urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα Ιλλαρίων Απριλίου 2017

δια της Marlene Swetlishof

 Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης! Οι μετασχηματισμοί στη Γη και όλους τους κατοίκους της συνεχίζονται με απρόσκοπτο ρυθμό. Εκείνο που παρουσιάζεται στον κόσμο ευρέως, δεικνύει μερικά απ' τα σημάδια πως οι παλιές δομές αποτυγχάνουν και δεν τυγχάνουν στήριξης πια, όπως παλιά. Αυτό δείχνει μια πολύ περιορισμένη προοπτική στους ανθρώπους του κόσμου για τις αλλαγές και τους μετασχηματισμούς που συμβαίνουν σε πιο θαυμαστό επίπεδο μέσα στον κάθε άνθρωπο κάτοικο. Γίνονται μεγάλες αλλαγές μέσα σε κάθε κύτταρο και στο DNAκάθε ατόμου στον πλανήτη.

Πολλοί άνθρωποι συνδέονται τώρα με τον κόσμο που ήταν αόρατος στα φυσικά τους μάτια. Αποθανατίζεται τώρα στις φωτογραφικές και στην εσώτερη όραση κάποιου. Δεν είναι θαυμαστό αυτό, Αγαπημένοι; Καθώς οι παλιές δομές σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής στον πλανήτη σας γκρεμίζονται και καταρρέουν, νέοι τρόποι ύπαρξης έρχονται στο προσκήνιο ταυτόχρονα. Χρειάζεται να τους αναζητήσει κανείς, αρκεί να ανοίξει την επίγνωση του σε αυτό και θα δει πως αυτό είναι, όντως!

Αν κανείς δε συμμετέχειστις πολιτικές πτυχές της ζωής στον πλανήτη, η ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της είναι στ' αλήθεια θαυμαστή και συναρπαστική! Παρατηρήσαμε πως όταν ένα άτομο εστιάσει επί των πολιτικών πτυχών μιας κατάστασης, αμέσως μειώνονται οι δυνατότητες της ανώτερης προοπτικής του και θέλουμε να τονίσουμε πως υπάρχει μεγαλύτερη προοπτική, όπως και να συμβουλεύσουμε τον καθένα σας να ψάξει για εκείνη την ανώτερη προοπτική, πηγαίνοντας προς τα μέσα να τη βρει, να τη δει και να την αντιληφθεί. Μέσα σε κάθε ανθρώπινη καρδιά, βρίσκεται η πύλη σε μεγαλύτερη αφύπνιση και επίγνωση.

Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αποφύγει - συμβαίνει στον καθένα, επειδή εκείνο που συμβαίνει σε ένα άτομο, συμβαίνει σε όλους - οπότε καθώς αφυπνίζεστε, καθώς ενθυμάστε ολοένα και περισσότερο πως είστε η θεϊκή σύνδεση, αυτό κατ' επέκταση επηρεάζει τη συλλογική συνειδητότητα να μπορέσει να κάνει το ίδιο. Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως σε ανώτερα επίπεδα, δεν υπάρχει διαχωρισμός ή χωρισμός ανάμεσα στους ανθρώπους, ανάμεσα σε αντιλήψεις - όλα είναι ενοποιημένα, όλα είναι Ένα και αυτό σας ζητάμε να έχετε κατά νου μπροστά απ' τις σκέψεις σας.Παρόλο που φαίνεται ο κόσμος να λειτουργεί σε μεγάλη ένταση, δεν είναι ακριβώς έτσι! Αυτή είναι λανθασμένη σκέψη που διαιωνίζεται  μέσω κάποιων οδών των κυρίαρχων ΜΜΕ.

Υπάρχουν περισσότερα για τη ζωή και είναι ΚΑΛΑ! Καθώς τα πέπλα λεπταίνουν, εμείς βλέπουμε και εσείς παρατηρείτε πως οι ίδιες σας οι σκέψεις εκδηλώνονται με θαυμαστές δημιουργίες. Αυτό όμως μπορεί να φέρει και το αντίθετο, οπόταν σας εφιστούμε την προσοχή να είστε προσεκτικοί με τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Διατηρείστε τα θετικά, διατηρείστε τα πεφωτισμένα και αγαθοεργά ως προς τα πάντα και τους πάντες, καθότι ό,τι δίνετε επιστρέφει σε σας.

Όσο πιο ευαίσθητοι είστε μεταξύ σας, βρίσκετε τους καιρούς αυτούς να είναι αρκετά προκλητικοί, οπόταν συνιστούμε όπως και πριν, να είστε έξω στη φύση, καθότι το φυσικό βασίλειο, ο φυσικός κόσμος είναι βαθιά συνδεδεμένος μαζί σας, μέσα στον πυρήνα της Γης, ευθυγραμμισμένος με τον πλανήτη σας. Είναι σημαντικό να πράξετε το ίδιο - επειδή είναι σημαντικό να διατηρήσετε ισορροπία, όχι μόνο με τις ανώτερες πτυχές και τις ανώτερες διαστάσεις της ζωής, αλλά να παραμείνετε επίσης συνδεδεμένοι με τον πλανήτη που είναι το σπίτι σας. Πολλοί από σας ξεχνάτε να το κάνετε, πρέπει να είστε γειωμένοι στον πυρήνα της Γης.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γαΊΑ

 

Πρέπει να ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας ώστε να έχετε γερό όραμα του κόσμου που δημιουργείτε, παρά να ρίπτεστε απ' τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, καθώς συμβαίνουν στον πλανήτη σας. Όταν αντιμετωπίζετε καταστάσεις δοκιμασίας ή ανθρώπους-δοκιμασίες που δεν είναι πλήρως αφυπνισμένοι, να είστε υπομονετικοί, να είστε ευγενικοί, να είστε στοργικοί. Αυτό θα σας οδηγήσει με ασφάλεια διαμέσου αυτών. Το λαμπερό απαστράπτον Φως που κρατάτε είναι απαραίτητο κατά αυτούς τους καιρούς, καθότι η ισορροπία είναι απαραίτητη καθώς τα παλιά συστήματα γκρεμίζονται και καταρρέουν. Να το θυμάστε αυτό και πάντα να επιλέγετε να επανευθυγραμμίζεστε με τον θεό της ύπαρξής σας, τη θεϊκή αιώνια ψυχή σας, επειδή εκεί κατοικεί η μεγαλύτερη αλήθεια σας.

Εστιάστε το νου, τις σκέψεις και το όραμά σας στις πιθανότητες, στις μεγαλύτερες δυναμικές που παρουσιάζονται. Πολλά μπορούν να σας παρουσιαστούν, αρκεί να το επιτρέψετε, αν ανοίξετε το νου και την καρδιά σας σε αυτό. Καθώς τιμάτε τη δική σας αλήθεια και την επέκταση της δικής σας ψυχικής εξέλιξης, θα συνεχίσετε να βαδίζετε το μονοπάτι του ειρηνικού,του ειρηνικού πολεμιστή, του πολεμιστή Φωτός, του πολεμιστή της αγάπης, του πολεμιστή που αντιστέκεται στις δυνάμεις που θέλουν να σας ρίξουν σε κατώτερο δονητικό επίπεδο. Καθένας από σας έχει την ικανότητα να ξεπεράσει και να είναι ανθεκτικός σε αυτή την επιρροή, επειδή ξεθωριάζει απ' την πραγματικότητά σας. Να έχετε πίστη πως έτσι είναι, κρατηθείτε γερά απ' αυτό το όραμα και αυτή τη σκέψη.

Ζητείται από σας να αφήσετε τον υλισμό σε όλες του τις εκφάνσεις, σας ζητείται να παραδοθείτε στην ανώτερη συνειδητότητά και ύπαρξή σας και να λειτουργείτε σε εκείνο το επίπεδο. Για να αναληφθείτε, αυτό πρέπει να γίνει.

"Ζητώ απ' την αγαπημένη μου γραφέα να συμπεριλάβει μια δήλωση, μια διαταγή στην οποία να εστιαστείτε στον επερχόμενο μήνα, αυτό τον τρέχοντα μήνα Απρίλιο για να βοηθηθείτε στην ευθυγράμμιση σας με τις ανώτερες πτυχές σας, με την αιώνια ψυχή σας. Επαναλαμβάνοντας τη δήλωση αυτή το πρωί όπως και το βράδυ προτού κοιμηθείτε, θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ευθυγραμμισμένοι και συνδεδεμένοι με τις ανώτερες πτυχές, τις ανώτερες δονητικά συχνότητες που είναι η αληθινή κατάσταση της ύπαρξης σας και θα σας βοηθήσει να μην αποσπάστε απ' τα συμβάντα στον κόσμο γύρω σας. Αυτό είναι πολύ, πολύ σημαντικό αυτούς τους καιρούς - καθότι είστε περισσότερο απ' ότι φαίνεται στην επιφάνεια της ύπαρξής σας".

Διαβάστε την δήλωση εδώ 

περισσότερα......

 

Να είστε ανοικτοί σε νέες σκέψεις, σε νέα ξεκινήματα και νέες κατευθύνσεις καθότι εκείνες έρχονται στη συνειδητότητά σας. Οι νέες κατευθύνσεις που η ψυχή σας, η αιώνια ψυχή σας επιθυμεί για σας να ακολουθήσετε και να εμπιστευθείτε πως όλα όσα έρχονται στο προσκήνιο για σας πάντα είναι για το ανώτερο και μεγαλύτερο καλό σας, τη χαρά και την ευτυχία σας. Εκείνοι από μας στις ανώτερες σφαίρες του Φωτός επιθυμούμε μόνο την περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση σας στις ανώτερες πτυχές της ύπαρξης σας, καθότι αυτό βοηθά όλους στον πλανήτη και το σύμπαν.

Συνεχίστε να εργάζεστε για να απελυθερώσετε και να αφήσετε όλα όσα έγιναν στο παρελθόν, όλα όσα ήταν πρόκληση για σας - αυτή είναι η ιδανική εποχή να το κάνετε, να απελευθερώσετε όλα όσα δε σας εξυπηρετούν στο μονοπάτι που η αιώνια ψυχή σας επιθυμεί να είστε. Παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται αδύνατο κατόρθωμα, δεν είναι έτσι! Θυμηθείτε το γνωμικό πως "είναι πάντα πιο σκοτεινά πριν την αυγή" και να έχετε πίστη, Αγαπημένοι, πως όντως είναι έτσι! Να έχετε αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας πως ποτέ δεν είστε μόνοι, πως πάντα είμαστε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε εμπρός προς το ανώτερό σας πεπρωμένο.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Άδεια δίνεται μόνο για τις/τους  επίσημες/μους μεταφράστριες/ στές να μεταφράζουν και να κοινοποιούν αυτή την ενημέρωση. ©MarleneSwetlishoff. Όλα τα δικαιώματα στη συγγραφέα/γραφέα και στη σελίδα www.therainbowscribe.com. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και προσκόλληση αυτού του κειμένου. Δεν επιτρέπεται η δημιουργία βίντεο σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Μόνο το εξής βίντεο που δημιουργήθηκε από τη συγγραφέα/ γραφέα μπορεί να κοινοποιηθεί σε άλλους: είτε ως ζωντανός σύνδεσμος στην ιστοσελίδα αυτή www.therainbowscribe.com, youtubeσύνδεσμος @https://youtu.be/vAvwNJQeusYΉ  ο ενσωματωμένος σύνδεσμος αυτού του βίντεο μπορεί να αναρτηθεί ως βίντεο σε άλλα blogsή ιστοσελίδες. Μπορεί να βρεθεί κάτω απ' το βίντεο στο youtube.

Σας ευχαριστώ που τιμάτε τη νέα αυτή κατεύθυνση της γραφέως καθώς επανακτά το κυρίαρχο δικαίωμά της να ζει, να επιλέγει και να εκπληρώνει το πεπρωμένο της υπό τον έλεγχό της και την κατεύθυνση καθώς δημιουργεί μια νέα αρχή στην εργασία της.

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1