urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

 Πάντα σας περιτριγυρίζουν αγγέλοι της προστασίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ροζ ακτίνα

δια της Marlene Swetlishof

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

16 - 22 Οκτωβρίου 2016

Αγαπημένοι,

Πολλοί από σας νιώθετε τις επιδράσεις της αλλαγής. Γνωρίζετε μέσα σας πως έχετε αλλάξει. Γνωρίζετε μέσα σας πως κάτι κοσμοϊστορικό έχει συμβεί και είναι θαυμάσια ευκαιρία για εορτασμό! Καθώς ενσωματώνετε αυτή την αλλαγή, θα βιώσετε στιγμές μεγάλης υπνηλίας και σας ζητάμε να ακολουθείτε τις προσταγές του σώματος σας και να ξεκουράζεστε, επειδή αυτό είναι σημαντικό ώστε να αφομοιώσετε και να ενσωματώσετε τα εμφυσήματα ενέργειας που συνέβησαν μέσα σας. Αν αφυπνιστείτε και βρείτε πως η σπονδυλική σας στήλη είναι ευαίσθητη, σημαίνει πως λάβατε μεγάλη ποσότητα ενεργειών που ενεργοποιούν στοιβάδες του DNA  και όταν αυτό συμβαίνει, είναι άλλο ένα σημάδι για να είστε καλοί με τον εαυτό σας, να επιτρέπετε την ξεκούραση, την ανάρρωση και την αφομοίωση.

Μπείτε προς τα μέσα και αναζητείστε τη γαλήνη, καθότι είναι πολύ βοηθητικό. Όταν αυτό συμβαίνει, είναι εξαιρετική ιδέα να πίνετε περισσότερο νερό. Τιμάτε τον εαυτό σας, πάντα να φέρεστε στον εαυτό σας όπως θα αναμένατε να κάνει για σας ένας αγαπημένος σας φίλος. Αξίζετε την προσπάθεια και το σεβασμό αυτό. Πολλοί από σας βρίσκετε την ενέργεια και εστιάζεστε στο να ολοκληρώσετε εργασίες που ήταν σε αναμονή και πήραν πολύ χρόνο να ολοκληρωθούν. Βρίσκετε πως τώρα γίνονται σε χρόνο ρεκόρ. Να είστε σε ειρήνη με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Να ξέρετε πως ανεξάρτητα απ' ότι γίνεται στον κόσμο γύρω σας, πάντα έχετε αγάπη, στήριξη και προστασία. Πάντα σας περιτριγυρίζουν αγγέλοι της προστασίας.

 

Πολλή χαοτική ενέργεια κινείται γύρω απ' το πρόσωπο αυτού του πλανήτη. Αυτές οι ενέργειες είναι της συλλογικής συνειδητότητας, ενέργειες χάους, φόβου, αλληλοσπαραγμού, ανησυχίας - ενέργειες αυτών που έχουν απωλέσει, αυτών που έχουν βιώσει ξαφνικές καιρικές αλλαγές που τους πήραν ό,τι αγαπημένο είχαν. Πολλοί άνθρωποι στις πληγείσες απ' τον πόλεμο χώρες προσεύχονται συνεχώς για να 'ρθει ειρήνη στη ζωή και στη χώρα τους. Υπάρχει εισροή κοσμικής ενέργειας ανακατεμένη σ' αυτό το μίγμα, και έτσι οι Εργάτες Φωτός του κόσμου καλούνται ως συνήθως, να κρατήσουν το Φως τους, να διατηρήσετε την ηρεμία σας μέσα στην καταιγίδα. Να ξέρετε πως η θέση σας στον πλανήτη έχει προαποφασιστεί ώστε να βρίσκεστε στην περιοχή που χρειάζεται να είστε με το Φως σας, για να φέρετε σταθερότητα εκεί.

Καθένας από σας μοιάζει με κλειδί - ένα σημείο στο οποίο μπορούμε να κοιτάξουμε και να ενεργοποιήσουμε και να συνδεθούμε μαζί για να δημιουργήσουμε σταθερότητα πάνω από και μέσα στον πλανήτη. Οπόταν βλέπετε, Αγαπημένοι, υπηρετείτε ένα μεγαλύτερο σκοπό απ' ότι έχετε ποτέ φανταστεί. Είστε οι στοχοθέτες μας - είστε οι φάροι μας στο σκοτάδι που οδηγείται στην ατμόσφαιρα. Να ξέρετε πως απελευθερώνεται, αιώνες σκοτεινών και φοβερών ενεργειών καθαρίζονται με εκπληκτικό και επιταχυνόμενο ρυθμό, και εν τέλει αυτό είναι καλό για όλους. Οπόταν να ξέρετε πως αυτό είναι μια προσωρινή κατάσταση που απαιτείται ώστε αυτές οι ενέργειες να βγουν στην επιφάνεια, για να μετασχηματιστούν και να μεταμορφωθούν σε ανώτερο Φως προς χρήση για το ανώτερο καλό όλων.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γείωση Ροζ ακτίνα

Είμαστε τόσο ευγνώμονες που αυτό συμβαίνει, και είναι εξαιτίας σας, Αγαπημένοι. Καθώς παρατηρούμε τα πεδία της αύρας σας από ανώτερη προοπτική, βλέπουμε πως τα Φώτα σας έχουν γίνει κρυστάλλινα, πως τα χρώματα που σας περιβάλλουν είναι καθαρά και αγνά και λαμπερά. Ακτινοβολώντας λαμπερά, πολλοί από σας πήρατε πολλά χρώματα, ιριδίζοντα χρώματα, και αυτό στ' αλήθεια βοηθά τη συνολική εικόνα της Γης, καθώς και μεις από τις ανώτερες σφαίρες μπορούμε να έρθουμε και να κατευθύνουμε το Φως και την ακτίνα χρώματος που είναι αναγκαία για να φέρει επιταχυνόμενη και ειρηνικότερη αλλαγή σε συγκεκριμένες περιοχές στον κόσμο. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρουσία σας στον πλανήτη.

Περισσότερη θεραπεία γίνεται μέσα σε κάθε άτομο. Πολλά πράγματα ενώνονται, πολλές πτυχές της ύπαρξής σας συνενώνονται δημιουργώντας περισσότερη ειρήνη μέσα σας.  Όταν μέσα σας υπάρχει ειρήνη, η θεραπεία μπορεί να γίνει σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης σας. Αυτό συμβαίνει τώρα για τον καθένα σας. Ζητώντας τη στήριξη μας σ' αυτό, βοηθά στο να εστιάσετε σ' αυτό. Πολλοί αγγέλοι και θεραπευτικές ομάδες περιβάλλουν τον καθένα σας και σας βοηθούν σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, στο φυσικό επίπεδο, στο νοητικό, στο συναισθηματικό, στο πνευματικό, και ναι, στο οικονομικό. Τα πράγματα βελτιώνονται - να το ξέρετε αυτό και ποτέ να μη χάνετε την ελπίδα σας.

Ζητάμε από εσάς, τους Εργάτες Φωτός, να στείλετε τη ροδαλή ροζ ακτίνα της Θεϊκής αγάπης στα πλέγματα της Γης, μέσα στον κεντρικό πυρήνα της Γης, ώστε η ενέργεια της Θεϊκής αγάπης να διεισδύσει τον κρυστάλλινο διαμαντένιο πυρήνα μέσα στη Γη, κι αυτό θα επιτρέψει στη στήλη που περιβάλλει τη Γη να διανέμει αυτή τη Θεϊκή ροζ ακτίνα της αγάπης. Όλα είναι καλά, η αγάπη αφθονεί. Αν αυτό που βγαίνει απ' τη Γη μέσα απ' τις προσπάθειές σας ενωθεί με τις κοσμικές ακτίνες αγάπης, θα υπάρξει μεγαλύτερη ευκολία για αυτούς που τώρα αφυπνίζονται, θα υπάρξει περισσότερη ειρήνη εντός και εκτός. Η ειρήνη θα κατοικήσει σε πολλές τσέπες του κόσμου και αυτές θα αναπτυχθούν και θα επεκταθούν μέχρι που να υπάρξει ειρήνη πάνω στον πλανήτη αυτό! Συμβαίνει, κρατείστε αυτό το όραμα!

Μέχρι την επόμενη βδομάδα

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishoff 

www.TheRainbowScribe.com

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

"Permission is given to translate to the Greek language

by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1