urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

12742447 967239580032523 6967160738616199688 n

ΧΡΙΣΤΟΣ: Η Πραγματικότητα της Θεϊκής σου Παρουσίας

 Eckhart Tolle

Μην προσκολληθείς σε κάποια λέξη. Μπορείς να αντικαταστήσεις το «Χριστός» με τη λέξη «Παρουσία», αν αυτή έχει περισσότερο νόημα για σένα.

Ο Χριστός είναι η θεϊκή σου ουσία ή ο Εαυτός, όπως αποκαλείται μερικές φορές στην Ανατολή. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στο Χριστό και στην παρουσία είναι ότι ο Χριστός αναφέρεται στη θεϊκότητα που κατοικεί μέσα σου, ανεξάρτητα από το αν τη συνειδητοποιείς ή όχι, ενώ η παρουσία σημαίνει την αφυπνισμένη σου θεϊκότητα η θεϊκή ουσία.

Πολλές παρανοήσεις και λαθεμένες πεποιθήσεις θα ξεκαθαρίσουν αν αντιληφθείς ότι δεν υπάρχει παρελθόν ή μέλλον στο Χριστό. Το να πούμε ότι ο Χριστός «υπήρξε» ή «θα υπάρξει», είναι αντίφαση.

Ο Ιησούς υπήρξε. Ήταν ο άνθρωπος που έζησε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια και πραγμάτωσε τη θεϊκή παρουσία, την αληθινή του φύση. Κι έτσι είπε: «Πριν υπάρξει ο Αβραάμ, εγώ υπάρχω».

Δεν είπε: «Υπήρχα ήδη όταν γεννήθηκε ο Αβραάμ». Αυτό θα σήμαινε ότι βρισκόταν ακόμα μέσα στη διάσταση του χρόνου και της μορφής. Οι λέξεις «εγώ υπάρχω» χρησιμοποιημένες σε μια πρόταση που αρχίζει στον αόριστο, υποδηλώνουν μια ριζική μεταβολή, μια ασυνέχεια στη χρονική διάσταση.

Αυτή είναι μια πολύ βαθυστόχαστη φράση, που μοιάζει με εκείνες του Ζεν. Ο Ιησούς προσπάθησε να μεταδώσει έμμεσα, όχι μέσα από αμετροεπείς σκέψεις, το νόημα της παρουσίας, της αυτοπραγμάτωσης. Είχε πάει πέρα από τη διάσταση της συνειδητότητας που κυριαρχείται από το χρόνο, στη σφαίρα του άχρονου. Η διάσταση της αιωνιότητας είχε έρθει σε τούτο τον κόσμο. Αιωνιότητα, φυσικά, δε σημαίνει ατέλειωτος χρόνος, αλλά καθόλου χρόνος. Έτσι, ο άνθρωπος Ιησούς έγινε Χριστός, ένα όχημα καθαρής συνειδητότητας.

Και ποιός είναι ο ορισμός που δίνει ο Θεός για τον εαυτό Του στη Βίβλο; Είπε ο Θεός «υπήρχα πάντα και θα υπάρχω πάντα»; Φυσικά όχι. Αυτό θα είχε προσδώσει πραγματικότητα στο παρελθόν και στο μέλλον.

 Ο Θεός είπε: «ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΩΝ». Δεν υπάρχει χρόνος εδώ, μόνο παρουσία.

 Η «Δευτέρα Παρουσία» του Χριστού είναι μια μεταμόρφωση της ανθρώπινης συνειδητότητας, μια μετακίνηση από το χρόνο στην παρουσία, από τη σκέψη στην καθαρή συνειδητότητα, κι όχι ο ερχομός κάποιου άντρα ή γυναίκας. Αν ο «Χριστός» επέστρεφε αύριο με κάποια εξωτερική μορφή, τι άλλο θα ήταν δυνατόν να σου πει πέρα από τούτο:

«Εγώ ειμί η Αλήθεια. Είμαι θεϊκή παρουσία.

Είμαι αιώνια ζωή. Είμαι μέσα σου.

Είμαι Τώρα».

Μην προσωποποιείς ποτέ το Χριστό. Μην τον μετατρέπεις σε μορφική ταυτότητα.

Οι Αβατάρ, οι θεϊκές μητέρες, οι φωτισμένοι δάσκαλοι - οι πολύ λίγοι που είναι αληθινοί – δεν είναι κάτι ξεχωριστό ως άνθρωποι. Χωρίς έναν ψεύτικο εαυτό που να τον υποστηρίζουν, να τον υπερασπίζονται και να τον τρέφουν, είναι πιο απλοί, πιο συνηθισμένοι από τους συνηθισμένους άντρες και γυναίκες. Οποιοσδήποτε με ένα ισχυρό εγώ θα τους θεωρούσε ασήμαντους ή, το πιο πιθανό, δε θα τους έβλεπε καθόλου.

 Αν σε έλκει ένας φωτισμένος δάσκαλος, αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ήδη αρκετή παρουσία μέσα σου ώστε να αναγνωρίζει την παρουσία σε κάποιον άλλον. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν αναγνώρισαν τον Ιησού ή το Βούδα, όπως υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έλκονται από ψευδο-δασκάλους. Τα εγώ έλκονται από μεγαλύτερα εγώ.

Το σκοτάδι δεν μπορεί να αναγνωρίσει το φως. Μόνο το φως μπορεί να αναγνωρίσει το φως. Έτσι, μην πιστεύεις ότι το φως είναι έξω από σένα ή ότι μπορεί να έρθει μέσω μιας συγκεκριμένης μορφής. Αν μόνο ο δάσκαλός σου είναι μια ενσάρκωση του Θεού, τότε ποιός είσαι εσύ; Κάθε είδος αποκλειστικότητας είναι ταύτιση με τη μορφή, και ταύτιση με τη μορφή σημαίνει εγώ, όσο καλά κι αν μεταμφιέζεται.

Χρησιμοποίησε την παρουσία του δασκάλου για να καθρεφτίσεις τη δική σου ταυτότητα πίσω σε σένα, πέρα από όνομα και μορφή, και για να γίνεις ο ίδιος πιο έντονα παρών. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει «δικό μου» στην παρουσία. Η παρουσία είναι μία.

Η ομαδική δουλειά μπορεί να βοηθήσει το φως της παρουσίας σου να γίνει πιο έντονο. Μια ομάδα ανθρώπων που συγκεντρώνονται σε μια κατάσταση παρουσίας παράγει ένα συλλογικό ενεργειακό πεδίο μεγάλης έντασης. Δεν αυξάνει μόνο το βαθμό παρουσίας κάθε μέλους της ομάδας, αλλά βοηθάει επίσης να ελευθερωθεί η συλλογική ανθρώπινη συνειδητότητα από την κυριαρχία του νου. Αυτό θα κάνει την κατάσταση της παρουσίας όλο και περισσότερο προσβάσιμη σε άλλα άτομα.

Όμως, αν ένα τουλάχιστον μέλος της ομάδας δεν είναι ήδη σταθερά εδραιωμένο σ’ αυτήν, μπορώντας έτσι να διατηρεί την ενεργειακή δόνηση αυτής της κατάστασης, ο εγωϊκός νους μπορεί εύκολα να επιβληθεί ξανά και να σαμποτάρει τις προσπάθειες μετά ομάδας.

Αν και η ομαδική εργασία είναι ανεκτίμητη, δεν είναι αρκετή και δεν πρέπει να καταλήξεις να εξαρτιέσαι απ’ αυτήν. Ούτε πρέπει να καταλήξεις να εξαρτιέσαι από ένα δάσκαλο, από κάποιο βαθύ γνώστη, παρά μόνο κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, όταν μαθαίνεις το νόημα και την πρακτική της παρουσίας.

 Η Δύναμη του Τώρα

          Eckhart Tolle

Η Δυναμική της Επιτυχίας

www.UrantiaCenter.gr

Ο Μωϋσής και η φλεγόμενη βάτος.

Moses41

Κάποτε ο Μωϋσής οδηγώντας τα πρόβατα πέρα από την έρημο, του φανερώθηκε ο Θεός μέσα σε πύρινη φλόγα που έβγαινε από μια βάτο. Όταν ο Κύριος είδε ότι ο Μωϋσής πλησίαζε … του φώναξε μέσα από τη βάτο: «Μωυσή, Μωϋσή … βγάλε τα σανδάλια σου … γιατί ο τόπος όπου στέκεσαι είναι τόπος άγιος. Εγώ είμαι ο Θεός των προγόνων σου.

Τότε ο Μωϋσής σκέπασε το πρόσωπό του, γιατί φοβόταν να κοιτάξει το Θεό. Ο Κύριος συνέχισε: «Είδα τη δυστυχία του λαού μου στην Αίγυπτο και άκουσα την κραυγή τους. Γι’ αυτό κατέβηκα να τους γλιτώσω από τους Αιγυπτίους. Τώρα εγώ σε στέλνω στο φαραώ, να βγάλεις το λαό μου, τους Ισραηλίτες, από την Αίγυπτο».

Ο Μωϋσής είπε στο Θεό: «Ποιος είμαι εγώ για να πάω στο φαραώ και να βγάλω τους Ισραηλίτες από την Αίγυπτο;». «Εγώ θα είμαι μαζί σου», του απάντησε ο Θεός… Αλλά ο Μωϋσής είπε πάλι: «Θα πάω στους Ισραηλίτες και θα τους πω: ο Θεός των προγόνων σας με έστειλε σε σας. Αυτοί όμως θα με ρωτήσουν ποιο είναι το όνομά του; Τότε ο Θεός απάντησε στο Μωϋσή:

 

«Εγώ ειμί ο Ών»

που σημαίνει

«Εγώ είμαι εκείνος που είμαι (ο Υπάρχων)»

 

Ο Μωϋσής γεμάτος πίστη στο Θεό και δύναμη κατέβηκε από το βουνό. Πήρε τον αδερφό του Ααρών και πήγαν στην Αίγυπτο, όπου ανακοίνωσαν στους Ισραηλίτες όσα είχε πει ο Θεός. Αυτοί πίστεψαν. Έσκυψαν τότε και προσκύνησαν.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιο είναι το όνομα του Θεού και τι σημαίνει;

 Το όνομα του Θεού αποδόθηκε με τη φράση «εγώ ειμί ο Ων».

Σημαίνει:

α) ότι είναι ένας και μοναδικός,

β) είναι αιώνιος και

γ) δίνει ζωή σε ότι υπάρχει.

Αργότερα οι Ισραηλίτες χρησιμοποίησαν για το Θεό και το όνομα Αδωνάι, που σημαίνει «Κύριος».

Urantia Center

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1