urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η Επικοινωνία Ιλαρίων - Ενημέρωση 

channeling

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης!

Ο δρόμος προς τα εμπρός ανοίχθηκε και αυτή η συνειδητοποίηση παίρνει τώρα σάρκα και οστά στο συλλογικό πεδίο των πνευματικών Φωτεινών φάρων του κόσμου τούτου. Όσοι θαρραλέα διατήρησαν (και εξακολουθούν να διατηρούν) το Φως εν μέσω πολλών δοκιμασιών και προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του πόνου σε διάφορα σημεία του φυσικού τους σώματος, τώρα συνειδητοποιούν πως είναι συλλογική εμπειρία.

Είναι σ’ αυτό το σημείο, της διαδικασίας ανάληψης, αναγκαίο να καθαριστεί το φυσικό σώμα από όλα τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και εμπόδια για την είσοδο και ενσωμάτωση περισσότερου Φωτός σε τούτο το θαυμαστό φυσικό όχημα που είναι στη διαδικασία του μετασχηματισμού από μια πυκνότερη μορφή σε μια με περισσότερο Φως-γεμάτη. Είναι αλήθεια πως κάθε άτομο πρέπει να κρατήσει και να διατηρήσει 99.9% Φως στο φυσικό του σώμα.

Όταν συμβεί αυτό, ο ανώτερος εαυτός μπορεί να ενσωματώνει το φυσικό σώμα. Μετά θα γίνει μια ενσωμάτωση, η διάρκεια της οποίας δύναται να ποικίλει από άτομο σε άτομα. Για μερικούς, θα πάρει μια σχετικά μικρή χρονική περίοδο (μερικούς μήνες). Για άλλους θα πάρει πολλά χρόνια για να ολοκληρωθεί. Χρειάζεται να γίνει αναφορά εδώ πως αυτή η διαδικασία γίνεται μέσα σε κάθε ψυχή που ζει στον πλανήτη. Κανείς δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς λαμβάνει χώρα αυτό το συμβάν, καθότι για να εισέλθει ολόκληρη η ανθρωπότητα στις ανώτερες σφαίρες της συνειδητότητας, πρέπει να φροντίσει για τον εξαγνισμό του φυσικού του σώματος. Όπως ήδη γνωρίζετε, το φυσικό σώμα είναι προορισμένο να γίνει μέσω αυτού του αλχημικού μετασχηματισμού, ένα αγνό όχημα της Θεϊκής έκφρασης στον κόσμο της μορφής.

Ο πόνος που γίνεται αισθητός είναι απ’ την κατώτερη πυκνή μορφή κοντινή στο καθαυτό φυσικό σώμα. Αυτό το σώμα ορίστηκε ως το σωματικό στοιχειακό κατά καιρούς στο παρελθόν. Εδώ είναι που τα ακασικά αρχεία της ψυχής του καθενός έχουν αποθηκευθεί και καταγραφεί για όλες τις ενσαρκώσεις σε αυτόν και σε άλλους πλανήτες. Το ίδιο σωματικό στοιχειακό ήταν διαρκής σύντροφος κάθε ψυχής σε κάθε μία ενσάρκωση που βίωνε. Έχουν υπάρξει πάρα πολλές οδυνηρές εμπειρίες που βίωσε κάθε ψυχή που παρέμειναν άλυτες και υποβαθμισμένες στα υποσυνείδητα επίπεδα του μυαλού και αυτό αχρείαστα κρατούσε πίσω την πνευματική πρόοδο κάθε ψυχής σχεδόν σε κάθε ζωή.

26169889 984198685055935 6041981800041894892 n

Τώρα είναι η στιγμή να “αναβαθμιστεί” αυτό το σωματικό στοιχειακό ον σε ένα περισσότερου Φωτός ώστε κάθε ψυχή να συμμετάσχει στη διαδικασία της ανάληψης που γίνεται τώρα. Καθώς συνεχίζονται οι καθαρισμοί κι οι εξαγνισμοί στο φυσικό, νοητικό-αιθερικό και συναισθηματικό σώμα, κατ’ ακρίβεια στρώνεται ο δρόμος ώστε ο “ανώτερος εαυτός” κάποιου να ενσωματώσει τα φυσικά, νοητικά-αιθερικά, συναισθηματικά και πνευματικά σώματα. Ο απώτερος σκοπός είναι το κατώτερο σώμα κάθε ατόμου που ζει στον πλανήτη Γη να γίνει αυτό που ήταν κάποτε γνωστό ως ο “ανώτερος εαυτός”. Κάθε άτομο θα είναι ένα ζωντανό Φως της Δημιουργικής Πηγής σε έκφραση εδώ στη Γη. Τα κατώτερα σώματα σταδιακά θα σβήσουν στις αιθερικές σφαίρες και δε θα έχουν επιρροή στην ανάδυση του Φωτός και τη φωτεινότητα που ενυπάρχει μέσα στο λειτουργικό σύστημα κάθε ψυχής.

Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να γίνουν πολλές σταδιακές αλλαγές στο ανθρώπινο λειτουργικό σύστημα. Ποτέ πριν δεν έχει επιχειρηθεί κάτι τέτοιο στη Δημιουργία, οπόταν είναι κάτι που απαιτεί συνεχή αναβάθμιση και αλλαγή καθώς συμβαίνει. Το Θεϊκό Σχέδιο είναι σε κατάσταση συνεχούς αλλαγής με όλα τα άλλα στο σύμπαν. Δεν υπάρχουν σκληροί ή γρήγοροι κανόνες για τη συνέχεια, εκτός απ’ το να ακολουθείτε την κοινή λογική και σοφή συμβουλή όπως και πριν, που είναι το να παραμένετε ενυδατωμένοι, να είστε έξω στη φύση ανάμεσα στην οικογένεια των δέντρων, των φυτών, των λουλουδιών και άλλων βασιλείων της Γης και να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους άλλους όσο και όταν μπορείτε. Μερικές φορές, αυτό που είναι εφικτό είναι να κοιμηθείτε περισσότερες ώρες από προηγουμένως. Ακολουθήστε τις παροτρύνσεις των φυσικών, νοητικών και συναισθηματικών σας σωμάτων, απελευθερώστε όλα όσα έρχονται απ’ το παρελθόν, αντικαταστήστε τα με Καθαρό Φως του Θεού όταν το κάνετε και όλα θα συνεχίσουν να βελτιώνονται. Να έχετε υπομονή και να εμπιστεύεστε πως όλα είναι καλά. 

Μέχρι τον επόμενο μήνα…

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

©MarleneSwetlishoff.

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website, no other is permitted. However, sharing the live link to the Scribe produced video at the link below can also be shared with others:

https://youtu.be/wy5Pq1ALwv8

This article is for the reading enjoyment of those who come regularly to this website:

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1