urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

893 985941668162314 7567002682830023236 n

Ιλλαρίων: Οι επίλεκτοι αντιπρόσωποι μας!

Marlene Swetlishoff 
Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή. (13-20 Μαρτίου 2016)

Αγαπημένοι,
Καθώς κινείστε διαμέσου των ισχυρών ενεργειών των καιρών αυτών, να ξέρετε πως στ' αλήθεια δεν είστε ποτέ μόνοι ή ξεχασμένοι. Πολλά απ' αυτά που έχετε μέσα σας μετασχηματίζονται και εκπέμπονται σε μια ανώτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αυτό μπορεί να 'ναι άβολο κατά καιρούς. Συμβουλεύουμε ξεκούραση και να είστε καλοί με τον εαυτό σας όταν συμβαίνει αυτό. Όλες οι κατώτερες δονήσεις εξέρχονται τώρα απ' το ανθρώπινο λειτουργικό σας σύστημα και όταν αυτό γίνεται, είναι σημαντικό να το αποδέχεστε και να το αγκαλιάζετε ως μέρος του εξελισσόμενου σας ανθρωπισμού, και απλά να επιτρέπετε τις εμπειρίες αυτές μέχρις ότου φύγουν. Μην τις τρέφετε ή να νιώθετε πως είστε λανθασμένοι εξαιτίας αυτού του βιώματος. Δεν είστε λάθος επειδή το βιώνετε αυτό, οπόταν μην ακυρώνετε τον εαυτό σας. Στην ανώτερη προοπτική των καιρών αυτών της αλλαγής, θέτετε νέες κατευθυντήριες γραμμές για το ανώτερο όραμα της δικής σας ζωής ώστε να το εκδηλώσετε στο δικό σας προσωπικό βίωμα. Δε χρειάζεται να ευχαριστείται άλλους κατά τη διάρκεια που συμβαίνει αυτό ή να ζητάτε την έγκρισή τους επειδή είστε ξένο ον, όπως και εκείνοι, και έχετε το χάρισμα της έκφρασης της ελεύθερης βούλησης.

Τους καιρούς αυτούς, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την ιδέα της ενωτικής συνειδητότητας για να αιτιολογήσουν τη συμπεριφορά τους, ενώ δεν τιμούν τα δικαιώματα άλλων να είναι όλα όσα μπορούν να 'ναι. Καθένας σας είναι εδώ για να φέρει τα ξεχωριστά και μοναδικά του δώρα στον κόσμο τους καιρούς αυτούς, και επειδή είναι δώρα που φέρεις ως άτομο, έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις πως να τα παρουσιάσεις στον κόσμο. Κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα να κάνει την επιλογή αυτή για σένα. Την κατάλληλη ώρα, όταν κανείς δεν θα θέλει να καταχραστεί τη συμβολή του άλλου για δικούς του σκοπούς, θα αρχίσει να λαμβάνει χώρα η αληθινή ενότητα. Αυτό είναι ένα επίπεδο ύπαρξης όπου το κάθε άτομο γιορτάζει την άνθιση της ανώτερης δυναμικής μέσα στον άλλο, που συμβαίνει χωρίς την έγνοια πως τον εκμεταλλευτούν, και τότε ένας ανώτερος συμπαντικός νόμος θα λειτουργεί. Είναι καλό να χρησιμοποιεί κανείς τη διορατικότητα του σε αυτά τα ζητήματα την περίοδο αυτή και να θέσετε τα δικά σας όρια.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη που γυρεύουν απαντήσεις και αυτά τα άτομα θα ελκύσουν συγκεκριμένες πληροφορίες επειδή αντηχούν με την αλήθεια που παρουσιάζεται. Πολλά άτομα παρουσιάζουν πληροφορίες, τις οποίες προσφέρουν ομόφωνα μαζί μας και είναι σε αυτούς που πρέπει να αναγνωριστεί η αξία των όσων φέρουν στο προσκήνιο σε αυτούς που τα αναζητούν. Αυτοί οι οποίοι υπηρετούν μαζί μας με αυτό τον τρόπο είναι άτομα με τα οποία και διαμέσου των οποίων εμείς οι των αναληφθεισών σφαιρών, εργαζόμαστε, και αγωνιζόμαστε να προβάλουμε την αλήθεια στην ανώτερη της μορφή, για τη μάθηση, την κατανόηση και τη διορατικότητα όσων την αναζητούν. Όσοι κάνουν αυτή την εργασία μαζί μας, πρέπει να είναι γνωστοί ως οι επίλεκτοι αντιπρόσωποι μας, και η όποια διάδοση πληροφοριών πρέπει να αναγνωρίζεται σε αυτόν που υπηρετεί μαζί μας, διαμέσου των φυσικών τους υπάρξεων προφορικά ή γραπτώς ή με έργα τέχνης.

Τα άτομα που υπηρετούν μαζί μας και μας επιτρέπουν να εκφράζουμε το Φως και τη σοφία μας στον κόσμο, έχουν έντονα δοκιμαστεί στο μονοπάτι τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους και θυσίασαν πολλά ώστε να κάνουν αυτή την εργασία, και φάνηκαν άξιοι να λέγονται αληθινοί μας αντιπροσώποι. Έχουν πολλά να δώσουν τώρα και στο μέλλον, καθότι είναι η φωνή μας πάνω στον πλανήτη. Τους εγκρίνουμε και τους στηρίζουμε, και αυτός ήταν πάντα ο τρόπος να έρθουν αιώνιες αλήθειες, ακόμη και κατά τη διάρκεια προηγούμενων χρυσών χρόνων πάνω στον πλανήτη. Είναι οι φωνές μας εκφρασμένες προφορικά και με γραπτό λόγο και διαμέσου της τέχνης, της μουσικής και της τεχνολογίας, και πολλών άλλων ειδών έκφρασης. Όταν κάποιος αναπτύσσει τόσο πολύ Φως πάνω στον πλανήτη διαμέσου φιλόπονων εφαρμογών και πίστης προς τις ανώτατες πνευματικές αρχές, ελκύουν αυτούς των ανώτερων σφαιρών και τους περιβάλλουμε προσφέροντας την αγάπη, τη στήριξη και την προστασία μας. Γνωρίζουμε πως ό,τι κάνουν είναι για το ανώτερο και μέγιστο καλό όλων πάνω στον πλανήτη.

Αυτό που φέρνουμε στον κόσμο διαμέσου αυτών των αντιπροσώπων είναι γνώση και κατανόηση τα οποία χρειάζονται οι άνθρωποι αυτού του κόσμου, και είναι η ελπίδα μας πως ενόσω αυτοί ψάχνουν, θα βρουν ό,τι είναι απαραίτητο να βρουν χωρίς να συγχυστούν άλλο και να αποκλίνουν από την εντατική τους έρευνα για την αλήθεια και τις απαντήσεις που έχουν οι αντιπροσώποι μας.
Μέχρι την επόμενη βδομάδα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

Διδάσκαλος Ιλλαρίων δια της Marlene Swetlishoff 

www.TheRainbowScribe.com

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή.

2009-2017 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

"Permission is given to translate to the Greek language by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1