urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σειρά δηλώσεων και ζητάμε από όσους από εσάς νιώσετε το κάλεσμα να εργάζεστε με αυτές καθημερινά!!!

 295121 293997977337788 179181975486056 716942 971373153 n

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση, Σεπτέμβριος 2017

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι, έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Η Γη πέρασε μέσα από πολλές σημαντικές συμπαντικές πύλες και αυτό επέφερε νέες πιθανότητες για τα ανθρώπινα ζωτικά κύματα να οδεύσουν προς τα εμπρός στην προσωπική τους διαδρομή σε σχετική ειρήνη και αρμονία. Για να βοηθήσουμε να αγκιστρωθούν οι ανώτερες αυτές ενέργειες στον κρυστάλλινο πυρήνα της Γης, δώσαμε στη Γραφέα μια σειρά δηλώσεων και ζητάμε από όσους από εσάς νιώσετε το κάλεσμα να εργάζεστε με αυτές καθημερινά, τουλάχιστο μέχρι την αρχή της νέας χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό τώρα που είναι διαθέσιμο το νέο πλαίσιο της Γης, να αποτυπωθεί στο νέο αυτό πλαίσιο το πιο ιερό όραμα και σκοπός - που είναι να αφυπνιστεί κάθε άτομο στο ανώτερο του δυναμικό ως ατομική Άγια Φλόγα του Θεϊκού - για να φέρουν μια πληρότητα και μια ενότητα με Όλα Όσα Είναι.

Αν αρκετοί από σας, τους δυναμικούς και επιμελείς, μπορείτε να ανταποκριθείτε και να υπακούσετε στο κάλεσμα αυτό από τις πνευματικές σφαίρες του Φωτός, θα επιφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στον πλανήτη καθώς συνεχίζεται η μετασχηματιστική διαδικασία. Καθώς ο πλανήτης Γη μετασχηματίζεται μέσ' απ' τις αλλαγές που γίνονται - το ίδιο επίσης κι η ανθρωπότητα και όλοι οι κάτοικοι σε αυτήν. Κάθε ευαίσθητο ον ενσωματώνει περισσότερο Φως και λάμψη στα νέα του λειτουργικά συστήματα. Όλοι στον πλανήτη γίνονται πιο λαμπεροί στις ποικίλες τους μορφές και καθώς συνεχίζεται αυτή η διαδικασία, το παλιό σύστημα και οι μεθόδοι του θα ξεθωριάζουν απ' το συλλογικό ενοποιημένο πεδίο της συνειδητότητας. Θα προκύψουν πολλές νέες λύσεις στις καταστάσεις που χρειάζονται ν' αλλάξουν στη νέα πραγματικότητα.

Μια επανευθυγράμμιση και αναβαθμονόμηση λαμβάνει χώρα μέσα στο κάθε άτομο. Σας ζητάμε να αφουγκράζεστε τους παλμούς του φυσικού σας σώματος και ν' ακολουθείτε τις υποδείξεις του. Αφήστε  τους εξωτερικούς περισπασμούς καθώς το σώμα σας απαιτεί - καθότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη των αναζωογονητικών δυνάμεων του ύπνου. Θα βρείτε πως είναι ευκολότερο να απορροφήσετε και να ενσωματώσετε τις νέες ενέργειες. Μην ανησυχείτε τόσο για την εμφάνιση του φυσικού σας σώματος αυτή την περίοδο καθώς λαμβάνουν χώρα οι αναβαθμονομήσεις, επειδή αυτές έχουν προσωρινή επίδραση στο νέο ανθρώπινο λειτουργικό σύστημα. Μπορεί κανείς να προσέξει την εμφάνιση της γήρανσης του φυσικού σώματος κατά τη μετασχηματιστική περίοδο. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι κάθε κύτταρο και σωματίδιο κάθε φυσικού σώματος λάμψει με περισσότερο Φως.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας διαδικασίας εξαγνισμού, μη χάσετε την προσοχή σας απ' τα ανώτερα αποτελέσματα που προτίθεστε για τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και τον κόσμο γύρω σας. Φτιάξτε δηλώσεις για τον εαυτό σας που έχουν βαθύτερο νόημα για σας και επαναλάβετε τες καθημερινά για να τις υλοποιήσετε στην πραγματικότητα σας. Καθώς καθένας από σας το κάνει αυτό, γειώνεται αυτή η πραγματικότητα στη Νέα Γη. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να το κάνετε καθημερινή πρακτική και πρόθεση - μη στηρίζεστε σε κανέναν και σε τίποτε να το κάνει για σας! Καθώς το κάνετε καθημερινά στη ζωή σας, θα επανακτήσετε την προσωπική σας δύναμη και την κυριαρχία σας και τελικά θα διακρίνετε πως αυτή η δύναμη εκδηλώνεται σε σας με θαυμαστούς και δημιουργικούς τρόπους.

Αυτός είναι ο ανώτερος σας σκοπός την περίοδο αυτή - να δημιουργήσετε ένα νέο πλαίσιο στη Γη και να βάλετε το αποτύπωμά σας με την ανώτερη σας αγάπη, το Φως και τις προθέσεις. Καθημερινή επιμονή απαιτείται απ' την ανθρωπότητα για να αγκιστρωθούν οι ανώτερες αυτές προθέσεις στη νέα Επίγεια πραγματικότητα. Το πεδίο της συνειδητότητας στη νέα πραγματικότητα είναι ορθάνοικτο για να τύχει προγραμματισμού και να ρυθμιστεί με ένα ανώτερο πρότυπο εκτέλεσης και πρόθεσης για πιο πλανητικά φωτισμένη και αρμονική ζωή με ειρήνη για όλους!

Ζήσατε, αγαπήσατε και χάσατε πολλούς ανθρώπους και πράγματα στη ζωή σας και εξαιτίας αυτού έχετε την απαιτούμενη ευσπλαχνία και εμπάθεια μέσα σας. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στη ζωή όσων έχασαν πρόσφατα τόσα πολλά αγαπημένα. Να προσεύχεστε για το ανώτερο και πιο αγαθοεργό αποτέλεσμα όλων όσων το χρειάζονται. Οι στοργικές σας προσευχές και προθέσεις είναι πολύ σημαντικές αυτή την περίοδο. Οι ενοποιημένες σας φωνές που το ζητούν αυτό καθημερινά είναι ζωτικής σημασίας την περίοδο αυτή. Το Θεϊκό μπορεί να εργαστεί δυναμικά στον πλανήτη όταν ζητείται η Παρουσία του απ' τους κατοίκους του, καθότι εσείς είστε οι Θεϊκές Ιερές Σπίθες της Αγάπης και του Φωτός που εκδηλώνονται στον κόσμο.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

Πατήστε να διαβάσετε την «σειρά δηλώσεων» για κάθε μέρα.....

Περισσότερα.....

http://www.therainbowscribe.com/decreefocusuntil2018.htm  

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama.

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying and translating of this article is only through Scribe approved website owners and translators only. However, the live link to this article may be shared with others along with the scribe’s video link: https://www.youtube.com/watch?v=_OWYvOsQXr4&feature=youtu.be

The making of videos in any language is not permitted.

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1