urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

Αποτέλεσμα εικόνας για αναληφθέντες διδάσκαλοι

δια της MarleneSwetlishof

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή

23-30 Οκτωβρίου 2016

Αγαπημένοι,

Λαμβάνουν χώρα οι αλλαγές στα συστήματα που λειτουργούσαν πάνω σ' αυτό τον πλανήτη. Αυτοί που τα δημιούργησαν δεν έχουν άλλη επιλογή απ' το να κάνουν τις αλλαγές που θ' αντικατοπτρίζουν το ανώτερο καλό όλων. Οι ενέργειες που διεισδύουν τώρα στον πλανήτη δε θα επιτρέψουν οτιδήποτε άλλο εκτός απ' αυτό. Να είστε σε ειρήνη - κρατήστε τη σταθερότητα και την ισορροπία σας - κρατείστε το Φως σας καθώς συμβαίνουν οι αλλαγές αυτές. Είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική πορεία καθώς η ανάληψη της Γης, του πλανήτη σας, συνεχίζει την αναπόφευκτη διαδρομή της. Σε σας βασιζόμαστε, εμείς των αναληφθέντων διδασκαλικών και των αγγελικών σφαιρών. Εσείς είστε τα Φώτα, οι φάροι, τα σημεία αναφοράς στον πλανήτη με τα οποία συνδεόμαστε για να δώσουμε καθοδήγηση, θεραπεία, διαφώτιση, ενεργοποιήσεις και συντονισμούς.

Εμείς, που είμαστε γνωστοί ως αναληφθέντες διδασκάλοι από τις ανώτερες σφαίρες είμαστε αυτοί που περπατήσαμε στα χνάρια που πατάτε εσείς τώρα. Βέβαια, τα κάναμε όλ' αυτά πριν την έλευση του ίντερνετ. Τώρα, αυτός ο εκπληκτικός παγκόσμιος ιστός πληροφοριών κάνει αυτό που πηγάζει από εμάς ακόμα πιο προσβάσιμο. Είναι ένα αξιοθαύμαστο εργαλείο! Πολλοί από σας καθώς παρακολουθείτε τα προγράμματα στις ειδήσεις σας βλέπετε μέσα από τις ψευδιασθήσεις αυτές που δημιουργούνται. Υπάρχουν πολλοί που αμέσως βλέπουν μέσα απ' τις ψευδαισθήσεις αυτές και αμέσως αποκόπτονται απ' αυτές, κι αυτό είναι μια πολύ θετική εξέλιξη μέσω του παγκόσμιου ιστού.

 

Η πληροφόρηση στο ίντερνετ ρέει και στα δύο, στο αληθινό και το παραπλανητικό. Εναπόκειται σε σας, τους Εργάτες Φωτός, να συντονιστείτε μέσα στην ουσία της ύπαρξής σας όπου μπορείτε να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε αν αυτό που διαβάζετε ή που ακούτε είναι της ανώτατης δόνησης και αλήθειας. Πολλή παραπλάνηση ρέει στη λεωφόρο αυτή. Σας ζητάμε να έχετε επίγνωση και να ελέγχετε εσωτερικά για να βεβαιωθείτε πως δεν πέφτετε σε απάτες που είναι ανεξέλεγκτες στον παγκόσμιο αυτό ιστό.

Εργαστείτε μαζί ομόφωνα όταν παρουσιάζονται οι ευκαιρίες. Εργαστείτε σε μικρές και μεγάλες ομάδες για να παράξετε προσωπικές θεραπείες, για να παράξετε εξαγνισμούς που απαιτούν βοήθεια ώστε να ξεσφίξουν απ' το αυρικό πεδίο αυτών που χρειάζονται να συμβεί η δραστηριότητα αυτή.

Υπάρχουν ποικίλα εσωτερικά προγράμματα που έτρεχαν μέσα σε πολλά άτομα, που πεισματικά ενσωματώθηκαν μέσα στο DNA. Αυτοί χρειάζονται βοήθεια, ομαδική βοήθεια και ομαδική εστίαση ώστε αυτά τα άτομα ν' απελευθερωθούν απ' αυτές τις παλιές ενέργειες. Να ξέρετε πως ακόμα κι οι ενέργειες που εμποτίζουν την ατμόσφαιρα γύρω απ' τη Γη αυτή την ώρα, εξυπηρετούν το σκοπό αυτό. Αν κάποιος μπορεί να μπει στην ηρεμία της αληθινής του ύπαρξης, της εσωτερικής του ουσίας, τότε μπορεί να συντονιστεί  με τις κοσμικές αυτές ενέργειες για να φέρει ισορροπία, για να φέρει θεραπεία εκεί που απαιτείται.

Εγώ, ο Ιλλαρίων, υπόσχομαι πως θα τιμήσω όλα τα αιτήματα για θεραπεία και εξαγνισμό όλων όσων μου το ζητούν. Είναι επιτακτική ανάγκη οι Εργάτες Φωτός μας να απελευθερωθούν απ' το παλιό μάτριξ. Επιβάλλεται να είμαστε συντονισμένοι ο ένας με τον άλλο στις επόμενες μέρες. Εσείς, απ' τα φυσικά πλάνα της ζωής, και εμείς απ' τις ανώτερες σφαίρες γνωρίζουμε πως εργαζόμαστε μαζί. Κάντε αυτό συνειδητή πρόθεση στην καθημερινή σας ζωή, όπως παραμείνουμε ενωμένοι ως ένα, για να είμαστε στο ίδιο μονοπάτι. Να γνωρίζετε πως όλοι σας πληροφορείστε εσωτερικά και πέραν του ύπνου σας γι' αυτά που πρέπει να ξέρετε τους καιρούς αυτούς. Εκεί βρίσκεται η αληθινή πληροφόρηση, η αλήθεια, η Θεϊκή αλήθεια σας δίνεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για πλειάδιοι

Πολλά πράγματα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μέσω του παγκόσμιου σας ιστού αυτές τις ώρες, επομένως είναι σημαντικό να δηλώσετε την πρόθεση να κρατηθείτε ενήμεροι για όλες τις εργασίες στο εσωτερικό πλάνο, για σχέδια και οδηγίες που δίνονται. Πολλοί υπάρχουν που είναι στα πρόθυρα της αφύπνισης. Αυτή είναι μια πολύ θετική δυναμική που συμβαίνει την ώρα αυτή και σας ζητάμε να συνεχίσετε με την εργασία σας. Ξέρετε πως να το κάνετε, είστε ειδικοί και μάστερς σε αυτό. Πολλοί από σας νιώθετε κουρασμένοι και μάλλον φορτώνεστε με το συνεχές μας αίτημα να κρατήσετε το Φως. Νιώθετε πως θέλετε να προχωρήσετε πέραν απ' αυτό, στην ανάληψη, όμως σας λέμε, Αγαπημένοι, πως η εργασία που αναλάβατε είναι να συνεχίσετε να κρατάτε το Φως, ώστε να υπάρχει περισσότερη σταθερότητα πάνω στον πλανήτη τις ώρες αυτές!

Όπως κι εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε, πολλά φαίνονται χαοτικά, πολλά αινιγματικά, πολλά είναι απίστευτα, πολλά είναι σχετικά σε σημασία, οπόταν είναι σημαντικό να επιμείνετε να επιμένετε. Στηριζόμαστε σε σας, ομάδα μελών της Γης. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να σας υποστηρίξουμε αυτές τις ώρες. Πάντα θα απαντάμε στις εκκλήσεις σας για βοήθεια ή για επεξηγήσεις. Είναι σημαντικό για μας να σας πούμε πως είναι διαμέσου της πλανητικής Οικογένειας Φωτός, τις αναληφθείσες διδασκαλικές σφαίρες, που λαμβάνουν χώρα οι όποιες εφαρμογές. Οι αδελφοί και οι αδελφές του Αστρικού Έθνους έχουν επίγνωση τούτου, πως πρέπει να  το δουν με την πλανητική Οικογένεια Φωτός πριν την όποια δράση ή βοήθεια.

Κανένα αλλοκοσμικό ή εξωπλανητικό ον δεν μπορεί να κάνει κάτι προτού το δει μαζί μας. Οι σφαίρες των αναληφθέντων διδασκάλων είναι υπεύθυνες για το πάρε-φέρε που γίνεται στον πλανήτη σας. Δεν υπάρχουν εξωγήινα όντα υπεύθυνα γι' αυτό. Εργάζονται μαζί και διαμέσου μας. Γι' αυτό είναι σημαντικό για τον καθένα σας να ευθυγραμμιστεί με τις σφαίρες των αναληφθέντων διδασκάλων, με τη συνειδητότητα των αναληφθέντων διδασκάλων. Αυτό είναι πολύ, πολύ σημαντικό.

Να ξέρετε πως έχετε πολλή αγάπη, υποστήριξη και σας δίνεται ό,τι χρειάζεστε ώστε να συνεχίσετε να συντηρείτε και να διατηρείτε τη σταθερότητα της Γης.

Μέχρι την επόμενη βδομάδα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishoff 

www.TheRainbowScribe.com

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή

"Permission is given to translate to the Greek language

by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1