urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα Ιλλαρίων Μαρτίου 2017

Σχετική εικόνα

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Please note: ONLY the video version of Hilarion’s Monthly Uddate, March 2017 can be shared with others. https://youtu.be/Ocap3FvfKYg

~ * ~ * ~ *

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης και σας φέρνω λόγια αγάπης, θεραπείας και σοφίας. Όπως οι περισσότεροι νιώσατε τον περασμένο μήνα, η ένταση των ενεργειών αυξανόταν και αυτό θα συνεχιστεί, δε θα καταλαγιάσει. Πολλοί γνωρίζετε πως η αντήχηση Schumanτου πλανήτη αυξήθηκε κατά κόρον και αυτό είναι γεγονός. Αυτή η διαδικασία φέρει στην επιφάνεια όλα όσα δε συντονίζονται με αυτές τις αυξημένες συχνότητες, οπότε είναι καιρός μεγάλης δυσφορίας για πολλά, πολλά μέλη της ανθρωπότητας στον πλανήτη σας.

Οι πλείστοι από σας, Αγαπημένοι Εργάτες Φωτός, καταλαβαίνετε αυτό που συμβαίνει και προετοιμαστήκατε για πολλά χρόνια οπόταν βιώνετε τα πρώτα συμπτώματα των τεκτενόμενων, αλλά όχι τόσο έντονα όπως οι άλλοι. Είστε ευαίσθητοι, είναι αλήθεια, αισθάνεστε αυτές τις ενέργειες βαθιά και έντονα όμως δεν υποφέρετε τόσο όσο εκείνοι που δεν έχουν επίγνωση και δεν είναι αφυπνισμένοι. Σε αυτούς φαίνεται λες κι ο κόσμος που έζησαν όλη τους τη ζωή καταρρέει κι αυτό τους προκαλεί πολλή αναστάτωση εσωτερικά.

Είναι καιρός να κατευθύνετε αγάπη, αγάπη και περισσότερη αγάπη σε όλους στον πλανήτη καθότι είναι περίοδος μετασχηματισμού. Είναι λες και κάθε άτομο παλεύει να βγει έξω απ' το παλιό του δέρμα ώστε να ανανεωθεί και να ξαναξεκινήσει και πάλι σε ανώτερο επίπεδο σε μια νέα επιδερμίδα. Είναι έντονα αισθητό και συντριπτικό για τους περισσότερους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλές ενέργειες διττότητας και πολικότητας που επίσης επηρεάζουν την παρούσα περίοδο και δημιουργούν πολλή σύγχυση, θυμό και αγωνία στους ανθρώπους αυτού του κόσμου.

Να πώς μεταφράζεται, έτσι εκφράζονται όσοι δεν κατανοούν στ' αλήθεια τί συμβαίνει. Μέσω φανατισμού, διαμαρτυρίας, του να ακουστούν, προσπαθούν να χειριστούν τις αλλαγές. Σας λέμε πως τελικά θα υπάρξει ισορροπία αυτών των ενεργειών, μια μεγαλύτερη εξισορρόπηση και κατανόηση καθώς περισσότερες πληροφορίες αποκαλύπτονται στους ανθρώπους που ήταν σε σύγχυση. Θα 'ρθουν σε μεγαλύτερη ισορροπία και αυτό θα δημιουργήσει περισσότερη ειρήνη και αρμονία στον πλανήτη σας.

pneuma agio

Καθένας από σας με την πάροδο των χρόνων έχει προετοιμαστεί, έχει εκπαιδευτεί για τους καιρούς αυτούς. Έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε. Αν οποιοσδήποτε από σας βρεθεί εκτός ισορροπίας και στην ανάγκη να ισορροπήσει, τότε προτείνουμε τον καθολικό ενεργειακό εξαγνισμό που είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της Γραφέως. Θα της ζητήσω να βάλει εδώ τον σχετικό σύνδεσμο:

http://www.therainbowscribe.com/totalenergyclearing.htm 

Βλέπουμε πως πολλοί από σας εφαρμόζετε τα εργαλεία και τις αρχές που μάθατε με το να βγαίνετε συχνά έξω, με το να μη βυθίζεστε στις διττότητες και τις πολικότητες που σας παρουσιάζονται στις ειδήσεις των ΜΜΕ και στους ανθρώπους γύρω σας.

Όλοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν αυτή την ώρα, να το ξέρετε αυτό και να βοηθάτε. Να το ξέρετε και να είστε υποστηρικτικοί. Να ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλο, να απαλύνετε τις έντονες ενέργειες και να απαλύνετε τις ενέργειες της Μάνας Γης, καθότι κι εκείνη περνά μέσα από αλλαγές που είναι κρυμμένες κάτω απ' την επιφάνεια των ωκεανών της, υπάρχει πολλή κινητικότητα οπόταν επιβάλλεται ο καθένας να δανείσει την ενέργεια του στην ενότητα στις περιοχές εκείνες που έρχονται στην προσοχή σας. Χρειάζεται μόνο η αποστολή μιας θεραπευτικής ακτίνας, μιας χρωματικής ακτίνας κατάλληλης. Για παράδειγμα, αν ακούσετε για κάποιο σιεσμό, στείλτε μια ζαφειρένια μπλε ακτίνα στην περιοχή. Αν γνωρίζετε για περιοχές μέσα στον ωκεανό που μολύνονται και δηλητηριάζονται, στείλτε ζαφειρένια μπλε ακτίνα θεραπείας, δροσιάς και ισορροπίας.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες τώρα για να αναδυθείτε στην ανώτερη και μεγαλύτερη δυναμική σας. Πολλές πιθανότητας ανοίγονται για σας και χρειάζεται απλά να είστε σε εγρήγορση και να έχετε επίγνωση ώστε να τις επισημάνετε όταν έρθουν. Καθώς οι αλλαγές αυτές συμβαίνουν στους ανθρώπους γύρω σας που δεν έχουν αφυπνιστεί όπως εσείς, θα δείτε να γίνεται μια σύγκλιση, ένα μέρος όπου μπορείτε να συναντηθείτε σε κοινό έδαφος και σε κοινή ενέργεια - που φυσικά θα είναι η ενέργεια και δόνηση της αγάπης.

Πολλές  συμπαντικές ευθυγραμμίσεις και γεγονότα έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται όλη τη χρονιά. Ξαναλέμε, όταν είναι η πιο ευνοϊκή ώρα, προετοιμαστείτε με το να βεβαιωθείτε πως είστε καλά ενυδατωμένοι, πιείτε άφθονο, αγνό, καθαρό νερό, κινείστε τα μέλη του σώματος σας ώστε να βοηθήσετε τις ενέργειες στους μεσημβρινούς και τα κανάλια σας να παραμείνουν καθαρά και κινηθείτε ώστε οι ενέργειες του σύμπαντος και της Γης να κινηθούν μέσω εσάς ανεμπόδιστες.

Η άσκηση είναι πολύ σημαντική, δε χρειάζεται να είναι κουραστική άσκηση. Πηγαίνετε μια βόλτα, λυγίστε τα γόνατα σας, σηκώστε τα χέρια σας πάνω απ' το κεφάλι σας, κουνείστε τα χέρια σας, σταθείτε και χτυπήστε τα πόδια σας, πηδήξτε πάνω-κάτω για λίγο, είναι όλα πολύ βοηθητικά για να καθαρίσουν τα ενεργειακά σας κανάλια και οι μεσημβρινοί σας ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια. Καθένας σας μπορεί να το κάνει, με τον καλύτερο για σας τρόπο.

Είναι ο μήνας των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας, της ενεργειακής κίνησης και των αλλαγών, οπότε είναι ωφέλιμο να μπείτε μέσα στην ουσία της ύπαρξης σας για να είστε συντονισμένοι με τη Θεϊκή σας Ουσία και τη Θεϊκή σας καθοδήγηση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό! Η πρακτική αυτή είναι η βάση σας, η τροφή σας. Για πολλούς από σας υπήρχε η αίσθηση αποκοπής από όλα και όλους γύρω σας και αυτό Αγαπητοί, είναι φυσικό αίσθημα αυτών των καιρών, καθότι πηδήξατε απ' τον φράκτη, εισήλθατε σε ένα άγνωστο χώρο οπόταν υπάρχει το αίσθημα πως δεν είστε σε ενότητα με όλα γύρω σας.

Εσείς δημιουργείτε το νέο, για αυτό είστε στην πρώτη γραμμή. Εκείνοι που σας ακολουθούν θα επωφεληθούν από την εμπειρία σας, που καταλάβατε αυτές τις ενέργειες και αυτό το νέο μέρος στο οποίο βρίσκεστε και το κάνετε πιο άνετο και σαν στο σπίτι. Αυτό θα συμβαίνει κατά το μήνα Μάρτιο και κατά τη χρονιά αυτή.

Εσείς ΕΙΣΤΕ οι πρωτοπόροι, εσείς ΕΙΣΤΕ εκείνοι που φέρουν την αλλαγή, εσείς ΕΙΣΤΕ εκείνοι χαράζετε το μονοπάτι, αυτό κάνετε ακόμα και θα εξακολουθήσετε να κάνετε - οπόταν σας λέμε - να ξέρετε πως ποτέ δεν είστε μόνοι, πάντα και για πάντα θα είμαστε μαζί σας. Μπορεί να μη μας βλέπετε ή να μας νιώθετε, αλλά με εμπιστοσύνη να γνωρίζετε πως πάντοτε είμαστε μαζί σας, περπατάμε δίπλα σας ανεξάρτητα με το πού πάτε και τί κάνετε. Είμαστε εκεί να σας στηρίζουμε, να σας δίνουμε τη θεραπεία και την ενθάρρυνση που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Σας στέλνουμε ενέργειες θεραπείας και ισορροπίας. Να το ξέρετε αυτό και να είστε σε ειρήνη.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ Ο ΙΛΛΑΡΙΩΝ

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama. All rights reserved. The text version in English is sent to my official translators and cannot be shared with others.  ONLY the You Tube video of this message (in English) for March 2017 may be shared with others. The link to the You Tube video is: https://youtu.be/Ocap3FvfKYg

Thank you!

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1