urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

5.12 SARAH 2

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση, Δεκέμβριος 2017

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

 Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Πολλά αλλάζουν στον πλανήτη σας και στη συνειδητότητα όλων των ανθρώπων που είναι ενσαρκωμένοι αυτή την εποχή. Το φως δυναμώνει και φέρνει την ενέργεια της αγάπης μαζί του επειδή τα δυό είναι αλληλένδετα - όπου υπάρχει Φως υπάρχει αγάπη. Αυτή η ανώτερης συχνότητας ενέργεια δημιουργεί μεγάλες αλλαγές σε κάθε ανθρώπινη καρδιά και στην ανθρώπινη τους φυσιολογία. Όλα αναβαθμονομούνται, αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που θα συμβεί στιγμιαία, καθώς αν γινόταν στιγμιαία, η ανθρώπινη φυσιολογία θα "καιγόταν" όπως είναι ο ορισμός στην Γήινη διάλεκτο.

Θα ήταν δυσβάσταχτο για το ανθρώπινο σώμα και τη συνειδητότητα να το αντέξουν, οπότε όλα συμβαίνουν με ήπιο και φυσικό τρόπο, καθότι είχε αποφασιστεί ολόκληρη η ανθρωπότητα να είναι μέρος τούτου του κινήματος ώστε να αναληφθούν όλοι μαζί με τον πλανήτη τους την κατάλληλη ώρα. Για να γίνει αυτό, ολόκληρη η ανθρωπότητα πρέπει να καθαριστεί απ' την αρνητικότητα, απ' όλα τα σκοτεινά μέρη της ύπαρξης τους που χρειάζονται καθαρισμό και εξαγνισμό. Γνωρίζουμε πως είναι κουραστική διαδικασία, πρέπει όμως να γίνει. Πολλές ψυχές επέλεξαν να φύγουν πριν την ανάληψη του πλανήτη και των ανθρώπων του. Είναι μέρος του σχεδίου τους και δε σημαίνει πως έχασαν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην πνευματική τους εξέλιξη.

Ίσως αυτά τα όντα δε χρειάζονταν να αποκτήσουν τις εμπειρίες της ανάληψης με πιο άμεσο τρόπο, οπόταν αφήνουν τη Γη την εποχή αυτή. Όλα είναι όπως πρέπει να είναι, κι είναι μια φυσική ολοκλήρωση της ενσάρκωσης τους, που γίνεται με μεγαλύτερη αγάπη και βοήθεια απ' ότι γινόταν για τις ψυχές πριν. Κάθε ψυχική οντότητα που φεύγει απ' τον πλανήτη, περιβάλλεται από μυριάδες όντων Φωτός που τη βοηθούν να βρει το δρόμο της στην άλλη πλευρά, και αυτό το πέπλο λεπταίνει κάθε μέρα που περνά ώστε η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο κόσμους να γίνει ολοένα και ευκολότερη με την πάροδο του χρόνου.

Κάθε ατομική ψυχή τυγχάνει βοήθειας και φροντίδας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, να είστε βέβαιοι πως τα κατάφεραν στην άλλη πλευρά, να είστε ήσυχοι πως όλα είναι καλά βιώνοντας τη νέα τους πραγματικότητα. Όλα είναι όπως πρέπει. Κάθε ατομική ψυχή που έφυγε απ' το Επίγειο πλάνο ύπαρξης έρχεται γρήγορα σε πλήρη συνειδητότητα ώστε να μπορεί να παρακολουθεί, να παρατηρεί, να μαθαίνει και να βοηθά καθώς η Γη και οι κάτοικοί της εισέρχονται στη διαδικασία της ανάληψης. Είναι μια πολύ ενδυναμωτική ευκαιρία τόσο για τους παρατηρητές όσο και για όσους βιώνουν απευθείας την εμπειρία στο υλικό επίπεδο της ύπαρξης.

Η εμπειρία αυτή ιδώνεται ως εξαιρετική από όλους όσους ενέχονται! Από αυτούς στην άλλη πλευρά του πέπλου που παρακολουθούν, η εμπειρία θα ιδωθεί ως νικητήρια για όλους, τους ενσαρκωμένους και μη. Όπως ξέρετε, αυτό που γίνεται για μια ψυχή, γίνεται για όλες, όλοι κερδίζουν απ' την εμπειρία. Πολλά θα κερδίσουν απ' τη διαδικασία αυτή όσοι ενέχονται. Κάθε φαινομενικά Επίγεια καταστροφή, από ανώτερη προοπτική ιδώνεται ως εμπειρία που επιλέγηκε από κάθε ψυχή για την εσωτερική αξία που τους φέρνει. Πρέπει να γίνει αντιληπτό απ' όλη την ανθρωπότητα πως αυτή είναι μια περίοδος πρωτόγνωρων ευκαιριών, μαγικών δυναμικών και ισχυρών δυναμικών που θα φέρει τον Παράδεισο στη Γη για τον οποίο εργάστηκαν όλοι για πολλές ζωές για να πετύχουν.

Τα πολλά όντα απ' τις ανώτερες σφαίρες της πραγματικότητας εξακολουθούν να μαζεύονται καθώς τα συμβάντα πάνω και εντός του πλανήτη συνεχίζουν να ξεδιπλώνονται. Η διαδικασία αυτή ενέχει επίσης τα αθέατα όντα που πάντα ήταν μέρος του εξελικτικού μονοπατιού του πλανήτη. Πολλά αθέατα στο ανθρώπινο μάτι όντα που δούλεψαν αδιάκοπα για να φέρουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του στο στάδιο τούτο, επίσης έχουν μερίδιο στη διαδικασία της ανάληψης. Εμπλέκονται άμεσα με την ανανέωση του πλανήτη σε κάθε επίπεδο καθώς λαμβάνουν χώρα οι αλλαγές. Επομένως, είναι σημαντικό η ανθρωπότητα να βλέπει αυτά τα όντα με ευλάβεια, βαθιά ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για το ρόλο τους και επειδή είναι μέρος όλων όσων συμβαίνουν.  

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

Διά μέσου της

©MarleneSwetlishoff/Tsu’tama.

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and translating of this article is through Scribe approved webmasters (Ron Head – Oracles and Healers) and translators only. However, the live link to this article may be shared with others as well as the official Scribe video link https://www.youtube.com/watch?v=cYm_iq87-ko&feature=youtu.be

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1