urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

thri 2

Οι θρησκείες θα εξαφανιστούν; Θ' αλλάξουν;

«Είναι καιρός το θηλυκό γένος να τιμηθεί αποκτώντας την δυνατότητα και οι γυναίκες να γίνονται ιερείς!»

Πνευματική Λογική - Τι πιστεύετε;

Ο Κρύων μέσω του Lee Carroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Έχετε την καταγωγή της Λεμούριας φυλής, εκείνων που είχαν μια κβαντική άποψη του Σύμπαντος και ανακάλυψαν πρώτοι την πραγματική τους φύση. Είστε τώρα εδώ, στη σύγχρονη εποχή, όπου μια άλλη αφύπνιση λαμβάνει χώρα και βρίσκεστε στις πρώτες γραμμές... Δεδομένου ότι πρώτα αφυπνίζονται οι γηραιές ψυχές.

Το έχουμε ξαναπεί. Λοιπόν γηραιά ψυχή, μπορεί να είχες όλη εκείνη την εμπειρία, αλλά σε βαραίνουν ακόμα οι γήινοι τρισδιάστατοι κανόνες και μια πολιτιστική μυθολογία, του ποιος είσαι εσύ και ποιος είναι ο Θεός. Όσα ακολουθούν μπορεί να είναι αντίθετα με ό,τι έχεις διδαχθεί και αν συμβαίνει αυτό, στάσου και ζύγισε την ενέργεια της αλήθειας. Μην υποθέτεις πως όσα διαβάζεις ή ακούς είναι απολύτως έτσι, γιατί θέλουμε να χρησιμοποιήσεις τη δική σου μηχανή διάκρισης. Χρησιμοποίησε τη διανόηση που συνδυάζεται με την καρδιά, και ρώτα το Πνεύμα: «Θα μπορούσε να είναι έτσι; Είναι σωστό αυτό;» Γιατί μερικά πράγματα θα προκαλέσουν το ίδιο σου το σύστημα πεποιθήσεων, όλα όσα έχεις διδαχθεί.

Τα πνευματικά συστήματα πίστης του πλανήτη σας πρόκειται σύντομα να περάσουν ένα ξεκαθάρισμα. Τα περισσότερα θα επιβιώσουν, και κατά τη διαδικασία αυτή θα έρθουν πιο κοντά στην πρόθεση εκείνων που τα δη­μιούργησαν - να εορτάσουν την αγάπη του Θεού με έναν τρόπο που τιμά την ανθρωπότητα, και δεν την ταπεινώνει. Τα συστήματα πίστης σε όλο τον πλανήτη θα συγκλονιστούν από αλλαγές. Θα παραμείνουν, αλλά δεν θα μπορούν πλέον να κάθονται πάνω στο φράχτη όσον αφορά τους παλαιούς τρόπους που δεν λειτουργούν πλέον. Εκείνοι που μιλούν για την αγάπη του Θεού αλλά δεν την εφαρμόζουν στην πράξη, κάθονται σε ένα φράχτη, έτσι δεν είναι; Εκείνοι που προσπαθούν απεγνωσμένα να ακολουθήσουν τους νόμους του Θεού, αλλά αντί γι αυτούς ακολουθούν τους νόμους των ανθρώπων, κάθονται σε ένα φράχτη, δεν είναι έτσι; Επιπλέον, ο κόσμος αρχίζει να τους θεωρεί υπόλογους για τα όσα διδάσκουν. Καθώς ολόκληρος ο πληθυσμός της Γης μπορεί τώρα να τους παρατηρεί [χάρη σε αποκαλύψεις των μέσων επικοινωνίας, όπως το Διαδίκτυο], θα αποδειχθεί ότι κάποια συστήματα δεν είναι ισορροπημένα, και εκείνοι που δεν ήταν ποτέ πνευματικοί θα είναι οι πρώτοι κριτές δογμάτων που άλλα πρεσβεύουν και άλλα κάνουν στην πράξη.

Θα σας μιλήσω για μερικά από τα κουτιά σε αυτή την ήπειρο (την ήπειρο της Βόρειας Αμερικής). Αυτό γίνεται προκειμένου να εξετάσετε και να εφαρμόσετε την “Ακεραιότητα του Πνεύ­ματος” κατά περίπτωση. Χρησιμοποιήστε την διάκριση σας σχετικά με την οικογένεια, και μετά να κρίνετε εσείς οι ίδιοι πόσα από αυτά που περιλαμβάνονται στην παρουσίαση που ακολουθεί είναι του Θεού και πόσα του Ανθρώπου.

Θα υπάρξουν εκείνοι που θα σας πουν ότι ο Θεός είναι αγάπη, και έχουν δίκιο. Ο Θεός αγαπά τον κάθε Άνθρωπο ξεχωριστά. Έχουν από­λυτο δίκιο για την αγάπη του Πνεύματος. Ο Θεός είναι η απόλυτη “τε­λειότητα” της αγάπης. Με την επόμενη αναπνοή όμως, σας λένε ότι ο κάθε Άνθρωπος, άντρας, γυναίκα, μικρό παιδί (ακόμη και αυτά που εί­ναι πολύ μικρά και δεν μιλούν ακόμη), θα κριθεί στο τέλος της ζωής του. Και το κάθε άτομο θα σταλεί σε ένα απαίσιο μέρος και θα τυραννιέται, από αυτόν το Θεό της αγάπης, για πάντα. Θα βασανίζονται στην αιωνιότητα γιατί δεν έτυχε να βρουν το κλειδί ή ένα βιβλίο ή κά­ποια πληροφορία σε μια συγκεκριμένη ήπειρο! Εάν έτυχε να το βρουν, τότε θα πάνε σ’ ένα καταπληκτικό μέρος αγάπης, όπου θα είναι α­σφαλείς. Είναι λόγω αυτής της αντίληψης, που το ένα κουτί επι­κυρώνει την ευαγγελιστική του στάση - να σώσει όσους περισσότερους μπορεί από την αιώνια καταδίκη του Θεού.

Αυτό σας ακούγεται ότι εκφράζει το Πνεύμα; Είναι αυτός ο Θεός που αγαπά απεριόριστα, πέρα από κάθε μέτρο, και του οποίου το ό­νομα είναι αγάπη; Σας δίνει αυτό την αίσθηση της εστίας; Σας δίνει την αίσθηση της οικογένειας που σας αγαπά όπως ένα νεογέννητο;

Οι Άνθρωποι δημιουργούν “κουτιά πνευματικής απομόνωσης” για να προστατεύσουν τον πολιτισμό τους. Αυτό είναι σύνηθες και ήταν κύριο χαρακτηριστικό της παλιάς ενέργειας. Δεν υπάρχει καμία κριτι­κή για το τι έχουν κάνει οι άντρες (και οι γυναίκες) με τις βασικές πνευ­ματικές πληροφορίες, που είναι η αγάπη του Θεού. Αυτό έχει γίνει ε­πειδή για πάρα πολλά χρόνια οι άντρες και οι γυναίκες προστάτευαν τον πολιτισμό τους, και αγαπητοί, αυτό έχει να κάνει ελάχιστα με τον Θεό. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους Ανθρώπους. Είναι τώρα πλέον καιρός να χρησιμοποιήσετε τη “διάκριση ακεραιότητας” σας. Εάν δεν σας “ακούγεται σωστό”, τότε δεν είναι. Εάν δεν σας ακούγεται σαν τον τρόπο της οικογένειας, τότε δεν είναι. Εάν, αντίθετα, το ακούτε αλλά και το αισθάνεστε να είναι χαρακτηριστικό του Ανθρώπου, τότε είναι.

Ακολουθούν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι αυτά τα κουτιά δημιουργήθηκαν για την προστασία του πολιτισμού, διότι σε αυτό που ακολουθεί δεν υπάρχει ευφυές πνευματικό νόημα. Μερικοί σε αυτά τα κουτιά, που αποφάσισαν ποιοι πρέπει να είναι οι κανόνες, θα σας πουν να μην κοιτάζετε σε κανένα άλλο κουτί, διότι τα άλλα κουτιά εί­ναι σατανικά! Θα σας πουν, και πάλι, πως με κάποιο τρόπο ο Θεός χαμογελά μόνο σε αυτούς! Το μόνο που θα κερδίσετε αν κοιτάξετε μέσα στα άλλα κουτιά είναι προβλήματα. Με δισεκατομμύρια ανθρώπους πάνω στον πλανήτη, που όλοι έχουν δημιουργηθεί από τον Θεό, θα σας πουν ότι μόνον αυτοί είναι πνευματικά “σωστοί”. Σας φαίνεται αυτό σαν να προέρχεται από την οικογένεια; Εάν ο Θεός είναι ο “Πατέρας”, τότε γιατί να απορρίψει τα περισσότερα παιδιά του και να χαμο­γελάει μόνο σε ελάχιστα;

Υπάρχουν και άλλα που σας δείχνουν πόσο “κατακερματισμένη” εί­ναι η αντίληψή σας για την οικογένεια. Ακόμη και μέσα στο κύριο σύ­στημα πίστης της ηπείρου σας, υπάρχουν πάνω από τριακόσια ή τε­τρακόσια κουτιά, που εμείς θα ονομάσουμε “υπο-κουτιά”. Καθένα από αυτά έχει τους δικούς του κανόνες - όλοι μοναδικοί για εκείνους, και θεωρητικά εκφράζοντες τον “δρόμο του Πνεύματος”.

Και τώρα θα σας δώσω τη μεγαλύτερη απόδειξη από όλες ότι η προστασία του πολισμού στην παλαιά ενέργεια ήταν η διαδικασία που δημιούργησε τις πνευματικές διαφορές: οι πόλεμοι σε αυτόν τον πλανήτη, ειδικά οι πρώτοι, είχαν να κάνουν με τον Θεό". Το γνωρίζατε αυτό; Σκοπός τους ήταν να πιέσουν τους Ανθρώπους να πάνε στο άλλο κουτί και να “σκέπτονται όπως εκείνοι”. Σε ποιο κουτί χαμογελούσε ο Θεός και σε ποιο κουτί δεν χαμογελούσε; Στο όνομα της αγάπης του Θεού, σφάχτηκαν Άνθρωποι κατά δεκάδες χιλιάδες. Εκείνους που δεν έμπαι­ναν στο “σωστό” κουτί τους σκότωναν. Πληθυσμοί που κάποιοι θεώ­ρησαν ότι βρίσκονταν σε “σατανικό” κουτί εξοντώθηκαν από εκείνους που ανήκαν σε πιο δυνατό κουτί. Σας φαίνεται αυτό να έχει σχέση με την απερίγραπτη αγάπη του Θεού;

Υπάρχει μία γυναίκα που γεννά δίδυμα. Το ένα είναι αγόρι, το άλλο κορίτσι. Είναι τυλιγμένα ώστε να είναι ζεστά και είναι πολύτιμα. Τα κοιτάει και τα δύο πολύ καλά από κοντά. Ποιο πιστεύετε ότι θα πετάξει στα σκουπίδια επειδή δεν πιστεύει σε κάτι συγκεκριμένο ή μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο; Θα σας πω: φυσικά και δεν θα το κάνει αυτό. Α­ντίθετα, θα τ’ αγαπάει εξίσου, χωρίς μέτρο, επειδή από τη δική της ο­πτική γωνία έχουν δημιουργηθεί ίσα. Και τα δύο έχουν πνευματική ου­σία. Και τα δύο είναι αγγελούδια! Και τα δύο βρίσκονται ισότιμα στον πλανήτη - κατ’ επιλογή - μέλη της οικογένειας.

Αγαπάτε Αλλήλους!

Πώς μπορούν οι Άνθρωποι ν’ αναπτύξουν αυτό το είδος της ι­σότητας της αγάπης; Έχουμε κάποιες οδηγίες για εσάς, κάτι που θα το έχετε καταλάβει φεύγοντας από εδώ. Αυτό είναι το κλειδί, και ελπίζω να είστε έτοιμοι: δύο λέξεις που καιρός ήταν να τις ακούσετε: «Αγαπά­τε Αλλήλους». Με αυτές τις οδηγίες και με καθαρή πρόθεση, θα σας πω τι πρόκειται να συμβεί.

«Κρύων, μας λες δηλαδή ότι οι θρησκείες των πολιτισμών αυτού του πλανήτη θα πρέπει να βγουν από τα κουτιά; Θα πρέπει οι θρη­σκείες όλου του κόσμου να εξαφανιστούν; Αυτό κι αν είναι πρόκληση!»

Δεν λέμε καθόλου αυτό. Καταλαβαίνουμε τους πολιτισμούς της Γης. Γι’ αυτό υπάρχουν εννέα βασικά διάμεσα που κάνουν Ανώτερες Ε­πικοινωνίες του Κρύων. Ένας σ’ αυτήν την ήπειρο, σας μιλάει και κα­τάγεται από τον πολιτισμό σας, επειδή μεγάλωσε σε αυτόν τον τόπο. Οι άλλοι έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά στις άλλες ηπείρους, μιλώ­ντας άλλες γλώσσες. Γι’ αυτό και υπάρχουν εννέα. Καταλαβαίνουμε τον πολιτισμό, την κουλτούρα. Καταλαβαίνουμε ότι το να γεννηθεί κα­νείς σε κάποιους πολιτισμούς σημαίνει επίσης ότι γεννιέται μέσα σ’ ένα συγκεκριμένο σύστημα πίστης. Αυτό δεν είναι έτσι για εσάς. Αυτό πρέπει να σας δείχνει ότι ο Θεός (Πνεύμα) καταλαβαίνει ό,τι συμβαίνει σε κάθε πολιτισμό. Γι’ αυτό και υπάρχουν θαύματα σε κάθε κουτί! Τι­μάμε και σεβόμαστε κάθε ανεξάρτητη “αναζήτηση για την αλήθεια”. Είναι γεγονός ότι αυτό είναι το δικό σας μάθημα! Γι’ αυτό βρίσκεστε εδώ (όπως έχουμε εξηγήσει). Οι αναζητήσεις σας είναι ιερές.

Η Ανάγκη για Ανεκτικότητα

Θα σας πούμε τι λέμε ότι μπορεί να συμβεί. Μπορεί να έρθει μια μέρα όπου οι παπάδες, οι μάγοι, οι γκουρού, οι μοναχοί, οι ραβίνοι, οι σαμάνοι, οι κληρικοί και άλλοι θρησκευτικοί αρχηγοί από όλα τα κου­τιά να συγκεντρωθούν -όχι για να δημιουργήσουν μια κοινή πίστη, όχι για να σπουδάσει ο ένας τα γραπτά του άλλου, όχι για να αλλάξουν τα πιστεύω τους, αλλά για να κοιτάξει ο ένας τον άλλον στα μάτια και να υψώσουν τα χέρια τους μαζί στον Θεό και να πουν: «Είμαστε όλοι οι­κογένεια. Δίνουμε στα άλλα μέλη της οικογένειας το δικαίωμα να πι­στεύουν αυτό που επιλέγουν να πιστεύουν! Μαζί, επιλέγουμε την αγά­πη! Μαζί επιλέγουμε την ανεκτικότητα».

Αυτό θα είναι αναγκαίο να γίνει ενώ προχωράτε στην εξέλιξή σας - ο κάθε ένας να έχει την άδεια των άλλων να λατρεύει ό­πως επιθυμεί - καμία κρίση ότι το άλλο κουτί είναι λάθος- κανένας αφορισμός γι’ αυτόν που δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτό που εσείς πι­στεύετε.

Αυτό προϋποθέτει σεβασμό για τον πολιτισμό του άλλου - σεβασμό για τις ερμηνείες του άλλου - μια γενική τάση πνευματικής ανάπτυξης και σοφίας, της οποίας οι πράξεις “φωνάζουν” ότι αγαπά­τε ο ένας τον άλλον!

«Κρύων», μπορεί να ρωτήσετε, «πού προβλέπεται αυτό στις Γρα­φές... ότι θα ενωθούμε έτσι;»

Δεν προβλέπεται. Οι Γραφές σταματούν στο 2012. Το ξέρατε αυτό; Τώρα θα γράψετε τα επόμενα πνευματικά κεφάλαια της Γης, κεφάλαια γραμμένα από καινούργιους εξελιγμένους Ανθρώπους με ένα βαθύ μπλε πνευματικό χρώμα.

«Κρύων, είναι πραγματικά δυνατόν αυτό; Υπάρχουν μερικοί πολιτι­σμοί και συστήματα πίστης, των οποίων οι Γραφές είναι βασισμένες στο γεγονός ότι οι άλλοι δεν έχουν Θεία προέλευση. Τι πρέπει να κά­νουν αυτοί;»

Κοιτάξτε την ιστορία σας. Μόλις σας είπαμε ότι οι άνθρωποι φτιάχνουν τους κανόνες. Όλοι αυτοί οι κανόνες προέρχονται από γρα­πτά αντρών. Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι πνευματικοί Άνθρωποι μπορούν να τους αλλάξουν με το κύρος που έχουν ως μέλη και τις αλλαγές μπορούν να τις δουν ως μια βελτίωση του συγκεκριμένου γραπτού. Αυ­τό δεν είναι καινούργιο. Μερικές από τις θρησκείες σας έχουν αλλάξει τους “κανόνες του Θεού” ακόμη και τώρα, την εποχή που ζείτε.

Είναι όμως δυνατόν; Ναι! Αναμένουμε ότι θα γίνει, γιατί προς τα ε­κεί κατευθύνεστε με την ενεργειακή δυναμική σας. Όχι ξαφνικά, αλλά σταδιακά, με τον καιρό. Είναι σαν την ενέργεια της ειρήνης. Όταν τα πλεονεκτήματα είναι ορατά, η διαίσθηση γνωρίζει τι πρέπει να γίνει για να εξαπλωθεί. 

Η θρησκεία στον πλανήτη θα επιβιώσει της νέας ενέργειας;

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για την εξέλιξη των πνευματικών συστημάτων στον πλανήτη. Έχουμε πει τι να αναμένετε και να παρακολουθείτε πώς θ’ αλλάξει η οργανωμένη θρησκεία. Στην ουσία ήδη συμβαίνει – μια πολύ αργή κατανόηση ότι τα συστήματά σας αντικαθρεφτίζουν απλώς αντιλήψεις κλαδιών του ίδιου δέντρου, δεν είναι αντίθετα μεταξύ τους αλλά μόνο διαφορετικά. Το περιγράφουμε πάλι, καθώς δείχνει πώς η συλλογική ψυχή παίζει ρόλο στην επίγνωση.

Έχει τεθεί το ερώτημα, «Θα επιβιώσουν οι θρησκείες;» και η απάντηση είναι ναι. Έχουμε ξαναπεί ότι δεν έχει σημασία πώς βρίσκουν οι Άνθρωποι το Θεό. Πραγματικά δεν έχει σημασία! Θα υπάρχουν πολλά επίπεδα Ανθρώπινης επίγνωσης, που θα αντιπροσωπεύονται από πολλούς τρόπους λατρείας και ανάπτυξης. Οι κουλτούρες δεν χρειάζεται να συγχωνευτούν σ’ ένα γκρουπ για να γίνουν φωτισμένες. Είναι σημαντικό να παραμείνουν όλες οι διαδικασίες, ώστε όσοι μόλις αρχίζουν, να περάσουν από όποια πνευματική διαδικασία επιθυμούν και να έχουν ικανό χρόνο να τιμήσουν το δικό τους χρονοδιάγραμμα μάθησης. Η αναζήτηση του Θεού είναι μοναδική για κάθε Άνθρωπο.

HJBM

Τι γίνεται λοιπόν με την οργανωμένη θρησκεία; Πώς θ’ αλλάξει;

Θ’ αρχίσει να βλέπει τη συνδετικότητα και αυτό διδάσκουμε. Όταν οι θρησκείες του πλανήτη αρχίσουν διάλογο και συνειδητοποιήσουν τελικά ότι είναι μεν μοναδικές, αλλά έχουν τον ίδιο ευσπλαχνικό σκοπό, θα χαλαρώσουν. Όταν δουν ότι είναι εντάξει να λατρεύουν όπως επιθυμούν, αναγνωρίζοντας συγχρόνως το δικαίωμα των άλλων να λατρεύουν όπως επιθυμούν, η σοφία θα διευρυνθεί. Θα δείτε διεύρυνση της πνευματικής επίγνωσης του πλανήτη, με αυξημένη γνώση και κατανόηση και συμπόνια. Όσο όμως είναι διαχωρισμένοι σε ομάδες, όπου η κάθε μία ισχυρίζεται ότι είναι η σωστή και δε συζητούν μεταξύ τους, δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη. Όμως το γνωρίζατε αυτό, έτσι δεν είναι;

Οι θρησκείες δεν πρόκειται να ελαττωθούν ή να φύγουν. Στην πραγματικότητα θα γίνουν μεγαλύτερες! Παρατηρήστε την καλύτερη κατανόηση μεταξύ των συστημάτων πίστης. Όταν βλέπετε διαχωρισμό και ριζοσπαστικές ιδέες, θα σας φαίνεται ανησυχητικό – όμως έτσι ήταν από την αρχή. Στη νέα ενέργεια θα αρχίσει να φαίνεται ότι είναι χαμηλότερης συνείδησης και όχι του Θεού. Η αλλαγή είναι παντού.

Δεν είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει συνειδητοποίηση ενός μονοθεϊστικού Θεού; Υπάρχει ένας Θεός, όπως εκφράζεται από τους περισσότερους στη Γη. Οι περισσότεροι επίσης πιστεύουν ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Ωστόσο διαχωρίζεστε σε χιλιάδες «δογματικά κομμάτια» αποφασίζοντας ποιος λατρεύει τον ένα Θεό με το σωστό τρόπο. Όσοι δεν το κάνουν, θα μένουν πίσω. Αυτή η συμπεριφορά θ’ αλλάξει. Έχει να κάνει με σύνδεση και συμπόνια για τη διαδικασία του άλλου.

«Κρύων, Θα έρθει ποτέ καιρός που να υπάρχει μία μόνον θρησκεία στη Γη;»

Όχι, δεν έχει σχεδιαστεί κάτι τέτοιο, και δεν είναι καθόλου πρακτικό να πιστεύετε ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Το δυναμικό είναι το εξής, αγαπητοί: Μπορεί να έρθει η εποχή που θα υπάρχει θρησκευτική ανοχή και δογματική σοφία. Ο συνεργάτης μου μίλησε νωρίτερα για τον "κακό Πάπα" [ένα προφητικό θέμα που σχετίζεται με το γεγονός ότι σύμφωνα με τα Χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας, οι Εσσαίοι αποκαλούσαν το Χριστό "κακό ιερέα". Τον έλεγαν έτσι επειδή μαρτύρησε τα μυστικά του ναού και προώθησε την Ανθρώπινη πνευματική ενδυνάμωση].

Γνωρίζετε γιατί υπάρχει αυτή η πρόγνωση, και ποιο είναι το δυναμικό για τον "κακό Πάπα";

Θα σας πω.

Αυτός ο Άνθρωπος μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλής στο "βασίλειό" του, γιατί θα πει το εξής: «Είναι καιρός για οικογενειακό προγραμματισμό! Είναι καιρός το θηλυκό γένος να τιμηθεί αποκτώντας την δυνατότητα και οι γυναίκες να γίνονται ιερείς!»

Καλά θα κάνει να έχει προστασία! Και είτε αυτό είναι το δυναμικό για τον επόμενο Πάπα ή τον μεθεπόμενο, έχει να κάνει με συμβόλαια που γίνονται αποδεκτά απορρίπτονται σ’ εκείνη τη θρησκευτική ιεραρχία. Βλέπετε, το Πνεύμα δεν μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για το ποιος θα είναι, επειδή αυτό εξαρτάται από το πώς η ανθρωπότητα ξεδιπλώνει τον εαυτό της μέσα στην πραγματικότητα που δημιουργεί. Δεν μπορούμε να σας πούμε ποιος θα είναι. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για έναν Πάπα σύντομης θητείας, ανάμεσα στον τωρινό και τον επόμενο. Δεν μπορούμε να σας πούμε ποιος θα είναι - εκείνος που θα τον αποκαλέσουν κακό Πάπα. Αλλά όταν συμβεί, αγαπητοί, θέλω να θυμάστε πού είχατε ακούσει γι αυτό!

Και έτσι είναι

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Επιμέλεια: Ρένα Λογιάκη

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1