urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

26

Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ CELIA FENN

Αγαπημένη Οικογένεια,

Στον αιώνιο πόλεμο του καλού με το κακό, έχουμε πει ότι η σκοτεινή συνείδηση και αυτοί που την εκπροσωπούν στον πλανήτη χάνει τον πόλεμο. Βλέπετε τράπεζες κολοσσοί καταρρέουν και τα χρηματιστήρια επίσης. Επίσης η φωτεινή ενέργεια που παράγεται από εσάς που δεν φοβάστε και έχετε ηρεμία και γαλήνη μέσα σας ξεσκεπάζει το σκοτεινό ρόλο του πολιτικού συστήματος το όποιο θα αλλάξει και επιτέλους θα ελευθερωθεί η όμορφη Ελλάδα μας και θα λάμψη πάλι στο φως!

Για να προστατευτείτε εσείς και η Οικογένειά σας και για να βοηθήσετε να γίνουν όλα ομαλά, απλώς να καλείτε τους πνευματικούς Οδηγούς σας τον Ανώτερο Εαυτό σας τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και τον Πατέρα Μητέρα Θεό να σας βοηθήσουν! Λουστείτε με λευκόχρυσο φως εσείς και η οικογένειά σας από την Καρδιά του Υπέρτατου Δημιουργού των Πάντων οραματιστείτε να μπαίνει από το τσάκρα του κεφαλιού σας να γεμίζει όλο σας το σώμα να καθαρίζει την αύρα σας όλα τα τσάκρα σας μέσα και έξω από το σώμα σας να καθαρίζει τα 13 αιθερικά σας σώματα και να γειώνεται στην καρδιά της Μητέρας Γης! Στέλνουμε αυτό το φως σε όλο και μεγαλήτερους ομόκεντρους κύκλους σε όλο τον πλανήτη και όλα τα συστήματα πολιτικά, οικονομικά κλπ

Θα έχω δύο Λινκ με διαλογισμούς Οραματισμούς κάτω από το βίντεο στην περιγραφή και με βίντεο και γραπτώς για να τους αντιγράψετε. Το άγχος και ο φόβος το μίσος και η κριτική στους άλλους θα σας δημιουργήσει προβλήματα!!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023: ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ (ΘΕΪΚΗΣ) ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Αγαπημένη οικογένεια, ο Μάρτιος του 2023 θα είναι ένας μήνας ισχυρών ενεργειών και δημιουργικών δυνάμεων στον Πλανήτη. Θα υπάρξουν πολλά ισχυρά και απροσδόκητα γεγονότα τόσο στην προσωπική όσο και στη δημόσια ζωή γύρω στις 15 Μαρτίου και την Ισημερία στις 20 Μαρτίου. Επίσης, oΗλιακός Κύκλος 25 θα συνεχίσει να παράγει πολλαπλές ηλιακές εκλάμψεις και μερικές εκλάμψεις κατηγορίας Χ που θα εντείνουν περαιτέρω τους στροβιλιζόμενους κωδικούς πλάσματος νερού που εισήχθησαν τον Φεβρουάριο.

pan

Αυτές οι ενέργειες (ξανα)ξυπνούν την ενεργή Αρσενική Αρχή στη Φύση, που αντιπροσωπεύεται από τον Ουρανό στον Ταύρο αυτή τη στιγμή. Είναι μια έντονη ηλεκτρική ενέργεια που ρέει μέσα από τον φυσικό κόσμο φέρνοντας ενεργή δημιουργία και δύναμη. Αυτό ξεκίνησε τον Φεβρουάριο με τον τεράστιο σεισμό στην Turkiye, που είναι ένας από τους αρκετούς σταθμούς μηδενικού σημείου για τον πλανήτη.

Αυτή η ενέργεια έγινε κατανοητή από τους προγόνους σας ως Παν, ο βαθύς και δημιουργικός Αρσενικός Θεός/Ενέργεια της Φύσης. Οι Δρυίδες, ένα αρχαίο ιερατείο του Κελτικού λαού της Ευρώπης, τιμούσαν το Θεϊκό Αρσενικό στη Φύση και κατανοούσαν αυτή τη δύναμη ως τον «Πράσινο Άνθρωπο». Παρουσιάστηκε ως Πρεσβύτερος που φορούσε ένα στέμμα από φύλλα βασιλικής βελανιδιάς για να δηλώσει τη βαθιά σύνδεσή του με τον κόσμο του Δάσους.

Ο κόσμος του Δάσους αναδύεται ξανά και ανακτά ό,τι έχει χαθεί. Οι αρχές του Ηλεκτρικού Αρσενικού θα κινηθούν σαν κεραυνός για να χτυπήσουν με απροσδόκητους τρόπους και μέρη καθώς η Γαία/Νέα Γη επιδιώκει να επαναφέρει τον Πλανήτη σε ισορροπία. Αυτή η ισορροπία χάθηκε όταν η Ανθρωπότητα αποσυνδέθηκε από τη Φύση και προσπάθησε να «κατακτήσει» και να «καταστήσει» τη Φύση. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι Ανδρικές/Αρσενικές ενέργειες που μπορούν να μεταβούν στο ρόλο των ιερέων και των αγωγών για αυτήν την αναδυόμενη ενέργεια και να την κατευθύνουν με αγάπη και συμπόνια.

Αγαπημένοι, εργαζόμαστε εδώ με τις αρχές του Ιερού Γάμου, όπου οι Θεϊκές Θηλυκές ενέργειες της Φύσης και οι Θεϊκές Ανδρικές ενέργειες της Φύσης επιτρέπεται να ενωθούν και να επιστρέψουν για να ισορροπήσουν στη Γη σας. Η φύση έχει θηλυκοποιηθεί και η αρσενική αρχή έχει χαθεί. Μόνο όταν αποκατασταθεί το Αρσενικό και το Θηλυκό πάρει την πραγματική του δύναμη και θέση, θα αποκατασταθεί η ισορροπία. Ενώ η φύση θεωρείται απλώς θηλυκή, θα είναι εύκολο για μια παραμορφωμένη πατριαρχική αρσενική ενέργεια να την κακομεταχειριστεί και να την καταστείλει.

25

Αυτή η επιστροφή στην ισορροπία δεν θα είναι εύκολη, καθώς μπορείτε να περιμένετε πιο ακραίες καιρικές διακυμάνσεις, ειδικά με τα στοιχεία της φωτιάς και του νερού, που θα συνεχιστούν μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 (Μάρτιος έως Αύγουστος). Καθώς η φύση αυξάνει την Αρσενική της Δύναμη και επιδιώκει να ισορροπήσει και να αποκαταστήσει τη Θηλυκή της δύναμη, μπορεί πράγματι να υπάρξει αναταραχή στον Πλανήτη.

Η φύση μιλάει
Ο Πράσινος Κόσμος επιδιώκει να επιστρέψει
Η Σμαραγδένια Καρδιά είναι Ανοιχτή!

ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΗ ΡΟΗ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΗ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αυτόν τον μήνα θα συνεχίσετε επίσης να εργάζεστε με αυτό που ονομάσαμε «Διαδιάστατη ροή», καθώς φέρνετε τον Παράδεισο στη Γη και γειώνετε αυτές τις ισχυρές νέες ενέργειες στα πλέγματα της Νέας Γης.

Αγαπημένοι, ως Δάσκαλοι της Ενέργειας και του Φωτός της Νέας Γης, το έργο σας είναι να εστιάσετε προς τα μέσα και να δημιουργήσετε αυτές τις ενέργειες ισορροπίας και Ιερού Γάμου μέσα σας. Μαθαίνεις να κινείσαι με χάρη ανάμεσα στις διαφορετικές διαστάσεις και να εξυπηρετείς τον Πλανήτη και την Ανθρωπότητα σε αυτά τα διαφορετικά επίπεδα συνείδησης.

Αρχικά αυτό θα προκαλέσει κάποια ενόχληση καθώς μετακινείστε μεταξύ της τρίτης διάστασης και της ένατης διάστασης σε καθημερινή βάση. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ο χρόνος επιταχύνεται και στη συνέχεια επιβραδύνεται με φαινομενικά τυχαίους τρόπους (αν και δεν είναι τυχαίος, αλλά σχετίζεται με το πώς περνάτε και κινείστε μέσα από διαφορετικούς διαστασιακούς χώρους της συνείδησης). Μπορεί επίσης να έχετε αισθήματα αποσύνδεσης και ζάλης καθώς περνάτε χρόνο στις υψηλότερες διαστάσεις και θα νιώσετε την ανάγκη για ένα σημείο αγκύρωσης στη ζωή σας.

3

Αγαπημένοι, το σημείο άγκυρας είναι στην καρδιά σας, η δική σας όμορφη και υπέροχη Σμαραγδένια Καρδιά. Η Σμαραγδένια Καρδιά ενεργοποιείται τώρα και θα σας προσγειώσει στον κόσμο της Νέας Γης/Νέου Δάσους της Λεμουρίας, όπου η Ανθρωπότητα και η Φύση βρίσκονται σε ισορροπία. Θα αρχίσετε να δημιουργείτε Κύκλους Φωτός για να κρατάτε αυτές τις νέες ενέργειες και να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον.

Ομοίως, θα χρειαστεί να εξασκηθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας: να ξεκουράζεστε όταν το χρειάζεστε, να είστε ευγενικοί, να ρέετε με χάρη σε αυτές τις δυνατές μέρες και να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε στα όνειρα και τις προσευχές και τους διαλογισμούς σας.

Σας ευχόμαστε να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτές τις δυνατές μέρες και ότι είμαστε πάντα κοντά. Είμαστε οι άγγελοί σας και οι Αγγελικές οικογένειες σας. Σας ζητάμε να καταλάβετε ότι όλα είναι καλά και ότι υπάρχει μία υπέροχη «Επιστροφή στην Ισορροποία» σε εξέλιξη. Ανεξάρτητα από το πόσο σοκαριστικό μπορεί να είναι αυτό μερικές φορές, θα κρατιέστε πάντα σε Αγγελικό φως και προστασία.

Σας ευχόμαστε έναν μήνα γεμάτο με Ειρήνη στην Καρδιά σας και Φως στην Ψυχή σας.

Είθε να ρέετε μέσα από τη ζωή με χάρη και ευκολία.

Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ CELIA FENN

5

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1