urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishof

Αποτέλεσμα εικόνας για Εργάτες φωτός καθαρισμός ενέργειασ

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

    Σεπτέμβριος 11-18/2016

Αγαπημένοι, άλλη μια ανύψωση συχνότητας λαμβάνει χώρα την περίοδο αυτή. Πολλοί νιώθατε την ανάγκη να πάτε στο εσώτερο, στην ηρεμία, να διαλογιστείτε, να αναλογιστείτε και να ανανεώσετε τον εαυτό σας, κι αυτό είναι υπέροχο καθότι σημαίνει πως απορροφάτε τις ανώτερες ενέργειες και τις χρησιμοποιάτε με ορθό τρόπο. Πολλά αποκαλύπτονται στο σκηνικό του κόσμου, επιχειρείται καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των εθνών και από αυτή την πλευρά του πέπλου οράται πολύ θετικό βήμα. Επικροτούμε τους ανθρώπους αυτούς και τις χώρες που υιοθετούν αυτές τις συμφωνίες για να σταματήσουν οι πόλεμοι και να φέρουν την ειρήνη.

Επειδή ο κόσμος και οι άνθρωποί του που βρίσκονται σ' αυτόν, νιώθουν πολύ κουρασμένοι και εξαντλημένοι, νιώθουν την ανάγκη να ζήσουν σ' ένα κόσμο ασφαλή, όπου όλοι νιώθουν ασφαλείς, όπου δεν υπάρχει ανάγκη να φοβάται ο ένας τον άλλο. Ο καθαρισμός και ο εξαγνισμός που γίνεται για πολλά χρόνια είναι κάτι που η ανθρωπότητα χρειάζεται να περάσει, όμως είναι μια διαδικασία που γεμίζει κάποιον με ανησυχία ενόσω συμβαίνει. Συμβαίνει σχεδόν ασταμάτητα τώρα και στο εγγύς μέλλον. Εν τέλει, Αγαπημένοι, είναι καλό, είναι κάτι που χρειάζεται και απαιτείται για να μπορέσει ένα άτομο να διασχίσει τους δύο κόσμους, τις δύο διαστάσεις σε μια ανώτερη οκτάβα που θα φέρει περισσότερη ειρήνη στον εαυτό του και που τελικά θα φέρει ειρήνη στον πλανήτη.

Οι δυνάμεις που ελέγχουν τα συστήματα στον πλανήτη σας εκτίθενται σε κάθε στροφή, σε κάθε κίνηση που κάνουν, και αυτό δημιουργεί αίσθηση απόγνωσης στο εσωτερικό τους. Υπάρχει μια αίσθηση πως όλα καταρρέουν, που όλα τα παλιά πρότυπα δε δουλεύουν πια. Όπως σας είπαμε στα μηνύματα μας πολλές φορές πριν, καθώς αυξάνονται οι συχνότητες, ό,τι συνέβαινε παρασκηνιακά στα παλιά πρότυπα θα 'ναι αναποτελεσματικό, καθότι τώρα οι ενέργειες είναι καινούριες, οι ενέργειες είναι της νέας Επίγειας πραγματικότητας και αυτή η πραγματικότητα απαιτεί συνεργασία, απαιτεί αρμονία. Πολλά ακόμα πρέπει να καταρρεύσουν για να συμβεί αυτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Εργάτες φωτός καθαρισμός ενέργειασ

Πάρτε κουράγιο τώρα πως όταν τελειώσουν όλ' αυτά θα' ναι μια πιο ελπιδοφόρα ύπαρξη για όλους. Πολλές πατρίδες καθαρίζονται και εξαγνίζονται για να απελευθερωθούν από τις ενέργειες της αρνητικότητας, του φόβου και του μίσους, και καθώς αυτές καθαρίζονται από τους Εργάτες Φωτός, αυτούς που γνωρίζουν πως να κάνουν την εργασία αυτή, κάτι καλύτερο τα αντικαθιστά, που ενδυναμώνει και υποστηρίζει κάθε άτομο στον πλανήτη και τον ίδιο τον πανέμορφο πλανήτη. Αυτοί που διαβάζετε αυτό το μήνυμα είστε όσοι συχνά ή σε κάποια φάση συμβάλατε με τις ενέργειές σας για τον καθαρισμό του πλανήτη απ' την αρνητικότητα.

Καθένας από σας στην πραγματικότητα το κάνει αυτό κάθε φορά που δουλεύετε πάνω στον εαυτό σας, για να απελευθερώσετε ό,τι βρίσκεται μέσα σας το οποίο δεν ενδυναμώνει τη φυσική σας ζωή πάνω στη Γη, και καθώς εξαγνίζετε τον εαυτό σας, καθαρίζετε την ατμόσφαιρα αυτού του πλανήτη. Όπου κι αν βρίσκεστε, κάνετε αυτή την εργασία. Γι' αυτό μερικές φορές νιώθετε κουρασμένοι και αποθαρρυμένοι, καθότι κατ' αυτούς τους καιρούς που κάνετε την εργασία τούτη απορροφήσατε και μεταμορφώσατε πολλά που δεν είναι στ' αλήθεια δικά σας, που δεν είναι δική σας ευθύνη, εντούτοις σας ανατέθηκε το έργο αυτό σε συμφωνίες που έγιναν σε ανώτερα επίπεδα ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία εξαγνισμού, και να παρθεί η Γη και όλοι πάνω της σε ανώτερες συνθήκες ύπαρξης. 

Οπόταν κάντε κουράγιο, μην αποθαρρύνεστε, εσείς είστε αυτοί που δημιουργείτε θετικές αλλαγές. Κοιτάμε τον καθένα από σας και σας στέλνουμε την αγάπη μας, τη στήριξη και την ενέργεια για να σας βοηθήσουμε, για να σας εμψυχώσουμε, για να διατηρήσουμε τα επίπεδα συχνότητας της ανάληψής σας. Πάντα εργαζόμαστε μαζί σας, εμείς, οι αναληφθέντες διδάσκαλοι, πάντα εργαζόμαστε με το Θεϊκό Σχέδιο, με τις οδηγίες των Πρώτιστων Δημιουργών και αυτές είναι πάντα για το ανώτερο καλό όλων. Δείτε ο ένας τον άλλο ως αδερφούς και αδερφές, επειδή αυτό είστε. Ό,τι συμβαίνει στον ένα από σας, συμβαίνει σε όλους, και είναι σημαντικό να το θυμάστε, πως η ζωή στη Γη είναι μια συλλογική εμπειρία με ποικίλους τρόπους.

Καθετί που βιώνει κάθε άτομο, που η κάθε ψυχή βιώνει και μαθαίνει, είναι κάτι καταχωρημένο στα ακασικά αρχεία που περιβάλλουν τον πλανήτη, και έπειτα αυτή η γνώση και αυτά τα μαθήματα που πάρθηκαν είναι διαθέσιμα για πρόσβαση και στους άλλους. Γίνεται ευκολότερο όσο περισσότεροι και περισσότεροι άνθρωποι συμβάλλουν με τις ενέργειες τους με τον τρόπο αυτό, μέχρι που μια μέρα θα έρθει η στιγμή που που όλοι θα απελευθερωθούν απ' τα κατώτερα ενεργειακά πεδία σε ένα πιο θετικό ενεργειακό πεδίο, πιο υποστηρικτικό και γεμάτο ενθάρρυνση και τα πράγματα θα φαίνονται ευκολότερα από πριν. Σας ζητάμε να μην αποθαρρύνεστε, σας ζητάμε να συνεχίσετε την εργασία που νιώθετε πως σας καλεί. Για να διατηρήσετε το Φως σας, νιώστε αγάπη, επειδή είναι το βίωμα της καρδιάς το επίκεντρο όλων πάνω στον πλανήτη την περίοδο αυτή. Νιώστε όλα όσα συμβαίνουν για σας, νιώστε το, εκφράστε το, γίνετε αυτό!

Μέχρι την επόμενη βδομάδα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishoff 

www.TheRainbowScribe.com

Μετάφραση:ΜύριαSherinΗρακλή

"Permission is given to translate to the Greek language

by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1