urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ 

Ο ΚΡΥΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEECARROLL

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

Αγαπημένη Οικογένεια,

Έχει δοθεί ότι ο πλανήτης αυτός έχει περάσει το ορόσημο και βρίσκεται σε πορεία ανάληψης. Θα γίνει ένας φωτεινός πλανήτης στο Σύμπαν. Ήδη ολόκληρο το ηλιακό σύστημα έχει αλλάξει θέση προς τα επάνω στη σπείρα της δημιουργίας και δεν υπάρχει επιστροφή. Οι επιστήμονες βέβαια το γνωρίζουν. Ο Κρύων έχει πει επίσης ότι σε κάποια στιγμή θα έχουμε και δύο ήλιους! Πολλοί από εμάς από τώρα ή στις επόμενες λίγες ενσαρκώσεις τους, θα προχωρήσουν στην φώτισή τους ή ανάληψή τους αν προτιμάτε και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Σύμπαν σαν αναληφθέντες διδάσκαλοι, σαν πνευματικοί οδηγοί, Φύλακες, σαν εργάτες του φωτός ή αστρόσποροι, και σε άλλες πολλές, πάρα πολλές θέσεις υπηρεσίας. Τα απόμενα 15 με 20 χρόνια αυτός ο πολιτισμός ή το σύστημα θα έχει τελειώσει και στη θέση του θα έχει αναδυθεί ένας πολιτισμός ειρήνης, αφθονίας, ενότητας χωρίς αρρώστιες και πολέμους και θα ενωθούμε με τις άλλες φυλές του Γαλαξία μας!

Αγαπημένοι δάσκαλοι, είναι πολύ σημαντικό για εσάς να καταλάβετε ότι οι καιροί αυτοί δεν έχουν προηγούμενο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς, τους αναζητητές του Φωτός, να αξιοποιήσετε την Θεϊκή σας κληρονομιά και τα ειδικά δώρα και ταλέντα σας. Για να μην εκπλαγείτε όταν βρεθείτε στον κυκεώνα της αλλαγής και της μεγάλης μεταμόρφωσης να πω ότι μπορώ να σας βοηθήσω με ένα ενεργειακό καθαρισμό όλων των προηγούμενων ζωών και αυτής της ζωής και με καθοδήγηση, γνώσεις και πληροφορίες για να μένετε πάντα στο κέντρο σας! Στείλε μου ε-μαιλ στο info@urantiacenter.gr

Χαίρεται αγαπητοί μου,

Είμαι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας

Κάθε διδάσκαλος που ήρθε στη Γη είχε ένα χαρακτηριστικό που το παρατηρούσαν όλοι. Ο κόσμος τον αγαπούσε. Τα ζώα τον αγαπούσαν. Τα παιδιά τον αγαπούσαν. Η φύση τον αγαπούσε. Μπορεί να περνούσε δίπλα από λουλούδια και αυτά ν' ανθίζουν. Είναι κάτι αληθινό! Είχε την ενέργεια της δημιουργίας και όλη η φύση το έβλεπε, όλα τα παιδιά το έβλεπαν όπως και τα ζώα. Ακόμα και πολλοί ενήλικοι, βασισμένοι σε παλαιότερη ενέργεια που δεν κατανοούσαν ο,τιδήποτε πνευματικό, ήθελαν απλώς να κάθονται κοντά τους.

Οι διδάσκαλοι ήσαν «οι καλύτεροι φίλοι». Άκουγαν χωρίς να έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα. Γελούσαν με τη ζωή και τα πράγματα γύρω τους, συμπεριλαμβάνοντας πάντα τους Ανθρώπους γύρω τους στην ελαφρότητα, δημιουργώντας πάντα χαρά οπουδήποτε πήγαιναν. Η ζωή τους ήταν μεταδοτική και όλοι ήθελαν να κάθονται και να ακούνε, απλώς να «είναι» και να αφομοιώνουν ότι πρόσφεραν – μια παρηγοριά εν μέσω στενοχώριας ή θλίψης. Μια στιγμή μόνο μαζί τους μπορούσε να διώξει τη χειρότερη κατάθλιψη ή δραματική ενέργεια.

Μια εικόνα του Χριστού γελαστού κρέμεται έξω στον προθάλαμο [στο παρεκκλήσι]. Ίσως να μην αντιπροσωπεύει τη θρησκεία σας ή την πνευματική σας γενεαλογία. Το γνωρίζατε ότι δεν αγωνιούσε; Τότε, γιατί να το κάνετε εσείς; Οι περισσότεροι ήθελαν απλώς να είναι μαζί του. Δεν θα το θέλατε κι εσείς – έστω για μια στιγμή; Να μιλήσετε για ο,τιδήποτε θέλετε! Μπορείτε να φανταστείτε να ήταν εδώ; Τι είχε να προσφέρει ο δοξασμένος εκείνος διδάσκαλος; Σας προσέφερε σεβασμό, αγάπη, συντροφικότητα και ειρήνη. Ποτέ δεν θα προσπαθούσε να σας εντάξει στο κίνημά του, ή να σας ζητήσει να προσχωρήσετε κάπου. Απλώς «νοιαζόταν».

Έτσι είναι οι διδάσκαλοι, όλοι τους. Θα θέλατε απλώς να καθίσετε δίπλα τους, να νιώσετε την αγάπη, να απολαμβάνετε την παρουσία και να γνωρίζετε ότι όλα είναι καλά. Το ξέρετε ότι έχω δίκιο. Εδώ λοιπόν είναι το πάζλ. Πώς θα σας άρεσε αυτό για τον εαυτό σας, να είναι τόσο ζωντανό αυτό που έχετε μέσα σας, τόσο έντονο, που όλοι γύρω σας να θέλουν απλώς να είναι μαζί σας; Δεν θέλουν να κάνετε κάτι. Θέλουν απλώς να είναι μαζί σας.

Το νέο μοντέλο του εξελισσόμενου Ανθρώπινου Πνεύματος, οδηγεί όλο και περισσότερους Ανθρώπους να είναι έτσι.

Τα πολιτικά δεν θα τους ωθούν να ξεφωνίζουν σ’ εσάς, ούτε η πίστη τους στο Θεό, σε οποιαδήποτε μορφή. Θα προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας και θα γνωρίζετε ότι ενδιαφέρονται. Δεν θα σας κάνουν να πλήττετε παίζοντας συνεχώς τις ίδιες κασέτες των προβλημάτων στη ζωή τους. Αντιθέτως, θα σας εξυψώνουν. Γνωρίζετε τι θα συμβεί τελικά, όταν περισσότεροι γίνουν έτσι; Η απάντηση είναι, ειρήνη στη Γη. Πώς να μη συμβεί όταν δεν υπάρχουν ατζέντες, αλλά μόνο μέριμνα του ενός προς τον άλλον; Θα το λέγατε, υπερβολικά «ελαφρύ»; Πολύ εξωπραγματικό; Ο χρόνος κυλά αργά, αλλά συμβαίνει ήδη. Στα πιο ασυνήθιστα μέρη της Γης, συμβαίνει. Εκεί όπου η πολιτική και η ρητορεία φέρνει αναταραχή στις χώρες, συμβαίνει. Εκεί που σχεδιάζουν βόμβες να σκοτώσουν παιδιά, συμβαίνει. Οι σπόροι αναπτύσσονται αργά, αλλά ο χρόνος είναι στο πλευρό του αρχι-κηπουρού.

Πάνω από 2.000 χρόνια πριν, κάτι άρχισε ν’ αλλάζει στον πλανήτη. Δια μέσου της ιστορίας, οι αρχαίοι έβλεπαν τα εσωτερικά συστήματα όπως ήσαν. Τα έβλεπαν ακριβώς έτσι… σαν πνευματικά συστήματα. Τα χρησιμοποιούσαν και τα γιόρταζαν και ποτέ δεν έπαιρναν περισσότερα απ’ όσα μπορούσαν να δώσουν πίσω. Έβλεπαν την ισορροπία στη φύση και τη γιόρταζαν. Κατά κάποιο τρόπο ήταν η θρησκεία τους, όμως δεν τη λάτρευαν απαραιτήτως, ενώ αντιθέτως χρησιμοποιούσαν το σύστημα. Δεν υπήρχε άλλη ενέργεια γύρω του, εκτός του ότι δούλευε γι αυτούς. Συχνά το φοβούνταν κι έμαθαν να το σέβονται. Γνώριζαν για το Θεό μέσα τους, πώς ήσαν όλοι συνδεδεμένοι αλλά δεν ένιωσαν ποτέ κάτι προσωπικό. Γνώριζαν τον κύκλο της ζωής και τον χρησιμοποιούσαν για να βγάζουν νόημα τα τρέχοντα ζητήματά τους.

Τότε άρχισαν να έρχονται οι διδάσκαλοι στον πλανήτη και να δίνουν πληροφορίες. Εάν κοιτάζατε τα λόγια τους, θα βλέπατε τι είπαν. Είπαν πως είχατε την ικανότητα να θεραπεύετε τον εαυτό σας. Είχατε την ικανότητα να ανοίξετε την πόρτα και να βρείτε κάτι άλλο που δεν περιμένατε. Μίλησαν για κάτι που δεν είχε αναφερθεί ποτέ πριν· μίλησαν για την αγάπη και τη συμπόνια σαν εργαλεία του συστήματος. Ήταν μία εξέλιξη, μια αναπάντεχη εξέλιξη. Ήταν εκείνο που η Γη ήταν έτοιμη ν’ ακούσει, όμως οι διδάσκαλοι δεν τιμήθηκαν. Τόσο στην ανατολή όσο και στη δύση, οι διδάσκαλοι εξολοθρεύτηκαν και μόνο τα βιώματα και τα λόγια τους απέμειναν, για να καταλήξουν σε δόγματα και διαδικασίες που πραγματικά δεν τους αντιπροσώπευαν καθόλου.

Η Επιστροφή των Διδασκάλων της Γης

Μερικοί διδάσκουν ότι οι διδάσκαλοι θα επιστρέψουν κάποτε στον πλανήτη. Αυτό το ισχυρίζονται πολλές θρησκείες στη Γη. Ορισμένοι κοιτούν στους ουρανούς και λένε, «Έρχεται, έρχεται… ο χρόνος που οι διδάσκαλοι θα επιστρέψουν για να μας σώσουν». Καρφιτσώνουν εκεί όλες τις ελπίδες και τις επιθυμίες τους και κάνουν τελετουργίες, περιμένοντας να επιστρέψουν. Εγώ θα σας πω το εξής: Όσοι το κάνουν αυτό, δεν καταλαβαίνουν, δεν βλέπουν τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Επειδή όλοι οι διδάσκαλοι έχουν ήδη επιστρέψει και κάθονται σ’ αυτό ακριβώς το μέρος!

Οπουδήποτε βρίσκεστε, βρίσκονται εκεί. Είναι μέρος της δομής ενός νέου μαγνητικού πλέγματος και βρίσκονται εδώ σαν πνεύμα, όχι σωματικά. Είναι εδώ για να έρθουν μέσα σου, αν το επιθυμείς, με τέτοιο τρόπο που θα δημιουργήσει θεραπεία και υλοποίηση και λύσεις στο σώμα σου. Το σκοτάδι θα φύγει από το φως, όταν αποφασίσεις ν’ ανοίξεις την πόρτα για να μπει το φως. Μ’ αυτό τον τρόπο ο Θεός χρησιμοποιεί τους άνδρες και τις γυναίκες στον πλανήτη. Αν λοιπόν είσαι καινούριος και το εξετάζεις αυτό, σου λέω ότι οι δάσκαλοι σού έχουν δείξει τώρα τι είναι πιθανό. Η Αρμονική Σύγκλιση το επέτρεψε αυτό και η επιλογή σου, σαν Ανθρώπινο Όν, είναι να το διερευνήσεις ή όχι.

Μέσα στο μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη, αυτή την στιγμή, είναι όλοι οι αναληφθέντες διδάσκαλοι που επέστρεψαν. Είναι όλοι τους μία ενέργεια και δεν αντιπροσωπεύουν μία τμηματική ομάδα θρησκευτικού σκεπτικού. Είναι όλοι τους μία αδιάσπαστη ενέργεια.

Κάθε Άνθρωπος εδώ στην αίθουσα και που διαβάζει ή ακούει αυτό, έχει ελεύθερη επιλογή να το αποδεχτεί ή να μην το αποδεχτεί, να κάνει τη δική του διαδικασία με ορισμένους τρόπους και μεθόδους ή όχι. Αλλά οι πληροφορίες είναι βαθιές, και μπορείτε να σκεφτείτε τι σημαίνουν για σας καθώς τις αναλύετε.

Όταν διαβάζατε τις ιστορίες των διδασκάλων που βάδισαν στον πλανήτη, εντυπωσιαστήκατε; Να σου πω πώς είναι Άνθρωπε, το να είσαι διδάσκαλος. Βαδίζεις ένα μονοπάτι και λες, «Είναι ώρα για έναν πόρο» [σαν φαγητό ή κάτι υλικό] και κοιτάς κάτω και είναι στην τσέπη σου! Μετά λες, «Το ήξερα. Το περίμενα». Πολύ σύντομα, θα περιμένεις αυτό που χρειάζεσαι να είναι μπροστά στην πόρτα σου όταν το χρειάζεσαι, και μετά συνειδητοποιείς ότι εσύ το δημιουργείς καθώς προχωράς. Είναι μία διαδικασία γεμάτη μυστήριο για πολλούς, αλλά για άλλους είναι ο τρόπος που λειτουργεί το Σύμπαν.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που όταν ανακαλύπτει ότι έχει μία ασθένεια σε έξαρση στο σώμα του, δεν φοβάται και δεν πανικοβάλλεται, δεν καλεί όλους τους φίλους του για βοήθεια, αλλά αντίθετα κοιτάζει κάτω και λέει, «Είμαι τόσο χαρούμενος που έχω την τσέπη μου. Διότι εκεί βρίσκεται η θεραπεία… την έχω ήδη μαζί μου». Οι διδάσκαλοι είναι ένας προμαχώνας από μόνοι τους, ένα πλήρες σύστημα χωρίς εξωτερική βοήθεια. Αλλά ο αληθινός διδάσκαλος καταλαβαίνει ότι οι πόροι του είναι η συλλογική ενέργεια των πάντων, και ως εκ τούτου είναι «γνωστός στον Θεό». Τότε είναι μέρος του Θεού, και επομένως έχει διαθέσιμους τους πόρους μέσα του.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναρωτιέται, «Να πάω εδώ, ή να πάω εκεί», χωρίς να σκέφτεται ποτέ για τους πόρους σε όλο τον δρόμο. «Είναι καλό που έχω τις τσέπες μου», λέει, καθώς βαδίζει στο άγνωστο. Πόσοι εδώ θα είστε υπεύθυνοι για τέτοιου είδους ενέργεια;

«Κρύων, δεν ακούγεται σωστό. Εννοείς ότι τελικά κάθε Άνθρωπος στον πλανήτη θα γίνει διδάσκαλος;» Όχι, αλλά αρκετοί από εσάς τους αρχιμάστορες θ’ αναγνωρίσουν την εργαλειοθήκη που έχει παρουσιαστεί μπροστά σας. Μετά θ’ αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να την χρησιμοποιείτε. Η εργαλειοθήκη βρίσκεται πάνω στο κβαντικό πλέγμα, βλέπετε. Είναι στην θέση της και έτοιμη. Είναι ώρα να αρχίσετε την διαδικασία του χτισίματος, και πόσοι μπορείτε να το κάνετε αυτό; Έρχεται σε αντίθεση με τον τρόπο που λειτουργεί η Ανθρώπινη αντίληψη, όμως κάποιοι θα ξεκινήσετε την διαδικασία.

Μήπως ακούσατε τις ιστορίες, στην δική σας κουλτούρα, για τα καρβέλια και τα ψάρια; Θα μπορούσε αυτό να ήταν αληθινό; Ω ναι, ήταν. Και τέτοιου είδους κατάσταση επαναλαμβάνεται κάθε μέρα σε μέρη της Ινδίας. Το ξέρατε αυτό; Είναι μία διαδικασία που φαινομενικά δημιουργεί κάτι από το τίποτα. Να τι βρίσκεται στην τσέπη ενός διδασκάλου! Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος του οποίου το ταξίδι εφεξής δεν θα βασίζεται στο πού βρίσκονται τα εφόδια, αλλά αντίθετα στο πάθος του πού θέλει να πάει, ανεξάρτητα απ’ αυτά. Διότι το Σύμπαν τον ακολουθεί με τα εφόδια πάντα έτοιμα.

Νομίζετε ότι είναι μύθος η ιστορία των Ισραηλιτών στην έρημο; Τρέφονταν κάθε μέρα – όλες οι φυλές – για 40 χρόνια. Από πού προερχόταν η τροφή; Θα μπορούσε αυτό να ήταν αληθινό, ή μήπως (θα λέγατε) είναι ένας μύθος; Το γεγονός είναι ότι ακολούθησαν έναν διδάσκαλο, του οποίου οι τσέπες ήταν πραγματικά βαθιές με συμπαντική αλήθεια, καταλληλότητα και σοφία. Η ιστορία σας δείχνει στην ουσία πώς λειτούργησε αυτό.

Κάποιοι εδώ στην αίθουσα το έχουν βιώσει αυτό. Κάποιοι το έχουν βιώσει με ήπιο τρόπο, και άλλοι έζησαν έτσι τη ζωή τους. Αλλά για όλους αυτή η νέα ενέργεια πάνω στο πλέγμα θα ενισχυθεί πέρα απ’ όσο νομίζετε, και πολύ πιο πέρα απ’ ό,τι έχετε βιώσει μέχρι τώρα. Κάποιοι εδώ έχουν επιτύχει πράγματα που θα είχαν ανατραπεί, εάν αναζητούσαν τα εφόδια προτού αρχίσουν. Η 3D αντίληψη του «από πού θα προέλθουν τα εφόδια;» θα τους είχε σταματήσει, όμως δε συνέβη. Επειδή κοίταξαν κάτω και είπαν: «Καλά που έχω αυτή την τσέπη εδώ».

Μπορούμε να το κάνουμε πιο σαφές, διδάσκαλοι; Λίγοι από εσάς θα το κάνουν αυτό. Ωστόσο, η πρόσκληση είναι εκεί για όλους σας, να πάρετε οποίο μέρος αυτού σας φαίνεται σωστό. Ό,τι δεν ήταν έτοιμο πριν, τώρα είναι έτοιμο. Όλο αυτό αντιπροσωπεύει ένα νέο πρότυπο – μία νέα αλλαγή. Και οι Ίντιγκος… κάποιοι απ’ αυτούς το γνωρίζουν, διαισθητικά. Άλλοι χρησιμοποιούν ήδη το νέο πρότυπο… και αυτό εξηγεί την απογοήτευση τους μαζί σας, που πρέπει να είστε τόσο κοντά στα εφόδια σας. Αυτό είναι το μήνυμα, ότι η διαδικασία να συντονίζετε τον πλανήτη για το ταξίδι σας συνεχίζεται, και πάντα αλλάζει, και ναι… βελτιώνει τις ευκαιρίες σας για μία ειρηνική Γη στα μέρη που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Είναι σπουδαίο μέρος αυτή η Γη. Το έργο που ξετυλίγεται αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον. Είστε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του πλανήτη είναι καθ’ οδόν. Και γι αυτό είσαι εδώ, Φάρε Φωτός. Θα το πω ξανά. Οι φάροι δεν χτίζονται σε ασφαλή μέρη, και γι αυτό είσαι εδώ. Άναψε το φως! Θα το χρειαστείς. Αυτά δεν είναι άσχημα νέα, αλλά τα νέα μιας σκοτεινής, κρύας νύχτας με δυνατούς ανέμους. Είναι μέρος αυτού που κάνετε, το ξέρετε; Γι αυτόν τον λόγο ήρθατε εδώ. Και θα περάσει σύντομα. Είστε εκείνοι που μπορούν να κάνουν την διαφορά τώρα ακριβώς, ενώ μαίνεται το σκοτάδι.

«Κρύων, τι γίνεται με τους αρχαίους διδασκάλους του πλανήτη; Δεν ήταν όλοι στην παλαιά ενέργεια;» Όχι, οι πραγματικοί διδάσκαλοι, όχι. Οι αληθινοί διδάσκαλοι που βάδισαν στη Γη είναι όλοι μία οικογένεια, όλοι τους. Μπορείτε να τους κατονομάσετε από την παλαιότατη γενεαλογία του Αβραάμ, διαμέσου του Μωάμεθ, στους πολιτισμούς της Άπω Ανατολής, στα σύγχρονα μηνύματα των αβατάρ που ζουν σήμερα. Ρίξτε μια ματιά στο θεμελιώδες μήνυμα τους.

Επιστρέψτε στην πηγή. Μην εξαρτάστε από όσα σας λένε οι Άνθρωποι πως εννοούσαν. Μην παραχωρείτε τη δύναμη διάκρισης σας σε κάποιον που θα ερμηνεύσει για εσάς τα λόγια ενός διδασκάλου. Δικαιούστε και είστε τόσο καλοί όσο οι καλύτεροι των “εκπαιδευμένων” διερμηνέων. Επιστρέψτε στην πηγή και ανακαλύψτε όσα είπαν! Μίλησαν για δέσμευση και ενότητα. Ένωσαν φυλές που ήταν χωρισμένες – έδωσαν λύσεις στο άλυτο. Πολλοί στάθηκαν σε βουνοκορφές για να ακούσουν όλοι και μίλησαν για την Ανθρώπινη ενδυνάμωση. Είπαν στους γύρω τους ότι οι Άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι ακριβώς όπως οι ίδιοι! Έδωσαν σε όλους σας θέματα για να μελετήσετε για αιώνες… πρακτικά, πνευματικά και ιστορικά.

Οι διδάσκαλοι της γης γνώριζαν τα δυναμικά – και σας είπαν τι θα μπορούσατε να κάνετε, όλοι τους το έκαναν. Αρχαίοι και νεότεροι, όλοι τους μίλησαν γι αυτά τα θέματα. Ο ένας μετά τον άλλον σας είπαν ότι η ανθρωπότητα αποτελούσε μέρος του όλου, κάποιοι μάλιστα σας προσκάλεσαν να γίνετε «Υιοί και Θυγατέρες του Θεού». Εκείνοι οι διδάσκαλοι ήταν νέοι τότε και είναι νέοι τώρα. Θα είναι πάντοτε φρέσκοι. Αποτελούν εμβριθή κομμάτια του Θεού, αναλλοίωτοι, διότι αντιπροσωπεύουν την αγάπη του Θεού που παραμένει ίδια για πάντα. Κανείς τους δεν ήθελε να τον λατρεύουν. Αυτό το έκαναν οι Άνθρωποι, εκείνοι δεν το ζήτησαν.

Όλοι εκείνοι λοιπόν οι διδάσκαλοι αντιπροσώπευαν την ενέργεια του τώρα και γνώριζαν τα πάντα για τις δυνατότητες του Ανθρώπου της Νέας Εποχής. Επομένως, είναι σήμερα τόσο νέοι όσο την ημέρα που ήλθαν στη Γη. Και να θυμάστε το εξής: Βρίσκονται ακόμη εδώ!

Οι μεγάλοι προφήτες βάδισαν στη γη σαν Άνθρωποι. Εσείς ωστόσο τους είδατε διαφορετικούς… ασυνήθιστους, ιερούς, θεϊκούς και ισχυρούς. Έμοιαζαν μ’ εσάς – όλους εσάς. Τι ήταν αυτό λοιπόν που τους έκανε διαφορετικούς; Θα σας πω: Εκείνοι οι Άνθρωποι μπορούσαν να διώξουν την δυαδικότητα και να δημιουργήσουν ένα θαύμα. Δεν συμμετείχαν στον διαχωρισμό του Ανθρώπινου Εαυτού και του Ανώτερου Εαυτού. Ήταν πολλοί που ακολούθησαν τους ξεχωριστούς αυτούς Ανθρώπους διότι έβλεπαν χαρά στη ζωή τους, έβλεπαν την δύναμη. Γι αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σ’ έναν συνηθισμένο Άνθρωπο και στους διδασκάλους που λατρεύτηκαν – των οποίων η ζωή ήταν γνωστή σε πολλούς και ακόμα είναι μέσω της ιστορίας σας;

Εδώ είναι που γίνεται καλό. Όταν οι διδάσκαλοι βάδιζαν στη γη με μειωμένη δυαδικότητα, το έκαναν για να μπορούν να βλέπουν την μεγαλύτερη εικόνα. Δεν επηρεάζονταν όπως εσείς. Είχαν λιγότερο σκοτάδι εκεί που περπατούσαν και μπορούσαν να δουν πιο καθαρά. Όταν γεννηθήκατε στον πλανήτη, υπήρχε μια ισχυρή δυαδικότητα. Για τους διδασκάλους, ήταν ελαφρύτερη πνευματικά, κι αυτό τους έκανε «διαφορετικούς». Να τι είδατε που ήταν τόσο αφύσικο. Οι προφήτες και οι διδάσκαλοι του παρελθόντος μπορούσαν να ενσωματώσουν την ομάδα!

Ο ΚΡΥΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEECARROLL

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1