urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση Μάρτιος 2018

KATARAKTES FOTO 1

Marlene Swetlishof/Tsu’tama

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Εσείς, οι Εργάτες Φωτός του κόσμου κατοικούσατε σε δύο κόσμους και σας ήταν αρκετά δύσκολο να διασχίσετε και να ενσωματώσετε αυτές τις νέες ενέργειες όπως έρχονται στο ενεργειακό σας σύστημα. Η νέα Επίγεια πραγματικότητα έχει ανατείλει και συμβαίνει. Ταυτόχρονα, το παλιό εγκόσμιο πρότυπο, η παλιά Επίγεια πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι ενεργή οπότε υπάρχουν πολλά ακόμα της διττότητας και της πολικότητας που συμβαίνουν γύρω σας που είναι ορατά στην παγκόσμια σκηνή. Είναι αντιληπτό πως αυτό συμβαίνει συχνά κατά καιρούς και πως υπάρχει μέσα σας σύγχυση ως προς το τί συμβαίνει.

Να είστε σε ειρήνη, καθότι αυτό είναι μέρος της διαδικασίας της μετακίνησης προς τη νέα Επίγεια πραγματικότητα. Η νέα επίγεια πραγματικότητα είναι πεμπτοδιάστατη και ακόμα ψηλότερη, για όσους από σας εξελιχθήκατε σε εκείνο το επίπεδο. Να είστε βέβαιοι πως δε το χάνετε - πως κατ' ακρίβεια - είστε στο δρόμο! Επαφίεται σε σας, τους Εργάτες Φωτός, τις εξελιγμένες ψυχές αυτού του κόσμου, να θυμηθείτε και να πειθαρχήσετε τους εαυτούς σας στις σκέψεις σας, στα λόγια και τις πράξεις, επειδή αυτά τείνουν να υλοποιούνται πολύ πιο γρήγορα από ποτέ, οπότε είναι σημαντικό να διατηρήσετε πειθαρχία όσο μπορείτε, ιδιαίτερα στις σκέψεις σας.

Πολλοί από σας βιώνετε μια μερίδα του μέλλοντος σας και λαμβάνετε σκέψεις και οράματα αυτής της μελλοντικής εποχής και δε φαίνεται να συνάδει με την παρούσα υπαρξιακή σας κατάσταση στην παρούσα φάση και θέλουμε να ξέρετε πως οι εμπειρίες σας είναι έγκυρες. Μην αμφιβάλλετε, είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τις εσωτερικές σας παροτρύνσεις, τις παροτρύνσεις της καρδιάς σας και την εσωτερική σας καθοδήγηση, καθότι είναι αλήθεια πως οι ανώτερες πτυχές της ύπαρξης σας τώρα εισέρχονται στο φυσικό ενεργειακό σας πεδίο, οπότε ενσωματώνεστε περισσότερο με όλες τις πτυχές της ύπαρξης σας.

Κάποιοι από σας είστε πέραν από το μισό της διαδικασίας αυτής και καθώς συμβαίνει αυτό, περισσότερες από αυτές τις διαισθητικές παροτρύνσεις του μέλλοντος θα έρθουν στη συνειδητότητά σας. Απλά εμπιστευθείτε καθώς γίνεται αυτό - θα γίνει όπως πρέπει. Καλλιεργήστε τη συνειδητότητα της χαράς, της ευτυχίας και της ευφορίας όσες πιο πολλές φορές γίνεται κάθε μέρα, καθότι είναι η αίσθηση, η στάση κι η παρουσία της χαράς εντός της συνειδητότητας σας που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συντονισμένοι στις νέες ενέργειες καθώς εισέρχονται στο ενεργειακό σας σύστημα. Αυτό θα βοηθήσει στην πλήρη ενσωμάτωση τους.

Gaia 2

Σας υπενθυμίζουμε τη συνεχή μας συμβουλή η οποία είναι να είστε έξω όσο πιο πολύ μπορείτε, ανάμεσα στα δέντρα, τη φύση σε όλη της την ομορφιά και τη δόξα, την ηλιοφάνεια και τον καθαρό αέρα ... αυτά είναι απαραίτητα συστατικά για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ισορροπημένοι και επικεντρωμένοι στον κρυστάλλινο πυρήνα της Μητέρας Γης και στο δικό σας πυρηνικό κέντρο, καθότι είναι οι ενέργειες μέσα από τη Γη που βγαίνουν τώρα. Η ενέργεια κουνταλίνι ανεβαίνει εντός πολλών ατόμων και είναι σημαντικό «να είστε σε ισορροπία καθώς συμβαίνει αυτό και το να βρίσκεστε έξω στη φύση» βοηθάει πολύ.

Οι συμπαντικές ενέργειες της αγάπης από το σύμπαν και τους γαλαξίες στο γαλαξιακό κέντρο επίσης πλημμυρίζουν με κύματα πάνω απ' τον πλανήτη στην ατμόσφαιρα του και όπως γνωρίζετε, όταν συμβαίνουν αυτά τα κύματα, αυτές είναι οι στιγμές που νιώθετε εξαιρετικά κουρασμένοι, εξαιρετικά ευαίσθητοι και θα παρατηρήσετε πως οι αισθήσεις σας γίνονται οξείες - η αίσθηση της όσφρησης σας, η αίσθηση της αφής σας, η αίσθηση της ακοής σας - όλες αυτές ενεργοποιούνται σε ένα ανώτερο, πιο έντονο επίπεδο και χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να γίνει προσαρμογή και συντονισμός εντός του φυσικού σας σώματος.

Καθώς προχωράτε στη χρονιά αυτή του 2018, αυτή η διαδικασία θα καταπραϋνθεί και θα γίνει μια πιο φυσική κατάσταση ύπαρξης εντός σας. Πάρτε απλά μια σημείωση, παρατηρήστε και αναβαθμονομήστε όσο περισσότερο γίνεται με τον τρόπο που έγινε εισήγηση και όλα θα συνεχίσουν να είναι καλά. Να ξέρετε πως ποτέ δεν είστε μόνοι - πως δίνουμε την καθοδήγηση και θα σας δούμε στην περίοδο αυτή με ασφάλεια και χάρη και ευκολία.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

Marlene Swetlishof/Tsu’tama

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

©Marlene Swetlishoff Tsu tama All rights reserved to the author scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and translating of this article is by approved translators only and can be posted only to Ron Heads Oracles and Healers website. The making of videos in any language is not permitted. However, the scribe made video and the live link only to the article may be shared with others. This article is for the reading enjoyment of those who come to this website:

Φωτογραφία της Λιάνα Τελειώνη.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1