urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

dialogismos i lathos pepoithisis

Θα σας καθοδηγήσω σε ένα μαγνητικό διαλογισμό για δώρο. Η ιδέα είναι να σας δώσω πραγματικά ένα Νέο Έτος, είτε το θέλετε είτε όχι!

Αυτό που θα κάνουμε είναι πολύ απλό και κλασικό. Ολοκληρώνουμε το πρώτο έτος στην Εποχή του Υδροχόου. Θα μπούμε στο επόμενο έτος. Δεν υπάρχει τίποτα για να φοβάστε. Και δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείτε.

Η ψυχή του πλανήτη αλλάζει κάθε δύο χιλιάδες έτη. Όλα τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η γωνία των ακτίνων του ηλίου αλλάζει κατά μία μοίρα. Αυτό είναι όλο. Δεν είναι μεγάλη ιστορία, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι πως, καθώς εισερχόμαστε στα επόμενα δύο χιλιάδες έτη, γινόμαστε πιο κενοί εσωτερικά.

Θα νιώσετε αυτή την κενότητα καθώς τα χρόνια κυλούν. Δεν υπάρχει κανένας ψυχολογικός, κοινωνικός, οικονομικός, προσωπικός, θρησκευτικός ή πνευματικός λόγος γι’ αυτήν. Αυτό έχει συμβεί πολλές, πολλές φορές στην ιστορία αυτού του πλανήτη. Κάθε δύο χιλιάδες έτη, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και το σύστημα κίνησης της τροχιάς του μαγνητικού πεδίου αλλάζει, και αυτό επηρεάζει τον άξονα της γης και το μαγνητικό πεδίο.

… δεν έχετε μάθει ακόμα τί είναι η πνευματικότητα. Η θρησκεία δεν είναι πνευματικότητα. Η γνώση σας δεν είναι πνευματικότητα. Η ευτυχία σας δεν είναι πνευματικότητα. Η καλοτυχία σας και οι τραγωδίες δεν είναι πνευματικότητα. Πνευματικότητα είναι να κοιτάς τον εαυτό σου χαμογελώντας όταν η ζωή έρχεται κατά πάνω σου.

… κάθε άνθρωπος, βασιλιάς ή βασίλισσα, φτωχός ή ζητιάνος, εραστής ή φυγάς, δικηγόρος ή κατηγορούμενος, θα βρεθεί αντιμέτωπος με προκλήσεις στην ζωή. Ένα πράγμα που δεν μπορείτε να αποφύγετε είναι η πρόκληση. Το εάν θα σταθείτε όρθιοι απέναντι στην πρόκληση ή θα υποχωρήσετε στην πρόκληση, αυτό είναι που καθορίζει την πνευματικότητά σας. Είναι το πνεύμα σας μεγαλύτερο από την πρόκληση, ώστε να την αντιμετωπίσετε; Είναι απλό. Εάν το πρόσωπό σας και η χάρη σας δεν υποχωρήσουν μπροστά στην πρόκληση, τότε είστε πνευματικός. Αλλιώς, δεν είστε. Τελεία.

Μέσα μου υπάρχει μόνο ένας εαυτός, ο εαυτός μου, τον οποίο δεν έχω φροντίσει ποτέ μέχρι σήμερα. Το μόνο που έκανα ήταν να φροντίζω τα εξωτερικά μου συναισθήματα, τα εξωτερικά αισθήματα. Είναι πολύ συνηθισμένο να ακούτε το εξής «Μ’ αρέσει να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω». Είναι μεγάλο λάθος εάν κάνετε μόνο αυτό που σας αρέσει να κάνετε. Εάν κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε, αυτό θα σας καταστρέψει. Εάν κάνετε αυτό που είναι επιθυμητό να κάνετε, αυτό θα σας δώσει ευημερία.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πουλάτε συνειδητότητα, ή να είστε κακοί ή λάθος. Η τέχνη της ζωής είναι να είσαι έξυπνος. Το να είστε σε αναστάτωση, να αναφέρεστε μόνο στα αισθήματά σας και σ’ αυτά που θέλετε να κάνετε, σας δίνει την αίσθηση ότι είστε ελεύθεροι. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν είστε ποτέ ελεύθεροι. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Δεν θα γίνει ποτέ αυτό.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

 Τέντωσε το δεξί σου χέρι, ευθεία μπροστά. Βάλε την αριστερή σου παλάμη πάνω στο κέντρο της καρδιάς. Ανέπνεε όσο πιο αργά γίνεται. Αυτός ο διαλογισμός θα έχει διάρκεια έξι με επτά λεπτά. Δύο πράγματα δεν πρέπει να συμβούν. Το χέρι σου δεν πρέπει να κατέβει, κράτα το ίσια, ευθεία. Διατήρησε μία ακλόνητη εσωτερική στάση. Διατήρησε την αριστερή σου παλάμη πάνω στο κέντρο της καρδιάς, και ανέπνεε συνειδητά. Παίρνε μακρές εισπνοές, όσο πιο μακρές μπορείς, κράτα την εισπνοή όσο πιο πολύ μπορείς, και εξέπνεε αργά. Συνέχισε έτσι. Κάνε την ακόλουθη δήλωση:

Η νίκη είναι ο στόχος μου, Η νίκη είναι η δύναμή μου, Η νίκη είναι ο οδηγός μου, Η νίκη είναι ο δάσκαλός μου.

Απλά μάθε μία λέξη: Νίκη. Επανέλαβε την όσες φορές μπορείς. Μία λέξη. Νίκη. Είναι μία πολύ δυνατή λέξη. Είναι μία προσπάθεια προβολής του ενεργειακού  δικτυώματος. Τα πάντα καταλήγουν σε μία λέξη – νίκη. Ξεκίνησε την χρονιά με την λέξη Νίκη. Είσαι ήδη μέσα σ’ αυτήν. Επανέλαβε την όσες φορές μπορείς, έτσι ώστε να την χαράξεις σε κάθε μόριό σου. Νίκη!

Μην κάνεις τίποτα που δεν σε οδηγεί στη νίκη. Έλα, λοιπόν, επανέλαβε το! Κάντο, μάντρα της χρονιάς. Πάρε την πιο μακρά, την πιο δυνατή, και την πιο συνειδητή αναπνοή. Ζεις με την αναπνοή της ζωής. Κάνε την πολύ συνειδητά, πολύ αυτοελεγχόμενα, και πολύ νικηφόρα.

… Είτε αγαπάς τον εαυτό σου, είτε μισείς τον εαυτό σου, είτε έχεις προβλήματα, είτε όχι, είτε είσαι πλούσιος, είτε είσαι φτωχός, άσχετα με το τι σου έχει συμβεί, απλώς κάθισε στο σπίτι σου, στον χώρο σου, και διέθεσε επτά δευτερόλεπτα για να εισπνεύσεις, επτά δευτερόλεπτα για να κρατήσεις και επτά δευτερόλεπτα για να εκπνεύσεις. Εισέπνευσε και εξέπνευσε από την μύτη σου μόνο, για 31 λεπτά. Αυτό θα σου φέρει νίκη.

Μην αφήνεις το χέρι σου να κατέβει από το ύψος που έχει. Εάν, την ώρα που νιώθεις ότι θέλεις να το κατεβάσεις, εσύ το τεντώσεις περισσότερο, τότε αυτό είναι νίκη. Νίκησε επί του εαυτού σου. Ξεκίνησε την χρονιά με απόλυτο αυτο-κυριαρχία, αυτο-αριστεία και νίκη.

«Διατάσσω την νίκη μου». Ίσια, ίσια, ίσια, ευθεία, όχι σε οποιαδήποτε κλίση. Το μόνο που είπα είναι: τέντωσε ευθεία το χέρι σου. Δεν πρόκειται να πεθάνεις. Σε άλλο ενάμισι λεπτό θα έχεις κερδίσει. «Ουάου, νίκησα την σημερινή ημέρα!». Ξέρω ότι αυτή είναι μία δύσκολη άσκηση. Δεν αστειεύομαι. Αλλά, πότε έκανα εγώ κάτι εύκολο; Οπότε ….

Ελάτε λοιπόν, η νίκη είναι το δικαίωμά μου. Νίκη! «Ν» για την Νίκη, Ν για την Νηφαλιότητα, Ν για τον Νου!

Εισέπνευσε βαθιά, κράτα δυνατά και τέντωσε το σώμα σου ευθεία για την νίκη. Άσε την να χαραχθεί σε κάθε μόριο, σε κάθε άτομο, σε κάθε σημείο του εαυτού σου. Εξέπνευσε. Χαλάρωσε…

… Απλώς κατανόησε μία λέξη. Πάρε την από εμένα. Δεν σου δίνω κάποια σανσκριτική λέξη ή κάποια θρησκευτική λέξη ή κάτι άλλο. Απλώς σου λέω κάτι, που θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Όποτε αντιμετωπίζεις κάτι και δεν έχεις μία απάντηση, απλώς κάλεσε τον εαυτό σου, μέσα σου, και πες «Νίκη». Ακούμπα στην νίκη. Κάνε την λέξη-οδηγό σου, κάνε την πολύτιμη λέξη. Κάνε την θρησκεία σου. Δεν ξέρω τι είσαι, ποιος είσαι, γιατί είσαι. Μην ρωτάς ερωτήσεις. Μην κάνεις την ανάλυσή σου. Μην προσπαθείς να λύσεις προβλήματα. Απλώς ψιθύρισε την λέξη «Νίκη». Μόνο με το νοητικό ψιθύρισμα αυτής της λέξης, όλη η ζωή σου θα αλλάξει. Αυτό είναι το δώρο μου για σένα που σήμερα διέθεσες τον χρόνο να είσαι εδώ.

Είμαι Μέγας Ταντρικός Δάσκαλος. Μπορώ να «ψυχοσωματίσω» κάθε ήχο. Μπορώ να στρίψω το χέρι της Φύσης. Υπάρχουν κάποιες δυνάμεις που ο άνθρωπος μπορεί να εκπληρώσει σε βαθμό τελειότητας.

Δεν πρέπει να εξαρτηθείς από εμένα. Έχω πολλά πρόσωπα και πολλές πτυχές. Σου έδωσα ένα κλειδί για το 1993. Όποτε λες την λέξη «Νίκη» μέσα στο νου σου, όχι λεκτικά, εγώ μπορώ να προσεγγίσω οπουδήποτε με καλούν. Ακόμα και αν δεν είμαι σωματικά παρών. Μην με πιστεύεις. Μην με εμπιστεύεσαι. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο. Δεν σου το ζητώ ούτε απόψε.

Νοητικά πες την λέξη νίκη. Προσπάθησέ το. Θα ανακαλύψεις ότι η δύναμη εκατό αγγέλων είναι πίσω σου. Εκείνη τη στιγμή. Έχεις την δική σου ζωή. Ζήσε την. Δεν χρειάζεται να ανήκεις πουθενά, αλλά όποτε είσαι σε δυσκολία, σε νεύρωση ή ψύχωση, όποτε χρειάζεσαι βοήθεια, εισέπνευσε και νοητικά πες την λέξη Νίκη. Δες τι θα συμβεί. Αύριο, ο κόσμος θα ψυχο-μαγνητιστεί [λόγω της αλλαγής του έτους].

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όχι μόνο εσύ, αλλά και οι φίλοι σου. Όμως, μην το δώσεις στους εχθρούς σου, γιατί θα μπορούν κι εκείνοι να το χρησιμοποιήσουν! Αυτός είναι ο Λόγος. Στην αρχή υπήρχε ο Λόγος, ο Λόγος ήταν με τον Θεό, και ο Θεός ήταν ο Λόγος.

Αυτή η λέξη θα θέσει μία ψυχο-σωματική συχνότητα στο 3,2, που είναι σαν την δύναμη σχεδόν χιλίων ελεφάντων. Φτάνει την δύναμη δεκαέξι χιλιάδων ίππων, εάν σε ενδιαφέρει να γνωρίζεις από την οπτική της φυσικής επιστήμης. Υπάρχει μόνο ένας όρος, μην το λες εξωτερικά. Εισέπνεε το και λέγε την λέξη νοητικά. «Νίκη».  Διέθεσε τρία με πέντε δευτερόλεπτα για να κρατήσεις την εισπνοή σου, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις. Σου αναλύω την φυσική επιστήμη πίσω από αυτό. Θα σοκαριστείς από τη δύναμη που θα νιώσεις.

Είθε ο άχρονος ήλιος να λάμπει πάνω σου, όλη η αγάπη να σε περιβάλλει, και το καθαρό φως από μέσα σου, να σου δείχνει τον δρόμο…

Ευλογημένοι να είστε. Να είστε όμορφοι, να είστε άφθονοι, να είστε η δική σας χάρη. Ο θεός έφτιαξε κάθε άνδρα, κάθε γυναίκα, και κάθε άτομο, ως ένα πρόσωπο. Ο Ένας Θεός έφτιαξε κάθε έναν ως έναν. Εκείνοι που δεν εκτιμούν την ενιαιότητα του Θεού, την ενιαιότητα του εαυτού τους και την εναιότητα των άλλων, είναι πολύ αυτοκαταστροφικοί, και δεν θα είναι ποτέ ευτυχισμένοι. Όμως, εκείνοι που επιζητούν την ενιαιότητα του Θεού, την ενιαιότητα του εαυτού τους, και την εναιότητα των άλλων, θα είναι ευτυχισμένοι, ευημερούντες και θα ζήσουν χαρούμενη ζωή. Αυτό σας το υπόσχομαι.

Αυτό είναι ένα πολύ απλό πράγμα. Μην παρεμβαίνετε στην ψυχή ενός άλλου ανθρώπου. Άστε την να είναι. Ζήστε και αφήστε να ζήσουν. Μην απογοητεύετε ποτέ τον εαυτό σας. Μην απογοητεύετε ποτέ τους φίλους σας. Και ποτέ μην απογοητεύετε τους εχθρούς σας. Σταθείτε άξιοι αντίπαλοι, για να έχει ενδιαφέρον ο αγώνας. Ευχαριστηθείτε.

Θα επιστρέψουμε. Θα διαλογιστούμε. Θα θέσουμε τον λόγο ψυχικα-ψυχολογικά, κοινωνιολογικά και νοητικά. Αυτό ονομάζεται Ψυχοσωματική. Αυτή είναι μία από τις Επιστήμες της Ουμανολογίας, όπου ο ήχος του λόγου μαζί με την αναπνοή της ζωής μπορεί να κάνει θαύματα. Αποφάσισα να μην σας δώσω καμία λέξη που να σας είναι ξένη. Η Νίκη είναι μία απλή λέξη.

Δεν αστειευόμαστε καθόλου με αυτό. Είμαι απόλυτα σοβαρός με αυτό. Και εάν θέλετε να βοηθήσετε κάποιον, δώστε του αυτή την λέξη. Βασικά, αυτή είναι μία ευκαιρία ανάπτυξης. Μία ευκαιρία να είναι κάποιος δυνατός. Οι άνθρωποι που είναι σε φόρμα θα επιβιώσουν. Οι ασθενείς άνθρωποι θα έχουν δυσκολίες, ειδικά νοητικές δυσκολίες. Είναι ένα πολύ απλό σύστημα. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος επί της γης, που δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με πρόκληση. Η πρόκληση έρχεται κάποια στιγμή. Χρειάζεται ζωτικότητα για την νίκη. Εάν αρχίσω  να σας διδάσκω και να ασχοληθούμε με τους ρυθμούς, και όλα αυτά, θα χρειαστεί ένας αιώνας. Αυτό όμως [που σας λέω σήμερα] είναι απλό. Θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στη στιγμή. Θα αισθανθείτε το ξύπνημα της ενέργειας. Θα ξέρετε πως κάτι είναι μαζί σας, καλύτερα απ’ ότι είστε εσείς με εσάς. Αυτό θα σας δώσει προβάδισμα για την νίκη, και θα είστε μία χαρά. Θυμηθείτε, επαναλάβετε μαζί μου: εισπνοή, και νοητικά πείτε την λέξη Νίκη.

Αυτή η λέξη θα βάλει την ψυχοσωματική συχνότητα στο 3,2. Η συνηθισμένη ανθρώπινη συχνότητα είναι 0,3 – 0,7. Για την ακρίβεια, αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να γνωρίζετε. Ο πιο επιτυχημένος άνθρωπος είναι 0,9. Ο πιο αποτελεσματικός, ο πιο ευφυής άνθρωπος είναι 0,9. Κατά κανόνα, ένας συνηθισμένος άνθρωπος, που είναι πολύ απλός και άμεσος, δεν είναι πάνω από 0,7. Κάποιος για τον οποίο είστε πολύ περήφανοι, ή που είναι πολύ ελκυστικός, κάποιος στον οποίο θέλετε να μιλάτε, είναι 0,9. Στην ιδανική περίπτωση, ένας άνθρωπος θα πρέπει να είναι 2,1 για να μπορεί να διαχειριστεί την ζωή. Γύρω στο δύο, θεωρείται φυσιολογικό, τόσο πολύ υπο-χρησιμοποιημένοι είμαστε ως προς την ικανότητά μας.

Η ψυχοσωματική σας κατάσταση το καθορίζει. Η ψυχοσωματική καθορίζει τον βιορυθμό σας. Ο βιορυθμός σας καθορίζει την διάθεσή σας. Η διάθεσή σας καθορίζει την αρετή σας. Η αρετή σας καθορίζει την τάση σας. Η τάση σας καθορίζει την έλξη σας. Η έλξη σας καθορίζει την απόφασή σας. Η απόφασή σας καθορίζει την ζωή σας. Οπότε, απλώς εισπνεύστε – για ένα, δύο ή τρία  -δευτερόλεπτα – επαναλάβετε την λέξη νοητικά, και αφού την πείτε, εκπνεύστε.

Ζείτε με την αναπνοή, πεθαίνετε με την αναπνοή. Και μπορείτε ψυχοσωματικά να αυξήσετε την ενέργεια στη στιγμή, απλώς χρησιμοποιώντας την αναπνοή. Και η λέξη-κλειδί, ο κωδικός, που την ονομάζουν λέξη-κλειδί, είναι «Νίκη». Απλώς χρειάζεται να εισπνεύσετε και να το πείτε νοητικά.

Τα καλύτερα για την Νέα Χρονιά και για την ζωή σας, να έρθουν.

Αφήστε τον αέρα πίσω σας, τους αγγέλους να χορεύουν μαζί σας και την συνειδητότητά σας να σας οδηγήσει στην Νίκη.

Ομιλία του Γιόγκι Μπάτζαν, στις 31.12.1992

Siri Singh Sahib Bhai Sahib Harbhajan Singh Khalsa

Yogi Ji

© 1993 The Teachings of Yogi Bhajan

Above Article Copyright © Yogi Bhajan 2002. ALL RIGHTS RESERVED.

ΑπόδοσηΧαριτίνηΧριστάκου

ΣΗΜ: η μετάφραση αφορά κύρια τμήματα της ομιλίας.

 Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1