urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολ

GGVB

Μετάφραση/Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης

Θα σας πω για το “Μεγάλο Σχέδιο”. Είναι ένα σχέδιο πέ­ντε εκατομμυρίων ετών, όπου έχετε λάβει μέρος μόνο στο τελευταίο κομμάτι του. Θέλω να σας πω για το φυσικό σύμπαν και λίγο για την ισορροπία. Σας έχουμε πει ότι είστε άγγελοι από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο - αυτό αφορά όλους όσοι βρίσκονται εδώ και όλους όσοι δια­βάζουν αυτό το βιβλίο. Η λέξη άγγελος δεν είναι ακριβής, αλλά υποδηλώνει τη θειότητα αυτού που είστε.

Σας έχουμε πει ότι η Γη είναι αγνή και ότι ο καθένας σας προέρχεται από το Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο. Σας έχουμε πει ότι σας κρύψαμε ως Ανθρώπους σε ένα σύστημα με έναν ήλιο. Όσοι θυμάστε αυτήν την πληροφορία θα κα­ταλάβετε τώρα ότι αυτά τα μηνύματα ήταν υπαινιγμοί. Τι σημαίνει ό­ταν λέμε «σας κρύψαμε;» Υπαινιγμός; Σας δώσαμε ένα ήλιο. Οι περισ­σότερες μορφές ζωής στο σύμπαν έχουν διπλούς ήλιους. Όταν το βρείτε, θα ξέρετε γιατί. Σας κρύψαμε, γιατί είχατε να επιτελέσετε ένα καθήκον.

Αγαπητοί, το σύμπαν - το φυσικό σύμπαν - δεν είναι εκεί που βρί­σκεται ο Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος. Ο Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος αντιπροσωπεύει την “εστία”. Είναι δικός σας και δικός μου. Είναι το μέ­ρος όπου θα σας ξαναδώ κάποια ημέρα - το μέρος όπου θα έχουμε μια μεγάλη γιορτή κάποια ημέρα. Και θα κοιτάξουμε πίσω, ακόμη και σ’ αυτόν τον χρόνο και σ’ αυτή τη βραδιά, και θα θυμηθούμε το πνεύμα της μεγάλης στιγμής που υπάρχει στην αίθουσα. Θα πούμε «Αυτή είναι η βραδιά που ο Κρύων μάς είπε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ. Είναι η βραδιά που αυτό αντήχησε στην καρδιά μας».

Το φυσικό σύμπαν, πολύ όμοιο με το δικό σας πλανήτη, πρέπει να έχει ισορροπία η οποία συντελείται από διάφορες μορ­φές ενέργειας. Οι μορφές της ενέργειας για τις οποίες μιλάμε είναι οι διαφορετικές μορφές της αγάπης - όπως και στη Γη. Μερικοί θα ονομάσουν κάποιες μορφές αρνητική ενέργεια, αλλά δεν είναι. 'Όλη η ισορροπία είναι απλώς διαφορετικές μορφές της αγάπης. Μερικοί έχετε διαβάσει ιστορίες για τους αγώνες αυτών που δεν εί­ναι Άνθρωποι, ίσως σε άλλους κόσμους ή σε άλλους πλανήτες.

Οραματιστές και διαισθητικοί έχουν πει ιστορίες και έχουν γράψει για εκ­πληκτικά και δραματικά πράγματα που έχουν συμβεί ανεξάρτητα από τον δικό σας κόσμο. Η καταγωγή των άλλων οντοτήτων έχει πραγματικά δοθεί με επικοινωνίες κατά τη διάρκεια πολλών εποχών. Ξέρετε, αυτό είναι ένας υπαινιγμός. Είναι ένας υπαινιγμός ότι υπάρχει ισορροπία στο φυσικό σύμπαν. Υπάρχει μια ώθηση και μια έλξη που αφορά στις διάφορες μορφές αγάπης στο σύμπαν - όπως και στη Γη. Εκείνες οι Ανώτερες Επικοινωνίες το αποδεικνύουν.

Υπάρχει άλλο ένα δημιουργικό γεγονός που συμβαίνει, αγαπητοί μου - άλλη μια “έκρηξη” που γίνεται δώδεκα δισεκατομμύρια έτη φωτός μα­κριά, και ήταν προγραμματισμένη για “τώρα”. Πάντα ήταν προγραμ­ματισμένη για τώρα. Όπως υποδείξαμε στην αρχή αυτής της επικοι­νωνίας, αυτό που βλέπουν οι αστρονόμοι είναι πραγματικά απόδειξη μίας ακόμη “έκρηξης”. Είναι ένα άλλο δημιουργικό γεγονός, στη διαδι­κασία της δημιουργίας ενός άλλου μέρους του σύμπαντος! Θα προστε­θεί στο δικό σας σύμπαν, όπως έγινε με όλα τα άλλα δημιουργικά γε­γονότα.

Πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια, συμφωνήσατε να έρθετε σε αυ­τόν τον πλανήτη καμουφλαρισμένοι με τη διττότητα - μια ε­νέργεια δεδομένη του Ανθρώπου, η οποία θα σας εμπόδιζε από το να δείτε ποιοι είστε πραγματικά. Και έχει λειτουργήσει καλά, καθώς σας παρουσίασε ένα ίσιο, απροκατάληπτο γήπεδο παιχνιδιού που είναι ουδέτερο ως προς την ενεργειακή δυνατότητα. Και η πρόκληση είναι η εξής, το πείραμα είναι το εξής: Εάν είσαστε μόνοι σας σε αυτό το πεί­ραμα, χωρίς καμία πνευματική παρέμβαση, αγαπητοί, προς τα που θα πάει η ενέργεια στη Γη; Ίσως να ρωτάτε: «Γιατί; Γιατί να το υποστούμε αυτό - τόσες χιλιάδες χρόνια; Γιατί να ερχόμαστε και να φεύγουμε; Γιατί η διττότητα; Γιατί ο αγώνας; Ποιος είναι ο σκοπός;»

Μερικοί έχετε πει στον Κρύων: «Αισθάνομαι ότι είμαι ένα πειραματόζωο για τον Θεό. Αισθάνομαι ότι με (σπρώχνουν και με τρα­βάνε από εδώ και από εκεί στη ζωή μου. Ααα, είμαι ένα καλό, πνευμα­τικό άτομο και θα ξεπεράσω όλους τους αγώνες μου. Θα αντιμετωπί­σω το φόβο μου. Γνωρίζω ότι τα έχω σχεδιάσει εγώ και θα πάρω την ευθύνη, αλλά δεν μου αρέσει, το μισώ. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό».

fantasy 4367602 340 pixabay

Τώρα θα σας πω κάτι που έχουμε ξαναπεί, αλλά τώρα είναι τόσο σχετικό με το θέμα όσο ποτέ πριν. Να σας πω κάτι, αγαπημένη μου οικογένεια, αγαπητοί άγγελοι, εσείς από την Μεγάλη Κεντρική Πηγή που κάθεστε σε αυτές τις καρέκλες, που διαβά­ζετε αυτές τις λέξεις, που γνωρίζετε ποιοι είστε σε κυτταρικό ε­πίπεδο: Δεν είστε εσείς το πείραμα. Δεν είστε εσείς υπό εξέταση. Η ε­νέργεια είναι το πείραμα.

Εσείς φοράτε τις άσπρες φόρμες. Άρα, εσείς είστε οι πειραματιστές, διευκολύνοντας την εργασία του πειράματος.

Η ενέργεια του δημιουργικού γεγονότος που γίνεται δώδεκα δισε­κατομμύρια έτη φωτός μακριά είναι ελλιπής. Η γέννηση της ύλης και των δισεκατομμυρίων μορφών ζωής που θα αναπτυχθούν σε αυτό το μέρος του διαστήματος είναι ανολοκλήρωτα. Κάτι λείπει. Τι πνευματική ενέργεια θα έχει αυτό το νέο σύμπαν; Ποια “μορφή αγά­πης” θα έχει αυτό το νέο σύμπαν; Ποιος θα αποφασίσει γι’ αυτό;

Μερικοί θα πουν: «Ας αφήσουμε την οικογένεια ν' αποφασίσει γι αυτό. Η Οικογένεια αντιπροσωπεύει την αγάπη και είναι πνευματικά συντονισμένη. Η οικογένειά μας, εξ’ ορισμού, είναι ο Θεός! Ας δώσουμε λοιπόν την υψηλότερη δυνατή ενέργεια σε αυτή τη συμπαντική γέν­νηση. Ας την κάνουμε υψηλή!»

Δεν το βρίσκετε αυτό λίγο προκατειλημμένο; Βλέπετε, η οικογένεια έχει προκατάληψη προς την αγάπη! Ο Θεός δεν μπορεί να πάρει αυτήν την απόφαση. Το σύμπαν πρέπει να έχει ισορροπία και το να κολ­λήσουμε μια υψηλή ενέργεια αγάπης στο καινούργιο δημιουργικό γεγο­νός είναι μια προκατειλημμένη απόφαση. Μερικοί έχουν πει: «Θέλεις να πεις ότι υπάρχουν πράγματα που δε μπορεί να κάνει ο Θε­ός;» Ναι. Ο Θεός δεν μπορεί να πει ψέματα. Ο Θεός δεν μπορεί να μισή­σει. 0 Θεός δεν μπορεί να πάρει μια προκατειλημμένη απόφαση.

Κι έτσι αποφασίστηκε ότι θα δημιουργηθεί ένας πλανήτης με ζω­ή, σχεδιασμένος με ουδετερότητα και καταλλήλως κρυμμένος, ώστε οι άγγελοι από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο να μπορούν να κατοικήσουν σε αυτόν για δεκάδες χιλιάδες χρόνια, για να πετύχουν ένα πείραμα χωρίς πνευματικές προκαταλήψεις. Θα ερχόντουσαν στη Γη έχοντας κρυμ­μένο και από αυτούς τους ίδιους το ποιοι ήταν. Μέρος της ουσιαστικής βιολογίας τους θα τους δινόταν από άλλους στο φυσικό σύμπαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους, ώστε να βοηθήσει την ισορ­ροπία της πνευματικής εξέλιξης. Θα περπατούσαν με μορφή Ανθρώπου, θα πέθαιναν με μορφή Ανθρώπου και θα ξαναγεννιόντουσαν - θάνατος και μετενσάρκωση.

Το διάστημα από τη μια ζωή στην άλλη θα ήταν σύντομο. Βιολογικά σώματα που έχουν σχεδιαστεί να κρατήσουν για 950 χρόνια θα αντέχανε μόνο 30 στην αρχή και με τον καιρό 70 ή 80. Προ-προγραμματισμένες πνευματικές πληροφορίες στο Ανθρώπινο DΝΑ θα προκαλούσαν το θάνατο, την αρρώστια και τη γήρανση.

Υπο­λείμματα από τη μια ζωή θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν στην επόμενη, δημιουργώντας καταστάσεις για το πείραμα με την ενέργεια      η ο­ποία εξεταζόταν, για τις οποίες καταστάσεις ή δε θα βρισκόταν ή θα βρισκόταν η λύση. Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων θα δη­μιουργούσαν μια πρόσθετη ενέργεια, η οποία θα άλλαζε πλανητικό δονητικό επίπεδο.

Το τέλος του πειράματος ήταν προγραμματισμένο για το δικό σας έτος 2012 περίπου, το τέλος του ημερολογίου για μερικούς από τους αρχαίους λαούς της Γης, που διαισθητικά παρουσίασαν αυτήν την πληροφορία. Η τελική μέτρηση καθώς και το τέλος του πειράματος θα ήταν τότε. Όλοι συμφώνησαν.

Σε άλλες οντότητες που θα έβρισκαν τη Γη, παρ’ όλο που ήταν καλά κρυμμένη, δεν θα τους επιτρεπόταν να παρέμβουν. Θα αναγνώριζαν τη μεγάλη δύναμη των πνευματικών χαρακτηριστικών των Ανθρώπων, παρ’ όλο που οι Άνθρωποι, παραδόξως, δεν μπορούσαν (λόγω της διττότητας). Πολλοί από αυτούς τους επισκέπτες θα μπορούσαν μόνο να “πλησιάσουν”, να ερευνήσουν την Ανθρωπότητα από Άνθρωπο σε      Άν­θρωπο, αλλά ποτέ χωρίς την άδεια του Ανθρώπου.

Θα χρησιμοποιούσαν τον φόβο για να αποσπάσουν την άδεια από τον Άνθρωπο και έτσι, με τέτοιο τρόπο, με κόλπο, θα έπαιρναν την άδεια από το επίπεδο του υποσυνείδητου.

Ένας Άνθρωπος χωρίς φόβο μπορεί κάλλιστα να πει όχι και οι οντότητες θα πρέπει να αναχωρήσουν. Θα τις ενδιέφερε η πνευματική δύναμη, η επιλογή, η ικανότητα της αλλα­γής - όλα αυτά που εκείνες δεν έχουν. Θα προσπαθούσαν και να ζευγαρώσουν με σκοπό την τεκνοποίηση με την ανθρωπότητα, για να ανακαλύψουν αυτά τα πράγματα και να προσπαθήσουν να τα συλλάβουν. Όλα αυτά ήταν για να σκαλίσουν και να κεντρίσουν και να βρουν την ουσία του “εσωτερικού αγγέλου” του Ανθρώπου. Η κρυμμένη δύναμη της ανθρωπότητας θα τις εμπόδιζε να προσγειωθούν σε πλήθος.

Όλα αυτά τα οποία μόλις περιγράφηκαν έχουν πράγματι γίνει. Αυτό που καταγράφηκε τώρα περιγράφει εσάς. Εσείς τα έχετε κά­νει όλα. Πράγματι είστε η οικογένεια για την οποία μιλάμε από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο. Η Γη είναι ο τόπος του πειράματος. Είναι μονα­δική στο είδος της. Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης σαν και αυτόν στο φυσικό σύμπαν. Αυτό που τελικά συμβαίνει εδώ, αγαπητοί μου, θα είναι η ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί στο καινούργιο δημιουργικό γεγονός, δώδεκα δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά!

Αυτό που συμβαίνει με την ενέργεια το έτος 2012, όταν θα γίνει η τελευταία μέτρηση του πνευμα­τικού ημερολογίου, θα είναι η ενέργεια του νέου σύμπαντος, που έως τώρα δεν έχει ονομαστεί. Η ενέργεια σας θα τροφοδοτήσει αυτό το νέο σύμπαν - και τότε θα έχει υπογραφή, θα έχει τη στάμπα της ανθρωπό­τητας επάνω του - τα ονόματά σας επάνω του. Πολλοί από εσάς ίσως τελικά και να ζήσετε σε αυτό.

Η Γη έχει ονομαστεί «ο μόνος πλανήτης ελεύθερης βούλη­σης» και αυτή είναι φυσικά μια μεταφορική έννοια. Ήρθε η ώρα να μάθετε τι σημαίνει αυτό: σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος πλανήτης - καμία άλλη ζωτική δύναμη ή μορφή σε αυτό το φυσικό σύμπαν - που να έχει την ικανότητα, με τη δική του συνειδητότητα και πρόθεση, να ανε­βάσει τα πνευματικά χαρακτηριστικά του. Κανένας άλλος δεν το έχει αυτό! Αλλά εσείς το έχετε. Άλλες μορφές ζωής προϋποθέτουν μια εξε­λικτική διαδικασία για πνευματική αλλαγή, και η πρόθεση δεν έχει κα­μία ισχύ. Αυτή είναι η “ελεύθερη βούληση” για την οποία μιλάμε. Είστε οι μόνοι! Πώς σας κάνει να αισθάνεστε αυτό;

Οι ιστορικοί, οι πνευμα­τικοί και οι άνθρωποι των γραμμάτων γνώριζαν διαισθητικά ότι η Γη ήταν πάρα πολύ ξεχωριστή. Είναι! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γαλιλαίος, που συμφωνούσε με τον Κοπέρνικο, έπρεπε να αντιμετωπίσει τέτοιο θρησκευτικό ζήλο που επέμενε ότι ολόκληρο το σύμπαν περιστρέφο­νταν γύρω από τη Γη. Λοιπόν, μπορείτε να μαντέψετε κάτι; Μεταφο­ρικά αυτό συμβαίνει! Αυτό συμβαίνει! Αυτοί είστε. Είστε οικογένεια.

Ξέρετε, το σχέδιο πλησιάζει στο τέλος του. Το χρονοδιάγραμμα τε­λειώνει, και αυτό που συμβαίνει είναι ένα θαύμα το οποίο εσείς έχετε δημιουργήσει. Είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε έρθει εδώ ξανά και ξανά και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ τώρα πάλι. Η Ανθρώ­πινη συνειδητότητα και τα παγκόσμια γεγονότα δεν καταλήγουν όπως πιστεύατε. Οι προφητείες που είχαν γίνει από τις σταθερές δυνατότη­τες που υπήρχαν για αιώνες, τώρα αδυνατούν να γίνουν πραγματικό­τητα και ο λόγος είναι όσα κάνατε από το 1962 μέχρι σήμερα.

Τι είδους οντότητα θα “στεκόταν στην ουρά”, μεταφορικά, για να επι­στρέφει στη Γη έχοντας μεγάλη πιθανότητα να καταστραφεί με τρομακτικό τρόπο σύμφωνα με τις προφητείες, μαζί με την πολύτιμη γήινη οικογένειά της; Ποιος θα έκανε τέτοιο πράγμα; Εσείς. Δεν θα χάνατε με τίποτε το τελευταίο κεφάλαιο της εργασίας σας. Αντιπρο­σωπεύοντας την εκπληκτική σοφία του νου του Θεού, είστε και πάλι εδώ, αγαπημένη οικογένεια, για να είστε μάρτυρες σε κάτι το ο­ποίο κανένα μέλος της οικογένειας δεν θα μπορούσε να προβλέψει.

Η ενέργεια που έχει αναπτυχθεί, που έχει τη δυνατότητα να τοπο­θετηθεί στο καινούργιο σύμπαν που δημιουργείται, είναι μια πολύ υ­ψηλή μορφή αγάπης - πολύ υψηλή. Η οικογένειά σας που είναι από τη δική μου πλευρά του πέπλου, είναι προκατειλημμένη με την αγάπη. Άρα, η οικογένειά σας γιορτάζει αυτό που έχετε κάνει. Η οικογένεια σας, επίσης, στέκεται στη σειρά... για να σας δεχτεί πίσω!

Και έτσι είναι

Κρύων

Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολ

Μετάφραση/Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1