urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεϊκές ενέργειες

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

30 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου 2016

Αγαπημένοι,

Καθώς πασχίζετε να παραμείνετε σε σταθερότητα και ισορροπία κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών, με όλα όσα συμβαίνουν μέσα στη σφαίρα της επικρατείας σας, ανακαλύπτετε πως οι εντεταμένες ενέργειες έχουν επίδραση όχι μόνο μέσα στο δικό σας σύστημα, αλλά και σε όλους όσους είναι στη σφαίρα της επιρροής σας. Οι ενέργειες της διττότητας είναι ανεξέλεγκτες και είναι σημαντικό να θυμάστε το σκοπό σας να κρατάτε το Φως κατά τους καιρούς αυτούς. Είναι πολύ εύκολο για σας που είστε ευαίσθητοι στις ενέργειες γύρω σας  να καταλάβετε πως τα αισθήματα που βιώνατε είναι κυρίως αυτά που βιώνονται σε συλλογικό επίπεδο συνειδητότητας. Υπάρχει πολύς φόβος και αμφιβολία που είναι ανεξέλεγκτα αυτούς τους καιρούς - να το θυμάστε αυτό - και να επανα - κεντράρεστε και να επανεστιάζεστε σε αυτό που είστε και αυτό που αντιπροσωπεύετε.

 

Παραμείνετε αληθινοί στον εαυτό σας, ως τώρα δε χαθήκατε, κρατήσατε τη θέση σας και παραμείνατε μέσα στο κέντρο του πυρήνα σας. Καθώς οι ενέργειες εντείνονται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις επόμενες μέρες, είναι σημαντικό να διαθέσετε χρόνο για να βιώσετε αυτό που σας προσφέρει προσωπικά χαρά, γέλιο, ειρήνη και έμπνευση. Είναι σημαντκό να εστιάσετε σε αυτά τα πράγματα, να διαθέτετε συχνά χρόνο πέραν των Επίγειων σας καθηκόντων και ανησυχιών, και να κάνετε διάλειμμα βγαίνοντας έξω στη φύση και να κάνετε πράγματα που συνήθως αναβάλλετε για άλλη μέρα, αυτά τα πράγματα που φροντίζουν και αναζωογονούν τη δική σας ενέργεια. Σε αυτό χρειάζεται να εστιάσετε. Νιώστε τη χαρά, γελάτε συχνά, γελάτε δυνατά, υπαρχει τόση ομορφιά γύρω σας - γεμίζει κάθε τόπο και χώρο στο περιβάλλον σας - ψάξτε το και απολαύστε το!

Ενσωματώστε εκείνη την ενέργεια μέσα στην ύπαρξή σας μετά απ' αυτό το διάλειμμα, καθότι τότε είναι εφικτό για σας να πάρετε μια καθαρή απόφαση για το επόμενό σας βήμα. Καθώς αυτός ο χρόνος φτάνει στο τέλος, είναι καιρός ολοκλήρωσης όλων όσων θέσατε να κάνετε τα προηγούμενα χρόνια, καιρός για ολοκλήρωση όλων των στόχων, των εργασιών και των προθέσεων που θέτετε προς επίτευξη. Αυτή είναι μια ευθυγράμμιση προετοιμασίας του νέου κύκλου που αρχίζει το 2017, καθότι είναι ένας νέος εννιάχρονος κύκλος. Αυτή είναι περίοδος να τελειώσετε και να ολοκληρώσετε όλα όσα χρειάζονται ολοκλήρωση ώστε ν' αρχίσετε φρέσκιοι.

Είναι εντός της σφαίρας της πιθανότητας να επαναδημιουργήσετε εντελώς τον εαυτό σας μέσα στο νέο κύκλο, πως παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο, πως μιλάτε σκέφτεστε και νιώθετε. Δε χρειάζεται την έγκριση άλλων, είναι κάτι που είναι δικό σας όφελος - όχι εγωιστικό όφελος, αλλά μια αναγνώριση πως υπάρχει ένας νέος κύκλος δυσοίωνος στον ορίζοντα ώστε να είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε όλες τις ενέργειες εκείνων των καιρών και είναι πολύ κατάλληλο.

Η ενέργεια του κόσμου γύρω σας αλλάζει στιγμή προς στιγμή και είναι δύσκολο να διατηρήσετε τις προθέσεις σας και να εστιαστείτε, όμως είναι εφικτό να το κάνετε. Έχετε όλα τα εργαλεία και τη γνώση που χρειάζεστε να παραμείνετε αληθινοί στον εαυτό σας, να παραμείνετε ευθυγραμμισμένοι με τις ανώτερες όψεις του εαυτού σας. Ανεξάρτητα απ' το τι εμφανίζεται στον κόσμο γύρω σας, γνωρίζετε μέσα σας πως όλα είναι καλά και πάντα ήταν. Ο κόσμος γυρίζει, πολλά είναι όπως ήταν, αυτό που έχει αληθινή αξία και νόημα συνεχίζει και ανοίγεται σε σας, και αυτή είναι η περιοχή στην οποία θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να εστιάσετε.

Επανασυνδεθείτε με την αγάπη που κατοικεί μέσα στην καρδιά σας και ανοίξτε την καρδιά σας όσο πιο πολύ μπορείτε κάθε στιγμή. Ο κόσμος χρειάζεται την αγάπη σας, ο κόσμος χρειάζεται την ηρεμιστική και καταπραϋντική σας παρουσία κι αυτή είναι μια σημαντική πλευρά της εργασίας σας στον πλανήτη αυτό. Είμαστε μαζί σας και υπομένουμε δίπλα στον καθένα σας καθώς κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Σας υπενθυμίζουμε να κάνετε αυτά τα διαλείμματα όταν είναι απαραίτητο και κατά τη διάρκεια αυτών των ταραχωδών καιρών είναι σημαντικό να κάνετε περισσότερα διαλείμματα, δε χρειάζεται να έχουν μεγάλη διάρκεια, απλά τόσο όσο να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι μέσα στο κέντρο της ύπαρξής σας.

Στείλτε θεραπετικό Φως, αγάπη και ενέργεια σε εκείνες τις περιοχές στον κόσμο που βιώνουν Επίγειες αλλαγές, και που αυτή τη στιγμή δεν είναι ευχάριστες. Αυτές οι αλλαγές ενέχουν μια σύναξη εκείνων των ανθρώπων για να εργαστούν μαζί από κοινού και σε αρμονία μεταξύ τους, καθώς αντιλαμβάνονται τις σημαντικές αξίες στη ζωή τους, εκείνη της συνεργασίας, επικοινωνίας και ενότητας - αυτές είναι οι σημαντικές αξίες που θα κρατηθούν καθώς άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές του κόσμου βιώνουν  τα επερχόμενα συμβάντα.

Καθώς ολόκληρη η ανθρωπότητα οδεύει στο άγνωστο, όμοια σκεπτόμενοι συναντιούνται, και αυτό φέρει αρμονικά και ειρηνικά αποτελέσματα στον κόσμο. Όλοι μαζεύονται γύρω από αυτούς που έχουν ανάγκη, παρέχοντας βοήθεια και στήριξη, την αγάπη τους και ενέργειες και όλο αυτό είναι για το ανώτερο καλό όλων στον πλανήτη.

Σας συμβουλεύουμε πως όλες οι απαντήσεις που αναζητάτε, η αλήθεια που αναζητάτε για οποιοδήποτε θέμα, πάντα εμπεριέχεται και είναι διαθέσιμο μέσα σας. Να το γνωρίζετε τούτο και να ευθυγραμμιστείτε με τις ανώτερες πτυχές σας, με την αγνότητα που έγκειται στον πυρήνα της Θεϊκής σας ουσίας. Εκεί πάντα θα 'στε σε αρμονία με Όλα Όσα Είναι. Να το γνωρίζετε αυτό και να παραμείνετε δυνατοί και εστιασμένοι, να ξέρετε πως όλα είναι καλά, το σύμπαν γυρίζει, η Γη γυρίζει και όλα είναι όπως πρέπει να είναι.

Όλα όσα χρειάζεται ν' αλλάξουν είναι στη διαδικασία εκείνης της αλλαγής και επομένως τα πράγματα μπορεί να δείχνουν αρκετά έντονα. Όλες αυτές οι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν, το γνωρίζαμε αυτό για πολλές, πολλές δεκαετίες, και τώρα είμαστε στο μέσο αυτής της αλλαγής. Να έχετε πίστη πως όλα είναι όπως θα 'πρεπε να είναι και πως θα φτάσετε στο τέλος αυτής της αλλαγής με χαρά, ειρήνη και ευτυχία, σε ένα νέο δρόμο και ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο με όλα όσα είναι κατάλληλα και καλά και αξιοπρεπή στον κόσμο σας και τον ευρύ κόσμο. Αγαπιέστε, πάντα αγαπιόσασταν. Είναι πια ώρα να εκπέμψετε εκείνη την αγάπη, να την εκπέμψετε σε άλλους που τη χρειάζονται τόσο τις περιόδους αυτές.

Μέχρι την επόμενη βδομάδα ...

ΕΙΜΑΙ Ο Ιλλαρίων

δια της MarleneSwetlishoff

www.TheRainbowScribe.com

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

www.UrantiaCenter.gr

"Permission is given to translate to the Greek language

by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1