urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση, Αύγουστος 2017

fENIX IMAGEM

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

 Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Οι άνεμοι της αλλαγής συνεχίζουν να φυσούν σε κάθε μέρος του πλανήτη. Είναι μια διαδικασία συμβίωσης. Η ανθρωπότητα αρχίζει να παρατηρεί πως ολόκληρος ο πλανήτης και όλοι οι κάτοικοί του είναι μέρος ενός ευρύτερου συνόλου και πως ό,τι κάνει, πει ή σκέφτεται ένας άνθρωπος επιδρά σε όλο τον πληθυσμό και στα συστήματα. Δεν μπορεί πλέον ένα άτομο να αρνηθεί την ευθύνη του για μια πιο ηθική ύπαρξη. Η ανθρωπότητα πρέπει τώρα να αφυπνιστεί σε αυτή τη συνειδητότητα.

Οι καιροί αυτοί απαιτούν περισσότερη εγρήγορση και συνειδητότητα στους πολίτες της κάθε χώρας, καθότι κάθε χώρα καθαρίζεται και εξαγνίζεται από τις δυνάμεις της φύσης που την περιτριγυρίζουν. Αυτό μπορεί να επιδράσει στις ζωές τους με πολύ προκλητικούς τρόπους και οι προκλήσεις αυτές φέρουν την ανάγκη για βαθύτερο σκάψιμο ώστε να γίνουν ανεκτές. Στη διαδικασία αυτή οι άνθρωποι επανακαθορίζουν εκείνο που στ' αλήθεια έχει σημασία στη ζωή τους και αφήνουν εκείνο που δεν έχει σημασία. Η ζωή ιδώνεται από μια εντελώς διαφορετική προοπτική, μια προοπτική ταπεινής ευγνωμοσύνης για το πολύτιμο δώρο της ζωής που δόθηκε στον καθένα ώστε να μπορούν να έχουν τις εμπειρίες που βοηθούν την ψυχή τους να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί σε ένα πλήρως αφυπνισμένο Θεϊκό άνθρωπο.

Πρέπει να είναι αφυπνισμένοι! Είναι εκείνο που η αιώνια ζωή τους επέλεξε και μπορεί να είναι μια ευχάριστη και χαρούμενη εμπειρία ή μπορεί να είναι περίοδος έντονων προκλήσεων και αλλαγής, ανάλογα με τί χρειάζεται ακόμα να μάθουν μέσω των εμπειριών τους. Η ανθρωπότητα χρειάζεται να δει τη συμπαντική προοπτική αντί για τους μικρούς φακούς της ατομικής προοπτικής.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα συνεχίσουν να λένε τις ίδιες ιστορίες, ανακυκλώνοντας τις ξανά και ξανά και χρησιμοποιώντας τις. Μένουν διαρκώς στο ίδιο μονοπάτι και στο αρχικό κίνητρο πίσω απ' αυτό. Ευελπιστούν πως οι άνθρωποι δε θα προσέξουν πως δεν υπάρχουν νέα στα οποία να γίνεται αναφορά στην πολιτική. Οι δημοσιογράφοι που εργάζονται για τα ΜΜΕ προσπαθούν να κρατηθούν απ' αυτό στις συνεχόμενες τους επαναλήψεις της ίδιας ιστορίας - που έχει τον παγκόσμιο πληθυσμό να χασμουριέται σε εξοργιστική βαρεμάρα.

Το Φως ήρθε για να μείνει! Ήρθε η ώρα! Καθώς γίνεται πιο λαμπερό, εκθέτει όλα όσα δε συνηχούν μαζί του. Εκείνοι που φορούσαν μάσκες για να κρύψουν την αληθινή τους φύση, τους είναι πλέον ολοένα και πιο δύσκολο. Φαίνονται ποιοί στ' αλήθεια είναι ολοένα και πιο συχνά. Αυτό επειδή ο πλανήτης μπήκε σε μια εποχή διαφάνειας, την εποχή της ενωτικής συνειδητότητας και όσοι κατείχαν δύναμη υπό το παλιό πρότυπο γνωρίζουν πως δε θα μπορούν να το κάνουν για πολύ καιρό ακόμα.

 Το Φως αυτό που έρχεται σε αυξανόμενη πυκνότητα αλλάζει τα πάντα και τους πάντες από μέσα προς τα έξω. Το γνωμικό "Όπως πάνω, έτσι και κάτω" παίρνει την πλήρη του σημασία τώρα. Τα άτομα θα βρουν όλες τις ψευδαισθήσεις κάτω από τις οποίες ζούσαν να σβήνουν ωσάν να μην υπήρξαν ποτέ. Η Θεϊκή αλήθεια παίρνει τα ηνία κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής. Οι πολίτες του κόσμου θα επιρρίπτουν ευθύνη ο ένας στον άλλο για κάθε ανέντιμη πράξη που επιχειρείται και τελικά κάθε άτομο θα αρχίσει να αυτοδιορθώνει εκείνο που θεωρεί απαραίτητο ώστε να αντανακλά την αγάπη που κρατά μέσα τους.

Η ειρήνη και η καλή θέληση θα γίνουν οι κανονικοί τρόποι αλληλεπίδρασης ανάμεσα στους ανθρώπους και καθένας θα αγωνίζεται να κρατήσει καθαρότητα στις αποφάσεις που λαμβάνει, καθότι τώρα θα γνωρίζουν πέραν πάσας αμφιβολίας πως οι πράξεις, οι λέξεις κι οι σκέψεις τους αντανακλώνται πίσω σε αυτούς γρηγορότερα από πριν. Κάθε άτομο θα κάνει την επιλογή να μείνει στη φώτισή του καθώς οδεύει στην υλοποίηση των ανώτερων και υψηλότερων δυναμικών του. Θα αναδυθούν όπως ο φοίνικας στην αλήθεια της Θεϊκότητάς τους και στην ενότητα με Όλα Όσα Είναι.

Μέχρι τον επόμενο μήνα…

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama.

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

©MarleneSwetlishoff/Tsutama. Allrightsreservedtotheauthor/scribeandwww.therainbowscribe.com. Copying of this material is not permitted and the making of videos in any language is not permitted, however, the video made by the Scribe of this message can be shared with others:

https://youtu.be/hGAnDmnBMjQ

 http://www.therainbowscribe.com/hilarionaugust2017.htm

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1