να ευθυγραμμίσουν και να φέρουν μια νέα συνειδητότητα, ένα νέο τρόπο έκφρασης που ανυψώνει το μυαλό, την καρδιά και το πνεύμα όλης της ζωής εδώ στη Γη. Οι αλλαγές τούτες βρίσκονται σε διάφορα στάδια ξεδιπλώματος, ανάλογα με το ποιος τα βιώνει. Στην ανώτερη πτυχή, είναι απλά θέμα χρόνου, όπως το καταλάβατε, για να εκδηλωθεί η πλήρης αφύπνιση της ανθρωπότητας στον εσωτερικό ναό του Θεϊκού που πάντοτε ζούσε μέσα τους. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι εισέρχεται σε αυτό το εσωτερικό ιερό και συμμετέχει στη δόξα και τη μεγαλοπρέπεια της Θεϊκής τους φύσης που είναι η αληθινή τους φύση, θαυμαστά συμβάντα θα λάβουν χώρα και στον εξωτερικό κόσμο επίσης.

Ήρθε ο η ώρα της εποχής των θαυμάτων στη σφαίρα της πιθανότητας!!

 Καθώς κάθε ψυχή επανασυνδέεται στη γνώση της συν-δημιουργίας με το Θεϊκό μέσα της και αποδέχεται την πλήρη ευθύνη για κάθε σκέψη, λέξη και πράξη, με χαρά θα προσθέτει νέες δημιουργίες και ιδέες στο πεδίο των δυναμικών που ήρθε προς υλοποίηση την τρέχουσα εποχή. Αυτή η συναρπαστική εξέλιξη αποτελεί μια νέα "πρώτη" για την ανθρωπότητα που δεν έχει εμφανιστεί στα χρονικά της ιστορίας της Γης πριν. Είναι μεγάλο προνόμιο και ευθύνη συνάμα το να μπορεί κανείς να αποτυπώσει το νέο πεδίο συνειδητότητας, και όσοι ενέχονται με τη νέα αυτή δημιουργία το γνωρίζουν καλά. Προσθέτουν μονάχα ό,τι υπηρετεί το ανώτερο καλό όλης της Γης και των κατοίκων της.

Νέες συνεργασίες θα αρχίσουν ανάμεσα στους ανθρώπους και στα "αόρατα" ακόμη βασίλεια που πάντα υπήρχαν ανάμεσά σας. Τα βασίλεια αυτά ξεπροβάλλουν τώρα με ανυπομονησία για ν' αρχίσουν την αναδομητική εργασία όλων των πτυχών του πλανήτη τούτου στην αρχική αψεγάδιαστη ομορφιά και σκοπό της, σε μια ομαδική δημιουργία προσπάθειας και σκοπού. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η αγκυροβόληση του νέου παράδεισου στη Γη. Αυτό θα είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο η ανθρωπότητα θα έχει τη δυνατότητα να μάθει, να εξελιχθεί, να βιώσει, ν' ανθίσει και να θριαμβεύσει καθώς επιλέγει νέες περιοχές ψυχικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες στη νέα αυτή αρένα αρμονικής, ειρηνικής και δημιουργικής ψυχικής εξέλιξης. Είναι ένας θαρραλέος νέος κόσμος που ανατέλλει στον ορίζοντα για όλους.

Σχετική εικόνα

Γι' αυτό λέμε να κρατήσετε το όραμά σας και να εστιάσετε στο νέο αυτό κόσμο ... μην παρεκκλίνετε απ' τις προθέσεις σας ώστε να το δείτε να υλοποιείται ως νέα πραγματικότητα! Μερικές φορές, εμφανίζονται τα τελευταία ίχνη σκοταδιού πριν την έλευση της ανατολής και γι' αυτό επιβάλλεται οι σοφοί να παραμείνουν δυνατοί και συνδεδεμένοι με το ανώτερο όραμα. Η καθημερινή εστίαση σε αυτές τις ανώτερες πτυχές είναι υψίστης σημασίας σε αυτούς τους καιρούς και βασιζόμαστε σε σας να συνεχίσετε αυτές τις προσπάθειες. Καλέστε μας να έρθουμε μαζί σας προτού αρχίσετε και θα προσθέσουμε τη δύναμη μας για να αυξήσουμε τη δική σας. Αυτή είναι η μέθοδος της ενοποιημένης συλλογικής συνειδητότητας που τώρα ανέρχεται σε μια ανώτερη οκτάβα δέσμευσης. Προσθέτουμε πως αυτές οι προσπάθειες επίσης αυξάνουν τη δύναμη και την ισχύ των δικών σας πεδίων ενεργειακής ροής και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι!

Η κάθε σας σκέψη και πρόθεση να είναι για την ευλογία και το ανώτερο καλό όλων, εκπαιδεύστε το μυαλό σας να βλέπει μονάχα το ανώτερο και καλύτερο σε όλες τις καταστάσεις, τους ανθρώπους και τις περιστάσεις. Αυτή η πειθαρχία και δραστηριότητα θα σας εξυπηρετήσει καλά καθώς εισέρχεστε στο νέο πεδίο της συνειδητότητας - καθότι εσείς θα είστε οι αψεγάδιαστοι, οι αδιάφθοροι που έχουν δοκιμαστεί πέραν αντοχής και κυριολεκτικά άλλαξαν την επικράτηση των κατώτερων σφαιρών της συνειδητότητας στο χρυσό της χαρούμενης Αιώνιας Θεϊκής τους Ουσίας. Στ' αλήθεια αυτό αποτελεί ένα κοσμοϊστορικό επίτευγμα και σας γιορτάζουν και σας επικροτούν εκείνοι που πέρασαν πριν από σας αυτό το μονοπάτι. Μπράβο σας ... σας τιμάμε και σας χαιρετάμε!

Μέχρι τον επόμενο μήνα…

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

Μέσω της Marlene Swetlishoff.

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website, no other is permitted. However, sharing the live link to the Scribe produced video at the link below can also be shared with others:

This article is for the reading enjoyment of those who come regularly to this website:

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1