urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

«Η Ενότητα της Ανθρωπότητας»

GALKM

Παγκόσμια Πολιτική

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

«Κρύων, τι θα συμβεί πολιτικά στον πλανήτη όσον αφορά την παγκόσμια πολιτική;»

Θα σας πούμε κάτι που είπαμε και λίγες εβδομάδες πριν σε μια άλλη ομάδα, σε άλλη ήπειρο [στην Κίνα]. Κυβερνήσεις, ακούστε το αυτό. Αν δεν δώσετε επιλογή στους λαούς σας, δεν θα υπάρχετε για πολύ. Η νέα συνειδητότητα όλων των πολιτών όλων των χωρών, έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει όσον αφορά τι προσδοκίες τους από τους ηγέτες. Αυτή η δήλωση δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε κάποια συγκεκριμένη κυβέρνηση προειδοποιώντας την ότι πρόκειται να χάσει την εξουσία. Αντί γι αυτό, είναι μια πρόσκληση προς τις κυβερνήσεις να αλλάξουν ώστε να ικανοποιήσουν κάτι που τώρα αναπτύσσεται στους πληθυσμούς και αυτό είναι η ανάγκη για επιλογή.

Ευλογημένη είναι η κυβέρνηση σ’ αυτόν τον πλανήτη που έχει ακεραιότητα για κάθε πολίτη που εξουσιάζει, γιατί εκείνη είναι η κυβέρνηση στον πλανήτη που θα λάμψει πάνω από όλες τι άλλες. Ευλογημένη είναι η κυβέρνηση στον πλανήτη που κατανοεί ότι υπάρχει πνευματική αφύπνιση στους πολίτες της και που διατηρεί αυτό το χαρακτηριστικό χωριστά από την άσκηση της εξουσίας. Δύο κολώνες μπορούν να υποστηρίξουν και να αυξήσουν οποιονδήποτε οίκο εξουσίας. Θα πρέπει να στέκονται χωριστά, αλλά να στηρίζουν τον οίκο από κοινού.

Αυτές είναι:

(1) επιλογή για πνευματική ανάπτυξη, και

(2) εξουσία.

Όταν οποιαδήποτε από τις δύο προσπαθήσει να ανακατευτεί με την άλλη, ο οίκος θα πέσει. Ψάξτε στην ιστορία σας για επιβεβαίωση αυτού του γεγονότος.

«Κρύων, θα γνωρίσει ποτέ η Γη μια παγκόσμια κυβέρνηση;»

Αγαπητοί, δεν θα υπάρξει ποτέ λόγος για να γίνει αυτό. Δεν είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί σύντομα. Είναι τιμημένη η ύπαρξη πολλών πολιτισμών. Αυτό έχει γίνει επί σκοπού για να υπάρχει ποικιλία. Αυτοί οι διαφορετικοί πολιτισμοί παρέχουν τη δυνατότητα για την καρμική αλληλεπίδραση των συμβολαίων, και διδάσκουν την ανοχή. Αυτό που λέμε είναι ότι υπάρχει το καταπληκτικό δυναμικό για τον πλανήτη, σύμφωνα με το οποίο όλες οι κυβερνήσεις θα παρέχουν επιλογή στους λαούς. Αν δεν το κάνουν, τότε οι λαοί θα τις καταρρίψουν. Και αν αμφιβάλλετε γι αυτό, κοιτάξτε τι αρχίζει να γίνεται καθώς οι λαοί ξεσηκώνονται στη σύγχρονη εποχή, και η μια φυλή μετά την άλλη, διώχνουν αυτούς που είναι στην εξουσία.

Στην παλιά ενέργεια, ένας δικτάτορας μπορούσε να πει: «Αν έχουμε αρκετή δύναμη, μπορούμε να ελέγχουμε τι μάζες».

Αυτό τώρα αλλάζει, και είναι διαφορετικό. Η πρόσκληση απευθύνεται ακόμη και στις παλαιότερες κυβερνήσεις, να αναγνωρίσουν ότι συντελείται μια Ανθρώπινη αλλαγή. Η ανθρωπότητα θα επιλέξει ποιοι την κυβερνούν, και αρχίσατε να το βλέπετε αυτό ακόμη και πριν από το πέρασμα του ορόσημου. Αυτό, αγαπητοί, είναι το δυναμικό του πλανήτη στα επόμενα 24 χρόνια. Η μια ήπειρος μετά την άλλη και η μια φυλή μετά την άλλη θα προσδιορίζουν οι ίδιες τη μοίρα τους, και συστηματικά θα καταρρίπτουν τους τυράννους και τους δικτάτορες που δεν παρέχουν επιλογή τους πολίτες τους σε θέματα ηθικής, πνευματικότητας και προσωπικής λατρείας.

Θα σας δώσω κάτι να σκεφτείτε… Η πολιτική σας είναι τόσο παλιά ενέργεια όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πριν 200 χρόνια ήταν καινούργια, άλλαξε τον πλανήτη, ήταν επαναστατική. Είχατε πρωτάκουστα πράγματα… τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο διαχωρισμός εκκλησίας & κράτους, όλα αυτά τα πράγματα, επαναστατικά, διότι δεν τα είχε δει ποτέ ο πλανήτης. Μετά από 200 χρόνια έχει τελματώσει, αν το παρατηρήσατε! Δεν λειτουργεί. Ο νικητής τα παίρνει όλα, δεν λειτουργεί! Δεν γίνεται να έχετε εκπροσώπους αμφοτέρων πλευρών, δεν γίνεται να έχετε διάφορα κόμματα, όπου ένα απλώς τα κερδίζει όλα και αναλαμβάνει. Τι γίνεται με τους άλλους; Πολεμάνε τους πρώτους μέχρι να έρθει η σειρά τους! Και τι έχετε; Αναποτελεσματική διακυβέρνηση – το βλέπετε. Δεν είναι μόνο τώρα, αγαπητοί μου, το βλέπετε πάνω από μία δεκαετία.

Κι αν σας έλεγα ότι υπάρχει πιο κομψός τρόπος; Τι κι αν υπήρχε η συνειδητοποίηση ότι δεν χρειάζεστε ο νικητής να τα παίρνει όλα – δεν λειτουργεί! Αυτό που χρειάζεστε είναι ο καλύτερος, που όχι μόνο να συμβιβάζει, αλλά να φέρνει τους δύο μαζί, με τον πιο ουσιώδη τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκλέγετε ηγέτη από το ένα ή το άλλο κόμμα, χρειάζεστε ένα εντελώς ξεχωριστό κλιμάκιο που να ονομάζεται «Οι Συμβιβαστές». Τότε θα εκλέγετε τον καλύτερο για να συναρμολογήσει το παζλ. Και ο πρώτος που θα το σκεφτεί και θα το εφαρμόσει, δεν θα είναι Αμερικάνος! Θα προέρθει από κάποια άλλη πηγή. Και θα το δείτε και θα πείτε: «Ω, αυτό θα μπορούσε να δουλέψει εδώ!»

Γιατί θα είναι κάποιος άλλος; Επειδή έχετε κολλήσει στα ίδια, και η Ιστορία θα δώσει απάντηση, γιατί τίποτα δεν κινείται πέραν του «ο νικητής τα παίρνει όλα». Θα πρέπει να δείτε κάτι από αλλού πιο κομψό, που έχει νόημα, για να το εφαρμόσετε εδώ. Τι εννοώ… να σας ρωτήσω, δεν ακούγεται αυτή σαν πιο κομψή λύση απ’ ό,τι έχετε;

Θα πείτε, «Η Ανθρώπινη φύση δεν δουλεύει έτσι – δεν μπορούμε να εκλέξουμε κάποιον χωρίς μια ιδεολογική πλατφόρμα». Τι γίνεται αν η πλατφόρμα είναι η λύση; Αυτή είναι η πλατφόρμα… «Θα βάλω υποψηφιότητα με την πλατφόρμα λύσης!» «Ποιες είναι οι ιδέες σας;» - «Θα λύσω τα θέματα μεταξύ κόκκινων και μπλε, αυτό θα κάνω!». Τότε αυτό οδηγεί στο ερώτημα: «Ποιος θα είναι εκείνος που βρίσκει τις καλύτερες λύσεις;» και δεν είναι κανένα κόμμα εκ των δύο, ανήκει στο Λάμδα κόμμα, στο κόμμα Λύσεων! Είναι έξω από το «κουτί», δεν είναι; Εντελώς εκτός κουτιού της κυβέρνησης που νομίζετε ότι είναι εδώ. Θα προέλθει από κάπου αλλού. Διπλή νίκη – είναι πιθανή; Και η απάντηση είναι, ναι. Λόγω της κομψότητας και της ωριμότητας της θα λειτουργήσει. Αγαπητοί μου, ακριβώς όπως λειτούργησε πριν 200 χρόνια, επειδή ήταν καιρός να λειτουργήσει. Κι αυτό επίσης θα λειτουργήσει.

Αυτό είναι νέο πρότυπο που θα δείτε. «Πόσο σύντομα θα το δούμε;» Όχι σύντομα… αλλά θα το δείτε. Κι όταν συμβεί, θα είναι μια φρέσκια πνοή αέρα – θα πείτε, «Επιτέλους, κάποιος το κατάλαβε!» Επειδή το «ο νικητής τα παίρνει όλα» δεν λειτουργεί!

«Νέα Πρότυπα»

Θέλω να πω δύο τρέχοντα πράγματα τώρα που μπορεί να είναι πιο έξυπνα και σοφά, κι επίσης να σας δείξω για ποιο λόγο θα πάρει χρόνο. Θέλω να βγάλετε νόημα απ' αυτά τα πράγματα - αγαπητοί μου. Αυτό δεν είναι κατηγορητήριο κατά κανενός ατόμου ή συστήματος - θα σας δείξω απλά την εξέλιξη. Θα σας παρουσιάσω κάτι με το οποίο να σχετιστείτε αυτή τη μέρα, σ' αυτή τη μέρα του Φλεβάρη 2016.

Θ' αρχίσουμε μ' αυτό που φαίνεται το πιο παράξενο, πιο δυσλειτουργικό πράγμα, που συμβαίνει σ' αυτήν την ήπειρο - τις αμερικανικές εκλογές. Τώρα… αυτό έχει συζητηθεί ξανά, όχι όμως με τέτοιο τρόπο. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι μια αλλαγή συνείδησης - δε γίνεται πιο ξεκάθαρο. Κι αυτό που έχουμε πει, είναι πως η συνείδηση που φαίνεται ν’ αλλάζει, είναι αυτό που οι Άνθρωποι θέλουν σήμερα, που δεν έβλεπαν απαραίτητα πως ήθελαν χθες. Επειδή σε ένα νέο φως σταδιακά αυξανόμενης σοφίας, το κατεστημένο φαίνεται παλιό, δυσλειτουργικό, χαλασμένο, και χρειάζεται αλλαγή.

Η απελπισία αυτού ίσως σας δώσει ιδιόμορφους υποψηφίους και ιδιόμορφους ηγέτες. Έχει ξανασυμβεί. Ένα κοινό τόσο κουρασμένο απ' το κατεστημένο, εκλέγει ηγέτες που είναι εκτός του κατεστημένου. Το ερώτημα δεν είναι αν βγάζει νόημα ή όχι - καθόλου. Είναι αυτό που αισθάνεται το κοινό. Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, βλέπουν πράγματα που δεν είδαν ποτέ. Που ποτέ δεν είδαν. Και θα 'πρεπε να είναι ορόσημο, για όλο τον πλανήτη να το παρακολουθήσει. Δημοκρατία εν δράση, που έγινε δυσλειτουργική. Έγινε δυσλειτουργική επειδή το σύστημα είναι παλιό, είναι σχεδόν χαλασμένο. Να σας πω γιατί.

Όσο επαναστατικό κι αν ήταν για την εποχή του, είναι ατελές σήμερα. Δεν είναι εξαιτίας αυτού που του συνέβη, αλλά επειδή είναι πολύ παλιό! Δείτε το μια στιγμή… είναι ένα σύστημα επιβίωσης, διαμέσου της ακεραιότητας της ψήφου, της νίκης και ήττας. Έχει να κάνει με διαμάχη. Δύο πλευρές, ή 3, ή 4, με διαφορετικές απόψεις, βγάζουν τους πρωταθλητές, τους “καπετάνιους” και τους “στρατηγούς” τους, και με λόγια μάχονται να κερδίσουν μια μάχη. Είναι όλα για τη νίκη και την ήττα, είναι για την επιβίωση. Και ο νικητής τα παίρνει όλα! Μιλάτε για τον έλεγχο των Οίκων, των Κοινοβουλίων, όμως στην κυριολεξία είναι μια μάχη της παλιάς ενέργειας. Νίκη και ήττα… μαύρο και άσπρο. Βλέπετε πού το πάω; Αυτό είναι παλιό.

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, στην ουσία είχε Επικοινωνηθεί… Το Σύνταγμα, η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, όλα όσα αγαπούν σήμερα οι Αμερικανοί στην κοινωνία τους, αγαπητοί μου, είχαν Επικοινωνηθεί. Και τώρα θα σας δώσω άλλο ένα. Μόνο τώρα θα σας πω κάτι… το ν’ αλλάξετε κυβέρνηση, είναι σχεδόν αδύνατο. Πρέπει να υπάρξει κάτι άλλο που ξεκινά, να δείξει σε όλους πώς πρέπει να είναι. Αυτό το άλλο που ξεκινά θα δείξει στον κόσμο τι χάνουν. Άλλη μορφή διακυβέρνησης, τόσο όμοια με τη δημοκρατία, μόνο που την "πήγαν" ένα βήμα παραπέρα.

Θα σας πω πως θα μοιάζει το σύστημα δυνητικά, επειδή ετοιμάζεται... Πρέπει να αρχίσει εκ νέου. Δεν μπορείτε ν' αλλάξετε το υπάρχον, ενέχονται πάρα πολλά άτομα. Το μόνο που θα τ’ αλλάξει είναι να δείτε ένα άλλο να δουλεύει καλύτερα. Θ’ αρχίσει εκ του μηδενός σε μια ήπειρο που δεν έχει ακόμα συσπειρωθεί. Μία που θα σας παραπλανήσει εξαιτίας αυτού που θα συμβεί εκεί. Ίσως πάρει 7 χρόνια ή περισσότερα και ο συνεργάτης μου θα είναι μέρος αυτής.

Να σας πω για μια καινούρια δημοκρατία. Οι Άνθρωποι πάντα θα 'χουν διαφορετικές ιδέες - είναι η ομορφιά, ο πλούτος της ελεύθερης βούλησης. Κάποιοι πιστεύουν πως μια οικονομία πρέπει να δουλεύει έτσι ή αλλιώς. Με τα χρόνια δοκιμάστηκε η βιωσιμότητα, δοκιμάστηκε και κείνο που αποτυγχάνει δεν χρησιμοποιείται, κείνο που κερδίζει χρησιμοποιείται. Είναι μια παλιά ιστορία. Κάποιοι θα είναι στη μια πλευρά του φράκτη ή στην άλλη… είναι παλιά ιστορία. Κάποιοι θα μάχονται για τις ρίζες της Γης και άλλοι για τη βιομηχανία της Γης. Πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες, πάντα.

Όμως τι είναι καινούριο αγαπητοί μου; Είναι ο τρόπος που το χειρίζεστε! Αυτή η καινούρια δημοκρατία δε θα εκλέγει έναν πρόεδρο, ή έναν πρωθυπουργό, που ανήκει στο ένα κόμμα ή στο άλλο. Αντ’ αυτού, θα εκλέγει ένα "συμβιβαστή". Και το αξίωμα του πρωθυπουργού, ή συμβιβαστή, ή προέδρου, δε θα έχει στενό κομματικό δεσμό. Ο πρόεδρος θα εκλέγεται για την ικανότητά του να συμβιβάζεται ανάμεσα σε άλλους. Για να γίνονται πράγματα, να πετύχει κάτι που είναι μέρος αυτού και του άλλου, ένας "κεντρώος" αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη, ένας που είναι περήφανος για το "κεντρώο" κομμάτι, ένας που είναι γνωστός για τους συμβιβασμούς, ένας που είναι σοφότερος απ' τους άλλους.

Είναι εντελώς νέος τρόπος εκλογής. Ένας που κατανοεί τη σημασία όλων και πείθει το κοινό, πως είναι ο καλύτερος για να φέρει αποτέλεσμα ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενες θέσεις. Αυτό κυρίες και κύριοι είναι σοφία! Και πρόκειται να το δείτε στον πλανήτη. Μπορεί να μην είναι στη χώρα σας, ή στη διπλανή σας. Ίσως αρχίσει σε μια άλλη και τελικά θεωρηθεί πολύ σοφό και μετά υιοθετηθεί. Πώς το νιώθετε; Πώς νιώθετε όταν ακούτε έναν καλύτερο τρόπο, μια σοφία και λέτε, «Είναι δυνατόν;» Ω, κάτι παραπάνω από πιθανό - το κοινό ανυπομονεί γι' αυτό.

Δε θέλουν ένα νικητή, θέλουν ένα συμβιβαστή! Θέλουν κάποιον να συνθέτει πράγματα, όχι να τα καταστρέφει, όχι να καυχιέται ότι προπορεύονται, ή ότι νίκησαν. Και αυτό που αντιπροσωπεύουν θα συμβεί για 4 χρόνια, ή 6 χρόνια, ή για δέκα. Αντιθέτως, θέλουν κάποιον που λέει: «Είμαι εδώ για να κάνω να δουλεύουν τα πράγματα εν μέσω αντιπάλων συστημάτων. Θα οργανώσω τα πράγματα ώστε να λειτουργούν». Υπερβολικά σοφό για σας; Παρακολουθείστε το! Και όταν το συμβεί θέλω να θυμηθείτε τα λόγια - αυτά τα λόγια ηχογραφούνται. Θα κρατήσουν όσο καιρό τα χρειάζεστε. Θα "βρίσκονται" και θα "παίζονται", και θα ξέρετε πως το σημερινό channeling ήταν αληθινό.

«Αναπροσαρμογή της Ελεύθερης Βούλησης»

Κυβερνήσεις

Ας μιλήσουμε για κυβερνήσεις, καθότι θα δείτε κάποιες αλλαγές. Πρώτα κοιτάξτε στην ιστορία… Για χρόνια, στη διάρκεια της ζωής σας ή των παππούδων σας, οι ηγεσίες των χωρών αποφάσιζαν να κατακτήσουν η μία την άλλη, απλώς και μόνο επειδή μπορούσαν! Ένα ανείπωτο βαρβαρικό χαρακτηριστικό έλεγε: «Εάν είμαστε πιο ισχυροί, τότε δικαιούμαστε να κατακτήσουμε τους αδύναμους και να πάρουμε τη γη τους». Αυτό είναι ιστορία και δεν έχει περάσει πολύς καιρός.

Να σας υπενθυμίσω, ότι 30.000 χρόνια της περασμένης ιστορίας σας είναι γεμάτα από αυτό. Είναι κυριολεκτικά η ιστορία της ανθρωπότητας. Όποιος είχε την περισσότερη δύναμη, εισέβαλλε σε κείνον που δεν είχε, το παρατηρήσατε; Ο δυνατός δεν χρειαζόταν καν αιτία. Εάν μια χώρα δεν είχε στρατό, κατέληγε να μην έχει χώρα! Σήμερα, αυτό δεν είναι πλέον στη συνείδησή σας, ή στις περισσότερες τρέχουσες κυβερνήσεις. Όμως ακόμα μερικές φορές συμβαίνει και όταν το βλέπετε, ακόμα και σε μικρή κλίμακα, σας αηδιάζει, έτσι δεν είναι; Όλη αυτή η συμπεριφορά δεν φαίνεται να είναι πλέον ακριβής και είναι σοκαριστικό να την βλέπετε. Υπάρχει τώρα περισσότερος σεβασμός στην εθνική κυριαρχία και η ιδέα των κατακτήσεων ανήκει στο παρελθόν.

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν. Οι συμπεριφορές αλλάζουν. Θα μπορούσατε λοιπόν να πείτε: «Το ξεπεράσαμε αυτό. Έχουμε φτάσει κάπου». Και θα έχετε δίκιο, καθότι ο πλανήτης έχει πραγματικά αλλάξει απ’ αυτή την άποψη. Τι γίνεται λοιπόν με το επόμενο; Τι έπεται σαν κυβέρνηση που διαφέρει ριζικά από τα «συνηθισμένα» με τα οποία μεγαλώσατε; Θ’ αρχίσετε να βλέπετε διαφορά στον τρόπο που η κυβέρνηση συμπεριφέρεται. Το πιστεύετε ή όχι, θα βλέπετε κάτι με περισσότερη ακεραιότητα! Θα υπάρχουν εκείνοι που το απαιτούν κι εκείνοι που θα συρρικνώνονται από αυτό. Εκεί θα γίνονται οι μάχες.

Μπορεί ακόμα να δείτε στη ζωή σας το τέλος των ύβρεων κατά τις εκλογές! Δε θα είναι σημαντικό, ένας υποψήφιος να σηκώνεται και να λέει: «Δε συμφωνώ με τον αντίπαλό μου, αλλά είναι πατριώτης και βλέπω ότι αγαπάει τη χώρα του όπως κι εγώ. Δε συμφωνώ μαζί του και να για ποιο λόγο και ορίστε τι υποστηρίζω»;Αυτό είναι παραπάνω απ’ το να πάρετε τον επάνω δρόμο. Είναι ένα νέο πλαίσιο σκέψης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η προδιάθεση να πείτε: «Ο αντίπαλός μου είναι κακός τύπος. Κοιτάξτε τι έχει κάνει και τα λάθη που έκανε. Δείτε τους προσωπικούς του τρόπους ατιμίας και κατεργαριάς».Είναι το παλιό πλαίσιο αγαπητοί μου. Θέλω να παρατηρήσετε την αλλαγή. Ο πρώτος που θα το κάνει σε βασική πολιτική σκηνή, θα δημιουργήσει μια πνοή φρέσκου αέρα στα πολιτικά σας δεδομένα και το σύστημα έκτοτε δε θα είναι ποτέ το ίδιο.

Ένα νέο παράδειγμα θα φανεί «βιώσιμο» σε όσους μελετούν τα πράγματα. Όταν αρχίσετε να το βλέπετε σε κείνο τον στίβο, θα ξέρετε ότι είναι αληθινό. Οδεύετε σε χρονιά εκλογών. Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές με τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα, επειδή η παλιά ενέργεια είναι ισχυρή. Μπορεί να χρειαστεί άλλη μια τετραετία για να δείτε μια διαφορά· ίσως ακόμα τέσσερα χρόνια μετά. Όμως θα έρθει κάποιος ο οποίος θα θέσει ένα πρότυπο τόσο διαφορετικό, που όλοι θα γνωρίζουν ότι είναι κάτι που πραγματικά δουλεύει.

Όταν οι Ίντιγκο διεκδικήσουν θέση στην πολιτική σκηνή, θα υπάρχει αλλαγή στον τρόπο που κυβερνούν και στην ακεραιότητα που έχουν. Έχουν αρχές και μπορούν να δουν την αντίδραση συνείδησης σε όσους απευθύνονται, που οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν μπορούν να δουν τώρα. Σας λέμε λοιπόν ότι η ισορροπία σκότους/φωτός τότε θα αλλάξει τι πράγμα; Τελικά θ’ αλλάξει ποιους εκλέγετε! Και είναι πια καιρός. Μην το περιμένετε αμέσως, αλλά θα συμβεί. Παρατηρήστε πιο θεμελιώδη, με κοινή λογική καμπάνια, που αφήνει πίσω το παλιό στυλ που είχατε για 200 χρόνια.

Και έτσι είναι

Ο Κρύων μέσω του Lee Carroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1