urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση Απρίλιος 2018

0 d5dfa 7ba41994 XL

Marlene Swetlishof/Tsu’tama

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Πολλοί από σας απελευθερώνατε πολύ βαθιά πιστεύω που τρέφατε για τον εαυτό σας, εφόσον έρχονταν στην επιφάνεια της αφυπνισμένης σας συνειδητότητας. Οι αντιλήψεις αυτές είχαν γίνει μέρος της κυτταρικής σας δομής σε πολύ νεαρή ηλικία, οπόταν καθώς οι ανώτερες συμπαντικές ενέργειες της αγάπης έρχονται στη Γήινη ατμόσφαιρα, αυτές οι περιοριστικές σκέψεις για τον εαυτό βγαίνουν από μέσα σας για να τις δείτε, να τις αναγνωρίζετε ως είναι και να τις απελευθερώσετε από το κυτταρικό και αυρικό σας πεδίο. Οι πλείστες από αυτές αποτελούν πολύ περιοριστικές και αποθαρρυντικές σκέψεις που σας εμποδίζουν απ’ το να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Έτσι, για ακαθόριστο χρόνο, θα συνεχίσουν να σας βομβαρδίζουν, η καθεμιά θα διαγωνίζεται να έχει την προσοχή και την επαναδέσμευση σας με τα αποθαρρυντικά, αποδυναμωτικά και αυτο-υπονομευτικά υποσυνείδητα σκεπτομοτίβα που σας κράτησαν πίσω απ’ το να ζείτε τον ανώτερο σκοπό, το πεπρωμένο και το δυναμικό σας απ’ τον καιρό που ήσασταν παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να το αναγνωρίσετε όταν συμβαίνει καθώς η εποχή αυτή είναι εξαιρετική ευκαιρία να καθαρίσετε και να απελευθερώσετε τα μοτίβα απ’ τα οργανικά και τα αιθερικά σας σώματα. Οι ευκαιρίες αυτές θα εξακολουθήσουν να εμφανίζονται σε κυματισμούς σε συνδυασμό με τις πρόσθετες συμπαντικές και πλανητικές ευθυγραμμίσεις όπως και όταν συμβούν.

Μην αποκαρδιώνεστε και να νιώθετε αποδυναμωμένοι. Θα αρχίσετε να παρατηράτε καθώς αυτό συμβαίνει πόσο πιο ανάλαφροι και καθαρότεροι αισθάνεστε μετά από κάθε επεισόδιο. Πέφτει πάνω στους δικούς σου ώμους η αυτόευθύνη σου. Κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτή την ξεκαθαριστική και απελευθερωτική εργασία για εσένα. Εσύ είσαι εκείνος που πρέπει να επιμένει στην πίστη απέναντι στην Θεϊκή σου φύση, ανεξάρτητα με το τί βγαίνει στην επιφάνεια για να το χειριστείς. Έχεις όλη τη δύναμη και το κουράγιο μέσα σου για να καθαρίσεις και να μετασχηματίσεις αυτά τα βαθιά κρυμμένα υποσυνείδητα σκεπτομοτίβα καθώς έρχονται μπροστά.

Planetary Evo 11

Καθώς την περνάς τη διαδικασία αυτή, θα σε επανασυνδέσει επίσης με τη δικιά σου προσωπική δύναμη καθώς επανευθυγραμμίζεσαι με την αυθεντική εκδοχή του εαυτού σου, εκείνου που είναι απελευθερωμένος από την επιρροή των άλλων στη σφαίρα της δραστηριότητάς σου. Θα επανεγκαθιδρύσεις ένα βαθύ σεβασμό και εναγκαλισμό της αυθεντικότητάς σου και θα αναπτύξεις τη σημαντική ποιότητα της αγάπης και της εκτίμησης πρωτίστως στον εαυτό σου. Όταν γίνει αυτό με επιμονή, η αγάπη για τους άλλους ως άνευ όρων αποδοχή γίνεται ευκολότερα και φυσικότερα.

Η πνευματική διαδρομή διαμέσου της ζωής γίνεται με σπειροειδή τρόπο. Κάποιες φορές έχεις την αίσθηση πως κάνεις τρία βήματα μπροστά και δύο πίσω, όμως το τελικό αποτέλεσμα που θα δεις και θα βιώσεις είναι η εκδήλωση της αυτοκυριαρχίας της ζωής καθώς τη ζεις στο εδώ στις υλικές σφαίρες. Έτσι ήταν για κάθε ταξιδιώτη καθώς προχωρά στο πνευματικό του μονοπάτι. Οι φαινομενικές αποτυχίες όπως μπορείς να τις εκλάβεις απ’ την δική σου σφαίρα αντίληψης μπορούν να είναι το μεγαλύτερο δώρο για την απορρέουσα σου διεύρυνση και εξελικτική ωρίμανση. Αυτό έγινε το αποτέλεσμα της προθυμίας σου να παραδοθείς στο μεγαλύτερο πλάνο της ζωής σου. Όπως πάντα, σου λέμε να λάβεις θέση στο Φως και την αλήθεια μέσα σου και όλα θα είναι καλά.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

©MarleneSwetlishoff/Tsutama.

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

www.UrantiaCenter.gr

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website – no other is permitted. The making of videos in any language is not permitted. However, the live link of this article to the above website address is permitted.

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1