urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

kg

Η γεωμετρία είναι στην πραγματικότηταη γλώσσα του Σύμπαντος!

Αγρογλυφικά και Δωδεκαδικό Μαθηματικό Σύστημα

Τώρα θα θέλαμε να μιλήσουμε για τα σχέδια στο χορτάρι. Πε­ριμέναμε ως τώρα για να μιλήσουμε εν συντομία γι’ αυτό, αφού δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες ανώτερες επικοινωνίες του Κρύων για αυτό. Ο λόγος που περιμέναμε είναι διττός. Ο πρώτος είναι γιατί χρειαζόταν η ενέργεια αυτού του χώρου και αυτών που βρί­σκονται παρόντες για να ενισχύσουν την ενέργεια των πληροφο­ριών. Ο δεύτερος είναι ότι επιθυμούσαμε να βρίσκονται παρόντες αυτοί που ασχολούνται με το θέμα αυτό σαν έργο ζωής, και βρί­σκονται εδώ απόψε. Σε αυτούς λέμε: «Γνωρίζουμε ποιοι είστε! Σας έχουμε τιμήσει στο παρελθόν με επιβεβαιώσεις και τώρα θέλουμε να σας περάσουμε κατευθείαν γνώση».

Αυτό που αποκαλείτε “κύκλοι στα σπαρτά” είναι αυτό που ανέφερα σαν “σχέδια στο γρασίδι”. Τα σχέδια δημιουργούνται από το Πνεύμα έμμεσα, γιατί στην πραγματικότητα δημιουργούνται από αυτούς που σύντομα θα συναντήσετε. Είναι μέρος από την ενηλικίωσή σας σε ένα νέο τμήμα του γαλαξία. Τα σχέδια εκφρά­ζουν ένα εκπεμπόμενο κώδικα με πολλές πλευρές. Τα σχέδια γίνο­νται με τη μία, γρήγορα και συχνά τις ώρες της αυγής. Μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα πραγματικό σχέδιο από το γεγονός ότι ο τρόπος που «πρεσάρεται» δεν λυγίζει το γρασίδι, αλλά το σπάει. Αυτοί που δημιουργούν αυτά τα σχέδια τα αποκαλούν «ενεργειακές σφραγί­δες». Δεν απαιτεί κάποιο σκάφος ή αυτοκινούμενο όχημα για να δημιουργηθούν, και μπορούν να γίνουν (και γίνονται) από μεγάλες αποστάσεις. Ο συνολικός λόγος που σας δίνονται αυτά είναι για να σας επιτρέψει να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την διακριτική σας ικανότητα για τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε στο μέλλον σχετικά με τις ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

Φανταστείτε για ένα λεπτό τα εξής: Ας πούμε ότι κάποιοι επι­στήμονες αποφάσισαν να κάνουν ένα πείραμα. Στήνουν στο διά­στημα έναν πομπό, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα και αρχίζουν να στέλνουν φωτογραφίες προς τη Γη για να τις λάβετε εσείς. Το πείραμα θα γινόταν για να δείτε αν μπορού­σατε να βρείτε ένα τρόπο να λάβετε τις φωτογραφίες που σας έ­στελναν. Εάν εσείς, με όλη σας τη σοφία, αποφασίζατε ότι θα χρειαζόσασταν μόνο ηλεκτρονικά ρολόγια για να λάβετε τα σή­ματά τους, είναι περιττό να πούμε ότι θα απογοητευόσασταν. Δεν θα μπορούσατε ποτέ να λάβετε φωτογραφίες στα ηλεκτρονικά ρο­λόγια. Μπορείτε να δείτε ότι παρ’ ότι χρησιμοποιήσατε ηλεκτρο­νικά μηχανήματα για να λάβετε φωτογραφίες, ήταν τα λάθος μηχα­νήματα. Επομένως, θα ήταν πολύ πιο βοηθητικό εάν οι επιστήμο­νες σας είχαν δώσει ορισμένα στοιχεία, ώστε να μπορέσετε να συ­ντονίσετε τη μέθοδο εκπομπής με τη μέθοδο λήψης. Τότε θα είχατε πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να λάβετε τις πληροφορίες που σας έστελναν.

Έτσι είναι λοιπόν, αγαπητοί, που αυτοί οι νέοι, τους οποίους θα γνωρίσετε κάποια ημέρα, σας στέλνουν μηνύματα στον τομέα των ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ώστε να κατανοήσετε τον συμπαντικό κώ­δικα της γεωμετρίας, για να ολοκληρώσετε το παζλ και να είστε έ­τοιμοι για επικοινωνία. Γιατί γεωμετρία; Η γεωμετρία είναι τα κοι­νά μαθηματικά για όλο το Σύμπαν. Τα μαθηματικά μέσα στα διά­φορα σχέδια είναι τα ίδια για όλους τους υπολογισμούς και είναι απόλυτα. Είναι λοιπόν ο επιθυμητός τρόπος για να μεταφέρονται σε αρχές της επιστήμης.

Τώρα θα υπάρχουν και άλλοι που «θα κουνάνε τα κεφάλια», όταν σας πούμε ότι με τα σχέδια πάνω στους αγρούς είναι σαν να παίρνετε γράμματα από συγγενείς! Μερικοί από σας θα καταλά­βουν απόλυτα τι εννοούμε όταν λέμε: «Πρώτα έρχονται τα γράμ­ματα και μετά έρχονται οι συγγενείς». Όσοι από εσάς έχετε μεγά­λες οικογένειες θα το καταλάβετε καλά αυτό. Αυτοί που δεν δίνουν σημασία στα σχέδια πάνω στο γρασίδι θα ζήσουν μια αποκάλυψη όταν οι «συγγενείς» φτάσουν.

fc

Τα σχέδια, λοιπόν, είναι μηνύματα συμβόλων και μαθηματι­κών από τους συγγενείς προς εσάς προσωπικά. Όπως ακριβώς στέλνετε φωτογραφίες, επιγραφές και σύμβολα πάνω στο εξωτε­ρικό μέρος των διαστημοπλοίων σας, που στέλνετε πέρα από το ηλιακό σας σύστημα, ώστε να το δουν άλλες μορφές ζωής και να το καταλάβουν. Έτσι γίνεται και με τα σχέδια στους αγρούς.

Υπάρχουν τρεις τρόποι αντίδρασης σε σχέση με τα σχέδια στους αγρούς. Ο πρώτος τρόπος ανήκει στους ανθρώπους που πιστεύουν απόλυτα ότι τα σχέδια αυτά δεν μπορούν να δημιουργηθούν από οποιονδήποτε άλλον εκτός από ανθρώπους. Βλέπουν τα σχέδια και συνεχίζουν τις δουλειές τους χωρίς να εντυπωσιά­ζονται. Ο δεύτερος τρόπος είναι ο επικίνδυνος. Γιατί αυτοί είναι ε­κείνοι που είναι γεμάτοι θυμό. Πιστεύουν ότι τα σχέδια είναι ένα κόλπο ή μια απάτη προς την ανθρωπότητα. Έτσι πηγαίνουν και δη­μιουργούν τα δικά τους σχέδια στους αγρούς, και φαντάζονται ότι αυτό με κάποιο τρόπο θα αποδείξει ότι και τα αρχικά σχέδια δεν εί­ναι αυθεντικά. Μιμούνται και αντιγράφουν με επιτυχία τα αρχικά σχέδια και γυρίζουν και λένε προς την ανθρωπότητα: «Βλέπετε και τα δικά μας είναι πανομοιότυπα. Επομένως τα αρχικά σχέδια είναι ψεύτικα».

Η λογική αυτή βέβαια δεν είναι σωστή. Λένε: «Αφού είμαστε σε θέση να αντιγράψουμε αυτά τα σχέδια, τα πρωτότυπα πρέπει ε­πίσης να έχουν προέλθει από ανθρώπους». Που βρίσκετε τη λογική σε αυτό το επιχείρημα, ότι δηλαδή αν μπορείς να αντιγράψεις κάτι, τότε το πρωτότυπο δεν είναι το πρωτότυπο; Παρ’ ότι αυτό δεν είναι καθόλου λογικό, οι άνθρωποι το έχουν εναγκαλιστεί και συμφω­νούν ότι έτσι πρέπει να είναι. Ποιος κοροϊδεύει ποιον εδώ;

Τα παιγνίδια της λογικής δεν είναι καινούργια. Δια μέσου της ιστορίας σας υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει Θεός με το να μιμούνται τα θαύματα του Θεού. Είπαν: «Είμαστε σε θέση να εξομοιώσουμε αυτά τα θαύματα μέσα από ψευδαισθήσεις, επομένως και τα αρχικά θαύματα ήταν ψευδαισθή­σεις, και επομένως ο Θεός δεν υπάρχει». Ψάξτε στις Γραφές στο βι­βλίο της Εξόδου για ένα τέτοιο παράδειγμα.

Η τρίτη ομάδα είναι εκείνοι που καταλαβαίνουν ότι βλέπουν την αρχή ενός νέου τρόπου ζωής. Αυτοί είναι που βρίσκονται από­ψε εδώ και τους οποίους τιμάμε, γιατί αυτοί είναι που θα κάνουν τη διαφορά για όλο τον πλανήτη. Σε αυτούς δίνουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: Αγαπητοί, όλα όσα παρουσιάζονται, παρουσιάζονται για να σας δώσουν πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το Σύμπαν και τα πράγματα τα οποία θα έρθουν στον πλανήτη σας στο μέλ­λον. Ένας σημαντικός κώδικας, ο οποίος αυτή την περίοδο μετα­δίδεται σε κάθε σχήμα, είναι ένα σπουδαίο μήνυμα για τα πλανη­τικά μαθηματικά. Σας το ξαναλέμε, με συνοδεία το κούνημα των κεφαλιών από τους σοφούς της επιστήμης.

jnm

Η επιστήμη και τα μαθηματικά σας αυτή τη στιγμή βασίζονται στο δεκαδικό σύστημα. Είναι βολικό για σας και είναι εύκολο, για­τί επιτρέπει τους γρήγορους υπολογισμούς. Αλλά στα γαλαξιακά μαθηματικά και στα μαθηματικά του Πνεύματος η ΒΑΣΗ είναι το 12. Αυτή η πληροφορία είναι κρίσιμη για σας και πρέπει να αρχίσε­τε να την καταλαβαίνετε για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε σω­στά με αυτούς που έρχονται.

Ακολουθούν παραδείγματα για το πώς το Πνεύμα για αιώνες σας κάνει νύξεις για το δωδεκαδικό σύστημα και τις οποίες βασικά τις έχετε αγνοήσει. Καθώς εξετάζουμε το καθένα, ίσως να μπει η    ι­δέα στο μυαλό σας ότι μπορεί να σας στέλναμε μηνύματα από πα­λιά για τη σημασία του δωδεκαδικού συστήματος.

1. Το πρώτο και πιο σημαντικό στοιχείο είναι η επιστήμη της αστρολογίας. Ωχ! Οι επιστήμονες κλείνουν αυτό το βιβλίο! Λένε: «Το ξέραμε! Ο Κρύων θα μιλήσει για τα μυστικιστικά σαν να ήταν επιστήμη. Η μαγεία και ο μυστικισμός δεν έχουν καμία θέση στην καθαρή επιστήμη».

Σας ξαναλέμε ότι ο λόγος που η Αστρολογία αναφέρεται εδώ είναι γιατί είναι επιστημονική! Δεν είναι μαγεία. Είναι η μέτρηση των μαγνητικών κατά την ώρα της εισόδου του ανθρώπου στο Γήινο επίπεδο για να καθοριστούν τα μαγνητικά εντυπώματα του κυττάρου. Όταν τελικά καταλάβετε πώς τα μαγνητικά εντυπώνουν τα κύτταρα, τότε θα καταλάβετε γιατί τα μαγνητικά του ηλιακού συστήματος σχετίζονται με τη ζωή σας!

Σας προσκαλούμε να εξετάσετε το δωδεκαδικό σύστημα που υπάρχει στην Αστρολογία. Πόσα είναι τα ζώδια; Πόσοι είναι οι Οί­κοι; Γιατί περίοδοι 24 ωρών; Γιατί τα πράγματα έχουν διαταχθεί ό­πως είναι; Εάν αυτό αντιπροσωπεύει τα μαγνητικά του πλανήτη, του φεγγαριού και των αστεριών, ποια είναι η σημασία του ότι όλα βασίζονται στο δωδεκαδικό σύστημα; Ο λόγος είναι ότι η Αστρο­λογία έχει κυρίως να κάνει με τη Γη. Αυτό την κάνει γεωεπιστήμη, και όλες οι επιστήμες της Γης βασίζονται στο δωδεκαδικό σύστη­μα.

2. Το επόμενο είναι ένα ακόμη σημαντικό γεγονός που συν­δέεται απολύτως με την Αστρολογία. Τώρα συζητάμε για τη γεω­μετρία. Σας έχουμε ήδη πει ότι τα μαθηματικά του Σύμπαντος είναι γεωμετρικά μαθηματικά. Έχουν να κάνουν με τα σχέδια και τις ενέργειες γύρω από τα σχέδια. Δεν μπορούμε να σας δώσουμε κα­νένα πιο σημαντικό μήνυμα από το να εξετάσετε τον μεταφορικό συμβολισμό γύρω από τις λύσεις σε απλά γεωμετρικά μαθηματικά προβλήματα. Σας λένε για την καταγωγή σας, και λένε για τους άνδρες και τις γυναίκες και για τη σχέση σας με τον Θεό! Όλα αυτά από τα σχέδια μέσα στους κύκλους. 

oa 1

Σε κάθε γωνία και σε κάθε ακ­μή υπάρχουν νέα για σας που είναι πνευματικά. Είναι, αγαπητοί, το δωδεκαδικό σύστημα στην ομορφιά και στην απλότητά του. Και ε­σείς που ασχολείστε με τα μαθηματικά και χρησιμοποιείτε γεωμε­τρία θα καταλάβετε την ομορφιά των επαναλαμβανόμενων εξαριών, εννιαριών και τριαριών. Σας έχουμε αναφέρει, σε παλιότερες ανώτερες επικοινωνίες για τις μορφές της Νέας Εποχής. Σας έχουμε δείξει πώς μοιάζει ο Κρύων και έχουμε κάνει νύξεις για τη σημασία και την ομορφιά της δικής σας Μέρκαμπα. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν μηνύματα που ορίζονται από τα σχέδια και τα χρώ­ματα

Η γεωμετρία είναι στην πραγματικότητα η γλώσσα του Σύμπαντος! Σας έχουμε πει να ψάξετε να βρείτε το αστέρι των τριών διαστάσεων με τις έξη ακμές. Αυτό το αστέρι δημιουργείται μέσα σε μία σφαίρα και η σφαιρική γεωμετρία είναι η γεωμετρία του Σύμπαντος. Αντιπροσωπεύει επίσης όλες τις διαστάσεις. Είναι όντως γεμάτη με ομορφιά πολύ παραπάνω από την απλή μορφή... και όλα είναι σε δωδεκαδικό σύστημα.

Το βλέπετε τυχαίο ότι το Εβραϊκό ημερολόγιο των δώδεκα μηνών έχει επιζήσει τόσο καιρό; Γιατί δώδεκα μήνες, μπορεί να ρωτήσετε; Έχει και πάλι σχέση με τη γεωεπιστήμη. Έπρεπε να εί­ναι δώδεκα, γιατί αντιστοιχεί με τη Γη και το σύστημα της περι­στροφής γύρω από τον Ήλιο. Ήταν απλή λογική και γι' αυτό παρέμεινε σαν δωδεκαδικό σύστημα. Αυτό ισχύει για τις πυξίδες γιατί είναι 360 μοίρες και πάλι είναι γεωεπιστήμη. Έπρεπε να γίνει έτσι γιατί αντιστοιχεί με τη σφαιρική γεωμετρία. Δεν είναι μυστήριο ότι όλα τα πράγματα που έχουν σχέση με τη γεωεπιστήμη αντιπρο­σωπεύουν ένα δωδεκαδικό σύστημα, γιατί η γεωεπιστήμη αντιπρο­σωπεύει έναν κύκλο (όπως στη γεωμετρία). Αυτό και αν είναι ση­μαντικό στοιχείο πως οτιδήποτε δουλεύει με τη Γη δουλεύει σε δωδεκάδες.!      

 3. Τώρα, ο συνεργάτης μου θέλει να προσθέσει κάτι αστείο. Όλοι αυτοί που έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες για να φτάσει η κοινωνία στο δεκαδικό σύστημα θα τρελαθούν όταν μάθουν ότι υπάρχουν δώδεκα ίντσες σε κάθε πόδι και τριάντα έξι ίντσες σε κάθε γιάρδα. Είναι από λάθος που η κοινωνία αρχικά ξεκίνησε με ένα δωδεκαδικό σύστημα; Γιατί δώδεκα; Γιατί τριάντα έξι; Γιατί τρία πόδια; Όντως! Νομίζετε ότι αυτό ήταν μια νύξη; 

4. Για άλλη μια φορά η γεωπιστήμη απαιτεί να υπάρχουν 24 ώρες σε κάθε περιστροφή της Γης και 12 ώρες στην ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας συντονίζεται με ένα εσωτερικό ρολόι σε δωδεκάδες! Σκεφθείτε το.     

NN 2      

5. Τώρα ας μεταφέρουμε αυτό το παράδειγμα στον πνευματι­κό τομέα. Δεν ήταν τυχαίο, αγαπητοί, ότι ο Ιακώβ είχε δώδεκα γιους. Και ότι αυτοί οι δώδεκα γιοι ξεκίνησαν τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ. Γιατί είναι ένας ιερός αριθμός! Είναι συμπαντικά γαλαξιακά μαθηματικά. Είναι διαίσθηση. Και όταν ο Δάσκαλος της Νέας Εποχής έφτασε στη Γη, νομίζετε ότι ήταν τυχαίο ότι είχε δώδεκα μαθητές; Όχι! Γιατί είναι συμπαντικά γαλαξιακά μαθη­ματικά και έχουν νόημα. Πιστεύετε ότι αυτό ήταν μια νύξη; 

Τώρα θα σας πούμε κάτι άλλο για αυτά τα ιερά γαλαξιακά μα­θηματικά, το οποίο πάλι θα κάνει τους επιστήμονες σε όλο τον πλανήτη να κουνάνε το κεφάλι τους. Ο αριθμός που αποκαλείτε “π” είναι λάθος! Αγαπητοί, γιατί το Πνεύμα να σας δώσει ένα τέ­τοιο παράλογο αριθμό μέσα στην ιερότητα της γεωμετρίας; Ο αριθ­μός “π” δεν συνεχίζει για πάντα. Επίσης ενδιαφέρον είναι ότι το “π” είναι σχετικό με το δικό σας χρονοπλαίσιο. Το συμπαντικό “π” είναι διαφορετικό από το δικό σας. Αυτό θα ξεκαθαρίσει μόνο όταν καταλάβετε πώς επενεργεί ο χρόνος στους σφαιρικούς όγκους (υ­πάρχει πραγματική αλλαγή στις φυσικές σχέσεις). Επομένως, το “π” πρέπει να προσαρμοστεί ώστε να αντιστοιχεί στο χρονικό πλαί­σιο του σχήματος! Ακόμα και μέσα στο Σύμπαν, το οποίο μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές τιμές για το “π”, αφού υπάρχουν πολλές περιοχές όπου υπάρχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά χρόνου/χώρου. Κάθε διαφορετική περιοχή είναι λοιπόν ανάλογη με τη δική της φυ­σική.         

7. Όσοι ξέρετε από θεραπεία με ήχους, ήδη εργάζεστε στενά με τη μουσική κλίμακα που είναι η πιο συνηθισμένη για τα Γήινα μουσικά όργανα. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σας δώσαμε δώδεκα βασικά μουσικά βήματα; Αυτό είναι τόσο παντοδύναμο, που είναι περίεργο που δεν τα έχετε συνδέσει κατευθείαν με το μαθηματικά σας! Πώς συνδέονται τα δονητικά χαρακτηριστικά των δώδεκα μουσικών βημάτων με τα μαθηματικά; Φωνάζει ότι είναι δωδεκαδικό σύστημα!         

8. Ας περάσουμε τώρα στα παραδείγματα από τη βιολογία σας. Αγαπητοί, σας έχουν μεταφέρει άλλα διάμεσα κάτι το οποίο έχει συζητήσει και ο Κρύων, ότι έχετε δώδεκα ίνες στο DΝΑ. Γιατί νομίζετε ότι είναι δώδεκα; Γι’ αυτούς που δεν πιστεύουν ότι είναι δώδεκα σας ζητάμε να κοιτάξετε τις δύο ίνες που πιστεύετε. Όταν κοιτάξετε τις δύο ορατές βιολογικές ίνες, τι βλέπετε ως προς τη διάρθρωσή τους; Η απάντηση είναι ότι βλέπετε το σχήμα του τέσ­σερα το οποίο επαναλαμβάνεται τρεις φορές... ξανά και ξανά και ξανά. Οπότε η βιολογία σας και η δομή του DΝΑ έχουν δωδεκαδική βάση! Επίσης ρωτάμε αυτούς που έχουν σπουδάσει την αρχαία επιστήμη του βελονισμού, «Πόσους μεσημβρινούς σάς δίδαξαν οι δάσκαλοι ότι υπάρχουν σε κάθε μεριά του σώματος;» Φυσικά η απάντηση είναι δώδεκα! 

Σας ζητάμε να εξετάσετε αυτά τα πράγματα. Από το βιολογικό στο γεωμετρικό ...έως την Αστρολογία. Είναι αληθινό και ακριβές και βρίσκεται εκεί για να το δείτε. Και τα σχέδια στο γρασίδι σάς τα λένε αυτά τα πράγματα και σας προτρέπουν να εξετάσετε το μα­θηματικό σενάριο της δωδεκαδικής βάσης. Σας λένε: «Αρχίστε να καταλαβαίνετε και να χρησιμοποιείτε το δωδεκαδικό σύστημα, για­τί θα το χρειαστείτε όταν έρθουν οι συγγενείς σας». 

9. Τέλος, σας λέμε να εξετάσετε τις «νύξεις» που σας έχουμε δώσει σχετικά με τη χρήση του δώδεκα ως βάση του αριθμητικού σας συστήματος. Όταν εσείς και το Πνεύμα σχεδιάσατε τη σημα­ντική «μεταβίβαση της σκυτάλης» για όλο τον πλανήτη Γη (όπως έχει μεταφερθεί μέσα από ανώτερη επικοινωνία σε αυτό το βιβλίο), θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ημερομηνία θα θέλατε που να συμβολίζει τη σημαντικότητα αυτής της ημέρας. Μαζί επιλέξαμε το 12:12. Όταν πολλαπλασιάζετε το δώδεκα με το δώδεκα βγαίνει 144. Αυτό αντιπροσωπεύει τον ιερό αριθμό των 144.000 που τους ζητήθηκε να πάρουν το επίπεδο αποφοίτησης σε αυτή την ημερομηνία του 12:12.

«Η Έκπληξη της Σεντόνα» 

Μάρτιος 1995

(Κρύων Βιβλίο 3 – «Η Αλχημεία του Ανθρώπινου Πνεύματος» - Κεφ.10, σελ.291-298)

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1