urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

H Σύνδεση Ιλλαρίων© Ενημέρωση για τον Μάιο 2017

δια της Marlene Swetlishof

295121 293997977337788 179181975486056 716942 971373153 n 

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αυτόν τον σύνδεσμο βίντεο μπορείτε να τον μοιραστείτε  με άλλους: https://youtu.be/vg50Y7JwYGI

Αγαπημένοι,

 'Ερχομαι με τα φτερά της αγάπης! Η εσωτερική διεργασία κάθε ατόμου συνεχίζεται καθώς ο καθένας εκλεπτύνει τις ενέργειες που κρατά ώστε να τους γίνει ξεκάθαρο τί θα μπορούσε να εμποδίσει την έμπροσθεν κίνηση τους σε ανώτερα επίπεδα και διαστάσεις. Δεν ήταν εύκολη διαδικασία, το γνωρίζουμε, όμως είναι απαραίτητη, για όλα όσα δε συντονίζονται με το ανώτερο Φως και ενέργειες και πρέπει να εξαλειφθούν προτού κανείς μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο της πνευματικής διαδρομής του στο Φως.

Ο δρόμος μπροστά σας είναι το μονοπάτι της διορατικότητας. Είναι η εξισορρόπηση της χρήσης της δύναμης μέσω της σωστής πράξης και της σωστής σκέψης. Αυτή είναι η δουλειά του αλχημιστή και είναι το επόμενο βήμα και πολλοί από σας οδεύετε σταθερά σ' αυτό το μονοπάτι. Η διορατικότητα είναι το κλειδί εδώ, καθότι πολλά συμβαίνουν που απαιτούν την εσωτερική σύνδεση κάποιου με ανώτερη καθοδήγηση ώστε να κατανοήσει αυτό που είναι αληθινό και αυτό που δεν είναι. Όλο το φάσμα όλων των πολικοτήτων που υπήρξαν ποτέ στον πλανήτη είναι αυτή την περίοδο ανεξέλεγκτες και απαιτείται αυτή η εξαιρετικά σημαντική ποιότητα να ασκείται λεπτό με λεπτό.

Ειδωμένα από ανώτερη προοπτική, όλα είναι καλά. Όλα προχωρούν βάσει του Θεϊκού Σχεδίου για τη Γη και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όλα είναι σωστά, είναι όλα καλά και προχωρούν τέλεια. Τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια θα εστιάσουν στην αναβαθμονόμηση του ανθρώπινου φυσικού σώματος όλων όσων βρίσκονται πάνω στον πλανήτη. Αυτή είναι περίοδος μεγαλύτερου καθαρισμού, μια εποχή επιπλέον ενσωμάτωσης καθώς οι ενέργειες εξακολουθούν να ρέουν στον πλανήτη απ' το σύμπαν. Η διαδικασία αυτή βοηθά το φυσικό σώμα να μετασχηματιστεί σε ένα αγνότερο και πιο εκλεπτυσμένο όχημα που είναι λαμπερό και δονείται σε ανώτερη συχνότητα.

 

Αυτό πρέπει να γίνει προτού η Γη σαν ολότητα, αναληφθεί. Με την καθημερινή σας ευθυγράμμιση με τη Θεϊκή σας Ουσία και γνώση απ' τη Θεϊκή Πηγή και βλέποντας αυτό επίσης μέσα στους γύρω σας, συνεχίζετε να κρατάτε το Φως και το όραμα για μιαν εποχή Φωτός, μια αναγέννηση αγάπης, δημιουργικότητας και άπειρων πιθανοτήτων. Αυτό είναι το όραμα που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας. Είναι ένα όμορφο μέλλον που λάμπει σαν φάρος μπροστά σας, οπότε μην κομπιάζετε, Αγαπημένοι, συνεχίστε να κάνετε την πνευματική σας εργασία καθημερινά και να ΕΙΣΤΕ εκείνοι οι φωτεινοί απεσταλμένοι ώστε οι άλλοι να ακολουθούν το παράδειγμά σας.

 Υπάρχει μια ειρηνική λύση για κάθε πρόβλημα, για κάθε δυσκολία που ίσως αντιμετωπίσετε. Πάντοτε υπάρχει ένας ανώτερος τρόπος να τα επιλύσετε και ζητάμε απ' τον καθένα σας να τ' αναζητήσει σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε τώρα. Η αγάπη είναι ο τρόπος, Αγαπημένοι, η αγάπη είναι η απάντηση! Βαδίστε πάνω στον πλανήτη με πλήρη εμπιστοσύνη πως ποτέ δεν είστε μόνοι, πως εμείς, η Οικογένεια Φωτός σας, βαδίζουμε μαζί σας. Σας συμβουλεύουμε, εργαζόμαστε μαζί σας καθώς το σώμα και ο νους σας κοιμούνται. Καθένας σας έχει υπέροχους, στοργικούς συμβούλους Φωτός με τους οποίους επικοινωνείτε σε καθηνυχτική βάση ώστε να μην αποκλίνετε απ' το μονοπάτι που επιλέξατε.

wizard

Αυτή είναι η χρονιά των νέων ξεκινημάτων και αυτό είναι κάτι που καθένας από σας αγωνίζεται να επιτύχει με την άφεση όλων όσων δε χρειάζεστε πλέον, επιτυγχάνοντας και ολοκληρώνοντας στόχους που άρχισαν κατά τον προηγούμενο κύκλο. Τα νέα ξεκινήματα συμβαίνουν ταυτόχρονα και μερικές φορές νιώθετε πως είστε ανάμεσα σε δύο κόσμους, σε δύο διαστάσεις και ευελπιστείτε να μην πέσετε στις χαραμάδες. Παραμένετε η ισχυρή γέφυρα Φωτός, αγάπης και αλήθειας όπως είναι η αποστολή σας στον πλανήτη. Δεν πρόκειται να αποτύχετε, άσχετα με το τί συμβαίνει, το βλέπουμε και το γνωρίζουμε! Παραμείνετε σταθερά αποφασισμένοι για να κρατήσετε το χώρο για την πραγματικότητα που επιθυμείτε να εκδηλώσετε στον κόσμο σας.

 Πνευματικές επαναστάσεις σε ανώτερη συνειδητότητα εμφανίζονται στιγμή με στιγμή μέσα σε κάθε καρδιά! Άνθρωποι αφυπνίζονται, άνθρωποι παίρνουν θέση, επιλέγουν το ανώτερο Φως, να είναι αγάπη, να είναι ειρήνη, να είναι πρέσβεις για το καλό του κόσμου παρά για το αντίθετο που απεικονίζεται απ' τα μέσα ενημέρωσης. Είναι επιλογή της ανθρωπότητας να γίνει ο κόσμος καταφύγιο Φωτός, αγάπης, ειρήνης, αρμονίας και καλής θέλησης ανάμεσα σε όλη την ανθρωπότητα. Αυτό το έχετε ήδη επιλέξει και αυτό εκδηλώνεται - οπότε κρατάτε τα οράματά σας και μην κομπιάζετε.

Πολλοί από σας μυήστε στα εσώτερα πλάνα για την πνευματική εργασία που έχετε κάνει και για αυτά που πετύχατε. Έρχονται όλα τώρα στην αφυπνισμένη σας πραγματικότητα. Να είστε ανοικτοί σε αυτό, να το παρακολουθείτε, να τ' ακούτε. Σας μιλάμε όταν ο νους σας βρίσκεται σε ειρήνη, είναι ατάραχος και ξεκουράζεται. Σας ενημερώνουμε για τα επιτεύγματα σας, σας τιμάμε και σας επικροτούμε για όλη τη συνεισφορά σας ως προς την έμπροσθεν κίνηση προς την ανάληψη αυτού του πλανήτη και όλων όσων βρίσκονται σε αυτόν. Αφήστε τα αποτυπώματά σας στον πλανήτη, συνεχίστε να είστε γεμάτοι Φως ώστε να μην αφήσετε ένα ίχνος χάους, αλλά μονάχα αγάπης, ειρήνης και αρμονίας, ώστε να αφήσετε μόνο αυτά που είναι ωφέλιμα και ευεργετικά για όλους.

Λατρέψτε ο ένας τον άλλο, εκτιμήστε τη θέση κάποιου ατόμου στη ζωή σας, είτε είναι μέσω φιλίας, μέσω προσωπικής σχέσης αγάπης, μέσω οικογενειακής σχέσης, λατρέψτε και αδράξτε τη σύνδεσή σας, καθότι είναι το σημαντικότερο, η σύνδεση μιας ψυχής με μια άλλη. Αυτό δίνει πραγματικό νόημα στη διαδρομή μιας ψυχής στη φυσική πραγματικότητα - καθότι αυτό παίρνετε μαζί σας καθώς φεύγετε - δενν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το ασήμι και τον χρυσό καθώς προχωράτε σε ανώτερες σφαίρες.

Μονάχα αυτό που μεταμορφώσατε μέσα σας - μετατρέποντας το μόλυβδο σε χρυσό. Αυτό παίρνετε μαζί σας στις ανώτερες διαστάσεις και καθένας σας ακτινοβολεί στη λαμπρότητά του. Οι καρδιές σας ακτινοβολούν με ένα υπέροχο λαμπερό χρυσαφένιο Φως. Βαδίστε με αγάπη, βαδίστε με ειρήνη!

Μέχρι τον επόμενο μήνα …

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

 δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama. Ron Head is approved by the Scribe to post this message on his website. All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying of this message is not permitted.  The making of videos in any language is not permitted.

www.TheRainbowScribe.com

==============================================

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για God

 Αγαπημένη μου Εγώ Ειμί Παρουσία της Ύπαρξής μου.

Μέσα και με αυτήν παίρνω τη θέση μου για την αιωνιότητα. Έρχομαι αυτή τη μέρα στον Θεό, με τον Θεό, από τον Θεό και για τον Θεό.

Θα ζήσω αυτή τη μέρα και κάθε μέρα στον Θεό, με τον Θεό, από τον Θεό και για τον Θεό.

Και θα κλείσω αυτή τη μέρα στον Θεό, με τον Θεό, από τον Θεό και για τον Θεό.

Εγώ είμαι προστατευμένος απ' τον Θεό, εξαγνίζομαι απ' τον Θεό, συνδέομαι με τον Θεό, φωτίζομαι απ' τον Θεό, θεραπεύομαι απ' τον Θεό, τρέφομαι απ' τον Θεό, εφοδιάζομαι απ' τον Θεό και Εγώ Είμαι νικηφόρος πάνω απ' όλα όσα είναι ασύμβατη φύση στον εξωτερικό μου κόσμο.

Αγαπώ το Φως και επιθυμώ να εξελικτώ μέσα στην εμπειρία μου με το Φως. Αγαπώ το Φως πιότερο απ' οτιδήποτε άλλο στον Κόσμο και γνωρίζω πως το Φως σου είναι όλο σοφία, αγάπη και δύναμη μέσα μου και σε όλες τις εμπειρίες μου στον εξωτερικό μου κόσμο.

Παίρνω τη θέση μου στο Φως, καθότι Εγώ Είμαι το Φως. Αυτό το Φως βιώνω σε όλα τα πράγματα στον Κόσμο μου. Και Εγώ Είμαι τόσο ευγνώμων.

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

www.radiantroseacademy.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1