urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

www.UrantiaCenter.gr

Ο Κρύων μέσω του Lee Carroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Χαίρεται Αγαπητοί,

Είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής υπηρεσίας.

Η ψυχή σας αντιπροσωπεύει τη δημιουργική Πηγή μέσα σας. Θα κάνω μια δήλωση και θέλω να τη θυμάστε. Ο Θεός, θέλει να βρεθεί. Θέλει να βρεθεί! Έχετε ελεύθερη βούληση να αγνοήσετε όλα όσα λέω. Να σκεφτείτε ότι όλο αυτό είναι χαζό ή ανόητο ή οτιδήποτε. Η ψυχή σας με ελεύθερη βούληση, εδώ στον πλανήτη, αντιπροσωπεύει μέρος του Θεού. Ο Θεός γνωρίζει το όνομά σας. Κι αν αυτό είναι αλήθεια - και είναι - όσο αμφιλεγόμενο κι αν ακούγεται, τι σας επιτρέπει να κάνετε; Η απάντηση είναι: Σχεδόν τα πάντα. Ξαφνικά όλα είναι εφικτά.

Ξαφνικά μπορεί να υπάρχει ακόμα κι ένα σχέδιο όπου εσείς και η ζωή σας είστε μέρος ενός γραναζιού σε μια γιγαντιαία πνευματική μηχανή. Αξίζετε να είστε εδώ. Ο κόσμος ρωτά συνεχώς, «Ποιος είναι ο σκοπός μου»; Θα σας πω γιατί είστε εδώ. Για να υπάρχετε, ως μια γηραιά ψυχή με υψηλή συνείδηση. Ώστε ό,τι κι αν σας συμβαίνει ή με όποιους κι αν είστε, να βλέπουν τον Θεό μέσα σας. Αυτός είναι ο σκοπός!

Η μετενσάρκωση είναι ο μηχανισμός της συνειδητής εξέλιξης, καθότι η ψυχή σας επιστρέφει ως κάποια που έχει βρεθεί εδώ και το έχει ξανακάνει. Έχει μια ευκαιρία τότε να προοδεύσει πέραν αυτού, επειδή βρίσκεται στο Ακάς σας. Είναι σαν ένα σχολείο όπου βελτιώνετε τους «βαθμούς» σας, τη μια ζωή μετά την άλλη. Διατηρείτε ό,τι έγινε και το ασκείτε την επόμενη φορά. Κάποιοι το λένε Κάρμα. Είναι κάτι περισσότερο, αγαπητοί μου. Ουσιαστικά δεν είναι αυτό. Το σύστημα των περασμένων ζωών σάς δίνει τη δυνατότητα να περάσετε από το «σχολείο» της Γης, να μάθετε, να προοδεύσετε. Αλλά επιπλέον να έρθετε πιο κοντά σε μια αλήθεια. Μια βασική αλήθεια, ότι είστε μέρος του Θεού. Μια βασική αλήθεια που λέει ότι το όλο σχέδιο είναι να ανυψωθεί η συνείδηση του πλανήτη στην αριστοτεχνία (mastery). Αυτός είναι ο μηχανισμός, πρέπει να είναι. Αν όλοι έρχονταν απλώς μια φορά, θα ήταν όλοι ακόμα στο νηπιαγωγείο. Κάποιοι λένε ότι ακόμα είστε..

ggvn

Η εντυπωσιακή αμφιλεγόμενη αλήθεια όλων των εποχών είναι η εξής: Ο Δημιουργός της ψυχής σας, ο Θεός, το Πνεύμα, αυτή η πανέμορφη, ευσπλαχνική, εντυπωσιακή ενέργεια, δε σας κρίνει και δε σας τιμωρεί. Το ακούσατε; Ακούστε το ξανά... Η πανέμορφη δημιουργική Πηγή γεμάτη αγάπη, το Όλον που υπάρχει που δημιούργησε την ψυχή σας κατ΄ εικόναν Της, αυτή η δημιουργική Πηγή δε σας κρίνει, δε σας τιμωρεί. Εντούτοις, η πλειοψηφία των δογμάτων του πλανήτη έχουν αγνοήσει το γεγονός ότι ο Θεός δε σκέφτεται σαν Άνθρωπος. Ο Θεός δε σκέφτεται καθόλου. Η σκέψη η ίδια είναι μια διαδικασία που κάνετε εσείς. Ο Θεός απλά είναι! Μια ενέργεια εξαιρετικά συγκαταβατική και στοργική, πέρα απ' οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Αντιθέτως, αυτό που έχετε κάνει συλλογικά στον πλανήτη, είναι ότι κάνατε τον Θεό κυριολεκτικά έναν δυσλειτουργικό πατέρα. Δυσλειτουργικό, επειδή είναι πολύ λιγότερο λογικός ή λειτουργικός από εσάς.

Ποια είναι η βασική αλήθεια; Δεν είστε εδώ τυχαία, είστε εδώ για να επιβιώσετε με πανέμορφο τρόπο που έχει ευσπλαχνία, αγάπη και κατανόηση. Όπου γιορτάζετε το μεγαλείο που είστε. Μια βασική αλήθεια που τώρα αναθεωρείται ξανά. Αναθεωρείται από έναν θυμωμένο, επικριτικό Θεό, σε κάποιον που σας αγαπά τόσο βαθιά, που σας βλέπει ως μεγαλοπρεπείς. Κάθε ψυχή είναι μεγαλοπρεπής, κάθε ψυχή έχει την ελεύθερη επιλογή να το δει. Γνωρίζατε για την ηλικία, ότι αν δεν κάνετε τίποτα το σώμα απλά γερνάει από μόνο του; Είναι προεπιλεγμένη ρύθμιση, αγαπητοί μου. Όμως αν η συνείδηση της μεγαλοπρέπειας αρχίσει να του μιλάει, αρχίσει να μεσολαβεί μαζί του, αρχίσει να του λέει για τη ζωτικότητα, για τη νεότητά του και για την καθαρότητά του, τότε θα το βλέπετε στους γύρω σας να γερνάνε περισσότερο ενώ εσείς όχι.

Ποια είναι η αλήθεια; Είναι αυτή που σας έχουν πει, ό,τι έχουν πει οι γονείς σας, ό,τι έχουν πει οι ηγέτες της εκκλησίας, ό,τι σας λένε τα βιβλία, ή είναι κάτι άλλο; Ο πλανήτης είναι σε μια νέα ενέργεια. Θα λέγατε ότι υπήρξαν νέες ανακαλύψεις. Οι νέες ανακαλύψεις είναι η συνείδηση που αρχίζει να λέει μια νέα ιστορία, για πέντε σπουδαίες αλήθειες. Πράγματα που διδαχθήκατε, πράγματα που γράφτηκαν, πράγματα που συχνά πιστεύετε για τη σχέση σας με το Πνεύμα. Θέλω να σας δείξω πώς λειτουργεί. Και θέλω να δώσετε προσοχή, επειδή οι αλήθειες που θα σας παρουσιάσω σταλάζουν μια αρχαία αρνητικότητα, που πολλοί είχατε πιστέψει, ζούσατε με αυτές και εξακολουθείτε να συμμετέχετε σε αυτές, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζετε.

Θέλω να σας καθοδηγήσω, αν είστε πρόθυμοι, να κάνετε κάποια ιδιαίτερα πράγματα. Ο πλανήτης χρειάζεται βοήθεια, βοήθεια για να δει το φως. Τόσοι πολλοί Άνθρωποι είναι ακόμα σε σκοτεινό δωμάτιο, αγαπητοί μου, και αυτή είναι μια συνειδητή επιλογή. Τόσοι πολλοί είναι κολλημένοι στον παλιό τρόπο, και δεν είναι κάτι που απλά τους συμβαίνει. Είναι μια επιλογή, να μην κοιτάτε κάτι που ίσως κάνετε. Επιλογή να μείνετε σ' ένα σκοτεινό μέρος. Κάποιοι δε θα έρχονταν ποτέ σε μια τέτοια συνάντηση, επειδή φοβούνται ό,τι κάνετε εδώ. Τους φαίνεται περίεργο ή παράξενο. Ορισμένοι το λένε ακόμα και αίρεση. Σπουδαία αίρεση! Χωρίς να υπάρχει εγγραφή μελών και χωρίς να σας ζητάμε να κάνετε τίποτα…

Αλήθεια – Η Μεγάλη Παρεξήγηση

apl 2

Ένα από τα δυσκολότερα να εκφράσεις, σ’ έναν προκατειλημμένο τρισδιάστατο νου, που πράγματι εκθέτει την γραμμικότητα της σκέψης σου, είναι από τα πιο βασικά πράγματα που αντιμετωπίζεις: Ποια είναι η αλήθεια; «Α ωραία, ο Κρύων θα μας πει ποια είναι η αλήθεια!» Ναι, έχεις δίκιο, αλλά δεν θα σου αρέσει, γιατί δεν είναι στο τρισδιάστατο πεδίο.

Αλήθεια είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα, όταν η Ανθρώπινη καρδιά παντρεύεται την αγάπη του Θεού, με αποτέλεσμα το πάθος για ένα πνευματικό μονοπάτι που προάγει τον Άνθρωπο.

Ορισμένοι έχετε αυτή την εμπειρία και γνωρίζετε την αλήθεια σας, έτσι δεν είναι; Και λέτε συχνά: «Αυτή είναι η αλήθεια μου ».Όμως πώς αισθάνεστε όταν δεν είναι αυτή η αλήθεια κάποιου άλλου; Οι άλλοι μπορεί να έχουν τη δική τους αλήθεια, όχι σαν τη δική σας, αλλά να είναι εξίσου παθιασμένοι για το γάμο τους με την αγάπη του Θεού. Αυτά που βλέπουν σαν δυναμικό τους κι αυτά που κάνουν – οι πράξεις τους, η ακεραιότητά τους προς το Πνεύμα, η κατεύθυνσή τους – μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά σας. Πώς σας φαίνεται αυτό; Κάνουν λάθος;

«Κρύων, θέλεις να μας πεις ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες;»Ναι, αλλά ακόμη παραπάνω. Όντως υπάρχουν πολλές αλήθειες. Ο Ανθρώπινος εγκέφαλος όμως σφηνωμένος στη μοναδικότητα κραυγάζει: «Πρέπει να υπάρχει μόνο μια αλήθεια! Αυτή είναι η ουσία όλης της πνευματικότητας – μια αλήθεια! Αδύνατον να υπάρχουν πολλές. Αναζητάμε τη ΜΙΑ αλήθεια. Αυτή ευθύνεται για όλες τις θρησκείες στον πλανήτη και για τους περισσότερους πολέμους. Είναι η ενυπάρχουσα αναζήτηση για τον Θεό».

Και αποκρίνομαι, «Πόσο τρισδιάστατη άποψη!» Και αν υπάρχουν πολλαπλές πραγματικότητες της αλήθειας, που οδηγούν όλες στο ίδιο μέρος; Θα ήταν εντάξει για σένα; Επειδή έτσι δουλεύει. Αν χρειάζεσαι τη μία αλήθεια, θα σου την πω: Είστε όλοι αλληλένδετοι! Πώς σου φαίνεται αυτό; Σκέψου το όμως – γνωρίζουν τη συνολική εικόνα, όλα τα μέρη της κάθε γήινης μηχανής; Γνωρίζουν γιατί υπάρχουν; Όχι, σ’ έναν γραμμικό κόσμο δεν γνωρίζουν. Κι αν ήσαστε όλοι τμήματα μιας γιγαντιαίας «μηχανής αλήθειας», δουλεύοντας μαζί για ένα σκοπό που ουσιαστικά δεν καταλαβαίνετε; Σας λέω ότι οι σύνδεσμοι αλήθειας είναι σαν τις ακτίνες ενός τροχού. Υπάρχουν τρισεκατομμύρια απ’ αυτές, που όλες οδηγούν στο κέντρο και όλες αποκαλούνται αλήθεια.

7ΘΙ9

Μερικοί λένε: «Δε μ’ αρέσει αυτό». Δεν σου αρέσει επειδή δεν ταιριάζει στο γραμμικό σου κουτί. Ας μιλήσουμε για την τροφή. Το μέσο διατήρησης της ζωής είναι η τροφή. Το μέσο διατήρησης της πνευματικής σου ανάπτυξης είναι η αλήθεια σου. Είναι το πάθος σου.

Τι θα κάνεις βασιζόμενος στην αλήθεια σου, που είναι ο γάμος με τον Ανώτερο Εαυτό σου; Τι θα κάνεις στη ζωή; Οτιδήποτε κάνεις τότε, είναι η αλήθεια σου και τη γνωρίζεις μόνο εσύ. Είναι προσωπική. Αλλά η γραμμικότητα της Ανθρώπινης ύπαρξης επιχειρεί να τη γενικεύσει, να την επικολλήσει σε μια ομάδα Ανθρώπων και να την ονομάσει δόγμα. Βάζοντάς τη σ’ ένα κουτί νιώθεις καλύτερα, σωστά; Είναι πολύ ευκολότερο όταν δίνεις την εξουσία σε κάποιον, έξω από εσένα, να σου πει ποια είναι η αλήθεια σου. Τότε δεν είναι δική σου ευθύνη.

Αν έλεγα ότι υπάρχει μόνο ένα είδος τροφής, πώς θα σου φαινόταν; Ούτε αυτό θα σου άρεσε. Τι θα γινόταν, αν κάποιος άγγελος τροφής ερχόταν να πει: «Σταματήστε! Θα πρέπει όλοι να πάψετε να τρώτε αυτά που τρώτε και ν’ αλλάξετε, επειδή υπάρχει μόνο μια τροφή». Θα λέγατε: «Αυτό δεν ισχύει. Είναι γελοίο. Είναι ανόητο». Το ίδιο λοιπόν χαρακτηριστικό υπάρχει όταν αναφερόμαστε στην πνευματική αλήθεια. Το μέσο διατήρησης της πνευματικότητας είναι προσωπικό και μοναδικό. Η αναζήτηση της αλήθειας δεν είναι αναζήτηση ενός πράγματος που όλοι θα συμμετάσχουν. Αυτή είναι μια πολύ 3D, προκατειλημμένη, μονοδιάστατη σκέψη.

Λοιπόν, ορίστε τι πρέπει να κοιτάξετε. Σας έχω μόλις πει ότι υπάρχει μια αλήθεια για κάθε Άνθρωπο στην αίθουσα, αλήθεια που είναι απομονωμένη, χωριστή και μοναδική. Όμως υπάρχει εδώ μια κβαντική επίδραση. Όταν συναθροίζεστε, με κάποιο τρόπο αυτές οι αλήθειες συγχωνεύονται προς ένα σκοπό. Υπάρχει κάτι κοινό μέσα στην διαίσθησή σας για το πρόσωπο του Θεού. Υπάρχει κάτι κοινό σχετικά με το μέρος όπου εκδηλώνεται η αλήθεια της ημέρας μπροστά σας. Κι όσοι το βιώνουν, αισθάνονται εντάξει μ’ αυτό, καθώς βλέπουν τη μεγαλύτερη εικόνα.

Το ενδιαφέρον λοιπόν είναι ότι, αν και έρχεστε εδώ ατομικά, αναζητώντας μοναδικές αλήθειες, όντας μαζί με άλλους βλέπετε ένα σκοπό. Καθώς στη σύνδεση ανάμεσα στις αλήθειες, υπάρχει μια συγχρονικότητα, η οποία είναι η αγάπη του Θεού. Ο Ανώτερος Εαυτός σας, αυτό το εσωτερικό απόκρυφο πράγμα που δεν μπορείτε να δείτε, φαίνεται να είναι η κόλλα που κάνει την κβαντική επίδραση να συμβαίνει… σαν να το τακτοποιεί όλο. Αυτή είναι η μοναδικότητά σας!

Η Αλήθεια είναι σχετική με το μονοπάτι σας και είναι πολλαπλή. Αμέσως πολλοί θα πουν, «Κρύων, αυτό δε μας αρέσει. Πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια, καθώς η αλήθεια στήνει το σκηνικό της Ανθρώπινης αναζήτησης του Θεού». Ένας Θεός σημαίνει μία αλήθεια, ή θα μπορούσες όντως να δεις πολλούς δρόμους προς τον ένα Θεό; Όταν θα περάσεις στην άλλη πλευρά του πέπλου, με το θάνατο, μη σοκαριστείς αν βρεις εκεί άλλους που δεν ανήκαν στην εκκλησία σου, ή στην αλήθεια σου. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλές αλήθειες και με αγνή πρόθεση είναι όλες φλογεροί δρόμοι που οδηγούν στο Θεό και στην «οικογένεια του Θεού».

agt118

Για όσους απαιτούν να υπάρχει μία μόνο αλήθεια, θα σας δώσω μία. Όντως υπάρχει μια γενική αλήθεια, μια ουσιώδης αλήθεια, η οποία είναι η εξής: Ότι στον πυρήνα κάθε ατόμου σ’ αυτό το Σύμπαν θα βρεις την αγάπη του Θεού, μ’ ένα προσωπικό τρόπο. Είναι η θεμελιώδης ενέργεια. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα μπορούσες να πεις: «Ω, τι γλυκό!» Όχι, δεν μιλάω για κάτι γλυκό. Αναφέρομαι στη φυσική. Υπάρχει μια ενέργεια στο κέντρο κάθε ατόμου που κάνει τα πράγματα να λειτουργούν κι όταν απομακρύνεις την ενέργεια του Θεού, όλα καταρρέουν.

Θα μπορούσες να πεις ότι είναι το διάστημα ανάμεσα στην κίνηση των ηλεκτρονίων και στον πυρήνα του ατόμου, που κάνει τα πράγματα να κινούνται και να είναι χωριστά. Αυτό αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο απ’ όσο θα μπορέσετε ποτέ να μετρήσετε, περισσότερο απ’ όσο θα γνωρίσετε ποτέ. Είναι βασική φυσική και είναι η αγάπη του Θεού. Αυτή είναι η βασική αλήθεια και οι επιστήμονες είναι στα όρια να τη συνειδητοποιήσουν. Θα της δώσουν κάποιο άλλο όνομα, αλλά θα υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι υφίσταται μια ευφυής δύναμη, που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν.

Αυτός είναι ο ορισμός της αλήθειας: Όταν ένας Άνθρωπος παντρεύει την καρδιά του με το πάθος του Θεού και δημιουργεί ανακάλυψη. Είναι η αναγνώριση μιας προσωπικής αναζήτησης, αν θέλετε, χωρίς να γνωρίζετε τίποτε άλλο. Είναι μια προθυμία, με ελεύθερη βούληση, να μάθετε για το Θεό μέσα σας. Αυτή είναι η αλήθεια.

Οπότε υπάρχουν πολλές αλήθειες, σ’ ένα χώρο με πολλούς Ανθρώπους. Πάλι όμως δεν είναι απαραιτήτως αρεστό. «Πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια, ένα δόγμα, ένα κτίριο». Κι απαντάμε, «Τι τρισδιάστατη άποψη!»

Μέσα του ο καθένας θ’ ανακαλύψει την «οικογένεια». Αυτή η «οικογένεια» είναι η διαισθητική ομάδα που συνιστά το όλον του Θεού. Στον πυρήνα της οικογένειας είναι το ίδιο σύστημα υπερ-διάστατων λειτουργιών, το οποίο προέρχεται από την αγάπη του Θεού και την ευσπλαχνία αυτού που λέτε Πνεύμα. Οπότε, η αλήθεια σου είναι αυτό που κάνεις όταν ακολουθείς το πάθος σου να φέρεις υλοποίηση στη ζωή σου.

Κάτι που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, ούτε θα το καταλάβουν, είναι ότι το σύστημα αυτό αποτελεί την κόλλα μεταξύ των πολλών αληθειών σας. Δύσκολο να εξηγηθεί στο τρισδιάστατο πεδίο, έτσι δεν είναι; Όμως ανάμεσα στις πολλαπλές αλήθειες των αναζητήσεών σας, σχετικά με το τι έχετε να κάνετε, υπάρχει μια κόλλα γνώσεων και συγχρονικότητας, που εργάζονται μαζί μέσα στο δυναμικό του συστήματος, ώστε να συμβούν τα γεγονότα στο τρισδιάστατο πεδίο. Εδώ υπάρχουν περισσότερα απ’ όσα φαίνονται.

Η Αρχική Προϋπόθεση

aasddf

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την προϋπόθεση. Δεν αναζητάς κάποιο δόγμα. Δεν ψάχνεις έναν προφήτη. Βγαίνεις από τη σελίδα της τρισδιάστατης πίστης, του ν’ ακολουθείς άλλους μέσα σ’ ένα γενικό κουτί δοξασιών. Αντιθέτως, ρισκάρεις την ιδέα ότι ο Θεός είναι πολύ πάνω και πέρα απ’ οτιδήποτε σου έχει ποτέ ειπωθεί. Ψάχνεις το γιατί βρίσκεσαι εδώ και η προϋπόθεση είναι, ότι η αναζήτηση θα σου αποκαλύψει όχι μόνο το δικό σου μονοπάτι, αλλά και ότι είσαι μέρος ενός σπουδαίου συστήματος. Είναι ένα υπερ-διάστατο σύστημα που γίνονται τα πράγματα, το οποίο είναι διαισθητικό και μοιράζεται με άλλους, σε όλο τον κόσμο.

Είναι έμφυτο, δηλαδή «κτισμένο μέσα στα κύτταρα της ανθρωπότητας». Είναι μεγαλειώδες και θα σου αποκαλύψει το Θεό μέσα σου, στο βαθμό που μπορείς να γίνεις ο προφήτης του εαυτού σου, ο δάσκαλος του εαυτού σου. Τότε θα ανακαλύψεις τη θειότητα μέσα στην ίδια σου την αιώνια ύπαρξη. Θα σε φέρει στη συνειδητοποίηση ότι έχεις ξαναζήσει στο παρελθόν κι ότι αυτό είναι η ουσία του συστήματος. Δεν είναι κάτι περίεργο ή παράξενο, αλλά μάλλον μια σοφή παρατήρηση του πώς ταιριάζουν όλα. Θ’ αντιπαρέλθει όσους είναι κολλημένοι στην τρισδιάστατη μυθολογία. Αυτή που τους έχει δοθεί από άτομα που έζησαν στον πλανήτη, σε λιγότερο φωτεινή και χαμηλότερης ενέργειας εποχή.

Μην είσαι επικριτικός με τον εαυτό σου, εάν δεν ακολουθείς όσα σου έχουν ειπωθεί από κάποιο Άνθρωπο ή οργάνωση, με τις αντιλήψεις τους περί του τι είναι πνευματικά κατάλληλο. Καθώς η δική τους αλήθεια είναι διαφορετική από τη δική σου. Η δική τους αναζήτηση του Θεού είναι διαφορετική από τη δική σου.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναζητά το Θεό, με οποιονδήποτε τρόπο! Ευλογημένος είναι εκείνος που στέκεται εκεί, έτοιμος να αρχίσει, λέγοντας: «Θεέ μου πες μου τι χρειάζεται να γνωρίζω. Θέλω να ξύσω τον τοίχο της δυαδικότητας μεταξύ του τρισδιάστατου και του πολυδιάστατου. Θέλω να γκρεμίσω αυτό τον τοίχο για να βρω τη δική μου μεγαλοπρέπεια. Το γνωρίζω ότι είναι εκεί. Το αισθάνομαι. Δείξε μου το μονοπάτι της δικής μου αποκάλυψης».

Όταν ένας Άνθρωπος ακολουθεί τη δική του αλήθεια, ανακαλύπτει το πάθος του για το Θεό. Είναι το μονοπάτι της προσωπικής του ανακάλυψης, για να βρει το Θεό στη ζωή του. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά προσωπικά μονοπάτια για τους Ανθρώπους. Ο κάθε Άνθρωπος είναι μοναδικός πνευματικά. Ένας εργάζεται σε θέματα αφθονίας, άλλος με θέματα υγείας, κάποιος εργάζεται με την αυτοεκτίμηση και άλλος παλεύει με τους φόβους. Πολλά από τα μονοπάτια αυτά είναι αποτέλεσμα παρελθόντων εμπειριών στη Γη, σε διαφορετικές εκδηλώσεις [προηγούμενες ζωές]. Αυτές δημιουργούν τις τεράστιες διαφορές προσωπικοτήτων κατά τη γέννηση – τις δυνάμεις και τις προκλήσεις τους, τις πολλές φοβίες και τα δώρα τους. Βλέπετε γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πνευματικό κουτί και να ζητήσετε απ’ όλους να χωρέσουν εκεί;

Και Έτσι Είναι

Ο Κρύων μέσω του Lee Carroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1