urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 tgb 2

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ

στην πόλη Totowa, New Jersey των Η.Π.Α.

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Επανέρχομαι μ’ ένα μήνυμα σχετικά με την αντίληψη. Η αλλαγή που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη, αφορά εσάς. Αφορά στην επικοινωνία. Καθώς αυτό που βρίσκεται μέσα σας το ονομάσατε Ανώτερο Εαυτό σας και παραμένει ακαθόριστο, επειδή απλώς δεν μπορεί να καθοριστεί σωστά στις τρεις διαστάσεις. Γι αυτό συχνά παρεξηγείται. Είναι καιρός ν’ ακούσουν όλοι το μήνυμα αυτό, αν και θα υπάρχουν σημεία που ίσως δε θα καταλάβετε. Το κουτί στο οποίο βρίσκεστε, είναι ένα κουτί επιβίωσης στις τρεις διαστάσεις. Είναι το μόνο που γνωρίζετε. Οπότε θα βασίζετε όσα βλέπετε και θα παίρνετε αποφάσεις, μόνο βάσει όσων νομίζετε ότι ξέρετε. Στην πραγματικότητα, είναι αδύνατο να βασιστείτε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε – κι όμως σας ζητάμε να προσπαθήσετε.

Είναι δύσκολο ν’ αναλογιστεί τα πολυδιάστατα πράγματα η ανθρωπότητα. Εάν βγαίνατε έξω από το πλαίσιο που γεννηθήκατε και την πραγματικότητα που έχετε βιώσει, θα ήταν μια μπερδεμένη εμπειρία. Πώς λοιπόν να σας ζητήσουμε να σκεφτείτε με τρόπους που είναι πέρα από τις γνώσεις ή τα βιώματά σας;

Η ενέργεια στον πλανήτη αλλάζει. Θα λέγατε ίσως ότι η εργαλειοθήκη του Εργάτη Φωτός εμπλουτίζεται. Η νέα εργαλειοθήκη λοιπόν είναι το κλειδί, ώστε να κάνετε αυτό που λέω τώρα ότι είναι δυνατόν και ν’ αρχίσετε να σκέφτεστε με πολυδιάστατο τρόπο, ακόμα και χωρίς να το καταλάβετε. Βλέπετε, μέρος της εργαλειοθήκης είναι νέα βοήθεια. Αρχίζει με αυξημένη τη διαίσθηση της γηραιάς ψυχής.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με μια θετική βεβαίωση, μια δήλωση πρόθεσης για κατανόηση. Όπως κάθεσαι ενώπιον του Πνεύματος, σ’ ένα γκρουπ σαν αυτό, ή μόνος σου ακούγοντας ή διαβάζοντας όπως μερικοί τώρα, ζήτα μια απονομή σοφίας: «Αγαπητό Πνεύμα, βοήθα με να καταλάβω σε πολυδιάστατο επίπεδο τις έννοιες που παρουσιάζονται».Επειδή εάν μπορείς να ενισχύσεις τη σοφία σου, θα αυξήσει την επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές του πέπλου.

Ο Εξανθρωπισμός του Θεού

Θα δώσω τον τίτλο της επικοινωνίας αυτής, ώστε να μην το κάνει ο συνεργάτης μου. Δε δίνω πάντα τίτλο, καθότι η ετικετοποίηση γίνεται για 3D λόγους. Στη δική σας πραγματικότητα θέλετε μια ετικέτα για το μήνυμα που θ’ ακούσετε. Θα σας τη δώσω λοιπόν, απλώς σαν μια διχοτόμο άσκηση. Ο τίτλος θα είναι «Ο Εξανθρωπισμός του Θεού».

Ο συνεργάτης μου κάθεται σ’ ένα κάθισμα. Του πήρε 22 χρόνια για να φέρει σ’ εσάς τις θεμελιώδεις σκέψεις μου. Παρόλο που οι θεμελιώδεις αυτές σκέψεις από την άλλη πλευρά του πέπλου, είναι και μέσα σε κάθε Άνθρωπο, μέσα στον Ανώτερο Εαυτό σας, δεν είναι εύκολο να έχετε πρόσβαση. Επειδή υπάρχουν σε πολυδιάστατη μορφή και όχι σε κάποια που συσχετίζεται ο Άνθρωπος.

Οπότε χρειάστηκε 22 χρόνια ο συνεργάτης μου, για να αποδώσει γραμμικά τις έννοιες σε σειρά λέξεων, παρουσιασμένων σε γλώσσα που θα καταλάβετε.

Δε θα κατανοήσετε όλοι εδώ ή όσοι το διαβάζουν, ό,τι διδάσκω σήμερα. Το γνωρίζω, καθώς το Πνεύμα δε μιλά στους Ανθρώπους με τέτοια λόγια. Αντιθέτως, το Πνεύμα μιλάει με τις λεγόμενες διαισθητικές αναλαμπές, έξω από τον γραμμικό χρόνο και όλα ταυτοχρόνως. Έτσι παίρνετε τις καλύτερες πληροφορίες σας. Κι όμως πολλοί νιώθετε ότι έχετε καθορίσει το Θεό.

Παραδείγματα Γραμμικότητας

Όπως κάθεστε εδώ, ίσως κάποιος που έχει έρθει για πρώτη φορά, κάνει την ερώτηση: «Ποιος είσαι εσύ Κρύων και από πού προέρχεσαι;» Οι δύο αυτές ερωτήσεις μπορεί να είναι απόλυτα λογικές και φυσικές, για όποιον ακούει ή διαβάζει το μήνυμα αυτό· σας λέω όμως ότι οι ίδιες οι ερωτήσεις προδίδουν τον γραμμικό τρόπο σκέψης. Καθότι ο Κρύων δεν είναι ποιος και δεν είναι από πουθενά. Πώς γίνεται αυτό; Μπορώ να σας το εξηγήσω μόνο μέσα από αλληγορίες. Γνωρίζω ότι οι αλληγορίες δεν αντέχουν σε ενδελεχή εξέταση, καθότι καμία παρομοίωση δεν είναι τέλεια. Θεωρήστε το λοιπόν μόνο σαν ένα κοντινό παράδειγμα, για ν’ αρχίσετε να καταλαβαίνετε τη διαδικασία.

Ας πούμε ότι νιώθεις φοβερή αγάπη στη ζωή σου για ένα άλλο άτομο, ή για ένα ζώο, ή το παιδί σου. Ας πούμε ότι είναι υπερβολική και ίσως να κλαις από χαρά, τόσο δυνατή είναι! Τώρα, όταν νιώθεις έτσι, κοιτάς γύρω και λες: «Αλήθεια, ποιος είσαι εσύ; Ποιος είναι εκεί;» Θα απευθυνόσουν σ’ αυτό το αίσθημα αγάπης σαν να είχε σώμα και να το ρωτήσεις: «Από πού προέρχεσαι;» Δε θα το ’κανες! Αντιθέτως, θα το αποδεχόσουν λέγοντας: «Ξέρω ότι προέρχεται από μένα, αλλά δεν μοιάζει δικό μου κομμάτι».

Υπάρχει κάτι στην αγάπη. Προέρχεται από παντού. Διεισδύει στην ψυχή του Ανθρώπου. Τη νιώθεις τόσο δυνατά. Δεν γνωρίζεις εάν σου στέλνεται ή αν σου τραβιέται· απλώς υπάρχει. Είναι όμως κάτι ασυνήθιστο και βαθύ, σχεδόν σαν να είναι μέρος από κάτι άλλο, μεγαλύτερο. Μήπως είναι το Θεϊκό κομμάτι μέσα σου που εξαπλώνεται; Θα είχες δίκιο να το πεις. Η αγάπη δεν είναι ατομική. Δεν μπορείς να την κομματιάσεις, ούτε να της βάλεις ένα σώμα και να την ονομάσεις. Είναι μια έννοια που επηρεάζει κάθε κύτταρο του σώματός σου και όλες τις λειτουργίες του. Μερικές φορές μάλιστα παίρνει τον έλεγχο! Αυτή είναι η ομορφιά της αγάπης.

Εγώ δεν είμαι ένας ποιος. Με ακούτε διαμέσου αυτής της φωνής, που προέρχεται από το ατομικό σώμα ενός Ανθρώπου. Οπότε είναι κατανοητό που θέλετε να ξέρετε ποιος μιλάει. Όμως το μόνο ατομικό εδώ είναι ο Άνθρωπος δια μέσω του οποίου περνάω. Καλύτερα προσδιορίζομαι σαν κάτι συλλογικό, που είναι σύγκλιση της δημιουργικής ενεργειακής πηγής στο Σύμπαν. Είμαι απροσμέτρητος και όχι απομονωμένος και ατομικός. Δεν μπορείτε να με καθορίσετε με 3Dχαρακτηριστικά.

Πριν είκοσι δύο χρόνια συστήθηκα λέγοντας: «Είμαι αυτό που υπάρχει». Και πρόσθεσα, «Το ίδιο είστε κι εσείς!» Σας είπα ότι στο κέντρο του ατόμου, εκεί βρίσκομαι. Είπα ότι το κενό ανάμεσα στην άχλη των ηλεκτρονίων και τον πυρήνα είναι γεμάτο αγάπη. Ανέφερα ότι η αγαθοεργός δημιουργική αρχή ενέργειας, που αποτελεί μέρος σας, είναι και δικό μου μέρος. Είναι όλα τα πράγματα μαζί.

Θα τη βρείτε σ’ ένα δέντρο, στο χώμα και στο χορτάρι. Θα τη βρείτε στον αέρα και δεν μπορείτε να ρωτήσετε ποιος, καθότι δεν είμαστε μοναδικοί. Δεν μπορείτε να μετρήσετε τη γεύση στη σούπα, ούτε ν’ αναγνωρίσετε «πού είναι το αλάτι;» Απλώς αυτό «είναι» η σούπα.

Ο Θεός δεν έχει το νου του Ανθρώπου, με τη συνείδηση του Ανθρώπου. Ο Θεός δεν είναι ούτε μια συλλογή διαφόρων επιμέρους συνειδήσεων κι αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσετε. Ο Θεός μπορεί να μιλήσει σε κάθε Άνθρωπο – σε όλα τα 6,7 δισεκατομμύρια – ταυτοχρόνως. Ο Θεός μπορεί να κάνει μια θεραπευτική συζήτηση γεμάτη αγάπη, προσωπικά και ταυτοχρόνως με τον κάθε έναν από εσάς. Αναλογιστείτε το! Αυτό δεν είναι ένα ποιος. Είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος. Είναι μια θεϊκή, νοήμων ενέργεια αγάπης. Μην εξανθρωπίζετε αυτή τη γενεσιουργό αρχή! Δεν είναι σαν εσάς.

Ο Γραμμικά Σκεπτόμενος

Οι Άνθρωποι θέλουν να κάνουν τα πάντα ξεχωριστά και ατομικά. Θέλετε να διαχωρίζετε, ταυτίζετε και ποσοτικοποιείτε. Είναι η Ανθρώπινη φύση, καθώς με κάθε τι ζωντανό που έρχεστε σ’ επαφή, είναι ξεχωριστό και ατομικό – Άνθρωπος, ζώο, έντομο, δέντρο. Έχουν όλα αυτό κοινό. Το καθένα είναι ένα κλειστό σύστημα ζωής και είναι ΕΝΑ πράγμα. Βάζοντας λοιπόν το Θεό στο κουτί αυτό, σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Επειδή μόνο τότε μπορείτε να πιάσετε, πώς θα πρέπει να δράτε και ν’ αντιδράτε στο Πνεύμα. Γραμματικοποιώντας το Θεό σας βοηθά να νιώσετε τι θα πρέπει να κάνετε και πότε να το κάνετε. Όλα τα χαρακτηριστικά επιβίωσης που μαθαίνετε σ’ όλη σας τη ζωή, καταλήγουν εκεί και τα ονομάζουμε Ανθρώπινη γραμμική προκατάληψη. Ο Θεός είναι καλύτερα κατανοητός, εάν είναι άντρας με γενειάδα και βαριά φωνή – το σύμβολο εξουσίας. Το Πνεύμα όμως δεν είναι έτσι.

Ο Θεός δεν είναι ούτε ένα σύμβολο εξουσίας! Κι όμως πολλοί δε θα το δεχτείτε. «Εννοείς ότι ο δημιουργός του Σύμπαντος δεν είναι επικεφαλής;» Δεν είπα αυτό. Είπα ότι δεν είναι σύμβολο εξουσίας. Ο Θεός είναι οικογένεια.  Εάν υπάρχει ενέργεια εξουσίας, τότε τη μοιράζεστε με το Θεό, καθότι Αυτός βρίσκεται μέσα σας. Οπότε, ΕΣΕΙΣ είστε το σύμβολο εξουσίας.

Δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο επίσης! Με ακούτε; Δεν υπάρχει ένα γενικό πρωτόκολλο! Χιλιάδες χρόνια θρησκειών έχουν δημιουργήσει χιλιάδες «κανόνες», του πώς να «κερδίσετε την εύνοια του Θεού». Τι γίνεται εάν δεν ισχύει τίποτα τέτοιο; Να ρωτήσω κάτι: Εάν θέλετε να μιλήσετε στην κυτταρική δομή του σώματός σας, ποιο είναι το πρωτόκολλο; Εάν είστε εσείς μ’ εσάς, πώς αρχίζετε; Θα έπρεπε να ντυθείτε κάπως, να γονατίσετε, να προετοιμαστείτε; Επινοείτε κάτι, μια σειρά κινήσεων, ώστε να δουλέψει καλύτερα; Ή απλώς πάτε μέσα με το νου σας, μιλάτε σε κείνο που σας ανήκει και λύνετε το παζλ; Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Οι Άνθρωποι ποτέ δε θεωρούν το Θεό μέσα τους. Αντιθέτως, θέλουν να τον διαχωρίζουν. Θέλουν να τον εξυψώνουν και να βάλουν το Πνεύμα σε βωμό, όπου μπορούν να το αντικρίζουν· και ίσως να φτιάξουν ένα αγαλματίδιο, για να οραματίζονται σε ποιον απευθύνονται. Αυτό είναι εξανθρωπισμός του Θεού.

Επικοινωνία με το Θεό

Ας μιλήσουμε για το επόμενο – επικοινωνία. Γιατί θέλετε να εξανθρωπίσετε το Θεό; Όπως έδειξα πριν λίγο, βάζετε το Θεό ξέχωρα από εσάς,

Τον κάνετε άντρα, Του βάζετε γενειάδα και βαριά φωνή. Του απονέμετε τη θέση του πρεσβυτέρου και Του μιλάτε, λατρεύετε και φτιάχνετε αγάλματα για να Τον εξανθρωπίσετε. Ο Θεός είναι μέσα σας! Η μεγαλύτερη ενέργεια του Δημιουργού της Γης, βρίσκεται μέσα σε κάθε Άνθρωπο. Κάθε κομμάτι του DNA το εμπεριέχει αυτό - και τα 100 τρισεκατομμύρια. Υπάρχει μια συνειδητότητα και μια επικοινωνία μεταξύ των μορίων DNA, που η επιστήμη δεν γνωρίζει καν. Ο Θεός είναι μέσα σας! Γιατί λοιπόν το διαχωρίζετε και κτίζετε οικήματα για να το διατηρούν;

Να ρωτήσω κάτι… Ας πούμε ότι είναι ώρα να μιλήσετε σε κάποιο από τα όργανα του σώματός σας και η άσκηση της ημέρας θα ήταν να μιλήσετε στο νεφρό σας. Θα κτίζατε τότε ένα γιγαντιαίο νεφρό για να το λατρεύετε; Ω, πόσο 3D από μεριάς σας! Βλέπετε τι λέω; Γιατί να κάνατε κάτι τέτοιο, εφόσον είναι μέσα στο σώμα σας; Επειδή δεν αντιλαμβάνεστε το Θεό σαν να προέρχεται από εσάς. Πρόκειται λοιπόν για θεϊκή αντίληψη. Είναι καιρός ν’ αλλάξετε την εικόνα που έχετε του εαυτού σας! Όταν το κάνετε, θ’ ανοίξετε τα μάτια, θα κοιτάξετε στον καθρέφτη και θα πείτε: «Είμαι αυτό που υπάρχει. Ο Θεός βρίσκεται μέσα μου». Είναι δύσκολο να το κάνετε σαν Άνθρωπος. Χρειάζεται να βγείτε από την παλιά σας πραγματικότητα της ταλαιπωρίας.

Τι υποδεικνύει η κουλτούρα σας για τη θειότητά σας; Όσα βλέπετε στα μέσα ενημέρωσης σας λένε ότι είστε ατελείς. Χρειάζεστε αυτό, χρειάζεστε εκείνο. Έχετε δει ποτέ διαφήμιση όπου σας κοιτάζουν και λένε: «Δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Τώρα βρείτε τα μαζί του».

Όχι.

Πώς μπορείτε καλύτερα να επικοινωνήσετε με το Πνεύμα; Θα σας πω. Θα πρέπει να ερωτευθείτε τον εαυτό σας! Αυτό είναι το κλειδί. Αυτή είναι η πύλη. Είναι να είστε ΟΚ που έχετε το Θεό μέσα σας. Δεν γεννηθήκατε ρυπαροί· γεννηθήκατε μεγαλοπρεπείς – μεγαλοπρεπείς! Και όσοι εδώ στην αίθουσα ανακάλυψαν τη μεγαλοπρέπειά τους, δεν ωθούνται από εγωισμό. Ωθούνται από την αγάπη και αυτή είναι μεγάλη διαφορά. Αγαπούν τον εαυτό τους όπως θα αγαπούσαν το Θεό. Καταλαβαίνουν την ισορροπία τού να προασπίζουν όσα πιστεύουν, σαν μέρος του φωτός και να απορρίπτουν πράγματα που αντιπροσωπεύουν την παλιά ενέργεια και το σκότος. Συγχρόνως κρατούν τον εγωισμό τους δεμένο στο λιμάνι, ώστε να μην τους ελέγχει ποτέ. Αυτό έκαναν οι διδάσκαλοι και αυτό δίδασκαν. Η επικοινωνία με το Θεό είναι αυτόματη, όταν αγγίζετε το κομμάτι του δημιουργού που είναι μέσα σας. Αυτό ανοίγει την πύλη.

Πόλεμοι στον Παράδεισο;

Κοιτάξτε την ιστορία για μια στιγμή, να δείτε τι έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι για το Θεό και την ιστορία Του. Να σας πω την ιστορία που διδάσκεται σήμερα. Μια φορά κι έναν καιρό ο Θεός, ο δημιουργός του Σύμπαντος, είχε ένα πρόβλημα. Φαίνεται ότι γινόταν ένας πόλεμος. Κατά κάποιο τρόπο, ήταν ένας πόλεμος όπου μπλεχτήκαν άγγελοι γιατί σε ορισμένους από αυτούς δεν άρεσε ο τρόπος που έκανε τα πράγματα ο Θεός. Τώρα αυτό ακούγεται σαν το Θεό ή σαν τους ανθρώπους;

Η ιστορία συνεχίζει. Τελικά επειδή ο πόλεμος πήρε άσκημη τροπή, ο υποκινητής εκδιώχθηκε από τον παράδεισο (ή όπως θέλετε να τον πείτε) κι έπεσε στη Γη. Πήρε μαζί τους ακολούθους του και πήγαν υπό της γης.

Τώρα έχει ουρά, κέρατα και φτιάχνει φωτιά. Πάλι αγαπητοί μου, σας ακούγεται αυτό σαν τον δημιουργό του Σύμπαντος; Ακούγεται σαν τον πυρήνα της αγάπης, την πολυδιάστατη αρχή όσων υπάρχουν; Όχι. Ακούγεται σαν παραμύθι για παιδιά, που εξανθρωπίζει το Θεό για να ελέγχονται οι μάζες. Πολέμους κάνουν οι Άνθρωποι, όχι ο δημιουργός του Σύμπαντος. Πόλεμος στον παράδεισο; Η ίδια η ιστορία είναι ο υπέρτατος εξανθρωπισμός του Θεού. Οι Άνθρωποι δημιουργούν σενάρια κριτικής, τιμωρίας, εκδίκησης και δραμάτων και μετά τις εναποθέτουν επάνω στο Θεό. Εάν έχετε την παραμικρή σπίθα πνευματικής λογικής, θα κραυγάζει ότι πρόκειται για Ανθρώπινη προσωπικότητα, όχι του Θεού.

Η Αγάπη του Θεού

Όπως έχω πει, η μητέρα που κοιτά το παιδί έχει μόνο αγάπη. Δεν πρόκειται ποτέ να πει στο παιδί ότι θα αδιαφορεί γι αυτό και ότι η ζωή του μαζί της θα είναι πολύ δύσκολη. Ποτέ δεν πετάει το παιδί σ’ ένα σκοτεινό μέρος, εάν δεν κάνει ό,τι του λέει. Αντιθέτως, υπάρχει αγάπη, κατανόηση, υπομονή και βοήθεια. Αυτό είναι όλο. Και αυτό λαμβάνετε από την άλλη πλευρά του πέπλου αγαπητοί μου. Γι αυτό στέκομαι μπροστά σας τώρα. Γιατί λοιπόν εξανθρωπίζετε το Θεό και μειώνετε το μεγαλείο αυτής της δημιουργικής ενέργειας, σε κοινή δυαδικότητα; Ο λόγος είναι ότι αντιπροσωπεύει μια παλιά ενέργεια Ανθρώπινου σκεπτικού και όχι τη σοφία μιας νέας Γης. Η ανθρωπότητα αλλάζει, όπως και η κατανόηση του Θεού μέσα σας.

Μην εξανθρωπίζετε το Θεό! Καλύτερα πιάστε το χέρι του Θεού που σας προσφέρεται μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας και γίνετε μέρος αυτού. Μη λατρεύετε το Θεό και προσκυνάτε μπροστά του. Γίνετε καλύτερα μέρος της ουσίας της αγάπης του Θεού που βρίσκεται μέσα σας. Για πρώτη φορά στην Ανθρώπινη ιστορία, προσεγγίζετε τους σπόρους της κατάστασης αποφοίτου. Κοντεύετε να προειδοποιήσετε εκείνους από το απόμακρο μέρος του γαλαξία σας, ότι τα καταφέρατε μέχρι αυτό το επίπεδο κατανόησης. Ω αγαπητοί μου, δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό!

Οι Μάγια είχαν δίκιο. Δεσπόζει το δυναμικό μιας υψηλότερης συνείδησης της ανθρωπότητας. Δεν είναι κάτι σίγουρο επ’ ουδενί, όμως μέσω της ελεύθερης βούλησης των δύο τελευταίων γενεών, είναι τώρα πιο κοντινό από ποτέ. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να καταστρέψετε τον εαυτό σας. Αντιθέτως, θ’ αρχίσετε να το μεταστρέφετε σιγά σιγά σε λύση.

Η Γη [Γαία] θα συνεργαστεί. Έχει ήδη αρχίσει. Ο κύκλος ζωής αλλάζει και η ψύχρανση των ωκεανών έχει αρχίσει, ακριβώς στην ώρα της. Η Γη είναι σύμμαχός σας. Είστε μαζί σε όλο αυτό, όχι ξεχωριστά.

Αγαπητοί μου, όλα αυτά είναι αληθινά. Κάποια δεν τα καταλαβαίνετε ακόμα, σας λέω όμως το εξής: Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναγνωρίζει το πρόσωπο του σχεδιαστή του Σύμπαντος, όταν κοιτάζει στον καθρέφτη. Καθώς τότε θα γνωρίζει ότι είναι εντάξει να αγαπά αυτό που βλέπει – το Θεό μέσα του.

Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα. Είμαι ο Κρύων, που αγαπώ την ανθρωπότητα.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Μετάφραση/Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1