urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση Αύγουστος 2018

Marlene Swetlishof/Tsu’tama

Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Πολλές ευθυγραμμίσεις λαμβάνουν χώρα από συμπαντική οπτική και τούτο θα επηρεάσει όλους τους κατοίκους της Γης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η αντίδρασή σας στα γεγονότα αυτά θα ποικίλει ανάλογα με το βαθμό συνειδητότητάς σας σχετικά με το τι συμβαίνει και με βάση την ετοιμότητά σας να λάβετε και να ενσωματώσετε περισσότερο Φως στο αιθερικό σας πεδίο, που με τη σειρά του το φιλτράρει στο φυσικό σας σώμα και πραγματικότητα. Όπως ήδη γνωρίζετε, περισσότερο Φως μπορεί να σημαίνει περισσότερο καθαρισμό και απομάκρυνση βαθιών μοτίβων που βρίσκονται στα κύτταρα και χρειάζεται να τύχουν αναγνώρισης, υπέρβασης και μετασχηματισμού.

Οι πλείστοι από σας που διαβάζετε ή ακούτε αυτό το μήνυμα βρίσκεστε ουσιωδώς στο μονοπάτι του σχεδίου της ψυχής σας και έχετε πολλά εργαλεία στη διάθεση σας να προτάξετε όπως χρειάζεται για να παραμείνετε στο μονοπάτι σας. Το να βρίσκεστε έξω στη φύση είναι ουσιώδης, απλή κι αποτελεσματική μέθοδος που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ταυτόχρονα γειωμένοι στη Γη. Το να αγγίζετε το έδαφος με γυμνά πόδια και να ζητάτε απ' τη Γη να πάρει όλα όσα δε χρειάζεστε πια, μετουσιώνοντας τα σε ενέργεια που η ίδια θα χρησιμοποιήσει όπως τη χρειάζεται πιότερο, είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού και παράλληλα βοηθά τον πλανήτη και όλους της τους κατοίκους.

Δείτε το μέλλον του πλανήτη σας με ελπίδα και προσμονή και αισθανθείτε το στην καρδιά και το μυαλό σας. Αυτή η συνεχής επανα-δήλωση ενός πανέμορφου, ειρηνικού πλανήτη όπου οι πάντες και τα πάντα θριαμβεύουν, βοηθά στην ενίσχυση της στο νέο πλαίσιο της νέας Επίγειας πραγματικότητας. Αφήστε στην άκρη όλες τις αντίθετες ενέργειες με τις οποίες έρχεστε αντιμέτωποι στην καθημερινή σας ύπαρξη, καθότι τούτες επιθυμούν μονάχα να αποσπάσουν την πλειονότητα των ανθρώπων με τους πιο χαοτικούς τρόπους. Εντούτοις, έχει καθοριστεί πως τέτοιες απόπειρες θα έχουν αποτέλεσμα μπούμεραγκ πίσω στον αποστολέα τέτοιου αρρωστημένου περιεχομένου, και οι ίδιοι εκείνοι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τα ίδια τους τα δημιουργήματα.

Πολλοί από σας ανακαλύψετε πως κυμαίνεστε ανάμεσα σε δύο ή περισσότερες διαστάσεις τώρα και αυτό αποτελεί καμπή μάθησης για τους πλείστους ανθρώπους. Απαιτεί εσωτερική πίστη να πιστέψετε πως αυτό που βιώνετε είναι πραγματικό, καθότι συχνά έχει την αίσθηση της ονειροπόλησης. Απλά παρατηρήστε και προσαρμοστείτε στη νέα αυτή ικανότητα όσο το δυνατό περισσότερο. Παραμείνετε ενυδατωμένοι και αφήστε τα όλα κατά μέρος τουλάχιστον μια φορά τη μέρα για να συγκεντρωθείτε και να γειώσετε τον εαυτό σας στον πλανήτη που είναι το σπίτι σας. Στηρίξτε, όπου μπορείτε, με τα όσα συμβαίνουν σε μεγαλύτερη πληθώρα σε όλο το μήκος και το εύρος του πλανήτη. Όσο δύσκολο κι αν είναι, είστε όλοι μαζί σ' αυτό!

Στείλτε ένα χαμόγελο και τη ροζ ακτίνα Θεϊκής αγάπης σε κάθε άτομο που συναντάτε. Ποτέ δεν ξέρετε πως αυτή η απλή πράξη μπορεί να επηρεάσει τη ζωή του άλλου προς το καλύτερο. ΝΑ ΕΙΣΑΙ η αγάπη και το φως κάθε στιγμή, επειδή είσαι Θεϊκός πρεσβευτής και μπορείς να κάνεις μεγάλη διαφορά! Μην κομπιάζεις στη Φωτεινή σου Εργασία, είναι υψίστης σημασίας κατά αυτούς τους χαοτικούς καιρούς. Εισέπνευσε ειρήνη, εξέπνευσε ειρήνη και να θυμάσαι να το κάνεις πρακτική συνειδητά όσες πιο πολλές φορές μπορείς κάθε μέρα. Επικαλέσου τους Αγγέλους και την Οικογένεια Φωτός για βοήθεια όποτε το κρίνεις απαραίτητο. Είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι!

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

 

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama.

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website, no other is permitted. However, sharing the live link to this article on the Scribe’s website is permitted, also the Scribe produced video at the link below can also be shared with others: https://www.youtube.com/watch?v=7IrwGwjI0mQ

This article is for the reading enjoyment of those who come regularly to this website: 

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1