urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Διδάσκαλος Ιλαρίων

urantiacenter.gr - Η Επιστροφή της Θεάς, της Ουράνιας Μητέρας

Μέσω τηςMarleneSwetlishoff

Μετάφραση: Μύρια Ηρακλή

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης!

Πολλοί από εσάς είστε εξαντλημένοι βιώνοντας τις ισχυρές ενέργειες της πολικότητας που ήταν αχαλίνωτες αυτούς τους καιρούς. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση να παραμείνετε αποστασιοποιημένοι ώστε να συνεχίσετε να κρατάτε σταθερά το Φως που έχετε φέρει σε αυτόν τον κόσμο για το σκοπό της διατήρησης της σταθερότητας στον πλανήτη. Κάθε σας προσπάθεια εκτιμάται πολύ από τις ανώτερες διαστασιακά σφαίρες του Φωτός. Εσείς είστε αυτοί στους οποίους στηριζόμαστε αυτή την εποχή να κρατήσουμε το Φως σταθερό.

Πολλοί Εργάτες Φωτός αποσπάστηκαν από εκείνο που άρχισαν να κάνουν. Είναι καθήκον του καθενός να ενθυμηθεί την ανώτερη προοπτική του λόγου για τον οποίο ήρθαν. Πολλοί από εσάς απομακρύνεστε από τις σφαίρες των Αναληφθέντων Διδασκάλων, ψάχνοντας να βρείτε απαντήσεις διαμέσου άλλων οδών και φυσικά αυτή είναι μια απόφαση που λήφθηκε μέσω της ελεύθερης βούλησης. Όπως πάντοτε, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με τον καθένα σας. Μερικοί από σας το ξεχάσατε, οπότε σας υπενθυμίζουμε γλυκά πως ποτέ δεν είστε μόνοι, πως πάντοτε είμαστε μαζί σας.

Εργαζόμαστε μαζί – φτάσαμε ως εδώ μαζί – σας παρακαλούμε μην τα παρατήσετε τώρα! Συνεχίστε με την Φωτεινή σας εργασία – συνεχίστε να ΕΙΣΤΕ το φως, να κρατάτε το Φως. Τούτο είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις στις ερωτήσεις που ήρθαν ενώπιόν σας. Υπάρχει μονάχα αποδοχή και η αναζήτηση ενός καλύτερου τρόπου, ενός τρόπου που ίσως δεν λήφθηκε υπόψιν προηγουμένως. Να είστε σαν ποτάμι που φτάνει σε ένα βουνό ή ένα λόφο, απλά να ρέετε γύρω από το εμπόδιο χωρίς αντίσταση και σύντομα θα βρείτε και πάλι τον δρόμο σας.

Πολλά θα συνεχίσουν να ξεδιπλώνονται τις προσεχείς μέρες. Πολλές, πολλές αλλαγές θα λάβουν χώρα εντός της συνειδητότητας της ανθρωπότητας και εντός των συστημάτων που ήταν εκεί πολύ, πολύ καιρό. Όλα είναι σε μια διαδικασία μεταμόρφωσης, όλα μετασχηματίζονται. Πολλά συστήματα και διαδικασίες θα αφαιρεθούν απ’ την ανάγκη εργασίας μαζί τους μιας και νέοι τρόποι έρχονται σε ύπαρξη που εν τέλει θα έχουν αποτέλεσμα έναν καλύτερο τρόπο για όλους πάνω στον πλανήτη.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται τώρα σε σταυροδρόμι και κάθε άτομο στον πλανήτη πρέπει να κάνει μια επιλογή – να φοβάται ή να αγαπά, αυτή είναι η συμπυκνωμένη σε απλούς όρους επιλογή. Συμβουλεύουμε τον καθένα σας να ακολουθήσει το δικό του μοναδικό μονοπάτι, να κάνετε αυτό που είναι καλύτερο για σας. Βάλατε το θεμέλιο και απαιτείται απλά να συνεχίσετε σε αυτό που δουλεύει καλύτερα για εσάς. Ακολουθείστε το δικό σας μονοπάτι, τον δικό σας ρυθμό. Να είστε σε ειρήνη με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Επιτρέψτε σε αυτό που εκτυλίσσεται στη διεθνή σκηνή να πάρει την κανονική του πορεία χωρίς να ενσωματώνεστε σε εκείνες τις ενέργειες.

Ευελπιστούμε αυτό το μήνυμα να αφυπνίσει εντός σας την ανάγκη να παραμείνετε επικεντρωμένοι, την ανάγκη να συνεχίσετε στο μονοπάτι που ήδη δημιουργήσατε και έχετε ακολουθήσει. Ναι, η αλλαγή είναι από πάνω σας, από πάνω από ολόκληρη την ανθρωπότητα στη Γη. Οπουδήποτε στρέψετε το βλέμμα υπάρχει αλλαγή, όμως εντός σας, εκείνο στο οποίο εργαστήκατε για την αυτοκυριαρχία στη ζωή σας μέχρι αυτού του σημείου, την καθαυτή ουσία της ύπαρξής σας πάντοτε είναι εκεί. Ξεδιπλώνεται και διευρύνεται, εάν το επιτρέψετε.

Επομένως, εκείνο είναι ένα κομμάτι σας που ποτέ δεν αλλάζει και αυτό είναι ένα μέρος σας που όταν μεταβεί στη μαζική συνειδητότητα βοηθά στη διατήρηση της σταθερότητας των ενεργειών κατά τους καιρούς αυτούς. Αυτή είναι μια εποχή αφύπνισης, συνειδητοί και με επίγνωση σε κάθε στιγμή σε καθετί που γίνεται γύρω σας, για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα στον πλανήτη να εξελιχθεί με χάρη. Βρείτε τον πυρήνα της αταραξίας και της ειρήνης εντός σας. Μόνο απ’ αυτό το γεμάτο χάρη μέρος μπορούμε να αποκαταστήσουμε την υγεία και την ευεξία του εαυτού και του πλανήτη μας. Έχετε την αγνότητα της αγάπης μέσα σας, έχετε όλα τα πνευματικά εργαλεία, έχετε την εμπειρία, έχετε τη γνώση – απλά να το θυμάστε και να συνεχίσετε να αγκυροβολείτε το Φως!

Μέχρι τον επόμενο μήνα…

Είμαι ο Ιλαρίων

Μέσω τηςMarleneSwetlishoff

Μετάφραση: Μύρια Ηρακλή

©Marlene Swetlishoff.

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying, sharing and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website, no other is permitted.

https://youtu.be/hLfccxuwkhc

www.TheRainbowScribe.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1