urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση Φεβρουάριος 2018

448847

Marlene Swetlishof/Tsu’tama

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

'Ερχομαι με τα φτερά της αγάπης! Εσείς που επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα της Γραφέως είστε εσείς που θέλετε να παραμένετε συνδεδεμένοι με τις ανώτερες σφαίρες στα πολύ-πτυχα και πολυδιάστατα βασίλεια του Θεού. Βρίσκεστε στο μονοπάτι της αυτο-κυριαρχίας και η Επίγεια αυτή περίοδος είναι μια που εσύ ως Αιώνια ψυχή επέλεξες για να ολοκληρώσεις τα μαθήματα της ψυχής σου ενόσω ζεις και βιώνεις με χαρά την εναντίωση σου στις δυνάμεις που βρήκες εδώ στη Γη. Αυτή η φάση της Επίγειας ύπαρξης έρχεται στο τέλος της σε περίπου 20 χρόνια. Ψυχές που επιθυμούν να βιώσουν περισσότερο τη διττότητα θα χρειαστεί να βρουν άλλο πλανήτη για να το κάνουν.

Κατεβάζατε, απορροφούσατε και ενσωματώνατε τις ανώτερες συμπαντικές ενέργειες που ρέουν στην ατμόσφαιρα της Γης με ρυθμό πιο επιταχυνόμενο από ποτέ και αυτό γίνεται καταλύτης για τον μετασχηματισμό σας σε θεϊκό άνθρωπο που ζει εδώ στη Γη. Όπως η Γραφέας μας βρήκε στην προσωπική της διαδρομή, όσο περισσότερο Φως και ανώτερη συχνότητα απορροφά και συγκρατεί, τόσο βαθύτερος καθαρισμός γίνεται σ' αυτήν ως αποτέλεσμα τούτου. Θέλουμε όλοι σας να συνειδητοποιήσετε πως θα υπάρξει ένα τέλος σε αυτή τη διαδικασία όταν ολοκληρωθεί ο καθαρισμός. Τότε, η ζωή σας θα πάρει μια μαγική στροφή για το καλύτερο και θα ζείτε με χάρη.

Ο απώτερος σκοπός είναι να έχετε καθαρή συνειδητότητα και ένα εξαγνισμένο ανθρώπινο λειτουργικό σύστημα και να βαδίζετε στο ατομικό σας μονοπάτι με αυτο-πειθαρχία. Να αποκτήσετε τη συνειδητότητα πως δεν είστε ξεκομμένοι, αλλά ένα μέρος των πάντων στη Θεϊκή δημιουργία. Έπειτα, να συνειδητοποιήσετε πως μπορείτε να κάνετε τη διαφορά γινόμενοι εξασκούμενοι αλχημιστές που μετατρέπει τον "μόλυβδο" των κατώτερων πλάνων στο "χρυσό" μιας πεφωτισμένης συνειδητότητας συνδεδεμένης με μια ανώτερη και πιο διευρυμένη εκδοχή του εαυτού. Να γίνεις η καλύτερη και ανώτερη εκδοχή της Αιώνιας Ψυχής σου ενόσω είσαι ενσαρκωμένος εδώ στη Γη. Να έχεις μια πιο διευρυμένη άποψη και προοπτική της ζωής στη Γη, της αιτίας και του σκοπού της.

Αυτό απαιτεί από εσένα ως μαθητή των Διδασκάλων να αναζητήσεις ειλικρινά να ανυψώσεις τις σκέψεις σου σε πιο εκλεπτυσμένα επίπεδα απ' ότι συνέβαινε παλαιότερα. Απαιτεί να γίνει κανείς Θεϊκή Αγάπη και Φως στην καθημερινή έκφραση, απαιτεί επιμέλεια ως προς την παρατήρηση των μοτίβων σκέψης που κάνει κάποιος όπως και στο να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις όπου χρειάζεται ώστε να αλλάξει η ζωή του προς το καλύτερο. Εσείς που διαβάζετε αυτά τα λόγια κατανοείτε πως δεν είναι απλή ανάγνωση λέξεων που κάνουν κάποιον "πνευματικό", αλλά η καθημερινή πρακτική αυτών των αντιλήψεων που σταδιακά φέρουν τις αλλαγές που επιθυμεί κανείς να κάνει.

Σας συγχαίρουμε όλους! Κάνετε το καλύτερό σας καθημερινά να ζείτε τη ζωή σας κατά τρόπο του πιο τέλειου σας εαυτού σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης σας - φυσικά, νοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Όταν κάθε άτομο επιδιώκει να φτάσει εκεί, εν τέλει φτάνει σε ένα μέρος που είναι πλήρης και ολοκληρωμένος με τον εαυτό του. Αυτό φέρει μια αίσθηση χαράς και ελευθερίας στον ασκούμενο και διευρύνει τους ορίζοντες του με υπέροχα δημιουργικούς και ευγενείς τρόπους. Και αυτό φέρει τη συνειδητοποίηση πως δεν είσαι πια μαθητής της ζωής, αλλά συν-δημιουργός με το θεϊκό και μπορείς να δημιουργήσεις μια θαυμαστή ζωή, αν το επιλέξεις. Συνέχισε έτσι και να ξέρεις πως είμαστε πάντα μαζί σου καθώς βαδίζεις καθημερινά στο μονοπάτι της ψυχής σου.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων  

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama. 

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and or translating of this article is by approved translators only and can be posted only to Ron Head’s ‘Oracles and Healers’ website. The making of videos in any language is not permitted. This article is for the reading enjoyment of those who come to this website: www.TheRainbowScribe.com

 

Ολική Αναγέννηση:

Κυριακή 25  Φεβ.  2018

Με την Λιάνα Τελειώνη και τον Χρήστο Κιτσινάμα

περισσότερα...

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1