urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΑΝΑΛΗΨΗ

analipsi

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

 

Το γράμμα "Α" είναι η ανάληψη. Η διδασκαλία της ημέρας δεν είναι ιδιαίτερα πνευματική. Βλέπετε, η ανάληψη είναι σχεδόν πάντα μια λέξη που αφορά στην πνευματικότητα. Δεν είναι ακριβώς αλήθεια, επειδή πολλές γλώσσες έχουν τη λέξη ανάληψη, που απλά σημαίνει άνοδο, ανέλιξη. Όπως για έναν ανελκυστήρα, σημαίνει ανύψωση - το να πάτε προς τα πάνω.

Συνεπώς η ανάληψη, στις περισσότερες γλώσσες που χρησιμοποιούν τη λέξη, σημαίνει από χαμηλά να πηγαίνεις πιο ψηλά. Ένας ορειβάτης αναρριχάται και η λέξη χρησιμοποιείται για όσους ανέρχονται κάπου υψηλότερα για να φτάσουν στην κορυφή. Και όταν είναι εκεί στο βουνό και κοιτούν τη θέα, έχουν ανέλθει στο σημείο που είναι ο στόχος τους. Και κοιτώντας γύρω βλέπουν πράγματα που δε θα μπορούσαν να δουν ποτέ, αν δεν είχαν ανέλθει σε κείνο το μέρος.

«Αγαπητέ Κρύων», έχουμε ακούσει Ανθρώπους να λένε, «Θέλω ν’ αναληφθώ σύντομα. Κουράστηκα να είμαι εδώ».

Εργάτη Φωτός! Δεν είναι αυτό η ανάληψη. Δεν πρόκειται για απόδραση. Δεν πρόκειται για ανταμοιβή. Πρόκειται για αποφοίτηση, κι έχουμε δώσε παλιότερα τον ορισμό της. Όταν αποφοιτάτε από ένα σχολείο, αφήνετε το σχολείο, αλλά όχι τη ζωή. Αφήνετε μια παλιά πραγματικότητα κι αρχίζετε μια καινούργια.

Σας δίνουμε μηνύματα, ορισμένα δυνατά και σας έχουμε δώσει στο παρελθόν τόσα πολλά, όπου σχεδόν παρακαλούσαμε να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε ποιοί είστε. Αυτό είναι παρόμοιο μήνυμα. Θέλω ν' αρχίσετε να ενώνετε τις κουκκίδες της εποχής σας, της εποχής που βρίσκεστε, αυτής που έρχεται μετά τη μετάπτωση των ισημεριών. Αυτά που συμβαίνουν για τα οποία σας μιλώ έχουν αργό ρυθμό, όμως όλη η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί έτσι, από γενεά σε γενεά.

Βρίσκεστε ξαφνικά σ' ένα νέο είδος ενέργειας που επιτρέπει, κυριολεκτικά, να ξεπεράσετε την ιδέα ότι πρέπει να πεθάνετε και να επιστρέψετε, για να λάβετε τη σοφία που έχετε κερδίσει. Τώρα μπορείτε να τη συλλάβετε όσο είστε εδώ. Η διαδικασία ανάληψης που έχετε ακούσει σε όλες σας τις ζωές, σημαίνει αλλαγή του Ανθρώπου σε τέτοιο βαθμό, που να είστε σε άλλη ζωή χωρίς να πεθάνετε. Μ’ επίγνωση του εαυτού, μετουσίωση της βιολογίας σας, να γίνετε άλλο άτομο. Αυτό ήταν το ζητούμενο από τόσους πολλούς και είναι τόσο διαθέσιμο.

Η αλλαγή της ανάληψης.

ffvn

Είναι μια ενδιαφέρουσα λέξη, καθώς έχετε αναφορές κάποιων που αναλήφθηκαν, έτσι δεν είναι; Έχουμε ξαναπεί ότι στις γραφές σας, στο εδάφιο που λέγεται οι Δεύτεροι Βασιλείς, μπορείς να διαβάσεις για την ανάληψη του προφήτη Ηλία. Αναφέρεται καθαρά από τον Ελισαίο που παρακολουθούσε. Ο Ελισαίος αναφέρει το μεγαλείο του γεγονότος και μιλάει για το φως. Λέει: «Τη μια στιγμή ο Ηλίας είναι εκεί και την επόμενη έχει φύγει». Οπότε έχεις αυτή την εικόνα σαν ορισμό της ανάληψης… κάποιος που «πάει επάνω». Υπάρχει το λινκ κάτω στην περιγραφή να δείτε το βίντεο τι συνέβη στον προφήτη Ηλία.

Κάποιοι λένε: «Ανυπομονώ να περάσω αυτή τη ζωή και ν’ αναληφθώ». Είναι σαν να λένε: «Θα έχω κάνει το καθήκον μου και μπορώ να επιστρέψω σπίτι νωρίς». Όμως η ενέργεια έχει αλλάξει πάρα πολύ στον πλανήτη, από την εποχή του προφήτη Ηλία. Η ανάληψη δεν είναι αυτό που νομίζεις. Στην πραγματικότητα είναι δυσκολότερη τώρα. Ορίστε ο νέος ορισμός της ανάληψης: 

Ο Άνθρωπος με ελεύθερη επιλογή, που πηγαίνει στην επόμενη ζωή, χωρίς θάνατο. Είναι εκείνος που έχει περάσει τις επτά πρώτες αλλαγές, κοιτάζει γύρω του και λέει: «Δεν είμαι αυτός που ήμουν». Στην κυριολεξία, είναι μια ανάληψη του Ακασικού Αρχείου, πέρα από το τρισδιάστατο πεδίο, πέρα απ’ όσα θεωρεί ο Άνθρωπος χρόνο και λογική. Είναι εκείνος που διεκδικεί την αυτοκυριαρχία του (mastery) τόσο ολοκληρωμένα, που γίνεται κάποιος άλλος. Αυτή είναι η ανάληψη.

Κάποιοι θα πουν: «Πρέπει να είναι πολύ σπάνιο αυτό Κρύων». 

Δεν είναι. Βρίσκονται εδώ Άνθρωποι που έχουν περάσει δια μέσου και των οκτώ αλλαγών, είναι εδώ! Όταν κοιτάζουν πίσω στη ζωή τους, βλέπουν κάποιον άλλο, όχι αυτόν που είναι σήμερα. Αφήνουν ένα χνάρι φωτός οπουδήποτε περπατούν. Παραμένουν ακόμα Άνθρωποι· πηγαίνουν στη δουλειά, όπως εσείς. Αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της Γης γύρω τους, ακριβώς όπως εσείς. Όμως κοιτάζουν κατάματα το φόβο κι αυτός φεύγει από μόνος του. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Περπατούν σε σκοτεινά μέρη και αυτά λάμπουν με φως. Φέρουν την ηρεμία και την ειρήνη του Θεού, σε κάθε περίσταση. Είναι αργοί στο θυμό και ταχείς στη σοφία. Δεν είναι ποτέ επικριτικοί και χαίρεσαι να είσαι μαζί τους. Και βρίσκονται εδώ. Όχι σε αγγελική μορφή. Αντιθέτως, κάθονται στην καρέκλα και ακούνε, ή διαβάζουν το μήνυμα αυτό. Είναι Άνθρωποι που έχουν περάσει από τις αλλαγές.

Ο συνεργάτης μου με παίρνει σε πολλά μέρη στα ταξίδια του και επιτρέπει τη διαδικασία που ονομάζεται channeling να συμβεί. Οπουδήποτε πάμε, υπάρχουν άτομα που έχουν αναληφθεί. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που κάνει μια διαφορά στον πλανήτη, που έχει ξεπεράσει το φόβο του, το φόβο να σπρώξει την πόρτα του φωτός, το φόβο να κατανοήσει το ίδιο του το μεγαλείο και το φόβο ν’ αφήσει πίσω του κάτι βολικό, που ονομάζεται παλιός του εαυτός. Αυτοί καταλαβαίνουν το φως και τη συνδημιουργία. Ας τους τιμήσουμε τώρα, καθώς κάθονται γύρω σας και φαίνονται συνηθισμένοι.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι Άνθρωποι είναι ότι ο πνευματικός εξοπλισμός που έχετε είναι έτοιμος να αξιοποιηθεί. Γεννηθήκατε με τη διττότητα, μεταφερθήκατε σ’ αυτόν τον πλανήτη μέσα σε μία σκοτεινή ενέργεια, μία ενέργεια που στην πραγματικότητα είναι προκατειλημμένη εναντίον σας, που δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε τον Θεό ή ν’ ανακαλύψετε την θειότητα μέσα σας. Δεν θα σας βοηθήσει να δείτε την υπερδιαστατικότητα της. Και πολλοί λέτε, «Λοιπόν, δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς μπορώ να κάνω να συμβεί κάτι στη ζωή μου; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Πού είναι ο Θεός;» 

Θα σου πω το εξής αγαπητέ Άνθρωπε, και θα το επαναλαμβάνω όσο ο συνεργάτης μου αναπνέει. Υπάρχει ένα βήμα προς την ανάληψη και αυτό είναι το πρώτο. Είναι να καθίσει ο Άνθρωπος με αγνή πρόθεση, μιλώντας μόνο στον Ανώτερο Εαυτό του, και να πει: «Αγαπητέ Θεέ, πες μου τι χρειάζεται να γνωρίζω. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την διαδικασία». Και δεν χρειάζεται καν να γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία!

Είναι η πρόθεση να ξεκινήσετε κάτι περίπλοκο, χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε το πώς. Μην προσπαθείτε να υπερ-αναλύετε τι είναι το επόμενο που πρέπει να κάνετε. Τι θα λέγατε να καθίσετε εκεί και να αγαπάτε τον εαυτό σας; Τι θα λέγατε γι αυτό; Απλώς να αγαπάτε τον εαυτό σας! Έχετε το θάρρος να πιστέψετε ότι ίσως είστε ένα ουράνιο πλάσμα; Πάντα ήσασταν και πάντα θα είστε. Έχετε το θάρρος; Είναι τόσο απίστευτο να σκεφτείτε ότι είστε αιώνιοι; Δεν είσαι εδώ μόνο για λίγο, Άνθρωπε, είσαι εδώ για πάντα! 

Έχουμε άλλη μία ιστορία του Γουό για σας. Τώρα ο Γουό δεν είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους, όπως είπαμε. Έτσι ο Γουό μπορεί να είναι είτε το ένα είτε το άλλο γένος στο νου σας, αλλά θα τον αποκαλούμε “αυτός” διότι ο συνεργάτης μου είναι επίσης “αυτός”.

jncx

Ο Γουό ζήτησε την κατάσταση της ανάληψης. Κάθισε ενώπιον του Πνεύματος και υπέδειξε ότι ήθελε την κατάσταση ανάληψης. «Έχω αγνή πρόθεση», είπε. «Μπορώ ν’ αρχίσω την διαδικασία;» Και ο Θεός είδε την αγνότητα και είπε, «ΝΑΙ!» Οι άγγελοι ήσαν ενθουσιασμένοι.

Μετά ο Γουό, από μόνος του, εξέτασε ποιο θα έπρεπε να είναι το επόμενο βήμα. Σηκώθηκε από εκείνη την συνάντηση και είπε, «Το βρήκα! Τώρα, αυτό που θα κάνω είναι να δουλέψω σκληρά για ν’ ανέβω στο βουνό της ανάληψης, διότι γνωρίζω ότι ο στόχος είναι η ενέργεια της ανάληψης και θ’ ανέβω αυτό το βουνό για να φτάσω εκεί. Ξέρω τι να κάνω. Έκανα αυτά τα βήματα εδώ, και προτίθεμαι να κάνω τούτο και το άλλο, διότι αυτός είναι ο τρόπος. Είμαι στον δρόμο για την ανάληψη».

Έτσι ο Γουό άρχισε ν’ ανεβαίνει το βουνό, και το ανέβαινε τρία χρόνια. Πήγαινε εδώ κι εκεί, παρακολουθούσε μαθήματα, διάβαζε βιβλία, νήστευε, προσευχόταν, διαλογιζόταν και ακολουθούσε τα πολλά βήματα που ένιωθε ότι τον οδηγούσαν στην κορυφή. Ω, γλίστρησε λίγες φορές, μελάνιασε ο αγκώνας του, τραυμάτισε το δάχτυλο του. [χαμόγελο του Κρύων] Αλλά σηκωνόταν και άρχιζε ξανά. «Μπορώ να το κάνω αυτό», μουρμούριζε ο Γουό στον εαυτό του. «Ξέρω ότι μπορώ να φτάσω στην κορυφή εφόσον το Πνεύμα είπε ότι θα μπορούσα να αναληφθώ. Θα φτάσω στην κορυφή!» Και έφτασε.

Στάθηκε στην κορυφή του βουνού και διεκδίκησε την θέση της ανάληψης του και ήταν όμορφα. «Ω, νιώθω γαλήνια. Ξέρω ότι αυτή είναι η αρχή μιας καλύτερης ζωής», είπε, «και ξέρω ότι έχω πολλά να μάθω, αλλά αυτό είναι το πρώτο βήμα κι εργάστηκα σκληρά για να το ολοκληρώσω και χρειάστηκαν χρόνια!»

Ο Γουό έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του όταν κοίταξε τυχαία στην πίσω πλευρά του βουνού και αναπήδησε με τρόμο! Υπήρχε εκεί ένα αναβατόριο του σκι! Ένα πραγματικό αναβατόριο του σκι! Και υπήρχαν άνθρωποι σαν κι αυτόν σ’ εκείνο το αναβατόριο. Όλοι ανέβαιναν το βουνό, ένας την φορά. Ο συνολικός χρόνος από την κορυφή του βουνού μέχρι τους πρόποδες του ήταν τρία λεπτά! Βίωναν την κατάσταση ανάληψης!

Ο Γουό έκλαψε, «Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο».

Μπήκε σε διαλογισμό και είπε, «Αγαπητό Πνεύμα, δεν είναι δίκαιο. Γιατί έγινε έτσι; Ξόδεψα τόσο χρόνο και τόση σκληρή δουλειά για ν’ ανέβω στο βουνό. Γιατί δεν μου είπες για το αναβατόριο του σκι;»

Και το Πνεύμα απαντάει, «Μα Γουό, ποτέ δεν ρώτησες, έτσι δεν είναι; Ενστερνίστηκες μία Ανθρώπινη υπόθεση στο μάξιμουμ και δεν εξέτασες ούτε μία φορά κάτι άλλο. Ένιωσες ότι το βρήκες, ότι έπρεπε να δουλέψεις γι αυτό, κι έτσι έκανες. Ήταν δική σου επιλογή να κάνεις την ανάβαση δύσκολη».

Άνθρωπε, να σου πω πού βρίσκεται το αναβατόριο του σκι. Ο καθένας σας κουβαλάει στο DNA του την βαθύνοια των ζωών που είχε ιερές εμπειρίες. Σαμάνοι, γνωρίζετε ποιοι είστε στην αίθουσα. Αναρωτηθήκατε ποτέ σχετικά με τις περασμένες σας ζωές, ποιοι ήσασταν και τι κάνατε; Θα σας πω εγώ: Όσοι περνούν χρόνο σε μία αίθουσα σαν κι αυτήν, τα έχουν βιώσει αυτά (εμπειρία με σκληρή δουλειά στη Γη) και κουβαλάνε μαζί τους στο Ακασικό τους Αρχείο όλη την αυτοκυριαρχία και την τέχνη του Σαμάνου, και την εμπειρία που θα χρειαστούν για να μπούνε στην κατάσταση ανάληψης.

Καταλαβαίνετε; Η «δουλειά» είναι αθροιστική κι έχετε ήδη κάνει την περισσότερη μέχρι την ώρα που θα έχετε την συνειδητή σκέψη να ζητήσετε να εργαστείτε πνευματικά πάνω στον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να δουλέψετε και δεν χρειάζεται να ανεβείτε εκείνο το βουνό, ούτε θα πάρει χρόνια. Απλώς πηγαίνετε στο Ακάς και ανοίξτε εκείνο το βάζο που φέρει μέσα του την ιερότητα των εμπειριών σας στον πλανήτη, φορέστε την και βγείτε έξω σαν Σαμάνος. Μπορείτε να το κάνετε τώρα αν θέλετε! Έτσι για τον Γουό, λέμε ότι αν είχε μόνο κοιτάξει τον θεϊκό αντί τον Ανθρώπινο τρόπο να κάνει πράγματα, δεν θα είχε σπαταλήσει τρία χρόνια ανεβαίνοντας ένα βουνό που δεν χρειαζόταν να το ανέβει.

Πόσοι νιώθετε ότι πρέπει να μαχθήσετε γι αυτό; «Κρύων, δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει το μήνυμα σου», λέτε. «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε για κάποια τέτοια πράγματα;» Όχι, δεν είπα αυτό. Σας λέω ότι ήδη έχετε εργαστεί! Θέλετε να το κάνετε ξανά; Θέλετε να το ξαναπεράσετε; Γιατί χρησιμοποιείτε Ανθρώπινη λογική για ένα πνευματικό χαρακτηριστικό; Πηγαίνετε μέσα σας, πάρτε την θεϊκότητα σας και τραβήξτε την έξω από την δική σας εμπειρία… μία εμπειρία που ξεπερνά σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσατε να ονειρευτείτε. Εκτός εάν ενστερνίζεστε την Ανθρώπινη ιδέα ότι για να προοδεύσετε πνευματικά, θα πρέπει να υποφέρετε λιγάκι; Αυτό ηχεί σαν λογική του Θεού ή σαν ιδέα των ανθρώπων; Κάποιοι θα νιώθετε σοφότεροι αύριο, διότι έχετε εκφράσει την πρόθεση για την αυτοκυριαρχία σας (mastery).

oolk

«Κρύων, τι είναι αυτοκυριαρχία;» Θα σου πω τι είναι, Άνθρωπε. Είναι όταν βαδίζεις τριγύρω χωρίς να φοβάσαι την ζωή. Είναι όταν είσαι γαλήνιος, ενώ οι άλλοι δεν είναι. Καταστάσεις που θα προκαλούσαν δράμα σε άλλους, δεν το κάνουν σ’ εσένα. Είναι όταν ο κόσμος γύρω σου βρίσκεται σε χάος κι εσύ μπαίνεις εκεί και δεν νιώθεις χάος. Αντίθετα, σε κάποιο επίπεδο νιώθεις την σοφία των αιώνων. Γνωρίζεις απόλυτα ότι δεν χρειάζεται να σε επηρεάζει, ούτε χρειάζεται να σε αγγίζει. Είναι όταν κάποιος σου φωνάζει και σου λέει διάφορα άσκημα, και η πρώτη σου αντίδραση είναι ν’ αναρωτηθείς μήπως έχει δίκιο! Αυτό είναι αυτοκυριαρχία. Η πρώτη αντίδραση ενός Ανθρώπου είναι να ανταποδώσει την επίθεση. Η πρώτη αντίδραση ενός αυτοκυρίαρχου είναι να βρει στον εαυτό του την ακεραιότητα. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που το ζήτησε αυτό απόψε, διότι θ’ αρχίσετε να βλέπετε μία αλλαγή στην ζωή σας και η Γη θα είναι ένα καλύτερο μέρος εξ αιτίας όσων έχετε κάνει. 

Έχω ήδη συζητήσει το παρελθόν, οπότε ας συζητήσουμε το μέλλον στο νου σας. Συμφωνείτε ότι κάθε ζωή είναι μία αποφοίτηση από εκείνη που είχατε πριν; Με άλλα λόγια, εφόσον μαθαίνετε από την κάθε μία, και μετενσαρκώνεστε με όλη τη γνώση από την προηγούμενη, η επόμενη ζωή θα είναι σοφότερη. Συμφωνείτε; Μαθαίνετε, μαθαίνετε, μαθαίνετε. Αν αυτή είναι η αλήθεια και αν ό,τι λέω είναι ο τρόπος που λειτουργεί [και είναι], και αν πράγματι δεν υπάρχει χρόνος στην άλλη πλευρά του πέπλου, τότε γιατί να μην πάτε πέντε ζωές πάνω στην σκάλα του Ακασικού δυναμικού και ν’ αρπάξετε την σοφία που θα μάθετε στο μέλλον σας; Τραβήξτε την και χρησιμοποιήστε την αυτή τη στιγμή! Τι λέτε γι αυτό; Αυτό ονομάζεται Κατάσταση Ανάληψης, αγαπητέ Άνθρωπε! Επομένως, μαθαίνοντας να γίνεστε υπερδιάστατοι είναι μία πρόσκληση να «εξορύξετε το Ακάς σας» και να συμμετέχετε στο βέλτιστο του παρελθόντος και του μέλλοντος. Αυτή η διαδικασία δεν είναι για εξασθένηση της διάνοιας… προκαλεί την ίδια την αντίληψη ότι αυτά που έχετε διδαχθεί είναι οι τρισδιάστατοι περιορισμοί σας.

Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, έγινε η ερώτηση, «Πόσα βήματα χρειάζονται για την ανάληψη;» Απάντησα: «Ένα». Το ένα αυτό βήμα είναι η πρόθεση να αρχίσετε τη διαδικασία με αγνότητα. Είναι η πρόθεση του «Θεϊκού Εαυτού» σας που λέει, «Είμαι έτοιμος. Δηλώνω την πρόθεση να μάθω περισσότερα απ’ όσα γνωρίζω. Δηλώνω την πρόθεση να καθίσω ήσυχα και ν’ αφήσω το Πνεύμα να μου πει τι χρειάζεται να μάθω, χωρίς προσποίηση, χωρίς εγωισμό, χωρίς πρόγραμμα». Αυτό είναι το αρχικό βήμα και το μοναδικό. Από κει και μετά, το αποκαλούμε ανάληψη διότι, κυριολεκτικά, δονείστε υψηλότερα. Η βιολογία σας και όσα αισθάνεστε ότι είναι εσείς, ανεβαίνουν σε δόνηση.

Το «ένα βήμα» είναι ένας καταλύτης σε χίλια προσωπικά. Πείτε με αγνή πρόθεση: «Αγαπητέ Θεέ, πες μου τι πρέπει να γνωρίζω για ν’ αρχίσω την διαδικασία να γίνω υπερδιάσταστος. Τι πρέπει να ξέρω για ν’ αρχίσω να δονούμαι υψηλότερα;» Μετά αφήστε το Πνεύμα να εργαστεί αργά μαζί σας. Μην περιμένετε μία απάντηση τετραδιάστατη! Χρησιμοποιείστε την δική σας αυθεντία για να δημιουργήσετε απαντήσεις. Να αναμένετε συγχρονικότητα. Να αναμένετε πάθος για ν’ αλλάξετε την ζωή σας. Να αναμένετε ν’ αναπτύξετε μία διαφορετική συνείδηση. Τότε, όταν ο καθένας αρχίσει, θα δουλέψετε μαζί μ’ αυτό μέχρι ν’ αρχίσει το επόμενο. Κάθε Άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε μονοπάτι είναι μοναδικό. Είναι μια δουλειά σε εξέλιξη για το υπόλοιπο της ζωής σας. 

Διεκδικήστε την κατάσταση ανάληψης σας! Πόσες φορές το έχετε ακούσει αυτό από μένα; Πολλές φορές! Τώρα, κάποιοι θα το επικρίνουν αυτό, λέγοντας, «Άντε πάλι, Κρύων, τους δίνεις κάποιο γενικής χρήσης μήνυμα χωρίς καθόλου κανόνες. Λες "πηγαίνετε και κάντε το αυτό, νιώστε το", αλλά δεν τους δίνεις κάποιες διαδικασίες. Δεν τους δίνεις κάποιο χρήσιμο εγχειρίδιο. Πώς υποτίθεται ότι θα το κάνουν;»

Διεκδικήστε την κατάσταση ανάληψης σας. Πώς; Όχι μην κάνοντας τίποτα, αλλά αντίθετα αρχίζοντας να γράφετε το δικό σας βιβλίο των προσωπικών, περίπλοκων κανόνων – υπερδιάστατο και βαθιά προσωπικό. Γιατί δεν αρχίζετε λέγοντας το εξής σε κάθε κύτταρο του σώματος σας: «Έχω αλλάξει. Αφήνω πίσω μου μία τετραδιάστατη πραγματικότητα και γνωρίζω ότι όλα σας καταλαβαίνετε. Κύτταρα, ακούστε! Επιλέγω την κατάσταση ανάληψης. Θα δονούμαστε υψηλότερα, και θα μάθουμε τον τρόπο δημιουργώντας το δικό μας βιβλίο καθώς προχωράμε… με την εσωτερική θειότητα… ακριβώς όπως έκαναν οι σαμάνοι»!

Και έτσι είναι

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1