urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

DED 1

Θεός: "Νομίζεις ότι μόνο και μόνο επειδή πεθαίνετε, σταματάτε να δημιουργείτε;

Συγγραφέας: Δεν ξέρω. Γι' αυτό σε ρωτάω.

Θεός: Έχεις δίκιο. Όταν πεθαίνεις, δεν παύεις να δημιουργείς. Το καταλαβαίνεις αυτό;

Συγγραφέας: Ναι.

Ωραία. Ο λόγος τώρα που δεν παύεις να δημιουργείς όταν πεθαίνεις είναι ότι δεν πεθαίνεις ποτέ. Δεν μπορείς να πεθάνεις γιατί είσαι η ίδια η ζωή. Και η ζωή δεν μπορεί να μην είναι ζωή. Επομένως, δεν μπορείς να πεθάνεις. Έτσι, τη στιγμή του θανάτου σου, αυτό που γίνεται είναι... ότι συνεχίζεις να ζεις.

Γι' αυτό πάρα πολλοί άνθρωποι, όταν "πεθαίνουν", δεν το πιστεύουν, επειδή δε βιώνουν ότι είναι νεκροί. Αντίθετα, αισθάνονται (επειδή είναι) πάρα πολύ ζωντανοί. Υπάρχει λοιπόν κάποια σύγχυση σ' αυτούς. Ο Εαυτός μπορεί να βλέπει το σώμα να κείτεται εκεί, σωριασμένο, χωρίς να κουνιέται, κι όμως ο Εαυτός κινείται ξαφνικά σε όλο το χώρο. Συχνά, έχει την εμπειρία ότι κυριολεκτικά πετάει γύρω-γύρω στο δωμάτιο και ύστερα ότι βρίσκεται παντού στο χώρο, ταυτόχρονα. Και όταν επιθυμεί να δει κάτι από κάποια συγκεκριμένη οπτική γωνία, βρίσκεται ξαφνικά να βιώνει αυτό ακριβώς.

Αν η ψυχή (το όνομα που θα δίνουμε τώρα στον Εαυτό) αναρωτηθεί: "Μα τι γίνεται; Γιατί δεν κουνιέται το σώμα μου;" θα βρεθεί ακριβώς εκεί, να αιωρείται πάνω από το σώμα, παρακολουθώντας την ακινησία του με περιέργεια.

Αν κάποιος μπει στο δωμάτιο και η ψυχή σκεφτεί: "Ποιος είναι αυτός;" αμέσως η ψυχή θα βρεθεί μπροστά ή δίπλα σ' εκείνο το πρόσωπο.

Έτσι, μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, η ψυχή μαθαίνει ότι μπορεί να πάει παντού, με την ταχύτητα της σκέψης της. Μια αίσθηση απίστευτης ελευθερίας και ελαφράδας καταλαμβάνει την ψυχή και συνήθως της χρειάζεται λίγος χρόνος για να 'συνηθίσει' όλο αυτό το στριφογύρισμα με την κάθε της σκέψη.

Αν το άτομο είχε παιδιά και σκεφτεί εκείνα τα παιδιά, αμέσως η ψυχή βρίσκεται κοντά τους, όπου κι αν βρίσκονται. Έτσι μαθαίνει ότι όχι μόνο μπορεί να βρεθεί όπου θέλει με την ταχύτητα της σκέψης, αλλά ότι μπορεί να βρίσκεται σε δυο διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα. Ή σε τρία. Ή σε πέντε. Μπορεί να υπάρχει, να παρατηρεί και να κάνει πράγματα σ' αυτά τα μέρη την ίδια στιγμή, χωρίς καμιά δυσκολία ή σύγχυση. Ύστερα, η ψυχή μπορεί να 'ξαναενώσει' τα μέρη της, επιστρέφοντας ξανά σε ένα χώρο, απλώς και μόνο με το να εστιάσει ξανά τη σκέψη της.

Η ψυχή θυμάται στη μεταθανάτια ζωή αυτό που θα ήταν καλό να θυμάται και σε τούτη: ότι κάθε αποτέλεσμα δημιουργείται με τη σκέψη και ότι η εκδήλωση είναι αποτέλεσμα της πρόθεσης.

Αυτό στο οποίο εστιάζομαι, αυτό το οποίο είναι η πρόθεσή μου, γίνεται η πραγματικότητά μου.

Ακριβώς. Το μόνο που διαφέρει είναι η ταχύτητα με την οποία βιώνεις το αποτέλεσμα. Στην υλική ζωή, μπορεί να μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα ανάμεσα στη σκέψη και στην εμπειρία. Στη σφαίρα του πνεύματος δεν υπάρχει αυτό το διάστημα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα".

Συζήτηση με το Θεό-3

Neale Donald Walsch

Η Δυναμική της Επιτυχίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΡΥΩΝ»

O Δικός σας Θάνατος

Χρειάζεται να σου πω, αγαπητέ Άνθρωπε, πως δεν υπάρχει προκαθορισμένος χρόνος για το θάνατο σας. Κανείς σας δε γνωρίζει πότε θα αποχωρήσει. Μόνο εσείς θα καταλάβετε και θα γνωρίζετε πότε τελειώνει η Ανθρώπινη αυτή ζωή. Να πόσον έλεγχο έχετε στη ζωή σας. Εννοώ ακόμη και σε βαθμό που μπορεί να πείτε, «Έχω μία πάθηση Κρύων. Σαφώς δεν είχα ανάμειξη σ' αυτό».

Ω, ναι, είχατε. Και έχετε όλον τον εξοπλισμό για να την ξεφορτωθείτε. Ολόκληρη η θεότητα μέσα σας, όλες οι επιλογές ζωής και θανάτου, βρίσκονται στο DNA, αγαπητέ Άνθρωπε. Συνηθίστε το. Έχετε τον έλεγχο και πάντοτε τον είχατε. Μια παλιά ενέργεια σας έκανε ν' αμφιβάλλετε, αλλά η νέα αυτή ενέργεια είναι εκεί για να την πάρετε.

Λοιπόν αγαπητοί μου, θα γιορτάζετε όσα δεν έλαβαν χώρα; Περισσότερα από 20 άτομα στην αίθουσα είχαν δεδομένες συνθήκες θανάτου όταν ήρθαν στον πλανήτη, αλλά τις ακύρωσαν με ελεύθερη πνευματική επιλογή. Δεν αποτελεί προκαθορισμό, αλλά μάλλον προδιάθεση. Αυτό που σχεδιάσατε για τον εαυτό σας όταν ήρθατε εδώ, που πολλοί αποκαλούν «συμβόλαιο», ματαιώθηκε με ελεύθερη επιλογή να το αλλάξετε. Τούτο συνέβη επειδή όσα ανακαλύψατε κατά την παραμονή σας εδώ σας άλλαξαν. (παρακαλώ δείτε το Λινκ κάτω από το βίντεο και ακυρώστε το Κάρμα σας! Αν έχετε βάλει στο συμβόλαιό σας να πεθάνετε, ζητώντας το Ουδέτερο Εμφύτευμα που αναφέρεται στο βίντεο το ακυρώνεται)

Όταν αποχωρείτε δεν υπάρχει καμία εκδίκαση, αγαπητοί μου, καμία κριτική όταν επιστρέφετε στη δημιουργική Πηγή. Έχετε το μεγαλύτερο πάρτι όλων. Είναι αλληγορία, αλλά μπορείτε να φανταστείτε πώς ίσως μοιάζει να έχετε τη συνείδησή σας, όπως τώρα, αλλά αφυπνισμένη σ' ένα μέρος μεγαλειώδες. Χωρίς να έχετε μάτια, μπορείτε να βλέπετε όλες τις διαστάσεις, όλες τις μορφές φωτός, κάθε μορφή ήχου. Μπορείτε να φανταστείτε πώς μοιάζει αυτό; Όχι... Ζείτε στο ασπρόμαυρο και το χρώμα παρουσιάζεται. Είναι σαν να έχετε ένα εκατομμύριο μάτια, ένα εκατομμύριο αυτιά. Φαίνεται να μην υπάρχει τότε τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε, επειδή είστε τόσο πολύ μέρος της δημιουργικής Πηγής, του Θεού. Αυτό συμβαίνει και αγαπητοί μου είστε συνδεδεμένοι - ακούστε με - είστε συνδεδεμένοι για πάντα με το ένα πράγμα που δεν μπορεί να καταστραφεί με τον θάνατο. Και αυτό είναι η αγάπη που έχετε για τους άλλους που έμειναν πίσω. Ο θάνατος δεν είναι ό,τι νομίζετε, απλά δεν είναι.

Θέλω να προετοιμάσετε τα παιδιά σας για κάτι που ίσως δε διδαχθήκατε πουθενά αλλού εκτός από εδώ. Θέλω να τα κοιτάξετε στα μάτια και να πείτε: «Θα έρθει μια μέρα που θα πεθάνω. Δεν έχει σημασία πώς θα φύγω, αυτό είναι απλώς στη γραμμικότητα. Το σημαντικό είναι ότι ένα κομμάτι και μέρος της ψυχής μου που τώρα γνωρίζετε, θα επιστρέψει και θα είναι μαζί σας μέχρι τη δική σας τελευταία ανάσα. Και θέλω να με νιώθετε, θέλω να μου μιλάτε, θέλω να με θυμάστε σαν να είμαι πραγματικά μαζί σας». Αν αρχίσετε να το λέτε αυτό στα παιδιά σας, θα το κάνουν πιο αληθινό απ’ ότι είναι σήμερα. Επειδή στη γραμμικότητα είναι τόσο δύσκολο να φανταστείτε αυτόν που έχει πεθάνει, να επιστρέφει και να κάθεται στην αγκαλιά σας. Σε άλλη μορφή, διαθέσιμη προσωπικά, διαισθητικά σ’ εσάς κάθε μέρα. Δεν είναι φαντασίωση, δεν είναι απλά διαίσθηση ή ελπίδα ότι αυτό το άτομο ίσως να είναι μαζί σας ακόμα. Είναι μαζί σας με τρόπο που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε. Σε κάθε κύτταρο είναι μαζί σας.

Ο Άνεμος της Μετάβασης

Τι μπορώ να πω για τον θάνατο που να μην το γνωρίζετε ήδη; Λοιπόν, νομίζω ότι έχω πολλά να πω. Πρώτα απ’ όλα, οι κανόνες: Δεν γνωρίζετε πότε πρόκειται να συμβεί. Ξέρετε ότι χρειάζεται να κρατήσουμε εδώ μερικούς από εσάς για πολύ χρόνο; Διότι δεν έχετε τελειώσει ό,τι αρχίσατε.      Για άλλους από εσάς, είναι καλύτερα να γίνει η μετάβαση νωρίτερα παρά αργότερα, ώστε ν’ ακολουθήσετε το δικό σας σχέδιο. Σας χρειαζόμαστε σύντομα σ’ ένα νέο μέρος στον πλανήτη, να είστε νέοι. Χρειαζόμαστε η Ακασική σας γνώση ν’ αφυπνιστεί νωρίς και να συνεχίσετε να αναπτύσσετε ό,τι κάνετε τώρα, έχοντας την ενέργεια της νιότης.

Σας χρειαζόμαστε σε ορισμένη ηλικία ώστε να πολιτευθείτε, όπως ακριβώς το σχεδιάσατε. Χρειάζεται να είστε νέοι και για άλλους λόγους, που θα έπρεπε να είναι φανεροί, βλέποντας απ’ τη σκοπιά μας.

Λοιπόν, δεν γνωρίζετε πότε φεύγετε. Διώξτε το φόβο αυτής της μετάβασης, ώστε να κατανοήσετε τους βαθύς λόγους, όπως και όσους βοηθήσατε να δημιουργηθούν, όταν ήσαστε στη δική μου πλευρά. Η ίδια η διαδικασία αφύπνισης βοηθά ν’ αποφασίσετε πότε θα μεταβιβάσετε την ενέργεια και θα μετακινηθείτε πάλι μέσω μετάβασης.

Θέλω να σας πω ένα χαρακτηριστικό που μάλλον δεν έχετε σκεφτεί… Ο θάνατος είναι εκφοβιστικός. Από σωματικής άποψης, έχετε μια εκπληκτική θέληση να επιβιώσετε. Το τελευταίο που θέλει οποιοσδήποτε, ακόμη και τα βακτήρια, είναι να πεθάνει. Έτσι η επιβίωση σάς ωθεί να ζήσετε και κανείς δε βαδίζει απλά στο θάνατο χωρίς φόβο. Αυτό θα παραμείνει και είναι όπως θα έπρεπε. Υπάρχει όμως ένα δώρο που σας δίνουμε και δεν το γνωρίζετε καν.

Κατά τη στιγμή της μετάβασης, όταν σταματά η καρδιά και παίρνετε την τελευταία ανάσα, εμείς είμαστε εκεί. Όλοι οι άγγελοι από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο είναι επίσης εκεί και ανάβουν ένα φως που σας βάζει σε γαλήνη. Είναι τόσο μεγάλη γαλήνη που ο φόβος δεν μπορεί να υπάρχει.

Σε κλάσμα δευτερολέπτου γνωρίζετε ότι είναι όλα καλά. Θα το λέγατε ίσως πνευματικό αναισθητικό, αλλά εμείς το αποκαλούμε δώρο του Δημιουργού.

Ο Άνεμος της Μετάβασης λοιπόν από τη δική μας σκοπιά, μια κβαντική σκοπιά, είναι πανέμορφος. Αντιπροσωπεύει τη στιγμή που συνειδητοποιείτε ότι έχετε τελειώσει με τη ζωή αυτή. Είναι μόνο για ένα δευτερόλεπτο και μετά φεύγει. Τότε περνάτε μια τριήμερη διαδικασία ενθύμησης του ποιοι είστε. Μέρος από εσάς είναι ακόμα στον πλανήτη και μέρος σας είναι μαζί μας. Είναι όλο πανέμορφο.

Κάποιοι έχουν περάσει εμπειρία σχεδόν θανάτου και την περιέγραψαν όσο καλύτερα μπορούσαν, όμως όλοι λένε ότι επέστρεψαν διαφορετικοί. Ω Άνθρωπε, είδαν ένα κομμάτι από αυτό· είδαν ένα κομμάτι του δημιουργού και όταν επέστρεψαν, αναφώνησαν: «Δε θα το πιστέψετε! Ήμουν νεκρός για μια στιγμή και άκουσα μελωδίες και είδα φως». Απλώς ρωτήστε τους και θα σας πουν. Αυτό λοιπόν είναι το δώρο της μετάβασης, για το οποίο δεν έχουμε μιλήσει ποτέ πριν.

Δεν υπάρχει κεντρί θανάτου Άνθρωπε. Το μόνο κεντρί είναι για όσους μένουν πίσω και δεν γνωρίζουν πού είσαι. Νιώθουν ότι έχεις φύγει για πάντα, αλλά δεν είναι έτσι. Ούτε έχουν φύγει οι ψυχές εκείνων που έχασες όλα αυτά τα χρόνια, αγαπητέ ακροατή και αναγνώστη. Το ήξερες ότι οι γονείς που ίσως έχεις χάσει, θα είναι μαζί σου μέχρι την τελευταία αναπνοή σου; Σου κρατούν το χέρι όλη την ώρα. Είναι πολύπλοκο, αλλά είναι μέρος ενός όμορφου πολυδιάστατου συστήματος ψυχικής ομάδας. Κάποιοι γνωρίζετε ότι έχω δίκιο, καθότι τους έχετε αισθανθεί.

Άνθρωποι, ας γνωρίζετε ότι η ψυχική σας ομάδα μπορεί να είναι σε αρκετά μέρη την ίδια ώρα. Έχουμε ξαναδώσει την πληροφορία αυτή. Οι ψυχές μπορεί να ενσαρκωθούν κάπου αλλού στον πλανήτη και ταυτοχρόνως να είναι μαζί σας, σε μορφή που αντιλαμβάνεστε σαν οδηγό. Μη ρωτάτε «πώς», διότι δεν βγάζει νόημα στην πραγματικότητά σας. Είναι ένα πανέμορφο σύστημα. Ο θάνατος δεν έχει κανένα κεντρί!

Εάν χάσετε κάποιον που αγαπάτε, θέλω να θυμάστε το εξής: Μπορεί να μοιάζουν ακίνητοι, ψυχροί και ότι έχουν φύγει για πάντα, όμως αυτό ισχύει απλώς στο 3D πεδίο και δεν είναι η αλήθεια. Είναι ζωντανοί και καλά και σας βλέπουν παρακαλώντας να δείτε την ενέργεια αγάπης που εκπροσωπούν. Δεν έχουν εξαφανιστεί.

Θα έρθει μια μέρα που όλοι θα πάρετε την τελευταία αναπνοή σας. Δεν είναι μια λυπηρή μέρα για εσάς. Ίσως να είναι λυπηρή για όσους αφήνετε πίσω, αλλά όχι για εσάς. Όλοι το έχετε ξανά βιώσει αυτό. Όσοι ακούν [την ηχογράφηση], όσοι βρίσκονται στην αίθουσα και όσοι διαβάζουν το κείμενο… ακούστε με. Όταν τελειώσετε με τη φυσική σας ζωή, πηγαίνετε στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Εκεί εναποθέτετε στον Κρύσταλλο την ουσία όσων έχετε επιτύχει. Όλες οι όμορφες σκέψεις, όλες οι σκέψεις που σας έμαθαν πράγματα, όλες οι επιφοιτήσεις σας, όλες εμποτίζονται σε εκείνο το υπερδιάστατο αντικείμενο. (Δείτε το Λινκ κάτω από το βίντεο)

Τότε το κομμάτι σας που δεν ήταν Ανθρώπινο (το υπερδιάστατο μέρος της ψυχής) αφήνει τον πλανήτη και ανασυνδυάζεται με τον Ανώτερο Εαυτό. Όλα όσα είχαν διαχωριστεί – η θεϊκότητα των κυττάρων, όλοι οι οδηγοί, επιστρέφουν πάλι στο κατάλληλο κομμάτι του Θεού. Αυτό ακριβώς είναι που θα έπρεπε να γιορτάζετε. Εγώ το κάνω! Καθώς όταν σας συναντώ στην άλλη πλευρά, συναντώ έναν αδελφό / μια αδελφή. Το κάνω αυτή τη στιγμή. Αποχαιρετώ όσους με αφήνουν, για να γεννηθούν. Καλωσορίζω πάλι εκείνους που απεβίωσαν και επιστρέφουν σπίτι. «Κρύων, πώς μπορείς να είσαι ταυτόχρονα σε τόσα μέρη;» Εάν καταλαβαίνεις, δεν έχει νόημα αυτή η ερώτηση. Δεν είμαι μοναδικός. Είμαι ένα κομμάτι του Δημιουργού, ακριβώς όπως κι εσύ.

«Ο Εκπληκτικός Άνθρωπος»

«Εσύ» δεν είσαι όλος εδώ! Πώς θα μπορούσες να είσαι, εάν έχεις έναν Ανώτερο Εαυτό; Ποιος είναι ο Ανώτερος Εαυτός; Είσαι εσύ, ή όχι; Είναι «εαυτός», ή όχι; Εάν είναι ένα αληθές μέρος από σένα και δεν είναι εδώ, τότε δεν είσαι πλήρης εδώ, είσαι; Βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου. Το σκέφτηκες ποτέ αυτό; Πράγματι λοιπόν δεν είστε όλοι εδώ. Αυτό ανοίγει την πόρτα της κατανόησης για ν' αναγνωρίσετε επίσης ότι αποτελείτε μία πνευματική ομάδα [περισσότεροι από δύο], που μπορεί στα αλήθεια να βρίσκεστε σε πολλά μέρη!

Ο Ανώτερος Εαυτός κάθε Ανθρώπου εμπλέκεται με τους άλλους Ανώτερους Εαυτούς των άλλων Ανθρώπων. Πώς αλλιώς νομίζετε ότι θα μπορούσε να δουλέψει η συν-δημιουργία; Δεν συν-δημιουργείτε στο κενό, ξέρετε. Κάθε φορά που αλλάζετε την πραγματικότητα σας και δημιουργείτε μία κατάσταση, διασυνδέεστε με την πραγματικότητα κάποιου άλλου. Κάθε φορά που αλλάζετε την κατάστασή σας, επηρεάζετε όσους βρίσκονται γύρω σας. Επομένως, τι είδους ελεύθερη βούληση θα είχε η ανθρωπότητα, εάν λίγοι μόνο θα μπορούσαν να κατευθύνουν την ενέργεια για τους πολλούς; Πάρα πολλά λαμβάνουν χώρα έξω από τη λεγόμενη προσωπική σας επίγνωση, και ο θάνατος – ή το ενδεχόμενο θανάτου – είναι ένα από αυτά.

Εκείνο το πρόσωπο που έχει φύγει στέκεται ακριβώς μπροστά σας και λέει τα εξής:

Τι πρόκειται να κάνεις με την κατάσταση που σχεδιάσαμε;

Εγώ το έκανα με όλη μου την αγάπη, όπως είχαμε συμφωνήσει να συμβεί. Και τώρα έχεις την επιλογή - μπορείς να θρηνείς το υπόλοιπο της ζωής σου και να είσαι θύμα, λέγοντας το όνομά μου καθημερινά, πονώντας γι αυτό, ή να μ’ ευχαριστήσεις για το δώρο αγάπης και να αποφασίσεις τι θα κάνεις με αυτά τα συναισθήματα σου.

Αυτή είναι η στιγμή όπου η ζωή σας είναι ώριμη γι αποφάσεις και αλλαγές! Γιατί τώρα βρίσκεστε σε χαμηλό σημείο, και ίσως είναι η ώρα για πρόθεση, για πνευματική αφύπνιση. Είναι πράγματι η ώρα γι' αυτό.

Αυτά είναι τα δώρα που έχουν δοθεί προκειμένου να επιτρέπεται στους ανθρώ­πους να παίρνουν αποφάσεις ζωής. Βλέπετε, το Πνεύμα καταλαβαίνει την ανθρώπινη φύση σας! Έτσι δεν υπάρχει ακατάλληλος θάνατος. Είναι ίσως δύ­σκολο να δείτε, αλλά πάντοτε η σύνδεση αγάπης είναι εκεί. Όποιον και αν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει, θα πρέπει να κατανοήσετε ότι εξακολουθεί να / βρίσκεται ανάμεσά σας (και ανάμεσά μας). Δεν έχουν πεθάνει! Έχουν αλλάξει την ενέργεια και αλλαγή της ενέργειας είναι η αναζήτηση της αγάπης, με σκοπό την ανύψωση του πλανήτη. Και εξακολουθούν να στέκονται εκεί και να λένε, «Τι θα κάνεις με αυτό;»

Κάθε ανθρώπινο ον έχει το σετ των εντολών για την απελευθέρωση της ορμόνης του θανάτου! (Από τον Λη: μπορεί να μην είναι ακριβώς ορμόνη με τον τρόπο που η επιστήμη το ορίζει, αλλά δεν υπάρχει για την ώρα καταλληλότερη λέξη.) Αγαπητοί μου, χωρίς αυτό το σετ των εντολών, το ανθρώπινο σώμα μπορεί να ζήσει πάνω από 900 χρόνια. Σήμερα όμως έχετε αυτό το σετ των εντολών που προκαλεί την διακοπή της φυσικής αναγέννησης, και το αποτέλεσμα είναι η γήρανση και ο θάνατος. Για να ελευθερωθεί αυτή η ουσία του θανάτου χρειάζεται ένα ρολόι – και υπάρχει. Μέσα στη δομή του DNA και των γονιδίων σε κάθε κύτταρο του σώματος σας υπάρχει ένας χρονογράφος – ένας μηχανισμός που μετράει. Είμαστε εδώ για να σας πούμε για πρώτη φορά ότι είναι αυτός ο μετρητής που φέρνει το τέλος σας. Eίναι ο καταλύτης του θανάτου.

Τώρα λοιπόν, ξέρετε ότι υπάρχει ένας μηχανισμός που μετράει μέσα στον μηχανισμό του ιερού σώματος σας, μετράει τις ημέρες της εφηβείας. Μετράει τις ημέρες του αναπαραγωγικού κύκλου, καθώς και τις ημέρες για την προοδευτική και αυξανόμενη απελευθέρωση του χημικού του θανάτου! Καλείστε λοιπόν να βρείτε τον παλμικό μηχανισμό που συγχρονίζει αυτά τα ρολόγια, ώστε κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος να γνωρίζει ταυτόχρονα την ώρα. Το έχετε ονομάσει «ρολόι του σώματος». Η ορμόνη του θανάτου ελευθερώνεται κατόπιν σχεδίου και διακόπτει την ανανέωση. Αυτό το ονομάζετε γήρας. Έτσι έχετε δομηθεί, και μπορεί να πείτε, «Τι τραγωδία!» Αλλά εμείς σας λέμε, «Εσείς το προγραμματίσατε». Μπορεί να προσθέσετε, «Γιατί να υπάρχει κάτι τέτοιο; Γιατί αυτό το μήνυμα είναι τόσο δυνατό ή ιερό; Αν είναι αλήθεια, είναι τόσο θλιβερό».

Το ΓΙΑΤΙ εξηγείται επειδή ήταν απαραίτητο για τον πλανήτη να δημιουργήσει μια ανθρώπινη ενσάρκωση που θα παρείχε ένα σχετικά σύντομο τερματισμό του μαθήματος – κατόπιν μια άλλη ενσάρκωση με μια άλλη μορφή έκφρασης, διατηρώντας τα καρμικά επιστρώματα του παρελθόντος. Με άλλα λόγια, η μία μικρής διάρκειας ζωή μετά την άλλη δημιούργησε τον μηχανισμό του κάρμα που ήταν απαραίτητος για την ανύψωση των δονήσεων αυτού του πλανήτη. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούσε ο μηχανισμός. Ο πλανήτης δημιουργήθηκε από σας, ως μέρη του Θεού που είστε, ώστε να συμβάλετε σε μια ισορροπημένη απόφαση του Θεού. Στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας , συγκλονίσατε ολόκληρο το σύμπαν! Γιατί οι δονήσεις του πλανήτη και αυτών που τον κατοικούν βρίσκονται σε διαρκή επιτάχυνση τα τελευταία χρόνια, εντελώς αντίθετα με όλο το δυναμικό που φαινόταν ότι θα μπορούσε να συμβεί. Για τον λόγο αυτό είμαστε εδώ! Έχετε αλλάξει το μέλλον σας, και είμαστε εδώ για να βάλουμε σε εφαρμογή τους μηχανισμούς της αλλαγής και να σας φέρουμε καινούργιες πληροφορίες γι αυτά που έχετε κάνει. Δεν έχουμε εμείς τον έλεγχο – ΕΣΕΙΣ τον έχετε. Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε αρχικά η ορμόνη του θανάτου, αγαπητοί μου, για να υπηρετήσει ένα σύστημα που τώρα αρχίζει να αποσύρεται. Καταλαβαίνετε τι σας μεταφέρεται απόψε; Το σύστημα των σύντομων ζωών αλλάζει! Γι αυτόν τον λόγο, σας προσκαλούμε ν’ ακούσετε προσεκτικά, ώστε να κατανοήσετε ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν ο μηχανισμός του ρολογιού και της θανατικής ορμόνης μπορέσει ν’ αποφευχθεί.

«Βιολογία, το Σπουδαιότερο Ανθρώπινο Χαρακτηριστικό», Ρίνο, Νεβάδα,

(Κρύων Βιβλίο 6 – «Σε Συνεργασία με τον Θεό» - σελ.128-129)

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1