urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

dialogismos i lathos pepoithisis

Η Τέχνη του Διαλογισμού

Τι είναι Διαλογισμός

Ο διαλογισμός είναι μια διαδικασία, που μας φέρνει σε επαφή με την ομορφιά, το πλούτο, και τις απεριόριστες ικανότητες που υπάρχουν μέσα μας. Διευρύνει το πνεύμα και το νου μας στις αιώνιες αλήθειες, που οδηγούν στη κατανόηση της ζωής. Σταδιακά αναπτύσσουμε μια καινούρια αντίληψη, η οποία μας οδηγεί σε νέες κατευθύνσεις, ανοίγει δρόμους και ξεδιπλώνει κρυμμένα ταλέντα και εμπνεύσεις.

Πρόκειται για μια εσωτερική διαδρομή, ένα ταξίδι αφύπνισης, μια πορεία αποκάλυψης της πνευματικής ταυτότητας της ψυχής. Γιατί ο διαλογισμός είναι η απόλαυση της ψυχής. Είναι το οξυγόνο του πνεύματος. Μέσα από το δικό μας πυρήνα, συνδεόμαστε με τους άλλους, και με ολόκληρο το Σύμπαν! Ερχόμαστε σε επαφή με τη ολότητα της ύπαρξης μας, και αναγνωρίζουμε όλα τα μέρη του εαυτού μας.

  

Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος μετατόπισης της προσοχής μας από το εξωτερικό περιβάλλον, στο δικό μας εσωτερικό κόσμο, μέσω της συγκέντρωσης μας σε κάτι συγκεκριμένο, από το φυσικό, συναισθηματικό ή πνευματικό επίπεδο. Μια μέθοδος εκμάθησης, αναγνώρισης και παρατήρησης του νου, και του τρόπου που λειτουργεί. Αποκτώντας επίγνωση των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, μένοντας συντονισμένοι στη φυσική κατάσταση συνειδητότητας της γαλήνης, ανυψωνόμαστε πάνω από τα προβλήματα και γινόμαστε εμείς οι οδηγοί και οι δημιουργοί του έργου της ζωής μας!

Είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης του αληθινού μας εαυτού, στα βαθύτερα πεδία της ύπαρξης μας. Κατανοούμε τη Θεϊκή φύση του πνεύματος, και απελευθερώνουμε τις ψευδαισθήσεις, που μέχρι τώρα βιώναμε ως πραγματικότητα. Η αντίληψη διευρύνεται, ξεπερνάει τα όρια που έχουμε βάλει στον εαυτό μας, και από εκεί αρχίζει το δικό μας αληθινό παραμύθι, όπου μπορούμε να ζούμε εμείς καλά, βοηθώντας τους άλλους να ζουν καλύτερα!

Ο διαλογισμός ανοίγει ένα εκπληκτικό μονοπάτι εξερεύνησης, των βαθύτερων μυστικών του ανθρώπινου αλλά και του πνευματικού κόσμου. Συγχρόνως, προσφέρει μια πρακτική βοήθεια βελτίωσης της καθημερινότητας, σε όλα τα επίπεδα.

Ο συντονισμός με το κέντρο της ύπαρξης μας, φέρνει στην αντίληψη μας μια νέα οπτική. Γινόμαστε πιο δυνατοί εσωτερικά, πιο ήρεμοι και ευέλικτοι, με αποτέλεσμα να ξεπερνάμε εμπόδια, που έμοιαζαν αδιαπέραστα! Η συνειδητοποίηση αυτής της δύναμης, ξεκλειδώνει τις πόρτες του νου, που μας περιόριζαν ως τώρα.

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, απλά μένουμε συντονισμένοι στον εαυτό μας, συχνά με την βοήθεια της αναπνοής, ή μιας λέξης, ή μιας φράσης, ή ενός ήχου, ή μέσο καθοδήγησης, ανάλογα το είδος διαλογισμού που κάνουμε, με αποτέλεσμα ο νους να ηρεμεί και να ξεκουράζεται. Δίνουμε δηλαδή στο νου μας με φυσικό τρόπο, κάτι να ασχολείται, ώστε να σταματήσει να μας αγχώνει και να μας στρεσάρει, όπως κάνει συνήθως. Όταν συμβαίνει αυτό, ο νους επωφελείται από την ευκαιρία, γιατί του αρέσει εκεί, αφού χαλαρώνει και ηρεμεί. Αρχίζουμε να απολαμβάνουμε την αίσθηση του απλά να υπάρχουμε και σε αυτά τα διαστήματα εσωτερικής γαλήνης, η θεραπεία που γίνεται μέσα μας σε όλα τα επίπεδα είναι εντυπωσιακή. Το σημαντικό είναι ότι αυτή η εσωτερική αλλαγή αρχίζει να γίνεται αισθητή και στο περιβάλλον μας!

Ο διαλογισμός δεν περιορίζεται από θρησκευτικές πεποιθήσεις. Πολλοί άνθρωποι ανεξαρτήτου χώρα προέλευσης αλλά και θρησκευτικών αντιλήψεων, ανακαλύπτουν το διαλογισμό, καθώς αναζητούν εσωτερικές διεξόδους, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν νόημα στη καθημερινή ζωή.

Χωρίς αμφιβολία είναι μια πολύτιμη διέξοδος, που μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τη γνήσια χαρά και την αλήθεια της ζωής!

Μας βοηθάει να ενεργοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να αντιληφθούμε ότι το θαύμα μπορεί να συμβεί μέσα σε μια στιγμή! Στη παρούσα στιγμή!

Ο διαλογισμός είναι ένας δρόμος που οδηγεί στη φώτιση, στη καλλιέργεια του νου και του πνεύματος. Στην εξέλιξη της ψυχής!

                          

Είδη Διαλογισμών

 Ο καθένας μας βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο πνευματικής εξέλιξης. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το υλικό και νοητικό μας πεδίο. Γι αυτό και υπάρχουν τόσες διαφορετικές τεχνικές, θεραπείες, αλλά και είδη διαλογισμών. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει και να δεχτεί ένα διαφορετικό επίπεδο πνευματικής γνώσης. Δεν είναι θέμα ανώτερου ή κατώτερου επιπέδου, απλά διαφορετικού!

Ένας συγκεκριμένος διαλογισμός μπορεί να εκπληρώσει τις πνευματικές μας ανάγκες για κάποια περίοδο, και να γίνει το σκαλοπάτι για περισσότερη αναζήτηση και εμπειρία!

Οι πιο γνωστοί και διαδεδομένοι διαλογισμοί γίνονται σε κλασικές θέσεις κατά τις οποίες καθόμαστε, ή είμαστε ξαπλωμένοι. Υπάρχουν βέβαια και οι λεγόμενοι ενεργητικοί διαλογισμοί, οι οποίοι λειτουργούν μέσω της κίνησης, του χορού και της άσκησης. Είναι πολλά τα είδη και οι σχολές διαλογισμών και ο καθένας θα πρέπει να δοκιμάσει για να βρει αυτό που του ταιριάζει, δηλαδή την κατάλληλη μέθοδο, αλλά και τον κατάλληλο δάσκαλο. Όλοι μπορούν να διαλογιστούν αφού πρόκειται στην ουσία για μια φυσική διεργασία, αρκεί κάποιος να βρει αυτό που του πηγαίνει.

Είναι αρκετοί οι τρόποι με τους οποίους λειτουργούν οι διαλογισμοί, όλοι όμως έχουν ένα κοινό σημείο: την παρατήρηση. Την εστίαση του νου σε κάτι συγκεκριμένο, είτε μέσω των εξωτερικών αισθήσεων, είτε μέσω της εσώτερης αντίληψης, ώστε να περάσουμε σε μια κατάσταση εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης. Μερικά αποτελεσματικά είδη διαλογισμών είναι τα εξής:

-        Διαλογισμός με την χρήση ενός μάντρα, δηλαδή με την επανάληψη μιας λέξης, η οποία δεν σημαίνει τίποτα, με αποτέλεσμα ο νους να ησυχάζει φυσικά, μπαίνοντας σταδιακά σε όλο και πιο βαθιά επίπεδα γαλήνης και αυτοθεραπείας. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει ο Υπερβατικός Διαλογισμός.

-        Εστίαση σε μια λέξη, μια φράση ή μια ιδέα και στο νόημα αυτών.

-        Ο διαλογισμός της αναπνοής είναι ένας βασικός τρόπος διαλογισμού, όπου εστιαζόμαστε στην αναπνοή μας, για να περάσουμε με επίγνωση στη σιωπή.

-        Παρατήρηση όλων των εξωτερικών ήχων, χωρίς κριτική ή ανάλυση.

-        Παρατήρηση κάποιου αντικειμένου, με ανοιχτά μάτια, όπως η φλόγα ενός κεριού, ένα λουλούδι κτλ.

-        Παρατήρηση όλων όσων νιώθουμε, βλέπουμε ή ακούμε, χωρίς να ταυτιζόμαστε μαζί τους.

-        Επίσης υπάρχουν μέθοδοι διαλογισμού για την επίγνωση, τη διαίσθηση, την ηρεμία, την αύξηση ζωτικότητας, για την αντιμετώπιση του στρες, καθώς και για θεραπεία, αλλά και για πνευματικές εμπειρίες, ολότητα, συμπόνια, που οδηγούν στην αφύπνιση της συνειδητότητας.

-        Οι Καθοδηγούμενοι Διαλογισμοί, μέσω δασκάλου ή ακόμα και CD, οι οποίοι εστιάζονται σε διάφορα θέματα. Πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο είδος διαλογισμών, γιατί είναι ευχάριστοι και μπορεί εύκολα ο καθένας να τους κάνει, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η χρήση του καθοδηγούμενου διαλογισμού δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις. Εσείς απλά κάθεστε αναπαυτικά και ακούτε τα CD. Η εκφώνηση συνοδεύεται από απαλή μουσική. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν χαλάρωση, εξύψωση, βελτίωση της διάθεσης, της υγείας, έμπνευση και δημιουργικότητα.

Στο καθοδηγούμενο διαλογισμό μαθαίνουμε να χαλαρώνουμε και με τις κατάλληλες οδηγίες περνάμε από διάφορα στάδια επίγνωσης, τροφοδοτώντας το νου και το σώμα μας με φως, αγάπη, θεραπεία, διαύγεια, χαρά, πνευματική γαλήνη και αρμονία.

Όλα τα είδη των διαλογισμών ακόμα κι αν έχουν διαφορετική προσέγγιση στη τεχνική τους, έχουν κοινό σκοπό την επίγνωση και τη μεταστροφή της συνειδητότητας από τη ψευδαίσθηση στην αλήθεια!

Όσο πιο βαθύς είναι ο διαλογισμός, τόσο πιο λεπτεπίλεπτα επίπεδα ενέργειας αγγίζουμε. Στη πραγματικότητα η διαλογιστική διάσταση ξεπερνάει τις τεχνικές, είναι μια εσωτερική κατάσταση σιωπής και επίγνωσης. Όμως είναι δύσκολο για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος και δεν έχει ανάλογη εμπειρία, να μπει κατευθείαν μέσα σε αυτή τη πολυπόθητη κατάσταση σιωπής, προσπαθώντας να συγκεντρωθεί στην αναπνοή του, ή απλά όπως λέμε, παρατηρώντας τις σκέψεις του.  

Συνήθως ο ανθρώπινος νους χρειάζεται κάτι παραπάνω για να ηρεμήσει, τουλάχιστον μέχρι να μάθει να μένει γαλήνιος και χαλαρός. Έτσι ο καθοδηγούμενος διαλογισμός μας βάζει πιο εύκολα σε αυτή τη διαδικασία σύνδεσης με τον εσώτερο εαυτό, και τις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε ως ανθρώπινα, εξελιγμένα, πολυδιάστατα όντα! Είναι μια δοκιμασμένη και απόλυτα ασφαλής τεχνική, προσιτή σε όλους.

Διαλογισμός η προσευχή; Και τα δύο! Το ένα συμπληρώνει το άλλο! Οι σοφοί λένε πως με την προσευχή μιλάμε στο Θεό, ενώ με τον διαλογισμό, κάνουμε ησυχία μέσα μας για να ακούσουμε τα λόγια του Θεού!

  

Η θεραπευτική δύναμη του Διαλογισμού

Ο καθημερινός διαλογισμός έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τη ζωή μας. Ο χρόνος που αφιερώνουμε σε αυτή τη διαδικασία είναι πολύτιμος, και ο πλούτος από τα οφέλη τεράστιος!

Ελευθερώνει ένα νέο είδος ενέργειας, που σπάει τα δεσμά και τις προσκολλήσεις από το παρελθόν. Μας μαθαίνει να εστιάζουμε στο εδώ και στο τώρα. Αυτό από μόνο του είναι άκρως θεραπευτικό. Μαθαίνοντας να ζούμε τη κάθε στιγμή, σταματάμε να ανησυχούμε υπερβολικά για το μέλλον, και παύουμε να στενοχωριόμαστε για το παρελθόν. Έτσι μεταφερόμαστε από μια κατάσταση άγχους και ανησυχίας, ή κατάθλιψης και στενοχώριας αντίστοιχα, στη ψυχική υγεία και γαλήνη.

Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ενισχύει τη σωστή λειτουργία της μνήμης και της συγκέντρωσης, μειώνει τις διαταραχές της διάθεσης, χαρίζει εσωτερική ευδαιμονία.

Η εσωτερική ειρήνη και η ηρεμία του νου, μέσω του διαλογισμού, έχουν στο σώμα μια απίστευτα θεραπευτική επίδραση. Κοιτώντας μέσα μας, αντιμετωπίζοντας τον εαυτό μας με αγάπη, όλο μας το «είναι» ανταποκρίνεται θετικά, εκπέμποντας νέες υψηλές δονήσεις.

Η θέση μας απέναντι στη ζωή και τους άλλους αλλάζει, αφού πρώτα αλλάζουμε εμείς εσωτερικά, και από τη ψεύτικη, εικονική μας μορφή, περνάμε στην αληθινή, δημιουργική, πανέμορφη έκφραση της ύπαρξης μας.

Τις στιγμές που διαλογιζόμαστε, συνειδητοποιούμε την ελευθερία της οντότητα μας να επιλέξει αυτό ακριβώς που θέλει. Έτσι αντιλαμβανόμαστε την ελευθερία, όχι σαν μια θεωρητική κατάσταση, αλλά σαν ένα απαραίτητο συστατικό, για μια ισορροπημένη και υγιή ζωή, τόσο για μας, όσο και για τους γύρω μας.

Μας μαθαίνει επίσης να αναπνέουμε σωστά, έχοντας επίγνωση της ζωντανής ενέργειας που εισέρχεται στο σώμα μας. Η σωστή αναπνοή αποτελεί μια ισχυρή πηγή θεραπείας, και υπάρχουν αρκετές τεχνικές που στηρίζονται σε αναπνευστικές ασκήσεις. Και μόνο η συνήθεια να αναπνέουμε βαθιά, έστω και λίγες φορές την ημέρα μέσω του διαλογισμού, είναι ένα αναζωογονητικό ντους για ολόκληρο τον οργανισμό.  

Η εσωτερική σιωπή θεραπεύει βαθιά. Ακόμα και αν συμβαίνει μόνο για λίγα λεπτά. Εξισορροπεί νοητικές και σωματικές διαταραχές, φέρνοντας πνευματική διαύγεια και γαλήνη. Καθαρίζει το μυαλό και εξυψώνει το πνεύμα. Όταν η νοητική βαβούρα σταματά, τα θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν σαν φυσικό επακόλουθο. Ο οργανισμός παύει να ασχολείται με το πώς να ανταπεξέλθει στη πίεση –αφού δεν υπάρχει πλέον πίεση- και καταπιάνεται με πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, όπως τη δημιουργία υγείας και αφθονίας!

Ο διαλογισμός φορτίζει τις μπαταρίες μας εσωτερικά, τρέφοντας κάθε όργανο, κάθε κύτταρο και ιστό, με νέα ζωτική ενέργεια.

Μας μεταφέρει στην ουσία των πραγμάτων και των καταστάσεων. Και κυρίως στην δική μας ουσία, και την αστείρευτη θεραπευτική, ανώτερη δύναμη που υπάρχει μέσα μας.

Γιατί δεν εργαζόμαστε με κάποια αόρατη, μυστική δύναμη, αλλά με τη δική μας ενέργεια, η οποία είναι όμως συνδεδεμένη με τη παγκόσμια, συμπαντική ενεργειακή δομή!

Ο νους και το σώμα δεν είναι δυο άσχετα μεταξύ τους μέρη της ύπαρξης μας, αλλά το ένα επηρεάζει το άλλο. Όταν το σώμα είναι καταπονημένο, οι σκέψεις μας είναι γκρίζες και τα συναισθήματα μας μίζερα και φτωχά. Αντίστοιχα δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε σωματικά και οργανικά υγιείς, αν κάνουμε συνεχώς σκέψεις θυμού, φόβου, μοχθηρίας, ζήλιας, απαισιοδοξίας, κ.α.

Μελέτες έχουν δείξει ότι κάνουμε περίπου εξήντα χιλιάδες σκέψεις την ημέρα. Αφθονία σκέψεων! Αυτό συχνά είναι εξοντωτικό και εξουθενωτικό. Αν καταφέρουμε να τις μειώσουμε έστω και στο μισό, ανοίγεται μπροστά μας ένας καινούριος κόσμος, γεμάτος τεράστιες δυνατότητες! Με το διαλογισμό, προσφέρουμε στο νου και στο σώμα χώρο και χρόνο για ηρεμία και νοητική διαύγεια. Μισή ώρα διαλογισμού αντιστοιχεί με ώρες ξεκούραστου ύπνου! Ο διαλογισμός σε σταθερή καθημερινή βάση, βοηθάει στην εναρμόνιση και σταθεροποίηση μιας θετικής αλληλεπίδρασης σε νου και σώμα.  

Και ύστερα στο παιχνίδι μπαίνει το συναισθηματικό και κατόπιν το πνευματικό μέρος της οντότητας μας. Τα συναισθήματα πληρότητας από την αρμονική συνένωση σώματος και νου, αφήνουν χώρο στη πνευματική μας υπόσταση να εκδηλωθεί, αποκτώντας επίγνωση μιας πραγματικότητας, που ξεπερνάει κατά πολύ όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα!

Όταν είμαστε ήρεμοι και γαλήνιοι, πέρα από το ότι η υγεία μας παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, ακτινοβολούμε μια άλλη ποιότητα ενέργειας, από ότι όταν είμαστε στενοχωρημένοι ή αγχωμένοι. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζουμε να προσελκύουμε αντίστοιχες ποιότητες ενέργειας, στο προσωπικό, φιλικό και επαγγελματικό μας περιβάλλον. Γινόμαστε πιο ελκυστικοί και αποκτάμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Ενδυναμώνουμε το ενεργειακό μας πεδίο και χτίζουμε γύρω μας μια ενεργειακή ασπίδα που μας προστατεύει από διάφορες ασύμφωνες επιρροές.

Ο διαλογισμός μας βοηθά να «τιθασεύουμε» τη πνευματική μας ενέργεια και να τη διοχετεύουμε στη καθημερινή μας ζωή. Οι αρνητικές πνευματικές ενέργειες οι οποίες μας ξοδεύουν άσκοπα όλη την ενέργεια, μεταλλάσσονται σε χρήσιμες και δημιουργικές.

Μέσα από τη προσωπική γαλήνη και αυτογνωσία, από την επαφή με το πλούτο της εσωτερική μας πηγής, χτίζουμε ένα φωτεινό σώμα, ένα καθαρό νου και ένα υπέρλαμπρο πνεύμα. Σχεδιάζουμε τη κάθε μέρα, βάση αυτών που αληθινά θέλουμε και προσελκύουμε τις ιδανικές συνθήκες και τους κατάλληλους ανθρώπους, για την εξελικτική πορεία της ζωής και της ψυχής μας.

   

Ακόμα και η αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών αλλάζει και γινόμαστε πιο ευέλικτοι στην πορεία μας. Βιώνοντας την αρμονία πνευματικά και σωματικά, συμβαίνει μια εσωτερική μεταμόρφωση, και χωρίς να το καταλάβουμε, βρισκόμαστε να πλέουμε στον αφρό των κυμάτων, αντί να αντιστεκόμαστε και να παρασυρόμαστε από αυτά. Μαθαίνουμε να κολυμπάμε στη θάλασσα της ζωής!

  

Κατανοούμε τις συνθήκες που μας κάνουν να υποφέρουμε.

Όταν βιώνουμε την εξέλιξη της ψυχής μας, όλες οι σχέσεις μας αλλάζουν πολλές φορές ακόμα και ξαφνικά! Βαθιά μέσα μας γνωρίζουμε πως όλα γίνονται για το Ανώτερο Καλό μας, όμως συχνά τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν μια περίεργη τροχιά…

Άνθρωποι οι οποίοι δεν ταιριάζουν πια στην εσωτερική μας αλλαγή, απομακρύνονται από τη ζωή μας. Και πριν προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει, καινούριοι άνθρωποι έρχονται από το πουθενά! Παρατηρούμε ότι περνάμε σε ένα άλλο είδος συναναστροφών που βασίζεται περισσότερο στην αγάπη και τη προσφορά.

Στη προσωπική μας ζωή, τα γεγονότα αρχίζουν να συμβαδίζουν με τη νέα μας αντίληψη για πληρότητα και προσωπική ευτυχία. Άλλες φορές αυτό θέλει το χρόνο του για να το κατανοήσουμε.

Στα επαγγελματικά, προτάσεις έρχονται από απρόσμενες πηγές, και το πιο καταπληκτικό είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία, να αξιοποιήσουμε τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας!

Κάτι γίνεται εδώ! Μπαίνουμε όπως λέμε «στη ροή» της ενέργειας, αφήνοντας πίσω τις διάφορες απαιτήσεις του νου, που μπλοκάριζαν την υγεία και την εξέλιξη μας!

Διαλογισμός για καθαρισμό, προστασία και ενδυνάμωση της ενέργειας

-        Ο διαλογισμός αυτός είναι δυνατός, αποτελεσματικός και λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα. Βοηθάει στην κάθαρση από αρνητικές ενέργειες, προστατεύει και ενδυναμώνει την αύρα.

-        Μπορείτε να είστε καθιστοί, ή ξαπλωμένοι. Επιλέξτε τη θέση που σας βολεύει, που νιώθετε άνετα, που δεν ζορίζεστε και δεν πιέζεστε. Όσο πιο άνετα νιώθετε με τη στάση που βρίσκεστε, τόσο πιο εύκολα θα χαλαρώσετε και θα «μπείτε» στο διαλογισμό. Και βέβαια είναι βασικό να μην ασχολείστε με κάποια άλλη δραστηριότητα τη στιγμή που διαλογίζεστε, να μην έχετε ανοιχτή τηλεόραση, ή τηλέφωνο. Χαλαρώστε, και αφιερώστε λίγο πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σας!

-        Κάντε αυτό τον διαλογισμό κάθε μέρα. Όποια ώρα σας βολεύει, είναι η κατάλληλη ώρα! Μπορείτε να τον κάνετε το πρωί για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα σας. Ακόμα και το βράδυ πριν κοιμηθείτε, ή όταν νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε ή να πάρετε δύναμη. Αν την ώρα που τον κάνετε χαλαρώσετε πολύ και κοιμηθείτε δεν πειράζει.

-        Αν ξεχάσετε κάτι από τον διαλογισμό πάλι δεν πειράζει. Το φως λειτουργεί όπως και να έχει! Εμπιστευτείτε ότι έγινε με τον τρόπο που ήταν κατάλληλος για εσάς!

-        Μπορείτε αν θέλετε να ανάψετε ένα κεράκι. Η φωτιά βοηθάει στην μετουσίωση της ενέργειας.

-        Επίσης μπορείτε αν θέλετε να βάλετε απαλή μουσική.

Διαλογισμός

ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ

Καθίστε ή ξαπλώστε αναπαυτικά. Πάρτε μερικές βαθιές και αργές αναπνοές. Με την εισπνοή νιώστε τη κοιλιά σας να φουσκώνει, κρατήστε την αναπνοή σας για λίγο και εκπνεύστε αργά και άνετα. Με κάθε εκπνοή αφήστε όλες τις ανησυχίες να βγουν από μέσα σας, οτιδήποτε σας απασχολεί ή σας στενοχωρεί, αφήστε τα να φύγουν! Φανταστείτε ότι όλα σας τα προβλήματα, σχηματίζουν ένα γκρίζο σύννεφο, το οποίο βγαίνει έξω από το παράθυρο, ανεβαίνει σιγά- σιγά όλο και πιο ψηλά και ύστερα διαλύεται στο φως… Νιώστε το βάρος που έφυγε από μέσα σας, μπορείτε να αισθανθείτε τη διαφορά στην ενέργεια σας. Είστε πιο ανάλαφροι και πιο χαλαροί!

Φανταστείτε ένα μεγάλο χρυσό ήλιο ψηλά πάνω από το κεφάλι σας. Ένα πολύ μεγάλο λαμπερό ήλιο να φέγγει ολόχρυσος! Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές από τη μύτη, βαθιές θεραπευτικές αναπνοές, εισπνέοντας την ενέργεια του ήλιου, νιώθοντας μια γλυκιά ζεστασιά, ένα απαλό φως, να μπαίνει από τη κορυφή του κεφαλιού σας, γεμίζοντας όλο σας το νου με γαλήνη και αρμονία, το λαμπερό φως συνεχίζει να απλώνεται στον λαιμό και τους ώμους σας, βγαίνει από τα χέρια, κατεβαίνει από τον αυχένα στη σπονδυλική σας στήλη, γεμίζει όλο σας το θώρακα, ζεσταίνει την καρδιά σας και βγαίνει από τα πόδια σας, αφήνοντας σε όλο σας το σώμα, εσωτερικά και εξωτερικά ένα λευκόχρυσο φως. Το φως καθαρίζει και φωτίζει το σώμα και την αύρα σας.

Εισπνεύστε βαθιά, με επίγνωση, συνειδητά, όλη τη θεραπευτική ενέργεια της αγάπης, της ηρεμίας, της γαλήνης, της ησυχίας, της αρμονίας… Μπορείτε να νιώσετε ότι λάμπετε ολόκληροι!

Νιώστε τον ήλιο να μεγαλώνει στο κέντρο του ηλιακού σας πλέγματος στο στομάχι. Αφήστε αυτή τη γλυκιά αίσθηση να εξαπλωθεί σε όλο σας το σώμα. Να ξέρετε ότι έχετε πάντα διαθέσιμη μια εσωτερική δύναμη φωτός και ότι έτσι μπορείτε, να μην επιτρέπετε στα εξωτερικά γεγονότα να σας πληγώνουν. Με το φως δυναμώνετε την ενέργεια σας και απελευθερώνεστε από την ανάγκη να σας πληγώνουν. Έχετε μόλις παραιτηθεί από αυτή την εξάρτηση. Αντί να πληγώνεστε, επιλέγετε την ειρήνη και τη ψυχική σας ηρεμία. Οι ακατάλληλες συμπεριφορές των άλλων, δεν μπορούν να σας πειράξουν πια!

Νιώστε το φως μέσα και έξω από το σώμα σας. Έχετε έναν ήλιο μέσα σας και γύρω σας.

Με τη δύναμη του χρυσού ήλιου έχετε τώρα δημιουργήσει μια ασπίδα προστασίας πάνω σας, μια χρυσή λάμψη φωτός που σας περιβάλλει. Φανταστείτε ότι η αύρα σας αντανακλά, όλη τη μεγαλοπρέπεια, των χρωμάτων της ανατολής.., χρυσό πορτοκαλί, χρυσοκόκκινο, λαμπερό κίτρινο, φωτεινό μοβ…

Οραματιστείτε πως είστε μέσα σε μια υπέρλαμπρη ασπίδα προστασίας, με τη δύναμη του Ανατέλλοντος Ηλίου, πού όλα όσα δεν εξυπηρετούν το Ανώτερο καλό σας θα χτυπούν και θα πέφτουν… Πάρτε λίγο χρόνο για να αισθανθείτε την ποιότητα της ενέργειας που λούζει όλη σας την ύπαρξη…

Όποτε πάτε να στενοχωρηθείτε θα φέρνετε αυτή την ηλιακή ασπίδα γύρω σας. Θα νιώθετε το φως να εξαπλώνεται από το ηλιακό σας πλέγμα, σε όλο το σώμα και την αύρα σας. Έτσι θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, αλλά και τις συμπεριφορές των άλλων, ώστε να μην σας ενοχλούν πια.

Σκεφτείτε πως η ενεργειακή προστασία σας είναι τόσο δυνατή που οι ακτίνες της φτάνουν μέχρι το πιο σκοτεινό σας σημείο. Αφήστε όλες σας τις σκιές να γεμίσουν με φως…

Και όταν θέλετε να διώξετε οποιοδήποτε σκοτάδι, νιώστε απλά τον ήλιο σας να εξαπλώνεται μέσα στο σώμα σας, να γεμίζει όλο το δωμάτιο , να προεκτείνεται σε όλο το χώρο, σε όλο τον ουρανό σε όλη τη γη, σε όλο το σύμπαν.

Σκεφτείτε το φως να φεύγει κάτω από τα πόδια σας, σαν χρυσές ρίζες, να μπαίνει βαθιά μέσα στη γη. Γειώστε πάνω σας αυτή την ζωογόνα ενέργεια. Να θυμάστε, να είστε ένα καθαρό κανάλι φωτός, χαρίζοντας την ευλογία, σε κάθε σας βήμα.

Με μια ακόμα βαθιά ανάσα επέστρεψε στο εδώ και τώρα, στο χώρο σας, κρατώντας πάνω σας την αίσθηση των χρωμάτων του Ανατέλλοντος ηλίου…

της Λιάνας Τελειώνη

συγγραφέας, εναλλακτική θεραπεύτρια

www.urantiacenter.gr

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άστρα και Όραμα και περιέχει αποσπάσματα από το βιβλίο της συγγραφέως Λιάνας Τελειώνη «Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» εκδ. Αλφάβητο Ζωής.

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1