urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

bbgg 1

 

<> ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ <> 2023 <>

RONNA VEZANE / ΙΕΡΗ ΓΡΑΦΕΑΣ

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

            Αγαπητοί κυρίαρχοι, είναι καιρός να αναγνωρίσετε και να διεκδικήσετε την κυριότητα της ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ σας, την αληθινή σας ταυτότητα. Δεν είστε απλώς μία αρσενική ή θηλυκή ανθρώπινη ύπαρξη που κατοικεί στον πλανήτη Γη. Δεν είστε απλώς μια Ψυχή μέσα σε ένα φυσικό σώμα με πολλές Όψεις του Ανώτερου Εαυτού σας διάσπαρτες σε αυτό το Υποσύμπαν. Είστε βασιλικής καταγωγής, φίλοι μου, με προγόνους μεγάλης φήμης.

Είστε οι Αστρόσποροι, Εκείνοι που Δείχνουν τον Δρόμο από τις μακρινές περιοχές του Πανσύμπαντος, οι οποίοι στάλθηκαν με ειδική αποστολή που φτάνει γρήγορα σε ένα αποκορύφωμα. Ξέρετε ποιοι είστε, γιατί έχουμε μιλήσει συχνά για αυτό στο παρελθόν. Δεν θέλουμε να νομίζετε ότι είστε «καλύτεροι ή περισσότεροι» από την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Ωστόσο, όσοι από εσάς διαβάζετε τα μηνύματά μας και εφαρμόζετε τις διδασκαλίες μας, είστε τώρα έτοιμοι να βγείτε στο προσκήνιο και να μοιραστείτε τη σοφία σας μ’ εκείνους που βρίσκονται στο μονοπάτι πίσω σας. Δεν χρειάζεται να γίνετε επίσημοι δάσκαλοι και να κάνετε μαθήματα, παρόλο που αυτό είναι ένα σπουδαίο και άξιο κάλεσμα αν έχετε την επιθυμία να το κάνετε.

            Τα διαφορετικά επίπεδα συνείδησης που έχει βιώσει το ανθρώπινο είδος από τότε που ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στον πλανήτη Γη είναι: ζωική/ανθρώπινη φύση. ανθρώπινη/ανθρώπινη φύση• ανθρώπινη/Πνευματική φύση και Πνευματική/ανθρώπινη φύση. Θα επικεντρωθούμε μόνο στην ανθρώπινη/Πνευματική φύση και στην Πνευματική/Ανθρώπινη φύση αυτή τη φορά.

**ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ/ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΣΑΣ:

^^ Πρώτον, ως μετατροπέας και Κομιστής του Θείου Φωτός, πρέπει να μαγνητίζετε και να ακτινοβολείτε από το κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας όσο περισσότερο είναι ανθρωπίνως δυνατόν το Φως του Δημιουργού.

^^ Δεύτερον, πρέπει να προσπαθείτε να γίνεστε ζωντανό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ένας Αυτοκυρίαρχος σε οποιοδήποτε περιβάλλον και κατάσταση. Πρέπει να προσπαθείτε να ζείτε την αλήθεια σας όπως σας έχει αποκαλυφθεί.

^^ Τρίτον, πρέπει να μοιράζεστε τη σοφία σας με τους άλλους όταν χρειάζεται και πρέπει επίσης να ξέρετε πότε να σωπαίνετε.

Όλο και περισσότερες γενναίες Ψυχές βρίσκονται σε καλό δρόμο προς την Αυτοκυριαρχία. Ρέουν εύκολα με τα ρεύματα της υψηλότερης ενέργειας της Τέταρτης-/κατώτερης Πέμπτης Διάστασης, η οποία τους βοηθάει να χρησιμοποιούν τα δημιουργικά τους χαρίσματα με τρόπους που δεν πίστευαν ποτέ πριν ότι ήταν εφικτοί. Εσείς, οι Λεγεώνες του Φωτός, καταρρίπτετε τα παλιά εμπόδια και τις δομές που κρατούν την ανθρωπότητα σε μια στενή, περιορισμένη πραγματικότητα για πολλές χιλιάδες χρόνια. Τώρα καταλαβαίνετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους γύρω σας, καθώς διασχίζετε τα ενεργειακά κύματα της διαδραστικής απόκρισης, αποκομίζοντας σοφία και επίγνωση ως προς το τι βρίσκεται μέσα ή έξω από την αρμονία. Πολλοί από εσάς μένετε έκπληκτοι με αυτό που σας παρουσιάζεται τώρα μέσω της διαδικασίας κατοπτρισμού καθώς η αντανάκλασή σας μαλακώνει σε μια πιο τρυφερή και ευγενική εικόνα.

Ως ένας Παγκόσμιος Βοηθός, πρέπει πάντα να θυμάστε ότι κάθε άτομο βρίσκεται στο δικό του/της ιδιαίτερο μονοπάτι της ανάληψης και θα κάνουν το ταξίδι στον δικό τους χρόνο και με τον δικό τους τρόπο. Πρέπει να παραμένετε πάντα ενσυναίσθητοι με όσους διασχίζουν τις ταραγμένες κοιλάδες των σκιών. Ωστόσο, δεν πρέπει να εμπλέκεστε στα συνεχιζόμενα δράματα μέσα στον κόσμο της ψευδαίσθησης των χαμηλότερων πυκνοτήτων. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας από μία ανώτερη πλεονεκτική θέση, έτσι ώστε να μπορείτε να παραμένετε επικεντρωμένοι στην Ιερή Καρδιά σας, γιατί αυτό είναι το σημείο της δύναμης σας. Θα φρεσκάρουμε τη μνήμη σας με μερικές από τις βασικές διδασκαλίες, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε αυτή τη γνώση με όσους επιθυμούν να ωφεληθούν από το Φως σας και τη σοφία σας.

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗ:

AKW

Πρέπει να τιμάτε τη μοναδικότητά σας και το συγκεκριμένο σχέδιο και δομή της σωματικής σας μορφής, καθώς και τη διανοητική και συναισθηματική φύση που επιλέξατε να βιώσετε σε αυτή τη ζωή. Το φύλο, η φυλή, ο πολιτισμός και η οικογενειακή σας καταγωγή, μαζί με τις βασικές συνολικές συνθήκες, ήταν όλα προγραμματισμένα για να σας δώσουν την καλύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις σας, να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και να επιστρέψετε σε μια αρμονική κατάσταση Ύπαρξης. ώστε να μπορέσετε να διεκδικήσετε εκ νέου την Αυτοκυριαρχία.

            Οι άνθρωποι που ζουν σε μια πραγματικότητα Τρίτης- και Κατώτερης Τέταρτης Διάστασης υπάρχουν μέσα σε μια δίνη αόρατων ενεργειών. Ωστόσο, αυτά τα ισχυρά μοτίβα χαμηλότερης συχνότητας είναι τόσο αληθινά όσο και ο αέρας που αναπνέετε. Η έκφραση εκνευρισμού ή θυμωμένων σκέψεων σε δυνατούς, έντονους τόνους ανασύρει την ουσία του κατώτερου αστρικού επιπέδου, μια στροβιλιζόμενη μάζα παραμορφωμένης, χαοτικής ενέργειας. Είναι ζωτικής σημασίας να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τα μοτίβα των σκέψεων σας, ώστε να μπορείτε να είστε σε ένα ισορροπημένο πεδίο δυνάμεων αγάπης, ενδυνάμωσης και ωφέλιμων μορφών σκέψης, αντί σε μια δίνη αρνητικής, παραμορφωμένης, χαοτικής ενέργειας.

            Πρώτα έρχεται το στάδιο εξαγνισμού της διαδικασίας της ανάληψης. Είναι σαν να ξυπνάτε από ένα όνειρο σε μια ανώτερη συνειδητή κατάσταση επίγνωσης. Αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά και μια Θεϊκή δυσαρέσκεια και κάποιες Ατομικές Μνήμες σκέψεις αρχίζουν να φιλτράρουν στο μυαλό σας. Με τον καιρό, μια ισχυρή πηγή ενέργειας αρχίζει να ρέει μέσα σας, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες ιδέες και την επιθυμία να βελτιώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας. Επίσης, η καρδιά σας αρχίζει να σφύζει από νέα συναισθήματα, περισσότερη συμπόνια και ευαισθησία γι’ αυτούς με τους οποίους αλληλεπιδράτε σε καθημερινή βάση. Αρχίζετε επίσης να αισθάνεστε λαχτάρα για κάτι που δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε.

            Στην αρχική διαδικασία διεύρυνσης της συνείδησης, η στενά εστιασμένη ζωή σας θα αλλάξει δραματικά. Η Ψυχή σας θα γίνει σταδιακά ο διευθυντής και ο επόπτης της ζωής σας. Ωστόσο, το σώμα του εγώ/επιθυμίας δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την κυριαρχία που είχε πάνω στη διανοητική και συναισθηματική σας φύση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

            Καθώς προοδεύετε στη συνειδητή επίγνωση, η προσευχή εξελίσσεται σε ενεργητικό και παθητικό διαλογισμό. Οι δηλώσεις και τα μάντρα είναι τρόποι να μιλήσουμε με τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας και με τα Όντα του Φωτός. Ο διαλογισμός ή η Ιερή σιωπή γίνεται για να ακούσετε μια απάντηση. Με την πάροδο του χρόνου, οι επιθυμίες του εγώ θα αντικατασταθούν σταδιακά από διανοητικές επιδιώξεις της Ψυχής. Πρέπει να ακολουθείτε τις επιταγές της Ψυχής σας και να συντονίζεστε με τους ψιθύρους και τις ωθήσεις του Ανώτερου Εαυτού σας.

9 simadia pou dichnoun oti i psychi tou agapimenou mas prosopou ine akoma konta mas 660x330

Πρέπει να διασχίσετε τις σκιές των κατώτερων αστρικών πεδίων και να αντιμετωπίσετε όλες τις αρνητικές ψευδαισθήσεις που έχετε δημιουργήσει: φόβο, ενοχή, ντροπή, αναξιότητα, εγκατάλειψη και μια μοιρολατρική αίσθηση απόγνωσης. Σταδιακά, θα αποκτήσετε τη βεβαιότητα ότι εάν αντιμετωπίζετε αυτές τις αρνητικές σκεπτομορφές κατά πρόσωπο, δεν θα υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Θα αρχίσετε να ζείτε μια διπλή επίγνωση του φυσικού σας εαυτού και της Ψυχής σας, όπου σταδιακά θα αγγίζετε τα υψηλότερα αστρικά πεδία της Τέταρτης Διάστασης και τα κατώτερα νοητικά πεδία της Πέμπτης Διάστασης. Σιγά-σιγά θα εναρμονίσετε και θα ενοποιήσετε τη συναισθηματική και διανοητική σας φύση, ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να προχωρήσετε στη διαδικασία επίτευξης μιας «αρμονικής ενότητας με τις πολλές Όψεις του ανθρώπινου Εαυτού σας». Όταν αυτό επιτευχθεί, θα είστε έτοιμοι για τη διαδικασία ενσωμάτωσης με τα πολλαπλά τμήματα του Ανώτερου Εαυτού σας.

Εάν συνεχίσετε να ακούτε το κάλεσμα, θα αναπτύξετε την επιθυμία να κατανοήσετε το νόημα της ζωής και ποιος είναι ο ανώτερος σκοπός σας πέρα από τον περιορισμένο, γήινο κόσμο της ύπαρξής σας. Ξαφνικά, οι δραστηριότητες και οι άνθρωποι με τους οποίους αλληλεπιδρούσατε προηγουμένως θα φαίνονται ότι δεν φέρνουν πλέον καμία αίσθηση ικανοποίησης και ευχαρίστησης όπως στο παρελθόν. Το υπόγειο ρεύμα της Θεϊκής δυσαρέσκειας αρχίζει να δυναμώνει μέσα στο μυαλό σας και έχει επίσης την προτεραιότητα στη συναισθηματική σας φύση. Η επιθυμία σας για πνευματική γνώση δυναμώνει, μαζί με την ανάγκη να κατανοήσετε τι σας συμβαίνει. Λες και έχουν αφαιρεθεί οι παρωπίδες από τα μάτια σας και έχετε γίνει ξένοι σε μια ξένη χώρα. Ίσως δεν έχετε κανέναν που να μπορείτε να εμπιστευτείτε και αρχίζετε να νιώθετε απομονωμένοι και μόνοι.

            Μέχρι να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη σοφία της Ψυχής σας, το ηλιακό σας πλέγμα θα λειτουργεί ως το ενεργειακό σας κέντρο ακτινοβολίας στο φυσικό επίπεδο. Είναι επίσης μέρος του σωματικού συναισθηματικού κέντρου. Καθώς η Ψυχής σας γίνεται η Υπερφωτισμένη επιρροή στη ζωή σας, θα αποκτάτε σταδιακά πρόσβαση στην Ιερή Καρδιά σας και στα κέντρα του Ιερού Νου σας. Ως αποτέλεσμα, το ηλιακό σας πλέγμα ενσωματώνεται σταδιακά στο «ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», το οποίο αποτελείται από το ηλιακό πλέγμα, την καρδιά, τον θύμο αδένα και το λαιμό. Στη συνέχεια, η Ιερή Καρδιά σας θα είναι το Κέντρο Δύναμής σας, γιατί θα έχετε μια συνεχή ροή Αδαμάντινων Σωματιδίων Ζωής που θα ρέουν μέσω του κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας, μετά σε όλη τη φυσική σας μορφή και, τέλος, έξω στον κόσμο. Θα βρείτε επίσης παρηγοριά, δύναμη και συμπόνια μέσα στο εσωτερικό ιερό της Ιερής Καρδιάς.

            Πρέπει να δημιουργήσετε μια γερή βάση για να αλλάξετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας και τον προσωπικό σας κόσμο προς το καλύτερο. Πρέπει να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη σοφία του ανώτερου νοητικού σας σώματος για να κατανοήσετε τους παγκόσμιους νόμους και τις λειτουργίες του σύμπαντος. Αυτό είναι ένα ζωτικό βήμα στη διαδικασία του να γίνετε ένας μυημένος στο Μονοπάτι της Ανάληψης, εάν θέλετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς τη διαδικασία απελευθέρωσης παλαιών, περιοριστικών, αποδυναμωτικών πεποιθήσεων, έτσι ώστε να μπορέσουν να αντικατασταθούν με τις Φωτισμένες έννοιες της αυτοκυριαρχίας.

            Καθώς ενσωματώνετε αυτές τις νέες, πιο εκλεπτυσμένες πεποιθήσεις και συνήθειες, θα επεκταθούν σε μια νέα φιλοσοφία ζωής – αυτή ενός συμπονετικού Αυτοκυρίαρχου. Τότε θα είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τη σοφία που αποκτήσατε πρόσφατα με τους γύρω σας. Ουσιαστικά, θα παρακολουθήσετε ένα εσωτερικά εστιασμένο, κοσμικό πανεπιστήμιο, στο οποίο πρέπει πρώτα να κατανοήσετε, να ενσωματώσετε και να τελειοποιήσετε κάθε επίπεδο Φωτισμένω μοτίβων σκέψης προτού σας επιτραπεί να μεταβείτε στο επόμενο ανώτερο επίπεδο ΔΙΑφωτισμού και ενδυνάμωσης.

            Συνιστάται να δώσετε προτεραιότητα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην εσωτερική και εξωτερική σας πραγματικότητα. Η προσπάθεια να κάνετε πάρα πολλές ριζικές αλλαγές ταυτόχρονα, θα δημιουργήσει πολύ μεγάλο χάος και δυσφορία. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι πέφτουν και επιστρέφουν στους παλιούς τους «τρόπους Ύπαρξης», ανεξάρτητα από το πόσο πονεμένοι και δυσαρεστημένοι ήταν.

XXCC 2

            Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε τα πρωταρχικά ένστικτα και τις συνήθειες που έχετε φέρει μαζί σας σε αυτή τη ζωή ή που έχετε αποδεχτεί ως την αλήθεια σας με τα χρόνια. Πρέπει να διασχίσετε τον ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ που δημιουργείται από τείχη παραμορφωμένων πεποιθήσεων και αρνητικών μοτίβων δονήσεων. Το μίσος και ο φόβος είναι οι χαμηλότερες συχνότητες της Κοσμικής ενέργειας. Αποσύρετε την ενέργειά σας από τις σκιές και εστιάστε το μυαλό σας και όλη την Ύπαρξή σας στο Φως. Το σκοτάδι δεν μπορεί να αναπτυχθεί ή να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς τις δονήσεις του μίσους, της απληστίας, της κριτικής και της αυτοεξυπηρέτησης μέσω της επιθυμίας για έλεγχο και κατάκτηση.

            Η παραβολή ή η έννοια του «ξαναγεννηθείς», που δίδαξε ο Δάσκαλος Ιησούς, σήμαινε στην πραγματικότητα ότι κάθε άτομο στη Γη πρέπει να περάσει από τη διαδικασία της αφαίρεσης του πέπλου της άγνοιας και του περιορισμού μέσω συνειδητής προσπάθειας προκειμένου να διεκδικήσει ξανά την θέση που του δόθηκε από τον Θεό ως ένα Πνευματικό/Ανθρώπινο Όν με Θεϊκό Γενέθλιο Δικαίωμα.

            Η αγάπη και η συμπόνια είναι οι ύψιστες συχνότητες στο φάσμα του Φωτός και της Σκιάς της ανθρωπότητας. Οι εμπνευσμένες, Ιερές μορφές σκέψης, που προέρχονται από τον Ιερό Νου και φιλτράρονται μέσω της Ιερής Καρδιάς είναι η πιο ισχυρή, δημιουργική ενέργεια στον υλικό κόσμο της ύπαρξης. Η Φλόγα μέσα στην Ιερή Καρδιά είναι μια από τις εκδηλώσεις του Υπέρτατου Δημιουργού, η Ουσία Σπόρων του Θεού της Λευκής Φωτιάς που ονομάζεται Αδαμάντινα Σωματίδια. Το Στοιχείο της Φωτιάς αναπαράγει συνεχώς τον εαυτό του και μέσω της επίκλησης θα μεταμορφώσει τελικά τις παραμορφωμένες δημιουργίες της ανθρωπότητας. Το Στοιχείο της Φωτιάς είναι η υπέρτατη δύναμη των πέντε στοιχείων: φωτιά, αέρας, γη, νερό και πνευματικοί αιθέρες.

         Εσείς, οι προχωρημένοι Κομιστές του Φωτός, είστε πλέον άνετα μέσα στα συνεχώς αυξανόμενα μοτίβα δόνησης του αιθερικού σώματος της Γης, το οποίο σταδιακά κινείται προς τις αρμονικές συχνότητες της ανώτερης Τέταρτης Διάστασης, ενώ προετοιμάζεστε σπειροειδής μέσα στο χαμηλότερο πεδίο συχνοτήτων της Πέμπτης Διάσταση. Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, ο χρόνος επιταχύνεται και ο αγαπημένος σας πλανήτης προοδεύει στο μονοπάτι της ανάληψης όλο και πιο γρήγορα. Όπως συμβαίνει, η πραγματικότητά σας θα αρχίσει να αλλάζει ακόμη πιο δραματικά. Σε ένα χρονικό διάστημα, πολλά από αυτά που νομίζατε ότι ήταν η αλήθεια σας, ο νέος τρόπος που λειτουργείτε και Υπάρχετε, η νέα σας ταυτότητα, θα αναβαθμιστεί, θα τροποποιηθούν ή θα μείνουν πίσω.

Μια νέα ολογραφική εικόνα αναδύεται, και μέσα στην αβεβαιότητα σας θα αναρωτιέστε πού ταιριάζετε σε αυτό το νέο σχήμα και τι πρέπει να κάνετε τώρα; Σας ζητάμε να παραμείνετε εστιασμένοι στο έργο που έχετε στο χέρι, να μείνετε επικεντρωμένοι στην Ιερή Καρδιά σας και να Φωτίσετε τον Δρόμο για όσους βρίσκονται στο Μονοπάτι πίσω σας. Γίνονται πολλά υπέροχα θαύματα, αγαπημένοι. Σταθείτε γερά στην αλήθεια και στην ακεραιότητά σας και εμείς θα Φωτίσουμε το δρόμο για εσάς. Αγαπιέστε πολύ βαθιά.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και σας μεταφέρω αυτές τις αλήθειες.

RONNA VEZANE / ΙΕΡΗ ΓΡΑΦΕΑΣ

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna * Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1