urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ας συνεχίσουμε να βλέπουμε το ρόλο που διαδραματίζουν τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα.
Το Γκρούπ, μιλώντας μέσω του Steve Rother, εξηγεί ότι πολλά από αυτά έχουν εντυπωσιακές ψυχικές ικανότητες.
Με πολλούς τρόπους, εμείς θα πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά μαζί τους.
«Τα παιδιά που γεννιούνται κάθε μέρα φέρνουν [εντυπωσιακά] χαρακτηριστικά. Τα μάτια τους γίνονται όλο και πιο φωτεινά και εσείς αρχίζετε να βλέπετε όλο και περισσότερη ενέργεια να προέρχεται από αυτά, και επιπλέον δυνατότητες. Θα τα δείτε επίσης να επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τρόπους που εσείς δεν είχατε κάνει ποτέ πριν. Αλλά ακόμα, εξελίσσεστε σε αυτή ακριβώς τη διαδικασία. ...»
«Τα παιδιά που γεννιούνται τώρα, δεν χρειάζεται να περάσουν από την ίδια εξελικτική διαδικασία, γιατί είναι σε καλή θέση πάνω από την καμπύλη. Οι υπόλοιποι από εσάς που είστε εδώ είναι αυτοί που πρέπει να εξελιχτούν για να καλύψετε τη διαφορά.»
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ περιγράφει πολλές από τις νέες ομάδες των παιδιών - Indigo, Κρυστάλλινα, Διαμάντια, Πλατινένια, κλπ. - και μας λέει ότι θα χρησιμεύσουν ως ηγέτες κατά τη Χρυσή Εποχή.

«Αυτή τη στιγμή της Επιταχυνόμενης Αλλαγής και Μετασχηματισμού, είναι για άλλη μια φορά τα παιδιά που παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στο να συγκρατούν τις ενέργειες παρέχοντας ένα ισχυρό πεδίο ενέργειας για να βοηθήσουν τη διαδικασία. Υπάρχουν δύο ομάδες που είναι ιδιαίτερα ενεργές αυτή τη στιγμή.
«Η πρώτη ομάδα είναι τα Κρυστάλλινα Παιδιά, αλλά ειδικότερα τα παιδιά του Διαμαντένιου Φωτός, που έχουν γεννηθεί από τον Απρίλιο του 2009. Αυτά τα νέα παιδιά που γεννιούνται ευθυγραμμίζονται πλήρως με την κοσμική συνείδηση ή το «Κοσμικό Ρόδο», και τα καλούμε επίσης «Τα παιδιά του Ιερού Ρόδου». Οι ισχυρές τους ενέργειες βοηθούν πολλούς να ξυπνήσουν και να βρούν τη Γέφυρα του Φωτός στη νέα συνείδηση.στη Γη.»
«Κατά τη διάρκεια του έτους 2010, και μέχρι το 2011, υπήρξε ένα νέο κύμα φωτός Διαμαντένιων παιδιών που έφεραν επίσης την ενέργεια της πλατινένιας ακτίνας στο προσωπικό ολογραφικό τους πεδίο.. Αυτά τα παιδιά θα συμβάλουν επίσης έντονα στις ενέργειες της Μεταμόρφωσης και θα επιτρέψουν την περαιτέρω επιτάχυνση της συνείδησης, έτσι ώστε το Θείο Φως μέσα στην ανθρωπότητα να μπορεί να προκύψει πιο γρήγορα στο Συλλογικό καθώς υψώνεται στην πέμπτη διάσταση του φωτός.»
«Η δεύτερη σημαντική ομάδα είναι τα Indigo Κρυστάλλινα Όντα που ενσαρκώθηκαν στον πλανήτη ως το πρώτο κύμα των Γαλάζιων Παιδιών στη δεκαετία του 1970. Αυτή η κατηγορία είναι τώρα στην ηλικία των τριάντα και σαράντα, και εισέρχονται στα ώριμα χρόνια της ενήλικης ζωής τους και ενεργοποιούν την ψυχική τους εργασία και τους σκοπούς για τους οποίους ήρθαν στον πλανήτη. Πολλοί από αυτούς είναι ισχυρές και εξελιγμένες ψυχές και θα είναι οι ηγέτες στην κατασκευή των νέων μορφών και δομών της Νέας Γης.»

Πολλοί έχουν αφυπνιστεί τώρα και έχουν επιλέξει τους ρόλους τους, αποκάλυψε ο Κρύων, το 2008.
«Να είστε σε ετοιμότητα γιατί ο τρόπος της λειτουργίας αλλάζει και οι νέοι τρόποι με τους οποίους θα επιτευχθεί. Πρόκειται να υπάρξει κάποια ακεραιότητα, τελικά. Προέρχεται από εννοιολογικούς στοχαστές. Η μετατόπιση είναι επάνω μας.»
Η Λευκή Φτερωτή Συλλογική Συνείδηση των Εννέα (Αρχάγγελοι) το επιβεβαιώνει λέει ο Κρύων.
«Πολλοί περισσότεροι έχουν ξυπνήσει πριν το τέλος του 2008 και πολλοί από αυτούς τούς πρόσφατα αφυπνισμένους είναι οι νεαροί ενήλικες του μέλλοντος - αυτοί είναι που φέρουν τη δόνηση Indigo της άνευ όρων αγάπης, αποφασιστικότητας και δύναμης.
«Οι νέοι άνθρωποι Indigo είναι ακλόνητοι στην γνώση τους για το τι είναι σε ευθυγράμμιση με τις συχνότητες του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή - και έχουν αγκυροβολήσει σε αυτή την πραγματικότητα.»


Ο SaLuSa λέει ότι αυτά τα παιδιά έχουν αποτελέσει το πρότυπο για τον αναδυόμενο Νέο Άνθρωπο.
«Ένας νέος Άνθρωπος γεννιέται στη Γη, πνευματικά προικισμένος με μια αξιοσημείωτη κατανόηση του τι χρειάζεται τώρα για να σας κινήσει προς τα πάνω. Μερικά είναι τα πρώτα παιδιά Indigo ή Αστρική Σπορά (Starseeds), που έχουν υψώσει το ανάστημα και έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν όλους. Υπάρχει μεγάλη σοφία και κατανόηση μεταφερόμενη από αυτά, και ξέρουν ακριβώς γιατί είναι στη Γη αυτή την αξέχαστη στιγμή.»
Λέει ότι θα οδηγήσουν τον αγώνα για την ελευθερία σε πολλές χώρες.
«Τα νέα στον κόσμο,τα οποία παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή, αποκαλύπτουν ότι οι νεότερες γενιές οδηγούν μια "σταυροφορία" για την ελευθερία σε πολλές χώρες, και δεν θα σιγήσει εύκολα. Έχετε παρατηρήσει μέχρι τώρα πως έχετε γύρω σας πολλές αγαπημένες νεαρές ψυχές που έχουν ήδη μια αυξημένη συναίσθηση. Έχουν φέρει μαζί τους τη σοφία και τη γνώση που απαιτείται για να παρουσιάσουν έναν νέο τρόπο ζωής και την αρμονία που θα σας φέρει σε επαφή με ένα κοινό σκοπό.»
Οι σκοτεινές δυνάμεις, πεινασμένες για εξουσία, θα αναγκαστούν να αφήσουν τον πλανήτη και να αφήσουν χώρο για αυτά τα σοφά παιδιά, κάποια νεοφερμένα στη Γη, λέει ο Άγιος Γερμανός. Θα παρέχουν νέες λύσεις στα παλιά προβλήματα του πλανήτη.
«Σε αυτή την αλλαγή εξουσίας στη Γη, πρόκειται να δείτε πολλούς που έχουν ζήσει για την εξουσία -που έχουν ζήσει τις ζωές τους στα μεγαλόπρεπα σπίτια τους καθισμένοι στις θέσεις εξουσίας τους με τις αντίκες εξουσίας τους-  να εγκαταλείπουν την Γη και να μην επιστρέφουν για πάρα πολύ καιρό.»
«Αυτό πρόκειται να δημιουργήσει χώρο για αυτούς που δεν υπήρχαν στη Γη πριν - όλη αυτή η νέα γενιά των Κρυστάλλινων, παιδιών της Νέας Ενέργειας, που έρχονται δια μέσω των ενεργειακών ακτίνων, των διαύλων συνειδητότητας που έχετε βοηθήσει να δημιουργηθούν.»
«Αυτοί είναι οι νέοι. Δεν είναι αυτοί που θα έρθουν με τις λύσεις και τις απαντήσεις στα πολλά προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή, γιατί αυτοί είναι οι ήδη στη Γη και κάθονται σε αυτές τις θέσεις σήμερα, και είστε εσείς.»

Το Γκρούπ μας προειδοποιεί ενάντια στη σκέψη του ότι οι άνθρωποι που εγκαταλείψουν είναι κατ'ανάγκη σκοτεινοί. Μερικά είναι πολύ ιδιαίτερα εξελιγμένα όντα που μπορεί να εγκαταλείψουν για να επιστρέψουν πίσω ως Κρυστάλλινα παιδιά στο Νέο Κόσμο.
«Θα υπάρξουν στιγμές, όπου τεράστια τμήματα του πληθυσμού θα φύγουν. Έχετε δει ήδη αυτό τις τελευταίες εβδομάδες, και θα το δείτε ξανά.»
«Δεν έχει να κάνει με το άν κάποιος κάνει κάτι σωστά ή λάθος. Δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που έφυγαν δεν ήταν αρκετά υψηλών δόνήσεων για να παραμείνουν εδώ. Στην πραγματικότητα, πολλοί από αυτούς ήταν τόσο υψηλών δονήσεων που δεν μπορούσαν να παραμείνουν πολύ περισσότερο και πήραν απλά την ευκαιρία για να διαφύγουν. Θα υπάρξει μια εξισορρόπιση στον πλανήτη Γη των ενεργειών με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν για να κάνουν αυτό να συμβεί, επιστρέφουν ως Κρυστάλλινα Παιδιά με κάποιες απίστευτες ιδιότητες.»
«Έρχονται πίσω γιατί γι 'αυτούς το να πάρουν αυτή τη διαδρομή είναι πιο εύκολο από το να αυξήσουν τους κραδασμούς τους συνειδητά, μία διαδρομή την οποία κάνετε εσείς τώρα. Ωστόσο, τίποτε από αυτά δεν θα ήταν δυνατόν αν δεν είχατε κάνει τα άλματα για να το πετύχετε αυτό. Αυτό είναι το κομμάτι που θα βοηθήσει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη Γη, όταν εσείς οι ίδιοι εξελίξετε τον εαυτό σας, όπου θα μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας πνευματική εμπιστοσύνη.»
Έτσι, πολλές ομάδες παιδιών γεννιούνται σήμερα, και οι οποίες προορίζονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ανάληψη και τη Χρυσή Εποχή. Ενώ μπορεί να ανησυχούμε για το αν ή όχι θα αναληφθούν, η αλήθεια είναι ότι η Ανάληψή τους είναι εξασφαλισμένη και πολλά από αυτά, προφανώς θα μας βοηθήσουν.

ΠΗΓΗ...http://the2012scenario.com/2012/06/children-and-ascension-part-22-repost/
ΚΕΙΜΕΝΟ...
SteveBeckow

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...ΔΑΝΑΗ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1