urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση Σεπτέμβριος 2018

Marlene Swetlishof/Tsu’tama

Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Γίνεστε πλήρως ενσωματωμένοι Θεϊκοί άνθρωποι. Οι ενεργειακές ροές συνεχίζονται απρόσκοπτες καθώς προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα αλλαγμένα χρονοδιαγράμματα και τις πραγματικότητες που βιώνετε όταν συμβαίνουν. Πολλά συνήθη συμπτώματα εμφανίζονται στο φυσικό σας σώμα όπως μια σύσπαση στο μάτι, καθώς η εσωτερική σας ματιά (τρίτο μάτι) ανοίγει πλήρως ή διαπεραστικές μαχαιριές πόνου λες και μια πινέζα ή βελόνα σας τρυπάει – αυτά πηγαινοέρχονται διαμέσου πολλών ενεργειακών σημείων στο σύστημα των μεσημβρινών σας. Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση καρδιακών παλμών, πόνων σε διάφορους μύες και συνδέσμους, θολούρα στο ένα ή και στα δύο μάτια καθώς περισσότερη βλέννα αποβάλλεται, και έντονη φαγούρα σε διάφορες περιοχές της επιδερμίδας σας.

Μπορεί επίσης να βιώνετε θολή εγκεφαλική λειτουργία, υπνηλία και υπερβολική αίσθηση κούρασης που σας βγαίνει ξαφνικά, επιφέροντας την ανάγκη για ύπνο ή ξεκούραση. Μπορεί να υπάρξουν ψευδοπόνοι που πηγάζουν από παλιούς τραυματισμούς στα οστά του σώματος ή πόνος που περνά σε όλο το σώμα, εμφανιζόμενος πρώτα σε μια περιοχή και την επόμενη μέρα σε μια άλλη. Τα δόντια σας μπορεί να γίνουν ευαίσθητα στα ζεστά ή τα κρύα ή τα γλυκά ή ζαχαρώδη φαγητά. Τα αυτιά σας μπορεί να έχουν την αίσθηση πως έχουν γεμίσει υγρό και μπορεί να υπάρξουν οξείς πόνοι που γίνονται αισθητοί περιοδικά. Η σπονδυλική στήλη και η περιοχή του λαιμού όπου το κρανίο συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη μπορεί να πονούν όταν γυρνάτε το κεφάλι προς την όποια κατεύθυνση. Επίσης, η σπονδυλική σας στήλη μπορεί να πονά και να παρουσιάσει ευαισθησία σε όλο το μήκος της. Μπορεί επίσης να υπάρξει αίσθηση ισχυρής ενέργειας να κατεβαίνει από το τσάκρα της κορώνας σας στο καπάκι της κεφαλής σας. Αυτό μπορεί να επιφέρει προσωρινή αίσθηση ζαλάδας ή ακόμα και ναυτία.

Πολλές χρόνιες ασθένειες φαίνεται να είναι σε έξαρση κατ’ αυτή την φάση και μπορεί να είναι πρόκληση να υπομένετε. Αυτά τα συμπτώματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο καθώς το ανθρώπινο λειτουργικό τους σύστημα ανα-βαθμονομείται και επανα-συντονίζεται ώστε κάθε άτομο να μπορεί να ενσωματώσει μεγαλύτερη και μεγαλύτερη ποσότητα πνευματικού Φωτός που επιτρέπει στις ανώτερες πτυχές κάποιου να εκδηλωθούν μέσα του και διαμέσου του. Παράλληλα με τα συμπτώματα στο φυσικό επίπεδο, το συναισθηματικό σώμα επίσης προσπαθεί να απελευθερώσει παλιά συναισθήματα απ’ το παρελθόν και μερικές φορές αποτελεί έκπληξη σε εκείνον που το βιώνει όταν έρχονται στην επιφάνεια. Το νοητικό σώμα επίσης συμμετέχει δυναμικά φέρνοντας στο προσκήνιο σκέψεις από τα ίδια τα κύτταρα, ακόμα και απ’ το ίδιο το DNA. Αυτός που το βιώνει αρχίζει να καταλαβαίνει πως είναι το πνεύμα ή η ψυχή του που αποζητά να επιτύχει την ενότητα και την πλήρη ενσωμάτωση σε όλες τις πτυχές του ανθρώπινου λειτουργικού συστήματος.

 

Αυτή η επίπονη και συγχυσμένη περίοδος είναι απαραίτητη ώστε να εξαγνιστεί η ύπαρξη κάποιου από όλα όσα δεν είναι προς χρήση στην τρέχουσα και εξελισσόμενη πραγματικότητα του. Η ανθρωπότητα ως σύνολο επιχειρεί να εισέλθει σε προηγουμένως άγνωστες περιοχές εξερεύνησης και αυτή η δραστηριότητα στις ανώτερες πτυχές της βοηθά να τεντωθεί, να διευρυνθεί και να επεκταθεί η συνειδητότητα και η κατανόηση του σκοπού της ζωής σε φυσικό σώμα. Οδηγεί στην κατανόηση πως κάποιος είναι κατ’ ακρίβειαν ένα πνευματικό ον που έχει αυτή την εμπειρία. Όταν αυτό γίνει αντιληπτό, η πρόοδος συνεχίζεται καθώς η ψυχή κινητοποιείται στην υπηρεσία των άλλων στη φάση της εκμάθησης και εξέλιξης.

Ιδωμένο από την ανώτερη προοπτική της ψυχής κάποιου και της Πανψυχής, αυτές οι εμπειρίες αποτελούν σκαλιά προς την απελευθέρωση από την εμπειρία της πολικότητα και της διττότητας, γνωστά ως τον τροχό του κάρμα. Αυτή η διαδικασία του εξαγνισμού και της αλχημείας επιτρέπει στις ψυχές να προχωρήσουν από ένα επίπεδο συνειδητότητας σε άλλο. Καθώς αλλάζουν και αυξάνουν το επίπεδο συχνότητας τους, επαναδιεκδικούν κυριαρχία τους ως πνευματικά όντα του σύμπαντος που είναι επάξια αυτής της ελευθερίας. Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός των μυήσεων απ’ τις οποίες περνά κάθε ψυχή – η επίτευξη της Κυριαρχίας της Ζωής διαμέσου ενός κύκλου εμπειρίας στο φυσικό επίπεδο – ξεπερνώντας την ανάγκη για επιπλέον εξερεύνηση και προχωρώντας σε μια διαφορετικής μορφής εμπειρία και μάθηση. Είναι όλα μια ακολουθία προχωρημένης εξέλιξης καθώς κανείς συγκεντρώνει όλες τις εμπειρίες της ζωής του σε όλες τις μορφές σε μια πλήρως ενσωματωμένη ενοποιημένη ύπαρξη.

Μέχρι τον επόμενο μήνα

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama.

 Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website, no other is permitted. However, sharing the live link to this article on the Scribe’s website is permitted, also the Scribe produced video at the link below can also be shared with others: https://youtu.be/paDqp2ztbR8

This article is for the reading enjoyment of those who come to this website:

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1