urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσάκρα καρδιάς

Σύνδεση με τον Ιλλαρίων© Ενημέρωση, Ιούλιος 2017

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

'Ερχομαι με τα φτερά της αγάπης! Τα θέματα της Γης εξακολουθούν να ανασχηματίζονται και να αναγεννώνται. Όλα όσα ήταν πριν, αλλάζουν και αυτό βέβαια, φέρει ταραχώδεις ενέργειεςκατά καιρούς καθώς εκτυλίσσονται τα γεγονότα. Ιδωμένα απ' την προοπτική της ψυχής, είναι μια ένδοξη διαδρομή της οποίας επιλέξατε να είστε μέρος της προτού εισέλθετε στην παρούσα ενσάρκωση. Γνωρίζατε πως θα συνέβαινε, και ξέρατε πως όλα θα συνέβαιναν χωρίς πλήρη συνείδηση και ενθύμηση από μέρους σας. Τη δεδομένη περίοδο, το άνοιγμα, ο καθαρισμός και η εκλέπτυνση του καρδιακού τσάκρα είναι αυτό που συμβαίνει για όσους έφτασαν σε αυτό το επίπεδο της ψυχικής εξέλιξης.

Καθώς η καρδιά (τόσο φυσικά όσο και αιθερικά) εξαγνίζεται, επιφέρει πολλές ενέργειες και εντυπώσεις που πήρατε υποσυνείδητα και φυλάξατε στα κύτταρα σας καθώς ζούσατε τη ζωή σας μέρα με τη μέρα. Επίσης, αντιλαμβάνεστε πως αυτές οι ενέργειες και οι σκέψεις δεν είναι δικές σας ενέργειες, αλλά αυτές που "μαζέψατε" από άλλους. Μερικοί ισχυροί μετασχηματισμοί λαμβάνουν χώρα στην καθαυτή φυσική καρδιά και αυτός ο καθαρισμός και εξαγνισμός μπορεί να έχει έντονη αίσθηση, οπότε σας συμβουλεύουμε επιπλέον ξεκούραση και επαρκή ενυδάτωση κατά τη διαδικασία αυτή.

 Πολλοί από σας γίνεστε πιο ευαίσθητοι στα συστατικά που περιέχονται στο φαγητό που προσλαμβάνετε κι αυτό προκαλεί δυσφορία στον οισοφάγο και στην περιοχή του λαιμού. Τα συμπτώματα είναι υπερβολική οξύτητα στο σύστημα που ερεθίζει το λαιμό και προκαλεί ξηρό βήχα που εμφανίζεται αυθόρμητα. Θα ήταν ωφέλιμο να αποφεύγετε φαγητά που προκαλούν υπερβολική οξύτητα και ακολουθήστε μια πιο αλκαλική δίαιτα (φρούτα, χυμούς, λαχανικά, σπόρους, ξηρούς καρπούς). Κάνοντας έρευνα ως προς το ποιά φαγητά να καταναλώνετε και ποιά να αποφεύγετε, μπορεί να σας βοηθήσει να εξουδετερώσετε αυτή τη δυσφορία. Αν βιώνατε υπερβολική οξύτητα, ίσως θα ήταν σοφό να ακολουθήσετε μια αυστηρότερη αλκαλική δίαιτα για κάποια περίοδο εώς ότου τα συμπτώματα καταλαγιάσουν.

Δείτε όλα τα Βίντεο του Robert Morse:

https://www.youtube.com/watch?v=sOgZ3IKKd_Y&t=1s

Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση πως τα φυσικά σας σώματα είναι πιο ευάλωτα σε ασυνήθιστα συμπτώματα καθώς οι αλχημικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα μέσα τους και χρειάζεται να κάνετε τα βήματα για να προσαρμοστείτε στη διαδικασία αυτή. Τρώγοντας ωμές, φρέσκες τροφές και λαμβάνοντας καθημερινά συμπυκνωμένη πράσινη σκόνη σε ένα ποτήρι χυμό μπορεί να είναι βοηθητικό κατά τη διαδικασία αυτή όπως και η προσθήκη λίγης υγρής χλωροφύλλης. Αυτό θα βοηθήσει στο να έλθει μεγαλύτερη ισορροπία εντός του ανθρώπινου λειτουργικού συστήματος. (Πράσινη Σκόνη:Είναι φύκια σε σκόνη, χλωρέλα, και σιταρόχορτο σε σκόνη! Σε φρέσκο χυμό πορτοκάλι μια κουταλιά της σούπας. Η Βιταμίνη C που έχει το πορτοκάλι βοηθάει στην απορρόφηση των συστατικών! Επίσης σπανάκι με λίγο νερό στο μπλέντερ μετά το σουρώνουμε και με τον χυμό πορτοκάλι απορροφάται εύκολα και άμεσα ο Σίδηρος!!!)

Κρατώντας τα καθημερινά σας γεύματα απλά, χωρίς την κατανάλωση μεγάλης ποικιλίας σε κάθε γεύμα επίσης θα σας εξυπηρετήσει καλά. Επίσης, είναι καλό να γνωρίζετε πωςεξαλείφοντας τα προϊόντα ζάχαρης θα εξουδετερωθούν πολλές από τις ενοχλήσεις που ίσως βιώνετε καθώς το προϊόν αυτό δεν ευνοεί τη διατήρηση καλής υγείας. Και φυσικά, η εξάλειψη όλων των κατεργασμένων και ραφιναρισμένων τροφών μπορεί να σας ωφελέσει σημαντικά. Αν η τροφή σας είναι συσκευασμένη, σημαίνει πως η ωφέλιμη ζωτική δύναμη που είναι ωφέλιμη για το ανθρώπινο σώμα δεν είναι παρούσα στο φαγητό.

Σχετική εικόνα

Κάποιες φορές εκείνο που δουλεύει για ένα άτομο, δεν είναι βοηθητικό για κάποιο άλλο, οπότε είναι σημαντικό να είστε συνδεδεμένοι εσωτερικά, χρησιμοποιώντας το δικό σας εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης. Ακούστε αυτή την ήσυχη φωνή μέσα όταν επιχειρεί να σας μιλήσει για να σας ενημερώσει για το τί χρειάζεται το σώμα σας κάθε μέρα. Όσο μεγαλύτερη επίγνωση αυτής της καθοδήγησης αποκτήσετε και ακολουθείτε τη σοφία, τόσο πιο ισχυρή γίνεται αυτή η εσωτερική καθοδήγηση σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Κάθε φορά που το κάνετε αυτό, παίρνετε πίσω την πνευματική σας δύναμη και τελικά θα αποκτήσετε κυριαρχία σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Γνωρίστε τον εαυτό σας και τιμήστε αυτή τη γνώση, καθώς εσείς είστε οι "ειδικοί" όσον αφορά το σώμα σας, στο τί χρειάζεται για να διατηρήσετε την ισορροπία και τη μέγιστη υγεία. Το σώμα σας είναι ο ναός, είναι το όχημα για την έκφραση της ψυχής σας και χρειάζεται να εξαγνίζεται ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτό οι ανώτερες πτυχές της Θεϊκής σας ουσίας. Ένα εξαγνισμένο μυαλό και σώμα κάνει αυτή τη σύνδεση ευκολότερη και γεμάτη χάρη. Ανοίγει το δρόμο για μια ακόμα βαθύτερη σύνδεση στις πνευματικές σφαίρες για να συμβούν και αυτό ανοίγει την πόρτα για τα πολλά σας πνευματικά δώρα να βγουν στην επιφάνεια προς δική σας αναγνώριση, χρήση, μάθηση και εξέλιξη ώστε να μπορείτε να διευρυνθείτε στο ξεχωριστό άτομο που γνωρίζετε πως στ' αλήθεια είστε.

Βρείτε τρόπους να βιώνετε τη χαρά και το γέλιο κάθε στιγμή, ακόμα κι όταν οι εργασίες που κάνετε σας φαίνονται βαρετές και ανιαρές. Είναι όλα μια νοοτροπία, οπότε αν αναζητάτε την ευτυχία σε όλα όσα κάνετε, θα χαρίσετε στον εαυτό σας το δώρο του αισθήματος της ανανέωσης και αναζωογόνησης. Κάνοντας εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό, δημιουργείτε το χώρο για νέες ευκαιρίες να έρθουν υπερχειλίζοντας τη ζωή σας και αυτό δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο για σας, τους αγαπημένους σας και τον κόσμο ολόκληρο. Το σύμπαν ανταποκρίνεται σε εκείνους που ακτινοβολούν λαμπρά από την καρδιά τους, λούζοντας τους με συνεχείς ευλογίες, θαύματα και ευτυχείς συγχρονικότητες.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama.

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

©MarleneSwetlishoff/Tsu’tama. All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying of this material is not permitted. The making of videos in any language is not permitted. Only the video link created and shared by the scribe can be shared with others.

https://youtu.be/dzMQClkQLsU

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1