urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishof

Αποτέλεσμα εικόνας για σύμπαν εικόνες

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

20-27Nοεμβρίου 2016

Αγαπημένοι,

Συνεχίζονται οι προσαρμογές της ανθρωπότητας καθώς πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν ν' αποδεχθούν το σοκ της μεγάλης αλλαγής που έγινε μπρος στα μάτια τους. Παρακολουθούμε μ' ενδιαφέρον καθώς οι άνθρωποι κινητοποιούνται σε δράση. Εντούτοις, η πλειονότητα των ανθρώπων στη χώρα τους επέλεξαν, και αυτή είναι η αλλαγή που εφαρμόζεται τώρα. Στην περίπτωση αυτή, αυτοί που διαμαρτύρονται και αρχίζουν κινητοποιήσεις, το κάνουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη πως υπήρχε μια πλειονότητα των πολιτών στη χώρα τους που ψήφισαν έναν υποψήφιο που τώρα έχει καθήκον να επωμιστεί την ευθύνη για το ανώτερο γραφείο της γης, σε υπηρεσία των ανθρώπων της χώρας τους ως αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.

Κατά μία έννοια είναι μια ακύρωση, όλων όσων υποστηρίζει το έθνος τους, αλλά αυτές είναι περιόδοι αλλαγών, περιόδοι αφύπνισης, και μερικές φορές η αφύπνιση συμβαίνει με αγενή και σκληρό τρόπο, και αυτό συμβαίνει τώρα. Στο μεταξύ, οι κοσμικές ενέργειες πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα της Γης και όλους πάνω σ' αυτήν. Οι ενέργειες αυτές αυξάνουν κατά πολύ την ένταση τους, οπόταν ό,τι συμβαίνει έχει ένα στοιχείο ανεξέλεγκτων και ασταθών πιθανοτήτων. Έτσι, εσείς Αγαπημένοι, που εκπαιδευτήκατε και προετοιμαστήκατε για τους καιρούς αυτούς, είστε σε θέση τώρα να δημιουργήσετε σταθερότητα που είναι τόσο απαραίτητη καθώς αυτό έχει αντίκτυπο στην επιφάνεια του πλανήτη.

Πολλοί από σας βιώνετε ολοένα και περισσότερες στιγμές άκρατης ευτυχίας, χαράς και ευδαιμονίας μέσα σας και αυτό είναι εξαιρετικό! Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να εκπέμψετε το Φως σας - καθώς αυτή είναι η συχνότητα της νέας Χρυσής εποχής. Όσοι μπορούν να κρατήσουν και να διατηρήσουν αυτές τις συχνότητες, κάνοντας τις ολοένα και περισσότερο μέρος της καθημερινής τους ύπαρξης, είναι αυτοί που ευθυγραμμίζονται με την πιθανότητα και τη βεβαιότητα της Χρυσής εποχής. Κάθε μέρα είναι γεμάτη με απεριόριστη έμπνευση.

Είστε οι πρόδρομοι αυτού που είναι μέσα στο μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, όπου οι βασικές ανάγκες όλων στον πλανήτη θα πληρούνται. Ξαφνικά θα έχουν αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις εσώτερες τους σφαίρες και η διαδικασία αυτή θα τους φανεί συναρπαστική και απελευθερωτική. Πάνω στον κόσμο σας τώρα, βρίσκονται αυτά τα αντιφατικά εξελικτικά επίπεδα μέσα στην κατανόηση κάθε ανθρώπου, και αυτό θα συνεχιστεί για κάποια χρόνια. Απαιτεί τη στοργική υπομονή όλων όσων έχουν επίγνωση πως μπορούν να κάνουν διαφορά διατηρώντας μιαν ειρηνική, ήρεμη στάση καθώς οι επιδράσεις της αναταραχής ενέργειας λαμβάνουν χώρα.

Εμείς απ' τις ανώτερες σφαίρες είμαστε πανευτυχείς βλέποντας πόση διαφορά, τώρα που στ' αλήθεια έχει σημασία, πόση διαφορά έχει καθώς κρατάτε το Φως σας και στέκεστε μέσα στο Φως σας. Είμαστε τόσο περήφανοι για τον καθένα από σας! Καθώς εργαζόμαστε μαζί, κάνουμε μια υπέροχη και θετική αλλαγή για το ανώτερο καλό όλων. Ο πλανήτης σας θα συνεχίσει την επανα-γέννηση του, πολλές περιοχές στον κόσμο θ' αλλάξουν. Δε θα 'ναι συνολική, δραστική αλλαγή παντού, αλλά σε συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου θα συνεχιστούν οι αλλαγές, μάζες γης θα βυθιστούν στον ωκεανό, και μάζες γης θα αναδυθούν.

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα γεγονότα αυτά, θα γίνουν όταν εμφανιστούν. Τώρα, όλες οι αλλαγές που εμφανίζονται βασικά λαμβάνουν χώρα με αυτό που γίνεται αντιληπτό ως "φυσιολογικός" τρόπος. Πέραν των συμβάντων των τελευταίων βδομάδων, οι αλλαγές συνεχίζονται με τρόπο που δεν υπάρχει αμφισβήτηση και αντίσταση με οποιοδήποτε τρόπο. Συνεχίστε να έχετε εύθυμη διάθεση, συνεχίστε να τρέφετε τα ανώτερα αισθήματα της χαράς, της ευτυχίας και ευδαιμονίας. Αυτό είναι εξαιρετικά ευεργετικό για όλους εντός της σφαίρας της δραστηριοποίησης και επιρροής σας, και μέσα σ' ολόκληρους πλανήτες πιθανοτήτων και ενδεχομένων.

Στην εξωτερική ατμόσφαιρα του πλανήτη σας, το διάστημα είναι γεμάτο με γαλαξιακούς επισκέπτες που παρατηρούν, αναμένοντας με κομμένη ανάσα να δουν πότε η ανθρωπότητα συλλογικά θα ενθυμηθεί τον ανώτερο της σκοπό και το λόγο έλευσης της στη Γη κατά αυτούς τους καιρούς. Κατά τη διάρκεια αυτού του συμβάντος συλλογικής μνήμης, θα γυρίσει ο τροχός στο Φως παντοτινά και σε αυτό παρακολουθούμε και αναμένουμε. Είμαστε σε βαθιά προσμονή - χαρούμενη προσμονή για να συμβεί αυτό.

Μέχρι την επόμενη βδομάδα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Μετάφραση:ΜύριαSherinΗρακλή

www.therainbowscribe.com

"Permission is given to translate to the Greek language

by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1