urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

532bf interstellar travel

Αν και συχνά πιστεύεται ότι οι περισσότεροι εξωγήινοι, αποτελούν εχθρικό ζήτημα, υπάρχουν μερικά είδη που είναι στη Γη για αιώνες και χρησιμεύουν για να διαψεύδουν αυτόν τον ισχυρισμό. Μερικά από τα πιο φιλικά είδη εξωγήινων, από αυτούς, αναφέρονται παρακάτω.

Οι Lyrans

Αποτέλεσμα εικόνας για Lyrans

Είναι ευρέως διαδεδομένη η πεποίθηση ότι οι Lyrans είναι παλαιότεροι των προγόνων μας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι Lyrans ήταν στην πραγματικότητα οι πρώτοι «ανθρώποι» που βρέθηκαν για να σχηματίσουν ένα πολιτισμό στον Γαλαξία μας.

Ο παγκοσμίου φήμης Billy Meier ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που άρχισε να μιλά για τους Lyrans. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την προέλευση και την ιστορία τους. «Ήταν πολύ ευγενικό να μοιραστώ αυτή την ιστορία με την ανθρωπότητα».

Ο κ Meier αναφέρει ότι, «Έχουν περιγράψει τους αρχαίους προγόνους τους, και σύμφωνα με αυτό, κατάγονται από ένα ποικίλο ηλαικό σύστημα από μια ομάδα αστέρων, κοντά σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως το Νεφέλωμα ή Δαχτυλίδι της Λύρας, γιαυτό που αποκαλέσθηκαν Lyrans με τον ίδιο τρόπο όπως αναφερόμαστε σε ανθρώπινα όντα από αυτά που αποκαλούμε οι Πλειάδες.

Αυτοί οι πρώιμοι Lyrans κατά τις πολυάριθμες μεταναστεύσεις τους με τα μεγάλα τους σκάφη, πήγαν σε πολλά άλλα αστρικά συστήματα και βρήκαν κατάλληλες κατοικίες, ως αποικίες, από τις οποίες, άνθισαν και τελικά ξεκίνησαν τα δικά τους διαστημικά ταξίδια »

Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, ο πολιτισμός τους βρέθηκε σε ένα προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο, αλλά οι συγκρούσεις μεταξύ των διαφόρων φατριών τους έφερε σε ένα all-out πόλεμο. Η κατάσταση κλιμακώθηκε σε τέτοιο σημείο που πολλοί έφυγαν και αποίκισαν τις Υάδες, τις Πλειάδες και τα συστήματα Vega.

Οι απόγονοι αυτών των αποικιών τελικά άρχισαν να εγκαθίστανται στη Γη περίπου 22 εκατομμύρια χρόνια πριν και διατήρησαν κάπως μιας δύναμη που στάθμευσε εδώ. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι τα UFO Lyrans θα μπορούσαν να είναι οι θεοί που περιγράφονται σε πολλά αρχαία θρησκευτικά κείμενα. Εάν αυτή η θεωρία είναι αληθής, τότε οι Lyrans θα μπορούσαν να πιστωθούν ως μία από τις κύριες επιρροές για τη δημιουργία και τη διαμόρφωση της ανθρωπότητας.

Οι Lyrans περιγράφονται με σκανδιναβική εμφάνιση, ψηλοί άνθρωποι με μπλε μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά. Έχουν επίσης αναφερθεί σε ορισμένους κύκλους ως «οι ιστορικοί Γαλαξιακοί» του ανθρώπινου είδους.

Οι Arcturians

Αποτέλεσμα εικόνας για arcturians aliens

Μετά από πολλούς αιώνες της ύπαρξής τους, ένα από τα παλαιότερα ξενικά είδη στο γαλαξία μας, οι Arcturians, έχουν φθάσει σε τέτοια κατάσταση ώστε ανέβηκαν πολλύ καθώς τα έχουν χαρακτηριστεί ως πέμπτη διάσταση του πολιτισμού.

Πλανήτης περιφέρεται γύρω από το σπίτι τους και είναι το μεγαλύτερο αστέρι στο αστερισμό του Βοώτη που βρίσκεται περίπου 200 έτη φωτός μακριά από τη Γη.

Ενώ φαινομενικά είναι αδύνατο για εμάς να φτάσουμε εκεί, αυτό είναι αποδεδειγμένο ότι δεν έχει σοβαρές συνέπειες για τις Arcturians γιατί οι Arcturians έχουν επιτύχει το επίπεδο της τεχνολογίας που έχουμε φτάσει τώρα στη Γη, πριν από εκατομμύρια χρόνια. Τώρα έχουν μια από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον Γαλαξία μας.

Αν και λίγοι άνθρωποι έχουν αλληλεπιδράσει άμεσα με τους Arcturians, εκείνοι που το έχουν καταφέρει, αναφέρουν ότι έχουν ύψος μεταξύ 3 και 5 πόδια, με μεγάλα κεφάλια και τα μεγάλα μαύρα αμυγδαλωτά μάτια. Το δέρμα τους έχει συνήθως ένα πρασινωπό χρώμα και έχουν τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι.

Επιπλέον, φαίνεται να είναι οι μαέστροι της τηλεπαθητικής επικοινωνίας και μπορούν να μετακινούν αντικείμενα ή να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους κάνοντας χρήση του μυαλού τους. Επιπλέον, το γήρας και ο θάνατος, έχουν σχεδόν εξαλειφθεί από την κοινωνία τους.

Πιστεύεται ότι ο στόλος τους διαπερνά τα διαστημόπλοια γαλαξία και ένα από αυτά, το Starship Αθηνά, πιστεύεται ότι είναι σε τροχιά γύρω από τη γη για να αποτρέψει κάτι που απειλεί την ύπαρξή μας.

Οι Arcturians λαμβάνουν πολύ σοβαρά τον ρόλο τους ως προστάτες. Έτσι, σοβαρά, στην πραγματικότητα, ένας από τους αισθητήρες, το Δορυφορικό Black Knight , πιστεύεται ότι είναι σε τροχιά γύρω από τη Γη τα τελευταία 13 χιλιάδες χρόνια.

Οι Telosians

Σχετική εικόνα

Περιγράφονται ως ψηλά, ξανθά ανθρωποειδή και οι Telosians πιστεύεται από πολλούς ότι είναι οι τελευταίοι επιζώντες χαμένοι του ανθρώπινου πολιτισμού στη Γη.

Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι είναι οι επιζώντες των κατακλυσμών που βύθισαν την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία, ενώ μια άλλη σχολή σκέψης θεωρεί ότι είναι πολύ μεγαλύτεροι από αυτό.

Η ονομασία τους προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «τέλος» σημαίνει «τέλος» ή «σκοπό.» Φαίνεται ότι ένα ταιριαστό όνομα για την μεγαλύτερη πόλη τους Telos, που πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκεται κάτω από το Mt. Shasta, στην Καλιφόρνια.

Μέσω ψυχοτρονικής τεχνολογίας και ιδιαίτερα ανεπτυγμένες εγκεφαλικές ικανότητες, η προηγμένη κοινωνία τους ήταν σε συνεχή επαφή με μια σειρά από άλλους εξωγήινους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένου τους Πλειάδιους και τους Arcturians.

Το πρώτο πρόσωπο που βρέθηκε να περιγράψει τους Telosians ήταν ο Ναύαρχος Richard Byrd. Στο ημερολόγιό του, που δημοσιεύθηκε μετά το θάνατό του, κάνει λόγο για μια μυστική αποστολή του στο Βόρειο Πόλο όπου συνάντησε το σπίτι μιας προηγμένης υπόγειας φυλής.

Ο ναύαρχος Byrd έγραψε ότι αυτά το αλλόχθονα είδη ζούσαν σε λίγες μυστικές υπόγειες πόλεις, αλλά ήταν οι πυρηνικές βόμβες μας, που τους ώθησαν τελικά έξω στην επιφάνεια. Ο ναύαρχος Byrd έγραψε, επίσης:

«Τα συμφέροντά μας δικαίως αρχίζουν αμέσως μετά την κούρσα σας με την έκρηξη της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Ήταν εκείνη τη στιγμή ανησυχητικό και στείλαμε τις ιπτάμενες μηχανές μας, τις «Flugelrads» στον κόσμο της επιφάνειας σας για να ερευνήσουν τι είχε κάνει η φυλή σας».

«Βλέπεις, δεν έχουμε παρέμβει πριν στους πολέμους της φυλής σας και στη βαρβαρότητα, αλλά τώρα πρέπει, για ευχομαστε να έχετε μάθει να παρέμβετε εσείς σε κάποια δύναμη που δεν είναι για τον άνθρωπο, δηλαδή της ατομικής ενέργειας».

«Απεσταλμένοι μας έχουν παρέδωσαν μηνύματα προς τις εξουσίες του κόσμου σας, όμως δεν μας έλαβαν σοβαρά υπόψη. Τώρα που είστε μάρτυρας εδώ ότι ο κόσμος μας δεν υπάρχει. Βλέπετε, τον πολιτισμό και την επιστήμη μας είναι πολλές χιλιάδες χρόνια πέρα ​​από τη φυλή μας. Ναύαρχος».

Χιλιάδες χρόνια της επιστημονικής προόδου έχουν δώσει στους Telosians τη δυνατότητα να παρακάμψουν τη νόσο και τη γήρανση. Οι Telosians είναι ευρέως γνωστοί για τη μακροζωία τους και θα μπορούσαν να βοηθήσουν και εμάς. Είναι επίσης αλήθεια προστάτες του περιβάλλοντος της Γης κάτοχοι της γνώσης για το παρελθόν του πλανήτη μας.

Οι Alpha Centauri

Σχετική εικόνα

Οι εξωγήινοι από τον Alpha Centauri έχουν εύκολα τη δυνατότητα όχι μόνο να μας καταστρέψουν, αλλά κάθε άλλο επιθετικά ξένα είδη, είναι. Θεωρούνται ότι είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά ξένο είδος στον Γαλαξία μας.

Πήραν αυτή τη θέση επειδή φέρεται να είναι ιδιαίτερα ευφυείς και έχουν μια φυσική περιέργεια που με τη σειρά της, τους οδήγησαν σε ταχείες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία. Φαίνεται επίσης ότι οι Άλφα του κενταύρου έχουν μάθει ότι με την τεράστια δύναμη που έχουν, φέρουν τεράστια ευθύνη.

Στην πάροδο του χρόνου εξελίχθηκαν σε υδρόβια είδη με βράγχια και webbed άκρα. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο μέρος των υποβρύχιων φαινομένων, όπου παρέχουν καθολική υπηρεσία.

Πιστεύεται επίσης, ότι έχουν μια σειρά από βάσεις που λειτουργούν στον πυθμένα των θαλασσών, των ωκεανών μας, και σε λίμνες σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τη φύση τους, οι Άλφα του κενταύρου πιστεύεται ότι είναι πολύ καλοπροαίρετοι προς την ανθρώπινη φυλή και έχουν την επιθυμία να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάποιες από τις πολλές προκλήσεις που έρχονται με την εξέλιξη των ειδών.

Πιστεύεται ότι επικοινωνούν τηλεπαθητικά και με την επιρροή τους με λεπτότητα. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι Άλφα του κενταύρου υπερασπίζονταιι την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αυτά αναφέρονται στην ευθύνη για την προηγμένη τεχνολογία που αναπτύσσουμε.

Οι Πλειάδιοι

the pleiadian message february 27 2018

Πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των πρώτων Lyrans, στις Πλειάδες, σε ορισμένους κύκλους και έχουν έρθει να αντιπροσωπεύουν έναν από τα πιο δραστήριους συμμάχους της ανθρωπότητας.

Το σπίτι τους βρίσκεται στο αστρικό σμήνος των Πλειάδων, που είναι μια ομάδα αστέρων που βρίσκεται περίπου 400 έτη φωτός από τη Γη. Το όνομά τους προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα, «Plein» που σημαίνει «να πλεύσει.»

Οι Πλειάδιοι παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στον ανθρώπινο πολιτισμό. Ένας από αυτούς που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει είναι ο Μπίλι Meir, ο οποίος μετέδωσε τα μηνύματα της Semjase, μιας θηλυκής Pleidian μέσα από τα οποία εκφράζει τη βαθιά ανησυχία για την τύχη μας. Είπε:

«Δεν είμαστε ούτε φύλακες της Γης, ούτε τα όντα του Θεού ;όπως στέλνει αγγέλους ή κάτι παρόμοιο. Πολλά άτομα νομίζουν ότι τέτοια όντα παρακολουθούν πάνω από τη Γη και ελέγχουν τις τύχες τους.

Αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί κάνουμε μόνο μια self-selected αποστολή, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εποπτεία ή ρύθμιση στη μοίρα της Γης. Έτσι, είναι λάθος να μας εκθέτουν ως υπέργειου κλητήρες και κηδεμόνες. »

Παρά το μήνυμα από την Semjase, οι Πλειάδιοι ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν για να προειδοποιήσουν τη Γη για τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι γκρι εξωγήινοι. Οι Πλειάδειοι κατηγόρησαν τους Greys ότι έχουν έλλειψη της σοφίας και της ενσυναίσθησης όταν χρησιμοποιούν τεχνολογικά κατώτερους ανθρώπους για να εξυπηρετήσουν το κακό, ανελέητα για τους σκοπούς τους.

Για το λόγο αυτό, τα δύο ξενικά είδη έχουν αγωνιστεί ο ένας με τον άλλο, όχι μόνο εδώ, αλλά και σε άλλα αστρικά συστήματα.

Εκείνοι που έχουν έρθει σε επαφή με τις Πλειάδες ισχυρίζονται ότι οι Πλειάδιοι έχουν προσπαθήσει να απελευθερωθούμε από την καταπίεση για αρκετό καιρό.

locklip.com μέσω kavalarissa.eu

ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα και οι πολιτισμοί που δημιουργούν αγκαλιάζουν τις αρχές και τους τρόπους ύπαρξης που εξασφαλίζουν εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα για όλους. Οι πολιτισμοί τους χαρακτηρίζονται από συνεργασία, αρμονία και αγάπη και όχι ανταγωνισμό, συγκρούσεις και φόβο. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι πολιτισμοί όπου η ελευθερία, η ευημερία και η ευτυχία αφθονούν. Το παράδειγμά τους χρησιμεύει ως ένα καλό μοντέλο για να μιμηθεί η Ανθρωπότητα αν θέλει πραγματικά να δημιουργήσει τον καλύτερο κόσμο που ελπίζουν πολλοί από εμάς.

Ποιοι εξαιρετικά εξελιγμένοι πολιτισμοί; θα ρωτήσετε. Λοιπόν, είτε το πιστεύετε ή όχι, υπάρχουν πολλοί ιδιαίτερα εξελιγμένοι πολιτισμοί μέσα στον γαλαξία μας και πολλοί περισσότεροι παραπέρα.

Υπάρχουν δύο λόγοι που η ύπαρξη τους δεν είναι εμφανής σε εμάς: 1) οι περισσότεροι από αυτούς υπάρχουν σε ανώτερες διαστάσεις του υλικού μας σύμπαντος, έτσι δεν είναι ορατοί σε εμάς, και 2) δεν ενδιαφέρονται όλοι για άμεσες διασυνδέσεις με έναν πολιτισμό τόσο πρωτόγονο όσο ο δικός μας. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι πολλοί από τους πολιτισμούς αυτούς ενδιαφέρονται πολύ να βοηθήσουν την εξέλιξη της Ανθρωπότητας και το κάνουν με λεπτό τρόπο πίσω από την σκηνή. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό θέμα πέρα από το πεδίο αυτού του άρθρου που ίσως διερευνήσω στο μέλλον.

Εμπνεύστηκα να γράψω το άρθρο αυτό από την εις βάθος συζήτηση αυτού του θέματος που βρήκα στο βιβλίο «Συζητήσεις με τον Θεό», Βιβλίο 4: Αφύπνισε τα Είδη, και το άρθρο αυτό είναι ουσιαστικά μια περίληψη αυτής της συζήτησης, εμπλουτισμένη με τις δικές μου ιδέες. Επομένως, χωρίς περαιτέρω σχόλια, ας δούμε τα δέκα κορυφαία χαρακτηριστικά των ιδιαίτερα εξελιγμένων πολιτισμών.

#1 – Κατανοούν Βαθιά την Ενότητα Όλης της Ζωής και Ζουν Σύμφωνα με Αυτό

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα γνωρίζουν την Ενότητα όλων - ξέρουν ότι είμαστε όλοι κομμάτια μιας μοναδικής, αλλά πολλαπλών νημάτων, συνειδητότητας που είναι Όλα Όσα Υπάρχουν. Γνωρίζουν ότι κάθε φαινομενικός διαχωρισμός είναι μια ψευδαίσθηση, επειδή όλα είναι μέρος ενός πράγματος και όλα είναι διασυνδεδεμένα και αλληλεξαρτώμενα. Ξέρουν ότι σε οποιαδήποτε ενέργεια προβαίνουν, η οποία επηρεάζει μια άλλη ύπαρξη ή πράγμα, επηρεάζει τελικά τα πάντα.

Αυτή είναι η μία και πιο σημαντική συνειδητοποίηση που κάθε ύπαρξη μπορεί να κάνει και σε πολιτισμούς που έχουν δημιουργηθεί από όντα με αυτήν την κατανόηση είναι το θεμέλιο του τρόπου της ζωής τους. Γνωρίζουν βαθιά ότι αυτό που κάνουν σε κάποιον άλλο το κάνουν τελικά στον εαυτό τους – και ως εκ τούτου μεταχειρίζονται όλους και όλα με μεγάλη φροντίδα και σεβασμό.

. #2 – Λένε Πάντα την Αλήθεια

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα λένε πάντα την αλήθεια. Είναι ουσιαστικά ανίκανα να πούνε ψέματα. Έχουν βαθιά μάθει ότι το να εξαπατούν τους εαυτούς τους ή άλλους έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από το να εκπληρώσουν τους υψηλότερους σκοπούς και επιθυμίες τους, έτσι δεν έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον να πούνε ψέματα. Αλλά ακόμη και αν το έκαναν, οποιαδήποτε προσπάθεια θα γίνονταν εύκολα αντιληπτή από εκείνους που τους άκουγαν.

Στο επίπεδο της συνειδητότητας των εξαιρετικά εξελιγμένων όντων, η ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται την ενέργεια και την δόνηση είναι ιδιαίτερα δυνατή (όλα είναι ενέργεια. Ύλη, φως, σκέψεις, συναισθήματα κλπ.) Και έτσι κάθε προσπάθεια να επικοινωνήσουν κάτι που είναι αναληθές θα ήταν άμεσα εμφανές σε όλους όσους άκουγαν. Στο επίπεδο αυτό, ένα ον δεν μπορεί να επικοινωνήσει κάτι που είναι αναληθές και θα μετέβαλε ριζικά την ενέργεια που εξέπεμπε.

Σε απόλυτη αντίθεση, η άρνηση και η εξαπάτηση τρέχουν αχαλίνωτα στην Ανθρωπότητα - συχνά λέμε ψέματα στον εαυτό μας και τους άλλους, και εξαπατώμαστε εύκολα. Μόνον υπερβαίνοντας την συνειδητότητα του διαχωρισμού, μόνο όταν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε όλοι εκφράσεις της ίδιας μιας συνειδητότητας, της ίδιας μιας ύπαρξης, και αγκαλιάζοντας την ενότητα και την ισότητα όλων των όντων θα εξαλείψουμε την ανάγκη να εξαπατούμε και θα αποφύγουμε όλες τις σχετικές ανεπιθύμητες συνέπειες .

Ως παράδειγμα του πώς λέμε ψέματα στον εαυτό μας, σκεφτείτε τη βία που απεικονίζεται στην ψυχαγωγία μας και τη σύνδεσή της με την αυξανόμενη βία στην κοινωνία μας. Η απεικόνιση της βίας εκτυλίσσεται στις ταινίες και τα τηλεοπτικά μας προγράμματα, στα βιντεοπαιχνίδια μας, ακόμα και στα παιχνίδια των παιδιών μας. Θα δυσκολευόσαστε να πείσετε ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο ον πως η συνεχής ροή των βίαιων εικόνων που βομβαρδίζουμε τα παιδιά μας δεν επηρεάζει τις πεποιθήσεις, τη στάση και τη συμπεριφορά τους.

Η ανθρωπότητα, από την άλλη πλευρά, δεν φαίνεται να παραδέχεται ότι η αυξανόμενη βία στην κοινωνία μας γεννάται, τουλάχιστον εν μέρει, από τη συνεχή επίθεση τέτοιων εικόνων. Διότι, αν το κάναμε, θα έπρεπε να κάνουμε κάτι για αυτό, και νιώθουμε ανίσχυροι, γι' αυτό το αγνοούμε.

Το πρότυπο αυτό, του να βλέπουμε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και στη συνέχεια να μην κάνουμε τίποτα για αυτό είναι κλασικό χαρακτηριστικών των ανώριμων όντων. Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα δεν κρύβονται ποτέ από την αλήθεια, και λένε πάντα την αλήθεια. Και φυσικά, όταν λένε την αλήθεια, προχωρούν επίσης στις ανάλογες και κατάλληλες ενέργειες, κάτι που αποτελεί αντικείμενο των επόμενων δύο σημείων.

Σχετική εικόνα

#3 – Κάνουν Πάντα Αυτό που Λένε

Τα πολύ εξελιγμένα όντα έχουν τη συνήθεια να λένε την αλήθεια τους και έχουν επίσης τη συνήθεια να τηρούν αυτό που λένε ότι θα κάνουν, είτε αυτό λέγεται σε άλλους είτε στον εαυτό τους. Οι πράξεις τους είναι πάντα σύμφωνες με τα λόγια τους, δεν λένε ένα πράγμα και κάνουν κάτι άλλο.

Οι άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, συχνά λένε ένα πράγμα και κάνουν άλλο - και στη συνέχεια αγνοούν, αρνούνται ή ψεύδονται γι' αυτό! Προφανή παραδείγματα αφθονούν.

Για τα πολύ εξελιγμένα όντα, η προσκόλληση στον λόγο τους είναι ζήτημα τιμής και ακεραιότητας. Αν δεν θεωρούν ότι είναι πιθανό ή δυνατόν να κάνουν κάτι, δεν το λένε. Εάν, από την άλλη πλευρά, εννοούσαν αυτό που είπαν, αλλά αργότερα διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν το λόγο τους εξαιτίας απροσδόκητων περιστάσεων, θα το αντιμετωπίσουν ευθέως και θα μιλήσουν με όλους τους εμπλεκόμενους για να το ξεκαθαρίσουν. Θα εξηγήσουν ταπεινά και ειλικρινά γιατί δεν θα μπορέσουν να κάνουν ό, τι είπαν.

#4 – Κάνουν Πάντα Αυτό Που Λειτουργεί

Όταν τα πολύ εξελιγμένα όντα βλέπουν μια λιγότερο από επιθυμητή κατάσταση και έχουν καταλάβει γιατί αυτή υπάρχει, αντιδρούν πάντα με κάτι που λειτουργεί. Δεν την αγνοούν, αρνούνται ότι υπάρχει, την καλύπτουν, κάνουν κάτι που δεν αντιμετωπίζει το πραγματικό πρόβλημα ή με κάποιο άλλο τρόπο αποτυγχάνουν να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα - όπως συμβαίνει συχνά στην Ανθρωπότητα.

Τα παραδείγματα είναι άφθονα, εδώ είναι μερικά από αυτά:

Αν ο στόχος μας είναι να ζήσουμε μια ζωή ειρήνης, χαράς και αγάπης (την οποία ελπίζω ειλικρινά), τότε η βία δεν λειτουργεί. Αυτό είναι πάρα πολύ προφανές αν μόνο για μια στιγμή εξετάσετε την ιστορία - δεν είναι ξεκάθαρο ότι η εκδίκηση γεννά εκδίκηση, το μίσος προκαλεί μίσος, η βία δημιουργεί βία; Και όμως επαναλαμβάνουμε το μοτίβο ξανά και ξανά.

Εάν ο στόχος μας είναι να ζήσουμε μια μακρά και υγιή ζωή, τότε το να καταναλώνουμε καθημερινά κρέας, το να καπνίζουμε τις γνωστές καρκινογόνες ουσίες συνεχώς και το να καταναλώνουμε αλκοόλ συστηματικά δεν λειτουργεί. Αυτό έχει αποδειχθεί επαρκώς, παρ’ όλα αυτά πολλοί από εμάς συνεχίζουν να κάνουν αυτά τα πράγματα.

Αν ο στόχος μας είναι μια κοινωνία χωρίς βία και πόλεμο, τότε η μοντελοποίηση βίαιων συμπεριφορών και στάσεων στα παιδιά σας, μέσω της ψυχαγωγίας μας και των παιχνιδιών, κάτι που ξεκάθαρα έχει αποδειχθεί ότι διευκολύνει την υιοθέτηση αυτών των βίαιων τάσεων, δεν λειτουργεί και θα έπρεπε να σταματήσει αμέσως. Ωστόσο, δεν κάνουμε τίποτα.

#5 – Δεν Σκοτώνουν Ποτέ ο Ένας τον Άλλον

Τα πολύ εξελιγμένα όντα ποτέ, σε καμία περίσταση, δεν θα σκοτώσουν άλλο ενσαρκωμένο όν, εκτός από την περίπτωση που θα το ζητήσει ο άλλος να το κάνουν. Μέσα στην Ανθρωπότητα, ο φόνος και οι μαζικές δολοφονίες (πόλεμοι κλπ) συμβαίνουν τρομακτικά συχνά. Δικαιολογούμε μεγάλο μέρος της συμπεριφοράς αυτής ως «αυτοάμυνα».

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι στις πρωτόγονες κοινωνίες κάθε επίθεση ονομάζεται «άμυνα». Και βεβαίως, έχουμε σίγουρα το «δικαίωμα» να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να το πράξουμε με κάθε τρόπο που θεωρούμε κατάλληλο - τελικά, είμαστε ελεύθερα και κυρίαρχα όντα, έτσι έχουμε το «δικαίωμα» να κάνουμε ό, τι θέλουμε. Ωστόσο, ένα πολύ εξελιγμένο ον δεν θα σκοτώσει άλλο, ακόμη και σε καταστάσεις που θα μπορούσαμε να λάβουμε σαφώς υπόψη μας την αυτοάμυνα.

Αυτό συμβαίνει επειδή καταλαβαίνουν ότι κάθε πράξη είναι μια πράξη αυτοπροσδιορισμού, κάθε πράξη ορίζει ποιοι είστε. Δημιουργείτε τον εαυτό σας σε κάθε στιγμή με αυτό που επιλέγετε να κάνετε, καταλήγουμε έτσι στο να αποφασίσετε ποιος και τι θέλετε να είστε. Θέλουμε να ορίσουμε τους εαυτούς μας ως εκείνους που είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν ένα είδος κόσμου όπου ο ένας τρώει τον άλλον στη διαδικασία;

Τελικά, οι πολύ εξελιγμένοι πολιτισμοί ξεπερνούν την ανάγκη να σκοτώσουν άλλους επειδή δεν δημιουργούν πλέον καταστάσεις όπου θα υπήρχε ανάγκη να σκοτώσουν. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν αφυπνιστεί στην Ενότητά τους και κάθε πτυχή της στάσης και της συμπεριφοράς τους έχει αλλάξει δραματικά.

Όταν η Ανθρωπότητα αφυπνιστεί απόλυτα, τότε η σύγκρουση και ο ανταγωνισμός θα τελειώσουν - όχι πιά σκοτωμοί, όχι πιά ένας κόσμος όπου ο ένας τρώει τον άλλον. Αντ' αυτού, θα βρούμε τρόπους να μοιραζόμαστε τα πάντα και να συνεργαζόμαστε σε μεγάλη κλίμακα. Και αυτό το νέο επίπεδο συνεργασίας και ανταλλαγής θα δημιουργήσει ένα πρωτοφανές επίπεδο ευημερίας και ευτυχίας για όλους, και κανείς δεν θα έχει ποτέ κανένα λόγο να επιτεθεί ή να αμυνθεί (σωματικά, συναισθηματικά, οικονομικά κ.λπ.) για οποιονδήποτε λόγο ποτέ ξανά.

Στη σπάνια περίπτωση που ένας μη φωτισμένος άνθρωπος επέλεγε να σας επιτεθεί θανάσιμα, θα επιτρέπατε απλά στον εαυτό σας να σκοτωθεί γνωρίζοντας ότι ο «θάνατος» είναι μια ψευδαίσθηση και ειρηνικά θα εγκαταλείπατε τη σωματικότητα και θα επιστρέφατε στον αιώνιο μη υλικό σας εαυτό και ύπαρξη. Δεν θα επιλέγατε να διαιωνίσετε περισσότερη βία μόνο για την επιβίωση του υλικού σας σώματος – το οποίο δεν είναι εσείς. Είναι ένα προσωρινό όχημα. Όταν γνωρίζετε ότι ο πραγματικός εαυτός σας δεν μπορεί να πεθάνει, αυτό αλλάζει τα πάντα!

Αλλά τι γίνεται αν μας επιτίθονταν ένας άλλος πολιτισμός; Θα μπορούσατε να ρωτήσετε; Δεν πρέπει να ανησυχούμε ότι ένας άλλος πολιτισμός θα μπορούσε να έλθει στη Γη μια μέρα να μας καταστρέψει; Η ερώτηση αυτή αποτελεί θέμα στις «Συνομιλίες με τον Θεό» Βιβλίο 4 και θα αναφερθώ σε αυτή σε αυτό το θέμα.

Το μόνο που θα πω γι' αυτό είναι ότι ο φόβος μας για αυτό το σενάριο ενθαρρύνεται από μια ολόκληρη σειρά ξένων ταινιών εισβολής και τα παρόμοια. Δεδομένης της καλοπροαίρετης εξω-γήινης παρουσίας που βρίσκεται εδώ (δηλ. Των πολύ εξελιγμένων πολιτισμών) που προσπαθεί να διευκολύνει μαλακά την αφύπνιση και την εξέλιξη της Ανθρωπότητας, σε κάνει να αναρωτιέσαι αν κάποιο ή ολόκληρο το «πορνό του φόβου των εξωγήινων» είναι το έργο κάποιας υπηρεσίας με κακόβουλο σχέδιο; Αν θέλετε να διερευνήσετε περαιτέρω αυτό το θέμα, σας προτείνω να δείτε το έργο του Δρ Steven Greer. Είναι ο κορυφαίος ειδικός στον κόσμο και η πιο αξιόπιστη πηγή της εξωγήινης παρουσίας, και για το ποιος, γιατί και πώς κρύβεται από εμάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ζωή στις Πλειάδες

#6 – Δεν Βλάπτουν Ποτέ το Περιβάλλον τους

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα δεν θα κάνουν ποτέ κάτι που θα μπορούσε πιθανόν να βλάψει ή να προκαλέσει ζημιά στο φυσικό περιβάλλον που υποστηρίζει την κοινωνία τους. Κατανοούν και εκτιμούν βαθιά τη διασύνδεση και την αλληλεξάρτηση κάθε είδους ζωής και εκτιμούν βαθιά το περιβάλλον που τις διατηρεί. Γνωρίζουν ότι για να συνεχίσουν να έχουν το περιβάλλον τους που θα καλύψει τις ανάγκες τους και τις ανάγκες όλων των επόμενων γενεών, τότε πρέπει να ζήσουν αειφόρα - πρέπει να ζουν με τρόπο ευγενικό, προσεκτικό και στοχαστικό για το φυσικό τους περιβάλλον και τον πλανήτη και θα εκμεταλλεύονται σοφά τους πόρους του.

Η Ανθρωπότητα, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να επιδεικνύει μια σκληρή αδιαφορία για το περιβάλλον της χρησιμοποιώντας και κακοποιώντας το, και δηλητηριάζοντας το (και εμάς τους ίδιους στη διαδικασία)!

«Να γνωρίζεις λοιπόν ότι το σώμα είναι απλά ένα ρούχο. Πήγαινε να βρεις αυτόν που το φοράει, όχι τον μανδύα» - Rumi

#7 – Μοιράζονται Όλα Με Όλους – Δεν Υπάρχει Ιδιοκτησία

Στους πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς δεν υπάρχει κάτι σαν αυτό που λέμε «ιδιοκτησία». Αυτό συμβαίνει επειδή κατανοούν ότι από την στιγμή που είναι όλοι Ένα, οτιδήποτε υπάρχει ανήκει σε όλους όσους υπάρχουν. Και ως εκ τούτου, μοιράζονται όλα με όλους όλη την ώρα.

Μια μακρινή κραυγή από την Ανθρωπότητα, η οποία γενικά μοιράζεται με άλλους μόνον σε πολύ περιορισμένες περιπτώσεις. Έχουμε ένα οικονομικό σύστημα και νοοτροπία που μας ενθαρρύνει να συσσωρεύουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε να θεωρήσουμε δικά μας και αυτό ενθαρρύνει σχετικά πολύ λίγους να συσσωρεύουν την πλειοψηφία των πόρων και του πλούτου του πλανήτη. Για τους περισσότερους από εμάς, το να μοιραζόμαστε τα πάντα μοιάζει πιθανώς απολύτως ανέφικτο και ανεφάρμοστο. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να φανταστούμε πώς το να μοιραζόμαστε τα πάντα θα μπορούσε να λειτουργήσει - αλλά το πιστεύετε ή όχι, λειτουργεί πολύ καλά.

Στους πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς η ιδέα της «ιδιοκτησίας» αντικαθίσταται από την έννοια της «διαχείρισης». Τα όντα στους πολιτισμούς αυτούς συμφωνούν αμοιβαία για το ποιος θα έχει την ευθύνη της διαχείρισης για το τι, ποιος θα συνεργαστεί με ποιον και ποιος θα εκτελέσει ποιες λειτουργίες. Το άτομο ή τα άτομα που φροντίζουν και διαχειρίζονται ένα συγκεκριμένο πράγμα ή έναν πόρο (π.χ. οι διαχειριστές) δεν το «θεωρούν» δικό τους - είναι απλά υπεύθυνοι για τη διαχείριση του. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο πόρος «ανήκει» στην κοινότητα και ο διαχειριστής του πόρου τον φροντίζει εξ ονόματος της κοινότητας. Αλλά φυσικά, οι φωτισμένες κοινωνίες κατανοούν ότι όλοι οι πόροι είναι ουσιαστικά δώρα από το Σύμπαν που πρέπει να διαχειρίζονται υπεύθυνα και να χρησιμοποιούνται με δίκαιο τρόπο για όλους εκείνους που τους χρησιμοποιούν τώρα και στο μέλλον.

Εκείνοι που αποδέχονται τη διαχείριση για οτιδήποτε, είτε πρόκειται για γη είτε για κάτι άλλο, δεν φαντάζονται ότι το «κατέχουν». Καταλαβαίνουν ότι απλά το φροντίζουν και το διαχειρίζονται προς όφελος της κοινότητας. Για παράδειγμα, κανείς δεν φαντάζεται ότι μόνον επειδή είναι διαχειριστής ενός συγκεκριμένου οικοπέδου στον πλανήτη στον οποίο ενσαρκώθηκε, «κατέχει» τα ορυκτά, το νερό και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται κάτω από αυτό το οικόπεδο – όλη την απόσταση μέχρι το κέντρο της Γης. Ούτε κανείς φαντάζεται ότι «κατέχει» τον αέρα, ή τον ουρανό, πάνω από ένα συγκεκριμένο οικόπεδο - τόσο υψηλά όσο ο ουρανός πηγαίνει. Τέτοιες ιδέες είναι απολύτως γελοίες για τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα και οποιεσδήποτε συζητήσεις για το ποιος κατέχει τα «δικαιώματα» σε οτιδήποτε, φαίνεται τελείως άσκοπο σε όντα που κατανοούν ότι είναι όλοι Ένα.

Ένα μεγάλο εμπόδιο στο να αγκαλιάσουμε την ιδέα της «μη ιδιοκτησίας» είναι η δυσκολία μας να φανταστούμε πώς θα κερδίζαμε τα προς το ζην χωρίς το κίνητρο του κέρδους που φαίνεται τόσο στενά συνδεδεμένο με την ιδιοκτησία. Αλλά σε αντίθεση με την Ανθρωπότητα, οι πολύ εξελιγμένοι πολιτισμοί δεν θεωρούν τη ζωή ως κάτι που πρέπει να «κερδίσεις». Μπορούν εύκολα να σχεδιαστούν συστήματα που επιτρέπουν σε μια κοινωνία να εκπληρώνει τις ατομικές και ομαδικές ανάγκες χωρίς τα μέλη αυτής της κοινωνίας να πωλούν την ψυχή τους και να εγκαταλείπουν τα όνειρά τους για να επιβιώσουν. Πολλοί πολιτισμοί έχουν δημιουργήσει τέτοια συστήματα και έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν πολύ καλά - παράγουν υψηλό βαθμό ελευθερίας, ευημερίας και ευτυχίας για όλους.

Τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα έχουν επίσης έναν διαφορετικό τρόπο να εξετάζουν το «κέρδος». Δεν το θεωρούν «κερδοφόρο» εάν ένα άτομο ωφεληθεί σε βάρος άλλου. Δεν θεωρούν ότι είναι αξιέπαινο ή αποδεκτό αν αυτοί κερδίζουν περισσότερα και άλλοι παίρνουν λιγότερα. Στους πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς, κανείς δεν ωφελείται αν δεν ωφελούνται όλοι. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι μετρούν την κερδοφορία από το πόσο καλά διοικείται ένας πόρος και πόσο καλά προσφέρει οφέλη στα μέλη της κοινότητας. Και ως εκ τούτου, θα περιέγραφαν πιθανώς το βαθμό επιτυχίας οποιασδήποτε επιχείρησης χρησιμοποιώντας τον όρο «ωφέλιμο», αντί για τον όρο «κερδοφόρα».

Εάν ακόμα πιστεύετε ότι μια κοινωνία που μοιράζεται τα πάντα είναι ανεφάρμοστη, σκεφτείτε ότι η Ανθρωπότητα κάνει το μοίρασμα να λειτουργεί όλη την ώρα σε μικρή κλίμακα - με τους αγαπημένους μας και τις οικογένειές μας. Στο πλαίσιο αυτό, φροντίζουμε γενικά τους άλλους με κάθε τρόπο, ανεξάρτητα από το τι έχουν κάνει.

Τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να επεκτείνουμε την αίσθηση της οικογένειάς μας πέρα από τους εξ αίματος συγγενείς; Τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε φροντίζοντας για όλους στην κοινότητα μας με τον ίδιο τύπο δεσμού και την ίδια αίσθηση σύνδεσης που έχουμε για τα μέλη της οικογένειάς μας; Και μετά τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να την επεκτείνουμε σε όλους στη χώρα μας και στη συνέχεια στον κόσμο μας; Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των πολύ εξελιγμένων πολιτισμών και της Ανθρωπότητας - αισθάνονται την ίδια σχέση, το ίδιο ποσό συμπόνιας, φροντίδας και αγάπης για όλους στην κοινωνία τους.

Όταν αρχίσετε να μην βλέπετε πια τους άλλους ως ξένους, όταν αρχίσετε να υπερβαίνετε το «εμάς» έναντι «αυτών», βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας ανακάλυψης στην εξέλιξη της συνειδητότητάς σας. Όταν μπορέσετε να μεταχειριστείτε κάθε άνθρωπο με καλοσύνη και σεβασμό, ανεξάρτητα από το τι έχει κάνει, τότε θα έχετε ξεπεράσει τον διαχωρισμό και θα ευθυγραμμιστείτε δυναμικά με την άνευ όρων αγάπη της Πηγής μέσα σας.

Ένα από τα βασικά εμπόδια για την υιοθέτηση μιας οικονομίας του μοιράσματος είναι η πεποίθηση ότι δεν υπάρχει αρκετό για όλους, πράγμα που οδηγεί σε ανθρώπους που θέλουν να σιγουρευτούν ότι θα πάρουν το δικό τους, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μην το πάρει αντί γι’ αυτούς - κληρονομιά, απληστία, συσσώρευση κ.λπ. Η πίστη στη έλλειψη είναι μια από τις βασικές πεποιθήσεις που είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία του είδους του κόσμου στον οποίο ζούμε (π.χ., έναν που χαρακτηρίζεται από σύγκρουση και ανταγωνισμό).

Η φαινομενική έλλειψη πολλών πραγμάτων στον κόσμο μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άδικη ή αναποτελεσματική κατανομή και όχι στην εγγενή έλλειψη. Ως επαίσχυντο παράδειγμα, υπάρχει πραγματικά αρκετό φαγητό που παράγεται σε αυτόν τον κόσμο για όλους, αλλά πολλοί εξακολουθούν να λιμοκτονούν. Και βέβαια, μεγάλο μέρος της φαινομενικής έλλειψης στον κόσμο μας είναι σκόπιμα κατασκευασμένο από εμπορικά συμφέροντα για μεγιστοποίηση των κερδών ή με στρατηγικές διανομής που βασίζονται μόνο σε κερδοσκοπικές νοοτροπίες που αφήνουν πολλούς στερημένους ακόμη και αν υπάρχει αφθονία. Και φανταστείτε αν όλη η ενέργεια και οι πόροι που επενδύθηκαν στις μηχανές πολέμου στον κόσμο χρησιμοποιούνταν για την ευημερία όλων - θα μπορούσαμε εύκολα να λύσουμε τις περισσότερες αν όχι όλες τις ανισότητες στον κόσμο!

Επειδή οι πολύ εξελιγμένοι πολιτισμοί συνεργάζονται, μοιράζονται τα πάντα, λένε και αντιμετωπίζουν την αλήθεια, και κάνουν ό,τι λειτουργεί, σπανίως αντιμετωπίζουν έλλειψη. Αλλά ακόμη πιο βαθιά, τα εξαιρετικά εξελιγμένα όντα έχουν υπερβεί την έλλειψη εντελώς, επειδή καταλαβαίνουν τη μεταφυσική και γνωρίζουν ότι δημιουργούν την πραγματικότητά τους με τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις τους και έτσι τελικά η έλλειψη είναι μια αυταπάτη η οποία δημιουργείται από μόνη της.

Toy Jeff

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1