urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ERTYU 1

Ο ΚΡΥΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEE CARROLL

ΜΕΤΑΦΡΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

Ο συνεργάτης μου κάθεται μπροστά σε ακροατήρια που ακούνε τέτοια πράγματα για πρώτη φορά. Και υπάρχει πάντα σκεπτικισμός. Πάντα κάποιοι σταυρώνουν τα χέρια, λέγοντας: «Ανεξαρτήτως τι λέει, είναι απλώς μια ακόμη θρησκεία, είναι απλώς άλλη μία αίρεση. Κάπου στην πορεία θα ζητήσουν λεφτά, κάποια στιγμή θα σου δώσουν ένα δόγμα ν' ακολουθείς, θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες». Και καθώς η μέρα προχωρά και προχωρά, συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχουν. Συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει προσηλυτισμός. Βλέπετε, δεν υπάρχει καμία οργάνωση να ενταχθείτε. Συνεχίζουν να περιμένουν ίσως να εμφανιστεί το "βιβλίο" που θα σας λέει τον σωστό τρόπο να κάνετε αυτό ή εκείνο ή το καλό και το κακό ή τι θα συμβεί αν δεν τα κάνετε. Και ποτέ δεν έρχεται, επειδή το μόνο που κάνει ο συνεργάτης μου είναι να μιλάει για την αγάπη. Και λέει στο ακροατήριο: «Υπάρχουν περισσότερα απ' όσα σας έχουν ποτέ πει»!

Αναπροσαρμογή της Αυτοεκτίμησης

Τώρα θέτουμε το ζήτημα του ποιος είναι ο Εργάτης Φωτός. Η αναπροσαρμογή του εαυτού θα είναι αναπροσαρμογή της αυτοεκτίμησης. Το έχουμε ξαναπεί εν συντομία, αλλά ο Εργάτης Φωτός φοβάται το σκοτάδι. Είναι επειδή το σκοτάδι σάς έχει χτυπήσει σε κάθε ζωή, έτσι δεν είναι; Καθόμαστε λοιπόν σε μια αίθουσα με γηραιές ψυχές που έχουν έρθει στη ζωή αυτή, φοβούμενοι τι μπορεί πάλι να τους φέρει η σκοτεινή ενέργεια. Παρ’ όλα αυτά ήρθατε, και ήρθατε χωρίς να γνωρίζετε τι επρόκειτο να συμβεί. Πολλοί προφήτες έχουν πει ότι δε θα τα καταφέρετε μετά το 2000. Τώρα είστε στο 2012! Κάθε φορά που έρχεστε, η σκοτεινή ενέργεια φαίνεται να είναι εναντίον σας.

Όταν πρωτοήρθα και παρουσιάστηκα στο συνεργάτη μου, ήταν λίγο μετά την Αρμονική Σύγκλιση. Του είπα ότι ήμουν εδώ εξ αιτίας όσων είχε κάνει η ανθρωπότητα. Του είπα ότι σε διαφορετική περίπτωση δε θα ήμουν εδώ, καθότι δε θα υπήρχε τίποτα να διδάξω, εάν δεν τα είχατε καταφέρει. Θα είχε νόημα αν ερχόμουν να σας διδάσκω για 20 χρόνια και μετά να είχατε όλοι φρικτό θάνατο; Όχι! Ήρθα λόγω των δυναμικών όσων συμβαίνουν τώρα.

Όσοι είχαν οξύνοια κι ένιωσαν την ενέργεια Κρύων να έρχεται στον πλανήτη, γνώριζαν γιατί είχα έρθει. Αντιπροσώπευα ολόκληρη συνοδεία που ήρθε να μοιραστεί τα καλά νέα με τις γηραιές ψυχές, να γίνουν το τμήμα επευφημιών τους επειδή ανέστρεψαν την ολική καταστροφή. Ενάντια σε κάθε πιθανότητα, η κατάσταση είχε αλλάξει.

Η Σοβιετική Ένωση κατέπεσε – ένα τεράστιο γεωπολιτικό γεγονός που δεν είχε προβλεφθεί πουθενά! Αυτό αφόπλισε τον ενδεχόμενο Αρμαγεδδώνα του πλανήτη. Άλλα πράγματα άρχισαν να κινούνται προς κατευθύνσεις που δεν είχαν προβλεφθεί πουθενά στο παρελθόν. Θα έπρεπε να υπάρχουν οδηγίες και κατευθύνσεις για τη μέρα αυτή που κάθεστε εδώ. Θα ήταν μια αναπροσαρμογή του ενστίκτου σας επιβίωσης και όσων θεωρείτε αληθινά. Αυτό είναι τώρα το έργο σας, εάν μπορείτε να χειριστείτε τη αναπροσαρμογή, ή θα κοιτάτε πάντα πίσω από τον ώμο σας, διερωτώμενοι πότε θα επιστρέψει το παλιό «φυσιολογικό».

Θα σας κάνω μία ανασκόπηση του ποιος είναι στ’ αλήθεια ο Εργάτης Φωτός. Να ζωγραφίσω πάλι μια εικόνα του Εργάτη Φωτός στον πλανήτη. Φανταστείτε μαζί μου: εκείνη στέκεται εκεί, εκείνος στέκεται εκεί. Ω, κοιτάξτε τους. Δεν μοιάζουν με γιγάντια πνευματικά όντα, έτσι δεν είναι; Μοιάζουν συνηθισμένοι και μέτριοι. Αλλά όταν αρχίσετε να πηγαίνετε προς τα μέσα, βρίσκετε πράγματα που διέθεταν όλοι οι διδάσκαλοι. Αυτοί οι Εργάτες Φωτός είναι ισορροπημένοι. Είναι το πρώτο που μπορείτε να πείτε… είναι ισορροπημένοι. Είναι τόσο ισορροπημένοι ώστε να θέλετε να είστε μαζί τους. Έχετε ποτέ συναντήσει κάποιους με τους οποίους να θέλετε απλώς να είστε μαζί τους; Να θέλετε απλώς να περπατάτε μαζί τους; Και αυτό συμβαίνει διότι δεν σας κρίνουν, είναι όμορφοι εσωτερικά και ακούν όταν μιλάτε. Λένε πράγματα που είναι κατάλληλα και σοφά. Δεν κρίνουν κανένα, ούτε κοροϊδεύουν κανένα. Δεν υπάρχει δράμα γύρω τους. Υπάρχει μία ακτινοβολία που μπορείτε να νιώσετε. Υπάρχει χαρά. Αυτός είναι ένας Εργάτης Φωτός. Και αυτό δεν έγινε εύκολα, δεν είναι φυσιολογικό στον πολυάσχολο πολιτισμό σας, και χρειάζεται ένα ενεργοποιημένο DNA. Είναι μία άλλη έκφραση για «τον Άνθρωπο που εργάζεται πνευματικά με τον εαυτό του».

FFGG 1

Υπάρχει μία δόνηση από τον Εργάτη Φωτός που αγγίζει το Κρυστάλλινο Πλέγμα. Γνωρίζουν τα πάντα για το Ακάς σε διαισθητικό επίπεδο, και τραβάνε απ’ αυτό τακτικά. Αυτός είναι ένας ισορροπημένος Άνθρωπος! Κατάφερε να λύσει την δυαδικότητα! Η δυαδικότητα είναι ένα παζλ, δεν είναι; Έχετε ελεύθερη επιλογή, έχετε όμως και αγγελική όψη. Τι σκοπεύετε να κάνετε μ’ αυτό; Τοποθετηθήκατε στη Γη , όπου το πιο σκοτεινό σκοτάδι και το πιο λαμπερό φως λειτουργούν γύρω σας. Πώς θα πλοηγήσετε την ψυχή σας μέσα σ’ αυτό; Είναι μία κατάσταση στην οποία βρίσκεστε σε όλη σας τη ζωή. Αυτή είναι η δυαδικότητα. Αυτό είναι το μέρος τους σκότους που σας καταδιώκει. Η συνείδηση, με την οποία αστειεύεστε, σας βάζει να κάνετε πράγματα. Για τον Εργάτη Φωτός είναι ένα λυμένο ζήτημα. Το εξισορρόπησε. Είναι κεντραρισμένος. Αυτός είναι Εργάτης Φωτός.

Στέκεται στο ύψος του, παρόλο που μπορεί να μην είναι ψηλός. Η όψη του μοιάζει μεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι· αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά δεν είναι γεμάτος με τον εαυτό του. Αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Σας κοιτά ευσπλαχνικά. Νοιάζεται για εσάς, άσχετα ποιοι είστε, πώς μοιάζετε, ή πού ήσασταν. Αυτός είναι ο Εργάτης Φωτός. Μήπως ακούγεται σαν κάποιους από τους διδασκάλους που ακολουθήσατε; Μήπως ακούγεται σαν τον Βούδα ή τον Χριστό, μήπως ακούγεται σαν τον προφήτη Μωάμεθ; Λοιπόν, θα έπρεπε, διότι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των διδασκάλων του πλανήτη.

Μέσα στο DNA σας υπάρχει αυτοκυριαρχία (mastery) που περιμένει την ολοκλήρωσή της. Ο πνευματικός Φάρος είναι διαισθητικός, γνωρίζει πότε να μιλήσει. Δεν λέει ακατάλληλα πράγματα. Είναι αρκετά διαισθητικός ώστε να γνωρίζει πότε να προσεύχεται και για ποιο πράγμα να προσεύχεται. Μπορεί να δει κάποιον και να ξέρει εάν λέει αλήθεια ή όχι. Δεν τα κρίνει όλα αυτά, αντίθετα τα χρησιμοποιεί ώστε να κυβερνά την δική του ζωή και δεν είναι διαφορετικός από εσάς. Η ζωή του είναι ακριβώς όπως η δική σας. Τη μια μέρα μπορεί να πλένει ρούχα και την άλλη μπορεί να στέλνει βαθιά φωτεινή ενέργεια στη Μέση Ανατολή. Είναι όμως ένας πνευματικός Φάρος και γνωρίζει πώς να κάνει και τα δύο με το ίδιο είδος θεϊκής προσέγγισης. Το σκεφθήκατε ποτέ αυτό; Τα συνηθισμένα πράγματα στη ζωή σας ίσως να μην είναι τόσο συνηθισμένα. Μπορείτε να γιορτάζετε το συνηθισμένο; Μπορείτε να στέλνετε φως στην ηγεσία της χώρας σας καθώς πλένετε τα πιάτα; Ένας Εργάτης Φωτός μπορεί.

Ο Εργάτης Φωτός είναι εκείνος που ανάβει το φως και ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του φάρου όταν πλησιάζει η καταιγίδα. Γνωρίζει πώς να εξισορροπεί τα πράγματα. Γνωρίζει τι να κάνει με μία σκοτεινή ενέργεια. Πολλοί λένε, «Κρύων, τι μπορώ να κάνω μ’ αυτό το σκοτάδι στη ζωή μου;» Ο Εργάτης Φωτός γνωρίζει τι να κάνει μ’ αυτό. Πριν από καιρό, το έβαλε στο πίσω κάθισμα. Δεν το αφήνει να οδηγεί πια. [ο Κρύων χαμογελά] Δεν υπάρχει πια κατάθλιψη και δεν υπάρχει πια ανησυχία. Θυμός; Όχι. Αντίθετα προς την Ανθρώπινη φύση, ο Εργάτης Φωτός είναι πολύ αργός στο θυμό, πολύ αργός, και ανταποκρίνεται με σοφία. Κοιτάζει τη ζωή πολύ διαφορετικά, όπως έκαναν οι διδάσκαλοι του παρελθόντος… ακόμα κι όταν πλένει τα πιάτα.

Ίσως λέτε, «Αυτό είναι κάτι δύσκολο, Κρύων. Ποιοι είναι αυτοί;» Βρίσκονται ακριβώς εδώ. Διαβάζουν και ακούν. Βρίσκονται στην αίθουσα. Μπορεί να σας εκπλήξουν, το πώς μοιάζουν και πόσο ηλικιωμένοι ή πόσο νέοι είναι, όμως βρίσκονται εδώ σε ποικίλες βαθμίδες εκπαίδευσης και δράσης. Είναι σαν πολεμιστές που εκπαιδεύονται ώστε να είναι μέλη ενός τέλειου στρατού, μεταφέροντας σπαθιά που δεν προορίζονται για φόνο, αλλά για εορτασμούς – η Γέφυρα των Σπαθιών. Το ξαναλέμε. Η Γέφυρα των Σπαθιών είναι τμήμα της τελικής μάχης. Πράγματι, μιλάμε αλληγορικά, είναι όμως η μοναδική εικόνα που μπορούμε να σας δώσουμε, και η οποία είναι ότι αυτή η μάχη πράγματι θα λυθεί και θα υπάρξει λύση στο θέμα. Όλοι οι Εργάτες Φωτός μεταφέρουν σπαθιά. Θα τα κρατούν ψηλά καθώς εκείνοι που θα είναι νικητές θα περνούν από κάτω τους. Και ποιοι θα είναι οι νικητές; Ο πολιτισμός που λέγεται Γη και η Νέα Ιερουσαλήμ, αυτοί θα είναι.

YNJO

Σας ζεσταίνει την καρδιά να γνωρίζετε ότι όλοι σας αποτελείτε μέρος αυτού του πράγματος; Άκουσε αναγνώστη. Τι θα κάνεις όταν αφήσεις αυτό το βιβλίο; Θα δώσεις στο Θεό 30 δευτερόλεπτα; Θα δώσεις στο Θεό λίγο χρόνο; Ειρήνη. Όχι τηλέφωνα. Όχι τηλεοράσεις ή ραδιόφωνα. Μόνο 30 δευτερόλεπτα. Τώρα, θα τολμούσατε να πείτε, «Είμαι ότι είμαι, και η θειότητα εντός μου πρόκειται να κάνει την διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη. Αισθάνομαι την αλήθεια όταν το ακούω αυτό και το διαβάζω. Ακόμη και οι μικρές μου προσπάθειες θα δημιουργήσουν μίαν ενέργεια που είναι μεγαλύτερη από ό,τι μπορώ να φανταστώ, συνδυασμένες με άλλους ώστε να δημιουργήσουν ειρήνη στη Γη». Πώς σας φαίνεται αυτό;

Κι εσείς που βρίσκεστε τώρα σ' αυτή τη συνάντηση; Ω, υπάρχουν τόσοι πολλοί συμμετέχοντες σήμερα. Δεν έχετε ιδέα, ενώ κάθεστε σε αυτή τη συνάντηση. Νομίζετε ότι είναι μόνον ο Κρύων και ότι παρευρίσκεστε σε μία συνάντηση channeling, και αυτό είναι όλο. Δεν έχετε ιδέα τι άλλο συμβαίνει επίσης. Τι θα λέγατε για τους αναγνώστες; Βρίσκονται μαζί σας τώρα – ρωτήστε τους! Κι έτσι σας προσκαλώ να συνδεθείτε μαζί τους, αν και βρίσκονται σε διαφορετικό από τον δικό σας χρόνο, και θέλω να γιορτάσω την θεραπεία τους, διότι έχουν κάποια θεραπεία καθώς το διαβάζουν αυτό. Έχουν επιφοιτήσεις, θεραπείες και αποκαλύψεις, όπως κι εσείς. Είναι σημαντικοί και είναι πολλοί περισσότεροι από εσάς. Μήπως είσαι κάποιος από αυτούς [ο Κρύων χαμογελά με την σκέψη του παράδοξου του χρόνου, ότι ο παρών ακροατής θα μπορούσε να είναι επίσης ένας μελλοντικός αναγνώστης].

«Κρύων, γιατί μιλάς τόσο για θεραπεία;» Θα σας πω το εξής. Διότι ο Εργάτης Φωτός κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στο να παράγει ένα λευκό φως, όταν το σώμα είναι σε ισορροπία από άποψη υγείας. Αυτός είναι ο λόγος. Θέλουμε να παραμείνετε εδώ για πολύ καιρό. Όμως δεν το πιστεύουν όλοι στην αίθουσα. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ. Γνωρίζω τι δεν πάει καλά σε εσάς. Θα θέλατε να το αλλάξετε; Τώρα είναι ο καιρός γι αυτό, με την αγγελική συνοδεία που έρχεται κοντά σας όταν αποφασίζετε να παρακολουθήσετε κάτι τέτοιο, ή να το διαβάσετε αργότερα.

Κοινοτική Διαβίωση για Ενδυνάμωση

Ορίστε κάτι άλλο… Κάποιοι θεωρούν ότι έχει νόημα οι Εργάτες Φωτός να μένουν μαζί, καθώς λογικά έτσι θα δημιουργούσαν πιο πολύ φως. Ακούγεται καλό, καθότι οι Εργάτες Φωτός θα είχαν παρόμοιο τρόπο σκέψης και θα ζούσαν μαζί σαν ομάδα. Μετά καλύτερα σαν ομάδα να έκτιζαν μια πόλη με την ονομασία Φως στο λόφο.

Επιπλέον η ομαδική συνύπαρξη θα έφερνε καλύτερη επικοινωνία, διδασκαλία και προστασία από τις παλιές ενέργειες της Γης και από πράγματα που μπορεί να γίνουν εμπόδιο στο μονοπάτι ενός αληθινού Εργάτη Φωτός. Υπάρχει τίποτα λάθος σ’ αυτό; Σας λέω ότι όποιοι θα έλεγαν κάτι τέτοιο, βρίσκονται σ’ ένα παλιό γραμμικό πλαίσιο. Αναζητούν πράγματα που νομίζουν ότι θα κτίσουν μια καλύτερη ζωή, όμως έχουν χάσει επαφή με αυτό που κάνει στην ουσία ένας Εργάτης Φωτός.

Μαθαίνετε να είστε αυτάρκης δημιουργός της ζωής. Θα μπορούσατε να πάτε σε μια ερημιά και να έχετε ό,τι υπάρχει. Αυτή είναι η ουσία της δήλωσης: «Είμαι αυτό που είμαι». Η δήλωση δε λέει… «Είμαι αυτό που είμαι, όσο εκείνοι είναι ό,τι είναι». Καταλαβαίνετε; Είστε ένας αυτάρκης φάρος. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε πολλούς φάρους μαζεμένους όλους σ’ ένα βράχο; Δεν χρειάζονται ο ένας τον άλλο! Πότε είδατε τελευταία ένα συνέδριο φάρων;

ZZXXCC

«Αυτό είναι ανόητο», ίσως λέγατε. «Οι φάροι είναι όλοι πάνω σε βράχια. Δεν μπορούν να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο». Σωστά, όμως μπορούν σίγουρα να στείλει φως ο ένας στον άλλο. Τελικά γι αυτό είναι φτιαγμένος ο φάρος. Μήπως οι Εργάτες Φωτός μπορούν να περιπλέκονται μεταξύ τους κβαντικά, οπότε η απόσταση να μην έχει σημασία; [η κβαντική περιπλοκή αναφέρθηκε στο σεμινάριο] Έτσι, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε το πώς φαντάζεστε τη θέση σας στον πλανήτη. Χρειάζεστε προστασία; Το φως σας κινδυνεύει;

Όταν αφήσετε αυτό το πλοίο που κάνετε κρουαζιέρα, όλοι θα διασκορπιστείτε. Θα πάτε σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι θα φύγουν απρόθυμα με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας: «Μου αρέσει αυτό. Θα ήθελα να παραμείνω εδώ». Όμως σας λέω ότι βλέπετε ένα παλιό παράδειγμα, εάν έχετε καθόλου θλίψη! Εφόσον αγγίξατε την καρδιά ενός άλλου, αυτό ισχύει για μια ζωή, εάν το θέλετε. Μπορείτε να συνδεθείτε και να παραμείνετε συνδεδεμένοι εάν θέλετε. Η συνάντησή σας εδώ μπορεί να δημιουργήσει ένα δίκτυο φωτός, καθώς επιστρέφετε στο δικό σας βράχο και ολομόναχοι να δημιουργείτε φως εκεί που ζείτε. Καταλαβαίνετε;

Δεν υπάρχει κανένα πρέπει να ζείτε μαζί ομαδικά. Εάν κάνατε κάτι τέτοιο, θα άφηνε τον υπόλοιπο πλανήτη στο σκοτάδι! Κάτι απίστευτα εγωκεντρικό, που δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν εκτός της ομάδας. Όσοι το κάνουν θέλουν απλώς να νιώθουν καλά μεταξύ τους κι αυτό δεν βοηθά τον πλανήτη. Αυτό είναι το δεύτερο πρέπει...

Είναι όλα προβληματικά; Υπάρχουν συνεχώς δράματα στη ζωή σας; Υπάρχει άγχος; Φαίνεται σαν να έλκονται συνεχώς προς εσάς πράγματα που πρέπει να χειριστείτε; Εάν η απάντηση είναι ναι, σας λέω ότι δεν έχετε ανάψει το σπίρτο σας. Ω, μπορεί να είστε Εργάτης Φωτός, αλλά δεν έχετε πραγματικά ανάψει το σπίρτο. Έχετε μόνο την εργαλειοθήκη. Δεν την ανοίξατε ποτέ.

Αγαπητέ Άνθρωπε, έχεις έναν ενεργό σκοπό στον πλανήτη κι έχεις γεννηθεί για κάποιο λόγο. Καθώς ανεβάζεις τη δόνησή σου, το Κρυστάλλινο Πλέγμα, το οποίο είναι ένα εσωτερικό πλέγμα του πλανήτη, γνωρίζει ποιος είσαι. Μόλις αρχίζεις να ανεβάζεις τη δόνησή σου, είσαι σ’ επαφή με τον πλανήτη, με την ίδια τη Γαία. Αρχίζει ν’ αλλάζει τη δόνησή της, επειδή αλλάζεις τη δική σου. Εάν ανάψεις ένα σπίρτο σε σκοτεινό δωμάτιο, φωτίζει το χώρο. Τελικά θα υπάρχουν κι άλλοι που θα ενδιαφερθούν να έχουν το δικό τους σπίρτο και θα το ανακαλύψουν οι ίδιοι. Τότε κι εκείνοι θα επηρεάσουν το Κρυστάλλινο Πλέγμα, όπως εσύ. Το πλέγμα αυτό είναι η συνείδηση της Γαίας. Όπως αλλάζει το πλέγμα της Γαίας, αλλάζει η ανθρωπότητα. Το έχετε δει στις δυο τελευταίες γενεές. Αυτό ήταν το σημερινό μήνυμα [ η διάλεξη του Λη νωρίτερα εκείνη τη μέρα].

Η ανθρώπινη συνείδηση αλλάζει, ακριβώς όπως είπαμε πριν 22 χρόνια. Τώρα είναι ο καιρός και το φως αρχίζει να δουλεύει. Μπορεί να πάρει δυο γενεές για να δείτε όσα λέμε, που αφορούν στη λύση του Μεσανατολικού ζητήματος, καθαρίζοντας το δρόμο για μια διαρκή ειρήνη στον πλανήτη. Όμως αρχίζει τώρα και είστε η εμπροσθοφυλακή. Το νιώθετε. Το βασικό αυτής της ενέργειας, είναι να μείνετε στην κουλτούρα σας και να συμμετέχετε, ενόσω βαστάτε το σπίρτο.

AKW

Ο Εργάτης Φωτός είναι ένας εργαζόμενος για το φως. Με απλά λόγια, είναι ο Άνθρωπος που μπορεί να αποπέμψει το δράμα και ν’ αρχίσει να καταλαβαίνει πώς να ζήσει περισσότερο, να έχει γαλήνη και να θεραπεύει τον εαυτό του, ό,τι και να γίνει. Είτε υπάρχει ψυχολογικό ή σωματικό θέμα, οι Εργάτες Φωτός μαθαίνουν πώς να επανεγγράφουν το DNA τους. Αυτή είναι η διδασκαλία. Αυτό αρχίζετε να κάνετε. Η εργαλειοθήκη σας αρχίζει να αποκαλύπτει τα νέα εργαλεία της αυθεντίας (mastery). Κάποια από αυτά μπορεί να σας φανούν μαγικά, καθότι είναι έξω από το πλαίσιο των τριών διαστάσεων. Τελικά θα το βλέπετε παντού και η επιστήμη θ’ αρχίσει να το προάγει, επιβεβαιώνοντας ό,τι νιώθετε.

Μην εξανθρωπίζετε το Θεό! Καλύτερα πιάστε το χέρι του Θεού που σας προσφέρεται μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας και γίνετε μέρος αυτού. Μη λατρεύετε το Θεό και προσκυνάτε μπροστά του. Γίνετε καλύτερα μέρος της ουσίας της αγάπης του Θεού που βρίσκεται μέσα σας. Για πρώτη φορά στην Ανθρώπινη ιστορία, προσεγγίζετε τους σπόρους της κατάστασης αποφοίτου. Κοντεύετε να προειδοποιήσετε εκείνους από το απόμακρο μέρος του γαλαξία σας, ότι τα καταφέρατε μέχρι αυτό το επίπεδο κατανόησης. Ω αγαπητοί μου, δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό!

Οι Μάγια είχαν δίκιο. Δεσπόζει το δυναμικό μιας υψηλότερης συνείδησης της ανθρωπότητας. Δεν είναι κάτι σίγουρο επ’ ουδενί, όμως μέσω της ελεύθερης βούλησης των δύο τελευταίων γενεών, είναι τώρα πιο κοντινό από ποτέ. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να καταστρέψετε τον εαυτό σας. Αντιθέτως, θα αρχίσετε να το μεταστρέφετε σιγά σιγά σε λύση. Η Γη [Γαία] θα συνεργαστεί. Έχει ήδη αρχίσει. Ο κύκλος ζωής αλλάζει και η ψύχρανση των ωκεανών έχει αρχίσει, ακριβώς στην ώρα της. Η Γη είναι σύμμαχός σας. Είστε μαζί σε όλο αυτό, όχι ξεχωριστά.

Αγαπητοί μου, όλα αυτά είναι αληθινά. Κάποια δεν τα καταλαβαίνετε ακόμα, σας λέω όμως το εξής: Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναγνωρίζει το πρόσωπο του σχεδιαστή του Σύμπαντος, όταν κοιτάζει στον καθρέφτη. Καθώς τότε θα γνωρίζει ότι είναι εντάξει να αγαπά αυτό που βλέπει – τον Θεό μέσα του.

Ένας Εργάτης Φωτός που αποφασίζει σήμερα να μην φοβάται, αξίζει όσο ένα στάδιο γεμάτο με όσους επιλέγουν να φοβούνται. Το γνωρίζατε αυτό; Ο λόγος είναι επειδή έχετε το φως! Που σημαίνει ότι πολλοί θα «δουν στο σκοτάδι» εξ αιτίας αυτού που κάνετε και το φως απομακρύνει τον φόβο. Όταν δεν είστε πλέον σε σκοτεινό μέρος, δεν έχετε ανησυχία για όσα είναι γύρω σας.

Αυτοεκτίμηση των Εργατών Φωτός

Αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν περιμένατε και ίσως δεν γνωρίζατε καν. Θα σας πω ένα αξίωμα. Εκείνοι που έχουν τη χαμηλότερη αυτοεκτίμηση στον πλανήτη, είναι οι Εργάτες Φωτός. Το ξέρατε; Και συχνά οι θεραπευτές έχουν ακόμα χαμηλότερη! Ίσως δεν το περιμένατε, μιας και αυτοί είναι σ’ επαφή με το Πνεύμα. Έχουν τα δώρα. Όμως συνήθως βρίσκονται σε μια ενέργεια που δεν τους υποστηρίζει. Και όταν ένας κάθεται συνεχώς σε μια άβολη ενέργεια, φυσικά αισθάνεται άβολα. Επηρεάζεται η προσωπικότητά του και η αυτοεκτίμηση αποτελεί μέρος αυτής.

Όπως έχουμε ξαναπεί, γνωρίζουμε ποιος είσαι. Μπορεί να κρατάς το κεφάλι ψηλά, αλλά ξέρουμε τι κάνεις όταν είσαι μόνος. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι όταν είσαι μόνος. Έχουμε ακούσει τις κραυγές απόγνωσης: «Γιατί σ’ εμένα; Θα ξεδιαλύνει ποτέ αυτό; Θα καταλάβει ποτέ η οικογένειά μου; Θα καταλάβει ποτέ ο/η σύντροφός μου;» Θα πω κάτι που θα συμβεί στη νέα ενέργεια, όπως αλλάζει. Θα είναι ο μέγας εξισορροπητής. Γίνεται αργά αγαπητοί μου. Δεν θα γίνει σε μια νύχτα, αλλά αυτή είναι η αρχή. Είναι κάτι που πρόσμενες Εργάτη Φωτός. Η αυτοεκτίμηση των Εργατών Φωτός θ’ αρχίσει να προσεγγίζει το μεγαλείο που αντιπροσωπεύει. Διότι δεν θα ζουν πλέον σε μια ενέργεια που στρέφεται εναντίον τους. Θα είναι μια ενέργεια που τους υποστηρίζει.

Σταδιακά, πολλοί θ’ αρχίσετε να το νιώθετε, πως η Γαία κι εσείς έχετε τον ίδιο σκοπό, το δυναμικό της ειρήνης στη Γη. Οι πρώτοι που θα το νιώσουν θα είναι οι Εργάτες Φωτός και οι θεραπευτές. Σας προσκαλώ να γιορτάσετε. Σας προκαλώ να φτιάξετε κάπου ένα άγαλμα, για την ενέργεια που αλλάζει! Αυτό θα είναι αντίθετο με ότι κάνουν οι Άνθρωποι, καθώς φτιάχνουν αγάλματα μόνο για κάτι κακό. Ίσως είναι καιρός ν’ αλλάξει αυτή η συνείδηση. Γιατί δεν φτιάχνετε ένα μνημείο για όσα έχετε επιτύχει, εξυμνώντας τα; Τουλάχιστον φουσκώστε ένα μπαλόνι! [Γέλια] Ω, Εργάτη Φωτός, καταλαβαίνεις τι λέω; Έχεις ενηλικιωθεί. Το 2008 συμβολίζει το ένα και σημαίνει μια νέα αρχή. Θ’ αρχίσεις να λαβαίνεις την υποστήριξη που πάντα επιζητούσες και για την οποία πάσχιζες.

Τώρα θα σας δώσω μια πληροφορία που έχω αναφέρει λίγες μόνο φορές. Τη φύλαγα γι αυτή την καταγραφή. Κι αν δε θα θυμάστε τίποτε άλλο από το μήνυμα αυτό, ας θυμάστε το εξής: Απ’ όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, μόνο το μισό τοις εκατό από εσάς χρειάζεται ν’ αφυπνιστεί, ώστε να δημιουργηθεί αναγέννηση και ειρήνη στη Γη – μισό τοις εκατό.

Σκοτάδι Φως

Σε περίπτωση που έχετε αναρωτηθεί εάν όλοι στη Γη κάποτε θα σκέφτονται όπως εσείς, η απάντηση είναι απολύτως όχι. Όχι. Είναι μια μικρή ομάδα από εσάς που εκλέχθηκε από τη δική σας συνείδηση και γενεαλογία, να έρθει εδώ αυτή τη φορά. Γηραιά ψυχή, βρίσκεσαι εδώ για να υπηρετήσεις ένα σπουδαίο σκοπό, να στέλνεις φως στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Ο πλανήτης είναι γεμάτος κόσμο όχι τόσο γηραιό όπως εσείς [δεν έχουν ζήσει στη Γη τόσες ζωές όπως εσείς]. Όταν υπάρχει γεωμετρική αύξηση αριθμού Ανθρώπων, αυτό σημαίνει ότι μόνο λίγοι είναι γηραιοί και οι υπόλοιποι είναι νεαροί. Απευθύνομαι τώρα σε γηραιές ψυχές - αυτοί ακούν ή διαβάζουν το κείμενο. Οι γηραιές ψυχές θα κάνουν τη διαφορά και ανάμεσά τους είναι πολλά από τα παιδιά.

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί βρίσκεσαι εδώ; Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι έχεις να κάνεις; Μπορείς απόψε να δώσεις 30 δευτερόλεπτα στο Σουδάν; Πριν πας για ύπνο Εργάτη Φωτός, μπορείς να το κάνεις; Έχεις τη δύναμη… το ξέρεις; Έχεις την ενέργεια μέσα σου, που είναι θεϊκή. Αν και δεν μπορείς να το αποδείξεις με τρισδιάστατο τρόπο, μπορείς να στείλεις την κοσμική ενέργεια ευφυούς σχεδίου στους Σουδανούς, και να εμπιστευθείς πως θα κάνει διαφορά; Εάν μπορείς να το κάνεις, είσαι ένας Εργάτης Φωτός που κάνει διαφορά στη δόνηση της Γης.

Λιγότερο από μισό τοις εκατό του πλανήτη χρειάζεται να εμπλακεί. Εάν γίνει, θα δείτε μια θετική, βαθιά μεταβολή. Οι ηγεσίες θ’ αλλάξουν. Ιδέες ανανέωσης θα προκύψουν στο πλαίσιο των κυβερνήσεων, τις οποίες κανείς δεν είχε σκεφτεί στο παρελθόν. Θα λέτε ίσως: «Γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα;» Θα σας πω… Αυτό που συνέβη αγαπητέ μου, είναι ότι το φως σας τους επέτρεψε να δουν πράγματα που ήσαν πριν στο σκοτάδι. Παρακολουθήστε το… κοσμική ευφυία που μεταφέρεται με το φως σας, φωτίζει την άγνοια και τη μετατρέπει σε συνετές επιλογές. Τότε γιορτάστε το και να ξέρετε ότι είχε επάνω του την ενέργειά σας.

Σας έχουμε πει ότι οι Εργάτες Φωτός είναι διαφορετικοί. Η δύναμη τους είναι τεράστια. Είναι δυναμό φωτός, καλυμμένοι σε συνηθισμένη εμφάνιση, περπατώντας στη γη με σκοπό και αγάπη. Παράγουν ενέργεια που δεν μπορείτε να δείτε, και την οποία πολλοί δεν πιστεύουν καν, και άλλοι την φοβούνται. Τέτοια είναι τα δημιουργήματα της μάχης που διεξάγεται.

Kαι έτσι είναι

Ο ΚΡΥΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEECARROLL

ΜΕΤΑΦΡΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΡΕΝΑ ΛΟΓΙΑΚΗ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1