urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

PLEIADIOI

Μέσω του LeeCarroll

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Γιώργος Κυρίτσης

 

Χαίρεται αγαπητοί, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής υπηρεσίας!

Όταν κοιτάτε ψηλά στον ουρανό, και αναλογίζεστε τα αστέρια, μπορείτε στα αλήθεια ν' αμφιβάλλετε για το αν υπάρχει ζωή εκεί έξω; Ο συνεργάτης μου έχει μιλήσει για την κωδωνοειδή καμπύλη - την τυχαιότητα. Πιστεύετε πραγματικά, πως στα δισεκατομμύρια ηλιακών συστημάτων, αυτό εδώ είναι το μόνο που έχει ζωή; Όχι, η κωδωνοειδής καμπύλη ισχύει παντού, συμπεριλαμβανομένων των άστρων. Το Σύμπαν βρίθει ζωής, με ψυχές κάποιες σαν κι εσάς που είχαν την ευκαιρία ν' αποφασίσουν, άλλες δεν είχαν, και κάποιες πήραν τις ίδιες αποφάσεις με σας. Σας έχουμε ξαναπεί πως οι Πλειάδειοι είναι οι σπορείς της βιολογίας σας, πως έχετε μέσα σας στιβάδες DNA που ανήκουν σε κείνους, σας έσπειραν και υπάρχουν αποδείξεις.

Έχετε ακούσει ποτέ για τον «χαμένο κρίκο» βιολόγοι, τι είναι αυτό; Είναι η σύντηξη των χρωμοσωμάτων 2 και 3 σε ένα, που δίνει στον Άνθρωπο όπως τον ξέρετε σήμερα, 23 χρωμοσώματα αντί των κοινών 24 που έχουν οι πίθηκοι. Κάτι συνέβη! Οι βιολόγοι το έχουν ονομάσει «χαμένο κρίκο», αφού κάτι λείπει! Όχι, δεν λείπει, βρίσκεται στις 7 Αδελφές (στις Πλειάδες).

Το άλλαξαν… είναι η Ιστορία της Δημιουργίας, είναι η αλληγορία του Αδάμ και της Εύας, με το πλευρό του Αδάμ - όλες οι αλληγορίες, έχουν να κάνουν με σας να λαμβάνετε διαφορετικό είδος βιολογίας, με θειότητα μέσα σας - είναι η Ιστορία της Δημιουργίας! Να τι θέλω ν’ αναλογιστείτε… Είστε ο πρώτος πολιτισμός στον γαλαξία που περνάει τέτοια κατάσταση; Ω αγαπητοί μου, είναι παρατραβηγμένο, δεν είναι; Έχει συμβεί ξανά και ξανά και ξανά… εσείς είστε απλώς τα νέα “πρωτάκια”.

Δεν το βρίσκετε περίεργο ότι η Γη έχει ήδη ηλικία 4 δισεκατομμυρίων ετών κι εσείς μόλις ήρθατε εδώ; Η ανθρωπότητα έχει υπάρξει εδώ μόνο για μια στιγμή! Πιστεύετε ότι μπορεί άλλοι πολιτισμοί να υπήρξαν εκατομμύρια χρόνια πριν από σας; Και υπήρξαν! Τι σύμπτωση, αυτός ο πλανήτης μόλις να εμφανίστηκε με Ανθρώπους. Δεν είναι καθόλου σύμπτωση, έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο. Θα γινόταν άλλοι πολιτισμοί να έχουν τα δομικά στοιχεία της ζωής, που είναι το DNA;

Όταν αρχίσετε ν' ανακαλύπτετε ζωή, και θα την ανακαλύψετε σ’ αυτό το ηλιακό σύστημα, θα βρείτε μικροβιακή ζωή και λίγο μεγαλύτερη, ορισμένη θα είναι στο νερό, σε κάποια φεγγάρια, όπου μετά θα την αναλύσετε για ορισμένους πλανήτες που εξετάζετε. Και όταν την αναλύσετε θα βρείτε DNA! Ω, μπορεί να μην μοιάζει με το δικό σας, αλλά το DNA ακόμη και σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχει σε κάθε μορφή ζωής. Ένα λαχανικό έχει DNA, ένα ψάρι επίσης… όπως και κάθε τι που ζει στον γαλαξία. Γιατί να' ναι διαφορετικά αγαπητοί μου, γιατί εσείς να είστε διαφορετικοί; 

Η Φυσική είναι Φυσική, το DNA δομείται με φυσική και χημεία που είναι κοινή παντού! Ίσως υπάρχουν διαφορετικές βαρύτητες, ατμόσφαιρες, διαφορετικά είδη DNA, αλλά η δομή μορφοποιείται με φυσιολογικό τρόπο, όπως και η δική σας, για τους λόγους που μορφοποιήθηκε η δική σας. Η Φυσική είναι η ίδια σε ολόκληρο το γαλαξία. Είναι πιθανόν, άλλοι πολιτισμοί να έχουν περάσει όσα περνάτε εσείς τώρα; Είναι πιθανόν;

Οι Πλειάδειοι είχαν μια φρικιαστική ιστορία, πολύ πιο βαθιά από τη δική σας. Υπάρχουν πολύ μεγάλο το διάστημα σε αυτόν το γαλαξία, δημιουργήθηκαν από το τίποτα, σε μια παλιά ενέργεια όπου αυτοκαταστράφηκαν πάνω από μία φορά. Πέρασαν τρία ολοκαυτώματα με γενοκτονία, και θέλω να σας πω τι έγινε. Το ίδιο που συμβαίνει κι εδώ… μέσω της ελεύθερης βούλησης τελικά τα κατάφεραν και πήραν μία απόφαση. Δεν θέλω να σας πω πόσο καιρό τους πήρε, γιατί δεν θέλω να σας αποθαρρύνω. Πήρε αρκετό καιρό για τη συνείδηση τους να γίνει ευσπλαχνική, διαφορετική και σήμερα σημειώνουν την εποχή στο ημερολόγιό τους, από τότε που συνέβη όπου μεγάλωσαν και ωρίμασαν, ακριβώς όπως κι εσείς.

RMJZ 2

Αυτό που θέλω να σας πω αγαπητοί Άνθρωποι, είναι πως εμείς έχουμε δει αυτήν τη διαδικασία, ξανά και ξανά, αυτό δεν είναι καινούριο, δεν είναι κάτι καινούριο! Κι εκεί υπήρχε σχεδιασμός ψυχής. Έχετε επίσης υπ’ όψιν πως υπάρχει πεπερασμένος αριθμός ψυχών στη μεγάλη κεντρική Πηγή, που σημαίνει πως όλοι σας, όλοι σας, έχετε παίξει ένα ρόλο σε παλαιότερους πολιτισμούς, πριν την απαρχή της Ανθρωπότητας. Είναι χαμένο μέσα στο Ακάς σας προς το παρόν, δεν το βλέπετε, δεν το ξέρετε, αλλά μερικοί το αντιλαμβάνεστε σε κάποιο βαθμό, ότι αυτός δεν είναι στ' αλήθεια ο πλανήτης σας. Μη σηκώνετε το χέρι σας...

Είναι διαισθητικό, δεν είναι; Και υπάρχει κάτι άλλο διαισθητικό, που η γηραιά ψυχή αφυπνίζεται τώρα, αρχίζει να το αναλύει και λέει: «Το θυμάμαι αυτό, το θυμάμαι!» Και όταν αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι έχει ξανασυμβεί, παύει να είναι μυστήριο ή τυχαίο, αρχίζει να βγάζει νόημα, παρόλο που δεν ξέρετε τι έπεται, θυμάστε πως έχει καλό τέλος, γιατί το έχετε περάσει και το περνάτε ξανά.

Σας δίνω την πληροφορία αυτήν και την ιστορία ώστε ν' αρχίσει να βγάζει νόημα, πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη, πως υπάρχει ένα μέλλον πέραν όσων κατανοείτε. Όπου η Ανθρώπινη φύση είναι πολύ πιο διαφορετική απ' ότι τώρα, όπου η απληστία δεν είναι αυτή που είναι τώρα. Στην πραγματικότητα η απληστία γίνεται αυτό που ήταν κάποτε: Ισορροπία, ευσπλαχνία, ωριμότητα… Προς τα κει οδεύετε τώρα με την Ανθρώπινη φύση και δεν το πιστεύετε γιατί δεν το ’χετε ξαναδεί, αλλά από γενεά σε γενεά θ' αρχίσετε να βρίσκετε απαντήσεις σε προβλήματα που μοιάζουν να μην έχουν λύσεις, και που δεν είχαν ποτέ σε μια παλιότερη ενέργεια.

Έχουμε δώσει τόσα παραδείγματα επ’ αυτού, δεν είναι ώρα τώρα να το ξανακάνουμε, απλώς να σας πω το εξής… Αφυπνίζεστε σε μια ενέργεια που μερικοί θυμάστε, θέλω να χαλαρώσετε με αυτό, και να καταλάβετε πως είστε πάλι στο κατώφλι της γνώσης, σοφίας, επίγνωσης και εφεύρεσης. Θέλω να ηρεμήσετε για εκείνους που αγαπήσατε και χάσατε, όπως είναι κι εκείνοι ήρεμοι με αυτό, ακριβώς τώρα, είναι εδώ τόσοι πολλοί , που σας κοιτάζουν λέγοντας: «Έτσι είναι η αγάπη, για μια καλύτερη Γη, μια πολύ καλύτερη Γη!»

Ας μιλήσουμε για το σύστημα των Πλειάδων, τις Επτά Αδελφές. Ας μιλήσουμε για την αλήθεια αυτού και στη συνέχεια ας συζητήσουμε τι ισχυρίζεται η επιστήμη ότι είναι η μυθολογία αυτού. Θα σας πούμε τι δεν βλέπετε και δεν κατανοείτε, απλώς εξαιτίας της υπάρχουσας γνώσης σας.

Αποκαλείτε αυτόν τον αστερισμό οι Επτά Αδερφές [Μ45]. Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες άστρα στην ομάδα των Πλειάδων. Τα αστέρια αυτά περιστοιχίζει ένα νεφέλωμα. (σωματίδια σκόνης και αέρια). Αυτό δημιουργεί  ένα υπέροχο απαλό μπλε χρώμα, που μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι σε καθαρό βραδινό ουρανό. Λόγω των εμποδίων της απόστασης και των χαρακτηριστικών της ατμόσφαιρας, με γυμνό μάτι αντιλαμβάνεστε μόνο αυτό που φαίνεται σαν συστάδα επτά άστρων, εξ ου και το όνομα Επτά Αδελφές. Ωστόσο, υπάρχουν εννέα στην πραγματικότητα, όταν χρησιμοποιείτε τηλεσκόπιο. Σε καθένα από τα εννέα έχει δοθεί ονομασία, όμως πάλι στην πραγματικότητα υπάρχουν εκατοντάδες άστρα.

KKFB 1

Οι Επτά Αδελφές είναι περίπου 440 έτη φωτός μακριά. Από την σκοπιά της αστρονομίας και των αποστάσεων, αυτό είναι κοντά, πολύ κοντά! Τώρα, εδώ λέει η επιστήμη πως είναι λάθος η μυθολογία σας περί Πλειάδειων. Το όλο σύστημα των Πλειάδων είναι υπερβολικά νέο για να έχει αναπτύξει ζωή. Είναι κατά προσέγγιση μόνο 100 εκατομμυρίων ετών - είναι μωρό!

Ο Γαλαξίας σας είναι 4 δισ/μυρίων ετών [σύμφωνα με την επιστήμη σας], και ο πλανήτης σας είναι τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου. Όμως οι Πλειάδειοι είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα αυτού, μόνο 100 εκατομμυρίων ετών.

Η επιστήμη λοιπόν λέει το εξής: Η μυθολογία ορίζει ότι οι περισσότεροι αρχαίοι του πλανήτη σας ισχυρίζονται ότι είναι γόνοι των Πλειάδειων. Ωστόσο, αυτό είναι αδύνατον λόγω της ηλικίας των άστρων. Η άποψη αυτή βασίζεται στην εξής προϋπόθεση και λογική: Όσα έχετε δει στη Γη, συμβαίνουν παντού στο γαλαξία. Αυτό είναι τόσο λανθασμένο, όσο και αρκετά χιουμοριστικό! Η προκατάληψή σας είναι πως η ζωή αναπτύσσεται μόνο με συγκεκριμένο τρόπο, βασισμένη στον τρόπο που αναπτύχθηκε εδώ. Όχι μόνο είναι λάθος γενικά, αλλά δεν αφήνει καθόλου χώρο στην πιθανότητα μήπως, λέμε μήπως, η Πλειάδεια ζωή όπως νομίζετε ότι υπάρχει, στην πραγματικότητα να εμφυτεύτηκε εκεί! Πώς σας φαίνεται αυτό; Ίσως δεν εξελίχθηκε καθόλου τοπικά! Το να αποκλείετε λοιπόν εντελώς μια πιθανότητα, εξ αιτίας μόνο της γνώσης που έχετε εδώ, μπορεί να οδηγήσει σε εντελώς παράλογο συμπέρασμα. Τότε τίθεται το ερώτημα: «Πώς οι Πλειάδειοι εξελίχθηκαν τόσο γρήγορα;» 

Αυτές είναι απλώς μικρές σκιαγραφήσεις πιθανοτήτων, τις οποίες σας “ρίχνω” απόψε για να σας δώσω πράγματα ν’ αναλογιστείτε. Οι Πλειάδειοι που βρίσκονται εδώ χαμογελάνε και σας γνωρίζουν τόσο καλά. Μπορεί να είστε τα νέα παιδιά της περιοχής, καθότι η ζωή μόλις αναπτύχθηκε στον πλανήτη σας, όμως οι Πλειάδειοι είχαν ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο από το δικό σας. Για να γίνουν ένας αναληφθέντας πλανήτης, χρειάζονταν ορισμένου είδους ωθήσεις από άλλα είδη πλανητών. Είχαν το δικό τους βιολογικό γόνο! Αγαπητοί μου, είναι σημαντικό ν’ αρχίσετε να σκέφτεστε έξω από το κουτί της γνώσης σας και να ανοίξετε σε πιθανότητες πέρα απ’ όσα έχετε δει εδώ.

Οι Πλειάδειοι είχαν έναν πλανήτη που εξελίχθηκε τόσο, ώστε μπορούσαν να ελέγχουν πολλή από την «πραγματικότητα» τους. Η Φυσική ελεγχόταν από τη συνείδηση. Προς τα εκεί πηγαίνει επίσης για σας, και πολλοί από τους διδασκάλους σας το έκαναν αυτό για να σας το δείξουν. Για τους Πλειάδειους, η ίδια η ζωτική δύναμη μπορούσε τότε να περιοριστεί σε συνείδηση χωρίς σώμα, και μέσω της κβαντικής διεμπλοκής να ταξιδεύουν σε άλλο μέρος. Το μέρος αυτό ήταν η Γη και είναι ακόμη εδώ!

Όταν κοιτάτε στον ουρανό το βράδυ, πολλοί αναρωτηθήκατε τι υπάρχει εκεί έξω. Θα θέσω μια λογική ερώτηση και θέλω να την αναλογιστείτε μαζί μου, για μια στιγμή μόνο, επειδή είναι σημαντικό γι αυτή την ιστορία. Όταν κοιτάτε πάνω και βλέπετε τα λίγα άστρα που μπορείτε με γυμνό μάτι, δεν είναι στ' αλήθεια πολλά. Στο γαλαξία σας, υπάρχουν δισεκατομμύρια. Και μιλάμε για τον γαλαξία σας αυτή τη στιγμή. Πιστεύετε, με τον τρόπο που εργάζεται το Πνεύμα, και όπως θα δούλευαν τα πράγματα, σε αυτό που θα λέγατε ακόμα και "τυχαιότητα", πιστεύετε πως υπάρχει ζωή εκεί έξω;

Όσοι αναλογίζονται αυτά τα πράγματα με μαθηματικό τρόπο, λένε πως πρέπει να υπάρχει. Και το επιχείρημα τους έχει ως εξής: Αφού συνέβη εδώ, οι πιθανότητες είναι πολύ-πολύ μεγάλες να συνέβη και στ' άστρα, όχι μόνο μια φορά, αλλά ίσως εκατομμύρια φορές. Το έχω ξαναπεί πως δεν είστε μόνοι σας σ' αυτό τον γαλαξία και τώρα το συνεχίζω. Αγαπητοί μου, αυτός ο πλανήτης έχει περίπου την ίδια ηλικία με όλους τους άλλους πλανήτες γύρω απ' όλα τ' άλλα άστρα. Δισεκατομμύρια χρόνια... και εντούτοις η ανθρωπότητα μόλις αφίχθηκε. Είστε το "νέο παιδί στη γειτονιά", βρίσκεστε εδώ πολύ, πολύ μικρό χρονικό διάστημα, συγκριτικά με την ηλικία αυτού του γαλαξία.

ABHY 2

Τώρα, αναλογιστείτε το για άλλη μια φορά μαζί μου. Είναι δυνατό να υπήρχαν άλλοι πλανήτες, άλλοι πολιτισμοί πριν από εσάς; Που τώρα ίσως είναι γηραιοί κατά εκατομμύρια χρόνια, και σοφοί, να έχουν τεχνολογίες και άλλα πράγματα που δεν μπορείτε καν να συλλάβετε; Μπορεί ίσως να είχαν πολυδιάστατες ικανότητες. Είναι τόσο τραβηγμένο, ακόμα και για έναν επιστήμονα, να το αναλογιστεί και να πει πως η πιθανότητα έχει βάση; Ως πνευματικό άτομο, πρέπει τότε αναρωτηθείτε αν εκείνοι βίωσαν τον Ένα Θεό; Είναι πιθανόν, ο Θεός του Ισραήλ, ο Θεός του πλανήτη, ενός μονοθεϊστικού πλανήτη, να είναι επίσης ο Θεός όλης της δημιουργίας παντού και πράγματι να τον έχουν δουν άλλοι; Παρακολουθείτε αυτή τη λογική;

Δεν είστε μόνοι, είστε νέοι. Είναι δυνατόν να υπάρχει μια αρχαία, αρχαία ιστορία, που πάει πριν ακόμα και απ' την άφιξη των ανθρώπων εδώ; Που περιλάμβανε τον Έναν Θεό, την Κεντρική Πηγή και την Αγάπη; Είναι δυνατόν η Αγάπη του Θεού να υπήρχε πριν απ' οτιδήποτε στον πλανήτη; Οι παραδοσιακές γραφές αναφέρουν πως ο Θεός δημιούργησε τη Γη, τα Ουράνια, και  ξεκουράστηκε την εβδόμη μέρα. Η εβδόμη μέρα ανάπαυσης εξακολουθεί να εορτάζεται εδώ. Μπορεί να 'ναι αλληγορικό, όμως τιμάται.

Είναι δυνατόν η ιστορία αυτή να υπάρχει και σε άλλους; Άλλους που ποτέ δε συναντήσατε, πολύ πριν το δικό σας καιρό; Και η απάντηση που θα σας δώσω είναι "Ναι". Η ιστορία της δημιουργίας σε αυτόν τον πλανήτη είναι ευρέως γνωστή. Είναι γραμμένη και γνωστή, ακόμα κι εδώ, καθώς εμπεριέχει αυτό που αποκαλείτε αρμονία. Κι έχουμε πει πως η συγκεκριμένη ιστορία είναι αλληγορία της άφιξης των Πλειάδειων, που σας φέρνουν τους σπόρους του Ενός Θεού. Αυτό είναι εξαιρετικά αντιφατικό, όμως αυτός είναι ο τρόπος.

Υπάρχει ένα σύστημα μέσα στον γαλαξία, όπου ένας πλανήτης σπέρνει κάποιον άλλον, ένας προς ένα, με τις ακριβείς αλλαγές DNA της θειότητας. Η επιστήμη αρχίζει να το βλέπει όχι πνευματικά, αλλά επιστημονικά. Δεν είναι περίεργο που δύο χρωμοσώματά σας είναι συγχωνευμένα για να σας δώσουν 23, αντί για τα 24 χρωμοσώματα που έχουν όλα τα ζώα πριν από σας; Τι συνέβη; Ακόμα και η επιστήμη λέει: "Τι συνέβη;" Η επιστήμη θα σας πει πως θα ’πρεπε να υπάρχει ένας χαμένος κρίκος, ώστε εσείς να εξελιχθήκατε σωστά, απ' οτιδήποτε στον πλανήτη.

Ο κρίκος που λείπει αγαπητοί μου, ήταν η επίσκεψη των Πλειάδειων. Αυτή είναι η ιστορία της δημιουργίας, στον κήπο της Εδέμ, που αντιπροσωπεύει τον πλανήτη Γη με όλη του την ομορφιά - Patchamama (Μητέρα Φύση)! Στον κήπο της Εδέμ δόθηκε στην ανθρωπότητα μια επιλογή, μια αλλαγή στο DNA, η οποία όντως τους έδωσε τη διαφορά μεταξύ φωτός και σκότους. Για πρώτη φορά έφεραν μέσα στην ψυχή τους τη δημιουργική Πηγή. Μπορεί να είχαν και πριν απ' αυτό ψυχές, όμως όχι έτσι. Ήταν η απαρχή μιας συνειδητότητας και ελεύθερης επιλογής του πλανήτη.

Οι Πλειάδειοι είναι οι πνευματικοί σας γονείς

Ο Παντοδύναμος, ο Ένας Θεός δημιούργησε άλλους, και ήταν καθήκον τους να σας δώσουν τις πληροφορίες αυτές. Μη λατρεύετε τους Πλειάδειους, το μόνο που έκαναν ήταν να σας φέρουν την πληροφορία του Ενός Θεού στο DNA σας, και μετά έγινε διαισθητικό. Να γιατί σας τα λέω όλα αυτά εδώ: Μιλήσαμε για μια μεταβολή, μιλήσαμε για έναν πλανήτη που αλλάζει. Μιλήσαμε για την ιστορία και το πως δουλεύει στον πλανήτη αυτό. Σας δώσαμε συγκεκριμένα είδη κληροδοτημάτων, που όλα σας φέρνουν σ' αυτό, στη Μετάπτωση των Ισημεριών. Πάλι, κάτι που μπορείτε να δείτε στα άστρα.

Ιδού η ερώτηση και ιδού μια απάντηση: Τι έγινε με τους Πλειάδειους; Ποια είναι η ιστορία τους; Είχαν κάτι παρόμοιο μ’ εσάς; Πέρασαν από μια δική τους ιστορία Αδάμ και Εύας, όπως εσείς; Είχαν σπόρους από άλλον πλανήτη και άλλο σύστημα; Η απάντηση είναι, "ναι", δεν είστε οι πρώτοι. Ποια είναι η ιστορία τους; Γνωρίζατε πως στο Ακάς σας μεταφέρετε Πλειάδεια ιστορία; Δεν αφυπνίστηκε ακόμα. Πρέπει να είναι κει, διότι αγαπητοί μου μέρος της δομής του DNA σας είναι αυτοί! Έχετε Πλειάδειο DNA, σε κάποιο βαθμό, ο κάθε άνθρωπος πάνω στον πλανήτη. Είναι το θεϊκό κομμάτι.

Τι γίνεται με την ιστορία τους; Είχαν πόλεμο; Υπήρχαν απογοητεύσεις; Κατέστρεφαν ο ένας τον άλλο; Ήταν πλανητικό; Ήταν σε επιβίωση όπως ήσασταν κι εσείς; Πέρασαν από οτιδήποτε παρόμοιο μ’ εσάς; Και ιδού αυτό που θέλω να αποκαλύψω: Θέλω να καθίσετε μια στιγμή και να πάρετε μιαν ανάσα… Ναι, τα έκαναν - όλα! Με το δικό τους τρόπο, στον πλανήτη τους, όσα έπρεπε εσείς να περάσετε, τα πέρασαν.

Υπήρξε ποτέ κατάσταση όπου διαφορετικά είδη Πλειάδειων είχαν σαν το ολοκαύτωμα που είχαν οι Εβραίοι εδώ; Και αυτό που θα πω μπορεί να μην το πιστέψετε καν. Η απάντηση είναι: "Ναι, εις τριπλούν!" Τρεις φορές!

Πώς μπορεί ένας πλανήτης που πέρασε από τέτοια λύπη και δεινοπάθημα και χαμηλή ενέργεια, να ’ρθει ποτέ σε σημείο που θα μπορούσαν να σας σπείρουν τον σπόρο του Δημιουργού; Και η απάντηση είναι... "Είχαν μια μεταστροφή". Μ’ ελεύθερη βούληση, είχαν μια μεταστροφή. Οι γενεές άρχισαν ν' αλλάζουν και η ειρήνη στον πλανήτη τους, ήταν εφικτή.

Δεν είχαν εξελιγμένη τεχνολογία, όπως τη σκέφτεστε, επειδή οι Πλειάδειοι είναι διαφορετικοί. Οι κοινωνίες τους εξελίχθηκαν διαφορετικά. Γνωρίζατε πως το DNA βρίσκεται σε ολόκληρο τον γαλαξία; Η Φυσική είναι Φυσική, ανεξάρτητα με το πού βρίσκεται στον γαλαξία. Υπάρχει ομοιότητα ζωής, με τα δομικά στοιχεία του DNA. Γιατί να το αμφισβητούσατε αυτό; Είναι σε ολόκληρη τη Γη.

Ένα λαχανικό έχει DNA. Είναι το δομικό στοιχείο της ζωής. Το είχαν, άλλοι το έχουν, όμως δεν είναι ολόιδιο. Στ' αλήθεια υπάρχουν μόνο λίγοι πλανήτες στον γαλαξία σας, που έχουν DNA όπως το δικό σας. Μέσα του είναι η ίδια η δημιουργική Πηγή. Αυτό που σας λέω είναι πως είστε πολύ-πολύ ξεχωριστοί!

SXJM 1

Το ίδιο είναι κι αυτοί, το ίδιο κι εκείνοι που ήρθαν πριν απ' αυτούς. Είναι ένα σύστημα γαλαξιακής συνειδητότητας και πρόκειται να συνεχιστεί! Επειδή το επόμενο βήμα, είναι η ειρήνη στη Γη. Και μια εξέλιξη θα αρχίσει όπως είχαν κι εκείνοι, να φέρει πολυδιάστατη ικανότητα σ' αυτόν τον πλανήτη, όπως είχαν κι εκείνοι. Η υψηλή τους τεχνολογία έγινε με τη συνείδηση τους. Μπόρεσαν ν' αναπτύξουν ένα αρκετά γρήγορο DNA, μετά τη μεταστροφή και πολλές γενεές, ώστε να μπορούν να εκδηλώνουν πράγματα με τη συνείδηση τους, αντί με την τεχνολογία ή τα μηχανήματα.

Αγαπητοί μου, αυτό είναι επίσης εφικτό για εσάς. Αυτό που σας λέω είναι το εξής: Ακούστε… ο λόγος που μιλάω έτσι, ο λόγος που δίνω αυτές τις πληροφορίες, ο λόγος που λέω πως έρχεται το χρώμα, ο λόγος που υπάρχει χαρά και εορτασμός στον γαλαξία, είναι επειδή το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν! Υπάρχει προηγούμενο για ό,τι συμβαίνει εδώ, ό,τι είναι να συμβεί εδώ, στο χρονοδιάγραμμα που η Γη θα δημιουργήσει και μόνο η Γη το γνωρίζει αυτό. Το έχουμε δει στο παρελθόν. Ξανά και ξανά! Είναι κάτι αρχαίο, είναι μια διαδικασία που γνωρίζουμε. Οπότε όταν ερχόμαστε να σας δίνουμε πληροφορίες και τις αμφισβητείτε, λέγοντας: «Δεν το πιστεύω, δεν μπορεί να συμβεί», βασίζονται σε εμπειρία.

Αυτοί που σας έσπειραν και πέρασαν όσα εσείς περάσατε και χειρότερα, έφτασαν στην Ανάληψη, με το DNA να δουλεύει στο 80 ή 90%. Είναι όλοι Διδάσκαλοι στον πλανήτη τους, και υπάρχει ειρήνη που θα κρατήσει για πάντα! Καλωσορίσατε στη Νέα Γη! Αυτά τα πράγματα είναι εφικτά, επειδή εμείς τα 'χουμε δει. Δεν έχετε ιδέα, καμία ιδέα για το τι ακολουθεί. Είναι στο πρόγραμμά σας. Ο Θεός θα κάτσει πίσω και θα σας παρακολουθεί να το δουλεύετε.

Πριν εκατό χιλιάδες χρόνια υπήρχαν ως 17 είδη Ανθρώπων. Ακριβώς όπως υπάρχει ποικιλομορφία στη φύση, σε άλλα ζώα και θηλαστικά, είναι η έμφυτη ποικιλία που παρέχει η Γαία, για την επιβίωση των ειδών. Όπως υπάρχουν δεκάδες είδη μαϊμούδων και τρομερή ποικιλομορφία σε τόσα άλλα ζώα στον πλανήτη, έτσι υπήρχαν πολλά είδη ανθρώπων. Αν όμως το παρατηρήσατε, σήμερα υπάρχει μόνο ένα είδος Ανθρώπου. Ναι, έχουν διαφορετικά χρώματα και χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά είναι μόνο ένα είδος. Δεν υπάρχουν οι τυπικές διαφορές που συναντάτε στη φύση. Δεν έχετε είδη με ουρά και άλλα χωρίς. Δεν έχετε πολύ μικροκαμωμένους δασύτριχους σε μια ήπειρο και πανύψηλους διάστικτους στην άλλη. Κάτι συνέβη.

Ελάτε μαζί μου 100.000 χρόνια πίσω και θα το δείτε τεκμηριωμένο από την επιστήμη, που ανακάλυψε αυτή την ανωμαλία την τελευταία δεκαετία. Βλέπουν το ίδιο πράγμα. Σε αντίφαση με όλες τις βιολογικές εξελικτικές δυνάμεις, κάτι που συνέβη περίπου πριν 100.000 χρόνια, δημιούργησε μόνο ένα είδος Ανθρώπου.

Τώρα προετοιμαστείτε, καθώς κάποιοι δεν θα αρέσουν αυτό που ακούν ή διαβάζουν. Ήταν η σημερινή διάλεξη του συνεργάτη μου και θα το αναφέρω ξανά για όσους διαβάζουν το κείμενο ή ακούν την ηχογράφηση. Ακούστε… ένα πανέμορφο πράγμα συνέβη τότε… πανέμορφο! Συνέβη κάτι με σχέδιο και το αναμένατε μαζί μου, όταν δημιουργούσατε αυτό τον πλανήτη αγαπητοί μου. Όταν ήμασταν μαζί και βλέπαμε να ψύχεται ο πλανήτης, το γνωρίζατε ότι θα συνέβαινε αυτό. Ένα θείο σχέδιο ήταν σε εφαρμογή!

Στο δικό σας γαλαξία υπάρχει ένα σύμπλεγμα άστρων που ονομάζονται οι Επτά Αδελφές. Είναι επτά αστέρια, ένα από τα οποία έχει πλανητική διάταξη. Έχετε δώσει όνομα σ’ αυτή τη διάταξη και όσους προέρχονται από εκείνο το ηλιακό σύστημα, τους λέτε Πλειάδειους. Αυτοί επισκέφτηκαν τη Γη πριν 100.000 χρόνια και δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να έρθουν εδώ.

Αυτό το Ανθρωποειδές γένος είναι ημι-κβαντικό, όπως κι εσείς. Δηλαδή, μέσα στη συνείδησή τους υπάρχει η συγχώνευση του 3D και του κβαντικού. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει χώρος. Δεν υπάρχει απόσταση. Θέλησαν να έρθουν εδώ κι εμφανίστηκαν. Είναι ένα προηγμένο γένος και πνευματικά απόφοιτο κατά φύσιν. Δεν θα βγάζετε νόημα, καθώς βρίσκεται έξω από το πνευματικό σύστημα που θεωρείτε αληθινό. Ας πούμε λοιπόν ότι η πνευματικότητά τους είναι ώριμη, όμορφη κι εντελώς κατάλληλη. Κατέφθασαν με χρονοδιάγραμμα, με σχεδιασμό και με σκοπό. Ήρθαν για να σπείρουν τους σπόρους του κβαντικού, θείου DNA σε ένα από τα 17 είδη Ανθρώπων που βρίσκονταν στη Γη. Έμειναν εδώ όσο χρειάστηκε. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι αυτό πήρε πάνω από 100.000 χρόνια και παρέμειναν εδώ. Σιγά-σιγά όλα τα άλλα είδη Ανθρώπων άρχισαν να λιγοστεύουν και μόνο ένα παρέμεινε… το είδος με το σπόρο του δημιουργού. Το είδος που υπάρχει σήμερα.Είναι η αυθεντική και θεϊκή ιστορία της δημιουργίας, που σας δίδεται με σκοπό και με όμορφο τρόπο από το Πνεύμα. Ήταν ένα μυρωμένος καιρός και θα ήθελα να σας πω, στις ψυχές που βρίσκονται εδώ, ότι πολύ πριν τη Λεμουρία, όταν μελετούσατε το πιθανό αυτό σενάριο, γνωρίζατε ότι ήταν καλό. Διαισθητικά το νιώθετε και το γνωρίζετε, καθώς τελικά σχετίζεστε με εκείνους στο άλλο αστρικό σύστημα που σας έδωσαν αυτό το μεγάλο δώρο.

jaz 2

Οι Πλειάδειοι μοιάζουν με εσάς. Δεν έχουν δέρμα ερπετών, ούτε περίεργα χέρια και πόδια, παράξενα μάτια ή μεγάλα κεφάλια. Δεν έχουν ημερησία διάταξη, ούτε ελέγχουν τη σκέψη των Ανθρώπων. Είναι λιγάκι πιο ψηλοί, αλλά μοιάζουν σαν εσάς! Κάποια μέρα θα έρθουν, όταν είναι πρόσφορο και σωστό και κατάλληλο να εμφανιστούν. Δεν θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής σας, καθώς προσμένουν μια συγκεκριμένη δόνηση στον πλανήτη. Όταν όμως έλθουν για να σας χαιρετίσουν, θα βγουν από τα σκάφη τους και θα είναι ακριβώς σαν εσάς! Τότε θα γνωρίζετε πως ότι λέω εδώ είναι αληθινό και ακριβές, καθώς παρακολουθούν που δίνω αυτό το μήνυμα και χαμογελούν με την καταλληλότητά του, για όσους χρειάζονται να το ακούσουν κατ’ αυτό τον τρόπο. Ακούστε με: Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία εδώ. Κανείς δεν έκανε τίποτα στη Γη ή στην ανθρωπότητα, που να μην το είχατε σχεδιάσει. Δεν υπάρχει εδώ θέμα επιβολής ελέγχου ή τίποτα κρυφό. Με σχέδιο και με σκοπό το Πνεύμα τους επέτρεψε, τους προσκάλεσε να έρθουν και να σας δώσουν αυτό το δώρο. Ο μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής, μεταφέρθηκε από το σύστημα των Πλειάδειων σ’ αυτό το ηλιακό σύστημα και στη Γη. Τα βιολογικά όντα σιγά-σιγά αύξησαν το κβαντικό τους DNA και γεννήθηκε η πνευματικότητα. Τίποτα δεν γίνεται στα γρήγορα με το Θεό, το έχετε παρατηρήσει; Ο Θεός είναι αργός και η Γη είναι υπομονετική. Οι Άνθρωποι όμως έχουν πρόβλημα με την «αργή» προσέγγιση. Θέλουν τα πνευματικά πράγματα να συμβούν γρήγορα, όπως δείχνει η μυθολογία.

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αμφισβητήσιμη και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την πιστέψει. Δεν είναι απαραίτητη πληροφορία για να λάμπει το φως σας στη Γη. Αν δεν ακούγεται αληθινή στην ψυχή σας, τότε προσπεράστε τη. Όμως κατανοήστε ότι με κάποιο τρόπο υπάρχει ο Θεός μέσα σας. Ίσως να μην είναι απαραίτητο να ξέρετε πώς, αλλά νιώστε τον δημιουργό να εργάζεται μέσα στο DNA σας.Η αμφισβήτηση θα μαίνεται και δεν θα πρέπει να επιβληθεί (η άποψη αυτή) σε κανέναν. Δεν είναι κάτι δογματικό και είναι μόνο για να το δείτε σαν μέρος της μεγάλης εικόνας. Όμως από εκεί προήλθε ο σπόρος της βιολογίας σας κι εγώ απλώς σας έδωσα την αλήθεια.

Είναι αρκετά περίεργο, αλλά κάποιοι ακόμα προτιμούν τη μυθολογία, ότι ο Θεός ήρθε στη Γη γρήγορα και μέσα σε λίγες μέρες παρουσίασε ολόκληρο το πνευματικό σύστημα του πλανήτη. Δεν θέλουν να σκεφτούν την εξωφρενική άποψη ότι εξωγήινοι που ήρθαν στη Γη, έχουν κάποια σχέση με το Θεό ή την πνευματική υπόσταση του Ανθρώπου. Τους φαίνεται γελοίο! Όπως λέει ο συνεργάτης μου: «Προτιμούν την ιστορία με τον ομιλούντα όφιν». Τότε σ’ αυτή ακριβώς θα πρέπει να μείνουν, καθώς η άγνωστη ιστορία δεν θα πρέπει να εμποδίζει την πίστη κάποιου ή να του αφαιρεί την δοξασία του.

Και Έτσι Είναι

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΡΥΩΝ

Μέσω του LeeCarroll

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1