urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ILOU

Αγαπημένη Οικογένεια

Ο Αγγελιοφόρος της μοναδικής Δημιουργικής Πηγής Αγάπης έχει πει ότι Συστήματα χωρίς ακεραιότητα θα καταρρεύσουν! Βλέπετε τι γίνεται με τις τράπεζες! Σε δύο χρόνια το πολύ τελειώνουν! Θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά Συστήματα που ελέγχουν τον κόσμο για ίδιον όφελος. Επίσης να πω ότι τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει απαγορευτεί από την Ιεραρχία γιατί όλοι γνωρίζουν ότι θα καταστραφεί η ανθρωπότητα!

Κάποιοι αναφέρονται στο Γεγονός. Το ακούω εδώ και 15 χρόνια και τίποτα δεν έγινε ούτε θα γίνει γιατί μια απότομη αλλαγή ενέργειας θα μπορούσε να καταστρέψει τον πλανήτη! Η αλλαγή της ενέργειας γίνεται σκαλί σκαλί και ποτέ δύο σκαλιά μαζί. Γι αυτό χρειάζεται υπομονή! Μένουμε στο κέντρο μας με θετική σκέψη και συναισθήματα γιατί ότι σκεφτόμαστε το υλοποιούμε!

Συνωμοσία

Χαίρεται Αγαπητοί μου,

Είμαι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας

    Κάποιοι απολαμβάνουν την ενέργεια συνωμοσιών. Τους αρέσει η ιδέα και κρέμονται στο δράμα αυτών των δραματικών σεναρίων. Δε θα ονομάσω τις συνωμοσίες, καθώς δε θέλω να φέρω σε αμηχανία κανέναν. Δεν κάνουμε κάτι τέτοιο.

Η αγάπη μας απλώνεται σε όλους, άσχετα με ό,τι επιλέγουν να νομίζουν. Θα δώσω απλώς μια συμβουλή σε όσους λατρεύετε τις συνωμοσίες, να είστε επιφυλακτικοί και ν’ αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη λογική σας, άσχετα με όσα ακούτε από τους γύρω σας, ή όσα νομίζετε ότι είναι αλήθεια.

    Εάν νομίζετε ότι επίκειται μια συνωμοσία, που απαιτεί εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άτομα να κλείνουν το μάτι ο ένας στον άλλο, χωρίς ποτέ να πουν μια λέξη, σκεφτείτε το παράλογο του πράγματος. Απλώς σήμερα δεν γίνεται να υπάρχουν μυστικά. Η κυβέρνησή σας δεν μπορεί να τα κρατήσει, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να τα κρατήσουν, ούτε τα άτομα. Δεν μπορείτε να έχετε σημαντικές συνωμοσίες που διαρκούν δεκαετίες, όταν όλοι μιλούν με όλους. Όταν το ίντερνετ επιτρέπει σε ολόκληρους πληθυσμούς ν’ αναφέρονται ανοιχτά μεταξύ τους, δεν γίνεται να έχετε ένα «τεράστιο μυστικό» να δεσπόζει στον πλανήτη που «μόνο η ομάδα σας το γνωρίζει».

    Αγαπητοί μου, οι συνωμοσίες σάς κρατάνε μακριά από τον σκοπό της ζωής σας – να βρείτε την αγάπη του Θεού μέσα σας και να βοηθήσετε τον πλανήτη να γίνει ειρηνικός και ισορροπημένος. Δεν υπάρχει ισορροπία στην προώθηση του φόβου τέτοιων πραγμάτων.

Οι Πεφωτισμένοι

    Κάτι ακόμη. «Κρύων, τι γίνεται με τους Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένους);» Εντάξει, θα σας πω καθώς ήδη τα γνωρίζουν πολλοί.  Όσα πιστεύατε για τους Πεφωτισμένους στο παρελθόν είναι σωστά. Δεν ήταν συνωμοσία, αλλά γεγονός. Ωστόσο, υπό το φως όσων είπα παραπάνω, δε γινόταν να υποστηρίζονται σε μια ενέργεια όπου όλοι μιλάνε με όλους, και από τότε έχουν μείνει αδρανείς.

    Οι Πεφωτισμένοι είχαν σαν βάση την Ελλάδα και άρχισαν ελέγχοντας το πιο δραστικό οικονομικό χαρακτηριστικό που μπορούσε να χειραγωγεί τα νήματα του εμπορίου στη Γη – τη ναυτιλία. Έχοντας τον έλεγχο της ναυτιλίας, ακολούθησαν οι οικονομικές αγορές. Αυτό οδήγησε στις ασφαλιστικές, διεθνή χρηματιστήρια και τραπεζικό τομέα. Αυτό επικρατούσε επί δεκαετίες, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 80.

    Έχω μια ερώτηση για τους πρεσβύτερους στην αίθουσα. Κοιτάξτε πίσω στη ζωή σας αγαπητοί μου. Πώς ήταν το χρηματιστήριο όταν ήσαστε νεώτεροι; Εάν θυμάστε, θα πείτε ότι είχε στοιχειώδεις διακυμάνσεις, εκτός από περιστασιακές μεγάλες αλλαγές – οι οποίες παρεμπιπτόντως ήσαν επίσης ελεγχόμενες. Ήταν σταθερό πάνω-κάτω. Δεν είχε μεγάλες διακυμάνσεις, με εκατοντάδες μονάδες από μήνα σε μήνα. Ποτέ δε συνέβη κάτι τέτοιο. Έτσι φαίνεται μια ελεγχόμενη αγορά. Δείτε τώρα το σύγχρονο χρηματιστήριο σας. Σας φαίνεται ελεγχόμενο; Δεν είναι! Είναι ελεύθερης διακίνησης και μπορεί να οδηγείται οπουδήποτε από τη φυσική οικονομική δραστηριότητα.

    Αυτό θα έπρεπε να σας λέει κάτι αγαπητοί μου. Οι Πεφωτισμένοι δεν έχουν πλέον τον έλεγχο. Χάσανε στο τραπεζικό, στα καπνά και πρόκειται να χάσουν στη φαρμακοβιομηχανία και τις ασφαλιστικές, επειδή η επίγνωση επιτρέπει στον κόσμο να δει τι είναι ελεγχόμενο και τι όχι. Η επίγνωση της αλήθειας θα επικρατήσει κάθε άλλης ενέργειας και η ακεραιότητα θα νικήσει κάποιες σημαντικές μάχες. Οι Πεφωτισμένοι λοιπόν έχουν πεθάνει; Όχι. Απλώς έχασαν τη μέθοδο ελέγχου.

Το Μέλλον των Ιλλουμινάτι

    Τώρα θέλω να πω κάτι μη αναμενόμενο, το οποίο έχω αναφέρει μόνο μια φορά. Τι γίνεται με όλο το χρήμα που έχουν οι Ιλλουμινάτι; Υπάρχουν σε αναμονή πολλά τρισεκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες, υπό τον έλεγχό τους. Τι θα τα κάνουν και πού θα τα χρησιμοποιήσουν; Είναι ακόμη εδώ. Περιμένουν.

    Η ομάδα αυτή περιμένει κάτι που ξέρουν ότι θα συμβεί, καθώς το βλέπουν να έρχεται, όπως κι εγώ. Ωστόσο θα σας πω κάτι που δεν περιμένουν. Με την επίγνωση έρχεται μια γενεαλογική μεταβολή. Οι υπεύθυνοι αυτών των χρημάτων δε θα είναι πάντα πρεσβύτεροι. Τελικά οι ίντιγκο θα τα κατέχουν.

    Περιμένουν κάτι να συμβεί στην Αφρική – το κτίσιμο ενός νέου πολιτισμού, μια ήπειρος που δεν έχει τίποτα να ξεμάθει. Μόλις η Αφρική θεραπευτεί, μόλις είναι έτοιμη, ένας νέος πολιτισμός θα αναδυθεί εκεί. Οι Αφρικανοί θα είναι έτοιμοι να μάθουν τα πάντα για να βάλουν τα θεμέλια του πιο ανεπτυγμένου πολιτισμού ανέκαθεν και θα το κάνουν με τα πιο μοντέρνα και εφευρετικά διαθέσιμα συστήματα. Τελικά η νέα αυτή ήπειρος θα χτυπήσει ακόμα και την οικονομία της Κίνας.

    Αυτή είναι και πάντα ήταν η πρόβλεψη και τα χρήματα των Ιλλουμινάτι θα τη χρηματοδοτήσουν. Είπα ότι οι Ιλλουμινάτι θα τη χρηματοδοτήσουν; [Γέλιο του Κρύων] Τα χρήματα των Ιλλουμινάτι θα τη χρηματοδοτήσουν, όμως υπάρχει μια διαφορά από το παρελθόν αγαπητοί μου. Εκείνοι που κληρονομούν τις θέσεις στους Ιλλουμινάτι θα έχουν διαφορετική συνειδητότητα. Ακούστε, δε θα έχουν ξαφνικά στην καρδιά τους το καλό όλων – μετά βίας. Θέλουν να βγάζουν χρήμα και θα δουν ένα τρόπο να βγάλουν πολύ χρήμα με την επένδυση αυτή. Κατά τη διαδικασία, αυτομάτως θα βοηθηθούν εκατοντάδες χιλιάδες και θα είναι η αρχή, το θεμέλιο που θα χτίσει τη νέα Αφρική. Οι νέες Αφρικάνικες πολιτείες της συνένωσης θα δημιουργήσουν τελικά μια ήπειρο ισχυρότερη απ’ όλες τις άλλες και θα έχουν κοινό νόμισμα. Οι φυσικοί πόροι από μόνοι τους θα επισκιάσουν οτιδήποτε στον κόσμο.

    Κρύων, πόσο καιρό θα πάρει;»

    Οι Άνθρωποι εδώ στην αίθουσα το ελέγχουν αυτό και όσοι ακούνε το μήνυμα αργότερα ή το διαβάζουν. Όταν φύγετε από την αίθουσα, τι θα κάνετε; Θα πάτε σπίτι, θα το αναφέρετε, θα τρίβετε τα χέρια σας και θα περιμένετε να συμβεί; Δεν πρόκειται. Καθότι, οι Άνθρωποι στην αίθουσα και οι γηραιές ψυχές που ακούνε ή διαβάζουν, έχουν να κάνουν δουλειά. Σας το έχω ξαναπεί, έχετε να κάνετε δουλειά.

    Είναι μια συμμαχία που θα πρέπει να δημιουργήσετε αναμεταξύ σας και μ’ ένα άλλο γκρουπ – τους νέους της Γης. Τα νιάτα της Γης αλλάζουν τον τρόπο που δουλεύουν τα πράγματα. Μπορείτε να το δείτε; Ούτε αρκεί να καθίσετε να τους βλέπετε, καθότι σας χρειάζονται γηραιές ψυχές.

    Είναι καιρός να ευθυγραμμιστείτε με τους Ίντιγκο και τις αντιλήψεις των νέων του πλανήτη. Μη νομίσετε ούτε στιγμή πως η ηλικία τους δείχνει τη σοφία τους. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά δεν είναι ανάλογα μεταξύ τους, ούτε γραμμικά. Οι νέοι αυτοί μπορεί να είναι γηραιότερες ψυχές από εσάς! Μη νομίζετε επειδή έχουν τεχνολογία που δεν καταλαβαίνετε, ότι δεν μπορείτε να είστε ένα μαζί τους. Τεχνολογία τους είναι η κοινωνική δικτύωση, το ίδιο πράγμα που συζητάμε, όπου όλοι συνομιλούν με όλους. Η νέα συνειδητότητα στον πλανήτη αρχίζει σε δύο περιοχές – στα παιδιά και τις γηραιές ψυχές.

    Αν σας ρωτούσα, ποιο άλλο από εκείνα τα πράγματα δεν θ’ αλλάξει ποτέ; «Λοιπόν» ίσως πείτε, «η θρησκεία είναι ένα άλλο. Είναι ένας πολύ μεγάλος και παλιός οργανισμός που δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα». Αλήθεια; Διαβάστε την εφημερίδα σας. Μία μεγάλη θρησκεία επαναξιολογεί τον εαυτό της, έτσι δεν είναι; Αρχίζει να εμφανίζεται ο παράγων ακεραιότητας. Κάποιοι αρχίζουν να διαφαίνονται μέσα σ’ εκείνο το σύστημα πίστης και λένε, «Ένα λεπτό. Αυτό δεν είναι σωστό. Ο Θεός που λατρεύω δεν θα είχε εκπροσώπους που θα έκαναν τέτοια πράγματα. Ο Θεός μου είναι γεμάτος αγάπη και τα άτομα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν κάτι τέτοιο».

   

 Ο οργανισμός που αποκαλείτε εκκλησία επαναξιολογείται και “κλαδεύεται”. Και δεν περιορίζεται μόνο στον Δυτικό κόσμο. Παρακολουθήστε το παγκόσμια. Σας μιλήσαμε γι αυτό σχεδόν πριν χρόνια, όταν είπαμε, «Οι μεγαλύτεροι πνευματικοί ηγέτες σας που αναζητούν το θείον στον πλανήτη σας, τακτοποιούν τους λογαριασμούς τους ακόμα κι ενώ κάθεστε εδώ».

Τώρα η ενέργεια αυτού που έχετε δημιουργήσει τους έχει στριμώξει! Tο αποτέλεσμα; Θα υπάρχει περισσότερη ακεραιότητα στις τάξεις όσων διευθύνουν τον πλανήτη σε πνευματικό επίπεδο.

    Αυτό κάνει μία δονητική αύξηση. Υπάρχουν λιγότερα σκοτεινά μέρη. Και θα σας πω τι συμβαίνει όταν όσοι θα συνωμοτούσαν εναντίον σας, έχουν λιγότερα μέρη να κρυφτούν. Εμφανίζονται. Δεν ασκούμε κριτική, αλλά θα σας πούμε ότι είναι μία Ανθρώπινη δραματική αντίδραση να πηγαίνετε να τους βρίσκετε και να τους εξαλείφετε! Υπάρχουν άλλοι τρόποι, αγαπητοί μου. Αυτός είναι ο λόγος που είστε σχεδόν σε πόλεμο. Είναι διαφορετική ενέργεια τώρα… αν το παρατηρήσατε.

    Πολλοί είναι σε απόλυτη άρνηση για όλα αυτά. Παρά τις ειδήσεις σας, τις καιρικές αλλαγές, και την απόδειξη των μαγνητικών και κρυστάλλινων ενεργειών που αλλάζουν, αυτοί κολλάνε στην παλιά ενέργεια της Γης. Σας είπαμε επίσης ότι θ’ αναπτυχθεί ένα χάσμα, ακόμα και στα μεταφυσικά σας πιστεύω. Αρχίζει. Πολλοί κοιτάζουν τη νέα ενέργεια και νιώθουν ότι είναι ψεύτικη, και ότι εσείς κατά κάποιον τρόπο καλύπτετε την αλήθεια της συνωμοσίας με το φως σας. Νιώθουν ότι το φως σας θα σκεπάσει κάπως την αλήθεια.

    Πώς μπορείτε να ξέρετε ποιος έχει δίκιο; Είναι εύκολο. Κοιτάξτε τη ζωή τους. Είναι άνετοι, γαλήνιοι, και γεμάτοι με την αγάπη του Θεού; Είναι υπομονετικοί με την ζωή τους και το περιβάλλον τους; Θα τους θέλατε να είναι γύρω σας; Ποιος είναι ο παράγων για το «δράμα» τους; Εκφράζει τόμους για το πώς τα πάνε τα κύτταρά τους, έτσι δεν είναι; Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που επιτρέπει στην αλήθεια του Πνεύματος να εισέλθει. Διότι αυτό θα επηρεάσει την ίδια την κυτταρική δομή του αίματος του. Θα του φέρει γαλήνη εν όψει πολέμου και θα του δώσει ανοχή όταν δεν θα υπάρχει καθόλου γύρω του. Θα παράγει ιδέες που ποτέ δεν σκέφτηκε και θα δημιουργήσει μία δονητική αλλαγή.

Μυστική Παγκόσμια Κυβέρνηση

Ερώτηση:Αγαπητέ Κρύων, ποιες είναι οι σκέψεις και οι παρατηρήσεις σου για τη "Μυστική Παγκόσμια Κυβέρνηση";»

Απάντηση: Αυτή η “μυστική κυβέρνηση” του πλανήτη σας έχει ξανασυζητηθεί σε πολλές επικοινωνίες. Μερικοί από εσάς την έχουν ονο­μάσει ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. Εκεί που αυτή η συνωμοτική και δυναμική ενέργεια έ­κανε κάποια πρόοδο προς τον σκοπό της, να ελέγχει τον τρόπο που λει­τουργούν τα πράγματα στη γη (κυρίως μέσα από μυστικά οικονομικά σχέδια και Ανθρώπινο έλεγχο), τώρα παλεύουν για την ίδια τους την ύ­παρξη και συναντούν έναν εχθρό που δεν αναμένανε ποτέ.

    Ο εχθρός που συναντάνε “κατακέφαλα” λέγεται αλήθεια. Αυτό το ξίφος της αλήθειας κρατείται από εκατομμύρια άτομα, ως αποτέλε­σμα της τεχνολογίας και της ανεβασμένης συνείδησης στον πλα­νήτη. Στις ανθρώπινες επικοινωνίες σας, αυτό που ήταν επίσημο και χρονοβόρο έχει ξαφνικά γίνει ανεπίσημο και αυτόματο. Έχετε δημιουρ­γήσει ένα διαδίκτυο με ανάμεικτες αποκαλύψεις, χαιρετισμούς και πληροφορίες που ρίχνουν τεράστιες ποσότητες φωτός στην ίδια τη βάση αυτής της σκοτεινής και μυστικής ομάδας.

    Όπως σας έχουμε ξαναπεί, «όταν όλοι μπορούν να μιλάνε αυτο­στιγμεί σε όλους, δεν μπορούν να υπάρχουν μυστικά». Δεν υπάρχει κα­μία δύναμη που να μπορεί να σταθεί εναντίον της αλήθειας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που έχουν συμβεί ακόμη και στους πιο δυναμικούς ά­ντρες και στις πιο δυναμικές γυναίκες στη γη, άσχετα από τα πλούτη τους ή τις πολιτικές τους προτιμήσεις, όταν κάποια εκπληκτική αλή­θεια αποκαλυφθεί για τη ζωή τους. Δεν μπορούν να κρυ­φτούν! Καμία δύναμη ή πλούτος δεν μπορεί να ξεπεράσει την ενέργεια της αλήθειας (το ξίφος).                           Η γνώση (η ασπίδα) είναι ο καταλύτης της α­λήθειας και η σοφία να επικοινωνείτε είναι αυτό που

έχουμε ονομάσει “μανδύα του Θεού” ή πανοπλία.

    Όσον αφορά την άλλη ερώτηση, σας είπαμε ότι το φως είναι ε­νεργό. Τίποτε δε μπορεί να σταθεί εναντίον της αλήθειας αυτής. Το σκοτάδι οπισθοχωρεί και στριγκλίζει από τον τρόμο της αποκάλυψης. Ακούγεται ειρωνικό (εξαιτίας του ονόματος) το γεγονός ότι αν και αυτή η ομάδα λέγεται ILLUMINATI (Πεφωτισμένοι), παρ’ όλα αυτά δεν μπο­ρεί να λειτουργήσει στο φως. Το σκοτάδι μειώνεται σε γκρι και οι εργα­σίες τους γίνονται γνωστές. Δεν μπορούν να κρατηθούν μυστικά και η με­τακίνηση που προηγουμένως ήταν εύκολη με το συγκαλυμμένο τρόπο που λειτουργούσε αυτή η ομάδα, είναι όλο και πιο δύσκολο να δια­τηρηθεί.

    Αυτή η ομάδα αποτυγχάνει. Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτησή σου. Ακόμη όμως θα υπάρξουν εκείνοι που θα επιθυμούν να σας τρο­μάξουν ώστε να δράσετε βασισμένοι στο φόβο. Αυτή είναι συ­γκλονιστική πληροφόρηση και είναι εύκολο για έναν Άνθρωπο να τρα­βήξει την προσοχή όταν κουβαλάει κάτι που λέει «Ο ουρανός πέφτει!».

    Είναι η “εσωτερική σκιά” που προσελκύεται απ’ αυτό και είναι ε­κείνη η “σας το έλεγα εγώ” ευφυΐα, που θα επιθυμεί να παρακινήσει τον Άνθρωπο να εξετάσει το σκοτάδι. Αυτός είναι ο λόγος που οι Άνθρω­ποι προσελκύονται από τα συγκλονιστικά νέα. Είναι ισορροπημένο και κατάλληλο, αλλά η γνώση για το πώς λειτουργεί, δημιουργεί την αλή­θεια και τότε η σοφία να το διακρίνετε δημιουργεί το φως.

Και Έτσι Είναι

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση/Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1