urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούς χριστός εικονες

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

6-13 Nοεμβρίου 2016

Αγαπημένοι,

Ερχόμαστε με τα φτερά της αγάπης καθώς στον κόσμο σας συνεχίζονται ανυποχώρητα οι αλλαγές και μετασχηματισμοί που εμφανίζονται τώρα κάθε στιγμή. Αυτό που κάποτε θεωρείτο αγαπητό ως πραγματικό και αληθινό τώρα μοιάζει με ψευδαίσθηση. Καθώς συνεχίζεται αυτή η διαδικασία, οι άνθρωποι του κόσμου θα νιώθουν σα να περπατούν σε κινούμενη άμμο, πως όλα όσα πίστευαν πως ήταν σταθερά και πραγματικά και αληθινά δεν είναι όπως υπέθεσαν. Όλα όσα προϊδεάστηκαν να πιστεύουν, δεν είναι στ' αλήθεια έτσι. Αυτό εγείρει αισθήματα ανησυχίας και μια έντονη ανάγκη να ανακαλύψουν την αλήθεια του κόσμου γύρω τους.

Ο κόσμος στέκεται σ' ένα γκρεμό, σ' έναν αναπόφευκτο, σ' έναν που είχε προαναγγελθεί για πολλούς αιώνες και τώρα είναι πάνω απ' τον κόσμο και τους κατοίκους της. Σε κάθε γωνιά του κόσμου συμβαίνουν αλλαγές και μετασχηματισμοί μέσα στους ανθρώπους, στις δομές των κυβερνήσεων, στα εκπαιδευτικά συστήματα, στις ειδησιογραφικές ανακοινώσεις τους. Εν συντομία, όλα όσα είχαν γίνει αποδεκτά απ' την ανθρωπότητα μέχρι το σημείο αυτό, είναι στη διαδικασία της επιταχυνόμενης αλλαγής.

Τώρα, σας λέγαμε για πολλά, πολλά χρόνια πως είναι σημαντικό να παραμείνετε γειωμένοι, να παραμείνετε ριζωμένοι στη Γη, καθότι αυτό θα βοηθήσει καθώς αυτές οι ενέργειες - μερικές πολύ χαοτικές, μερικές σοκαριστικές, και μερικές εκθαμβωτικές στις αποκαλύψεις τους, είναι σημαντικό να παραμείνετε γειωμένοι, και να παραμείνετε στον πυρήνα της ύπαρξής σας, κεντραρισμένοι και σε επαφή με την αλήθεια της ύπαρξής σας. Αν μπορούσατε να δείτε πολλά χρόνια μπροστά, θα βλέπατε πως η περίοδος αυτή ήταν η μεταβατική ώρα - η ώρα του μετασχηματισμού στην πραγματικότητα της Νέας Εποχής.

Αυτό που πιότερο απ' όλα χρειάζεται ο κόσμος τώρα είναι η ενέργεια της αγάπης. Προβάλτε αγάπη στη Γη, στα πλέγματα της Γης, στην καρδιά κάθε ζωντανής ύπαρξης πάνω στον πλανήτη αυτό, είτε άνθρωπο, είτε άλλου βασιλείου - όλα είναι ένα. Όλα βιώνουν το μετασχηματισμό αυτό. Είναι μια ιστορική ώρα, που θα καταγραφεί και θα παραμείνει ως ενθύμιση για όλο το χρόνο, αν και όταν σκεφτόμαστε το σύμπαν, δεν υπάρχει χρόνος. Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι αυτή η εμπειρία που περνάτε τώρα πάντα θα τυγχάνει ενθύμισης στα χρονικά των ακασικών αρχείων, και εσύ ως ψυχή, ήσουν μέρος της. Αυτό, ποτέ δε θα εγκαταλείψει το βίωμά σας και η συνεισφορά που ο καθένας σας έκανε σ' αυτή τη διαδικασία θα καταγραφεί σε όλη την ιστορία των ακασικών αρχείων.

Πολλοί από σας είστε και θα κατευθυνθείτε προς τη γνώση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην επόμενη σας φάση, στο επόμενο σας βήμα στην πνευματική σας διαδρομή. Θα οδηγηθείτε σε συγκεκριμένα άτομα, σε συγκεκριμένα βιβλία, σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Ακόμη κι όταν κάνετε αναζήτηση στο google, κατά κάποιο τρόπο μαγικό, καταλήγετε εκεί ακριβώς που πρέπει να είστε! Να έχετε τα μάτια και το μυαλό ανοικτό σε αυτές τις πιθανότητες που θα έρχονται τις προσεχή μέρες.

Όλα είναι σε ευθυγράμμιση με το Θεϊκό Σχέδιο για τη Γη και για το ατομικό Θεϊκό Πλάνο για σας και για όλη την ανθρωπότητα. Να θυμάστε να μας καλείτε κάθε μέρα. Όταν ξυπνάτε κάθε πρωί φωνάξτε μας, ζητήστε μας να είμαστε μαζί σας όλη μέρα προσφέροντας σας καθοδήγηση, προσφέροντας σας τη γνώση που χρειάζεστε. Πάντα είμαστε μαζί σας!

Αυτές οι αλλαγές καθώς έρχονται τώρα θα 'ναι γρήγορες και μαινόμενες, γι' αυτό συνιστούμε γείωση. Σας παρακαλούμε να θυμάστε αυτά που σας είπαμε πριν, το να 'στε έξω στη φύση είναι ωφέλιμο. Οι οικογένεια των δέντρων, αν σταθείτε ανάμεσά της θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τις ενέργειές σας, θα σας βοηθήσει να γιεωθείτε στον πυρήνα της Γης, θα σας βοηθήσει να ενσωματώσετε τις αλλαγές και τις αποκαλύψεις καθώς συνεχίζονται κάθε μέρα. Έχετε την ικανότητα να παραμείνετε πάνω απ' αυτό. Να γνωρίζετε πως πάντοτε είμαστε μαζί σας.

Όλα είναι σε ευθυγράμμιση - οι παραδεισένιες θέσεις έρχονται προς ευθυγράμμιση με  αυτό που προαναγγέλθηκε για πολλά, πολλά χρόνια. Είναι τώρα πάνω απ' αυτόν τον κόσμο - η πρωτοβουλία, η αποφοίτηση της Γης και όλων της των ανθρώπων, όλων της των κατοίκων είναι τώρα σε εξέλιξη, λαμβάνει χώρα. Είναι μια μνημειώδης περίσταση και μια σπουδαία επίτευξη για όλες τις ψυχές που διαμένουν στη Γη την εποχή αυτή. Σας ζητάμε να κρατάτε ένα χώρο αγάπης μέσα στις καρδιές, το μυαλό, τις προθέσεις σας κατά τις επόμενες μέρες. Είναι εξαιρετικά, εξαιρετικά σημαντικό αυτή η ενέργεια της αγάπης, της Χριστικής αγάπης να είναι η επικρατούσα ενέργεια.

jesus 004

 

Καθώς τα συμβάντα ξετυλίγονται, ανεξάρτητα απ' τα αποτελέσματα τους, να ξέρετε ότι όλα είναι καλά, όλα είναι όπως πρέπει να είναι, όλα λαμβάνουν χώρα βάσει της Θεϊκής Βούλησης. Εσείς που είστε οι Φορείς Φωτός, αυτοί που φέρουν το φακό του Φωτός του Θεού που ποτέ δεν αποτυγχάνει, τώρα κρατάτε εκείνο το Φως μέσα στις καρδιές σας στο ανώτερο επίπεδο και συχνότητα που μπορούν να αντέξουν τα φυσικά σας σώματα. Αυτά είναι σε συμφωνίες που έγιναν από διαδρομές που κάνατε πέραν του ύπνου και είναι για το συγκεκριμένο σκοπό διατήρησης όσης κατά το δυνατό σταθερότητας κατά τους μετασχηματισμούς που συμβαίνουν.

Καθένας από σας που ακολούθησε τα μηνύματα μας βρίσκεται σε μια μοναδική θέση, καθότι ακολουθήσατε τη συμβουλή, ακολουθήσατε την καθοδήγηση, επομένως είστε σε ένα μέρος εξισορρόπισης και ισορροπίας. Είστε σε αυτό που θα μπορούσε να οριστεί ως αξιοζήλευτη θέση για σας να είστε εκεί τους καιρούς αυτούς. Πολλά ξετυλίγονται και είστε σε συγχρονισμένο συντονισμό με τα ανώτερα αποτελέσματα που μπορούν να συμβούν. Να είστε σε ειρήνη, Αγαπημένοι.

Μέχρι την επόμενη βδομάδα,

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Μετάφραση:ΜύριαSherinΗρακλή

www.therainbowscribe.com

"Permission is given to translate to the Greek language

by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1