urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΚΤΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ

ARKTOU 2

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΖΩΗ ΚΑΜΠΑΚΙ

Σε αυτήν την ενότητα, θα παρουσιάσουμε το αστρικό σύστημα του Αρκτούρου συζητώντας τους συναρπαστικούς και υψηλούς κραδασμούς του Aρκτούρου. 

Οι Αρκτούριοι είναι μια εξωγήινη φυλή που προέρχεται από τον μπλε πλανήτη σε τροχιά γύρω από το κόκκινο γιγαντιαίο αστέρι Αρκτούρος στον αστερισμό του Βοώτη.

 Ο Aρκτούρος απέχει περίπου 36,7 έτη φωτός από το ηλιακό μας σύστημα. Σύμφωνα με τον Edgar Cayce, οι Αρκτούριοι είναι «ο πιο προηγμένος εξωγήινος πολιτισμός στον γαλαξία». 

Οι εξωγήινοι Αρκτούροι πιστεύουν σε μια υψηλότερη κατάσταση ύπαρξης και έχουν κυριαρχήσει πολλές πτυχές των μεταφυσικών πεποιθήσεων της σύγχρονης εποχής. 

Έχουν εκχωρήσει πολλούς από τους πόρους τους για να υπερασπιστούν τη Γη από τους Ερπετοειδής και τους Γκρι Εξωγήινους και τις ατζέντες τους. 

Οι Αρκτούριοι είναι γνωστοί για τη δύναμη της θεραπείας τους. Αυτό είναι κυρίως αυτό που ορίζει τους Αρκτούριους ως μια καταπληκτική φυλή μεταξύ αυτού του γαλαξία.

 Ωστόσο, οι Αρκτούριοι είναι επίσης σε θέση να επιτύχουν πρόσθετες δυνάμεις με τη βοήθεια της κυριαρχίας τους στο συνειδητό μυαλό. Πολλοί αποκαλούν τον Αρκτούριο τρόπο τέχνη του νου, και δικαίως. 

Τα αστέρια της Αρκτούριας έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά με τα πραγματικά Αρκτούρια όντα, παρόλο που ενσαρκώνονται στη Γη.

 Τείνουν να είναι πολύ ταλαντούχοι τόσο στην τεχνολογική καινοτομία όσο και στις δημιουργικές αναζητήσεις.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

EEDC

Ο Aρκτούρος είναι ένα πορτοκαλί γιγαντιαίο αστέρι περίπου 37 έτη φωτός από τη Γη και είναι το λαμπρότερο αστέρι στο βόρειο ουράνιο ημισφαίριο. Είναι το τέταρτο φωτεινότερο αστέρι στον νυχτερινό ουρανό, μετά από τον Σείριο, τον Canopus και του Άλφα Κενταύρου.

Είναι μέρος του αστερισμού Bοώτη, προφέρεται boo-oh-tes, που σημαίνει κτηνοτρόφοι. Ο Αρκτούρος προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις «Άρκτος», που σημαίνει αρκούδα και «ούος», που σημαίνει φύλακας

 Ο Arcturus είναι ορατός με γυμνό μάτι τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο ημισφαίριο.

Το Aρκτούρος ήταν πιθανώς παρόμοιος με τον ήλιο μας, αλλά τώρα πέρασε την κύρια ακολουθία της διάρκειας ζωής του. Αντί της σύντηξης υδρογόνου όπως ο ήλιος μας, ο Aρκτούρος τώρα συντήκεται στον πυρήνα του, προκαλώντας την επέκταση. Ο Aρκτούρος έχει μια ακτίνα περίπου 11 εκατομμυρίων μιλίων (18 εκατομμύρια χιλιόμετρα), που είναι περίπου 26 φορές το μέγεθος του ήλιου. Λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η φωτεινότητα του αστεριού κυμαίνεται μεταξύ 100 και 200 ​​φορές μεγαλύτερη από αυτήν του ήλιου μας.

Ως ένα από τα πιο φωτεινά αστέρια στον ουρανό, ο Aρκτούρος υπήρξε σημαντικός για τους παρατηρητές από την αρχαιότητα. Στη Μεσοποταμία, συνδέθηκε με τον θεό Ενλίλ . Οι προϊστορικοί Πολυνησιακοί ναυτικοί γνώριζαν τον Aρκτούρο ως το "Αστέρι της Χαράς". Ο Aρκτούρος είναι το αστέρι της Ζενίθ στα νησιά της Χαβάης .

 Ενδιαφέρον γεγονός: Ο Aρκτούρος πέτυχε την φήμη ότι είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για το άνοιγμα της Παγκόσμιας Έκθεσης του Σικάγου το 1933 . Το αστέρι επιλέχθηκε καθώς πιστεύεται ότι το φως από τον Aρκτούριο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του περίπου την εποχή της προηγούμενης Παγκόσμιας Έκθεσης του Σικάγο το 1893.

Το αστέρι απέχει 36,7  έτη φωτός από τη Γη και το φως ξεκίνησε το ταξίδι του το 1896.

 Όσον αφορά τη Γαλαξιακή Ιστορία αυτού του αστρικού συστήματος, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι Αρκτούριοι ΔΕΝ είναι απόγονοι των προσφύγων της Λύρας / των Βίγκαν από τους πολέμους της Λύρας-Δρακονιανών.

Από όσα έχω δει στα Aκασικά αρχεία, ο Αρκτουριανός αγώνας είναι μια ξεχωριστή συνείδηση ​​που πέρασε μια ξεχωριστή εξέλιξη μετά τον Διαχωρισμό των Ανώτερων Ψυχών σε αυτόν τον Γαλαξία. 

Κατά τη διάρκεια της αρχικής δημιουργίας του Γαλαξία πριν από εκατομμύρια χρόνια, η Ομάδα Συνειδητότητας των Αρκτούριων παραμελήθηκε σκόπιμα από τα Υψηλά Γαλαξιακά Συμβούλια για να γίνουν οι επόπτες ή πνευματικοί φύλακες των άλλων συστημάτων αστεριών σε αυτόν τον γαλαξία.

Λόγω της ξεχωριστής εξέλιξής τους, οι Αρκτούριοι τείνουν να είναι οι λιγότερο φυσικοί από πολλές φυλές αστεριών και να φαίνονται οι λιγότερο «ανθρωποειδείς», καθώς και να έχουν κάποιες γενετικές, πολιτισμικές και προσωπικές διαφορές από τα άλλα γνωστά αστέρια και αστερισμούς.

Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΚΤΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ

JNKL

Το σύστημα αστέρων του Αρκτούρου είναι το σπίτι ενός από τους πιο προηγμένους εξωγήινους πολιτισμούς στον γαλαξία μας. Αυτός είναι ένας 5D δονητικός πολιτισμός, ένα πρωτότυπο (που σημαίνει, ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθηθεί) για μελλοντικούς πολιτισμούς.

Η δονητική ενέργεια που είναι συγκεκριμένη για αυτόν τον πολιτισμό δρα ως συναισθηματικός, διανοητικός και πνευματικός θεραπευτής για την ανθρωπότητα στη Γη, αλλά και ως «πύλη» για τις ψυχές των ανθρώπων κατά τη στιγμή του θανάτου και της γέννησης. Αυτή η ενέργεια λειτουργεί ως σταθμός μετάβασης και προσαρμογή της μη φυσικής συνείδησης στο συγκεκριμένο του φυσικού κόσμου.

Μερικές συναρπαστικές πληροφορίες προέρχονται από ένα βιβλίο της Norma Milanovich με τίτλο «Εμείς, οι Αρκτούριοι», το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε αν σας ενδιαφέρουν οι Αρκτούριοι.

Από όλους τους εξωγήιους πολιτισμούς, οι Aρκτούριοι ξεχωρίζουν για την απόλυτη εστίασή τους στους τομείς της ψυχο-πνευματικής θεραπείας και της συνείδησης της ενότητας. Για αυτόν τον λόγο θα επισημάνω μερικές πτυχές του προηγμένου πολιτισμού τους. Οι Αρκτούριοι διδάσκουν ότι το πιο θεμελιώδες συστατικό για τη ζωή στην πέμπτη διάσταση είναι η αγάπη. Η αρνητικότητα, ο φόβος και η ενοχή πρέπει να ξεπεραστούν και να ανταλλάσσονται με αγάπη και φως.

Οι Αρκτούριοι συνεργάζονται στενά με τους αναληφθέντες δασκάλους τους οποίους αποκαλούν Αδελφότητα του Όλου ή Αδελφότητα της Ολότητας. Συνεργάζονται επίσης στενά με αυτό που αναφέρονται ως Γαλαξιακή Διοίκηση. Οι Αρκτούριοι ταξιδεύουν στο σύμπαν στα αστέρια τους, τα οποία είναι μερικά από τα πιο προηγμένα σε ολόκληρο το σύμπαν.

Στο σύστημα της Αρκτούριας δεν υπάρχουν ακραίες θερμοκρασίες, με τον κόσμο τους να είναι ως επί το πλείστον ένα υψηλότερο διαστάσεων, μη φυσικό περιβάλλον. Ο πολιτισμός τους είναι ένας που έχει ξεπεράσει τη δυαδικότητα και ζει σε συνείδηση ​​ενότητας.

Τα επαγγέλματα στον Αρκτούρο καθορίζονται από τη συχνότητα δόνησης ενός ατόμου και τα χρώματα στην αύρα του. Όσον αφορά τον Aρκτούρο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός σχετικά με τα επαγγέλματα (ή οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα), τόσα πολλά Αρκτούρια όντα σε αυτό το σύστημα δουλεύουν διαδοχικά με διάφορα καθήκοντα, όπως η επεξεργασία ψυχών που περνούν από το αστέρι του Aρκτούρου, η θεραπεία θεραπευμένων ψυχών στους κρυστάλλινους ναούς της Αρκτούριας , και να κάνουν τεχνολογική εργασία στα αστέρια τους και επίσης

στα συστήματα θωράκισης που προστατεύουν το αστέρι.

Αρκετά Αρκτούρια όντα καταλήγουν να κάνουν περαιτέρω δουλειά ως πρεσβευτές, τεχνικοί και θεραπευτές. 

Ακόμα και τα αστέρια της Αρκτούριας που έχουν επιλέξει να ενσαρκωθούν ως ανθρώπινα όντα στη Γη τείνουν να είναι προικισμένα σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς.

Η αναπαραγωγή στον Αρκτούρο δεν επιτυγχάνεται με φυσική έννοια όπως είναι κατανοητή στη Γη.

Στον Aρκτούρο γίνεται μέσω ενός είδους συνδέσμου μυαλού στον οποίο οι αρσενικές και θηλυκές ενέργειες είναι πρώτα απόλυτα ισορροπημένες και, στη συνέχεια, δημιουργούν μια πύλη στην οποία το νέο Αρκτούριο είναι «επωάζεται», αν και ενεργητικά.

KWQED

Μέσω αυτής της διαδικασίας αναπαραγωγής, κάποιο είδος ηλεκτρονικής δύναμης ρέει μέσα από τα δύο όντα και δημιουργεί ένα άλλο ον που είναι ένα αντίγραφο του δεσμού.

Η νέα μορφή ζωής μεταφέρεται στη συνέχεια σε ένα ειδικό δωμάτιο που εκπέμπει τις κατάλληλες συχνότητες δόνησης έως ότου το ον είναι έτοιμο για ένταξη σε μια οικογενειακή μονάδα του Aρκτούρου. Πολλά όντα από τον Aρκτούρο σπέρνονται σε άλλους πλανήτες επειδή το ανώτατο συμβούλιο της Αρκτούριας το διέταξε ως μια εξαιρετική πράξη.

Στην πραγματικότητα είναι αρκετά κοινό για τα Αρκτούρια όντα να ξεκινούν ως φετινή ή κρυσταλλική ύπαρξη στον Αρκτούρο, αλλά έπειτα έχουν πολλές ενσαρκώσεις σε άλλα συστήματα αστεριών, όπως ο Σείριος, οι Πλειάδες, η Μιντάκα στο σύστημα του Ωρίωνα κ.λπ.

Οι Αρκτούριοι έχουν αναπτύξει την ικανότητα να ξεπερνούν το εγώ, τον διαχωριστικό, χαμηλότερο, βασισμένο στον φόβο εαυτό. Η επιτυχία κρίνεται μόνο από την άποψη της μέτρησης της συχνότητας φωτός. Υπάρχουν μηχανήματα στον Αρκτουριο που ελέγχουν συνεχώς τις συχνότητες δόνησης που εκδηλώνει κάθε άτομο στον πλανήτη.

Η πορεία προς την πραγματοποίηση της Πηγής είναι ο στόχος κάθε Αρκτούριου και αντανακλάται σε κάθε πτυχή της κοινωνίας τους. Οι Αρκτούριοι διδάσκουν ότι η αγάπη είναι το θεμελιώδες συστατικό της ζωής στην πέμπτη διάσταση.

Μας διδάσκουν ότι η αρνητικότητα, ο φόβος και το αίσθημα ενοχής πρέπει να ξεπεραστούν από την απόσπαση και την επίγνωση και να αντικατασταθούν από την αγάπη και το πνευματικό φως.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Γη δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση από κακοποιούς εξωγήινους είναι επειδή ο φόβος τους για τα προηγμένα πλοία των Αρκτούρων. Αυτά τα διαστρικά πλοία αποτελούν αποκορύφωμα της τελειότητας στην κοσμική τεχνολογία.

Ένα από τα αστέρια τους που βρίσκονται κοντά στη Γη σε αυτό το ηλιακό σύστημα ονομάζεται Αθηνά, το όνομά του από την ελληνική θεά.

HHNM 2

Η κοινωνία των Αρκτούριων διέπεται από αυτό που αποκαλούν «Πρεσβύτεροι», μια 11η Διαστατική ομάδα Αρκτουριανών, που ονομάζεται επίσης Ανώτερες Ψυχές της φυλής της Αρκτούριας. Είναι σεβαστά από τους Αρκτούρους για την προηγμένη γνώση της σοφίας τους και για τις εξαιρετικά υψηλές και εκλεπτυσμένες ενέργειες δόνησης που εκδηλώνονται από αυτούς.

Μερικοί λένε ότι έχουν φτερά, αλλά μερικοί τα περιγράφουν σαν περισσότερο κύκλους φωτός. Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα δόνησης, τόσο πιο κοντά είναι το Φως, ή το πνεύμα, ή ο Θεός, σύμφωνα με την πεποίθηση της Αρκτούριας.

Όλοι οι Αρκτούριοι έχουν την ίδια εμφάνιση, και υπερηφανεύονται γι 'αυτό επειδή έχουν εξαλείψει τις τάσεις σύγκρισης και φθόνο που υπάρχουν σήμερα στην ανθρώπινη κοινωνία στη Γη. Οι Αρκτούριοι είναι τα πιο στοργικά και μη κρίσιμα όντα που θα συναντήσει κανείς μεταξύ των αστεριών φυλών αυτού του γαλαξία.

Όσον αφορά την εμφάνισή τους, οι 5ο διαστατικοί Αρκτούριοι έχουν κοντό φυσικό σώμα, ύψους περίπου τριών ή τεσσάρων ποδιών και λεπτό. Το δέρμα τους έχει μια ελαφριά απόχρωση απαλού πρασινωπού μπλε χρώματος, έχουν μόνο 3 δάχτυλα, έχουν την ικανότητα να μετακινούν αντικείμενα με τη δύναμη του μυαλού (telekinesis) και είναι εντελώς τηλεπαθητικά, τα μάτια τους είναι πολύ μεγάλα και αμυγδαλωτά, σκούρα -καφέ ή μαύρο, αλλά το όραμά τους βασίζεται σε ένα συντριπτικό ποσοστό τηλεπαθητικής ικανότητας και λεπτής όρασης (όχι στη φυσική όραση).

Η ακοή τους είναι πολύ ανεπτυγμένη, ξεπερνώντας ακόμη και τις τηλεπαθητικές ικανότητες και έχουν την ικανότητα να αισθάνονται ακόμη και με το πίσω μέρος του κεφαλιού. Συνήθως ζουν περίπου 350 - 400 χρόνια και δεν τρώνε φαγητό, αλλά τρέφονται με ένα αναβράζον υγρό που έχει ζωτικές δυνάμεις για ολόκληρο το σώμα τους.

Η πνευματική τους εξέλιξη τους επιτρέπει να μην γερνούν ποτέ και να μπορούν να ταξιδεύουν πέρα ​​από το χρόνο και το χώρο. Τερματίζουν τη ζωή τους όταν λήξει το συμβόλαιό τους και η αποστολή τους για αυτήν τη ζωή. Δεν υπάρχουν ασθένειες στον Aρκτούρο, που έχουν εξαλειφθεί πλήρως εκατοντάδες χρόνια πριν.

Οι Αρκτούριοι ανήκουν σε μια ομαδική νοοτροπία, την οποία αποκαλώ Συλλεκτική Αρκτική. Ωστόσο, δεν ενεργούν ως μυαλό κυψέλης, καθώς κάθε Αρκτούριος έχει τη δική του προσωπικότητα και μπορεί να ενεργήσει πολύ ατομικά και ανεξάρτητα.

Είναι εξαιρετικά αναλυτικές, αλλά οι αναλύσεις τους είναι πλήρως ενσωματωμένες με την υψηλότερη τάξη διαίσθησης και συναισθηματικά φωτισμένη αγάπη. Αυτή η συναισθηματική και πνευματική θεραπεία είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ψυχο-πνευματικοί θεραπευτές έχουν μια ειδική σχέση με τον Aρκτούρο.

Οι Αρκτούριοι είναι πολύ προικισμένοι θεραπευτές, αλλά είναι πολύ διαφορετικοί στις τεχνικές τους από τους γιατρούς της Ανδρομέδας. Οι Αρκτούριοι συχνά συνεργάζονται με τους Σείριους.

HHNM 1

Μαζί έχουν καθιερώσει αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί «πίνακας Αρκτούριου / Σείριου» ή δίκτυο. Ορισμένες πηγές δηλώνουν ότι ενδέχεται να έχουν κάποιες βάσεις στο φεγγάρι ή / και στον Άρη. Οι Αρκτούριοι αγώνες από τη φύση τους είναι πολύ ιδιωτικοί και μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους ασχολούνται με τη Γη. Μπορούν να είναι πολύ σιωπηλοί, και μπορούν και θα κρατήσουν πάρα πολύ τον εαυτό τους. 

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι παρεμβαίνουν στο αρχαίο παρελθόν για να βοηθήσουν στην επίλυση πολύ σοβαρών συγκρούσεων στην περιοχή μας του Σύμπαντος, μοιράζοντας τη μοναδική τους ικανότητα να δείξουν σε άλλους πώς να ενσωματώσουν τα συστήματα πεποιθήσεων και τα συναισθήματά τους για την επίλυση των συγκρούσεων.

Πολλές ψυχές μεταφέρονται στα αστέρια της Αρκτούριας κατά τη διάρκεια της κατάστασης των ονείρων όπου εργάζονται και βοηθούν, αν και οι Αρκτούροι δεν θα εισβάλουν ποτέ στην ελεύθερη βούληση ενός ατόμου, σε αντίθεση με τα εξωγήινα όντα που απαγάγουν ανθρώπους όπως οι Γκρι εξωγήινοι

Οι Αρκτούριοι είναι εδώ για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εισέλθουν στην τέταρτη και πέμπτη διάσταση της πραγματικότητας και να αυξήσουν τις συχνότητες δόνησης τους. Στέκονται ως φύλακες και προστάτες της ανώτερης συνείδησης στο σύμπαν. Ως ομάδα, έχουν κάνει πολλά για να αυξήσουν τα συνολικά επίπεδα συνείδησης στο Σύμπαν μας.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

Το Βιβλίο της Γνώσης - Τα Κλειδιά του Ενώχ από τον JJ Hurtak περιγράφει τον Aρκτούρο ως «το κέντρο προγραμματισμού στο μέσο που χρησιμοποιείται από τις φυσικές αδελφότητες σε αυτό το σύμπαν για να κυβερνήσει τους πολλούς γύρους πειραμάτων με τα «φυσικά» σε αυτό το άκρο του γαλαξία».  

Λειτουργεί ως ενεργειακή πύλη μέσω της οποίας οι άνθρωποι περνούν κατά τη διάρκεια του θανάτου και της αναγέννησης και ως σταθμός για τη μη φυσική συνείδηση ​​να εξοικειωθεί με τη φυσικότητα. Αυτή η ενέργεια είναι ένα είδος ενδιάμεσου κέντρου προσαρμογής και σχεδιασμού που χρησιμοποιείται από τις Φυσικές Αδελφότητες στο τοπικό μας σύμπαν για τη διαχείριση και τη διαχείριση των πολλαπλών πειραμάτων που έγιναν με τη φυσική σε αυτήν τη γαλαξιακή περιοχή.

SHJ 2

Ο Aρκτούριος, μαζί με τον Antares, είναι ένα από τα δύο μεγάλα αστέρια σε αυτόν τον γαλαξία. Γιατί ο Aρκτούρος ορίστηκε ως το Stargate (Αστρική Πύλη) των Ψυχών; Όταν τα Γαλαξιακά Συμβούλια που βρίσκονταν στο Γαλαξία μας θεώρησαν για πρώτη φορά τους Αρκτούριους τους Πνευματικούς Φύλακες της Γαλαξιακής Συλλογικής Συνειδητότητάς μας, είχε νόημα μόνο ότι ο Αρκτούρος θα γινόταν επίσης το «κέντρο επεξεργασίας» των ψυχών για μετάβαση από τη μια ενσάρκωση στην άλλη.

Καταλαβαίνω ότι οι Αρκτούριοι ορίστηκαν επίσης ως «Φύλακες των Ακασικών Αρχείων». Δεν είναι ότι τα Aκασικά Αεχεία βρίσκονται στο Aρκτούρο, αλλά επειδή οι Αρκτούριοι χρησιμοποίησαν τα Αρχεία αρκετά καθώς επεξεργάζονταν ψυχές μεταξύ των ζωών, θα ήταν λογικό να γίνουν επίσης οι Φύλακες των Αρχείων.

Οι Αρκτούριοι στον Αρκτούρο παίρνουν διαδοχικά «δουλεύοντας» την Αστρική Πύλη, καθώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός για τον Aρκτούρο και όλοι οι Αρκτούριοι κάνουν σειρά με πολλές εργασίες στο αστρικό τους σύστημα.  

Εκατομμύρια ψυχές υποβάλλονται σε επεξεργασία καθημερινά μέσω της Ασρικής Πύλης: περνούν από μια κριτική ζωής και κάνουν στόχους και επιλογές για την επόμενη ενσάρκωσή τους με τη βοήθεια των Ανώτερων Εαυτών τους και της Aρκτούριας ΑστροΠύλης οδηγών τους.

Στο αρχικό μέρος της ιστορίας της Αρκτούριας, μου έδειξαν στα Ακασικά Αρχεία ότι ο Αρκτούρος δέχθηκε έντονη επίθεση από τις δρακόντειες δυνάμεις που ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο της ΑστροΠύλης.

KWUU 1

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι Αρκτούριοι έπρεπε να περάσουν από μια τεράστια εξέλιξη όχι μόνο για να βελτιώσουν γρήγορα και δραματικά την τεχνολογία τους, αλλά και να περάσουν από μια εκτεταμένη εξέλιξη στη συνείδηση ​​καθώς μάχονται τους φόβους και την αρνητικότητά τους όταν αντιμετωπίζουν τους δρακονιανούς επιτιθέμενους.

Λόγω αυτής της δυσκολίας στην έναρξη της Γαλαξιακής τους ιστορίας, οι Αρκτούριοι (και τα Αρκτούρια αστέρια) τείνουν να είναι πολύ δυνατοί, προσανατολισμένοι στη διαδικασία και περνούν πολύ γρήγορα την εξέλιξη τόσο στον Aρκτούριο όσο και στα άλλα συστήματα αστεριών που βοηθούν.

 Οι Αρκτούριοι και ακόμη και τα Αστέρια του Αρκτούρου τείνουν να είναι «Πνευματικοί Βαρέων Βαρών» που αναλαμβάνουν τα πιο δύσκολα έργα και ταπεινότερες δουλειές / ζωές για να είναι πραγματικά σε Υπηρεσίες προς τους άλλους!

ΠΗΓΗ: ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΖΩΗ ΚΑΜΠΑΚΙ

www.urantiacenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1